helt slut

En minst sagt hektisk dag vill jag lova, började med att jag fick stressa mig iväg till bussen (kom inte upp så tidigt som jag hoppats), efter det iväg till praktiken och sprungit runt där hela dagen fram tills nu, då jag precis kommit hem. Jag är helt död i hela kroppen. Men det har gått bra idag iaf och jag får mer och mer ansvar, det är kul. Dock tar det fruktansvärt på krafterna med ett sånt här jobb, sena kvällar och man är super trött när man väl kommer hem och har sin "egen tid".

Iaf så kom D och hämtade mig idag och inte nog med det fick jag precis massage, hur snällt är inte det då, tack handsome <3 Behövdes verkligen, det är knutar i hela min rygg, haha. Jag är inte direkt van vid jobb som dessa, men så kan det gå :)

Nu ska jag käka något och sedan duscha! Efter det blir det förmodligen sängen, för jag är super trött och ska upp tidigt i morgon. Ska åka halv tolv och för mig är det tidigt, får ju gå upp redan vid tio då, usch. Jobbar iaf bara till nio så det är rätt skönt, men idag och i morgon är längre dagar än de andra, fast det gör väl egentligen inte så mycket. Sedan är jag ledig 2 dagar, SKÖNT :)

Om vi inte hörs mer sen så, god natt :) Hoppas ni haft en bra dag. Puss


god natt

Tänkte jag skulle lägga mig i någorlunda tid ikväll, så jag försöker mig på det nu. Dessutom är jag trött som fan så det ska nog inte vara några problem alls skulle jag tro. Ska även försöka gå upp lite tidigare i morgon så jag hinner piggna till lite innan jag ska iväg, annars är man trött hela dagen/kvällen. I morgon lär det bli en hel del att göra så jag får helt enkelt försöka vara pigg och alert.

God natt :)

i was born to make you happy

Nu har jag precis kommit hem och hunnit med att koka lite kaffe och sätta mig i soffan. Jag kan tala om att jag är verkligen helt slut efter denna dagen, mina fötter säger verkligen ifrån och jag hoppas på den där operations tiden snart så jag kan få detta problemet ur världen. Iaf, det har vart väldigt mycket att göra idag, igår var ingenting om man jämför. Har faktiskt gått 15642 steg idag och det är verkligen inte illa pinkat, alltså bara på jobbet då, ni fattar då hur mycket man verkligen springer fram och tillbaka på de där 5-6 timmarna man jobbar, det är helt sjukt egentligen. Men hur som helst, jag är stolt :) haha. En sak till som hände på jobbet, ni vet Fronda ska ju spela på Lipz ikväll och gissa vem som kom in på O'learys med sitt gäng? Jo, just Fronda och jag fick faktiskt servera honom, det är inte heller illa. Dock är han inte direkt min idol, men ändå en kul grej måste jag säga.

Inget har hänt, allt är som vanligt och du lovade mig en sak, EN, men inte ens det kunde du fixa. Jag blir både ledsen, irriterad och besviken faktiskt, så undrar du varför jag är sur? Det är frågan ja. Jag ska också sluta engagera mig så får vi se vart det leder och hur detta kommer sluta, jag orkar inte vara den enda som försöker längre, ledsen.


Nu är det bara 2 dagar kvar att jobba denna veckan, skönt. Sedan har jag 2 dagar ledigt och sen sötter det igång igen. Längtar bara tills detta är över och skolan sätter igång igen, faktiskt. Den 5:e februari ska vi åka med skolan på årets kock, det ska bli jätte kul faktiskt. Så det innebär att vi kommer att vara lediga från praktiken den dagen, skönt.



Hörs sen :) Puss


saknar mina riktiga vänner

Det gick inget bra med att komma upp tidigare idag, fast det hade jag iofs inte räknat med och dessutom somnade jag inte förrän vid tre tiden ändå. Hm, fast jag har fått nästan 10 timmars sömn i natt ändå, det är inte illa. Känns som om jag bara kan sova och sova hur mycket som helst, utan problem. Kommer ni ihåg när jag hade de där problemen och inte kunde sova alls? Nu är det iaf tvärtom :) Fast det är skönt, har ju ändå inget att göra innan praktiken.

Igår när jag kom hem så fick jag värsta rycket och började städa, haha. Normalt? Nej. Men fint blev det iaf och sedan kollade jag och D på film faktiskt, inte varje dag det händer meeeen, suprise. Dessutom var det hans idé, inte illa pinkat.


Nu ska jag hoppa i duschen och sedan göra mig klar, tänkte ta en buss tidigare idag, så jag kan lämna in mormors armband osv. Får se om jag hinner och orkar :) Hehe.


Hörs sen, puss

it's all about you

Pjuuh, äntligen hemma och jag är helt slut i min kropp, det är mer krävande än vad man kan tro att stå upp en hel arbetsdag och dessutom springa fram och tillbaka. Jag har iaf haft en mycket bra dag på praktiken och jag är glad att jag kom mig iväg idag faktiskt. Fick ha 2 bort helt själv idag också, första gången och jag måste säga att det gick väldigt bra, över förväntan. Man blir ju iakttagen så man gör rätt osv, men det var inga problem. Testade dessutom att hälla upp öl också, det gick prima, haha. kort och gott, en bra dag :) Rebecka är sjuk också, lite tråkigt, men jag hoppas hon kommer i morgon.

Nu ska jag nog sätta på en kopp kaffe och vila fötterna lite. Efter det blir det en dusch och sedan film och mys med D, trevligt. Kanske ska försöka lägga mig något tidigare än de andra dagarna också, igår kom jag inte i säng förrän klockan var närmare fyra på morgonen, men men.

Jag hoppas verkligen att du tagit till dig det jag sagt och jag förväntar mig en förbättring nu. Annars blir det som jag sa och denna gången lovar jag dig att det blir så också.


Kanske skriver något mer sen innan läggdags, men hej svejs så länge. Puss

' god morgon

Nu har jag nästan precis gått upp ur sängen, eller ah för kanske 15 min sen. Har gjort mig en kopp kaffe och tatt på mig kläderna :) Ska dricka mitt kaffe och ta min morgon cigg och sedan ska jag göra mig i ordning, ska ju på praktiken idag. Kan inte missa mer nu och jag behöver verkligen göra bra ifrån mig också.

Ne, nu ska jag greja! Hörs sen, puss


åh

Trött, irriterad och väldigt ont i magen. Det är inte en bra blandning på Alexandra kan jag inte påstå, men det är så det kan gå ibland antar jag. Ska nog ta en dusch nu och sedan gå och lägga mig.

God natt :)

jag behöver det där

Sitter helt i mina egna tankar, med musik i öronen och bara funderar över allt. Vad som kommer ske, vad jag borde göra, hur mycket jag egentligen vill, men gör aldrig något åt det.

Vad krävs egentligen, vad har jag gjort för att det ska bli såhär, vad borde jag göra och vart gick det fel någonstans? För längs vägen, någonstans, jag vet inte vart, gick det fel. Jag försöker verkligen fundera ut det med jag finner inget svar, förutom att jag kommit fram till att denna gången är det inte jag, det är inte jag som gjort något så att det ska bli såhär. Det hände något för dig, du förändrades och är inte längre den person som jag lärde känna, den person som jag älskade att vara med. Jag vet inte vad jag ska göra mer än det jag gör, jag kan inte klara detta på egen hand, jag behöver din hjälp också. Jag behöver veta att du finns där, jag behöver veta att du uppskattar mig och verkligen tycker om mig för den jag är och för hur jag ser ut.

Det kanske är dags för mig nu, det kanske är dags att våga, det kanske är dags att inse vart detta håller på att ta mig. Jag är för rädd, jag vågar bara inte. Jag måste, jag vet det.


i'll always care

well well

Det blev ingen praktik idag, jag tror att är man inställd på en sak så blir det lätt så. Men i morgon SKA jag dit verkligen, jag måste. Det som jag missat nu kommer jag ju få ta igen på lovet ändå, så det är ju lagom kul, fast lika bra så jag får bra omdöme. Idag har jag träffat Malin, vi möttes och gick sedan hem till mormor och morfar, tog en kopp kaffe och satt och tjöta lite, det behövdes verkligen känner jag. Sedan trodde jag ju att jag skulle få vika all tvätt jag tvättade igår, men till min förvåning och stora lycka så hade mormor redan vikt all tvätt och lagt i den stora ikea-påsen till mig, så jävla go är hon, tack mormor <3 Jag orkade inte tvätta sängkläderna igår så jag lät dom ligga där för jag tänkte jag skulle gjort det idag istället, men så hade hon redan tvättat dom också, det är helt sjukt snällt och jag är så tacksam.

Nu kom jag precis tillbaka hem iaf och det har vart lika trevligt hemma som vanligt. Käkade god mat och snackade lite. Men morfar skulle iväg så jag passade på att åka med honom. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men det löser sig väl. Känner iaf inte för att göra något speciellt. Kanske bara sätter på en film och drömmer mig bort lite, skulle nog behöva det.

