Full rulle i helgen

Jag har haft fullt upp hela helgen!
Berättar mer i morgon :)
Nu ska jag och älsklingen mysa i soffan, för ett pefekt avslut på denna dagen!
God natt & puss

I'm off

Nu sticker jag iväg och fikar med Sophia, later babes!

Face

Facelook:


Nice

Nu har jag tagit mig ett bad och gjort mig i ordning lite, ska fika med Sophia :)

Dagens outfit:



Lackleggings - Gina Tricot
Linné - Gina Tricot
Tröja - Sisters Point

Flying higher

Freeeedag idag och jag är ledig! Det känns aningen skönt vill jag lova, dock är det bara idag för i morgon jobbar jag igen, men jag är glad ändå :) Ikväll blir det förhoppningsvis något skoj som händer, vi får se vad vi bestämmer oss för att hitta på. Det var tänkt bio först, men platserna var slut och dessutom kom vi på att vi nog tar det en annan gång eftersom att vi båda är sugna på att dricka lite idag. Bowling kanske? Vi får helt enkelt se.

Jag var uppe med tuppen trots att jag är ledig idag och det var INTE kul att gå upp åtta, påminn mig om att aldrig boka tvätt-tid på en ledig TIDIG morgon! Haha. Det är iofs skönt att ha både tvättat, städat och allt annat nu på förmiddagen. Nu har jag iaf gjort mig förtjänt av ett långt varmt bad, det ska bli skönt.

Later :)



En bild från Liseberg :)

Promise you

Jag sitter ensam i soffan, det saknas något - min andra hälft.

Bror min var precis här, han tog en öl och efter några minuter tog jag ett glas vin. Nu har han gått och ska göra Trollhättan osäkert tillsammans med vänner. Jag saknar när jag och mina tjejer alltid gjorde stan osäker, vart tog det vägen och vad hände på vägen? Miss you girls!





Well, ni är bäst <3

Jag andas ut nu

ÄNTLIGEN hemma, jag känner mig nog mer död än levande just nu. Efter oanade konsekvenser på jobbet blev jag kvar ytterligare några timmar utöver min ordinarie tid, några timmar med mycket nytt, nya utmaningar och något som jag aldrig tidigare gjort. Det är sånt som händer och nu är jag iaf där jag ska vara. Eftersom jag inte ätit något sedan frukost pga detta så sitter jag nu och käkar lite yoghurt! Halv sex blir det riktigt mat, tackar vi för.



Gott :) Det är tur att man inte behöver vara snygg på jobbet ;)

Poff?

Löning - Betala räkningar - Massa pengar borta, poff!

Det är dyrt att leva, det ska gudarna veta!
Det går iofs ingen nöd på mig, men det är ganska surt att det är så det funkar. Man borde få behålla alla pengar man tjänar istället, det hade vart mer skoj :) I min drömvärld är det härligt iaf.


Nio :)

God kväll på er :) Min dag har vart fullspäckad och jag har därför inte hunnit blogga förrän nu. Bättre sent än aldrig, inte sant?

Dagen började med jobb i 7 timmar, därefter begav jag mig hem i snökaoset! (Det är verkligen inte kul längre) Jag fick som tur var skjuts utav Malin & hennes pojkvän, väldigt snällt.
Väl hemma satte jag igång och bäddade sängen (hann inte i morse innan jag stack), städa och diska lite. Det gick hyfsat fort och med lite musik på så är det inga problem.
Jag bestämde mig sedan för att gå ut i ovädret, jag gick till affären för att inhandla lite mat ochh hämta ut paket (som fick åka tillbaka direkt), ett par skor som tyvärr var för små.

Nu har vi vart hemma hos mamma och käkat och är återigen hemma, skönt. Soffan är min bästa vän just nu kan jag lova, jag är ruskigt trött och har ont i ryggen. Jag borde gå till en riktig massör som kan få ordning på min rygg, den behöver nog knäckas och allt annat! Dessutom skulle de förmodligen finnas 20 tusen knutar i ryggen, jag är värdelös på hållning, illa.

För övrigt ska jag & baby ha en myskväll ikväll, det är vår dag och det får man ju ta till vara på lite <3


I want more

Oh jag hinner knappt med, dagen har gått sjukt fort. Tidigare idag var Sophia förbi på en cigg och lite skitsnack innan hon börja jobba, trevligt är det :) Därefter grejade jag här hemma och sedan kom baby hem.

Nu har vi vart iväg en sväng och är återigen hemma, jag har dessutom hunnit plöja ett avsnitt av oth. Det är ju så underbart och jag kan liksom inte få nog. Väntar spänt på nästa avsnitt vill jag lova!



Resten av kvällen kommer spenderas i soffan med ett glas vin och bara ta det lugnt. I morgon är det dags att jobba igen!

Dagens



Idag ser jag ut såhär efter ett härligt bad :)

Strumpbyxor - Kommer inte ihåg
Jeansshorts - H&M
Linne - Gina
Tröja - Jsfn


I have a dream

Idag vaknade jag av att en gubbe stod utanför dörren och plinga. Det händer ju inte här, eftersom man måste ha nyckel för att komma så långt som till dörren, så jag hoppade till och det tog ett tag innan jag kom på att de skulle kolla våran fläkt idag. Det var tydligen inget fel på den (?!) vilket jag absolut inte kan förstå, för det stinker som en hel ocean här inne om vi skulle laga mat.

Därefter gick jag iaf upp, gick igenom posten, käkade frukost, drack mitt kaffe och tog sedan en liten promenad. Det är riktigt "äckligt" väder ute idag, små-dagg och kyligt, uh. Därefter tog jag tag i våran säng och bytte till rena goa sängkläder och ändra in bäddning lite, det blev faktiskt fint :) Ni ska få se:



Erkänn fint? :)
Sängkläderna är nya, jag ville ha något som sjönk in mer i färgerna, detta blir perfekt.


