Sko galning

Jag dog lite när jag såg dessa super snygga skorna! Älskar man skor så gör man :)


then it's time again

Häromdagen sa jag upp min lägenhet för att återigen testa lyckan i huset, efter mycket om och men och prat fram och tillbaka bestämde vi oss för att göra ett nytt försök. Det med några löften om att renovering faktiskt blir av, (och att jag inte ska behöva flytta igen, hehe) så jag hoppas på det bästa.

Jag är väldigt förväntansfull och hoppas verkligen på att mina drömmar om det huset kan bli sanna. Det ska iofs inte vara några större problem, så länge vi tar det efter hand och sparar pengar. Robin är ju ganska händig, så det mesta kommer vi att göra själva (både på gott och ont), det kommer dock ta lite längre tid. Fast på så sätt sparar vi ju också in en hel del pengar, vilket alltid är bra.

Nackdelen i detta är att jag är så himla ivrig alltid, så jag vill ju att allt ska hända på en gång. Jag måste verkligen jobba på det där med tålamod, blir jobbigt annars.

Har iaf kikat på massa saker och tapeter osv, så att jag är förberedd när det är dags :)



Detta mönstret älskar jag, dessutom ganska diskret vilket är fint :) Får se vad det blir.

Lördag

Som sagt, älskar helgerna när Robin är hemma med oss :) Det är så himla mysigt! Idag började vi med en lååång frukost på cafet, därefter hem och börja tvätta och städa. Nu vilar vi alla 3 och denna dagen bjuder nog inte på så mycket mer, men det gör mig inget alls. Vi tänkte gått över till parken, men det är äckligt kallt ute idag och dessutom är både Robin och Lovisa krassliga! Så en dag inne är nog det bästa :)


Mysmorgon

Ja vi har haft en riktigt mysig morgon faktiskt :) Vi åt en god frukost först, sedan blev det massa lek och bus och därefter fick hon bada. Det blir verkligen blött i hela badrummet, men vad gör det när hon har kul? :)

Sedan fick hon sitta i mamma knä och torka medans vi sjöng lite, hehe. Nu sover hon gott igen och jag ska faktiskt passa på att duscha och fixa mig under tiden :)


Busan


God morgon :)

Fredag och helg igen, skönt det :) Lovan är dock krasslig och det är pappan med, fast han åkte och jobba ändå. Hoppas det blir bättre under dagen, 2 sjuka är ingen hitt. Lovisa är bättre allmänt idag men hennes näsa rinner som tusan, stackars :/

Idag blir det bara att stanna hemma och kurera, möjligtvis att vi tar någon promenad senare kanske. Frisk luft skadar aldrig :)


Days like this

Åh denna dagen har gått riktigt fort, känns lite tråkigt. Inte för att vi har något mer planerat, men för att jag hade velat njuta lite längre, hehe. Idag blev det som sagt öppna förskolan men det var ingen hitt för Lovisa alls, konstigt nog. Hon ville inte lämna min famn om det inte var för matstolen, vilket gick bra i sisådär 20 min. Hon har börjat snora massor nu också, så det är förmodligen någon infektion i hennes stackars kropp :/ Igen!

Efter öf gick vi 4 st mammor på en promenad och sedan satte vi oss och luncha, riktigt trevligt faktiskt. Till sist sa Lovisa ifrån och det var dags att gå, vi hann med en sväng till affären och handla också som tur var. Dock somnade hon i vagnen och när jag skulle bära upp henne så vakna hon och vägra somna om, så jag har en övertrött bebis hemma nu kan jag säga. Det gör dock inte så mycket, underhåller man henne så är hon lika snäll som alltid :)

Vi har diskat, städat och grejat för fullt här hemma :) Så nu blir det mys ett tag!


Torsdag

God morgon :) Idag är jag hyfsat pigg faktiskt, känns skönt. Tänkte att vi skulle gå upp till öppna förskolan idag, får dock se hur Lovisa humör är med tanke på igår, hoppa det blivit bättre för henne, lilla gumman.

Just nu sover hon igen, hoppas på en stund så hon kan vara pigg där uppe. Torsdagar brukar vara bra, men man vet ju aldrig. Med dessa små kan rutinerna svänga ganska fort :)


Carpe diem


Tänder?

Jag undrar om det är ännu fler tänder på gång, för Lovisa är så ledsen idag. Ser verkligen att hon har ont och det skär i hjärtat på mig, vill ju kunna göra något, men vad? :/ Hon vill varken sitta, ligga, leka eller vara i famnen, inget funkar. Nu har hon iaf somnat, efter lite om och men! Jag ska passa på att vila jag med, är så himla trött..