Hörs sen! Puss

fängslad

Well well, nu har jag legat i soffan och vart helt fängslad vid oth hela kvällen. Det finns ingen serie som den, det finns ingen serie som säger mig så himla mycket som den, den får mig att tro igen. Visst det är bara en serie, men det är den bästa också. Blev klar med säsong fem idag och även det senaste utkommna avsnittet av säsong sex. Känns lite knas att man är så nära slutet när man kollar igenom det gamla, man blir lite förvirrad, haha. Nu vill jag ha avsnitt 16, GENAST :)

Hm, nu är det iaf läggdags för Alexandra. Tänkte komma upp hyfsat tidigt imorgon faktiskt, kanske gå en promenad innan praktiken och också möta Malin på en kaffe innan jag åker, ska bli trevligt. Hörs i morgon, god natt :)


when the time is right, you're gonna be okey

lista

Slänger in en liten dagens-lista :)


DAGENS KLÄDSEL:
Tjocka strumpbyxor, vitt linne och tunika
DAGENS SMINK: Foundation, puder ( skippade mascara idag )
DAGENS FRISYR: Sleeeetna toffsen på huvudet
DAGENS VILL HA: Glass
DAGENS KÖP: Konstigt nog, INGET :O
DAGENS LÅT: Uncle Krucker - Follow me ( en gammal goding :D )
DAGENS HUMÖR: Glad
DAGENS BEHOV: Sömn
DAGENS BÄSTA: Min familj
DAGENS SAKNAD: Sommar
DAGENS DUMMASTE: ? :P
DAGENS FÖRVÅNING: Att jag faktiskt är duktig om jag bara vill





En bild och en lista, idag är jag generös känner jag ;)

this day

Ojoj, nu är jag hemma igen och jag har haft en jätte trevlig kväll hemma hos mormor och morfar. Vi satt och snackade om allt och inget och jag fick mega god mat också, inte varje dag, haha. Dessutom fick jag chansen att spendera lite tid med min bror, det händer dessvärre inte allt för ofta längre, tråkigt men sant. Men jag antar att det är en del av det hela med att börja slå sig fri hemmifrån. kort och gott, det har vart underbart att vara hemma denna kvällen, det behövdes känner jag.

Btw, nu är all tvätt tvättad och det känns verkligen skönt, en börda mindre. Jag har verkligen vart duktig idag och jag har fått gjort hur mycket som helst, är super nöjd. Men nu är jag verkligen hur trött som helst och förmodligen kommer jag kunna somna väldig skönt i ikväll. I morgon är det ju dags för praktiken igen och just nu ser jag verkligen inte fram emot det alls, men det är ju ett måste så det gäller bara att komma sig iväg.


Jag saknar dig. Inget är som förr.

tvättning

Ringde morfar förut och han skulle komma så fort han kunde och nu ringde han precis och sa att han är påväg. Så nu blir det tvättning för hela slanten för min del, haha. Önska mig lycka till :)

Ne, nu ska jag åka, puss


jag är duktig ibland

Nu har jag ringt mina samtal, vart på de ställen jag skulle och fixat allt, förutom tvätten. Känns väldigt skönt att ha börjat denna veckan med att få saker och ting ordnat. Dessutom har jag dammsugit och röjt undan i hela lägeheten, så jag är faktiskt väldigt nöjd med mig själv. Det lönar sig tydligen att vara uppe i tid, man får väldigt mycket gjort och man känner sig duktig på en och samma gång. Nu ska jag ringa morfar så att han kan komma och hämta mig så jag kan få tvättat det som ska tvättas, blir skönt att få det gjort också. Så slipper jag tänka på något mer denna veckan, eller iaf denna dagen, haha.

Bedövningen har släppt helt nu iaf och folk som jag träffat under dagen måste trott att jag var stor snusare eller något, haha. Men det får man stå ut med. Mitt besök hos tandläkaren idag resulterade i 2 nya tider och ännu mer borrning att utstå, buhu. Det är skiten man får ta för att man inte skött sina tänder ordentligt, så kan det gå, som vi brukar säga.






Ne, nu får jag göra ännu mer nytta, ska ringa morfar. Hörs sen, puss :)

tandläkarbesök

Somnade först runt 4 tiden i morse och mot alla odds lyckades jag komma upp klockan nio, väldigt otippat om jag får säga det själv. Så nu har jag iaf vart hos tandläkaren och hela munnen är bedövad känns det som, åtminstone överläppen, känns som en stor prilla är uppstoppad där typ, haha. Dom lagade en tand i överkäken iaf och det finns verkligen inget jag hatar så mycket som de där borrande ljuden hos tandläkaren, usch. Man ligger liksom på helspänn hela tiden och det är verkligen jobbigt, dessutom ska man stå ut med att dregla och vara svullen i munnen på det, ne fy.

Iaf, efter det gick jag ner till det som ska bli nya gymmet här i Edet och kollade läget, fick nämligen hem ett sånt där flygblad i brevlådan och deras erbjudande var inte helt fel, så det kanske bli gym där istället. Känns mer bekvämt där också och jag slipper dessutom gå sån där introduktion eftersom jag redan haft gymkort där innan, skönt. Sen så tränar ju majoriteten av folket i Edet på rasta, så det blir nice med inte så mycket folk på det andra gymmet, hatar att träna inför folk.

Nu är jag iaf hemma och jag ska ringa lite samtal och sånt där och sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Får se hur det blir med tvättningen, vet inte riktigt om jag är så sugen på det idag, kanske tar det en annan dag istället, hm. Aja det får tiden utvisa.

Hörs sen! Puss


av längtan efter dig

Innerst inne så vet jag vad som får mig lycklig, men varför är jag så rädd för att ta det där steget och bli lycklig? Man är van vid tryggheten, man är van att veta att man alltid har någon bakom sig, inget kan ju skada en då, eller? Om jag tänker efter riktigt noga så tror jag man skadar sig själv mer av att leva i en lögn än att våga ta klivet ut och göra det där man egentligen vill göra. Att leva i något som inte känns 100 % eller att våga ta steget och kanske misslyckas? Båda delarna kommer skada mig lika mycket innerst inne, jag vet det, jag känner det och jag undrar verkligen varför man gör såhär mot sig själv. Jag undrar många gånger varför man inte vågar mer, varför man inte tar det där steget och gör sig fri. Självklart är det för att man inte vill bli sårad, stå där ensam i slutet och må skit. Men att hålla allt inom sig, att bära runt på det man känner istället för att visa det och säga det, är nästan lika illa. Man känner sig ensam ändå, man mår dåligt och man kommer aldrig någonsin kunna vara ärlig mot sig själv om man aldrig vågar. Livet innebär ju sorg, ensamhet och kärlek.

De få människor man har i sitt liv som verkligen betyder något och som man älskar och som älskar en tillbaka, kommer alltid finnas där, det är jag säker på. Jag vet vilka som hjälpt mig genom åren och speciellt det sista året som har vart ett utav de värre och det är något jag aldrig glömmer. Jag vet också vilka jag alltid stöttat, vilka jag funnits där för och hjälpt, det är äkta vänskap och det är något man aldrig ska svika, vad som än sker, aldrig. Man hittar få vänner i sitt liv som verkligen kommer till att  betyda något och de vännerna ska man hålla varmt om hjärtat.

Strävar man alltid efter det man inte har, vill man alltid ha något man inte kan få? Det är nog ofta så, vi människor har nog väldigt svårt för att nöja oss med det vi har och verkligen se hur mycket det betyder för oss. Men när det är försent, så är det glasklart, varför ska det vara så? Funderingar.




Det finns så mycket frågor, så mycket man vill ha svar på, men jag antar att det kommer.


av längtar efter dig,

Sitt lottlös

Då var man hemma igen, en trevlig kväll med bingolotto spelande och umgänge med brudarna och Patrick :) Jag vann dock inget men var nära 10.000 kr, haha. Sandra vann däremot 100 kr, så grattis till henne. Nu ska vi skicka in så vi kan vara med i dragningen för de som inte vinner något. Big fans of bingolotto liksom :)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har fått lite ont i magen av alla vindruvor som jag har käkat, usch. Borde nog egentligen plugga på menyn så jag kan den på tisdag, men jag orkar inte riktigt. Skulle jag nog ha gjort för längesen, men det är ju inte direkt favoritsysslan när man är ledig, fast vad ska man göra. Kör nog på det i morgon efter tandläkaren och det där.




Egentligen ska det nog stå "Sitt lottlös, för du vinner inget ändå" haha.
Men det är iaf en trevlig grej att göra såhär på söndagskvällarna tycker jag.


ready to go

Mhm, nu sitter jag här och är klar för att åka bort till Göta, har duschat lite sånt dära, väntar bara på att D ska bli klar så att han kan köra mig. Höll inte tidsplanen enligt honom så nu får jag vänta istället, haha. Ska förbi nöjesbutiken också och jag hoppas verkligen att de har bingolotter kvar så att jag kan köpa mig en, det är ju inte direkt säkert nu när man är ute såhär i sista sekund, men men.

I morgon är det tandläkaren som gäller, buhu. Jag tycker verkligen inte om att gå dit, hatar det där borrande ljudet och att ligga och gapa i hundra år, käkarna hoppar ju ur led nästan ;) Äh men det är väl sådant som tillhör, dessutom är det ju bättre att fixa allt nu innan man ska behöva betala själv, för billigt är det ju inte direkt. Sedan efter det skulle ja behöva tvätta också, blev aldrig av i helgen, jag var alldeles för trött. Kommer förmodligen inte finnas någon tvätt tid heller så jag får väl ta hem det till mormor igen, hon kommer nog bli sådär lagom nöjd över det, men vad ska man göra. Sedan vet jag inte vad Måndagen bjuder på, inte speciellt mycket antar jag. På tisdag är det ju dags för praktik igen och jag hoppas verkligen jag blir helt bra tills dess.

Aja, nu ska jag tjata så vi kan komma iväg, det börjar ju trots allt om 30 min. Puss


Bingolotto

Nu jag har precis kollat på ännu ett avsnitt av oth och snart har jag kommit till säsong sex. Jag vill ju att det nya avsnittet ska släppas nu, sitta och kolla igenom gammla avsnitt som man redan sett är inte riktigt lika roande, men men. Käkade en god frukost, grova mackor, yoghurt, ice tea och kaffe, gott gott. Dagen har iaf börjat bra och jag hoppas den fortsätter så. Tänkte jag skulle gå och göra mig lite mer kaffe, sen är det dags för duschen eftersom jag sedan ska bort till tjejerna i Göta och spela lite bingolotto. Det ska faktiskt bli trevligt, sen kan man ju hoppas att man vinner typ en miljon också, haha :)

Det var allt för nu, hörs mer sen! Puss

Lördag

Oväntat fast ändå väntat på samma gång. Ikväll blir det lugnt för min del, behöver nog det ändå så det var väl det bästa i vilket fall som helst. Har man inga pengar och om man inte mår så bra så ska man ju stanna hemma, det är ju så det är. Annars blir det bara kaos, och det vet jag utav erfarenheter, haha :) Får väl se om jag hittar på något annat än att bara ligga och kolla film, men annars blir det bra också.


