Det händer nu

Guuuud, vad jag är trött nu. Jag ska strax gå och lägga mig, det känns dock inte som om att jag kommer få så himla mycket sömn. Det är mycket i tankarna och jag hade önskat att man kunde dela på sig ibland.

Det är så himla typiskt att ALLT ska hända på en och samma gång, när det VÄL händer något så att säga. Fast mitt val på vad jag ska göra är självklart ändå, så det är väl inte mycket att diskutera. Fast min frustration över detta är stor just nu, men det är bara att tugga och svälja.

I morgon är det Malins big day, hon fyller år, 19 för att vara exakt. Det ska bli väldigt trevligt och vi kommer bli en hel flock med tjejer som ska fira henne i form av mat och utgång :) Jag vet att denna kvällen kommer toppa, det ska verkligen bli skoj. Det var dessutom längesedan vi var samlade allihop. Så massa Grattis till henne redan nu :)

För övrigt så fyller älsklingens mamma år idag, 46 år. Det ska också firas i morgon i form av fika på dagen/kvällen. Vi åker dit först och sedan drar jag mig vidare på äventyr. Men iaf, stort GRATTIS till henne idag då :)

Sedan så ska jag ju faktiskt jobba också, 7-14. Därefter kommer morfar och hämtar mig och kör mig upp till trollhättan där jag ska klippa och färga håret. Finally, som jag har väntat på denna dagen. Fast som ni kanske förstår så kommer allt bli sjukt tajt och min morgondag blir stressad. Det är bara att hoppas på att jag behåller lugnet, så att jag kan vara trevlig :) haha!

Efter frisör-besöket blir det iaf direkt hem för dusch och ombyte och sedan iväg igen! :) Det händer saker, det händer inte lite saker heller. Fast det är bara att njuta medans det väl gör det antar jag.

Det som irriterar mig är att det ska vara middag hos mormor och morfar i morgon med, för att fira att min bror fått fast jobb! GRATTIS till honom med förresten :) Han är grym. Som jag då inte kan vara med på, men det går fler tåg antar jag. Justdetja, vi blev ju medbjudna på att bowla i morgon också, med ett helt gäng. Men svaret på det förstår ni ju själva nu? haha. Hinner inte med allt ju, som sagt, jag skulle haft 3 kroppar och lite fler armar och ben.

Väldans vad jag klagar nu känner jag, det är inte meningen. Min dag kommer bli super grym! Resten får vi bara göra en annan gång :) Nu ska jag lägga mig, så att jag är utvilad tills i morgon, det lär behövas. Jag kanske somnar medans jag har färgen i håret, vem vet ;) Det är ju så gott att sitta hos frisören.

God natt på er :)

(Sry för detta låååånga inlägg.)


Fullt upp, men det är bra

Sådärja, nu har jag sprungit lite behövliga ärenden. Hatar att ha saker och tänka på som man måste få gjort, det är bättre att göra dom, så släpper all oro eller vad man ska kalla det.

Tog mig en sväng bort till solariumet, solade 20 min. Det var verkligen behövligt om något, har inte solat sedan nyår och jag är blekare än blekast. Kan inte se mig själv så, det går inte. Jag ska ju vara brun, det är ju så det är.
Dessutom har jag vart duktig och betalat alla räkningar idag! Det är verkligen INTE skoj att få in lönen och sedan veta att en del av den bara ska iväg med en gång. Här jobbar man och sliter, för vadå? Ungefär så tänker man, haha. Fast det är skönt att det är gjort, så vet man vad man har att gå på resten utav månaden!



Nu sitter jag och dricker mitt kaffe, jag kände att jag var tvungen att varva ner lite och bara ta det lugnt innan jag ska iväg till jobbet. Det har vart mycket att göra idag och jag vet ju att det blir värre i morgon. Det kommer vara fullt upp och jag kommer att åka från det ena stället till det andra. Det är typiskt att allt ska hända på en och samma gång bara. Fast jag ska inte klaga, det kommer alla gånger bli en riktigt bra dag i morgon, det tror jag. ALL IN som vi säger, haha.

Ne nu måste jag packa ihop min mat och börja röra mig mot jobbet. Vi hörs förmodligen ikväll :)

Morgonmys

God morgon :) Idag är jag uppe tidigt, härligt är det.
Älsklingen kom hem och åt frukost, så jag passade på att gå upp och äta jag med.
Jag kan iofs inte ljuga och säga att jag är pigg, men det är ändå ingen idé att lägga sig igen.
Vid halv två sticker jag till jobbet och kör kvällen, det är bara att börja ladda!



Jag just nu :) Myspys!
Tänkte sätta på senaste avsnittet av One Tree Hill och sjunka in i deras värld för en stund!
Later :)

Underbart när det händer saker

Äntligen hemma, det har vart en väldigt lång men mysig dag.
Det började med jobb, 07:30-13:30. Höll på att frysa röven av mig när jag gick!
Därefter kom Sophia och hämtade mig, snabbt hem och byta om och göra sig lite fräsch, för att sedan åka till Trollhättan och handla present och fika med mina gymnasietjejer :) Underbara!
Nu har jag städat, diskat och plockat ordning massa här hemma också. Det händer saker när man är i farten, det är bra det :)

Nu ska jag försöka slappna av och njuta! Denna veckan har vart fullproppad med saker att göra och så fortsätter det ända tills på Söndag kväll, då jag kan slappna av riktigt.
Fast jag gillar ju när det händer saker hela tiden, det är skoj och man hinner inte bli sådär trött och seg som man lätt kan bli om man degar för mycket.

Senare ikväll visar jag vad jag shoppade i Trollhättan :)

Vintermys

Då var min lediga dag snart över, så fort.
Det är fruktansvärt hur tiden alltid rusar iväg.

Jag har iaf hunnit med att tvätta, städa lite och träffat Sophia en sväng.
Nu i kväll har vi vart iväg en sväng till svärmor och Christian, druckit lite te och pratat.
Därefter blev det en sväng till mamma och nu är vi hemma igen.



Foto från Liseberg i December :) Massa kärlek.

Allt som allt, mycket trevlig och mysig ledig dag.

Facelook

Dagens facelook :)



Det är svårt att göra något med håret nu, det är fruktansvärt slitet och utväxten är grotesk.
Klippningen och färgningen på Fredag kommer sitta fint, längtar.
Håret är ju faktiskt en viktig del av utseendet, därför ska det se bra ut.

