Kvällskvisten

Nu är alla bebis-grejer tvättade och klara, gud vad skönt det känns. Det är en grej mindre att tänka på som ska fixas och det lättar en del. Jag längtar galet mycket tills rummet är färdigt, så att jag kan börja greja och inreda fint där inne! ♥

I morgon har jag en del ärenden att uträtta och lite grejer att fixa med här hemma, så det ska förhoppningsvis inte bli lika segt och långdraget i morgon. Det bästa är att sysselsätta sig med saker för att få tiden att gå, jag hatar att ha tråkigt. Och man kan ju inte fika sig igenom ALLA sju dagar, eller? ;) Haha.

Nu ska jag ta mig ett varmt bad tror jag, det är så himla gott :)


Jacka


Kommer bli perfekt till våren, för då ska det bli en och annan promenix med barnvagnen är det tänkt.
Love it ♥ 449 kr, rea.


Det är såhär

Uuh, sega eftermiddag. Skönt att dagen snart är över, för jag har inte vart på humör alls idag och fråga mig inte varför, för det finns ingen förklaring. Dock kan en liten anledning vara att jag är trött, mest hela tiden.




Sleeeeten idag! Fast det är skönt med sånna dagar också :)

Nu ska jag hänga upp tvätt, diska upp efter maten och sedan ta det lugnt och läsa min mama tidning :)

Måndag

Goddagens :) En ny vecka är påbörjad och vi får väl se vad den bjuder på. Hittills har jag käkat frukost, röjat undan och druckit kaffe med morfar, fantastic. Jag funderar på om jag ska ta tag i tvätten också, det skulle behövas nu!



Har man inga nya bilder, då bjuder man på gamla :) Hehe.

Söndag

Då var vi hemma igen och har precis kikat på solsidan, grym serie. Fast det har väl knappast någon missat heller? Så som alla snackar om det.

Det blev en hel dag tillsammans med bror, kaffe, kinamat, spel, titt på handbollen och lite prat. Det har vart riktigt trevligt iaf <3 Världens bästa bror.

Nu ska vi lägga oss där uppe och kika på Wallander - Hämnden, eller hette den så? Aja, den som kommer på tv4 nu klockan nio iaf. I morgon är det måndag igen och ny vecka! :) Trevligt.


So good

En riktigt fin söndag idag, solen skiner och jag har haft besök utav Malin, trevligt värre :) Nu ska vi en sväng till min kära bror och därefter möjligtvis en sväng till älsklingens bror och lilla nyfödda Vincent.

Så allt som allt verkar detta bli en fantastisk dag :) Ha det fint goingar.

För det är du som gör det

En lugn och stillsam lördag, som kommer fortsätta i de spåret. Vi ska kika film och mysa resten utav kvällen, det känns härligt :) Dessutom fick jag reda på att han inte alls ska jobba i morgon ändå, LYCKA.

Vi får se vad vi hittar på, en fika hos brorsan iaf för det har vi bestämt. Kanske blir det en sväng till Trollhättan ändå då? Ah det lär vi märka.

Malin kommer på besök också, på förmiddagen och det ser jag fram emot.

Nu ska vi äta & mysa! Ha en fin lördagskväll alla :)


Lördag

Lördag, jag hade sett fram emot denna helgen lite eftersom jag & älsk skulle åka och köpa det sista till bebisen och fixa lite grejer. Planerna blev ändrade när han istället skulle jobba HELA helgen, jag gillar det inte alls. Det blir liksom inget avbrott från den vanliga vardagen då och allt flyter ihop ju, det är så mycket mysigare att ha honom hemma och att få hitta på saker tillsammans.



Men så kan det bli ibland, han är världen vackaste för det <3


Fantastic



Helt underbart söt, H&M

Är det bara jag som tycker att H&M fått in jätte mycket fint?
Det går inte att hålla sig ju, denna & skorna köpte jag för ett litet tag sedan.


So right



Som en sommaräng - läckra!
H&M


Babbel

Det är redan fredag och det känns ganska sjukt, jag borde nog egentligen tycka att dagarna sniglar sig fram, men icke. Det är snarare så att jag knappt hinner med känns det som, kanske är för att jag känner mig ganska stressad inför vad som komma skall, fast jag inte borde. Dessvärre vill ju jag ha allt klart in i minsta detalj, jag kan inte tänka "det löser sig" utan måste fixa det istället. Nu tänker jag mest på grejer och rummet till bebisen.

Nu är nästan hela inköpslistan checkad iaf, det är bara några få saker kvar :) Det känns skönt! Man vill ju vara redo och förberedd så gott det går, har visserligen lite saker till mig själv kvar också, men inget jag inte hinner fixa innan.

Prio ett just nu är en sportbag, jag har ju för tusan inte en enda. Undra vart jag har gjort av alla som jag hade? Hm. Det är iaf ett måste att jag kan packa min BB-väska osv.


Något i denna stilen fast lite större tänker jag mig :) Vi får väl se vad det blir.

Thermal classic spa

Då har jag gjort mig första ansiktsbehandling ever, det var riktigt skönt och avslappnande måste jag säga. Visst, vissa delar gjorde ganska ont och sved en del, men ser man till helheten så var det klart värt.