Sweet dreams



God natt :)


Pimp your iphone

Ligger och kollar efter lite skal till min iphone, man vill förnya sig ibland ju. Hittar dock inga som jag gillar speciellt bra, får kika vidare :)



Detta hade jag lätt velat ha, men jag lägger ALDRIG 4999 kr på ett skal :P Det är sjukt! haha.

Klädhäst?

Vi har ett STORT problem i denna lägenheten, det är alldeles för LITE förvaringsutrymmen! Speciellt garderober, vi har bara 5 st, varav en är en städskrub typ. Så efter mycket om och men och tänkande fram och tillbaka har vi gemensamt beslutat att skaffa oss en sån här:



Det är faktiskt ganska snyggt om man är noga med vad man hänger där. Det är ju trots allt något som alltid syns, lite beroende på vart man har den ståendes. Vi funderar på framför sängen eller i hallen. Vi har liknande tillbehör i hallen redan, så det kanske hade blivit snyggt och passande? Dock vet jag inte riktigt om jag gillar tanken eftersom att det inte endast är ytterkläder som kommer pryda denna sak. Sovrummet blir nog mycket bättre, framför sängen it is, haha. Det kommer nog bli ballt, vad tror ni?

Mina väskor slipper iaf stå överallt på golvet och mina pumps kommer få en egen plats, perfekt :)


Home sweet home

Finally home :) Det är alltid skönt att komma hem efter jobbet, idag åkte vi också en sväng förbi mamma först. Alltid lika trevligt, men ljudvolymen är inte den roligaste när man är trött och seg. 3 barn gör rätt mycket, beundrar mamma för att hon orkar.

För övrigt har jag haft en bra dag, lite segt och så men så är det ibland. Nu ska jag slappa ett tag innan det är dags för sängen. Jag är ledig i morgon och jag ska bara njuta utav det :)

 

 


Konstnär? Haha

Nu har jag utträttat massa ärenden och fått gjort en hel del, det känns bra. Hela dagen har inte bara gått utan att man gjort något då ju, snart ska jag iväg och jobba också. Det är ett kort 17-21 pass idag, så det ska nog gå fint.

Jag har köpt skissbok, pennor och allt som hör där till, nu ska jag minsann få utlopp för min kreativitet. (Om jag har någon) Det återstår att se, men kul tycker jag ju att det är, så det är liksom huvudsaken.



De hade inga riktiga pennor dessvärre :( Det får jag köpa någon annanstans!


Måndag

Måndag, ny vecka och nya saker på schemat.

Vi kan börja med gårdagen, efter jobbet hämtade älsklingen mig och vi åkte ut till hans kusin för lite filmtittande och socialhet :) Det var trevligt.

Idag ska jag jobba igen, dock inte förrän fem igen! Det är lite segt, men jag har lite grejer att uträtta innan dess så att det blir nog perfekt. Får se om jag hinner allt idag, annars tar jag resten i morgon, för då är jag ju ändå ledig.

Bäst  jag sätter igång :) Later.

Alla hjärtans dag?

Det är ju alla hjärtans dag snart och jag har varit i valet och kvalet på vad jag ska hitta på/köpa. Det är väldigt svårt tycker jag, men nu har jag allt kommit på det. Det kommer bli fint!
Vad det blir visar jag när det är dags, risken finns ju att älsklingen kikar in och då är allt förstört, hihi.



Alla hjärtans dag är en viktig dag för mig, det är en fin dag och ett speciellt tillfälle att visa sin kärlek lite extra.
Vad tycker ni om alla hjärtans dag?

Sleeping's good

Jag har sovit som en prinsessa i natt, tråkigt bara att man inte fick vakna upp med baby. Han är och jobbar idag också, det är ensamt och tråkigt. Om dryga 3 timmar börjar jag jobba också, det är liksom ingen idé att hitta på något avancerat då, dessutom känner jag mig helt knasig i kroppen. Funderar på om jag börjar bli sjuk igen kanske? Hoppas verkligen inte det dock, det är nog det tråkigaste som finns.



Bara för att han är det sötaste på jorden, så måste jag lägga upp en bild <3
Min lilla kille, om 2 månader blir han redan 3 år, tiden går ju sjukt fort.


Kalas

Det är lördag och för att vara ärlig så har jag inte gjort alls mycket idag. Min älskling har jobbat idag också, det är lite trist, eftersom jag vart ledig. Vid fem så åkte vi iaf hem till mamma där det var kalas för min lillebror som  fyllde 13 år igår, stor pojken nu. Det har hur som helst vart riktigt trevligt och dessutom väldigt god mat. Min mamma är grym på att laga mat och jag har nog aldrig ätit något "äckligt" när hon gjort det.

Vi blev hur som helst klara där vid tio och jag är trött nu. Skulle hängt på bror min ut idag, men jag hoppade över det faktiskt. Har ingen lust och det är så mycket annat som snurrar i tankarna på mig nu, som faktiskt sänker humöret ganska mycket. Det är dock inget jag vill ta upp här, risk för missförstånd osv.

En sak som jag kom på idag, jag glömer ALLTID min kamera. Det blir ju aldrig några roliga kort då ju, buhu. Jag ska verkligen försöka bli bättre på det där!



Detta är iaf en bild ifrån Liseberg! Mys <3

So true

Weeks go by like days


Dagens outfit



Skjorta - Jsfn
Skärp - Gina
Strumpbyxor - Kommer ej ihåg

Nu är det bara håret och sminket kvar, sedan är jag färdig.