Dockan :)


Livet är orättvist

Livet kan ta minst sagt drastiska vägar och det är därför det är så viktigt att aldrig ta någon/något för givet. Visa alltid hur mycket du älskar dina nära & kära och lär dig framför allt att älska dig själv. Jag tror stark på att älskar man inte sig själv, så kan man heller inte älska andra. Man behöver inte vara super nöjd med sin kropp, allt man gör eller sig själv, men att ändå någonstans innerst inne kunna vara tillfreds med den man är, är så viktigt. För andra i din omgivning, men absolut för din egen skull också. Vem vill gå runt och må dåligt för någon man är? Jag tror stark på att man får jobba med de sidor man tycker mindre om och älska just de sidorna lite extra.

Vet man vad riktigt kärlek och respekt är, så har man kommit långt. Det är tyvärr alldeles för många i denna värld som inte vet det, som alltid ser allt negativt och som har en förmåga av att trycka ner andra för att själva må bättre. Seriöst, hur långt har man då kommit i livet?

Det händer oväntade saker livet och det är just de sakerna som får mig att stanna upp och tänka till, tänka en extra gång på hur bra jag faktiskt har det.

Vännen, kunde jag göra något för dig så skulle jag inte tveka en sekund. Du finns i mina tankar och jag ber för dig. Du fina människa! <3


Trötta ögon

Idag är jag trött av någon anledning, sov ändå hyfsat bra i natt, får se efter kaffet :) Då kanske jag piggnar på mig! Lovisa ville bara ha ren blöja och sedan sova igen, så hon sussar gott nu.

Solen har inte tittat fram bakom molnen ännu, men kanske senare? Hoppas på det bästa.


Secret


Dagen som gått

Har haft en otroligt mysig dag med nära och kära! Vi började ju med en promenad bort till morfar, där satt vi i solen och drack kaffe, pratade om allt mellan himmel och jord och lekte med Lovan. Därefter gick vi tillbaka och sedan satte vi oss på cafet en stund, dock ingen lång stund för Lovisa var inte medgörlig för fem öre :/ Hon var så trött stackarn!

Väl hemma somnade hon gott i över två timmar och jag satt ute på balkongen med bror och Sophia :) Fina ni!

Nu inväntar jag besök utav camilla en liten sväng :) så med det sagt, älskar dessa fina dagar! Energin man får är otrolig.


Dags!

Inga fler undanflykter nu, nu kör vi :)


God morgon

Tisdag och soligt idag med :) Vi blir ju riktigt bortskämda! Gott är det iaf. Idag ska jag och bror ta oss en sväng bort till morfar och så ska Lovisa få gunga lite och så :)

Ska ta med kameran idag också :) nu blir det kaffe och sedan göra oss klara! Ha en fin dag :)


Dagen i bilder










Såhär har jag sett ut idag


En dag i solen

Vi har vart ute hela dagen i solen, Gud så härligt och vad glad man blir :) Sedan får jag alltid så mycket positiv energi utav mina fina vänner, camilla & Gabriella :) allt som allt, underbar dag.

Vi gick upp (notera UPP) till Camilla och Jespers nya hus också, det kommer bli så himla bra :D jätte fint! Backarna upp tog kål på mig dock, lär ha träningsvärk i morgon, haha.


God morgon

Solen tittar fram idag ser det ut som och fåglarna kvittrar, jag älskar våren :) Trots min brist på sömn i natt så är jag glad ändå, den där middagsluren igår var nog ingen bra ide, hehe. Lovisa har i alla fall sovit igenom, härligt :)

Nu startar vi våran dag :) lite kaffe till mig och gröt till lillan.


Du är allt


Min prinsessa







Kärleken är obeskrivlig


Beauty

Ingen har väl missat att Gina Tricot har börjat med smink och sånt? Alltså "Beauty". Jag testade att klicka hem ett läppstift och ett bodybutter, gillar det skarpt! Läppstiftet satt kanon bra och bodybutter'n luktade jätte gott och var bra :) Tänkte bara tipsa för er som inte redan testat eller visste om det.


Sunday secret


Lovisa

Hon har gungat med pappa i solen :) Riktigt härligt!


Redigt

Idag känner jag mig redig, efter att jag suttit en stund på balkongen med mitt kaffe i solen så gick jag in och städade. Det blev dammsugat, skurat toaletten, bytt sängkläder i våra sängar, rensat i lovordas garderob och dammat. Är man väl igång så går det utav bara farten :)

Härligt när det är såpass varmt ute att man kan vädra, för det fick jag gjort också :) Luktar så friskt och härligt här hemma nu!

