Bio hade vart mys

Jag är så fruktansvärt sugen på bio ikväll, har länge velat se "Flickan som lekte med elden" men det blir aldrig av när vi väl planerat in det. Sandris är alldeles för upptagen med annat, hihi. Ikväll blir det idol-mys iaf, det får duga lika bra antar jag, haha.



Riktigt sugen att se, antar att det får vänta.


I want to have it

Förövrigt, igår när jag och Sandra var på Överby och shoppade lite, så hittade jag min stora kärlek.



Det skar i mitt hjärta när jag såg att denna pärlan kostar 2300 kr. Jag behöver en ny plattång då min inte alls funkar som den ska och man får tvångs-platta det, men kanske inte en för så mycket pengar? Eller är det värt det kanske, den kanske är grym? Fast det skulle jag iofs vilja veta innan jag lägger så mycket pengar.

Men visst är den söt? GE MIG! En möjlig julklapp kanske (?!) Hm..

Glasögonorm?

Jag har gått och grunnat på en sak länge nu, jag ska ju egentligen använda glasögon. Om inte hela tiden, så iaf så ofta jag bara kan. Speciellt när jag läser, sitter vid datorn, tvn och ska anstränga mig på något vis. Detta för att inte försämra synen ännu mer och för att undvika en huvudvärk som är smärtsam.

Då jag knappt använder dem alls, funderar jag på att köpa ett par nya, ett par snygga. Då kanske jag  anväder dem lite mer, för det vore ju bra. Visst är det viktigt att ha ett par snygga? Det anser jag, annars känner man sig inte alls bekväm ju.

Så nu har jag bestämt mig för att köpa ett par nya, kosta vad det kosta vill, det är ändå värt det i slutändan. För vem vill gå blind sedan?



En enkel liten tanke bara!


Duktiga jag just nu

Idag är ingen rolig dag, jag bestämde mig för att tvätta och städa. Just nu springer jag fram och tillbaka mellan tvättstugan, dammsugarn och disken. Det börjar likna något iaf och jag är hyfsat nöjd med att jag ens orkar. Jag var så grymt trött och slö i morse, usch. Mellan tvätt 1 och 2 gick jag iväg till gymmet också, det kändes sjukt skönt vill jag lova. Det har inte blivit något tränande denna veckan innan, så det var dags. Solade också och det börjar bli lite färg på min kropp, nice.

Nu ska jag slänga i nästa tvätt, haha.



Ni kan njuta av denna underbara bild så länge :D Puss!

Längesedan

I'm back :) Denna otroligt kassa uppdatering beror på väldigt dåligt fungerande internet, men nu är det som det ska igen och förhoppningsvis ska jag kunna underhålla lite bättre än tidigare.

Idag blir det Överby med Sandra, vi ska ha lite quality-time med varann och fika och kika lite i affärer. Förmodligen kommer jag shoppa loss som vanligt, men det återstår att se. Ett par stövlar till står högt på listan, så det kanske det blir.

Den senaste tiden har det hänt en hel del kring det mesta, dock inget jag väljer att skriva för mycket om. Nu börjar det arta sig en del och vi får se hur allt blir.

Jag bär på en hemlighet, en hemlighet som ingen annan kan veta, förutom jag! Det är tungt och det är jobbigt, me förhoppningsvis löser det sig snart.

Nu ska vi åka :) Puss

Så grymt bra

Grattis min älskade Sandra till körkortet :D!

i'll never forgett you

Depp väder & depp musik går ganska bra hand i hand.


Jag skulle gå upp tidigt idag hade jag tänkt mig, istället blev det vid tolv, illa. Jag har iaf vart iväg och solat idag, det är alltid något. Träningen tar jag på Söndag! Snart är det duschen som gäller, för sedan ska jag slinga Sandras hår och därefter blir det idol-mys med tjejerna.

Häromdagen var jag iväg till Trollhättan, gjorde naglar och dessutom var jag impulsiv och gjorde om mitt hål i läppen! Jag vet inte riktigt om jag gillar det, har inte vant mig vid tanken igen ännu, vi får se. Annars är det ju bara att ta ur.