Det kommer, det går och det riktiga stannar kvar


jag vill tillbaka



Tänk er, för drygt en och en halv månad sedan stog jag där, en stor del av mig vill bara tillbaka dit just nu. Allt var så fantastiskt underbart och problemen var som bortsköljda tillsammans med vattnet. Det enda man behövde fokusera på var sig själv och inget annat. (Thailand)

24 Januari

God morgon är det för min del eftersom jag precis kommit mig upp ur sängen, god eftermiddag till säkerligen alla er :) Idag är det Lördag och planerna är än så länge inte så många, får väl se om jag hittar på något eller bara ligger hemma. Just nu vet jag inte om jag känner för att göra något alls, gårdagskvällen var en riktig deppar kväll efter jag kommit hem och jag vet inte riktigt varför. Det är så mycket som går runt i mitt huvud just nu och det är väl egentligen inte sådana saker som jag kan skriva här, så jag hoppar över den biten.

Jag skulle vilja kolla på någon bra film men jag hittar aldrig riktigt någon, ett bra förslag kanske?

Funderar på om man kanske skulle ta och gå ut och gå en sväng sen, det kunde nog vara bra för att rensa tankarna lite och få lite frisk luft. Nu sitter jag iaf och dricker mitt morgon kaffe och finns det något bättre? Mitt svar är definitivt nej. Så kollar man samtidigt ut genom fönstret när man dricker det där kaffet och ser det dåliga vädret och jag kan ju inte säga att det lättar upp direkt, men jag antar att det är såhär vädret är i Sverige vid den här årstiden, det är bara så himla tråkigt. Jag vill ha vår nu, det börjar bli ljusare längre, färg på allt och lite mer liv. Nu tycker jag mest det är grått och tråkigt, usch :P

Aja, det var allt för nu! Vi hörs mer sen. Puss


hahaha



Btw, såhär snygg blir jag när jag är full ;) Haha.

slappt

Hm, jag måste säga att jag är väldigt uttråkad och jag funderar på vad man kan göra åt det. I detta läget kanske man inte kan göra så speciellt mycket eftersom jag inte är 100 %, men något måste det väl finnas? Justdet, har tvätttid i natt också, så jävla störande. Var nere i tvättstugan förut och skulle boka en tid, och vad upptäcker jag, att alla tider i helgen är uppbokade, bra där. Fan vad irriterande, så jag får så snällt ta tiden i natt som ingen annan ville ha, gamar är vad jag kallar det ;) haha. Nej jag kanske borde vart ute i lite bättre tid med det här, men man kan ju inte tänka på allt, eller? Dessutom är jag inte speciellt van att behöva tänka på sånt här, mormor har ju alltid skött det där för mig, så nu känns det lite ovant att man ska behöver göra det själv, äh det är väl sånt som tillhör det här.

Funderar på om jag ska ta mig en dusch, hade nog vart en bra idé tror jag. Sedan kanske jag kikar förbi Sandra&Malin en sväng sedan till let's dance, vad ska man annars göra och dessutom är det inget som får mig att bli sämre eftersom jag ändå sitter inne där med, bara lite mer sällskap, det behövs.

Hörs sen säkert, puss

God eftermiddag

Nu har jag slått mig ner i soffan, väntar på att kaffet ska bli klart. Har precis vart ute och gått en sväng med tjejerna, behövde få frisk luft kände jag. Jag har fortfarande inte blivit något bättre och denna förkylningen är så jävla jobbig. Halsont, näsan rinner hela tiden och på kvällarna kan jag typ inte andas genom näsan alls, haha. Min kropp blir alldeles slut av detta och huvudvärken blir inte något bättre heller, undra vad det är för något, en "infektion", men det säger mig inte mycket. Måste väl bero på något, har väl massa bakterier som inte ska vara i kroppen antar jag.

I vilket fall som helst var det väldigt skönt att vara ute och gå en sväng, tror jag behövde det, jag menar luften i lägenheten är väl inte den bästa! Tror jag skulle behöva börja använda mina glasögon lite mer också, speciellt eftersom jag sitter vid datorn så mycket som jag ändå gör, då kan det vara en bra grej. Jag känner mig bara så obekväm i dom, men jag antar att det är en vanesak och den vanan måste jag börja få in, för det är verkligen inte bra detta, kommer ju sluta med att jag får ha glasögon vardagligen annars och det vill jag faktiskt inte.

Idag är det fredag och man har en helg frömför sig, men eftersom jag är dålig så blir det inte direkt en jättekul helg. Kanske blir let's dance tittande med tjejerna ikväll, får se. Och i morgon har jag ingen aning om vad som händer. Skulle ju egentligen praktiserat, men jag känner att det inte funkar alls när jag är såhär, bara att hoppas det blir bättre tills nästa vecka, för tro det eller ej, för första gången trivs jag på min praktik plats och folket är hur goa som helst.

Det var allt för nu, hörs sen! Puss.

det bästa en syster kan ha



Denna underbara människan är det bästa jag vet, den person som aldrig någonsin sett ner på mig, som alltid stöttat mig vilka val jag än gjort, som alltid funnits där i alla tider! Jag skulle inte för något i världen vilja byta, min bror är mitt hjärta. Det bästa en syster kan ha i sitt liv. Jag älskar dig Andres, utan dig är jag inte hel. Det är ju du som får mig att inse saker jag själv inte kan inse, det är ju du som alltid är ärlig mot mig, du är allt.

många tankar

Klockan är strax halv ett och här sitter jag, precis som vanligt och skriver blogg, funderar över livet och vad man kunde gjort annorlunda. Jag kommer aldrig fram till något vettigt egentligen, men jag tror djupt inom mig någonstans att man gör allt av en anledning, det finns en väg vald för varje individ och omedvetet följer man denna väg. Kan inte se det på något annat sätt. Man ska inte ångra saker man gjort, det tycker jag inte, utan det är en ny lärdom varje gång man gör något, bra som dåligt. Det är nog bättre att ångra det man gjorde än det man aldrig gjorde, jag tycker inte man ska sitta där som gammal och tänka "Varför gjorde jag inte så, vad hade hänt om jag gjort så istället?" osv. Man ska stå för sina val här i livet, ta konsekvenserna för det man gör dåligt och ta åt sig den beröm man förtjänar när man gör något bra. Ångesten är något man alltid kommer få leva med, den kommer följa med hela livet och är en "trogen" vän oavsett om man vill det eller inte, för hur man än försöker, hur man än väljer så blir det någon gång fel.

Jag skulle vilja ställa mig och skrika ut allt det jag känner inombords, för det skulle jag behöva. Men sedan inser jag att det förmodligen skulle göra mer skada än nytta, både för mig själv och andra. Jag är inte ute efter att såra någon på något sätt, men ibland gör allt så himla ont. När man ser något som betyder så mycket glida så långt ifrån, när man tappar greppet om allt som verkligen alltid gett en mening till att andas och när man ser de personer man alltid litat på försvinna sakta, vad ska man göra då? Jag vet inte om det finns något man själv kunde gjort annorlunda, det finns det säkert om jag tänker efter, men ska man behöva kämpa för att få ha kvar det verkligen, vänskap, kärlek och allt det där, det är ju något som tillhör livet och inget man ska behöva kämpa för, eller? Jag kommer aldrig någonsin ta det jag har förgivet, men jag tycker heller inte att man ska behöva kämpa, må dåligt osv för att få ha det kvar hos sig.

Vänner kommer alltid komma och gå genom livet, men jag vet en sak utav erfarenhet, de äkta vännerna stannar alltid kvar, de vänder aldrig ryggen till och de är ärliga. De kommer alltid älska en för vad man verkligen är, för vilka val man än väljer och de kommer alltid stå vid ens sida när det är som tyngst. Torka tårarna, skratta när lyckan kommer och bara vara, det är ju så riktiga vänner gör. Man kommer få många insikter genom livet, det vet jag, för så många jag fått hittills är inte ens början och det är väl bra, man lär ju sig.
Glöm aldrig av dina riktiga vänner, glöm aldrig av vilka som fanns där när du mådde som sämst, glöm aldrig vilka som skulle gå genom eld och vatten för att se dig lycklig, för en vacker dag kommer du inse hur mycket just denna/dessa personer betydde och betyder för dig och ditt liv.

Jag vill tacka mina gammla och nya vänner, mina ex och min pojkvän, min familj och mina ovänner, för trots allt så är det ni som gjort mig till den jag är idag. Det är genom lycka, tårar, sorg, börda, smärta och allt annat, som ni fått mig till den person jag är idag. Jag har lärt mig så mycket genom dessa år och jag har blivit formad efter er och efter vad jag tål och kan hantera. Jag skulle vilja se mig själv som en stark person idag, jag har vilja, jag har styrka och framförallt så är jag en ödmjuk person, jag bryr mig mycket om andra och det är ju så jag är uppfostrad. Alla har en gräns och ibland kan det gränsen bli korsad och det är då man behöver hjälp, det är då man hämtar styrkan som man själv inte har från de personer som gjort en stark. Allt som sagts och gjorts har fått mig att inse nya saker i livet, allt blir inte alltid som man tänkt sig, man får inte alltid det man vill och man kan inte begära hur mycket som helst från andra.

Att jag har fått gå igenom mycket i mitt liv, både som liten och nu har gjort mig till en mycket starkare och bättre människa än jag någonsin kunnat tänka mig. För hur det än är, så vet jag med mig själv att jag ställer alltid upp, jag har alltid funnits där för mina vänner och familj och jag vet vad som är rätt och fel. Det är klart man gör sina misstag, det gör alla människor, men att lära sig att ta konsekvenserna för dom är det viktigaste utav allt. Jag har aldrig någonsin sagt eller kommer aldrig säga att jag är perfekt på något sätt, för det är jag inte, det är inte du heller, i mina ögon är ingen människa perfekt och det är det som gör världen så unik.