Dags för lite matlagning också :) Vadå hemmafru idag? Haha..


Söndag

Halva söndagen har redan gått, jag har inte gjort speciellt mycket mer än gosa med Lovisa! Vid tolv blev vi båda trötta och sov i över två timmar. Det var den dagen det, haha.

Nu har hon åkt iväg en sväng med sin pappa så hon kan få leka lite ute :) Jag ska passa på att städa medans de är borta!


Ellos levererar

Denna fina steghylla är påväg hem till oss, den är ifrån Ellos. Har länge velat ha en sådan och äntligen blev det av, har dock väntat på leverans över en vecka nu, det är inte lika skoj :/


Finbesök

I helgen har vi haft finbesök från göteborg :) det har vart lycka för Lovan som både dansat, gått flera steg och skrattat så hon kiknat.


Happy girl


Så lycklig

Jag är inne i ett stadie där jag är så lycklig och glad för allt jag har. Ser saker positivt och försöker inse att framtiden är oviss och att det bara kan vara bra! Det innebär möjligheter ju :)

Idag har solen vart framme igen, helt underbart. Vi började vår morgon på cafet med en god frukost, tillsammans med fina vänner och deras lilla nytillskott. Därefter hängde dom med hem en stund och jag fick gosa bebis massor, sådan lycka :)

I eftermiddags gick jag och Lovan en promenad bort till mormor och morfar i solen :) Det var riktigt gott att få röra på sig lite!

Vi är nyss hemkomna och ska käka strax, Lovisa sover gott och resten utav kvällen blir full av mys :) Precis så som det ska vara!


Vackraste

Blir alltid så lycklig när Lovan skrattar :) Min fina tjej! Hennes största önskan är nog en iPhone, haha..


Väst

Denna skinnväst ifrån Gina Tricot är kanon snygg! Hade jag vart mer utav en Väst-bärar-tjej så hade jag lätt köpt den. Har jackan i samma modell, så skön och så snygg.


Helg

Då var det fredag, helg och sol :) Det verkar dessutom som att det blir sol hela helgen och lite fram i nästa vecka :) Me like! Älskar helgerna, då är Robin hemma med oss och det blir mycket mer mys.

Vi har inga planer för helgen längre, de vi hade sket sig. Det gör inte så mycket, nu kan vi ägna oss åt Lovisa hela helgen och vara ute mycket :) Hon älskar ju att vara ute och speciellt att gunga!

Nu ska jag dricka mitt kaffe och sedan sätta igång denna dagen :)


Vill uuuuuut

Sitter och väntar på att Lovan ska vakna, jag vill UT :) Tråkigt att sitta inne i detta vädret, man får passa på och ta till vara på dessa dagar när de väl kommer. Måste köpa en solhatt till Lovisa också, eller kanske en keps? Det är ju lite coolare, men solhatt är sötare, haha vilket problem. Får se vad det blir och vad Robin tycker :)

Såg att h&m fått in jätte söta solhattar iaf, keps har jag inte sett någon ännu som jag fastnat för. Beställde en ny onepiece till Lovisa igår, hon har dåligt med "myskläder" och den gamla är för liten. Tog inte samma denna gången dock, utan det blev den med rosor på ifrån h&m, så himla fin. Hennes tjejkompisar har också sådana, så nu matchar dom :) haha.

Eh, nu ska jag förbereda för att gå iväg, later :)

Sommarsol

Ja det är nästan så det känns, ruskigt härligt väder och humöret är på topp :) Efter öppna förskolan var Lovisa så himla trött så vi gick hem och nu sover hon. Jag har spenderat en stund på min soliga balkong och druckit en latte, underbart.

Vid två ska vi fika med malin :) Så den där promenaden till morfar får vänta tills i morgon om vädret tillåter!


God morgon

Idag vaknade Lovisa klockan sju, det var mindre härligt med tanke på att jag sovit som en kratta i natt :/ Usch! Dock inte så farligt nu när man vart uppe och fått igång dagen, lär väl slå tillbaka sedan istället.

Idag är det öppna förskolan som gäller, men först frukost på cafet med min kära vän Sophia :) Mysigt! Och om det blir fint väder sedan så tror jag minsann att vi tar oss en promenad bort till morfar, då blir han glad :)

Vi får se vart dagen tar oss, nu ringde Sophia, så dags att sätta fart :) hehe!