Later!


we can do it



it's al about that girl in the mirror


it's fucked up

 


I'm trying

Jag är ledig idag och detta har nog vart den tråkigaste lediga dagen på mycket länge, det kan också bero på att jag inte gjort den speciellt händelserik. Jag är allmänt trött, har ont i magen och funderar på vad det är för jävla fel på mig, haha.

Nu dricker jag iaf kaffe, kanske inte det bästa för en kass mage, men vafan jag måste ändå. I morse var jag på gymmet en sväng iaf, det blev dock bara en liten stund, jag kände mig orkeslös. Det känns iaf skönt att det inte är en börda att gå dit, utan att jag gör det för att jag verkligen vill. Det är dags nu, jag ska försöka nå mitt mål inom kort. Jag skulle dessutom solat, men det blev inget med det eftersom de som jobbar där har en förmåga av att inte vara där precis när jag vill, uuh.

Lite senare i eftermiddag ska jag åka till Trollhättan och göra naglar iaf, det ska bli riktigt nice. Har haft tanken på att göra det ett tag nu, men inte riktigt vågat eftersom att det inte är tillåtet på jobbet. Fast när den Brilljanta Malin kommer med ett par så har jag nu bestämt mig för att gör det jag också, vi trotsar alla regler som någonsin funnits på det stället, haha.

Det är härligt med lite förändringar och det är dessutom mycket givande att förändra sig själv med nya saker. Jag älskar det :) Om tiden räcker till funderar jag också på att göra ett hål i örat, vågat, haha. Vi får se!

Nu ska jag nog ta mig en dusch, det behövs! Puss

Empty

Without you it's not worth anything


Dåligt

Det har vart väldigt dåligt med uppdaterande här den sista tiden, men det har vart en hel del på schemat och jag har inte riktigt tagit mig tiden till det.

Jag har umgåtts med brudarna, tränat och jobbat! Det är så det ser ut i mitt liv nu mer, idag är det dock bara jobb mellan 17-21, skönt som fan. Därefter ska jag förbi mina brudar och även hämta upp min cykel som blev kvar där igår och möjligtvis hoppas på en kopp kaffe, haha.

Var uppe redan vid tio i morse och drog nästan direkt till gymmet, känns skönt att det inte ens tar emot att dra dit. Dessutom la jag mig i solariet en stund, måste ha lite färg nu känner jag.

Snart kommer bror min på besök iaf, det blir trevligt :) Later!

:)

JAG ÄR UTE PÅ FARLIG MARK!

Tråkigt!

Uuuh, sitter nu på jobbet :( SEGT!

Det blir inte alltid som man tänkt sig

I natt har jag sovit riktigt gott faktiskt, det är första natten på länge som jag faktiskt inte vaknat hundra tjugo gånger. Så i morse när alarmet ringde för att jag skulle upp och tvätta så sket jag faktiskt i det, orkade inte helt enkelt. Jag och sängen kanske har blivit ett igen, haha. Gick iaf upp vid elva och fick fin besök av mormor, trevligt. Nu har jag solat och tatt det lugnt.

Ikväll ska vi på middag hos mormor och morfar och därefter ska jag ha vinkväll med brudarna. Det kommer bli trevligt, alla gånger. I morgon jobbar jag 16-21 och söndag 7-12, typiskt att man ska jobba varenda helg nu för tiden. Egentligen hade jag velat dra ut i Göteborg med gänget och skakat lite rumpa på ay caramba kvällen, men det får bli en annan gång.

Nu ska jag nog ta mig ett bad och koppla av en smula! Vi hörs, puss.

Dags att dra sig

Gott folk, dagen hittills har bara runnit iväg. Jag har vart på gymmet även idag, gjort min lunch låda till jobbet, duschat och nu är det snart dags att gå till jobbet. Jag hoppar över cykeln idag, det blåser ju hur mycket som helst ute och det känns ganska meningslöst att försöka cykla då! Idag är det 14-21:15 som gäller, jag ser inte fram emot det, men det är bara att bita ihop och göra sina timmar.