Jag vet egentligen inte vad jag ville få sagt med detta inlägget och det kanske blev lite rörigt här och var, men orkar du läsa så gör du, annars inte :) Jag behövde få skriva av mig lite, har så mycket att tänka på annars, en börda mindre.


En sak till, ta vara på det ni har idag, man vet aldrig när det är försent!

promenad

Jag bestämde mig för att promenera en sväng ikväll och det blev bort till Sandra&Malin i göta, var himla skönt att få gå en sväng och rensa tankarna lite, jag behövde verkligen det känner jag. Har så mycket som går runt inne i huvudet just nu och jag får liksom ingen stabilitet på det hela, lite frisk luft rensar alltid upp lite iaf. Blev inte långvarig där, de 2 töserna verkade trötta och inte allt för pratglada idag så jag tänkte jag skulle låta dom myspysa och vila upp sig istället. D kom och hämtade mig och vi tog en sväng förbi rasta för att köpa var sin glass, det var gott. Nu sitter jag här igen och gör inte allt för mycket. Men det känns ändå som jag har fått gjort en hel del idag, verkligen, och jag är himla stolt över mig själv. Det ser riktigt fint ut här i lägenheten och det är inte varje dag om man säger så. Nu ska man bara försöka hålla det så gott det går också.

Jag vet inte hur jag ska säga det, om jag ska säga det och varför jag ens ska behöva säga det? Så, jag har bestämt mig för att strunta i att säga något och hoppas att det ordnar upp sig till det bästa. Jag har iaf en som lyssnat på mig och förstått precis vad jag menat och det känns skönt, tack.


it's making me sad

sick and tired

Hm, jag kom aldrig till praktiken idag och det har jag ångest över om jag ska vara ärlig. Men min kropp är helt slut efter denna förkylning som ALDRIG vill ge med sig och efter att vi storhandlat kände jag bara hur dåligt jag mådde. Hade aldrig orkat stå där hela dagen, tycker nog det är bäst att vila nu innan jag blir mer dålig. Vill bara bli frisk, slippa den täppta jävla näsan och huvudvärken som bara gör att man vill sjunka genom jorden och det onda i halsen som jag har varenda jävla morgon, som dessutom inte släpper helt framåt dagen heller.

Oj, mycket klagande där :)

Jag har iaf fått gjort hur mycket som helst idag, så har fått dämpat min ångest väldigt mycket och det är ganska bra. Har städat hela köket, diskat, städat sovrummet, toaletten och dammsugit halva lägenheten, så ah en stor guld-stjärna till mig där känner jag. Det enda som är kvar nu är att plocka ordning i vardagsrummet och dammsuga klart, får göra det senare, just nu känner jag bara hur dåligt jag mår, usch. Tror jag behöver en kopp kaffe nu!


what hurts the most, is that you don't even know

snabba sig

Nu ska jag åka iväg och skriver därför bara ett kort inlägg. Har ganska bråttom eftersom jag börjar jobba halv fem och innan dess ska vi till mormor och hämta pengar, bort till göta och lämna pengar och sen till Trollhättan, så vi får se hur vi ska hinna med :) Men det blir nog bra! Vi hörs ikväll kära vänner.


don't you miss it?

kommer sakna er



Mina bröder <3 Massa kärlek.
Nu sitter dessa gottegrisar förmodligen på ett plan eller så har de landat nu, jag är så avundsjuk. Mamma + familj har åkt till Bolivia i 6 veckor och det är inte annat att säga än att de förtjänar dom verkligen. Allra mest mamma, såsom hon kämpar på. Jag älskar er och hoppas ni får en underbar semester!

splittrad

Nu är jag hemma igen och det känns väldigt skönt med tanke på att jag faktiskt är hur trött som helst i skrivandets stund. Dagen har varit bra och ganska lugn, först åkte jag till skolan för att hämta busskortet och väl där fick jag springa runt som fan och leta efter personen med mitt busskort, till slut hittade jag henne och nu har jag det, bra. Efter det åkte jag in till stan, skulle lämna in min mobil men jag sket faktiskt i det. Tänkte om man kanske kunde byta mobil och bara förlänga abonnemanget istället och på så sätt betala av den nya då i så fall, någon som vet? Aja i vilket fall som helst, gick till banken efter det och fixade sån där dosa så att jag kan sköta öveföringar osv via datorn och telefon, väldigt bra och väldigt mycket på tiden faktiskt. Borde tänkt på det tidigare, för det är ju mycket lättare, men bättre sent än aldrig iaf. Sedan mötte jag Rebecka och gick till praktiken  med henne. Slutade vid tio, åkte bussen hem till Sandra och umgicks en liten stund med henne och Malin, trevligt. Så man kan faktiskt säga att jag har hunnit med väldigt mycket idag, gött att ha sånna här simpla saker fixade.

Nu sitter jag och sneglar lite halvt på two and a half men, det är ju bara så jävla bra. Tänkte sätta på en film sedan och somna till den, det ska nog inte bli några problem eftersom jag är såpass trött. Min förkylning tycks aldrig vilja ge med sig heller, det är jobbigt som tusan.


Utelämnad?
Jag är inte delaktig längre.



I morgon blir det iaf att åka och storhandla mat och sånt innan jag börjar jobba, gött. Ska också köpa en spegel att sätta i hallen så att jag kan se heltheten så att säga innan jag ska gå varje dag, det BEHÖVS! :) Så jag är glad. Fick en positiv överraskning när jag kom hem också, inte varje dag men just idag så "small" det, yeey.


Puss&godnatt

god eftermiddag

Hm, jag gick upp för drygt 1 timme sedan och sitter nu här helt klar för att åka iväg. Har dock inte hunnit äta någon frukost och känner mig inte speciellt sugen heller, men tar mig nog en macka innan jag åker iaf. Ska förbi skolan idag och hämta busskortet som kan ta mig hem på kvällarna, yeey. Sedan springa in på aircall och lämna in min mobil, som är knas och spruckna knappar, får väl se vad dom säger. Efter det till praktiken, börjar halv fem idag och jobbar på till tio.

Tråkigt att det kommer se ut såhär nu i 4 fyra veckor, sova, jobba, sova, jobba. Kommer inte ha orken eller tiden att träffa någon ju, usch. Eftersom tjejerna går i skolan tills jag börjar jobba så kommer vi aldrig träffas vafan :/ Bu! Aja, smällar man får ta tror jag. Får ändå försöka klämma in en lite "date" någonstans tror jag ;) haha.


Nee, nu går bussen om 20 min så jag ska ta och gå och göra mig en macka. Hörs ikväll förmodligen! Puss



when the time is right

god natt

Nu är det dags för mig att säga god natt, är jätte trött nu och det är kanske inte så konstigt. Känns knas att hela kvällen gått bort bara "poff", men det är ju så det kommer att se ut framöver och jag har ju sagt att jag inte ska klaga och det kommer jag inte göra heller, iaf inte än :)

Har precis kollat på det senaste Gossip girl avsnittet och längtar ännu mer tills det nya One tree hill avsnittet släpps, snälla nu då? :) Tror det är nästa vecka först och det är segt, varannan vecka kommer det släppas numera om jag har förstått det hela rätt, får väl se.

Det känns konstigt, det är ovanligt men dock inte helt oväntat.


Nu ska jag sova, god natt!


it's just life




being able to survive it ,   doesn't mean that it's ok

because it's not


my one thing that's real



In this world of pain
You've never changed
You're sun through the rain
World look at us
We've got an everlasting love
And I know there's a God above
Because he sent you, you



do you even care

Nu är jag hemma igen, rätt nöjd med dagens insats faktiskt och de som jobbar på O'learys är ju bara stört sköna. Tror nog att detta kommer bli 4 bra veckor, hoppas på det om inte annat. En av dom var ju lite udda, men väldigt rolig samtidigt. Har fått väldigt bra tider också förutom att mina Lördagar är helt borta i 4 veckor framöver, men det är sånt man får ta och det är nog ganska bra också, för jag skulle behöva att skippa det där med att festa för ett tag, har blivit en del på sista tiden ju. Kommer vara ledig söndagar och måndagar endast, men det är okej det med, man får ta till tacka med det som är helt enkelt, kan ju inte vara för kräsen. Har fått "hem-läxa" också ;) Ska lära mig hela deras meny och läsa igenom en broschyr med deras koncept osv, får väl se hur det går. Fast antar att de inte räknar med att jag ska kunna hela menyn med en gång, kanske bara till slutet av veckan och det är chill.

Nu ska jag nog sätta på några avsnitt med oth och sedan sova tror jag,  puss fuckers.


ready to go

Ojoj, efter att ha sprungit fram och tillbaka, stått vid spegeln och klätt på sig, gjort sig några mackor och en kopp cappuccino så sitter man nu här, helt klar :) Nästan, ska bara dricka upp cappuccinot också! Bussen går om 20 min och jag känner mig rätt nöjd eftersom jag blivit klar såpass fort. Nu ska jag bara borsta tänderna innan jag åker också, det vore väl ganska bra va? ;)

Nee, tjingeling :) Hörs förmodligen ikväll när jag kommer hem, håll tummarna för att det går bra nu, puss.


there's something going on

Well klockan är ganska mycket nu och om en timme ska jag sitta på bussen upp till Trollhättan för att göra min första praktik-dag, får hoppas det går bra. Måste börja göra mig klar nu, som tur är har jag iaf redan duschat och sådär, nu behöver jag bara fixa mig och käka lite mat.

Hade lite krångel med blogg designen, skulle försöka mig på att byta ut bilden men eftersom allt är kodat och jag fattar nada när det kommer till dessa saker så råkade jag ta bort andra grejer, som inte skulle bort, men som tur är så hjälpte Malin mig, tack gumman. Så då var det problemet löst och ur världen. Nu ska jag inte röra det mer.