Behandling: Djuprengörande/Lyx
Här får du helheten! Portömning, mask, gelinpackning och ansiktsmassage ingår. Passar dig som vill ha både rengöring och en skön ansiktsmassage i en och samma behandling.

Pris: 90 min / 695 kr



Alla produkter som de använder är ät-&drickbara. Det är rätt grymt!

Räkningar

USCH, fyfan för räkningar säger jag bara. Man blir alltid lika glad när lönen kommer, ända fram till man inser att man faktiskt har räkningar som ska betalas med en gång. Där försvann den lyckan lika snabbt som den kom liksom, det gillar vi inte.



Där har vi dom, fy! Nu är det iaf gjort och det är ju bra, man måste ju tyvärr.
Nu ska jag hänga upp min tvätt och sedan ta mig en dusch, later babes!

Torsdag

Oh, hur glad blir man inte när man tittar ut och ser att solen skiner? Det är så himla härligt, nu kunde man bara önska att snön försvinner fort som tusan också, perfekt.
God morgon, förresten. Idag tog jag mig en välförtjänt sovmorgon och gick först upp halv elva. Jag sover ju så sjukt dåligt på nätterna, så jag måste nog ta igen lite på morgonen.

Idag då, vad händer? Jag ska nog ta tag i tvätten som växer här hemma och kanske till och med dra fram dammsugarn igen? Känns som att man kan göra det jämt, det blir ju damm och skit med en gång, TRÅKIGT. Men först, en kopp kaffe med morfar som alltid <3


Härliga dag

Då var man hemma igen, efter ett besök hos Sophia & Marika, riktigt trevligt och alltid lika mycket skratt. Jag blir så glad <3 Tänk hur mycket glädje vänner kan sprida? Det är rätt fantastiskt.

Hur som helst, tidigare under dagen så blev det även en fika med Anna, det var riktigt trevligt att äntligen få träffas och tjöta lite skit :) På fredag ska vi på ansiktsbehandling också, berättar mer om det då, gött ska det iaf bli.

Jag har redan blivit en "fika-kärring" iaf, det har gått fort i vändningarna, men det är ju så härligt att man hinner träffa alla man vill och tiden räcker liksom till på ett helt annat sätt nu, det gillar jag :) Dessutom så finns det inget bättre än att omge sig utav nära och kära, det är liksom det bästa med allt.

Nu ska jag och älsk lägga oss i sängen och kolla på Californication, fantastic. Hörs i morgon, god natt :)


Present

Nu har jag orkat fota :)



Denna fina glas-grejen fick vi utav brorsan & Sofia, tack återigen :)
Tänker mig lite fina stenar och ett fint ljus eller liknande i den! Jag kan uppdatera er vad det blev med den när jag gjort något.

Trött och en aning sliten

Hej på er :) Det blev inte så mycket mer uppdaterat igår, jag hade saker att göra och var dessutom jätte trött på kvällen. Känner mig fortfarande lite trött och seg, tror mest det beror på att jag inte kan sova på nätterna. Vaknar hela tiden, ligger obekvämt och är kissnödig stup i kvarten, uh det är ganska jobbigt. Jag som alltid kunnat sova utan några större problem, nu är det ett minne blott :P



Blev inga bra bilder framifrån idag, känner mig sliten!

Hur som helst, nu sitter jag och käkar lite mellanmål, musli och yoghurt! Det är faktiskt riktigt gott och jag som aldrig gillat musli så på det sättet innan :) Smaklökarna kanske har förändrats lite? Hoppas.

Dagen hittills har bestått utav ett besök hos barnmorskan, allt såg fint ut och jag håller mig bra. Hon blir lika förvånad och glad varje gång, jag med, alltså med vikten. Magen växer precis enligt kurvan och så länge den gör det är det bra. Så jag är glad för det :) Därefter blev det 2 koppar kaffe och lite kvalitetstid med morfar, som alltid på förmiddagarna, me like.

Nu sitter jag här, ska få besök utav Anna idag! Hon ploppar nog in någon gång efter tre, för då slutade hon jobbet, så det ska bli riktigt trevligt. Det var ett bra tag sedan jag träffade henne nu! Annars blir det matlagning och ikväll ska jag bort till Sophia & Marika :) Jag gillar det här med att man hinner träffa alla goa tjejer mycket mer nu :)

Flätat

Idag har jag ett flätat diadem i håret, gjort utav mitt eget hår.



Vad tycker ni? :) Jag är ganska nöjd, tycker att det ser annorlunda och fint ut.
Ett litet tips om man vill göra något annorlunda iaf.

Tisdag

MER SNÖ? - Usch, jag trodde och hoppades att vi skulle slippa. Det är ju så fruktansvärt jobbigt och så tar det sån tid innan det försvinner, nu har det ju vart här när det skulle, det räcker så då :) Hehe.

Aja, god morgon kanske man kan säga också :) Jag har sovit hyfsat i natt, vaknat några gånger, fast inte lika många som jag brukar och det är skönt det. Var iofs riktigt trött igår när jag la mig också, kan bero på det?