Jag ska dricka upp min sista kaffe skvett och därefter dra mig, ha en fin dag allihop :) Puss

Vill bara se dig le igen

Jag tog mig en promenad över till fel sida älven och hälsade på Sandra, hon är också dålig. Det verkar vara något som går nu, tråkigt värre. Jag bara bönar och ber att jag inte ska bli värre. Jag måste jobba och tjäna pengar, höhö. Hur som helst var det skönt att träffa henne och prata lite, det behövdes känner jag. Är det någon som alltid hjälper mig att bolla tankarna som flyger runt så är det Sandra, tack love.

Nu ska jag sitta och vänta på att mina avsnitt ska bli klara och sedan gosa ner mig i soffan och kolla. Därefter blir det läggdags, jag är helt slut.

Träningen är på rätt spår och jag känner mig pepp varje dag, det känns sjukt skönt. Dessutom gjorde jag sallad till middag idag, duktigt av mig. Det enda som är tråkigt är att gå dit själv, men det är bara att kämpa på. Det är inte alltid någon som är ledig och man kan ju inte sitta hemma för det, har jag lärt mig.

Later!


Dagens

Det var längesedan jag la ut en dagens, så tänkte göra det idag.



Tröja: Gina
Skinnjacka: Minns ej, gbg någonstans
Leggings: Gina
Skor: Scorett

Enkelt och väldigt bekvämt :)


Rastlöshet

Jag är rastlös, det är hemskt att vara det och ingen tycks ha tid eller ork för att hitta på något eller ta en fika. Jag väntar på mina sms-aviseringar också, jag trodde de skulle komma idag, men som det ser ut nu är det mörkt. Då kommer de troligtvis i morgon, orka vänta på det då. 2 paket kommer jag att få, yeey. Det där med shopping-stop höll inte så länge. Fast jag sliter för pengarna jag får och då har jag också rätt till att göra mig av med dem så som jag vill, haha. Spara, vad är det?

Iaf, till min stora lycka så hade oth, gossip girl och desperate kommit ut i USA, alltså dags att tanka och ha en serie-myskväll ikväll. Bättre blir det inte. Det sämsta och jobbigaste är att man alltid måste vänta en hel vecka på nästa avsnitt.

Jag behöver handla också, kanske ska gå och göra det istället för att sitta här och inte göra något? Hm, aaaah.


Galet

Lördagskvällen med brudarna:



Sandra i sina bästa dagar :D



Sophia :)



Sandra, Paulina, Lalle & sophia



Malin & Sandra ( förlåt malin, men det var enda bilden du var med på :D )

Det blev inte så mycket kort, men när Sandra för tummen ur röven och lägger upp videoklippen från kvällen så hänvisar jag dit :D hahahah!

Effektiv morgon

God eftermiddag, tiden har gått fort nu på morgonen! Jag vaknade runt tio, gick upp och gjorde mig klar för gymmet. Skulle egentligen gymmat med Sandra, men så blev det inte. Eftersom jag var dålig igår och inte känner mig helt 100 idag, så tog jag det lugnt. Gick på bandet 20 min och körde ben. Därefter solade jag 16 min och det börjar ge lite resultat iaf, skönt.

Jag hann hem precis lagom till "Hem till gården", haha jag är helt fast vid det när jag är ledig och kan kolla. Därefter har jag hunnit duscha, göra mig i ordning och diskat. Ibland är jag effektiv.



Tröjan som jag har på mig (okej man ser inte så mycket av den, men lite iaf) köpte jag ifrån Ginas hemsida, hur skön och go som helst. Nu ska jag göra mig en kopp kaffe och njuta av min lediga dag. Later!

Audrina




Åsikt

Jag har tänkt mycket på en sak, just som man tror att man verkligen känner en person och litar fullkomligt på denne, så händer något och man tappar totalt respekt och allt annat också!