Lite nytt till Lovisa

(Nu är det inte jätte nytt, men har inte visat det ännu)























Aldrig för tidigt för en tjejs första handväska, right? ;) haha..


Min luriga älskling


Dr. Martens

Som jag skrev i ett inlägg lite längre ner, så fick jag ju ett par martens utav min underbara älskling. Han kan konsten att skämma bort mig rejält, jag tackar :)

Älskar dom, dom passar till allt och jag tror inte att ett enda plagg blir fult med dessa:


Dagens

Det var längesedan nu, så en dagens blir bra :)


Nutrilett, en genväg?

Har precis dragit över med dammsugarn, vart kommer all skit ifrån? Får städa här hemma var och varann dag för att det ska hålla sig, vill ju inte att Lovisa ska krypa omkring i massa bös :/ Men what to do?

Nu sitter och "äter" min frukost/lunch, en nutrilett. Som jag skrev för några dagar sedan så ska vi försöka ändra våra vanor och jag speciellt. Robin äter som vanligt men jag dricker pulver. För det första beror det på att jag gått upp en del och jag vill bli av med det ganska fort, för det andra känns det som en bra start till ett sundare liv. Jag hoppas att detta ska ge resultat, för så gott är det inte, hehe.

Vissa dagar ersätter jag alla mål och ibland käkar jag riktig middag, vet inte om det är så smart att göra så men för att orka så måste jag. Blir inte speciellt mätt utav dom och ibland skriker kroppen efter "tuggad mat". Vi får se hur det går, jag ska hålla er uppdaterad :) Wish me luck!



Självklart ska jag träna i samband med detta så att inte kroppen blir "säckig", haha.


Värdelöst

Jag är så kass på detta med bloggdesign osv, det är galet svårt och jag fattar nada. Kanske kan bero på att jag inte satt mig in i det heller, kanske borde göra det? Well, nu har jag iaf fått bort den där profilbilden som jag haft i typ 3 år, haha. Har inte kunnat byta den innan, nu äntligen hittade jag så att jag kunde ta bort den.

Dock så stod Lovisa här bredvid och tryckte bort något, vet inte vad, så det funkar inte när jag vill sätta dit en ny. Jag överlever, men det är lite tråkigt.

image description

Mammas fina tjej ♥

God morgon

Idag är det onsdag och halva veckan är snart gjord, det känns skönt för det innebär helg och lite kul saker :)

En kopp kaffe hade suttit gott nu, ska ta och göra mig en faktiskt :) hoppas alla får en fin dag!


Pusselpall

Måste tipsa om en grym sida, bondeofsweden.se :)

Jag tycker att dessa pallar är helt underbara, hade jag hittat dit innan vi redan köpt födelsedagspresent till Lovisa så hade det blivit en sådan istället. Dock är de alldeles för dyra för att bara "impulsköpa" tycker jag.


Vad säger ni? :)

Man kan dessutom göra sin egen personliga pall,
välja färger, text osv själv.


Inredning



Jag sitter med inredningstidningar, mitt block och pennor.
Letar inspo till renovering och filar ideér, jag älskar det ♥


Tisdag

God morgon :) När Lovisa vaknade i morse runt halv åtta ville hon bara ha ny blöja och frukost, sedan somnade hon om igen! Mammas tjej? :) Haha.. I vanliga fall hade jag också lagt mig igen men idag valde jag att gå upp och duscha och sätta igång dagen, känns skönt :) Blir oftast bara tröttare utav att lägga mig igen, måste lära mig det.

Nu sitter jag med en kopp kaffe och funderar på vad dagen bjuder på? Så tråkigt väder idag också, så vi får se.


One Piece

Det må vara fult som alla säger, (kan hålla med) men fan så skönt. Hade aldrig burit den utanför hemmet, men tänk att få dra på sig en när man kommer hem och bara mysa omkring i. Det hade vart drömmer, självklart hade mitt val blivit rosa.


Jag är lite efter med detta, men jag har tänkt "aldrig" innan. Nu har jag ändrat mig och hade mer än gärna blivit äger till en sådan. Dock har jag köpstop, så jag får hålla fingrarna i styr nu :) haha!

Fick förresten ett par Dr. Martens igår utav min älskling, tänk lyckan där då? Han är för underbar. Har suktat efter ett par sedan Malin köpte sina, så otroligt snyggt och det passar faktiskt till allt, även om man inte kan tro det. Jag älskar dom!