Det är svårt att bara se förbi vissa saker, bara blunda och låtsas som ingenting, men ibland så tror jag det är det bästa man kan göra. Varför starta ett till andra världskrig över något som inte är värt besväret? Jag kan bara inte förstå varför du inte kan lämna mig ifred, det har ändå gått såpass lång tid nu och jag hade verkligen önskat att allt kunde lägga sig och vi kunde försöka bete oss som civiliserade människor, men det tycks inte gå. Varför kan du inte bara glädjas åt mig och det jag har nu och leva ditt liv som du har nu. För du har det ju bra, du säger ju det? Jag vet inte, men ärligt talat så känns det bara så himla pasé allting, varför ödsla mer energi på att försöka få mig till botten.

Positivt tänkande, det är väl det enda som kan rädda en själv i vissa lägen. Se saker från den ljusa sidan och bara försöka hålla modet uppe på något vis. Vissa saker är inte ens värt mödan att må dåligt över och därför tänker jag verkligen bara förbi se dessa saker.

Igår hade jag och D en väldigt mysig kväll iaf, efter att jag kommit hem från mina tjejer låg vi i soffan och bara pratade om allt mellan himel och jord och det kändes sjukt bra måste jag säga. Jag tror att det behövdes, du är lyckan.


just relax, take it easy

just hate this days

Har precis kommit hem från Sandra, kollat film med henne och Malin. Trevlig kväll med mina tjejer som alltid, dock var filmen värdelös. Jag är inte så bra på det där med att välja bra filmer har jag märkt, men men.

Till dig Sandy, allt kommer lösa sig och till slut kommer du inse att du är värd bättre än det här.
Malin, samma till dig! Ni är endast värda det bästa och en dag kommer det.

Nu ska jag kolla film och sedan sova, är trött och snuvig som tusan. I morgon blir det första dagen på praktiken, hoppas jag kommer att trivas nu bara! Ska även till skolan för att lösa det med busskortet, får se hur det kommer gå. God natt.


don't do this to me

måndag

Då var denna måndagen också snart förbi, skönt får man ändå säga eftersom måndagar inte är det bästa jag vet direkt.  Har dock vart ledig idag och det är ju alltid skönt, vila och sånt. Har träffat tjejerna precis, de gick nyss. Fikade på boströms cafét och sedan gick vi hit och snackade lite. Fömodligen drar jag med dom till Göta sen också, får se hur det blir, lutar åt det iaf. Börjar först klockan fem i morgon, hur gött som helst. Fast måste åka tidigare eftersom jag inte fått något busskort av skolan, (ska ju jobba bara kvällar nu på praktiken) och mitt vanliga busskort räcker bara till halv åtta, så får se hur dom löser detta för mig.


it's time to make a change

helt borta

Dagen efter och min hjärna hänger inte riktigt med någonstans. Har vart väåldigt jobbigt idag får jag säga, men det är ju självförvollat. Gårdagen var unik på sitt egna lilla sätt, jag hade trevligt.

Idag har jag vart hemma hos mormor och morfar, mamma och dom var där också så vi sa hejdå till dom eftersom de åker till Bolivia på onsdag morgon och blir borta 8 veckor. Kommer sakna dom :)



bortkastad tid

ni är guld



Bättre männsikor finns inte <3



fighting

Så var man hemma igen, har haft en mycket trevlig kväll tillsammans med familj och vänner. Kollat let's dance, druckit kaffe och pratat. Känns underbart att ha så fina människor i mitt liv måste jag säga, ni förgyller mina dagar och gör det med glans :) Middagen var också mycket trevlig och det var framför allt gott som tusan, kina restaurangen i Edet blev det och sällskapet var morfar, mormor, Marcus, Andres och D. Morfar som vunnit lite pengar bjöd oss alla på detta och det var väldigt snällt av honom tycker jag, sånt uppskattas ju.

I morgon blir det promenad med tjejerna, en långis tror jag nog. Nyttigt och väldigt behövligt för min del, fy vad hemskt när man blir så himla lat och förslappad som jag blivit, rör aldrig på mig på det sättet man borde. Typ träna och sånt, bara en promenad räcker ju egentligen, äh ändringar får det bli.

Efter det blir det nog drick lite, inte för att det är speciellt hälsosamt heller, men men. Nu ska jag nog inte vara allt för pesemistisk tror jag, haha . . Det blir nog en trevlig kväll med lite singstar och sånt.


it's worth fighting for

duktigt

Nu känner jag mig väldigt duktig, har tatt BAMSE-disken, fått ordning på alla mina kläder och lagt i byrån osv, städat toaletten och plockat ordning överallt i lägenheten. Nu fattas bara dammsugningen men det jobbet överlämnar jag till min söta D, hoppas det blir gjort bara. Nu ska jag göra mig klar och sedan käka middag med mormor och morfar, bror och Sofia och D. Efter det ska jag möta mina tjejer för att en mys-kväll, detta blir bra.

Ne, ska jag hinna tilll strax efter sex får jag snabba mig, ha en trevlig kväll gott folk :)


you're my stars

mysig fredag

Ännu en ny dag, men inte vilken som helst, utan Fredag och det känns skönt. Det betyder helg och ta det lugnt. Har precis fått i mig lite mat och nu tänkte jag sätta igång med lite städning och sånt. Får se hur långt jag hinner, för vi sex har vi blivit bjudna på middag av morfar :) Så söt är han. Efter det blir det let's dance kväll hemma hos mormor och morfar och det ska bli trevligt, tillsammans med mina tjejer såklart.

I morgon blir det förmodligen att dricka lite som det ser ut nu, fira att Sandra är hemma, haha. Alla möjlighetet som finns verkar det som, vi är galna. Men som man säger, man lever bara en gång.


med handlingar kommer konsekvenser

vill men kan inte

Vill verkligen sova men det går inte, har försökt nu i över 1 timme. Vänder och vrir på mig bara, det är lite irriterande faktiskt. Men Sandra blev glad iaf, då hon fick en telefon-rök-kompis :) Imorgon är det skola som gäller, sen hem och städa, fixa byrån och lägga in alla kläder och efter det blir det att kolla på Let's dance hemma hos mormor och morfar tillsammans med Malin&Sandra, det kommer bli mys.

Tror att jag börjar bli sjuk på köpet också, hoppas verkligen inte det. Har haft ont i vänstra mandeln nu 2 dagar, kanske borde kolla upp vad som är fel, om det är något fel. Inget kul om jag ska bli sjuk nu precis innan helgen.
 
Praktik väntar på Måndag och fyra veckor framöver, får se vart jag hamnar. Får troligtvis reda på det i morgon då min lärare inte fått tag på personalen på O'learys. Men jag hoppas verkligen det blir där nu, ser fram emot det faktiskt. Ska ju få jobba ihop med Rebecka då också, så det kommer bli skit kul. Håller tummarna och det får ni med göra :)



everything i need is right here

punkt för detta.

Detta är min blogg och jag skriver precis vad jag vill och jag behöver inte tänka mig för vad jag skriver, läs inte om det stör. Sedan, varsågoda att kommentera men var såpass mogna då att stå för det och skriv vem du/ni är. Skrev i tidigare inlägg att jag inte behöver era åsikter men det är fritt att skriva och jag kan gärna acceptera att ni har era synpunker och åsikter kring saker, men jag tänker inte ta det om ni inte kan stå för det.

Jag tror vissa personer har problem med att jag är lycklig nu, men sluta ödsla energi på det och lev istället. Sluta hitta massa grejer som ska "förstöra" för det kommer ändå inte lyckas, punkt.

vi 3

Kom hem från Sandra för en stund sedan och jag har haft det väldigt trevligt tillsammans med mina tjejer. Vi har käkat lite glass, druckit kaffe och färgat mitt hår, givande får jag säga. Nu blir det nog läggdags, ska ju upp till SKOLAN i morgon.




Det är vi och ingen har så kul som vi <3

om inlägget

Okej för att klargöra lite saker här som folk verkar ha missuppfattat, ("Niklas"), så menar jag inte just mig. Har aldrig påstått att folk är avundsjuka på mig över huvudtaget, jag menar i allmänhet när det gäller alla. Skrev det i "jag" form för att inte peka ut folk, så har jag fått sagt det också. Orka sådana kommentarer, vad jag gör och vem jag dejtar har ingen med att göra och vad ni tycker och känner gentemot honom kan ni hålla för er själva. Behöver inte era åsikter i mitt liv. Skolkar? Du känner mig och är jätte delaktig i mitt liv så du vet att jag skolkar "hela" tiden eller? Haha. .

Det är så konstigt hur folk verkar veta så mycket samtidigt som de inte vet ett skit annat än det som snackas omkring. Att jag aldrig har haft en framgång gör inte mig till mindre värdig person för det och att du som la en så fin kommentar inte kan läsa det utan att genast ha taggarna utåt är ju bara bevis på något, tog du kanske åt dig?



Om inlägget "vi behöver varandra"

it all seemed perfect

Idag vaknade jag runt ett, iofs vaknade jag flera gånger innan men tvingade mig själv att somna om hela tiden. När man väl är ledig ska man ju sova, det tycker iaf jag. Iaf, vid ett gick jag upp, möts av grinighet, går och duschar, någon har bestämt sig för att ändra alla mina planer för sitt eget syfte, jag blir förbannad. Men jag bestämer mig ändå för att försöka göra det bästa utav situationen och bara ler, han går och kvar blir jag, klockan hinner bli två. Jag skulle hämta en byrå hos Malin klockan två, då hon skulle iväg och träna efter och inte skulle hinna senare än iaf tre, men just idag klockan två skulle leifab gubbar komma och kolla på tv-boxen som det är något fel på och givetvis var det jag som var tvungen att stanna och vänta på dom fast jag hade andra planer, men det bryr sig ingen om. Jag började bli smått frustrerad då klockan närmade sig halv tre och de fortfarande inte dykt upp, men rätt som det är plingar de på dörren och dom stannade inte mer än 2 min då det bara behövs en kod som vi skulle få i morgon, skönt. Så jag snabbar mig, ringer morfar och ber honom komma med en gång så vi kan hämta den där byrån och givetvis (snäll som han är) kommer han med en gång. Så trots all skit fick jag hit byrån idag och det känns jätte skönt, dock är jag på skithumör ändå. Varför ska allt vara på dina villkor hela tiden och varför ska jag alltid anpassa mig och ändra mina planer efter dig? Eh, orkar inte. Det är väl så, allt kan inte vara bra hela tiden.