Dagens outfit

Dagens:





Idag kör jag enkelt och bekvämt :)

Skjorta - Vila
Leggings - Gina
Linne - Gina
Tofflor - H&M


Sorry

Sorry dude's, jag har vart dålig på att uppdatera.
I morse sov jag ända till tolv och därefter satte jag igång med tvätten med en gång. Det är tråkigt men det är sådant som måste göras, tyvärr. NU är äntligen sista maskinen i och jag har duschat och fräschat till mig lite.

Jag ska ringa Sophia strax, så kanske hon kikar förbi en sväng innan jobbet och därefter tror jag att det blir en fika i trollhättan tillsammans med Sara :) Trevligt värre! Ska ringa henne med strax.

Later :)

Sommar & sol

Om en stund ska jag gå, det är nästan 20 minus och jag vet inte om jag överlever detta.
Frös som tusan förut, då var det ändå bara in och ut ur bilen, haha.
Jag vill faktiskt att all snö + kyla ska försvinna nu! Det gör INGEN nytta ändå.
Innan jul var det mysigt, men hallå, det är över för länge sedan ju?



Visst ser det härligt ut? Detta hade jag önskat mer än något annat.
Gammal bild, detta var förra året i April, på Danmarksbåten.
Det var sol, det var alkohol och det var underbara människor :)

I sommar ska det toppas :D!

Dagens

Dagens:



Allt är ifrån Gina Tricot :)
Det är dock snart dags att byta om, till jobbarkläderna! Boooo..

NÄL

Mina kära vänner, idag då! Det började med att klockan ringde redan kvart över sex i morse, jag snozade lite och gick upp runt kvart i sju. Hoppade in i duschen, drack en shake, gjorde mig klar och kvart i åtta kom min kära morfar och hämtade upp mig. Jag hade fått tid på ortopedmottagningen på NÄL idag, så han var snäll och körde mig dit.

(För er som inte vet så opererade jag min fot för snart ett år sedan, 25 Mars för att vara exakt, det har blivit komplicationer och inte riktigt läkt så bra. Så de skulle ta en titt på det.)

Träffade läkaren, fick sticka upp till röntgen, ner till läkaren igen och till sist upp till blodgrejen, där man lämnar blod. De skulle ta ett blodprov på mig och se om jag fortfarande hade en infektion i foten, eftersom det ej läker. Därefter var jag färdig, de skickar iväg en lite här och var, irriterande. Läkarn tyckte sig inte se så mycket fel på bilderna, dock har jag en led i foten som blivit för liten. (INTE BRA). Vi får se om de blir några åtgärder eller inte, men ont har jag och det är inte okej.

Nog om det då, väl hemma efter 2 timmar ställde jag mig och diska, bädda sängen och gjorde lite kaffe. Nu sitter jag här och tar det lugnt innan det är dags för jobbet igen. 14-21:15 är det idag, önska mig lycka till då. Vill inte ha en jobbig dag idag, känner mig alldeles för trött för det faktiskt.

Later babes :)

Tjenare Kungen

Igår kväll blev bloggen lidande utav min trötthet. Jag skulle ta en "powernap" men lyckades inte somna, uuuh. Istället la jag mig i soffan och kollade på Hogan Knows best, rätt grymt ändå. Hela min kropp var på något skumt sätt helt utpumpad och jag kände inte att jag hade någon som helst energi.

Runt sex tiden drog vi hem till älsklingens kusin en sväng och sedan till mamma :) Mycket trevligt iaf! Därefter la vi oss på soffan, kollade en film och sedan la vi oss för natten. Klockan lyckas alltid bli så mycket när man ska se film! Aja..



Vi kollade på Tjenare Kungen, trots att vi båda sett den innan!
På något märkligt vis är det faktiskt ganska bra, men vad pinsamt mycket hon ljuger.
Fast å andra sidan, hon fick Kungen & sin singel. Sweet ass.

Wonderful

Det senaste:



2 st tunikor från Rut m.fl, en i vit & en i svart.
Spets på ryggen, sjukt snygga.



2 st söta klänningar.
En vit & en rosa, kunde inte motstå att köpa en i varje färg.
De kommer bli snygga i sommar!



Sist men inte minst, en locktång.
Jag har rätt lockigt hår av mig själv, men de blir aldrig snygga.
Det känns mest "risigt" och fult, så nu får vi se om det blir bättre resultat.
Hoppas på att den är bra för mitt tjocka hår bara.


Solen skiner på oss

Det är faktiskt sol ute, helt otroligt.
Det känns något mycket bättre, dock fruktansvärt kallt.
Tänk vad man kan bli glad av små saker, haha.



Blå himmel & sol :) Syns dock inte så bra på bilden, haha.
Skit samma, jag är glad ändå.

Hemma igen :)

Pust, det har vart en mycket hektisk dag på jobbet och jag kan inget annat säga än att jag är helt slut. Det har knappt vart en lugn stund, men med gott humör, härliga kollegor och kaffe så klarar man allt. Det värsta är bara att jag glömde låsa tillbaka mina nycklar, det är kasst. Så nu måste jag sticka dit igen, dock gör jag det senare! De behövs inte nu ändå, som tur är.

Nu sitter jag och läser bloggar, dricker kaffe och äter en bit chocklad. Egentligen skulle jag nog behövt äta mat, jag är ju hungrig. Fast vem orkar ställa sig och laga mat nu? Inte jag. Väntar på min älskling istället, så får vi göra något ihop! Han är också och jobbar idag, de behövdes skottas snö från massa tak idag, så han blev tillfrågad. Snäll som han är så ställde han ju upp, livsfarligt skulle jag vilja säga! Man kan ju ramla ner :(

Om en stund visar jag er mina nya klänningar och lite annat skoj :) Later!

Klänning

Jag har inte visat er min nya klänning, den är underbar.
Till brunbrända ben och ett par fina klackar, love it.
Den kostade lite extra, men det var så värt det.



Korall färgad (bilderna gör den inte rättvis)



Mina bruna kilklackar blir kanon snyggt till.

Eller varför inte mina snygga klackar från scorett med nitar!

Det finns massor att matcha med, den är sjukt snygg.
Jag tänkte använda mycket klänningar i sommar, det är så fint ju.
Har fått hem 2 st andra, de visar jag i morgon.