Det är också en sån grej, för några år sedan tyckte jag att de var fula skor, nu älskar jag dom. Vad händer med mig? Jag ändrar åsikt om allt helt plötsligt. Jag kanske börja bete mig vuxet och tänker utanför "boxen"? Haha, ah något är det iaf. Skit samma, alltid kul när man kan ändra uppfattning :)

Kommer förmodligen bo i mina nya skor ett tag framöver (efter att jag gått ut dom lite här hemma) haha.

Streetsko

Lovisas nya skor :) Så himla små och söta, hon trivs i dom också och det är ju huvudsaken.


Lovisa




Details





Våra nya gardiner, de lyser upp rummet ännu mer.
Älskar dom!


God morgon

Måndag och ny vecka :) Nya tag och positivt tänkande för min del. Nu är det färdig deppat känner jag, det får komma som det kommer och allt löser sig. Mår bara dåligt av att gå omkring och oroa mig, så nu är det slut på det. Ska njuta fullt ut utav att vara mamma till den finaste prinsessan som finns och så faller resten på plats i sinom tid.

Jag har iaf tagit tag i att börja med körkortet nu, det är ju en utav grejerna som jag faktiskt kan påverka nu, det är inte en dag för tidigt heller :) Har skickat iväg mitt syntest nu och väntar bara på att mitt lemp ska komma. Känns riktigt skönt och jag tror att det är den största faktorn i mina bekymmer faktiskt, att inte ha körkort. Innan har jag bara tänkt att jag inte behöver det, men nu känner jag mig bara låst utan! Sedan förstår ju jag med att jag inte kan ta det i en hand vändning, men jag får kämpa och köra så mycket jag bara kan och läsa på kvällarna när Lovisa sover :) Tur är att jag har morfar, som kan se efter Lovisa när jag ska ha lektioner. Det ställer han gärna upp på sa han, så det är bra.

Idag skiner solen, underbart! Vi ska hälsa på min fina vän Paulina idag, ska bli både skoj och spännande :) hehe! Men innan dess en dusch och så kommer bror hit på en kopp kaffe sedan. Fina dag!


Underbart

Då är vi precis hemkomna från en go promenad och lite handling :) Det är inte alls kallt ute så även fast solen inte sken bestämde vi oss för att gå en sväng, riktigt skönt.

Nu ska vi fortsätta med tvätten och städa lite här hemma :) Ikväll blir det mys för hela slanten! I morgon börjar en ny start för oss här hemma, sundare och mer hälsosam livsstil om man säger så :) Vi är beredda.


Söndag

God morgon :) Då var det redan söndag, det är verkligen tråkigt att dagarna går så fort. Igår var vi hemma hos mormor och morfar en sväng :) Dom blir alltid så glada när man kommer på spontanbesök! Därefter blev kvällen lugn framför tvn :)

Idag blir det en städ- och tvättdag, det behövs verkligen :) Förmodligen kanske det blir en promenad också om vädret tillåter för det är jag riktigt sugen på! Det ser ut att spricka upp nu iaf, så jag hoppas :)

Igår kom jag iväg och träna också förresten :) Kändes sjukt skönt efter 2 veckors uppehåll! Jag kan erkänna att det var riktigt segt att komma igång, men när jag var klar så mådde jag så mycket bättre. Vet dock inte vad det är med min kropp, jag är seg, trött, ont i huvudet och snuvig, varje dag :/ Vill att det ska gå över, men tänker trotsa det för jag orkar inte vänta ut något som vägrar ge med sig :P hehe..

Ne, lite kaffe nu :) Så kan dagen börja sedan!


Bag


God morgon

Inte för att vi vaknade nu, vi har suttit i soffan och gosat en stund :) Man får ta tillvara på tillfället när det ges, för Lovisa är inte en för att gosa. Hon gillar mer att vara i farten, precis hela tiden :)


Musikalisk?

Det återstår att se när hon blir äldre :)
Minns ni det rosa pianot hon fick i julklapp? Vi bestämde oss för att utöka utbudet av instrument till hennes 1-årsdag! Just för att hon gillar när det låter, hon älskar att "banka" och hon tycker det är skoj att pilla med saker.

 

Jag tror att det blir kanon bra :) Dessa kan hon ju ha i flera år också.

Vägen är inte alltid rak

Vissa kvällar är jobbiga, man börjar fundera över saker och ting men kan inte riktigt hitta en lösning. Jag hatar när det blir så och jag hatar när jag börjar fundera för mycket. Jag vet inte vad jag vill och samtidigt vill jag så mycket, det hänger inte ihop?

Vad ska jag göra när Lovisa börjar dagis? Flytta eller bo här? Ta körkort nu? Vart kan jag få jobb? Ska jag utbilda mig? Osv osv.. Har inga svar, för jag vet inte vad jag vill.