Efter allt detta gick jag iaf och köpte hårfärg och lite energidricka och hjälpte mormor med lite ärenden. Så en del har jag fått gjort idag och nu sitter jag här igen. Väntar på Sandra, ska åka hem till henne, behöver det tror jag.


it all seemed perfect

lillebror&jag



Här är jag och min söta lillebror på Julafton :)

vi behöver varandra

Finns det något värre än människor som försöker tala om för en vad man ska och inte ska göra? Det är något som retar mig till tusen, folk som försöker få dig på andra tankar, folk som hela tiden ska lägga sig. Som om man inte visste vad som är bäst själv, man känner ju själv vad man vill och inte, blir så less. Sköt ditt eget liv så tar jag hand om mitt eget själv, jag lovar. Skitsnacket, det ska vi inte ens tala om tror jag. Enligt min teori så handlar det om avundsjuka, att vilja vara något man inte är och hittar en person som är så, så ska man genast försöka trycka ner på den. Framgång föder avundsjuka, det är verkligen så. För varför skulle folk annars hålla på? Lite för ointressant liv kanske, gör saker för dig själv och kämpa med det som du inte är nöjd med istället för att trycka ner på andra. Så fick jag det sagt också.


Btw, Sandra är hemma nu och det känns verkligen underbart att ha henne hemma i Sverige igen, nära och bra. Känner att Panama är lite för långt bort för min smak. Kom hem från henne för bara en liten stund sedan, det blev en hel del "taigentid" och det behövdes, pratade om allt som vart och hur hon haft det osv.


Nu ska jag kolla lite på oth och sedan sova.


all you need is right here

problem

Nu har jag sovit 3 timmar, det var underbart skönt får jag säga. Vet inte varför jag är så trött hela tiden, men det beror troligtvis på att jag börjar bli lite halv sjuk. Det är konstigt med det där med sömnen, som ni kanske kommer ihåg skrev jag i tidigare inlägg om mina sämnsvårigheter, nu är det helt tvärtom. Jag börjar fundera på vad allt detta beror på.


Nu ringde iaf Sandra precis :) Ska till henne nu, kommer bli trevligt.


fear?

idag kommer hon hem

Har precis kommit hem, hade endast en lektion idag så det var mycket skönt. Sovmorgon + sluta tidigt, det är ingen skit direkt. Efter skolan gick jag och köpte mig 2 par strumpbyxor, en over size t-shirt och underkläder, gött. Tog med mig chai latte på vägen också, det är underbart. Nu sitter jag här med världens huvudvärk, börjar bli förkyld också. Skulle ju vara typiskt om man blev sjuk nu.

Idag kommer Sandra hem, ÄNTLIGEN. Ska bli så skönt att få träffa henne igen och umgås. Jag och Malin ska gå till Göta sedan har vi bestämt oss för, duktigt.



allt glider bort

snålt



Har kommkit på att jag är rätt snål med bilder här, detta blir väl den första och
det för att jag sitter och drömmer mig bort och vill verkligen tillbaka till underbara Thailand.

håruppsättning & apu

Glömde ju skriva med att jag har hunnit med att vara på Studio M för tidsbeställning av håruppstättning till balen, känns skönt att äntligen få det gjort. Har ju gått och tänkt på det länge nu, men det har aldrig blivit av, men nu så. Det kommer bli så fint och jag längtar sjukt mycket.

Vi ska ut på apu i 4 veckor nästa vecka, fick reda på att jag ska vara på O'learys. Jag tror det kommer bli kanon bra, det enda som är lite tveksamt är att det ju bara är kvällar man jobbar. Okej, jag älskar att få sova ut på morgonen och att jobba kväll är det bästa egentligen, men samtidigt, jag kommer inte ha tid för något eller någon. När jag har tid över kommer alla andra vara i skolan och när dom har tid över så jobbar jag, det blir segt. Fast å andra sidan så är det ju bara 4 veckor, det gäller bara att stå ut.



you're like the best thing ever

det går bra nu

Hemma igen efter en väldigt kort dag i skolan, skönt. Började egentligen kvart över åtta, men valde att hoppa över första lektionen då det är ett ämne jag ändå har IG i och inte har en chans att plugga igen. Tog bussen kvart i nio, gick och köpte chai latte, så gott, mötte upp Sara och sedan bussen till skolan. Hade en lektion, drycker, den var nerkotad också eftersom vi hade prov. Provet gick nog ganska bra ändå, pluggade i morse innan jag åkte till skolan så lite hann allt att fastna. Efter det körde Rebecka mig hem, annars hade jag fått vänta näårmare 2 timmar på bussen, så tack till henne. Nu sitter jag här och ska ladda ner One tree hill och Gossip girl som kom ut i natt, så underbart. Blir mysdag för min del idag, gymmet får jag ta tag i i morgon då jag inte fått några pengar av mormor ännu. Men jag hinner, har all tid i världen, det är ju inte direkt så att gymmet flyttar.

I morgon har vi också bara en lektion, så himla underbart. Efter det ska jag till gymmet och sedan kommer Sandra hem, ÄNTLIGEN :) Ska bli sjukt kul att träffas igen efter 3 veckor. Dricka massa kaffe och bara prata massa, så som bara vi 3 kan. (Jag, Sandra & malin)

Ne, nu är det nerladdning som väntas och sedan får jag se. Kanske lite städning?


it's my turn now

snart händer det

Nu har jag precis kommit hem igen, morfar var snäll att köra hem mig då vädret inte är allt för bra idag. Färgade mormors hår och resultatet blev väl hyfsat iaf, man är ju inte allt för proffsig, men det duger. Sedan käkade vi lite mat och snackade en del. Jag och mormor klickade också in på ellos.se för att beställa lite kläder, skor etc. För min del blev det ett par gladiator skor i vitt skin till studenten, kommer nog bli super snyggt ihop med min skräddarsydda klänning. Eftersom klänningen är såpass fin ville jag ha ett par skor som inte "sticker" ut alldeles för mycket. Jag klickade också hem 2 st sportbh:ar, en svart och en rosa, hur bra som helst, träningen här kommer jag. Seden blev det en lång farfars-tröja och ett långt linne också, så jag är super nöjd. Nu behöver jag bara inhandla lite nya träningskläder, såsom byxor och linnen, samt ett par bra och bekväma skor för mina fötter. Fast mina blå inomhusskor får duga så länge, eller så kanske jag ska ta och använda de träningsskorna som jag köpte förra året, dom är ju inte direkt utslitna, haha. Får se, men detta kommer bli bra. Funderar på om jag kanske ska ta och gå ner till gymmet och anmäla mig i morgon redan, så får man det gjort och kan börja träna direkt, får se.

Jag har prvo i morgon också, jag har inte pluggat ett dugg, det är dåligt av mig. Har ju sagt att jag ska sköta skolan nu, får ta och plugga lite innan jag lägger mig tror jag. Nu ska jag iaf träffa Malin och sedan kolla på film och mysa med D.


i love the feeling

måndagar

Är hemma igen, har vart i skolan idag och det har vart en riktigt slapp dag, precis så som måndagar ska vara enligt mig. Först hade vi svenska B, vi fick reda på betyget från test-uppsatsen inför nationella och jag kan med stolthet skriva att jag fick godkänt då 70 % av klassen fick IG. Efter det var det barteknik och vi skulle rösta fram de 2 bästa drinkarna, jag kom dessvärre inte med och får inte tävla, men å andra sidan kan alla inte vinna. Tycker bara att det hade vart roligt att få vara med, men så är det. Iaf, efter det slutade vi och jag sitter nu här och gör typ ingenting. Vid sex tiden ska jag hem till mormor och morfar, ska först och främst färga mormors hår och sedan käka mat, tacopaj, mums.


Tiden kommer visa mig vägen och jag är säker på att allt kommer bli bra. Det är bra nu med, men alla obesvarade frågor som jag har i mitt huvud liksom gnager där, fast jag litar på att svaren kommer med tiden. Det är nog bäst att bara försöka leva i nuet och inte pressa fram något.


i think i just let go


people never changes

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Ärligt talat så förstår jag inte hur vissa människor tänker, om de ens tänker alls? Det är ju frågan.  Så trött på all falskhet och allt "spel" som är hela tiden, vafan kör med öppna kort istället. Det gjorde jag igår och jag fick sagt vad jag kände och tyckte till de personer som behövde höra det, känns skönt idag och jag bryr mig inte ett skit om vad ni tycker nu. Dessutom lever jag mitt liv tillsammans med vem jag vill, vare sig ni tycker om honom eller inte, det skiter jag i.


Lite aggresioner där ja, måste få ut det känner jag bara. Nu ska jag kolla på oth!



att du är min räcker

confused

Jag blir irriterad, förvirrad och minst sagt vet jag varken ut eller in just nu. Jag förstår inte riktigt, vill man alltid ha det man inte kan få eller vad är det man jagar efter? Varför ska man komma på vad man vill när det är försent och sedan vända upp och ner på någon annan värld bara för man kommer på att man gjort fel val själv, det är inte rätt. Dessutom när man bara kan säga sakerna i onyktert tillstånd, vet jag inte vad jag ska göra. Blir ganska less och jag börjar undra hur man kan vara så självisk och inte tänka på personen i fråga.


Kvällen igår var ganska intresant, men jag ska inte gå in på några detaljer här. Behöver bara prata med Malin om allt, för det räcker att jag har henne vid min sida, hon är bäst och jag älskar henne.



the world is mine to walk up on


mycket trevligt

Kom precis hem ifrån Marika, en mycket trevlig kväll och gott sällskap får jag säga. Maten var utsökt också, en eloge till Marika och Boströms färdiga potatisgratäng, haha. Nej, men kort och gott, en riktigt trevlig kväll. Tack Marika!

