Lördag

God morgon! Solen strålar och jag kunde inte mått bättre! Helt underbart :)
Idag hinner jag nog inte sola så mycket, ska lägga mig ute en stund nu bara. Sedan vid två ska vi hem till babe's mamma och käka osv. Därefter ska jag direkt hem till Sandra och steeeeka, grilla korv och knäcka en öl, haha. Det blir nog en super härlig dag tror jag!

Gårdagen var mycket trevlig! Vi fick god mat och hade det allmänt bra.
När vi kom hem sten somna vi båda två, helt slut.

Nu ska jag sola, därefter duscha och göra mig i ordning! :) Later.


- När du säger det så tror jag dig

Vi vann!

Jag kan börja med och säga att jag hade en TOPPEN kväll igår, tack till alla som gjorde den bra! Har nog aldrig haft så kul med klassen som igår, ni är underbara. Hur som helst, det började med drickande hemma hos Rebecka, därefter skolan för middag och prisutdelning för bästa projekt. Gissa vilka som vann då? JO VI :D Så glad blev jag. Det bjöds på en jätte god 3-rätters och efter det drog vi hem till Rebecka igen för mer drickande innan det var dags för Lipz. Jag är ingen krogen-människa och kommer förmodligen aldrig bli det heller, men skoj hade jag iaf. Babe kom och hämtade mig halv två inatt, förstår inte hur han orka, men tack love.

Innan allt detta var jag ju som sagt på Malin's student också, riktigt fin var hon och återigen Grattis vännen.

Då kommer vi till dagen idag, jag har legat ute och försökt steeeka :) Så himla underbart! Lite färg har jag allt fått, känns bra nu inför studenten. Längtar som en toooook! Fast det är bara en vecka kvar nu, det kommer gå mega fort. På måndag fyller jag år också, trevligt värre :D Ännu ett år har passerat!

Ikväll blir det att åka hem till babe's pappa och hälsa på, käka lite mat osv, trevligt.

Later!

- Detta kommer bli spännande

300 & student + middag + utgång

God morgon/förmiddag :) Detta blir mitt 300:e inlägg för bloggen, nice.

Nu varvar jag ner lite innan Marcus kommer och hämtar upp mig. Jag har haft en hektisk morgon, minst sagt. Har rusat fram och tillbaka och hunit med att: Fila, klippa & måla naglarna, duscha & allt vad det innebär med smörjning osv, klätt på mig, sminkat mig, fixat håret i 3 etapper (hata mitt hår), ätit frukost och dessutom hunnit att förbereda allt inför kvällen.

Kan inte säga annat än att jag hunnit mycket! Men mest är det tack vare baby som ringde och väckte mig runt kvart i nio då jag råkat stänga av klockan :/ Hehe, typiskt mig.

Som sagt, idag är det mycket som står på schemat, eller inte mycket kanske, men det blir stressigt som tusan! Först och främst är det ner till Göteborg för att ta emot Malin när hon springer ut, STORT GRATTIS redan nu :) Därefter är det fort hem och packa om för att därefter åka upp till Trollhättan och möta upp klassen hemma hos Rebecka! (Ska egentligen vara där redan vid 3, men det hinner jag inte) Sedan bär det av till skolan för en fin middag för oss hr treor, ska bli riktigt trevligt faktiskt. När det är avklarat ska vi allihop till Lipz och supa oss fulla :D haha!

Nu ska jag ordna det sista innan Marcus kommer!
Ha en riktigt fin dag allihop, för det ska jag ha :)
Puss!

Nervarvning

Det är typ storm ute?! Jag som hade hoppats på fint väder så man kunde ligga ute och sola på sin lediga dag, men icke. Haha får hoppas på bättre väder nu de närmsta dagarna istället! För snart är det ju studenten och jag vill ju inte vara blekfis då :O

Idag är det en lugn dag som gäller för min del, bara slappa och varva ner efter de senaste veckornas slit. Nu får betygen bli som de blir och jag hoppas på det bästa, jag har ju iaf gjort det bästa utav min förmåga nu. Räcker det så räcker det, annars inte.

Nu ska jag nog sätta på lite kaffe och bara njuta! Later.


- Långa nätter

Jag klarade det!

ÄNTLIGEN hemma :) Shit, detta har vart en lång dag och det känns underbart skönt att det är över nu. Det gick faktiskt bra och jag lärde mig både menyerna och dryckeslisterna och presenterade för både jury och gäster, duktigt! Känns bra och vi fick lite "feed-back" efter, det lät som en fin sång i öronen och jag klarade det.