Solen skiner

Det var en underbar känsla att vakna i morse och se att solen skiner + en klarblå himmel. Då vill man inte ligga kvar i sängen och dra sig iaf, så uppstigning blev det, klockan var elva tror jag. Åh nu vill jag ha vår, mer än någonsin! Det hade vart skönt att få bort all snö och skit.

Efter att jag gått upp tog jag mig ett bad, det brukar bli så nu för tiden, det är ju så mycket skönare ju. Dessutom fryser jag alltid när jag går upp på morgonen och då tinar man ju liksom upp och blir varm.

Nu har jag iaf fått i mig frukost och den dagliga dosen av kaffe på morgonen, gött är det.
Vi får se vad dagen bjuder på idag.


Resa?

Jag är riktigt sugen på att resa någonstans. Helst av allt hade jag velat åka till värmen i en vecka eller två, men man kan inte göra allt. Jag skulle gott och väl nöja mig med en mini-weekend till Danmark eller något sådant. Det skulle faktiskt vart riktigt mysigt och inte helt omöjligt heller. Vi får se vad jag och älsklingen kommer fram till, jag hoppas och håller tummarna!



En varmare resa blir det till sommarn eller hösten/vintern. Det får sparas pengar så att man kan leva lyx på sin semester, man vill ju inte snåla. Dessutom är det alladeles för mycket jobb just nu, för oss båda två. Man kan ju inte bara dra iväg hipp som happ :)




Friday i'm in love

Hemma ifrån jobbet med en stor lättnad, jag är helt slut. I morgon är jag, som väl är, ledig och det ska bli riktigt skönt faktiskt. Jag har inga planer ännu, vi får se vad jag hittar på. Förmodligen blir det lugnt som tusan, ska jobba även söndag så det är bäst att vara utvilad.

Vill även passa på att skriva GRATTIS till min lillebror som fyller 13 år idag :) I morgon blir det kalas!

Nu ska jag slappa i soffan en stund, har precis ätit en macka och druckit lite te, det var mums. Later!

Världens vackraste!...

0-18c114cdde22a05ad7f746aea966eadf.png

Kolla varifrån!

Världens vackraste! :) 
Sitter nu på jobbet och bara väntar på att klockan ska bli kvart över nio! Allt är klart och jag längtar faktiskt hem nu :)


It's all about us


You're my everything


They would look like you

Jag är helt färdig och inväntar bara att klockan ska bli närmare två så att jag kan röra mig mot jobbet. Jag har hunnit att fixa lite här hemma nu innan, det känns bra. Annars går jag bara runt och tänker på det på jobbet. Dessutom har jag duschat och fixat mig, ätit frukost och nu dricker jag mitt kaffe, gott.

Det är segt att jobba alla dessa kvällar, jag hinner knappt se skymten utav älsklingen ju, det är illa. Dock är det ju sånna här perioder ibland och jag står ut, hellre det än att inte få några tider alls. På ett sätt hoppas jag att det fortsätter att rulla på såhär bra, det blir ju en härlig lön och jag känner hur bra jag mår utav att faktiskt vara iväg och jobba.

Nu ska jag sortera lite bland räkningarna och kika i min almanacka. Vi hörs sedan :)

Torsdag

Då var denna dagen också förbi, i ett enda svep känns det som. Nu blir det ett varmt bad ooch därefter sängen, jag är trött. I morgon jobbar jag kvällen igen, sedan är jag ledig på Lördag :) Jippi. Sophia var här nyss också, det blev lite catch-up snack, trevligt.



Med detta säger jag god natt och tack för idag :) Vi hörs i morgon.

Aldrig nöjd?

Det är något hela tiden, antigen som man vill ha eller som man vill göra eller ändra på. Det är hetlt sjukt egentligen, man är aldrig nöjd. Det spelar nog ingen roll hur mycket kläder man köper eller hur fint man har fått det hemma, för troligtvis ligger det i människans natur att vara så. Iaf i min, jag kan känna mig hur glad och nöjd som helst för stunden, men efter ett par dagar så hittar jag något nytt jag vill greja med eller ändra på. Det är rätt konstigt, eller hur? Om inte annat så är det rätt irriterande.

Jag är dock väldigt nöjd med min tillvaro vad gäller kärlek, vänner och familj. Det är något jag aldrig skulle vilja ändra på! Jag vet vad jag har och jag nöjer mig där. Längs med vägen så kommer man underfund med en hel del saker och för varje kapitel man påbörjar i livet så lär man sig något nytt. Jag har nu, lite väl sent kanske, lärt mig att se vilka vänner man verkligen har vid sin sida när åskan går och dessutom har jag insett att min kärlek är min ända kärlek. Familjen är den bästa och jag kunde inte vart mer lycklig kring allt det.

En liten tanke såhär på kvälls-kvisten.


Oriflame



Nu har prdukterna kommit som jag beställde från Oriflame.
Det var vissa grejer som var restade :/ Tråkigt.
Annars är jag nöjd, som alltid!

(Min kamera har förövrigt gjort sitt, behöver en ny)


Så sant

It doesn´t matter where you walk, it's why


Bor på jobbet

Gaaah, jag är helt slutkörd and more to come. Det är inte över på långa vägar, men på ett sätt är jag väldigt glad över det. Jobb = Pengar.

Idag har det iaf gått bra och tiden har rullat på utan att man tänkt på det. Jag skulle egentligen jobbat kvällen idag men de fick inte ihop det, så jag var snäll och gjorde morgonen istället. Tackar för det faktiskt, så att jag kan få lite tid hemma också, det är behövligt känner jag.