Bara en liten tanke.

If I only knew

Åh vad gott, jag har inte druckit kaffe på hela dagen, fram tills nu. Tusan vad gott när man inte dricker det hela tiden, dessutom har jag längtat hela dagen men inte riktigt orkat göra något.

Nu sitter jag och kollar på The hills på MTV, ska snart sätta igång en Beck film som jag tidigare skrev. Jag vill egentligen hitta på något, men jag har inga krafter för det. I morgon hoppas jag på en fika med trevligt sällskap iaf.

Love

Lovelife

Jag hade gett mitt allt för att få det som förut!


Jag vill inte

Denna dagen har vart seg men samtidigt väldigt skön, avslappnande och innehållsrik. Jag har hunnit med en hel del här hemma, det värsta med mig när jag är sjuk, är att jag aldrig bara kan ligga och ta det lugnt. Jag får panik, tro det eller ej. Det går de första timmarna, men sedan klättrar man på väggarna. Jag gick upp och städade, diskade och plockade i ordning. Jag har ändå känt mig lite bättre under dagen, men nu börjar det komma igen! Huvudvärken, öm i kroppen och frusen, uuuuh jag vill verkligen inte vara sjuk.

Kvällens innehåll är mys mys & mys! Jag ska ligga i soffan och titta på Beck, köpte tre filmer igår på Boströms. Det finns nog inga filmer som är så bra som Beck, älskar dom. Tittade på en igår, så har 2 kvar. Dessutom tror jag inte att det finns speciellt mycket annat på tv idag ändå.

Jag är hungrig också, shit vad jag klagar. Vi hörs sen :) Puss

Inte bra

Uuh, har legat hela natten med världens värk i magen och inte kunnat sova ett dugg! Nu har det som väl gått över och jag har fått mig min sömn, så det känns mycket bättre. Dock känns det inte lika bra eftersom jag skulle ha jobbat idag, 7-15:30. Det är illa, det är mycket pengar och det svider fan. Fast jag vet att jag inte hade gjort något bra jobb om jag åkt dit imorses, trött, ont och allmänt grinig hade jag nog vart då.

Klockan är två och helst av allt vill jag bara att denna dagen ska vara över nu! I morgon ska jag träna igen och jag behöver det känner jag, jag vill verkligen. Dessutom ska jag lägga mig i solariet också, skönt. Jag behöver få lite färg nu, då känner man sig alltid så mycket fräschare.

Nu ska jag ta mig en dusch, det behövs. Puss


OMG

OMG, kvällen igår då! Vi var hur taggade som helst verkligen, kom ner till Götebrog, satte oss och käka och sedan drov vi vidare till PC för lite "förfest". Det var verkligen fullt med folk där, så vi bestämde oss för att vandra vidare. (Jag måste tillägga att jag hade mina sjukt snygga men höga klackar på mig igår). Där mitt upp i allt när jag går vrickar jag först min fot och sedan märker jag att det "vinglade" lite väl mycket, tro fan att min ena klack är påväg att gå av då. Som vi fortsätter vidare u hopp om att hitta super lim eller något liknande så går den faktiskt av helt. Vi prövar allt möjligt, men inget funkar. Vi hade dock kul ändå, jävligt kul. Efter mycket om och men får jag på mig ett par hela skor och kvällen fortsätter! Men vi drar till Gamle port och inser då, när vi redan betalat 140 kr inträde, att det är någon rave-kväll eller liknande! Nooooot our cup of tea direkt. Så vi drog till donken och sedan hem.

Vi hade iaf sjukt kul uinder hela kvällen och att en sådan misslyckad kväll, kan bli den roligaste och bästa på länge beror på brudarna <3 De bästa! Haha. Inte en enda tråkig minut. Tack.

Idag är jag pigg iaf, inte bakis. Skönt är det! Funderar på att ta mig en sväng ner till gymmet ikväll, vi får se. I morgon ska jag jobba också, buhu! Later.


Utekväll

Idag blir det Göteborg och en utekväll med brudarna :) Can't wait.