Love it

Jag har tagit mig ett riktigt härligt bad, nu känner jag mig fräsch igen.
Älsklingen har gjort kaffe till mig också, så nu sitter jag här och njuter.
Om en timme kommer Sophia hit också, på lite prat och kaffe innan jobbet.
Idag börjar jag 17 och kör till 21, så det är ett kort pass igen.



Hoppas ni får en bra lördagskväll :)

Massor med snö

Det är ett helt vinterlandskap här utanför.
Snön bara vräker ner och det ska bli intressant att se om jag kan liknas med en snöboll när jag kommer till jobbet sedan. Det är ju sjukt, vart kommer all snö ifrån?



Våren känns rätt avlägsen nu, trist.

Nya härligheter

Jag älskar rosa, jag älskar skor.
Hur kan det bli annarolunda?


Vad tycker ni? :)

Fick hem dessa skönheter igår! Jag älskar dom.
De sitter sjukt bra också.


Väldigt krångligt

Tillbaka efter en fruktansvärt god middag hos mamma, hon kan laga mat den där underbara! :)
Skulle ju ha jobbat idag, men så behövdes det inte. Fast sedan behövdes det ändå!
Fast då hade jag redan planer, som jag sedan valde att ställa in och ringa och säga att jag kunde ändå.
Hm, väldigt mycket vel, men det var försent när jag ringde igen. Usch då, illa.
Det känns inte alls bra, får någon slags ångest utav detta, knasigt.
Det blir iaf Let's dance tittande ikväll, så något bra blir det till slut.

:)



Här finns inga brustna hjärtan, alla ser likadana ut


Dagens


Enkelt & bekvämt



Fräscht

Ps. Glömde skriva ett Marika fick leka skottare, Paulina skrapare och jag åskådare förut när vi skulle ta oss ut med bilen! Haha :) Spännande!

Trevligt som fan

Goddagens mina damer & herrar! :)
Jag är på strålande humör idag.
Anledning: Mina tjejer, de är underbara <3

Igår jobbade jag som sagt, direkt efter jobbet kom Sophia och hämtade mig i snöstormen, hem fort som tusan till mig för att göra en "uppfräschning". Därefter begav vi oss ut till Västerlanda och de andra tjejerna. De blev några glas vin, härliga skratt, lite minnen och därefter skulle de andra till Lipz och jag drog mig hem.

I morse ringde de vid elva tiden, upp och hoppa och åka med ut igen för en pizza. Till frukost, haha, detta bådar inte gott. Där har jag spenderat min morgon och kom hem för ett tag sedan. Mysigt har jag haft och dessutom har jag världens sötaste vänner <3

Jag skulle ha jobbat idag, var totalt inställd på det tills för 15 min sedan då min chef ringer, (mitt i disken) och säger att det inte behövs ändå! (Kan ej skriva ut varför) Härligt tänker jag, så nu tänkte jag piffa till mig lite och invänta min baby som kommer om 2 timmar. Därefter vet jag inte vad kvällen bjuder på, men förmodligen Let's dance och mys.



+ Paulina & Sophia som jag inte har några bilder på :(! Buuuu.


Bye

Tvätten är färdig, jag är färdig och disken är diskad :)
Nu ska jag slänga i mig något att äta och sedan bege mig till jobbet.
Det blir förmodligen film och mys ikväll, vi hörs i morgon igen!

Puss

Fågelbo?



Fågelboet ska få sig en makeover, finally!
26:e Februari äger detta rum, underbart.
Det ska toppas & utväxten ska färgas, can't wait.


Tvättning

Upp och ner för trapporna, det är gympa att tvätta. Nåja kanske inte riktigt, fy tusan vad det är trist att inte ha en tvättmaskin i lägenheten. Att kunna ha den där friheten att få tvätta när man vill, då hade det blivit något mycket mer skoj. Som ni säkert förstår nu då så tvättar jag, det behövdes verkligen denna gången. Jag fattar inte riktigt hur det blir så mycket tvätt på en gång, det var ju inte längesedan jag var där nere och körde på.



(Folk tar alltid ens tvätt-tid, vi har vart med om det många gånger, det är kass)

Jag skulle ju vart ledig idag, men icke sa nicke. Jag fick bli extra insatt mellan 17-21, det är rätt okej ändå. När det gäller de där korta turerna så spelar det ingen roll, man har gott om tid på sig nu under dagen och greja.

Ikväll efter jobbet kanske det skulle bli lite mys med tjejerna, jag vet inte riktigt hur jag gör dock. Vi får se hur trött jag är sedan och sådär.

Nu ska jag dricka mitt sista kaffe och sedan bege mig neråt igen, later :)

Namnsdag

17 Februari idag, vilket innebär att jag har namnsdag!
Okej inte så länge till, men jag har haft det idag.
När jag var liten köpte mormor alltid prinsess tårta till mig, idag hade hon glömt av.
Likaså resten utav släktet, haha. Det gör dock inget, det betydde mer när man var liten :)

Nu ska jag sova! Puss & god natt.

(Sandris, grattis på namnsdagen! Det är ju våran dag idag, saknar dig)

Shoppat igen



Trosor med strumpbandshållare - As bra
Svart spetsbody - Sjukt snyggt under en kavaj & med jeansshorts
Strumpbyxor - Tyckte de var snygga & annorlunda
Ett armband
En ring


Trötter

Jag är hemma ifrån jobbet och sitter och dricker kaffe i hopp om att jag ska piggna till lite mer.
Är helt slut efter idag, vet inte varför egentligen. Det har ju ändå vart rätt lugnt!
Jag kunde dock inte sova så bra i natt, så det kanske kan bero på det.

Skit samma! Det är sånt som händer, det blir tidigt i säng ikväll istället, skönt det.
Snart kommer baby hem också, vill bara pussa på honom, mys.
Idag är vi bjuda på mat hos mormor och morfar, trevligt värre.

Angående bild-tagning på det jag fick hem igår, så kommer det om en stund :)
Later!


Semlor

Sådär, då var vi hemma igen!
Dagens semlor är inhandlade, paketen uthämtade och maten i magen.
Detta känns bra, nu ska vi lägga oss i soffan, mysa och käka semlor.
Vad jag fick hem idag kan jag visa er i morgon efter jobbet, jag är nöjd :)

Ni får ha en trevlig kväll, puss!