Nu tänker jag lägga allt som har med skola att göra bakom mig! Det är över nu.
Ska endast gå dit när vi ska hitta på något skoj med klassen, sådetså ^^

Well nu ska jag hoppa in i duschen tror jag, känner mig inte så fräsch efter ett 10 timmars pass i skolan. Därefter kommer babe hit så ska vi åka iväg en sväng, än så länge är det hemligt vart och varför, avslöjar när det blir dags! :) (Y) Håll utkik.

Later!

- You're so fine

Examensprov

Idag är en stor dag, ska jag få godkänt eller inte, det återstår att se.
Examensprovet börjar om ca 2 timmar och jag är hur nervös som helst! Fast det sägs ju att är man nervös går det bättre, eller är det bara något jag försöker intala mig själv? Well, vi får helt enkelt se.

Kan knappt vänta till denna skoladagen är förbi, så man kan åka hem, mysa ner sig under en filt, dricka kaffe och kolla någon bra film och bara känna att allt är över! Det bästa är ju om babe inte ska träna idag, för då kan man mysa ner sig i hans famn också, det ultimata :)

Det är nu endast en och en halv vecka kvar tills studenten och det är det enda det pratas om, underbart det ska bli. Köpte min studentbiljett till swania idag iaf, skönt att ha det gjort. Nu är jag helt klar med allt och inväntar bara själva dagen som kommer bli toppen bra, det är jag säker på! :)

I morgon är jag ledig, vilket känns härligt. På Torsdag är den mest fullspekade dagen på mycket länge, vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt som ska hinnas med, men vi får väl se hur jag löser det!

Nu vill jag att mina skor som jag skickat efter ska komma också! Hoppas jag fått dom innan torsdag iaf. Fast jag kanske ska våga mig på klackar, hm. Undrar om det är för riskabelt för foten nu såhär innan student och bal bara, får se hur jag gör!

Nu har jag inte tid att sitta här mer iaf! Ska sticka iväg och förbereda det sista nu, önska mig lycka till, kan behövas :)

Later!

- I can see your halo

Det känns när det är rätt

Solen skiner, jag är glad. Tankarna kring dig får mig att le dagligen och när det är rätt så känns det verkligen. Du växer mer och mer i mina ögon för varje dag som går. Du är underbar.

Det spelar ingen roll vad som varit innan, det spelar ingen roll vad folk tycker och tänker.
Detta är inget som går att stoppa.

Resultat

Inte de finaste bilderna på mig men det är en titt på hur klippningen blev iaf :) Jag är nöjd faktiskt.
Ni som sett mig det senaste vet att jag behövde en rejäl klippning och det blev det också, mycket som åkte av!









klippning

Haaa, nu ska jag klippa mig om 50 min och jag vet på ett ungefär hur jagska göra nu :D Hoppas det blir bra bara! Det var ju nästan ett år sedan jag klippte mig sist, så nog behövs det allt, skabli skönt som tusan!

Oroar mig mest över håruppsättningen på balen om håret blir för kort :S men det löser sig nog det med :)

Hörs sen! Lägger upp en bild om jag blir nöjd.


Det är för mycket nu

Det är riktigt underbart väder ute och man kan ju inte annat än le.
Dock kan jag säga att min skoldag är den värsta hittills denna månaden, inte blir som jag vill och jag orkar inte riktigt kämpa mer nu! I morgon är det dags för det stora examensprovet och det känns som om jag inte kan något. Fast vet ju att jag kan en hel del, men när allt känns hopplöst så gör det väl :S Ska lära mig hela menyn och alla viner utantill tills i morgon och ska dessutom kunna presentera det för både gäster och bedömmare, det känns segt!

Well, jag antar att det bara är att köra på, jag orkar faktiskt inte bry mig så mycket om det. Det går som det går :)

Halv fem idag ska jag klippa mig, ÄNTLIGEN! Det ska bli riktigt skönt att göra något med mitt jävla burr som jag har just nu, haha. Vet inte riktigt hur jag ska göra ännu men det löser sig när jag väl sitter där tror jag nog.

Uschusch jag vill kunna ligga ute i solen nu och steeeeka ju! Behöver verkligen färgen tills studenten! :D Shit, det är inte ens 2 veckor kvar och jag längtar ihjäl, så jävla underbart ska det bli! Yeeeey.


Later!