Har iaf fått tummen ur och ansökt om lemp nu, känns skönt. Jag måste ha det där jäkla körkortet snart, då slipper jag åtminstone känna mig så instängd. Dessutom blir det en sak mindre att oroa sig för :)

Jag tror att jag måste sluta oroa mig så mycket över lag, det kommer falla på plats, så småningom. Måste lära mig att leva i nuet och njuta, istället för att oroa mig för framtiden och bli stressad. Dock är det ganska svårt, är nog en ganska stressad och tankspridd människa. Kan komma på mig själv när jag fikar med vännerna att jag egentligen inte är "där" eller vad man ska säga. Är i min helt egna värld och funderar över saker som kan faktiskt inte kan påverka nu ändå.

Rörigt inlägg, behövde nog skriva av mig lite bara :) Haha!

En sak vet jag iaf, jag älskar min underbara dotter mer än ord kan beskriva, hon är mitt allt <3


Torsdag

God morgon fina :) Idag är det torsdag och dags för öppna förskolan, ska bli trevligt! Detta är ju lovisas favoritdag på hela veckan, märker så tydligt att hon gillar att vara där.

Igår beställde vi hennes 1- års presenter :) Vi köpte lite nödvändigt och även några leksaker, så jag tror det blir kanon :) Att hon snart är ett år är helt obegripligt för mig, förstår inte riktigt. Min lilla prinsessa :)

Ne nu ska jag ta mig en dusch, så att vi kan bli klara i tid :) Hoppas ni alla får en fin dag!


God morgon

Det var med trötta ögon jag fick kliva upp idag, jag är en väldigt morgontrött människa! Fast vad gör det när solen skiner redan och man har världens finaste unge, humöret blir på topp med en gång :)

Vi har inget planerat idag, så det lär ju bli en härlig promenad senare :) Är våren här på riktigt denna gången tro? Känns så iaf :)

En kopp kaffe på balkongen sedan när Lovisa sover lär det ju bli, gott.


Necklace

Mitt fina nya halsband :)


Så nära men ändå så långt bort

Jag saknar min Malin, fina vän! Hon har "bara" flyttat till göteborg men ack så långt bort det känns just nu. Man kan inte träffas när man vill och dricka kaffe eller kramas.

Vi saknar dig hjärtat, jag & Lovan!


Överdrag

Det luktar nystädat och gott i hela lägenheten och den är ren och fin :) Det finns knappt någon bättre känsla än det, jag får lite ro i själen.

Vi har bestämt oss för att köpa sofföverdrag till våra soffor, det känns som en bra idé. Vill inte behöva köpa ny soffa för flera tusen nu när Lovisa ändå är liten och kommer kladda osv. Det fanns fina på Jotex så dom fick det bli, billiga och bra! Känns skönt att vi kommit fram till en lösning, för jag går runt och stör mig på sofforna varje dag, det känns liksom skitigt här hemma fast det inte är det, bara för att dom är så fula/smutsiga. Ska bli spännande och se nu om dessa sitter fint och dessutom inte nopprar sig, det lär vi märka. Det blev benvita, det passar in fint här hemma :)


Ne nu ska jag sätta igång med maten :)

Tisdag

Det var nyss strålande sol och väldigt varmt och skönt på balkongen :) Nu har den dock gått i moln, hoppas den visar sig igen :) Blir så glad av fint väder.

Idag ska jag försöka städa ordentligt här hemma, dammsuga, dammtorka och allt sånt där tråkigt, usch! Men med en liten i hemmet så måste det göras, ofta också eftersom hon stoppar allt i munnen! Är det inte konstigt att de kan hitta minsta lilla kornet och gripa det med sina små fingrar? Sedan stoppas det såklart i munnen också, haha.


Måndagskväll

Jag spenderar kvällen med att kika runt på hemnet, är ruskigt sugen på något nytt och eget. Det är mycket prat & skrivande om inredning osv, så man kan inte annat än att bli sugen själv med. Speciellt med det intresset jag har också, vet exakt hur jag vill ha det och vart jag vill flytta! Känns ju bättre att betala pengar varje månad för något som är ens eget, får se vart tiden för oss :) Spännande!

Har hittat massa möbler och fina grejer jag vill köpa också, åh detta köpsuget är helt galet. Det finns ju inget roligare än inredning, jag skulle nog kunna sitta och kika på sådant hela dagarna!

Får börja spara och köpa grejerna jag kollat ut efter hand, tålamod är något jag måste införskaffa iaf :) hehe!