Finally

Äntligen är baby påväg hem, har saknar honom massor.
Han har jobbat över idag, jag har slappat hemma hela dagen.
Nu ska vi till mamma och käka, handla och hämta paket.
Därefter kanske det blir film eller något? Vi får se.

Världens sötaste

Jag har glömt att visa er vad jag fick utav mormor och morfar :)



De är världens sötaste! De har vart borta på en weekend i Danmark över helgen.
Så igår var vi där och hälsade på, tog en kopp kaffe och tjötade lite.
Jag fick detta utav dom, en nalle som alla hjärtans dag present & schampoo, balsam + hårspray från XL.
Det är väldigt bra och mormor kom ihåg att jag alltid använde det förr, hon är så söt.
Tack så mycket <3


Semlor

Det är ju semledagen idag, som jag har längtat.
Haha, ne kanske inte så allvarligt.
Men det är ju så himla gott :) Måste sticka och köpa, till mig och älsklingen.



Har ni ätit någon semla idag? :)

Dagens



Dagens jag:

Skjorta - Vila
Linne - Gina
Leggings - Gina


One Tree Hill

Det är rätt sjukt hur man ibland kan känna sig så inne i en serie, hur man på något vis kan känna med dom? Det är ju BARA en serie, egentligen. One Tree Hill har jag följt sedan det började, 7 säsonger och alla lika underbara. Det finns ingen serie som denna, jag är kär.

Gänget, alla intriger, all spänning, alla tårar, all sorg och framför allt, glädjen :)



(Peyton and Lucas, dom saknas bara!)

Jag ser det snöar

Det snöar igen, jag trodde faktiskt att det skulle vara över nu.
Fast jag tänker inte klaga mer nu, det blir tröttsamt och snön försvinner inte fortare för det.

Jag vaknade runt tio i morse men kunde inte riktigt förmå mig att gå upp,
det var så skönt att ligga kvar där i sängen.
Nu är jag iaf uppe, har badat, ätit frukost, öppnat posten och gjort mitt dagliga kaffe.

Idag är jag ju som sagt ledig och jag ska bara slappa, tänker då rakt inte gå ut i detta vädret, haha.
Jag hade tänkt att kolla på One Tree Hill nu, såg att det kommit ut ett nytt avsnitt, underbart.
Vi hörs efter det, med en dagens och allt :) Kika in igen! Later.


Presenter

Min alla hjärtans dag present från Robin <3



(I give you my heart and soul)

Utav mig fick han ett par kalsonger, en tröja och en plånbok.
Kanske lite mycket, men jag kunde inte låta bli :)


Måndag

15 Februari, redan. Tiden går så fort, jag hinner inte med.

Idag är det jobb som står på schemat, 14-21 så det ska nog gå bra. I morgon är jag ledig en dag och sedan jobbar jag igen. Tycker inte om att det "hoppar" så mycket, det är så mycket bättre att vara ledig på raken och jobba på raken, annars får man ställa om sig så mycket. Well, jobb som jobb kanske jag ska tycka och det gör jag ju iofs.

Gårdagen var hur som helst helt underbar, det blir så mycket mer "kärlek" på en sån här dag känns det som. Vi hade det toppen, men framåt elva var vi helt slut båda två. Det är bra, för idag är man utvilad. 

Nu ska jag dricka kaffe och ta det lugnt innan jobbet :)


Det är vackert

Jag har haft en helt underbar dag hittills, tillsammans med hjärtat mitt och även ett par timmar tillsammas med bror och mamma. Det blev jätte god middag, tacos och till efterrätt blev det en slags tryffelkaka som Sofia hade bakat, super gott verkligen. Jag fick en stor ros, ett jätte fint kort och en lite ljushållare utav mamma i present. Hur gulligt? :) Till henne hade jag ett litet hjärta med en text på och lite kakor, haha. Men det är väl tanken som räknas, hoppas jag.

Utav mitt hjärta fick jag ett super fint halsband, så himla underbar är han. Visar er i morgon :) Nu ska vi mysa framför tv:n och bara rå om varandra resten utav kvällen. Det blir Wallander - Skytten.

Ha en fin kväll så hörs vi i morgon :)

Dagens

Dagens




Nu ska vi iväg en sväng :)


<3

Alla hjärtans dag



Idag blir det mys med världens bästa pojkvän!
Jag älskar dig, Robin.

Ha en fin alla hjärtans dag allihop :)


Herregud

Gosh, vilken kväll det var igår.
Minst sagt spännande och händelserik, jag blev på tok för full.
Imorse var jag död, nu lever jag hyfsat!
Jag ska ta mig en dusch, sedan blir jag nog piggare.

Tack och hej :)

Nu kör vi!









Ha en super fin kväll :)

Ikväll smäller det

Nu har jag egentligen bråttom, sitter nyduschad och har inte fixat ett smack.
Jag var tvungen att varva ner och käka lite kände jag, inte bra att dricka på tom mage.
Vid sju kommer tjejerna hit, alltså har jag 30 min på mig ungefär! Brådis.
Jag slänger in en "dagens" när jag är klar om jag hinner :)
Ni får ha en super trevlig kväll, för det har jag tänkt att ha!

Kläder?

Pust, nu har jag rensat och organiserat lite på min klädhäst. På med det nya och in i garderoberna med det "gammla". Det är knappert och jag funderar verkligen på om jag ska ta en ordentlig rensning bland grejerna, fast jag har ju sån separationsångest när det kommer till kläder :P Haha.



Det ser inte ut såhär mer :P haha!



Utan såhär :) Lite tillökning i lagret, det gillar vi.


Lördag

Lördag idag, helt totalt underbart.

Morgonen har spenderats med älsklingen, vi tog en extra lång sovmorgon tillsammans, käkade en god frukost och bara njöt. Det känns som om att det är år och dar sedan vi hade en morgon tillsammans eftersom vi båda jobbar helger ibland. Så det var behövligt.

Nu har jag hunnit att hämta ut lite paket på posten och även sända tillbaka ett par leggings som var sönder när jag fick dem, illa. Vad jag har köpt visar jag er senare i eftermiddag eller i morgon :) Spännande!

Nu ska jag dricka mitt kaffe och bara njuta utav att jag är ledig idag och i morgon! Later :)

Work work

Okej, nu stänger jag ner datorn. Sophia är på ingång och om en timme börjar jag jobba.
Vi tänkte hinna träffas lite innan, just like yesterday. Det är trevligt, hörrni!