Jag idag, pigg och glad :) Det är dessutom föräldragrupp idag, spännande :)

Ett begär

Nu kliar det i fingrarna på mig, kikade runt lite på nätet och hittade dessa godingar:





Hur snygga? Jag älskar dom, men så har ju jag en kärlek för skor också, ILLA. För hur man än försöker hålla sig borta, så hittar man ALLTID snygga skor. Dessa två paren är iaf från skonamig.se.

Monday

Måndag - ny vecka igen. Tiden bara rusar förbi känner jag, fast det är skönt på ett sätt, men tänk när denna tiden är förbi, jag tycker ju att det är så mysigt med lill*n i magen som sparkar och ger en liten knuff då och då. Iofs så blir det nog ännu mer underbart att ha h*n här hos sig, få pussa & krama och ge all sin kärlek :)



Idag har jag fikat med Malin, lika trevligt och givande som alltid :) Det var ett tag sedan vi sågs, men nu äntligen så hände det, haha. Det blev 2 timmar med massa snack och nödvändigt pratande, me like. När vi sagt hejdå så drog jag förbi brorsan en sväng och sa hej också, kände att det var dags, var ändå ett tag sedan :) Vi fick en jätte fin present också, ska fota och visa er när jag orkar!

Nu har jag precis lagat mat, ätit och diskat undan. Så resten utav kvällen ska jag bara slappa och ta det lugnt, känner att jag behöver det. I morgon är det dags för föräldragruppen igen också, ska bli skoj :)


Me like

Åh vilken härlig söndag detta blev ändå :) Jag har tagit vara på förmiddagen och unnat mig själv lite. Tog mig ett bad, filade fötterna, målade naglarna, rakade benen, nopprade brynen och allt sånt där som hör till. En riktig fixatillsigsjälv-stund. Det var riktigt härlig och nu känner jag mig fräschare än på länge.



Jag var över och färgade mormors hår för en stund sedan också, stannade inte så jag fick se resultatet, men det blev säkert bra! Om en liten stund kommer älsk hem också, jag gillar.


Hårgrejer

Jag passade på att köpa lite nya produkter till håret när jag ändå skulle köpa grejer till bebisen.



1. Overnight treatment - Ska tydligen vara jätte bra!
2. Gloss booster spray - Glansigare hår, vem vill inte ha det?

Ska testa dessa och se om det är något att ha :)

Söndag

Då var det söndag igen, helgen är snart över och det återgår till den vanliga vardagen. Fast för min del så känns det som om att det är måndag idag, för älsk är iväg och jobbar :/ Ogilla! Jag ska passa på att dra fram dammsugaren och dessutom plocka ordning lite, annars vet jag inte vad dagen erbjuder.

Jag funderar starkt på att gå upp och lägga mig i ett varmt och härligt bad, det lär ju jag förtjäna? Haha, jag kan iaf låtsas det. Tänkte att jag kunde ha en sån där riktig "Fixa-iordning-mig"- dag :) Det låter rätt gött och jag tror faktiskt att jag kör på det!

Senare i eftermiddag så kommer svärmor på besök också, det hade jag nästan glömt. Fast det lär bli trevligt, det är det alltid :) Dessutom lovade jag mormor att färga hennes hår, så detta kanske inte blir en sån tråkig dag trots allt, jag har ju iaf saker att göra, så det är bäst att sätta igång :)

Bad-dags-grejer

Jag har förresten passat på att köpa schampoo, olja och duschtvål till bebisen.
Nu får vi hoppas att det är bra, men det tror jag allt :)



Har aldrig vart missnöjd med Oriflame innan. Det är dock lite dyrare än "vanliga" affärer, men det kan det vara värt.

Hell yeah

Oj vad timmarna går, trots att man inte gör speciellt mycket. Har plockat lite här hemma, kollat när älskling har tapetserat och tagit en kopp kaffe med morfar <3

Det blir riktigt fint där uppe i rummet, han är så duktig, min prins. Trots att han aldrig tapetserat innan så ger han sig på det och det blir dessutom så himla bra, det ni ;)



Om ett litet tag ska jag laga en god middag till honom :) Sedan blir det nog mys framför tv:n resten utav denna lördagskvällen!

Lördag

Jag vill hitta på något, men vet inte vad, jobbigt läge tänker jag.
Babe grejar uppe i bebis-rummet, han är så himla duktig och nu börjar man kunna se ett slut på det :) Jag tror att det är dags för tapeterna idag, men inte helt säker, vi får se.
Tur att jag tog före bilder i hela huset innan vi flyttade in, så att man verkligen kan se skillanden sedan när man fixat och gjort fint.

Jag borde kanske ta mig en dusch och fräscha till mig lite, det hade nog gjort susen! :) Jag börjar väl där, så får vi se om denna lördag har något att bjuda på, eller om jag får greja och fixa här hemma. Det är iofs mysigt det med, så jag ska inte klaga!



Rhodos 2010. Tänk vad skönt det hade vart med lite värme nu, längtar efter våren & sommarn.