Jag har inga större planer idag, jag tänkte bara ta det lugnt och komma ikapp mig själv lite. Träffa Sophia en sväng senare iaf, det har ju blivit uppskjutet hela tiden pga mycket jobb, men så är det.

Later :)

God natt

Hej på er :) Det har vart en otroligt lång dag på jobbet och jag kan säga att jag är nästintill död, halvt iaf. Det har vart så mycket att tänka på idag och min hjärna är verkligen inte som den ska efter detta. I morgon är det iväg till jobbet igen, denna gången 6:45 - 14:15. Något bättre tid än idag och jag hinner vara hemma lite :)

Uppdateringen blir lidande när jag jobbar så mycket, men det får ni stå ut med :)
Vi hörs i morgon efter jobbet, nu ska en trött Alexandra sova som en prinsessa!
God natt.


Off I go

God morgon.
Idag vaknade jag redan vid nio, klev upp och duschade och allt sådant. Nu är jag redo för jobbet igen, 11:30-21:15 är det som gäller idag, det blir en långt och slitsam dag.

Jag ska strax få i mig lite frukost och en kopp kaffe, därefter antar jag att det blir till att gå iväg. Vi hörs förmodligen ikväll eller i morgon! :) Hoppas ni får en fin dag!


Hejdå

Off to work now :) Ha en fin dag allesammans!


Lite tankar

De är svåra att hitta och de är ännu svårare att hålla fast vid.
Vänner har man kul med, man skrattar ihop och man bryr sig om varandra.
Det tar tid att hitta dessa vänner, speciellt om de ska stanna.
Man ska komplettera varandra och ge lika mycket som man tar.
Det är inte alltid lätt att hitta den balansen, jag har gjort det nu.
En vän är någon som bryr sig och alltid finns där!
Jag älskar er!


“En vän är en person du älskar och som du inte försöker ändra på”
/Milton H. Erickson



Inspiration: Linn (Citatet även taget där)

God morgon

God morgon. Jag är vaken och har precis tagit mig en varm, go dusch. Dessutom fått i mig lite frukost och gjort mig lite kaffe, det är grejer det. Om 2 timmar börjar jag jobba, fram tills kvart över nio.



Fram tills dess ska jag göra mig i ordning, fixa matlåda och bara ta det lugnt.

Later :)

Vart är våren?

Jag vill ha vår nu, jag vill känna lite värme igen.
Vintern är mysig, men nu räcker det.
Tänk att kunna klä sig lite "vårigt", vad härligt det hade vart.
Att kunna gå ut i skinnjacka utan att frysa.
Jag vill börja bära mina nya kläder nu!
Pronto.


Shoppat

Ny-tillskotten:



Skinnjacka i mc-modell



Kavaj, medellång modell.



Jeansshort. (Mina favoriter i beställningen)



Rosa BH.



Spets tunika.



Grymt snygga boots. (Man kan ha dem både låga och långa)



Scarf & brun väska.

Det var detta som kom hem, jag är som sagt super nöjd.
Dessutom blev det inte alls mycket pengar, billigt och bra.
Bättre kan det inte bli för så mycket grejer :)


Fenomenalt

Hela beställningen var fenomenal :)
Allt var bra & det passade.
Behöver alltså inte skicka tillbaka något.
Dessutom var det som förväntat.

Bilder kommer upp senare ikväll eller i morgon.
Just nu orkar jag faktiskt inte, helt slut.

Finally

Woho, 2 paket att hämta ut :)
Mina kläder har kommit.
Detta innebär lycka!
Hoppas det sitter fint nu.

Jag visar er senare ikväll.


Garderobsrensning

Oj, det var jobbigt med garderobsstädning vill jag lova. Jag gjorde mig inte av med så mycket, jag kan ju inte det. Snacka om separationsångest, FRÅN KLÄDER! Det är lite illa.

Innan jag satte igång var mamma här en sväng, på en kopp kaffe och lite mor-dotter mys. Det är aldrig fel, jag har världens bästa mamma, så underbar.



I brist på annat lägger jag in en ego bild :) camen är rolig när man har tråkigt.

Dagens



Enkelt och väldigt bekvämt eftersom jag grejar idag.

Stickad tröja - Gina
Rosa linné - Gina
Strumpbyxor


Full rulle

Första tvätten klar och upphängd - check. Nu ligger den andra i maskinen och jag är i full gång, känns bra.
Jag kom upp till slut, efter mycket om och men. Inte klockan sju, men iaf vid nio. Det är bättre än tolv och det är bra för att vara morgontrötta Alexandra, speciellt eftersom jag är ledig.

Frukosten ligger i magen, första koppen kaffe är nere och jag ska snart göra nmig i ordning lite. Känns ofint att gå runt i mjukisar och även om jag är hemma så vill jag gärna ha på mig kläder och vara i ordninggjord.

Dagens planer är inte många, jag hade tänkt mig att städa lite och dessutom rensa i mina garderober, det behövs verkligen. På sista tiden har jag mest slängt in allt och inte tänkt mig för, nu behöver jag vika ihop snyggt så att jag ser vad jag har. Kanske till och med kan göra mig av med lite kläder? Tveksamt, men jag ska försöka så att det nya som kommer får plats.

Later

Sunshine

God morgon :)


Spännande

Då är jag färdig för ett 4-timmars pass på jobbet, hoppas det blir lugnt och fint. Det är ju trots allt söndag. Under dagen har jag bara tagit det lugnt & umgåtts med älsklingen. Så nu har jag massa krafter och är utvilad, det är bra.

Efter jobbet blir det en sväng till mamma för lite mat iaf, sedan får vi se om det blir en film eller om jag skulle till Malin, det får tiden utvisa. Hur som helst blir det trevligt.