Jag återkommer ikväll förmodligen, om inte så blir det i morgon! :)
Just det, jag kanske ska tatuera mig igen. Bara sådär, hipp som happ!

Ha en fin dag :)

Skjortor

Jag har ju blivit lite utav en sucker för skjortor.
I alla olika modeller, färger osv.
Tycker det är otroligt snyggt och det är först på senare tid jag börjat tycka det.
Jag köpte denna fina från Gina Tricot:



(Inte jätte bra bild, ni får ha överssende. Bortse från det lila linnet under också ;))

Today is a new day

God morgon! Klockan är strex efter elva och jag är vaken, har vart det sedan tio ungefär. Kunde inte sova längre och bra är väl det. Jag hinner greja lite innan jobbet och det är bara ett plus.

Duschen är avklarad, likaså frukosten. Nu sitter jag med min dagliga kopp kaffe och njuter. Härliga liv säger jag bara :) Ska passa på och få vikt ihop min tvätt som hängt på tork en dag för länge och mäöjligtvis diska det som finns och diska, då blir nog min prins glad när han kommer hem!

I helgen är jag ledig, det ska bli riktigt gott faktiskt. Vet inte vad jag ska hitta på ännu, det lutar åt utgång med tjejerna, men vi får se. På söndag är det ju alla hjärtans dag också, då blir det mys med älsklingen. Vad jag har köpt till honom visar jag efter söndag, innan är nog inte så smart eftersom han får för sig att kika in här ibland.




Shoes

Jag kunde inte sova :/ Det är ju typiskt när man är så trött.
Det har förmodligen övergått till övertrött, well skit samma.

Jag har ju inte visat er mina nya skor, det har försvunnit helt.
De är sådär ful-snygga, men matchas de med snygga kläder så blir de toppen :)
I know it and i love it.


Tänk i sommar med ett par bruna ben och en naturvit klänning, wow :D

Nu stänger vi butiken

Sådärja, jag har gjort min dagliga kvällsrunda här på nätet. Kollat mailen, läst bloggar och kollar runt allmänt. Nu ropar sängen på mig, jag är väldigt trött faktiskt. Det har vart full rulle på jobbet idag, ganska gött eftersom att det då känns som om att tiden går fortare. Det är iaf bättre än att sitta och vänta in att man slutar. I morgon jobbar jag samma tid, 14:00-21:15.

God natt alla söta :)



(En gammal bild, kan knappt se mig själv i den hårfärgen längre) Knasigt.

Lovely

Coffee makes my morning :)



Är det lite halvdant innan så blir det bättre, så är det bara!
Det är ju dessutom strålande sol ute, det känns halvsegt att man ska jobba då!
Hade vart mysigt att hitta på något, när det för en gång skull inte snöar, haha.
Well, det är bara att kämpa på, man blir ju glad när lönen kommer.

Om en liten stund får jag besök av Sophia, vi hinner med en liten kort fika innan jag börjar! Ska bli trevligt. Sedan så åker jag med henne över, något annat hinner jag nog inte. Synd, kunde iofs passat på att gå. Eh skit samma!

Vi hörs ikväll när jag kommer hem, troligtvis :) Ha en fin dag!

Beutiful day

God morgon. Jag är super duper trött idag och jag visste knappt om jag skulle orka upp ur sängen vid elva? Knäppt. Jag tror dock att det beror på huvudvärken från igår, för det känns som att den ligger där och gnager lite. Vid två ska jag jobba, så det får inte bli något mer nu, tack :)

Idag blir det ingen dagens outfit iaf, jag ska ju som sagt jobba och antar att det inte är speciellt intressant att se på de kläderna, haha.

Nu ska jag koka mig en kopp kaffe och sedan röja undan den grobala disken som står, hörs sedan :)

Huvudvärk

Det har vart en dag med fullt upp och jag har liksom inte hunnit tänka efter känns det som. Det var först när vi satt hemma hos mamma och tog en kopp kaffe som jag kände att jag hade en jävla huvudvärk. Usch säger jag bara, jag har tagit 2 ipren och inte ens dom hjälper, funderar på om det kanske kan vara feber på g? Vi har ju ingen temp hemma, men jag hoppas verkligen att det går över tills i morgon.

Så nu ska jag bädda ner mig i soffan, kolla på film och bara ta det lugnt. I morgon är det dags för jobbet igen också, då kan man inte vara sjuk! Ska dessutom träffa Sophia, det var några dagar sedan nu och då är det på tiden att vi ses och snackar ikapp :) Skulle ha träffat henne idag, men jag känner mig ju som sagt inte speciellt bra.

Later :)

It's all about you baby



Facelook of today :)


Skor, lovely

Skor, jag älskar skor.
De passar alltid, de är fina och man kan göra en hel outfit snygg med ett par skor.



Dessa härligheter hade jag inte tackat nej till, underbara!
Frågan är om jag inte ska införskaffa mig dessa inför sommarn, vi får se :)

Dagens

Dagens outfit:



Idag har jag på mig mina nya kläder,
Tröja - Only
Leggings - Vila
Linnen - Gina

(Rosen har jag satt dit själv, tröjan åker ner otroligt mycket annars)


Det gick bra idag

Jag känner mig ganska mörbultad faktiskt, idag körde jag på och "gav inte upp" när det blev sjukt jobbigt. Jag måste lära mig att man faktiskt kan kämpa på fast att det blir jobbigt, så idag var det steg ett.

Jag hann inte träna speciellt länge eftersom att jag tvättar samtidigt, men 40 min blev det iaf. Det kanske räcker så emellanåt ändå. Crosstrainern är mitt nya redskap som jag använder som både start och avslut. Den är jobbigt, man kommer upp i temperatur och den ger verkligen något. Dessutom är den mycket roligare än att gå på det där bandet. Dessutom körde jag lite ben och armar, nästa gång blir det mage och rygg!

Nu dricker jag mitt efterlängtade kaffe och läser igenom lite bloggar, det är härligt att andas ut.

Tvätta och träna

God morgon! Jag vaknade iofs för ett bra tag sedan, dock inte lika tidigt som jag skulle ha gjort. Klockan sju ringde klockan, då var det dags för tvättning! Kommer ni ihåg det där jag skrev om att INTE tvätta tidigt när jag är ledig? Haha, det sket sig. Det är svårt att passa in en bra tid eftersom vi båda jobbar, så det får bli såhär och jag får stå ut, det är ju trots allt skönt när det är gjort och man väl är vaken.