Lyckades

Efter lite läsande, pilande och en kopp te så fick jag till det, lyckades byta headern och jag är rätt nöjd med min insats då jag är kass på allt som har med sånt här att göra.

Jag är inte riktigt nöjd med storleken på den, ville ha den större men lyckades inte fixa det och hade jag fortsatt nu hade jag nog fått mig ett utbrott :) Haha. Så det är bäst jag gör ett nytt försök en annan dag!


Header

Jag är i stort behov utav att byta min header, någon vänlig själ som vill hjälpa mig? :)
Kan nämligen inte själv.

Det är såhär det ska vara

Fredag kväll, vilket inte skiljer sig från en vanlig vardag längre för min del.
Dock är ju ändå stämningen en annan och man känner fortfarande av det "där" speciella med att det är helg, alla andra har ju ändå jobbat och slitit i veckan, även fast inte jag har det, mer än här hemma :)

Just nu ligger jag med min mini-pc på magen och dricker lite te som hjärtat gjort åt mig, livet är allt gott ibland :) Denna kvällen kommer förmodligen inte bjuda på så mycket mer än lite mys, men inte mig emot, jag gillar det.


Something worth living for



Kärlek, när den är som bäst


Den där

Ooh, ni vet när man letat efter något som man verkligen vill ha? När  man vet exakt hur det ska se ut, vilken färg det ska vara osv, men aldrig hittar den rätta. Fast när man väl hittar just DEN DÄR, som man letat så efter, så blir ju lyckan total. Jag pratar bara om en kavaj, faktiskt. Men den gjorde mig lycklig, jag ska åka och köpa den för presentkortet jag fick i julklapp, PERFEKT :)


Den är så bra som det kan bli, precis som jag ville ha den :)

Magen



V.32 (31+4)


Solen kikar fram

Helt underbart väder ute idag ju, man borde hitta på något, men vad? Jag har så fruktansvärt dålig fantasi och en promenad kanske inte är det roligaste, uh. Iofs hade det nog gjort gott, både för mig och bebisen med lite frisk luft så det tåls att tänka på! Hur som helst blir man glad av solen.



Just nu tvättar jag och har precis städat undan, så dagens "måsten" är gjorda iaf, det är skönt. Later on blir det matlagning också, funderar på vad man ska hitta på bara.

Dåligfantasidag idag :)

Yes

Idag är det bättre och jag känner mig utvilad och pigg :) Skönt det!
Jag drömde massa knasiga och hemska drömmar om bebis i natt, sånt är så himla jobbigt. Man vaknar upp med ett ryck och inser snabbt att den ligger i säkert förvar ännu iaf. Om man ska gå på det man drömmer så blir det iaf en pojke, men det ska man nog inte? Eh, är osäker.



Nu sitter jag här i soffan osminkad och trycker i mig frukost :) Om en liten stund ska jag över till morfar, för en god kopp kaffe, det är grejer det.

Hängig

Har haft en riktigt trevlig dag med nära och kära :)
Dock har jag var trött och hängig större delen utav dagen, men man försöker ändå.
Det är rätt tråkigt när man är så medveten om det, men jag antar att det tillhör att ha det så vissa dagar.

Nu tänkte jag gå upp och lägga mig i sängen och kolla film iaf :)
Slappa resten utav kvällen och hoppas på en piggare dag i morgon!

Hej på er ..

Idag mådde jag inte bra alls när jag vaknade, det har tagit sin lilla tid att få igång morgonen. Nu försöker jag trycka i mig frukost, men det går segare än segast. Usch! Hoppas det blir bättre snart :) Behöver förmodligen bara komma igång lite.


Gå dit

Då var man hemma igen, ett ton med information rikare och något mer klokare. Kursen var riktigt bra och den kändes givande som tusan, så vi ska allt fortsätta gå. Även fast man vet ganska mycket, så fick man svar på sådant som man är osäker på och även sånt man inte visste alls. Idag pratade vi om förlossningen och så fick vi med oss ett papper hem på hur man ska andas osv, 10 minuters träning om dagen är det sagt, från och med nu. Kan bli spännande, hehe :)

Ikväll får jag finbesök utav Sophia, det ska bli trevligt :) Annars så bjuder nog inte denna kvällen på så speciellt mycket mer faktiskt, men det är gott det med, bara slappa lite.


Hejdå :)

Nu sticker vi iväg på föräldrakurs :) Hoppas det blir intressant.



Idag har jag låtit håret självtorka och endast plattat luggen + sidorna :)
Det var fint det med, håret hade bra självfall.

God morgon

God morgon :) Sitter här med min frukost, musli med youghurt och 1 smörgås, gott. Har precis tagit mig ett långt och härligt bad, det är så gott att göra det på morgonen! Det är sånt man hinner nu när man inte har jätte mycket annat planerat ;)

Idag är det föräldragruppen för första gången, vi får se om det är något att ha :) hehe. Ska iaf bli spännande, dessutom se om man känner någon utav de andra föräldrarna!

Aja, nu ska jag käka upp här och sedan fixa mig. Därefter blir det en kopp kaffe hos morfar :) Me like!