I morgon är jag som sagt ledig, men jag ska upp med tuppen ändå, har tvätt-tid vid sju och så tänkte jag faktiskt träna också, spännande. Vi får se hur det går och om jag ens kommer upp i tid? Hm. Återkommer med besked om detta, haha.

Nu drar jag mig, ha en fin kväll allihopa :)

En sång för alla dom


Beställningar

Oh, jag har syndat IGEN!
Beställt kläder, det väntas packet.
Jag längtar, det är underbart.
Vårkläderna är svåra att motstå.
Jag visar er när jag fått hem det.
Jag är lycklig.


Morning of love

Nu har det blivit dåligt med uppdaterande igen, jag ska skärpa mig. Igår försökte jag men då cpa sig datorn, så det blev inte mkt utav det. 

Igår hade jag en riktigt trevlig dag faktiskt. 
Besök lite här och var, kvalitéts tid med nära & kära.
Bättre blir det inte.

Var hos Malin en sväng också, det var mycket trevligt och givande.
Våra knasiga idéer & tankar, vi är bäst.
Kvalitét kallar vi det.

Idag vaknade jag redan vid åtta och blev jävligt sur, det är antagligen för att kroppen vant sig vid att gå upp tidigt nu. Jag lyckades somna om efter mycket om och men och älsklingen väckte mig vid elva när det var frukost.

Efter frukosten la jag mig i ett bad och bara njöt och nu sitter jag här med en kopp kaffe, bättre blir det nog inte. Senare idag ska jag jobba också, sista dagen på detta marathon utav jobb. Sedan är jag ledig 2 dagar iaf.


Lördag

Hemkommen från jobbet, skönt det. Det har gått riktigt fort idag faktiskt och det finns inget annat man önskar en Lördag. I morgon gör jag kvällen, så det är okej. Morgonen är värst eftersom att jag inte riktigt gillar att gå upp tidigt, haha.

Om en stund ska vi bort till mormor & morfar på en kopp kaffe, det ska bli trevligt. Därefter blir det en sväng förbi mamma och vad som händer ikväll har jag ingen aning om! Det får tiden utvisa.

Later :)

Let's dance

Ikväll är det let's dance igen, det nya fredags-programet.
Jag gillar det, jag sitter alltid bänkad. Likaså ikväll.


Sällskap

Åh fick precis ett samtal av bästa bror min. Han kommer hit en sväng på lite kaffe och "catch up" prat, det var ett tag sedan nu. Det blir lätt så när båda jobbar osv!



Det finaste en syster kan ha! <3

Underbara dag

Vilket härligt väder och vilken härlig dag! Slutade redan halv tolv idag och det tackar man inte nej till direkt :) Gick hem och väl hemma började jag städa som en galning, haha. Är man redan igång så är det lika bra att passa på! Sedan tog jag tummer ur och gick och handlade lite blommor och sånt fint. Så att det blir lite mer livat här hemma, det behövs ibland.

Jag var dessutom väldigt sugen på tulpaner, så det fick det bli! :) Det är så fint, jag får vårkänslor utav det.



I köket blev det en grön växt, det är snyggt :)



En prydnadssak till vardagsrumsbordet efter att tulpanerna gett vika :)



Dessutom blev det även 2 gröna plastbollar till badrummet!
De andra växterna jag hade där höll inte speciellt bra.



Påväg hem...

73740faf7297cb3120be2e3174c4c194.png

Kolla varifrån!

Påväg hem från jobbet :) riktigt härligt väder när solen skiner! Dock väldigt kallt :P


Såärdet


Mycket missnöjd

Hej hopp, eller kanske god kväll? Det passar nog bättre.

Usel uppdatering idag, dagen började med att åka till jobba vid sju och vara där tills 14:00. Något kortare pass idag, men det känns i kroppen att man jobbat en del nu. Efter jobbet kom Sophia och hämtade upp mig, vi åkte snabbt hem till mig så att jag kunde byta om och göra mig lite finare än innan! (Jobbaroutfiten är inte alltid den bästa, hehe)

Vi åkte sedan upp till Trollhättan som planerat, dels för lite shopping och dela för att göra om naglarna. Det blev både positivt och negativt med denna resan :) Hur som haver, trevligt hade vi iaf.

Detta fick jag med mig hem:



Billiga örhängen från accent, 49 kr.



En väska från accent, 199 kr på rean. (Jag älskar väskan, sjukt snygg)
Båda grejerna ovan bytte jag mot en julklapp som inte föll i smaken.



En tunika från Gina Tricot, 149 kr.
Ur snygg att ha till ett par svarta leggings & ett smalt svart skärp!

Dessutom blev det ett par vanliga tjocka leggings också.

Till det negativa: Naglarna blev inte alls bra idag. Som ni vet så hade jag naglar sedan tidigare, som verkligen behövdes fixas. Jag valde att ta bort dom helt och göra nya (för ett finare resultat, tänkte jag) istället. Resultatet slutar med en timmas plågande för att hon var så hårdhänt, oproffisionell och allmänt dryg. Naglarna blev dessutom katastrof, sämre resultat har jag ej skådat tidigare. Den gamla randen från de tidigare naglarna syntes! Fy och usch, de må vara det billigaste stället, men dit går jag aldrig igen. Jag hade kunnat stå ut med lite dryg-het, men inte med att betala pengar för något som blir kasst! Nästa gång går jag till en riktig salong istället.

Då fick jag sagt det med, haha. Man behöver lätta på trycket ibland! Haha.

Efter detta åkte jag iaf hem, åt lite mat och la mig i sängen för en powernap, som resulterade i en timmes sovande istället, vi får se om jag somnar i natt nu då. Jag har dessutom precis tagit mig en kopp kaffe, haha.