- Du förgyller min dag

Helgen

Tjena. Jag inser nu att det vart väldigt dåligt med uppdatering under helgen här, men jag har faktiskt inte riktigt hunnit med/orkat.

Det har iaf art underbart skönt med långledigt och det borde man ha oftare tycker jag! Sådetså ^^

Torsdagen var lugnt, en sväng upp till överby och med barnpassning. Min lillebror är ju bara så himla underbar och jag skulle kunna passa honom jämt tror jag, bästa <3

Fredagen blev det en hel del slapp och sedan bestämde vi oss för att dricka lite! Det hela slutade med att det blev alldeles för mycket för mig och jag vinglade hem tillsammans med finaste. Fast vi var nog lika fulla båda två, haha. Dessutom gjorde jag en jävla klantig grej och det får jag sota för nu, kan inte ens ligga på ena sidan för så ont gör det, man ska nog inte dricka så mycket som jag gjorde, haha :D

Lördagen var en bakis dag, vilket kändes knas, det brukar ju vara söndagar! :O Mamma och lillebror var fortfarande kvar så jag spenderade hela dagen hemma med dom och finaste. Vi drog även iväg och spelade lite minigolf och så, jag kom 2:a :D Grym är jag! haha. Därefter var det film och mys som gällde.

Idag har faktiskt också vart lite av en slapp dag, sa hejdå till mamma och lillebror och åkte sedan upp till överby för att inhandla fotbollsskor till Andres och så var det meningen att jag skulle fått min efterlängtade jeansjacka också men det var slut på Överby, ska handla den i veckan på Oden om den finns kvar :) Nu kom jag nästan nyss hem och har vart och kollat på bror min som spelat match, duktig är han! :)

Så det har hänt en del, fast ändå inte :D Haha. Slappt och skönt! Precis så som jag ville ha det. Nu ska jag sätta mig och plugga, 2 prov i morgon :( Sedan åker vi bort till Sandra och säger hej en sväng :)

Later!

- du är så mycket mer än du tror!

Syskonkärlek



Det finaste en syster kan ha.

. . .

Jag trodde du skulle förstå eller åtminstone inse, men icke sa nicke!


090521

God morgon :) Jag är vaken tidigt trots att jag kunde ha sovit ut hur länge som helst, what's the problem? Aja, vaknade runt nio tiden och snyggingen har åkt iväg en sväng nu, bu. Jag är sugen på kaffe men jag orkar inte gå och göra det, snacka om lathet.

Gårdagen blev lugn och fin, käkade lite och därefter kom Sandra på besök! Vi grillade lite korv och hade myspys. Sedan skulle vi kollat en film men jag var så himla trött, hade inte sovit något natten innan så jag somnade nästan direkt, så typsikt mig.

Idag ska jag, Sandra och finaste åka till trollhättan en sväng tänkte vi, jag behöver byta en bh som inte passade och så ska vi väl kolla runt lite bara. Därefter ska jag vara barnvakt för min lillebror som sagt, myspys.

Later!

- Jag skulle aldrig göra som du

090520

Nu är jag hemma igen! Skönt får jag lov att säga, har hunnit byta om till mjukiskläder, druckit en kopp kaffe (är inne på min andra) och dessutom städat ordning lite på rummet. Nu skulle jag bara behöva byta sängkläderna och dammsuga, men det får vänta tills ikväll. Skönt att slippa tänka på skolan nu i några dagar, det ska jag ta vara på.

I morgon kommer minsta lillebrorsan hit, ska vara barnvakt för honom under kvällen/natten. Han är så himla söt!




Den bjuder jag på ;)

G+

Lite update från skolan då! Sitter på lektioner där de andra lagar mat och eftersom jag inte kan vara med får jag chilla, nice. Fick dock inte åka hem, det var ju mitt förslag, men icke sa nicke. Har gjort ett prov idag också, fick G+ och hade inte ens pluggat, haha. Grymt som fään! Har ett till nu om ca. 5 min, wish me luck.

Lämnat in ena arbetet idag också, i religion! Får se vad jag får på det då. Stort tack till Sandra som hjälpte mig med det igår <3

Skulle lämnat in det STORA arbetet som jag slet som en varg med igår, men det gick inte att skriva ut på skolans datorer :@ Morr på det! Ska mejla över det till min lärare sen när jag kommer hem. Det lär jag få bra betyg på iaf :D

Nu är det långledigt också, så skönt ska det bli. Jag ska bara ta vara på mina fina underbaringar och slappa! Skönt.
Hörs när jag sitter med en kopp kaffe hemma sedan :)

- Tro inte att jag ska låtsas som inget

God morgon

God morgon gott folk. Sitter nu i skolan och ska snart göra prov, har inte läst på :( bu! Eh det går som det går.