Hittills har dagen vart mycket bättre än igår och förmodligen kommer det fortsätta så. Lillebror är här och stannar tills 5-tiden, så det är full rulle nu. Mamma var här förut på en kopp kaffe och lite allmänt prat, det är alltid lika mysigt. Nu ska jag nog ta mig ett bad och slappna av lite innan kvällen sätter igång. Jag har dock samma problem som alltid, vafan ska man ha på sig? Uuuh, det är jobbigt att bestämma.

Vi får se, later!


Skit dag

Känslan är jobbig, just nu känns det inget vidare med något och jag är på dåligt humör. Jag tror dessutom att jag börjar bli sjuk, ont i huvudet som satan och helt slut i kroppen. Vi får se, hoppas det går över med lite sömn. I morgon tänkte jag supa till riktigt ordentligt tillsammans med mina brudar, kanske utgång i gbg.

Nu ska jag sova och låtsas om att denna usla dag aldrig funnits! God natt


Why

Jag vill inte tänka framåt, men är livrädd för att fastna här..

Rosa = snyggt

Jag har kommit in i ett nytt stadie med att allt ska vara rosa som jag har. Okej, om ärligheten ska fram så har jag väl alltid haft ett sånt stadie kanske, men just nu mer än vanligt. Jag älskar färgen, i alla lägen.

Nu har jag hittat smyckeshållare som jag ska beställa, hur bra som helst, söta och mycket användbara. Man tappar ju alltid bort smycken annars. Jag brukar oftast bara lägga dem någonstans och så har jag sedan glömt vart, detta är hur bra som helst.



Till armband



Till örhängen och halsband

Tränat

Goddag :)

Mitt första gym-pass är kört och jag hann även med att sola. Det känns helt underbart nu efteråt, jag är lite degig i kroppen men vad kan man förvänta sig? Jag har ju trots allt inte tränat på några år. Detta kommer bli bra, det känner jag på mig. Det är bara att fortsätta nu och inte ge upp! Det bästa med detta är ju ändå att jag får sola också, det gillar jag.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och därefter ta mig ett välförtjänt bad. Later!

God natt

Dags att sova, god natt.

Tvättning

Pjuuuh, jag har sprungit fram och tillbaka mellan tvättstugan och soffan. Det är ansträngande att tvätta ibland och speciellt när det är så mycket! Well, det är skönt att få det gjort och att dessutom kunna slappna av i helgen och inte behöva tänka på det. Så är ju allt rent och fint också, bonus på det.



Såhär snygg är jag när jag tvättar, haha.

Träningsdags

Hör och häpna, jag har skaffat mig ett gym-kort och tänkte nu komma igång med träningen på riktigt. Vi får se hu det går, men jag är hur som helst jätte taggad inför detta. I morgon börjar jag, har ännu inte fått mitt kort, det krånglade med grejerna för dom. Jag har iaf tagit ett guld kort, sola, träna, simma och sitta i massagefotöljerna för endast 279 kr i månaden, eftersom jag är anställd av lilla edets kommun, hur grymt och bra som helst.



Nu kör vi :)

Don't know

Den otroligt kassa uppdateringen beror på att mitt internet inte var velat sammarbeta och jag har vart utan i 2 dagar och dessutom jobbat och stått i. Nu är det snart helg igen också, tiden går så otroligt fort, det är sjukt.

Det är redan 1:a oktober och vintern är närmare än man vill nu, uuuh. Fast det är inte bara dåligt med det, alla mysiga innekvällar med te, tända ljus och mys är inte helt fel heller. Kanske också ett glas vin och en bra bok, åh det är allt mycket bra med vintern också.

Idag har jag och Sandra vart på arbetsförmedlingen och skrivit in oss och fått tid för ett möte, duktigt av oss. Därefter gick vi till det nya caféet och invigde det, mycket gott och mysigt. Nu är jag hemma igen och ska sätta igång med tvätten, buhu.

Later babes!

RSS 2.0