Vila hjälper

Har försökt att ta det så lugnt som möjligt hela förmiddagen, har vart trött som tusan och inte mått så bra! Efter Ipren, nässpray, kaffe och lite frukost mår jag bättre :)

Lovisa sover så jag ska passa på att duscha och plocka ordning här hemma! Som det ser ut nu så blir ser ändå en dag inne, vill inte riskera att bli sämre igen. Fattar dock inte vad detta kan vara, det får gärna släppa nu :)


God morgon

Då var det Måndag igen, helgen har gått lika fort som alltid och förmodligen kommer veckan göra detsamma :) Jag vaknade upp med världens huvudvärk och förkylning :/ Har tagit ipren nu och hoppas snart att det släpper, jag som trodde att jag blívit frisk? Uh..

Som tur är så har vi inga planer idag, känns skönt i fall jag behöver vila. Blir det lika fint väder idag som igår, så ska jag iaf ut på en liten promenad, frisk luft skadar aldrig :) Jag hoppas på att det blir bättre under dagen, för jag vill träna idag! Det är så kasst att bli sjuk när man kommit igång som mest, dock har jag samlat motivation till ett helt år känns det som, på så vis är det ju bra :)

Ne, jag behöver kaffe och frukost :)



Söndag

Underbar dag med underbart väder :) Vi har vart på middag hos svärmor, alltid lika gott ock trevligt. När jag blir äldre önskar jag att jag kan laga så god mat som hon, det är helt underbart gott alltid.

Resten utav kvällen kommer spenderas i soffan, är ganska trött!


Lördag

Denna dagen har gått fort som tusan, trots att vi inte gjort speciellt mycket alls. Vi började dagen med frukost på cafét, som varje Lördag :) Vi har gjort det till en lite tradition, vi umgås, får en riktig och ordentlig frukost och man slipper plocka och hålla på själv. Det är så mysigt när vi gör det, visst det kostar, men då får det vara så. Robin är inte hemma speciellt mycket på vardagarna och då känns det extra bra att vi kan unna oss kvalitéts tid på helgerna :)

Därefter gick vi och handlade diverse nödvändigheter ochh onödvändigheter :) Lite gott för kvällen osv! Lovisa sov inte alls bra i natt, vaknade ett antal gånger och gallskrek och inget funkade. Funderar på om hon kan haft ont i magen eller något? Det resulterade iaf i att vi alla 3 var super trötta, så vi la oss och sov. Det blev över 2 timmar och det var verkligen härligt :)

Eftermiddagen har innehållt massa lek och bus, precis så som det ska vara :) Lite kaffe och fika också, mums. Nu blir det fullt ös tills Lovisa ska sova, därefter varvar jag ner framför tv:n och bara myser!



Prinsessan ♥ Som för övrigt snart blir ett år, herregud!

She's all that

En lugn och fin eftermiddag vill jag lova, efter att vi vart på öppna förskolan och sedan gjort lite ärenden fick vi hem. Lovisa fick mat och sedan la jag henne, hon sover fortfarande, det är ju 2 timmar nu. Det känns så konstigt när det blir så för jag är inte van, haha! Hon måste ha vart helt slut efter all lek där uppe :) Det var samma efter förra torsdagen också, så det gör nog henne gott att vi går upp dit.

Jag sitter med en latte i soffan och bara tar det lugnt. Har grejat här hemma så nu är det fint igen! Fattas bara att dammsuga, men det får jag ta när hon vaknat :) Känner mig tung i huvudet igen och den jäkla nästäppan vägrar försvinna :/ Segt, men det är bara att bita ihop.

I morgon ska jag på synundersökning, ska bli spännande och se hur det går för jag tror bestämt att jag kan bli en brillsmurf ;) Jag är ju iofs redan det men bara när jag läser, tittar tv osv! Känns som att det har förvärrats en hel del, men jag hoppas inte det. Massa kostnader på glasögon och linser, känns så onödigt.

Hämtade förresten ut lovisas regnkläder och gummistövlar idag, så himla fint och riktigt bra kvalité :) Lite stort kanske, men det är lika bra så för hon växer ju hela tiden. Jag läste någonstans att man ska välja minst en storlek större på skor när dom är så små, så att de kan växa i dom lite, plus att man ska kunna ha strumpor i utan att det blir trångt! Bra att veta :)

Hon har fått sig ett par streetskor nu också, Nike :) Hur söta som helst, det kan vara bra eftersom hon kommer börja gå vilken dag som helst. Då är förmodligen inte vagnen lika kul och bara känslan att veta att man kan släppa ner henne utan att hon blir hur smutsig som helst tex på cafet osv :)

En hel roman blev det, märks det att jag är uttråkad? :) Later!