Nu ska jag bara vänta tills D kommer hem, sen blir det sova för min del, det är ju trots allt en dag i morgon också, den lär bli lång.


can't even say how much you mean to me

oj det är mycket nu

Nu har jag kommit hem från skolan, det var en lugn dag faktiskt. Först hade vi projekt-tid och eftersom vi sågott som är klara så hade vi inte mycket att tillföra denna lektionen, men vi skrev iaf tack-kort och skickade ut till de olika sponsorerna. Vi har dessutom raport-skrivningen kvar, men vi hade inte grejerna som behövdes då allt ligger i Jonnas skåp och hon inte var där idag. Iaf, efter det hade vi barteknik, mycket roligt måste jag säga. Idag skulle vi blanda drinkar och den drink vi gjort (man måste göra en helt egen, alltså ingen som redan finns) ska vi tävla med. Först inom oss själva och de 2 som går vidare ska få vara med på en tävling i Göteborg, sjukt kul. Om jag får säga det själv så tycker jag att mina drinkar var väldigt goda. Eftersom jag inte vart närvarande så mycket innan så hade jag inte hunnit göra en egen som dom andra, så jag fick komma på en på stående fot och det blev inte så tokigt. Dock kunde jag inte bestäma mig för vilken av dom jag skulle välja, men har tills på Måndag på mig iaf. Efter skolan hoppade jag av bussen och gick till mormor i affären, pratade lite och kom fram till att de betalar min tv-avgift tills vidare så tar jag dom pengarna till gymkortet istället, mycket bra "deal".

Denna helgen är fullbokad och det känns inte som att det kommer bli mycket vila, men å andra sidan har jag nog vilat klart nu. Ikväll ska vi till Marika på middag iaf, men ingen dricka för min del. I morgon blir det fullt upp, kan dock inte skriva vad som händer då det är risk för "tjuv-läsning", hehe. Ska även med Malin till gymmet och anmäla mig och få en introduktion på alla maskiner osv, nu är det dags. Får se om det blir krogen i morgon också kanske, Malin i klassen blir ju trots allt 20 år och det vill jag helst inte missa om det går att lösa. Tror dock att det kommer bli tajt, men vi får se helt enkelt.

Nu har jag laddat ner det nya avsnittet av oth som kommit ut, underbart. Tänkte sätta mig med kopp kaffe och kolla på det nu. Sen är det väl bara att börja greja med allt som ska grejas, men innan det kanske jag tar en power-nap också, är sjukt trött. Måste få ordning på alla mina kläder som ligger huller om buller i sovrummet också, usch.

Ne nog tjötat nu, ska koka lite kaffe.


kindly unspoken

tro det eller ej

Nu har jag vart och handlat och efter det mötte jag Malin och pratat med henne. Vi kom fram till en hel del bra grejer faktiskt, jag ska börja gymma. Nu har jag bestämt mig och jag ska verkligen försöka ge mitt allt i detta, man kan ju inte mer än försöka. Jag vill verkligen inte misslyckas denna gången och därför så tror jag att om jag bara kommer igång så kommer det gå hur bra som helst sen, det är ju dom där första gångerna som är jobbigast, sen brukar det oftast flyta på ganska bra. För min egen skull, så vill jag göra detta och jag vill lyckas. Jag tror att jag kommer ha mer ork om jag kommer igång och gör saker, mer lust att gå till skolan, mer ork att ta en promenad osv. Man blir ju inte direkt piggare utav att ligga i soffan 24/7. Vi får se hur det blir, men med Malins hjälp så tror jag det kommer gå fint.

Dessutom har jag precis packat väskan inför skolan i morgon och i den ligger det, tro det eller ej, idrottskläder. Ett plus i kanten till mig själv där, måste börja röra på mig och om det så innebär de få gånger idrotten är, så ja,  varför inte. Har också lagt ner sjukintygen som jag ska ge till min mentor, skulle egentligen lämnat dom innan lovet men kom mig aldrig iväg. Får se om de ens har någon funktion längre, men då ser han i vilket fall som helst att jag inte "bluffat" denna gång.

Helg i morgon igen, tiden går fort. Tjejmiddag hos Marika i morgon är vad som står på menyn och det ska bli trevligt att få se hur hon bor nuförtiden. Det går ju så långt tid mellan att man träffas, så hon har hunnit flytta till lägenhet och grejer. Lördag ska vi fira Marcus som fyller år, det ska också bli trevligt. Får se vad som händer då, kan inte skriva allt för mycket här, med risk för att han kanske läser. Får se om man dricker något i helgen eller inte, det är tveksamt faktiskt. Det har blivit lite för mycket på sista tiden och man kan ju faktiskt vara social utan alkohol också, hum.

Nu ska jag nog ya en dusch, för att sedan kolla lite på oth och somna till det. (Hoppas jag)


you're like the best thing in my world babe

på plats

Nu är jag hemma igen, efter att ha sagt att jag inte skulle åka till Göteborg så blev det ändrade planer. Egentligen så orkade jag verkligen inte, men fick ta mig i kragen kände jag och komma ut lite. Så nu är jag hemma igen, känns ändå skönt att ha lämnat lägenheten för några timmar och bara gjort något för mig själv, det behövdes nog. För övrigt så är jag mega trött, men jag ska försöka hålla mig vaken så länge jag kan för att sedan kunna sova i natt. Nu ska Malin bara träna klart, sen ska vi träffas en sväng. Hon har blivit mycket duktig på det där med träningen nu igen, det är bra. Jag behöver Malin i mitt liv, hon är bäst.


Ikväll, om jag klarar att vara vaken, ska jag och D iaf kolla på en film och mysa :)


there's no right time


orkar inte

Jag tror seriöst att det är något fel på mig, låg i sängen och försökte sov från halv tolv till fyra på morgonen och det hände ingenting. Istället fick jag snällt lägga mig i soffan och kolla på oth tills jag skulle somna, och när tror ni det blev, nio i morse. Jag förstår inte riktigt vad som händer med mig, såhär kan det ju inte vara när skolan börjar, kommer ju aldrig vara pigg på. Det värsta är att alla möjliga tankar kommer upp i skallen när jag egentligen bara borde koncentrera mig på sömnen. Jaja, nu är det som det är.


Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, borde åka ner till Göteborg som jag lovat, men orkar verkligen inte det. Får se vad som händer, ska väl träffa Malin sen iaf, låter det som, hehe.



I'm ready to walk

jag älskar dom

Då har man precis kommit hem ifrån mormor och morfar, har varit hur trevligt som helst. Käkade en god smörgås och en semla till kaffet, dom är ju bara så underbara när jag kommer hem. Mormor: "Jag tänkte att vi kunde äta lite gott nu när Alexandra kommer och hälsar på", hur gulligt är det inte? En till grej, mormor hade vikt all vår sista tvätt och lagt ner i ikea påsen, så det var ju bara för mig att bära med mig den, utan något såkallat "förarbete", allt känns så mycket bättre med dom när man inte är omkring dom 24/7, dessutom uppskattar dom mig på ett helt annat sätt nu för tiden, känns bra.  Jag älskar min mormor och morfar.


it's just lovely

time after time

Nu har jag vart duktig och tatt disken, städat upp lite här och var och snart ska jag åka hem till mormor och morfar och kolla läget. Har inte orkat göra så mycket mer idag, kollat lite på oth som vanligt och duschat och sånt. Har också fått reda på att jag först börjar på Fredag i alla fall, skönt. Så i morgon blir sista dagen att sova ut på och på ett sätt är väl det ganska bra ändå, komma igång med vardagen lite igen, för leva såhär är inte speciellt hälsosamt.


Hörs sedan!




i like you honey


i'm yours

Då har jag nästan precis gått upp ur sängen, jag kan erkänna att förmodligen hade jag legat kvar om det inte vart för att D kommer in och skriker "Alexandra, du får gå upp nu, klockan är tvååå", orka. Jag brukar ju låta honom sova så länge han vill utan att väcka honom, dessutom var detta min sista lov-dag som jag kunde sova ut på. Nu är det som det är, ska gå och äta lite frukost och sedan gå en sväng hem till mormor och morfar.



I love to be yours


why?

Då har man landat hemma i soffan igen, har vart nere hos D:s pappa och käkat lite god mat. Innan dess gjorde jag inte så mycket mer än duscha, kolla några avsnitt av oth och käkade frukost. Sömnen har dessvärre inte blivit bättre och jag vet inte vad jag ska göra om det fortsätter såhär när skolan börjar, det kommer aldrig hålla. För att prata om annat, funderar på att ta en promenad bort till mormor och morfar sedan och hämta den sista tvätten och snacka lite med dom, får se hur jag gör. Just nu är jag frukstansvärt trött och ont i huvudet, men det är dock inte så konstigt.

Borde nog ta tag i all tvätt vi hämtade igår också, lägga in den i garderoben och så. Sedan har det redan hunnit bli ett berg av disk igen och den måste jag väl också ta hand om, orkar inte. Just nu vill jag ha en stark kopp kaffe, en ciggarett och sedan lite avsnitt av oth, så får det blir. Resten får jag ta senare eller i morgon.



You're the best thing I've ever had

längtar inte

Nu börjar snart skolan igen och jag kan inte precis påstå att jag längtar. Ångesten inför det börjar krypa allt närmare och jag börjar få lite smått panik. Med tanke på att det är nu jag verkligen måste ligga i och dessutom, på något sätt, försöka ta igen allt det jag missade förra terminen, då jag föredrog att sova bort hela dagarna och bara umgås med D. Det är nu det straffar sig och det är nu jag får betala för det, surt, men jag har ju endast mig själv att skylla. Måste skriva min loggbok innan vi börjar igen också, skulle gjort det direkt efter projektet, men det blev liksom aldrig av, glömde bort och orkade inte, illa. Det är också massa prov nu på sluttampen och det ser jag inte fram emot, jag är ju så dålig på att plugga. Jag borde nog lägga upp något slags schema för hur jag ska sköta skolan resten av, den faktiskt, korta tiden som är kvar innan studenten. Vill ju inte gå ut med massa IG på grund utav att jag är lat, när jag vet att jag faktiskt kan om jag bara vill. Om till och med min mentor fortfarande tror på mig efter förra terminen borde jag själv göra det också. Oj nu blev det väldigt mycket tjöt och klagande om skolan kände jag, men jag behövde nog det.