Vet inte riktigt hur jag ska göra med jobben i sommar, har 2 att välja på och jag har nu beslutsångest som tusan! Får se vad det blir :) Gött med garanterat jobb iaf, så får man se det. Tar det jobbet med mest tider tror jag nog! :) Hehe.

Well, vi hörs mer senare idag! Är troligtvis hemma i eftermiddag någon gång, later!


- Tack för allt !

Jag är duktig

Nu andas jag ut och tar en paus, har suttit med det stora arbetet i 2 timmar nu. Trodde aldrig att det skulle ta sån tid, men ack så fel jag hade. Nu är jag verkligen helt slut och har ingen lust alls till att fortsätta plugga. Det tog på krafterna, men jag har 2 prov i morgon som jag verkligen måste göra och en inlämning, det är sista dagen i morgon. Känns inte som att jag kommer hinna eller orka med för den delen.

Well, jag ska se det positivt! Man känner sig iaf nöjd när man är klar och nöjd är bara förnamnet på hur jag känner mig nu, denna inlämningen är verkligen sjukt stor och jag har gjort klart den, inte illa :) Nu ska jag faktiskt ta mig en dusch och därefter plugga lite till, så länge krafterna räcker. Sedan kommer finaste hit och då blir det mys.

Later!
- Jag orkar inte ens bra mig om dig mer

Det är lycka


Tiden räcker inte till

Nu har jag precis målat mina naglar, IGEN.  Tycker det är kul att variera sig med färger osv, dessutom så är det en rätt kul sysselsättning när det väl blir bra, det är inte ofta men ibland funkar det.

Samtidigt som jag sitter och väntar på att färgen ska torka blädrade jag igenom min almenacka och ser att det endast är lite mer än 2 veckor kvar till studenten, samtidigt som jag ser hur follproppat det är med grejer som ska göras, HJÄLP! Jag börjar få panik och inser att det kommer bli väldigt stressigt, samtidigt som knappt orkar mer nu. Måste hitta lite energi någonstans nu, hum.

Det är tur att jag har så fina vänner vid min sida, utan dom hade jag aldrig klarat mig. Det finns inga ord i världen för hur mycket jag uppskattar hur de stöttat mig i denna perioden. De har säkert hört det tusen gånger nu, men det tåls att upprepas då det är dom som verkligen får mig på fötter och att orka fortsätta kämpa. Speciellt tack till Sandra, min bror och finastekillen som alltid finns där. Ni lyser upp mina dagar & ni vet precis när det behövs! Så tack <3

Nu har jag druckit 3 koppar med kaffe och det finns inget bättre, haha. Nu ska jag sätta mig och plugga! Buhu, lite sympati tack :D haha. Later!

- Jag är besviken & jag tror du förstår det

"Ledig"

Ögonen är uppslagna, de har dom iofs vart ett bra tag nu. Vaknade runt nio och kunde inte somna om, det är så typsikt. Har iaf legat i sängen och dratt mig, kollat film och druckit vatten! Nu har jag precis satt på en kopp kaffe, underbart.

Idag skulle jag vart med klassen nere på mässan i Göteborg, det är någon sån där mat-mässa, men jag kände att det inte är något för mig och sket därför i att åka med. Kommer inte få något studiebidrag innan vi slutar iaf, så kan lika gärna bara gå när det är ett måste. Har så mycket som ska göras i skolan nu så jag stannar hemma och pluggar, får mer gjort då, kanske iaf? :O Haha.

Gårdagen då, lilla Patrick blev 16 år så vi åkte dit en sväng och sa grattis och sådär. Jag snackade lite med min kära vän Sandra och käkade lite kina mat gjorde vi också, gottit. Innan det så pluggade faktiskt jag och jag är nästan klar med det stora arbetet i drycker + gastronomi som ska vara inne i morgon, har bara lite kvar som jag tänkte göra idag :)

Later!

- Utan er finns jag inte

Måndagar suger

Jag tycker verkligen inte om måndagar, usch.