Mellan tvätt 2 & 3 ska jag sticka iväg till gymmet tänkte jag, det ska faktiskt bli härligt att köra igen. Jag önskar bara att jag kände så hela tiden, för då hade det förmodligen gett ett bättre resultat!



Nu sticker jag iaf iväg :) Later!

Sluta snöa då?

Oh vad underbart det är med spontan besök!
Min lillebror på snart 3 år och morfar var här på en ganska lång fika :)
Det är så otroligt härligt när de bara kommer förbi sådär.
Alex somnade en stund medans jag och morfar satt och pratade om allt möjligt!

Nu har de åkt iväg igen och jag satte mig här. Vad annars? Haha.
Tiden har gått fruktansvärt fort idag bara, det är TRIST!
Jag vill ju få mer ut av dagarna, man hinner knappt med något alls känns det som.
Dock är det rätt skönt att tiden rusar i dessa tråkiga dagar.
Då tänker jag på snön som bara vräker ner, jag vill inte ha mer nu. Uuuuh!


Lär dig och le vad som än händer

Goddagen kära vänner :) Jag är ledig idag som sagt, jag fick sovit ut ganska länge idag iaf. Oturligt nog har jag vaknat väldigt mycket fram och tillbaka under natten/ morgonen! Fast jag har sovit gott för det.

Idag ska jag nog städa lite grann här hemma och fixa lite ärenden osv, annars har jag inget planerat! Får se vad som dyker upp :) Later!



Slänger in en mycket dåligt tagen "Dagens"  :)

Härligt är det

Färdig-jobbad för dagen, det var jag iofs för ett tag sedan. Det har gått riktigt bra idag också, det är så skönt när det bara rullar på! Det är sådana dagar man bara vill ha ju, haha.

Efter jobbet så fick jag utträttat lite ärenden osv, så det känns skönt, nu kan man bara andas ut och ta det lugnt. Är ledig i 2 dagar innan det är dags igen, så i morgon blir det träning för min del, det ska också bli nice :) Tänkte köra på morgonen, det är minst folk då och det är då som jag känner mig som mest bekväm.

Snart kommer min baby hem :) Längtar! Vill pussa på honom nu nu nu. Jag är glad idag, det är bra :)

Vill passa på att gratulera Malin & Hans till deras lilla tös :) Hoppas allt gått bra vännen! Stort Grattis :)

God natt

Äntligen hemma och ny-badad :) Det har gått väldigt smidigt och bra på jobbet idag måste jag säga, hoppas att morgonen i morgon blir lika bra!

Åkte hem till mormor och morfar en sväng efter jobbet också, fick färgat hennes hår idag iaf :) Stannade ej för att se resultatet, men det blev förhoppningsvis bra.

Nu ska jag lägga mig och sussa sött, god natt <3


Borring as hell

Jaghartråkigt.com

Uuh, vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Har gått runt och grejat här hemma, men nu finns det inget mer att greja med! Jag vill nog mest att älsklingen ska vara hemma, men icke då! :(

Snart ska jag hur som helst traska till jobbet, eller ah, om 1 timme och 30 min. Fast det är väl ganska snart? Haha, skit samma. Kanske skulle göra mig en till kopp kaffe? Fast frågan är ju då om det inte blir lite för mycket kaffe idag, kanske blir sådär skakig och illamående som jag blir utav för mycket koffein? :/

Stora problemas idag, ni fattar det va? :D Haha.

I love that song


Snabba cash

Igår var vi ju, som jag skrev, på bio. Det blev filmen "Snabba cash" och jag tycker att den var grym, den levde upp till förväntningarna. Att den var 2 timmar tänkte man inte på alls, tiden gick så fort och det var spännande hela filmen igenom, grymt bra. Jag tycker dock att Joel Kinnaman gör sig bättre som skådis i Johan Falk fimerna, han var fortfarande bra men inte lika.



Innan bion så gick vi och käkade en middag, det blev på La vaca, mycket gott måste jag säga. Gårdagen var lyckad rätt igenom, jag är super nöjd. Andres och Sofia var också med igår, det var trevligt. Det är lite roligare att hitta på saker när man är fler.

Om några timmar ska jag iväg och jobba, det känns sådär för idag vaknade jag upp med världen huvudvärk, som tur är så är det bara 4 timmar. Så det ska jag nog kunna överleva! Älsklingen åktr iväg och jobba tidigt i morse, så vi ser inte varandra förrän ikväll när jag slutar, segt :/

Mysig Lördag :)

Hej mina söta :) Idag har jag jobbat, det hat gått fort och riktigt bra! Då är det inga problem att jobba ju :) Hehe. Direkt när jag kom hem la jag mig och tog en powernap, som resulterade i närmare 40 min, jag blir alltid tröttare av mina så powernaps, att jag aldrig lär mig, haha. Sedan käkade jag och älsklingen lite mat och nu ska jag lägga mig i ett varmt bad! För runt sex tiden ska vi åka ner till Göteborg för att käka middag och gå på bio :) Det ska bli riktigt mysigt.

Så vi hörs inte förrän i morgon troligtvis! Ha en toppen fin Lördag, för det ska jag :)

Fredag

Jag passar på att skriva lite nu när det är paus i Let's Dance!
Vi var ju då som sagt förbi mamma en sväng och käkade lite spaghetti och köttfärssås, mums så gott det är. Tror inte att det finns någon som gör det så bra som mamma! Älskar't :)

Därefter tog vi oss en sväng till ica för att handla lite och sedan hem till mormor och morfar. Där fick vi kaffe och en bit ny bakad kaka som mormor gjort, det var också mums! Vi har tur jag och älsklingen, blir bjudna här och var, haha. Gott och trevligt var det iaf!

Nu ligger jag i soffan och kollar på Let's Dance, det är ju så himla bra och jag hejjar på Claudia, hon är ju så himla duktig. Älsklingen är på gymmet nu medans jag kollar på det, han tycker att det är tråkigt, haha. Så jag får sitta själv, men sedan ska vi kolla på "Sommaren med Göran", har hört att den är bra så vi hoppas på det :)

Ni får ha en trevlig fredagskväll, för det ska jag ha! :) I morgon bitti jobbar jag igen, så det blir nog inte allt för sent heller! Men så är det.

Puss på er!