Längtar efter sommarn

Har redan beställt hem en bikini till i sommar, om jag nu kommer i den då vill säga :) Haha. Vi får väl se vad bebisen gör med min kropp och hur länge det blir, men som det ser ut nu så är det lovande. Har ju bara gått upp 1 kg hittills och det gör mig lycklig. Jag vet att det kommer smälla mer nu på slutet, men kanske inte jätte mycket ändå? Hoppas på det bästa iaf.



Skit snygg iaf :) Den kommer ifrån H&M.

Dolce Gusto

Jag är riktigt sugen på en kaffe-maskin, hur gott hade inte det vart? Att kunna lyxa till det med annat än vanligt kaffe ibland och kunna bjuda gäster på riktigt gott kaffe. Har tittat på lite olika och jag skulle vilja ha en Dolce Gusto :)



Det är mycket jag vill ha nu, haha. Köpa, köpa & köpa. Jag tror bestämt att jag får lugna mig lite, men när jag väl fått något på hjärnan så kan jag inte släppa det, vill bara ha då! Vi får se vad det blir längre fram :)


White

Som många redan vet, så är jag helt frälst och förtjust i vitt. Planerar att sakta men säkert byta ut möblerna som ej är vita, mot vita. Det kommer givetvis ta sitt lilla tag och det är ju inte bara att köpa nytt när helst man känner för det (även om jag önskar att det vore så), men drömma kan man och längta.

Näst ut att byta ut är vardagsrumsbordet, jag gillar det vi har jätte mycket, men det är inte vitt och nu har jag hittat ett som jag är helt kär i :)


Från ikea, inte farligt dyrt heller :) Som sagt så blir det inte nu, men jag drömmer vidare!

En eftermiddag

Jag känner huvudvärken som är påväg, det var ett helsike i början av graviditeten men efter ett tag släppte det. Nu känns det som om att det är påväg tillbaka, jag får väl kanske skylla mig själv lite också, har vart ganska slarvig med järntabletterna :/ Antar att det påverkar mycket. Så skärpning med det.



Nu blir det iaf en kopp vaniljte, en järntablett och ett onyttigt mellanmål, haha :)
Man får unna sig ibland tycker jag!

Bara för att..



Aaaah, älskar mitt nya hår :D


Telefonkö, USCH

Då var det måndag, ny vecka med nya göromål.
Min dag har börjat med en himla massa telefonsamtal som skulle ringas och ärenden att fixa, det är inte speciellt kul. Dessutom blir man ju helt tokig på dessa långa telefonköer som är varje gång, uuuuh.
"Du är placerad som nr.57 i kön". Ungefär så brukar det låta, hemska tanke.



Nu är det iaf gjort och skönt är det, blev något klokare gällande papprena från f-kassan, men det är ju sånt himla krångel och så himla mycket att fylla i osv, blir helt tokig. Nu när dessa papper är iväg så ska det iaf vara de sista jag behöver fylla i och skicka. Skönt det :)


Resumé

Herregud, helgen har rusat förbi i ett himla tempo och för en gång skull har vi tagit vara på dagarna tillsammans, utan att sova bort halva :) Feels good.

Idag har vi grejat här hemma, älsklingen har fixat uppe i baby-rummet och jag har storstädat hela huset från golv till tak. Det var riktigt jobbigt måste jag säga, ryggen tog stryk utav allt böjandes upp&ner. Fast hur som helst så är det rent och fräsch och det luktar gott här hemma nu, det gillar vi.

Till middag blev det kinamat, varken jag eller älsklingen orkade laga något efter allt slit här hemma idag. Dock har det blivit lite väl mycket skräp-mat denna helgen, men så kan det ju bli ibland.

Igår grejade ju Camilla med mitt hår större delen utav dagen, dels på salongen och dels hemma hos dom. Så då blev det att vi käkade pizza ihop med dom och spelade lite wii. Fasiken vad jag är sugen på att köpa ett nu, det var ju riktigt skoj, roligare än vad jag trott. Dessutom finns det ju så mycket spel och träning till det, så tråkigt kan man ju knappast ha, får se om det kanske kan bli ett sådant lite längre fram. Hur som helst, vi blev kvar där tills runt sju tiden och trevligt var det :) Nu är det snart dags för oss att bjuda hem dom på en god middag, när vi fått bord och allt.

I fredags blev det middag och bio tillsammans med bror och Sofia, det var riktigt trevligt. Tyvärr så var filmen ingen höjdare, men vi tog oss igenom den. Svinalängorna såg vi, den är inte att rekomendera att se på bio iaf. Ganska sorglig och inte alls speciellt mycket handling, utan mest ensidigt. Fast smaken är som baken :)

Nu skrev jag helgen baklänges märker jag, men det går nog bra ändå :)

Matsalsbordet

Då är det på plats och ihop-skruvat. Jag är nöjd och tycker faktiskt att det passade in bra, dessvärre saknas lampan fortfarande, sladden var för kort :/ Så vi får köpa en ny i morgon och då kommer lampan upp med, tror det kommer göra ganska mycket faktiskt.