Dagens

Dagens outfit:



Min nya skjorta, vila 399 kr. Lackleggings, Gina Tricot 199 kr.
Till detta körde jag, trots kylan, skinnjackan & converse.


Fixat

Btw, såg att länken nedan inte funkade och det är nu åtgärdat :)

Natti natti

Härligt, nu har jag haft sån där riktig egen tid. Gått runt och fixat, tagit mig ett skum bad med olja (grymt bra om man är torr) och målat naglarna. Det blev jordgubbs-röd, riktigt fint faktiskt. Jag solade även förut och jag börjar faktiskt att få upp färgen riktigt nu, känns bra! Nackdelen med att sola solarium såhär års är väl att huden är ganska torr, men jag försöker att dränka mig själv med bodylotion riktigt efter varje dusch och även morgon/kväll, så det funkar bra för mig. Tror även att oljan i badkaret gör susen :)

Nu ska jag nog ta mig en kopp te, lägga mig med en filt och kolla på en film innan läggdags. Det är ju upp och jobba tidigt i morgon också, dessutom ska jag och Sophia till Trollhättan direkt efter jobbet, så trött kan man inte vara. Ska göra om mina naglar och byta en julklapp (om det ens går nu).

Well, god natt säger jag till er nu :)

Det här är mitt liv

, jag lever min dröm!
Jag har tagit mig hit, en bra bit.


Almanacka?

Hittar du ingen almanacka som tilltalar dig? Designa din egen här!
Jag tycker att det är grymt :) Prova du med!


Jag andas ut

Pjuh, äntligen hemma och jag andas ut vill jag lova. Inte för att det har vart en "jobbig" dag, mest för att jag inte är speciellt van vid dessa långa pass och nu har det blivit ganska mycket, men jag klagar inte :) Snarare tvärtom! Ska jobba i morgon också, skulle egentligen vart ledig, men det behövdes folk så jag hoppa in.

Ikväll ska vi bort till mamma och äta iaf, därefter ska jag bara ta det lugnt och slappa. Ta mig ett långt bad, måla naglarna och bara rå om mig själv lite, kanske till och med tigga till mig en massage av baby? Haha, tveksamt om han ställer upp på det, vi får väl se. Fast han brukar vara snäll mot mig, så det kanske inte är jätte tveksamt, ah det blir om det blir helt enkelt.

Sophia kanske tittar förbi också, om hon är frisk vill säga. Stackarn har haft magsjuka, usch! Det blir trevligt om hon kommer iaf, det var ju ett tag sedan nu eftersom vi båda jobbat.

Nu ska jag vila mig lite innan maten, later.


Justdetja


Oh, har ju totalt glömt att visa er mina nya lårhöga stövlar!




299 kr på rea, 50 % rabatt, underbart.

(ja, jag är shopping-beroende)


Vacker



Beautiful woman!
Carolina Gynning är, enligt mig, väldigt vacker.


Dagens

Idag kör vi en dagens tänkte jag :)



Allt är ifrån Gina!
Lackeggings
Skjorta
Linnen

Tofflorna är dock inte därifrån, kommer inte ihåg vart ifrån dom är.
De är alltid på här hemma, jag har en tendens att frysa om fötterna!


Några timmar senare

Oj, timmarna bara sprang iväg här hemma. Jag har plockat i ordning lite, haft mormor & morfar på besök och handlat. Mycket trevligt måste jag säga. Dock tråkigt att dagarna går så fort, man hinner ju inte göra något innan det är kvällen, klockan är snart fyra redan. Fast det är bra, då kommer älsklingen hem :)

Ikväll har jag iaf inget planerat alls, det känns skönast så! Nu när man jobbar så mycket så är det faktiskt gott att bara gå hemma och pyssla lite.

Nu ska jag lägga in en beställning på h&m tror jag, de hade ju så mycket fint! Därefter måla naglarna och sedan vet jag inte. Vi hörs sedan! Puss

Härlig morgon

Då är jag back in buisness, iaf för en dag. Nej skämt åt sido, idag är jag ledig och jag njuter för fulla muggar vill jag lova. När jag vaknade tog jag mig ett långt och härligt bad, med massa olja i. Sedan har jag ätit en god frukost och nu väntar en stor kopp kaffe tillsammans med h&m´s vårkolletion.



Idag ska jag bara ta det lugnt och göra det jag känner för, har jobbat många timmar 5 dagar i sträck och det tar på kroppen. Dessutom blir det jobb i morgon igen och sedan är jag ledig en dag och så blir det 3 dagar till. Men jag är glad, lycklig över att jag får jobb, så är det.

Nu ska jag dricka mitt kaffe innan det svalnar!

Later babes :)

Helt slut

God kväll mina kära vänner :) Jag ber om ursäkt för den värdelösa uppdateringen i helgen, men jag har jobbat och sovit. Knappt sovit heller iofs, natten var katastrof! Vaknade och somnade om vart annat, well så är det ibland. Jag fick en tid till, så i morgon blir det jobb igen, 12-21:15 :) Pengar!

Idag jobbade jag delat, så på rasten (man har 4 timmar) åkte jag och babe upp till Trollhättan och kikade en sväng, det blev en tröja och ett par mjukisar för min del, mycket härligt.



Såhär ser det ut :) Snyggt & bekvämt.

Vi hörs i morgon! Sov gott.

Jag vill ha!



Denna väskan är grymt snygg,
hade det inte vart för att jag redan har överfullt med väskor så hade jag köpt den!
Älskar den, vill ha den.

Jag kanske skulle rensa lite och slänga bort? Så får den plats, haha.