Myskväll

Det var otroligt härligt att träna idag faktiskt, känner mig piggare och jag är glad över att jag kom iväg. Nu måste jag bara hålla detta och försöka träna hyfsat regelbundet, annars gör det ju ingen nytta.

Jag har duschat och gjort mig i ordning, ikväll blir det en sväng hem till mamma och därefter till mormor och morfar, jag ska nog färga mormors hår igen, om jag orkar. Vi får se på det! Det är ju Let's Dance ikväll också, det får vi inte missa minsann! :) Det blir en myskväll i soffan tillsammans med älsklingen efter alla turer, det ska bli mys. I morgon jobbar jag 07:30-13:30.


Dagens outfit

Dagens outfit:

Behöver jag skriva vad det kommer ifrån? :P


Träningsdags

Nu sticker jag iväg och tränar :)


En dans på rosor

God morgon solstrålar :) Det är blått på himmelen idag, yeeey för det säger jag bara. Vi slipper åtminstone snön ifrån ovan. Här sitter jag och lyssnar på musik, äter min frukost (crunchy&yoghurt), kollar runt och laddar inför gympasset som blir av lite senare. Det ska bli skönt faktiskt.

Annars är planerna inför idag inte speciellt många. Efter träningen blir det en sväng till ica för att inhandla lite grejer och därefter får vi se. Ska nog bara ta det lugnt och spendera kvällen tillsammans med älsklingen min, i morgon jobbar ju jag igen. Ledigheten har gått riktigt fort :/ Tråkigt!

Later :)

Some changes

Nu tänkte jag visa er hur det såg ut innan och hur det blev! :)







Det blev inte så dumt ändå! Jag har början vänja mig nu och jag tycker ändå att det blev ganska coolt, vad tycker ni? Det är hur som helst såhär det får vara tills vi flyttar till större och med mer garderober :)
Dock blev det inte så jätte stor skilland i mina nuvarande garderober ändå :/ fast jag slipper iaf knö in kläderna.


Bebisen är så söt

Nu har jag och älsklingen kommit hem igen! Vi var hemma hos Robins vänner som bor vid Västersjön och kollade på deras bebis :) Så liten och så otroligt söt. Vi drack lite kaffe och tjötade och nu är vi hemma igen. Trevligt var det iaf.

Nu sitter jag och grejar med bilderna på hur resultatet blev igår, så jag tänkte visa er snart :)

Something worth living for

Nu har jag iaf gjort mig helt färdig, efter mycket om och men och det börjar nästan kännas ganska ovärt, haha. Mitt hår är ett fågelbo större delen av tiden, jag måste verkligen klippa och färga det igen inom en snar framtid. Det tar ganska mycket tid att fixa med det varje dag och jag har inte riktigt orken till det. Jag måste dock säga att det hjälpte sjukt mycket med mitt nya schampoo och balsam, håret blev grymt mycket mjukare och lenare, vilket i sin tur gjorde det ganska mycket lättare att platta ut, så ett + för det.

Sophia var här en sväng förut, alltid lika trevligt. Vi satt mest och snacka om allt och inget och i morgon ska vi troligtvis iväg och träna! Det ska bli super skönt faktiskt, jag behöver det :)

Snart kommer älsklingen min hem också, saaaaaknar honom! <3


Dagens outfit

Idag har jag haft ett, minst sagt, "klädkrig" med mig själv. Jag har haft på mig större delen av garderoben och inte kunnat bestämma mig, inte för att det spelar så stor roll men jag vill ändå känna mig bekväm i det jag har på mig just för dagen. Till sist slutade det med att jag tog på mig det jag började med, knasigt det där. Känner någon igen sig?



Dagens outfit:

Leggings: Gina Tricot
Linne: Gina Tricot
Tröja/tunika: Gina Tricot
Skärp: Gina Tricot

Well, vi kan nog konstatera att jag är en sucker för Ginas kläder, haha.

Ett varmt bad är det bästa som finns

Åh vad underbart :) Idag har jag fått sova ut och i natt sov jag verkligen som en prinsessa!



Jag är nyligen uppkommen från ett varmt och gott bad och sitter nu med min frukost, mums!
Idag när jag badade testade jag mitt nya schampoo och balsam!



Grymt bra och jag kan starkt rekomendera det.
Lite dyrare än vanliga schampoon och balsam, men så värt det!
Testa om du inte har något du redan fastnat för :)


You're perfect

Jag är klar med grejandet för idag och jag är ganska nöjd ändå. Det är inte perfekt, men det är såhär det får bli tills vidare som sagt! Visar er bilder i morgon, nu är jag alldeles för trött.

Jag & älsklingen käkade precis lite kvällsmat och nu är det dags för sängen, det tar på krafterna att vara ute i svängarna, haha. Vi hörs i morgon alla fina :) God natt!


Tankar till dig

Sandra, jag vill ägna några ord till dig!
Jag vet att det är tufft nu och att det mesta förmodligen känns ganska hopplöst.
Kämpa på och var stark (som så många gånger förr), det kommer bli bra.
Tillsammans kommer ni klara detta och det kommer bli bra, jag är säker.
Hoppet är det sista som lämnar människan, tänk på det.
Massor med tankar till dig gumman!

klädhästen är hemma

God kväll kära vänner! Detta har vart en riktigt rolig och mysig dag, rolig för att jag älskar att gå runt på ikea, det finns så mycket fint och man blir fruktansvärt inspirerad. Helt av allt skulle jag nog vilja köpa nytt och möbler om helt efter varje gång jag är där, men det går ju inte. Mysig för att både mormor och morfar har vart med idag och vi har fika och pratat massor. Sedan jag flyttade hemifrån har vi inte gjort något sånt här tillsammans alla tre och jag måste säga att det är nu man verkligen uppskattar dem på riktigt och inser hur mycket de verkligen verkligen betyder. När man lever inpå varandra hela tiden så tänker man inte på det på samma sätt.

Hur som helst, jag fick min klädhäst idag iaf! + Lite andra grejer, jag kan inte hålla mig ju :)
Älsklingen hjälpte mig att skruva ihop den så att den blir stabil, skulle jag gjort det är det risk för att den hade vinglat på glatt ;) Hehe. Så nu står den på sin plats och jag tvekar verkligen på om det kommer se bra ut! Men jag har inte mycket annat val faktiskt, har man får lite garderober och för mycket kläder, så måste man lösa det på något sätt. (Det finns ju inget bättre än att shoppa kläder, skor och väskor) Då är det självklart att man måste ha mycket plats för det också, så tills vi flyttar får detta bli lösningen.