På andra bilden kan man även se en liten skymt utav gardinerna som jag blev sjukt nöjd med, de passade in kanon bra här faktiskt :) Det känns riktigt skönt att börja komma i ordning på riktigt, även med de lite större möblerna.

Nu är nästa projekt att skruva ihop bebisen grejer, det blir nog om ett litet tag. Helst vill jag ju att rummet ska vara klart innan, men samtidigt så känns det nog tryggt om grejerna ändå är klara i fall att det händer något. Så vi får se hur länge jag kan hålla mina fingrar i styr ;) hehe.

Håret

Före:





Efter:



Tyvärr så glömde vi ta efterbild på salongen och jag glömde när jag kom hem :( Så detta är en bild från idag, efter att ha sovit med fläta! Men visst blev det bra? Jag är sjukt nöjd och det känns helt underbart med långt, fint hår igen. Nu får vi se om jag klarar sköta det så att det håller sig snyggt också :) Haha, men det ska nog gå bra. Vi passade även på att slänga i lite färg i utväxten och det gjorde verkligen susen.

Camilla gör alltid ett bra jobb och hon är super duktig, så har ni ingen frisör, gå till henne :)
Återigen: Tack så jätte mycket för allt :) <3


Underbara helg

Det har blivit kass uppdatering i helgen, men jag har haft fullt upp och inte riktigt känt för att prioritera bloggen faktiskt. Under dagen kommer det lite inlägg om det som skett, förvandligen med håret och matsalsbordet, som jag lovat :)

Har hur som helst haft en underbar helg, med gott sällskap, många skratt och mycket att göra :) Me like.

Härliga fredag

Idag är det fredag, vilket innebär helg + massa mystid med älsklingen, me like!
När jag kom hem igår så hade han skruvat ihop bordet, han är så gullig, min prins.

Jag - Tack så jätte mycket älskling, vad gullig du är

Babe - Det är ingen fara, jag var ju tvungen också för annars vet jag att du hade gjort det själv.

Jag - Aaah, vad spelar det för roll?

Babe - Det är ju för tungt fattar du väl, du ska ju ta det lugnt.

Visst är han söt? ;)

Nu återstår bara stolarna, de får vi fixa i morgon, för idag finns det ingen tid alls. Först ska jag en sväng till Malin och hälsa på (vilket är efterlängtat), sedan ska jag hämta ut paketet med gardinerna och även handla. Sedan runt fem tiden så åker vi med Sofia & bror ner till Göteborg för att käka gott och gå på bio :)

Så min fredag är helt awesome! :) Later.


Feels good



Fina igen :)


Me like

Då var man hemma igen :) Naglarna är gjorda och det blev även ett mysigt besök hos bror min, vi gillart <3
Dessutom har jag lagat mat till min prins som kommer hem om ett tag, han är i Trollhättan och hämtar hem vårt matsalsbord som kom idag! Han är så duktig så, får väl se när det blir ihop-skruvat också :)

Nu ska jag käka upp min mat här, later :)

Torsdag

Härligt väder ute ju, man blir så himla glad :)
Om ett tag drar jag och morfar till thn, nya naglar var det här. Gött!
Därefter tänkte jag hinna med en fika hos bror också, alltid trevligt.

Sååå, vi hörs :D

Eeeeh, jag skulle egentligen inte

Tänk er ett par söta lite högre strumpor, bruna ben, en söt klänning och dessa skönheter till våren/sommarn :)



Aaaaah, jag dör :) Är galet frälst redan.
Vad tycker ni? :)


Det blev inget

Åh det blev inget bord idag :/ Men ivrig som jag är så ringde jag dem och frågade varför, han sa att det med all säkerhet kommer i morgon och att det nog måste blivit försenat. En dag hit eller dit spelar iofs inte så stor roll, det är bara så störande när man väntar på något.

Gardinerna och det har iaf kommit, ska hämta ut det i morgon tänkte jag :) Alltid skoj med paket ju, haha. Dessutom lovade morfar att han skulle köra mig till Trollhättan så att jag får fixat mina naglar igen. Morfar är världens bästa <3



Tänk att man kan lära sig så mycket, som jag gör utav dig :)


Det vi skapat


























Ett litet liv, ett hjärta & en kropp
Skapat utav oss, tillsammans
Jag kan inte tänka mig något vackrare


Allt och inget

Ännu en ny dag, en ganska slapp dag verkar det bli. Fast det är skönt det med, jag var ju igång på riktigt igår. Tvättade, städade och lagade mat. Idag blir det bara matlagning!

I morgon kommer förhoppningsvis matsalsbordet också, det ser jag fram emot :) Då har jag verkligen något att göra iaf, både med att skruva ihop det och inreda. Dessutom tror jag att gardinerna och det är påväg hem också, troligtvis i morgon med, me like :)

Det är dessutom dags att göra nya naglar igen, de blir fula så himla fort och det känns rätt tråkigt. Ska höra med morfar om inte han kan köra mig upp till trollhättan i morgon, så jag får gjort nya. Fast om bordet kommer så ska vi ju ändå dit, så då i så fall passar det bra, vi hoppas på det.