Torsdag

God morgon :) Har sovit skit kasst i natt, det känns nu kan jag lova, men det är väl bara att gilla läget! Ska snart hoppa in i duschen och då lär jag väl piggna till lite iaf :)

Får se om vi drar oss upp till öppna förskolan idag, känns ju som att man kan trotsa vädret för lovisas skull. Hon gillar ju verkligen att komma dit upp och leka, så vem vore jag att säga nej till det egentligen? Haha.. Får se här om ett tag!

Annars är planerna inga alls, bara ta det lugnt och kanske greja lite här hemma. Känns som att det behövs faktiskt, när man inte mått så bra så har man heller inte haft orken att greja. Det är iaf mycket bättre nu vilket känns skönt :)


Redo för regn

Nu är Lovisa redo för regn, när hon nu kan gå och vill leka ute :) känns skönt att ha det avklarat! Så slipper vi stress köpa något när det är dags..


Du lyser upp även den mörkaste dagen

Att en så liten människa kan bringa så mycket kärlek & glädje :) Lovisa, mamma älskar dig mer än ord kan beskriva!


Usch!

Undra vad det är jag åkt på? Känner mig alldeles tung och konstig :/ Det är ganska påfrestande när man har en liten här hemma som är full av energi. Jag passar på att vila när hon vilar, när hon vaken leker jag med henne så mycket jag orkar men det är inte lätt.

Idag kommer morfar hit och håller oss sällskap, det underlättar en hel del <3 är så glad att ha så fina nära och kära som alltid ställer upp när det behövs. Nu har Lovisa somnat så då ska jag också göra det en stund :) Hoppas på bättring snart! Vill komma igång och träna igen ju, är så sjukt sugen. Förra veckan blev det ett uppehåll, så nu har jag energi till tusen i sinnet iaf, haha. Kroppen håller tyvärr inte med!

Esch, det blir nog bra snart :)


Måndag

God morgon :) Igår kväll kände jag mig fruktansvärt dålig, febrig och allmänt hängig. Det är lite bättre idag som tur är, dock känner jag mig inte helt bra :/ Jobbigt! Det får bli en lugn dag hemma idag så det inte blir värre.

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost och kaffe :) Later!


Söndagsnatt

Då ligger jag här vaken :/ Känns lagom segt med tanke på att jag ska upp igen om några timmar, vill sooova. Förstår inte varför jag alltid ska vakna och inte kunna somna om, det är kass.

Denna helgen har gått kanon fort tycker jag, trist. Älskar när Robin är hemma med oss, det är så himla mysigt! <3

I fredags var jag på after work med mina fina tjejer, hade riktigt skoj faktiskt! :) dock börjar jag bli sjuk nu och det är mindre bra, kan det vara att man frös en del när man var ute? Segt hur som helst.


Torsdag

Det har vart en helt underbar dag även idag :) Hoppas det håller i sig nu, iaf med graderna!

Vi var uppe på öppna förskolan i morse och det var liks trevligt som alltid. Lovisa trivs verkligen där märker jag, hon sprudlar av glädje och leker med alla leksaker :) Det är en syn jag älskar.

Därefter var det direkt hem, för min mage är inte alls samarbetsvillig idag :/ Så himla tråkigt, för jag hade velat åka med Malin ner till stan, men icke. Trodde dessutom att jag skulle kunna ta en promenad förut, men det funkade inte heller! Vad ska jag ta mig till? Känns som att jag testat allt och gjort alla undersökningar som går. Det kan ju inte vara meningen att jag ska ha det såhär hela livet? Det förstör ju så mycket och jag blir verkligen begränsad. Kanske är svårt för folk att förstå hur det är, men det är verkligen inget jag ens önskar min värsta fiende. Jag går miste om så mycket eftersom jag knappt kan lämna lägenheten vissa dagar.

Hur som helst, förut när Lovisa sov middag så satt jag ute på balkongen och njöt utav solen iaf :) Det var härligt. Passade dessutom på att göra naglar på mig själv, trodde aldrig att hon skulle sova hela tiden, men ack så fel jag hade. Hon måste ha vart riktigt trött :) Skönt det iaf, så jag fick grejat klart!

Nu är hon utvilad och röjer runt som tusan :) Sötnosen! Dags att börja greja nu, bädda rent i våra sängar och vika lite tvätt.. Later :)


RSS 2.0