I morgon ska jag bara ligga i soffan hela dagen i alla fall, försöka ta igen den sömnen jag missat de senaste nätterna (inte för att det går att ta igen missad sömn, men ändå) och bara njuta av de sista 2 dagarna som är kvar innan allvaret börjar igen.

Nu ska jag sätta på oth och kolla på det. Hoppas att jag somnar också.


Feels like yesterday


det är som knivar

Då kom man precis hem från mormor och morfar, har vart där några timmar. Trodde ju att jag skulle dit och tvätta de sista, men så har man ju en underbart söt mormor som redan börjat att göra det för mig, så jag slapp. Bara att åka dit i morgon och hämta det, sjukt snällt. Det har hänt något med dom sedan jag "flyttat", eller vad man ska kalla det, dom är alltid överlyckliga för att se mig och hur hjälpsamma som helst. Istället ställde jag mig och vek ihop all tvätt från igår, som sagt det var ju inte lite och det tog sin lilla tid. Efter det var jag social med mormor och morfar en bra stund innan D fick komma och hämta mig. Vi satt och snackade om allt mellan himmel och jord och på något konstigt sätt så känns det skönt att bara sitta ner och prata med dom, innan när man alltid var hemma orkade man knappt säga hej liksom. Det är konstigt det där, hur saker och ting förändras och hur allt blivit så mycket lättare med tiden. Märker verkligen själv hur självtändig jag blivit och hur mycket jag uppskattar min familj. Man ser saker från ett helt annat perspektiv nu, än vad man gjorde då. Sedan så har ju det också både sina för och nackdelar, men det är ju som med allt annat.

Över till något annat, kylan, det är som knivar i hela kroppen när man går utanför dörren. Jag och Malin gick på promenad förut och jag bara kände hur ont det gjorde i hela kroppen, fruktansvärt. Man kanske inte ska klaga då de som bor i norrland till exempel har det dubbelt så kallt, om inte mer, men är man inte van så blir det jobbigt. Hoppas det går över till vår inom kort tid, fast det kan man väl bara drömma om.


Time changes everything

blir frustrerad

Då har man vaknat, käkat frukost, kollat på 2 avsnitt av oth (gammla) och duschat. Man hinner mycket när man inte kan sova som man ska vill jag lova, somnade 4 i natt, trots att jag försökte flera gånger och jag brukar alltid kunna somna till
film, men inte ens det gick. Jag börjar undra vad som är felet med mig nu. Vaknar tidigt gör jag också, det är som att jag ska ta igen all vaken tid som jag missat innan eller något.

Nu ska jag ut och gå med Malin snart i alla fall, lite frisk luft kan ju aldrig skada. Sedan hem till mormor och morfar och fortsätta med den eviga tvätten som jag inte blev klar med igår, körde 6 maskiner och tvättstugan blev full. Så idag blir det de sista 3 som är kvar, trodde inte det var så mycket tvätt, men så fel jag hade, jobb jobb.

Jag är riktigt sugen på en kopp kaffe nu vill jag lova, men D har ingen kaffebryggare och det är fruktansvärt irriterande måste jag säga. Får väl köpa sånt där pulver kaffe som man blandar ut med varmt vatten eller något, men det är ju inte direkt himelriket att dricka. Fast funderar på om det iaf inte är bättre än inget.


Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

massa känslor på samma gång

Just nu vill jag helst av allt bara lägga mig ner och skrika, gråta och bara vara jag, har en riktigt jobbig "Alexandra-tänkar-dag" och de dagarna är plågsamma. Vet egentligen inte varför, allt är ju bra nu, så bra det kan bli iaf, tror jag. Det är väl för mycket som snurrar runt på samma gång och jag vet nog varken ut eller in just nu. Sömnen är dålig också, så kanske beror det lite på det med, jag vet inte och att inte veta är värst av allt. För hade jag haft en aning om varför jag känner som jag gör nu så hade allt vart mycket lättare, då hade jag kunnat acceptera känslorna. Jag vet inte vad jag vill med något, allt ska hela tiden vara så komplicerat och jag orkar inte det. Skulle helst av allt bara vilja att man gjorde som man kände och sedan blir det som det blir, men det går ju inte.



"Med handlingar kommer konsekvenser".


sover dåligt

Jag har alltid vart den typen av människa som kunnat sova, i alla lägen. Har aldrig haft problem med sömnen på något sätt, tills NU. Jag blir irriterad, jag är hur trött som helst men kan inte somna, vaknar tidigt osv. Vet inte vad det beror på riktigt, jobbigt är det iaf.

Fick diskat, städat och gjort i ordning i garderoben igår iaf, det känns väldigt skönt. Nu har jag precis plockat ihop alla kläder som ska tvättas också, det kommer bli några maskiner. Jag frågade mormor lite snällt om jag inte kunde få tvätta där idag istället, orkade verkigen inte boka tid i tvättstugan och dessutom är det mycket enklare att tvätta där eftersom man slipper springa fram och tillbaka, upp och ner. Lite har man fått gjort iaf och mer blir det, så det känns faktiskt väldigt skönt.


You're my problem

word's aint enough

Det finns egentligen så himla mycket jag skulle vilja säga till folk, så mycket jag vill att vissa ska veta, men orden räcker inte riktigt till alltid. Jag får inte fram allt jag vill få sagt och jag vet inte hur jag ska säga det heller. Det känns tomt och samtidigt väldigt fyllt på samma gång, vet inte hur jag ska förklara. Är det bäst att vara tyst om vissa saker eller ska man kunna prata om allt, jag undrar det ibland, för mig är det lite av ett dilema faktiskt. Ibland känns det som att vissa inte orkar höra, orkar bry sig eller inte ens orkar förstå och då ser jag ingen mening med att berätta heller. Känns bara jobbigt att bära vissa saker inom sig och man blir ju trots allt väldigt lättad när man väl har fått dela med sig, fått en åsikt och kunnat prata om saken ifråga.


Wish you where here

3 Januari

Då var man hemma igen, jobbat i 3 timmar bara och de 3 timmarna var de segaste någonsin. Hade verkligen inget att göra och det är ju då tiden inte går alls. I vilket fall som helst, sket i att åka ner till Göteborg, orkar verkligen inte det känner jag. Ska hem till mormor och morfar och äta god mat idag iaf, behövligt. Dessutom hoppas jag att D vill följa med, han är osäker men jag hoppas iaf. Annars vet jag inte vad dagen bär med sig, borde faktiskt ta tag i disken och städningen nu för det börjar se väldigt stökigt ut lite här och var. Förstår egentligen inte varför man inte bara håller ordning efter sig hela tiden, för på så sätt skulle man ju faktiskt slippa städa så ofta. Lättare sagt än gjort.


As good as it gets

jag är lat

Då var man hemma igen, vad ska man säga? En dag utav det mesta faktiskt. Först åkte jag och D iväg för att fixa lite saker, sedan hem till hans pappa där vi fick jätte god mat, efter det körde han mig hem till mormor och morfar där mamma och min syskon var. Fick tjötat lite med dom och sedan kom även Malin, så har hunnit med en hel del idag. Känns väl bra att man för en gång skull gjort något och fått ut något utav dagen, än att bara ligga i soffan och slappa (även om jag ska erkänna att det är vad jag är bäst på och gillar mest).

I morgon ska jag jobba från 10-13 och sedan ner en snabb sväng till Göteborg, efter det får vi se vad kvällen bjuder på, chansar på en lugn filmkväll, precis i min smak. Orkar verkligen inte göra något och lovet har gått sjukt fort med massa grejer som hänt runt omkring, man har knappt hunnit blinka och nu är det tillbaka till skolan igen, känns segt. Dock är ett utav mina nyårslöften att sköta skolan så det är ju bara att gilla läget, det är trots allt studenten om bara 6 månader och tiden går ju sjukt fort.

Skulle behöva diska, tvätta och städa också, fast som jag känner nu så orkar jag verkligen inte och det får förmodligen vänta tills i morgon om jag känner mig själv rätt. Ska ner och boka tid i tvättstugan och hoppas på att det finns tider lediga på söndag (men det kan jag väl drömma om).



In the end you'll always be my superstar

slappis

Jag är så himla trött fortfarande och önskar nog såhär i efterhand att jag tagit det lite mer lugnt, fast det är ju alltid lättare att vara efterklok. D väckte mig för en stund sedan och idag ska iväg och fixa lite saker.

Hörs sedan!


When the time comes

1 Januari

Då är det nytt år, nya tag, nya möjligheter och framför allt början på något bra. Nu ser man tillbaka på 2008 och allt vad det bar med sig, dåliga och bra saker, blickar framåt och ser att man endast kan göra det nya bättre.

2 nyårslöften i år :

* Sköta skolan
* Sköta min kropp (Inget godis och sådant, ut och gå)

Som sagt, det kan bara bli bättre. Början på mitt nya år blev fantastiskt igår, jag hade en kanon kväll. Först med mina vänner hemma hos Malin, tack för allt. Sedan åkte jag upp till Trollhättan för att fira tolvslaget tillsammans med min pojkvän och han gjorde verkligen kvällen speciell för mig. Jag var hans prinsessa och jag kände verkligen hur lycklig jag är, tack för en underbar kväll D.

Sammanfattat så var detta nyår ett utav de bättre. 

Malin, det är nya möjligheter nu. Varje slut har en ny början med sig, du förtjänar bara det bästa och jag hoppas du inser det. Tack för igår och för allt annat, du har gjort mitt år till något utöver det vanliga, jag älskar dig.

Sandra, jag saknade dig igår. Det var längesedan vi firade nyår på var sitt håll men jag hoppas du hade det bra. Jag saknar dig&älskar dig.


Jag bär ditt hjärta, jag bär det i mitt hjärta


RSS 2.0