Jag kommer visa er bilder sedan när det är klart. Nu ska jag börja greja med allt här :) Skoj!

Dagens outfit

Dagens outfit:



Skjorta: Vila
Skärp: Gina
Strumpbyxor: ?


Mot ikea

Nu är jag färdig och även tvätten :) Skönt! Det är faktiskt ganska bra att gå upp tidigt ändå, man får saker och ting gjort. Om en stund kommer mormor och hämtar mig, hon ville med till ikea, så det blir skoj.



Facelook.

God morgon

God morgon :) Jag är vaken, jag har vart vaken en stund och det beror endast på att jag tvättar. Jag skulle kunna lägga mig och sova igen, jag stör mig på att alla tider alltid är tagna, så att det bara finns dessa tråkiga morgon pass att välja bland, uuuh.

Iaf, jag har fått i mig lite frukost nu och det känns genast lite bättre :) Om en stund blir det nog duschen och göra mig i ordning lite! Emellan tvättarna. Jag tänkte höra med söta morfar om han orkar köra mig till ikea idag, jag vill dit och köpa den där "klädhästen" som jag skrev om för ett tag sedan. Fast frågan är om det är så smart att åka iväg i detta snö-kaoset, det känns som om att vi snart kommer att snöa in eller något, det bara fortsätter att vräka ner ju, knas. Vi får se vad han tycker om detta :)

Vi hörs senare alla underbara :) Puss

Tomorrow babes!

Kvällen börjar lida mot sitt slut och jag ska se finalen av Paradise hotell och därefter lägga mig i sängen och sova som en prinsessa! För kl. 07:00 i morgon bitti ska jag upp och tvätta massor, skoj? Nej men det behövs faktiskt!

För övrigt så har jag tagit bort mina naglar nu, som jag gjort om 2 gånger och haft i dryga 2 månader snart, det var en befrielse kan jag lova. Dessutom kan jag skriva på tangenterna så mycket snabbare och det är så mycket lättare. Dock älskar jag att ha akryl naglar och troligtvis dröjer det inte speciellt länge innan jag gör nya. Fast nästa gång på ett RIKTIGT ställe, för mina naglar är rätt sönderslipade och dessutom fula nu! Usch.
Det känns faktiskt konstigt utan, haha.

God natt säger jag nu :) Puss!

Jag myser



Behöver jag säga mer? :)


<3

R, i'll do anything for you


Jag vill inte ha mer snö nu



Inte okej längre! Buhu..

Jag vill faktiskt ha vår nu och använda mina nya vårkläder :D!


Andas

God damn it, jagär helt slut i kroppen idag. Det måste bero på vädret eller något, jag vill att detta ska ta slut nu, ingen mer snö, TACK!

Hur som helst, i morse gick jag upp runt halv tio, tog mig en lång varm dusch, käkade lite fukost och gjorde mig sedan i ordning. Jag har nämligen vart i Trollhättan med Sophia hela dagen! Det har vart riktigt trevligt och givande, vi satte oss på Espresso House och fikade en lång stund och det var faktiskt mysigt. Att bara få komma ifrån Edet en sväng och faktiskt andas renare och friskare luft, haha. Idag bytte jag leggings, en annan färg ville jag ha på de svarta och sedan blev det 2 st tunikor från Gina. Det är ju så himla svårt att låta bli, älskar deras kläder ju, hehe.

Sedan strosade vi bara runt lite och nu är jag hemma igen, med en kopp kaffe i handen. Mums! Om ett litet tag kommer älsklingen min hem och då åker vi en sväng till mamma, sedan får vi se.

Det är iaf otroligt skönt att vara ledig nu! Långledigt skulle man kunna säga :) Yeeey!


1 timma & 30 min

Usch vad segt det är när man bara går och väntar på att börja jobba :/
Men efter idag är jag ledig hela 4 dagar! Det ska bli skönt.
Då ska jag bara slappa, njuta av ledigheten och kanske komma igång med träningen igen?
Det hade verkligen vart toppen, jag har inte orkat ännu, slappt.


Happy shopping

Detta var shoppingen:



Mycket nytt och mycket fint :) Jag är supernöjd!



Och skorna, ÄLSKAR DOM :)

+ lite småsaker, såsom blad till almanackan, present till Robins mamma och sånt där.

Dagens

Dagens outfit:



Linnen - Gina
Tunika/tröja - Gina
Leggings - Gina
Tofflor - H&M (sjukt söta ju)
Skärp - ?

1:a Februari

God morgon/eftermiddag på er :) Jag har vart i full gång sedan lite innan tio. Det kändes otroligt skönt att vakna av sig själv redan då faktiskt, man hinner så mycket mer.

Helgen då, i fredags blev det bowling tillsammans med älsklingen, bror min och Sofia! Det var riktigt skoj och något jag absolut tänker göra snart igen. Jag hade glömt av hur roligt det faktiskt är. Jag glömde min kamera så givetvis blev det inga kort, som vanligt :/ Uh. Iaf, vi drack, begav oss mot Buddy's, drack lite till och bowlade. Innan vi åkte hem satte jag och andres oss vid spelbordet och spelade lite 21. Jag förlorade mina pengar och brorsan gick plus, haha.

I lördags var det jobb, började 12:00 och slutade 21:15. Rätt segt och jag var helt död när jag kom hem. Så vi la oss i soffan och kollade på en film och sedan somnade vi ganska gött.

Igår/söndag, vaknade vi hyfsat tidigt och var pigga. Vi gick upp och gjorde en jätte god frukost tillsammans och sedan tog vi oss en sväng till Överby för lite shopping :) Jag kan visa er sedan! Det blev en hel del och dessutom satte vi oss på Briggen och käkade en god middag, det var riktigt mys. Sedan blev det hem till mormor och morfar på en kaffe, de blir så glada när man kommer, och därefter åkte jag till Malin en sväng och det var lika trevligt som alltid. Avslutet på kvällen blev lite taco-mys hos mamma och därefter hem för en film.

Så min helg har vart ganska fullspeckad och jag älskar det :) Det är så skoj när det händer saker.
Idag blir det jobb igen, 17-21 bara så det är lugnt. Fram tills dess ska jag greja lite och kanske hinna med att träffa Sophia en sväng också. Later :)

RSS 2.0