Hemma

Jag är hemma från jobbet, det blev en hektisk morgon men en väldigt lugn eftermiddag, så jag antar att det jämnat ut sig ganska bra. Nu dricker jag en red bull och varvar ner lite, för när jag kom hem dök jag rätt på städningen! Typiskt mig :) Har även bokat en ny tvätt-tid, hade en i morse men eftersom jag fick jobba så sket det sig ganska mycket.

Om en stund får jag även fin-besök av min kära bror :) trevligt! Annars blir kvällen lugn och fin, jobbar ju som sagt hela helgen, så jag sparar på krafterna!


Sitter på...

016be3dd8e49c50692b257c3b817aa4f.png

Kolla varifrån!

Sitter på jobbet och käkar en väldigt sen frukost :) bara 4 timmar kvar!


God natt

God kväll :) Arbetsdagen har gått bra och tiden har gått fort, det är skönt det. Efter jobbet åkte vi hem till mamma och fick i oss lite mat och nu är vi hemma igen.

Jag ska strax lägga mig faktiskt, är riktigt trött och dessutom ska jag jobba i morgon också! Har fått hela helgen lång, i morgon är det på morgonen också! Vi får se hur det går att komma upp, nu är jag ju rätt bortskämd med att få sova så länge jag vill, haha.
Men nu väntar sängen!

God natt på er :)

Oriflame

Igår var vi hemma hos mormor och morfar på en kaffe och lite catch-up, då fick jag med mig en katalog från oriflame hem. Jag tänkte kolla igenom den nu och se om det finns något att beställa, om vi behöver något. Det var år och dar sedan jag beställde där ifrån och dessutom var det väl egentligen inte just jag som gjorde det, utan jag peka och mormor beställde och betala, ah det var på den tiden det. Tänk vad man blivit vuxen, skrämande att det har gått så fort faktiskt.



(Fan vad jag skelar på bilden, haha! Det bjuder jag på)

När jag gjort kollat igenom den så är det på med uggsen och vandra mot jobbet! Vi hörs förmodligen ikväll eller i morgon bitti :) Hoppas ni får en fin dag, puss!

Yeeeey

Ändrade planer, jag ska visst jobba idag också :) yeey! De ringde igen och sa att någon sjukanmält sig, så kl.15 börjar jag.

Jag har iaf tatt mig världens skönaste bad, gud så behövligt det var :) Dessutom kokat mig en till kopp kaffe och gjort mig någorlund klar för jobbet. Har bara lite kvar att göra innan det är dags, så nu ska jag bara ta det lugnt innan det är dags att vandra ut i kylan, brrr!

Later :)

Gäsp

Jag börjar med ett gääääspande, jag har sovit så sjukt dåligt i natt och jag vet verkligen inte varför. Det är så himla jobbigt att vakna hela tiden.

Hur som helst så är jag iaf uppe nu, huvudsaken är väl det. De ringde precis från jobbet och på ett sätt gjorde väl det min dag lite ljusare. För fy fan vad tråkigt det är att vara hemma hela tiden, hade aldrig klarat av det. Det är dock jobbigt att bara vara timanställd, hade mer än gärna tagit ett fast jobb! Fast jag antar att jag ska vara glad för att jag ens har ett jobb. Hur som helst, jag ska jobba i helgen 2 dagar, 2 lååånga pass, men det är det värt.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt, om en stund blir det iaf ett varmt och skönt bad! Därefter kanske Sophia skulle komma hit också :)

Nu ska jag iaf dricka upp mitt kaffe, later


Sanningen om morgonen

Morgon-sanningen :O




Man lägger nästan alltid ut bilder på sig själv när man är i ordning gjord,
så jag tänkte, varför inte nu också?
Sanningen!


SOLO

God morgon! Nu har jag precis fått i mig en god frukost och kaffet är klart, bättre blir det inte :) Jag vaknade åtminstone i lite rimligare tid idag och troligtvis ska jag och mamma åka och storhandla lite grann, det behövs ju alltid. Får se vad hon säger när hon ringer, det är ju trots allt inte så jätte bra väder att köra i.

Nu ska jag sätta mig i soffan, tända ljus, ta på mig en filt, dricka kaffe och mysa ner mig med nya SOLO! :)



Vi hörs :) Puss

Kylan tar över

Denna dagen har gått lika fort som alla andra, usch vad tiden flyger iväg då! Jag har iaf hunnit med ett besök hos mamma och dessutom har Sophia vart här en stund, lite trevligt snack och sällskap är aldrig fel :)

Nu ska jag nog mysa ner mig i soffan med levande ljus, en bra film och lite te. Det är ju fruktansvärt kyligt ute, brr!

Later :)

Ny design

Då har jag ny design som ni ser, vad tycker ni? :)
Jag är super nöjd, jag ville ha den enkel fram för allt.
Dessutom med inslag av rosa och resterande vitt.
Så fick jag det, bättre blir det inte.
Detta tackar jag Malin för, underbart <3 Tack gumman.