På lördag är det ju dags för håret också, det kommer bli super nice :) Äntligen långt, fint hår igen! Trivs så mycket bättre i det, synd att det sliter så med blekning så att jag var tvungen att klippa av mitt egna, men så är det. Vill man vara fin så kostar det, haha.

Ne, nu ska jag nog över till morfar en sväng, tror bestämt att min lillebror är där på besök, så det blir kul :) Later babes!

Tröttis

Usch, idag har vart en väldigt seg dag. Har känt mig allmänt trött och hängig, illamående från och till. Nu längtar jag efter sängen och hoppas på en god natts sömn. Det har inte blivit allt för härliga nätter på sista tiden, magen blir allt större och det blir allt krångligare att vända sig. Fast jag klagar inte, jag måste bara hitta en sovställning som passar mig bättre i dessa dagar ;)

Jag hoppas att vårt matbord kommer snart också, längtar galet mycket faktiskt. Tror och hoppas att det kommer bli super fint här då :) Dessutom kommer vi kunna ha hem middagsgäster, vilket vi inte kunnat innan. Den lilla köksön passar inte för fler än 2 st åt gången ju.

Eeeh, inget mer babbel nu. God natt på er :)

Svar på tal

Om det finns något som stör mig, så är det när människor som inte vet något om saker som de ändå ska yttra sig om. Varför lägga ner energi på andras liv? Jag undrar om det handlar om avundsjuka eller bara rent av att ni måste vara "duktiga"? Varför skulle mitt liv, mina val och min framtid vara något som ni har rätten att sitta och diskutera och analysera? Jag bara undrar. Sånt här kan göra mig riktigt arg, för jag förstår inte till vilken nytta det är och jag kan heller inte förstå hur kul det kan vara.



Jag har något helt fantastiskt framför mig och jag kunde inte varit lyckigare än vad jag är. Det här är precis allt vad jag önskat mig, så låt mig få njuta utav detta utan få höra massa skit. Det lilla liv som växer inuti mig är både önskat och planerat, SÅ VET NI DET.

Jag var bara tvungen att få skriva av mig och ge svar på tal, för det var nog det värsta jag hört.

Mer bebisgrejer

Inköpen:



När det blir dags för bad :)



Nappar
Badtemp
"Dinglisar" till vagnen

Babyskydd

Idag blev det en sväng till Trollhättan, vi fick köpt oss en bilbarnstol (eller babyskydd som det heter). Det känns skönt att ha det gjort, eftersom det ändå är en viktig del utav det man behöver ha.
Vi fick dessutom med oss en del annat hem också, som alltid när jag är i farten! :D Fast allt var sådant som behövs, kan fota sedan och lägga in för er nyfikna :)




Det finns ju en hel uppsjö att välja bland! Pjuuuh.

Innan vi åkte hem så tog vi oss en sväng förbi Camilla & Jesper för att kika ut färger till håret. Det är nära nu, nästa lördag har jag ej kort hår mer. Tusen tack återigen Camilla :)

När vi är tillsammans



Längtan är så otroligt stor
Vi älskar dig redan <3


Usch, hemska tanke

Äntligen hemma, fy f*an vad mycket folk och riktigt äckligt väder också.
Hela ikeas parkering var ju som en stor sjö, uuuh. Dit åker jag inte när det är rea och skit-väder, det var hemskt att gå där inne bland alla folk som bara stannar mitt i vägen och som dessutom går fram i snigelfart.
Vi fick iaf vårat golv, en matta till matsalsplatsen och lite fler lakan till bebis, så det känns faktiskt bra. Nu är man bra seg och det är gott att vara hemma.

Om ett litet tag kommer bror och Sofia hit, vi ska käka, glo film och umgås :) Det blir nice.
Så nu tackar jag för mig!

Ikea

God morgon :) Idag tog vi oss en välförtjänt sovmorgon och gick inte upp förrän klockan var elva. Nu har vi fått i oss lite frukost och jag ska snart hoppa i duschen.
Det verkar som om det kan bli en liten tripp till Ikea för inköp utav golv till bebis-rummet som är under "make-over" :) Det kommer bli så himla fint när det är färdigt och jag kan knappt bärga mig tills jag får börja inreda.

När det är färdigt ska ni få före-efter bilder med, det kan alltid vara skoj.




Så mycket bättre

Då ligger jag äntligen i sängen, efter en lång och väldigt bra dag :) En sån där feel-good-day.

Jag började med ett besök hemma hos Linda&Kendra, så härligt att äntligen få träffa dom. Kendra är ju bara så himla söt, det gjorde ju att man längtar efter sitt eget barn ännu mer. Hur som helst så blev det en del snack och så fick jag jätte söta baby-kläder som Kendra vuxit ur, så tack så mycket <3

Därefter drog jag hem en snabbis för att sedan åka in till Edet och fika med Marika. Det var en väldigt efterlängtad fika och vi fick pratat om det mesta, känns bra! :) Sedan sällskapade vi hem till henne och jag gick till min bror, fast där blev jag inte kvar länge alls. Högst 15 min, för sedan skulle dom dra, trist :/ Det får bli en annan dag helt enkelt.