Har iaf vart i skolan idag, hade praktiskt + muntligt prov för min lärare i servering c, det kom från ingenstans eftersom jag trodde vi skulle lägga upp en tid som passade båda, så man på något sätt skulle kunna förbereda sig lite, men icke. Pang boom och så skulle vi köra, kan säga att det gick sådär, han var inte riktigt nöjd (säg när han blir det) så vi ska lägga in en lektion till på tisdag, wish me luck.

Dagens planer är inte många, ska plugga sönder! Har mycket denna veckan, trots att det är en kort vecka. Just nu känns det inte som att jag orkar kämpa mer, det tar faktiskt emot.

Plikterna kallar, later!

P.S GRATTIS stickan a.k.a lillen :) Haha! Hoppas du får en underbar dag!

Söndag

Goddagens mina damer och herrar! Då var helgen över och vi har kommit till kvälls-mys som vanligt på söndagar, nice. Det blir lite filmer som jag och min fina var och inhandlade idag.

Min helg har vart väldigt lugn och ingen alkohol inblandad vilket jag är glad över nu, slipper bakfyllan osv :)
Uppdaterar mer i morgon :) Ha det fint!

Friday i'm in love

I'm home :) Men ska snrat iväg igen. Har haft en slapp dag i skolan idag och det känns väldigt skönt. Därefter gick vi till e-house och tog oss en fika, jag, Malin och Rebecka! Sen kom det lite annat folk som jag inte är så bekant med, men det var trevligt iaf. Stör mig bara på att det inte är sol där såpass tidigt, det blir ju kaaaallt, haha.

Nu ska vi iaf åka ner till mamma och hälsa på en sväng, ska bli trevligt :)

Later!
- Om du bara visste

Nagellack

Jag hatar att vänta på att nagellacket ska torka :S Finns det något segare? Dessutom lyckas jag alltid sabba någon utav naglarna för att jag ska pilla, haha. Någon som har ett bra tips på snabb-torkande naglar? :D

Kläderna

Nelly.se är ganska bra ändå! Tråkigt med storleken på ett par skor, hur SMÅ som helst. Beställde 38 och får ett par skor som ser ut att vara 35:or eller något, haha. Men jag skickar tillbaka dom och får hem ett par i min storlek istället, låter bättre så va? Well, resten av grejerna är jag ganska nöjd med, eller ah, inte bara ganska utan nöjd. Ett par sandaler, ett par pöösiga trekvarts byxor med mudd och en rosa-aktig oversize t-shirt. Plus de där skorna som jag pratade om också då. Detta är alltså min studentpresent ifrån mamma och det är jag super nöjd med! Det bästa med det är att jag förmodligen kommer kunna använda allt innan för hon bryr sig inte om sånt :) Yey. Tråkigare på själva dagen när man ska öppna alla presenter, men vafan jag vet ju att jag redan fått från henne då!

Dessutom har jag införskaffat mig ett par svarta chinos och en vit body från gina, super snyggt. Idag är jag nöjd. Nu ska jag nog städa lite och därefter plugga nån timme! Behöver göra båda sakerna, mitt rum är en enda stor dammboll och läxorna är upp till taket ;)

Later babes!
- Du är det bästa som finns

Mitt huvud är kaos

Nu har jag precis pratat med mormor och morfar om allt kring studenten, det är så sjukt mycket att tänka på, man blir alldeles snurrig i skallen ju. Nu är det mesta fixat iaf, maten är bestämd, jag har alla mina grejer osv, skönt.

Det enda som är kvar nu är:

- BH som är bra till mina klänningar
- Fixa naglar dagarna innan
- Klippa mig, har tid den 25/5
- Köpa ngn tröja/jacka att ha om det blir kallt

Det är nog bara det som är kvar tror jag, som sagt, allt blir så snurrigt att jag inte riktigt kommer ihåg allt, men det kommer lite pö om pö, så det löser sig. I'm happy :)

Nu ska morfar köra mig ner till Edet så att jag kan hämta ut mitt paket från nelly.se som jag beställt. NICE :D


Later!

- Du är min stjärna

Skolan är bu

Nu sitter jag i skolan, blää. Försov mig i morse och missade provet jag skulle göra, får ta det i morgon om hon går med på det. Provet jag gjorde igår fick jag iaf VG på, så jävla underbart. Det värsta är att jag fortfarande har så himla mycket att göra, blir så less. Well, snart är det dags för studenten och just nu känns det som att jag tar varje dag som den kommer och försöker så gott det går med resten, bättre än så blir det inte.

Det är kass väder idag också och det blir det en suck på :D haha.

Later!