10 tusen röda rosor

Oh, glömde visa vad min underbara älskling kom hem med igår:




Dagens





Enkelt, bekvämt & snyggt.
Inget smink idag heller, behöver "lufta" hyn lite och eftersom jag ändå ska sola så är det ingen idé :)


Nytt och fräsch

Det blev mest små-förändringa och dessa är ganska svåra att visa i och med att de flesta av er förmodligen inte visste hur det såg ut innan! Men nu kör vi:



Lite finare i fönstret :)

Lite mer livat inne på toaletten :)



Nya bords-tabletter :)



Sist men inte minst den nya datorplatsen :)

Det var egentligen inte alls så jag hade tänkt från början, men när jag väl stod där så ändrade jag mig! Från början var det meningen att det skulle bli en mer "arbetsbänk", men detta räcker gott och väl. Jag får plats med mitt kaffe, min almanacka och det där nödvändiga :) Det kan hända att jag byter ut stolarna längre fram, för dessa var ganska obekväma för ryggen, men jag lär mig att sträcka på mig iaf! Det behövs :)

Förutom detta så köpte jag:

* Nya handdukar, i rosa
* En ny matta till sovrummet
* Burkar till Robins protein
* Filtar
* Korgar
* Plastpåse-hållare


Nå, vad tycker ni? :)


Later on

God morgon (för min del). Jag har inte blivit friskare, menn halsen är iaf bättre och skönt känns det. Jag borde egentligen vid denna tiden äta lunch typ, istället sitter jag här och mumsar på min frukost. Jag antar att det är okej att sova lite längre när man är halvt sjuk :) Hehe. När jag klev upp i morse gick jag raka vägen till duschen, det är nog det skönaste som finns när man precis vaknat, att ta en riktigt varm dusch!

Gårdagen innehöll en helt oplanerad barnpassning hemma hos mamma, men mina små bustroll. Det var mysigt faktiskt :) Det var ju ett tag sedan jag passade dem nu, så då är det bara skoj.



Detta är ett och ett halvt år sedan, tänk vad tiden går fort! Helt otroligt.

Aja, nu ska jag käka klart min frukost och sedan ta mig en kopp kaffe :) Därefter kanske jag lägger upp lite bilder från det jag köpte igår! Puss

Ikea

God dagens :) Egentligen skulle jag skrivit i morse, men jag hann inte! Jag var iaf uppe med tuppen idag, redan halv nio (ja det är tidigt för att vara mig) faktiskt. Jag och Malin hade planerat in en dag på Ikea och så blev det, fast först en sväng förbi apoteket för att köpa strepsil och ipren så att jag skulle orka, jag har inte blivit bättre. Blir det inte det under natten heller så blir det vårdcentralen i morgon bitti, för då antar jag att det är halsfluss.

Iaf, till dagen idag. Jag fick med mig massa fint hem, så nu ska jag börja inreda lite smått här hemma, det kommer bli så fint :) Iiiih, det finns nog inget bättre än att fixa och ordna! Jag har redan hunnit med en kopp kaffe och en snabb-städning sedan vi kom hem.

Jag & Malin har iaf haft en väldigt trevlig dag tillsammans, som alltid <3 You're the best!

Ne nu ska jag sätta igång här :) Kanske lägger in lite bilder senare, puss.



Ps. Du som skriver sådana hemska saker och inte kan stå för det, kan lika gärna skita i att skriva!!

Halsfluss?

God eftermiddag mina fina. Jag låg i sängen tills tolv idag, jag mår inget vidare. Min vänstra halsmandel skulle kunna liknas med en pingisboll och jag tror skarpt på att en halsfluss är påväg in. Det är så fruktansvärt jobbigt bara, dessutom ska jag jobba ikväll också! Hur ska detta gå?

Det är tur att jag har min älskling som tar hand om mig och kommer med te, mackor och annat gott. Jag hade tänkt att ta det väldigt lugnt innan jobbet, bara ligga i soffan och slappa. Hoppas verkligen inte att jag blir sängliggandes bara, det är så TRÅKIGT.

Nu ska jag dricka min paracetamol iaf :) Later!

Sitter här...

25dead9b66d3a09314111e2d954ce9ae.png

Kolla varifrån!

Sitter här med Malin och dricker vin :) trevligt värre!


:)

En nyårsbild på mig och fina Sophia :)



Bild lånad från Lalle

Look of today

Enkelt utséende ikväll :) Tröja från gina, tillsammans med ett par svarta strumpbyxor!




Vinkväll

God kväll alla fina :) Idag vaknade jag ganska sent, hann precis att käka frukost innan jag drog till jobbet. Så bloggen har blivit lidande för detta! Bilden jag laddade upp förut skulle givetvis också ha en text, men det blev något fel med uppdateringen där. Det jag ville få sagt var iaf att jag mycket hellre hade velat gå en mysig promenad än att jobba i detta underbara väder. Massa med snö och solsken, det finns inget mysigare ju.

Jag slutade iaf fyra idag och därefter drog vi till mamma och kom därifrån nu för en stund sedan. Jag ska hoppa in i duschen nu alldeles strax också, för ikväll ska jag och Malin ha en vinkväll tillsammans, det var riktigt längesedan vi träffades och hade egen-tid så det ska bli hur trevligt som helst.

Vi hörs senare ikväll eller i morgon :) Puss!


Utan titel

-ddb9518244f1d9b91220081b3d07189.png

Kolla varifrån!


2010

Det nya året är här och det kunde faktiskt inte ha känts bättre <3

Gårdagen började med middag och avslutades med fyverkerier och kyssar :) Precis så som det ska vara! Vill tacka alla för en bra kväll igår och önska alla en god fortsättning. Kort och gott!

I år har jag inte avlagt några nyårslöften, det är ingen idé för min del då jag aldrig håller dem ändå! Jag anser faktiskt att om man vill göra något, ändra något eller liknande, så kan man göra det när som helst, man behöver nog inget nytt år för att fixa det! Well, det är väl kanske en bra ursäkt bara.





Tyvärr blev det inte de bästa korten, men så såg jag iaf ut igår kväll :)
Dessvärre glömde jag kameran hemma, som alltid, så det blev inga fler kort!
Mobilen tänkte jag inte på ens, men men.
Jag lägger in fler när jag fått lite kort utav tjejerna :)

(Förövrigt ser jag rätt ihopsjunken ut, måste lära mig att sträcka på ryggen, haha)

 


RSS 2.0