- Som jag hade trott

Shopping beroende

Åh jag har ett shoppingsug utan dess like! Blir helt frustrerad och önskar att någon kunde skänka mig några hundralappar, haha. Det är svin jobbigt att ha sånt begär efter något när man fan inte kan få det, usch. Har hittat så mycket snygga kläder som jag bara SKA ha, det får ju som sagt bli mina studentpresenter då, men orka vänta så länge på det! Vill ha det nu nu nu.

Haha, jag låter som ett litet barn som inte får sin vilja nu va? :D Love it.


Bättre blir det inte

Underbart väder och man hinner knappt njuta av det. Lång skoldag, fick dock sluta tidigare eftersom jag inte kan vara med på det praktiska ändå, nice. Därefter blev det vårdcentralen och såret ser faktiskt riktigt fint ut nu, håller tummarna för att det fortsätter läka i denna takten!

Har druckit mitt efterlängtade kaffe också, himla gott. Köpte dessutom en chai latte förut, finns inget så gott som det. Var med Sandra på en runda i stan förut och kikade runt lite och det var trevligt som alltid <3 Massor med löööve till henne.

Har hittat alla mina student presenter nu iaf, haha. Tråkigt att veta vad alla paket kommer innehålla men fan så bra så man verkligen får allt man vill ha och rätt storlekar osv. Nu inväntar vi bara pengarna i slutet av månaden så ska jag och mormor åka och handla. Behöver dessutom en BH som är bra till klänningarna och även en vit kofta i fall det blir dåligt väder på studenten, vilket vi INTE hoppas på. Åh längtar så sjukt mycket nu! :D

- Happy face

120509

God kväll, jag kan vara ärlig och säga att jag inte fått pluggat mycket alls! Börjat få smått panik inför allt och känner att det är alldeles för mycket, då skiter jag i det istället :/ Inget bra, nu får jag ta tag i detta igen. Har ju trots allt vart mycket duktig nu det sista!

Nu ska jag lägga mig och kolla lite film och därefter sova, blir en lång dag i morgon! Skolan från åtta till fyra, tandläkarn och därefter vårdcentralen för att lägga om foten. OCH till råga på allt måste jag plugga till provet på Torsdag, wish me luck!


Bjuder på en bild idag också, woho.


- Jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här

Tråkigt nog!

Jag tycker verkligen att det är tråkigt att vissa människor ändrar attityd för att saker och ting inte passar deras skor! Jag vet med mig själv att jag vart ärlig och jag vet också att man ska inte yttra sig om saker man inte vet något om. Tycker det är så himla tråkigt att man "inte vart ärlig" bara för att man gör val som inte är uppskattade. Tiden är förbi, kapitlet är avslutat och därefter gör jag vad jag vill, utan att någon annan behöver lägga sig i. Punkt!


- Sluta ändra på historien för att den inte passar dig

Lediga tisdag, yey

Well well, det är lite för kallt i solen för min smak! Så jag struntade faktiskt i att sätta mig ute, knasigt nog. Jag har iaf vart duktig och lagat mat, nu ska jag nog städa mitt rum lite grann och därefter börja plugga. Egentligen orkar jag inte med vafan, måste man så måste man.

Först kanske jag ska kolla på det nya One tree hill avsnittet som kommit ut förresten, även Gossip girl, hm. Får se hur jag gör, later!

- Tro inte att du är mer värd än någon annan

Solen säger hej idag

God morgon :) Jag är uppe hyfsat tidigt och bra är väl det. Har en del att stå i idag och det är nog bara att försöka sätta igång så fort jag samlat krafter. Ska plugga till tusen och försöka få mina inlämningar klara! Jag ska även plugga till ett prov som jag har imorgon. Anledningen till att jag är hemma är för att det är frikuftsdag i skolan idag och jag kan inte gå runt i skogen en hel dag med min fot, så valde att stanna hemma och plugga.

Det är underbart väder ute också, helt fantastiskt. Man blir så glad av det och jag tänkte försöka ta ut alla grejer och sätta mig i solen och göra det. Men nu ska jag sätta på en kopp kaffe och därefter laga mat till dieten.

Later!
- Kom ihåg det fina

110509

Goingar! Då var man på plats vid datorn igen, efter en lång dag faktiskt. Gick upp halv sju i morse, åkte till vårdcentralen för att lägga om foten och prata med läkarn om penicillinet jag fått, klarar det inte så bra. Vi kom fram till att jag ändå skulle försöka, det är ju för min egen skull. Men kul att gå runt med uppsvullen mage (som om jag inte hade det redan innan) och dessutom vara dålig i den, suck. Därefter åkte jag hem, käkade lite, gjorde mig i ordning och drog till skolan. Nu är jag hemma igen och jag dricker mitt efterlängtade kaffe, fyfan vad gott.

Känner på mig att resterande timmar som är kvar innan läggdags kommer bli slappa, jag orkar ingenting nu för tiden. Antar att det är för att alla mina krafter går åt till skolan och allt det med foten! Kan ju tala om att det enda mitt huvud tänker på hela dagarna är att få sova, haha.

Today is the day! Började med min diet idag och än så länge känns det bra, har ju dock bara gått en dag. Hoppas jag står ut tills studenten, för därefter skiter jag faktiskt i det. Tycker inte om att jag inte kan röra på mig så mycket bara, det hade ju vart ett plus och kilona hade rasat så mycket fortare, men men. Ska börja med övningar som man kan göra hemma, som inte innefattar foten då! Det blir säkert kanon.

Later!
- You´re the voice




Vart är tiden?

Tiden går så jävla snabbt hela tiden! Klockan är snart tre redan och vad har man gjort idag, INGET. Käkat frukost, bäddat sängen, städat och druckit kaffe typ, suck. Tycker inte att det är skoj alls, haha. Funderar på vad man kan hitta på idag om man inte ska dricka, fantasin är inte på topp direkt.

Mamma och små syskonen kommer iaf hit idag så det ska bli trevligt :) Later!

- När det äntligen är över

Begär

Dessa skor blir en utav mina studentpresenter! Så sjukt jävla snygga.


He´s the reason

Idag har jag en sån där funderar dag och jag har kommit fram till rätt mycket faktiskt. Tänkt en del på framtiden och kommit fram till att jag verkligen inte vill vara kvar här, (vilket jag kom fram till för länge sen iofs), skulle vart så otroligt skönt att faktiskt lämna denna hålan och endast besöka den när man ska hälsa på nära och kära! Okej för att jag dock inte vill flytta värsta långt, men iaf en bit härifrån. Det hade nog lyft upp en själv en bra bit, det är så mycket i bagaget här och jag skulle nog helst av alllt bara vilja glömma allt. Det bästa utav allt är att det faktiskt är mycket möjligt att det blir av inom en hyfsat snar framtid!







Inte omöjligt

090509

Lördag idag! Det brukar vanligtvis innebära supa, umgås och ha skoj. För min del så vet jag inte riktigt hur jag ska göra och om jag ska göra det eller inte. Jag borde inte eftersom jag käkar penicillin, men man lever ju bara en gång?! Haha. Har iaf fått en person till att fixa några cider till mig ikväll så får vi se vad kvällen bjuder på, kanske blir lugnt ändå, men för säkerhets skull så :) Jag är knas ibland!

Igår blev det massor med lugnt efter hemkomsten, kollade på Tusenbröder hela kvällen och har nu kommit riktigt långt. Grym serie och jag ska nog krypa ner under täcket och kolla på ett till om en stund. Tillsammans med en kopp kaffe och lite chocklad.

Det kom jag ju på nu när jag skrev chocklad! I morgon börjar jag med mitt nya "liv", haha. Låter så töntigt att säga så, men iaf, ska börja med en diet och köra den nu fam tills studenten. Den verkar riktigt bra och de som gjort den har fått resultat, så hoppas nu.

Later!

- Dum spiro, spero

Sedan en tid tillbaka




Trygghet

Under dina vingar känner jag mig trygg

Alexandras otursdag

FYFAN säger jag nu och det med all rätt. Det ska alltid vara något, verkligen alltid. Som ni vet var jag på vårdcentralen med foten igår och fick penicillin osv. I morse får jag ett samtal från läkarn jag hade igår som säger att hon skickat en remiss till Uddevalla och vill att jag ska åka dit med en gång. Aha tänker jag och så åker vi dit. Sammanlagt har vi spenderat 6 timmar på Uddevalla sjukhus med diverse undersökningar, röntgen och till råga på allt, ETT NYTT SNITT! Tror ni jag hade lust att sjunka genom jorden då eller, fyfan. Blir så trött på det, foten skulle vart läkt för 2 veckor sedan och iställer skär dom upp mig igen och "spolar" det och massa skit. Hade sån fruktansvärd smärta, låg och grät som ett barn och kramade mormors hand så jag tror att hon nästan fick blodstopp, suck.

Nog om det då! Har precis kommit hem och hunnit slänga i mig lite kinamat, gott som tusan. Kan säga att jag är fruktansvärt trött nu och ska lägga mig och vila nån timme. Ikväll blir det lugnt med film. Mormor har köpt godis till mig, haha. När man gör sånt här blir man som ett litet barn på nytt!

Fan vad jag klagar hela tiden då! Illa. På tal om något annat, utmaningen var ju idag, MÅG förlorade dock :( Tråkigt. hade velat vara där och se, men det gick ju icke. Hoppas på att något trevligt händer i morgon! :)

Later!
- Det är tur att ni finns

Hemmafru

Tro det eller ej men Alexandra har lagat mat OCH diskat nu, shit. Ibland kan det hända saker som man aldrig trott :D

Nu ska jag plugga, wish me luck! Later.

- Jag gav upp för länge sen

Vårdcentralen

Ojoj, jag är trött som en gnu! Fast det är ju inget ovanligt direkt. Borde börja äta ordentligt och sova normalt, det kanske skulle underlätta en hel del. Anyway, var på vårdcentralen med foten i morse, suck säger jag. Från halv åtta till tio fick jag vara där, hur segt som helst. Blev skickad från den ena till den andra, av och på med både plåster och skor, haha. Nu har jag fått penicillin iaf och ska käka det på obestämd tid, dessutom har jag fått med mig grejer hem som jag kan lägga om såret med, så nu kan jag leka sjuksyster! Köpte dessutom en salva som tydligen skulle vara bra att ha runt omkring såret så att det inte blir så irriterat osv.

Nu kan ni ju lista ut att jag inte har gjort så mycket mer än det ännu, druckit en kopp kaffe har jag iofs hunnit med. Blev ju ingen skola idag, hade en lektion och den började halv tio, så det gick ju inte. Måste däremot plugga massor hemma idag ändå så det är ju ingen skada skedd. Har faktiskt vart riktigt duktig med allt som har med skola att göra på sista tiden och jag är stolt över mig själv. Skulle haft denna självdiciplin redan från början så hade allt gått lättare.

Nu funderar jag på att lägga mig under en filt, dricka kaffe och kolla på tv en stund, detta vädret motiverar inte så bra. Later!

- Det regnar idag och jag tackar dig för det

Allt kommer tillbaka

Pust, nu kan jag äntligen andas ut och det är precis vad jag gör nu! Sitter i sängen med datorn i knät, tänkte egentligen lägga mig och vila en stund för jag har sån fruktansvärd huvudvärk, men tar nog det sedan. Har haft en fullspekad dag och det har vart skola från åtta till fyra, jag kan ju lova att jag är trött. Med vårat schema som vi haft i trean så är jag inte direkt van att gå så långa dagar, men nu är det catching up time som gäller och då är det bara att ligga i. Kan ju lova att det är som vi säger - Allt kommer tillbaka.


Nu har jag iaf laddat ner senaste avsnitten av både Gossip girl och One tree hill som jag tänkte sätta mig och kolla på, mys. Först och främst ska jag nog ta mig lite mat, kanske därför jag har sån huvudvärk? Äh, skit samma, tacka gudarna för Panodil.


- Du har aldrig ägt mig och kommer heller aldrig göra

Tro fan inte att du vet något

Det var ett tag sedan nu och jag kan säga att detta beror på all stress kring skolan osv.

Lite update då kanske! Det händer väl egentligen inte speciellt mycket.
All fokus ligger just nu på att klara alla prov och inlämningar som är nu innan studenten! Det är hårt och jobbigt, det tar på krafterna men jag ska verkligen klara detta. Detta slit varar i 1 månad och det ska jag väl klara?

Sedan har vi foten, den blir inget bättre, snarare sämre och den ömmar hela tiden. Dessutom har jag nu åkt på en såkallad "sår-infektion" som gör att jag nu måste äta antibiotika. Foten skulle vara läkt för 2 veckor sedan och som nuläget är kan jag knappt ha på mig skor. Får gå runt i crocks hela dagarna och till och med det gör ont!

Dessutom har det vart väldigt mycket att tänka på runt omkring och jag kan inte säga annat än att jag just nu är fruktansvärt trött på allt, men börjar ta mig uppåt igen! Tack vare mina underbara (men få) vänner! Så länge de är äkta så räcker det med dom jag har! Dom finns iaf här.


- Tro inte att du vet något

RSS 2.0