Efter att jag vart hemma ett tag så kom Malin på besök, det är alltid lika trevligt och det finns alltid något nytt att prata om :) Vi hinner ju inte ses jätte ofta, så när vi väl gör det så är det alltid lika underbart! Mitt hjärta :)

Hur som helst, det har blivit en del kaffekoppar, en del nyheter och väldigt mycket löve :) Så jag är nöjd med denna dagen. Nu ska jag mysa med älsklingen och kolla på någon bra film, bebis sparkar också, det gillar vi <3




Kärlek



Jag & Hjärtat, v.30


Hårförlägning

Iiih, jag är världens lyckligaste. Fick göra hårförlägning för älsklingen och sötaste Camilla erbjöd sig att göra det på mig, så det kommer ju bli toppen bra. Ska kolla ut lite färger osv i helgen och om Camilla kunde så blir det gjort nästa helg som kommer :) Sååå glad just nu!

Ska bli härligt med längre hår igen, det är ju faktiskt det jag trivs bäst i. Dessutom tror jag att det kommer bli galet snyggt :) Camilla är ju så duktig på det hon gör också!

Man vill mycket

Har kommit på en sak: Man har alldeles för mycket tid att tänka på saker man vill ha/göra när man går hemma på dagarna ;)

Jag vill ha längre hår igen, tänker mig löshår. Dock har jag aldrig haft det innan och jag funderar på om det verkligen är värt det? Det kostar ju en del :/ Uh, får tänka på det ett tag! Dessutom informera min sambo om tankarna, vilket han inte lär gilla ;) Haha.

Duktig

Idag har jag vart duktig, städat, tvättat och lagat mat till älsklingen. Dock är inte allt städat, men jag får fortsätta i morgon, det är i princip bara dammsugningen kvar och det går ju faktiskt ganska fort.

Man ska ju tvätta bebisen grejer innan de använder de, så det är vad jag sysselsätter mig med. Det har hunnit bli ganska mycket kläder + lakan osv, men ändå känner jag att det fattas grejer? Det är så svårt att veta hur mycket man behöver, men det är ju inte värre än att man får handla det direkt efter om det skulle fattas något.

Nu ska jag iaf dricka lite kaffe, välförtjänt :)

Lite vitt

Lite nytt som ska få ta plats tillsammans med det nya bordet sedan:



Fin lampa till ovanför bordet.



Riktigt snygga, ska få ta plats på bordet.



Och gardiner till vardagsrummet, hoppas de kommer smälta in bara.

Vill börja greja nu nu nu, jag är ju så himla otålig.


Matsalsbord

Äntligen har jag beställt vårt matsalsbord som vi vill ha. Leveransen var 1 vecka och sedan är det bara att hämta det + betala i Trollhättan, underbart. Det är så tomt på platsen där det ska stå och jag längtar efter att få inreda där. Hoppas bara på att det passar in bra nu, annars blir jag sur, haha.


Lycka

Precis hemkommen från en lång dag utav besök hos BM och sedan kafferep x2 hos både bror och mamma. En hittills mycket trevlig dag och alldeles för mycket koffein, dags att äta nu kanske.

Allt såg iaf bra ut med bebisen och det var fina hjärtljud och jag håller mig också bra. Mina värden och vikt såg kalas ut, tackar vi för. Dessutom tackar jag för att jag inte gått upp något, fast det beror förmodligen på att jag hade så mycket att ta på innan ;) Så det behövs inte mer, haha! Så länge magen ligger enligt kurvan så är det bra och det gjorde den.

Nu ska jag städa, tvätta och vänta på att älsklingen kommer hem :)

Monday

Måndag och en ganska tråkig sådan faktiskt. Jag har inte gjort många knop, förutom att laga mat till min prins och handlat lite. Känner mig trött och inte riktigt frisk ännu, men det ger sig nog snart.

Nu har jag käkat lite kvällsmat och läst lite i min gravid tidning :) Det är så mycket att tänka på och mycket man ska veta innan det är dags, jag börjar få smått panik faktiskt. Barnrummet är inte färdigt och möblerna är inte ihop skruvade, visst det är ett tag kvar, men tiden går ju så fort. Funderar på att börja skruva lite i morgon och dessutom försöka få köpt lite saker som fattas. Det är trots allt bara 11 veckor kvar. LÄNGTAR! :)

I morgon ska jag till BM också, så då ska jag passa på att fråga lite saker som är osäkert.

2011

Och så var det 2011, känns väldigt bra. Jag lämnar det passerade året med ett leende och ser fram emot vad detta har att bjuda på.

Än så länge har det iofs börjat sådär, jobbade igår och är sjuk idag. Det känns mindre bra, fick sjukanmäla mig i morse och det gillar jag inte. Massa pengar förlorade och dessutom är det ju ont om folk en helg som denna. Fast det är inte mycket att göra, är man sjuk så är man :/ Det är bara att hoppas på att det blir bättre, vilket det förmodligen blir snart!

Nyår var hur som helst bra, trevligt och god mat. Synd med det trista vädret som blev bara, tur att man inte skulle vara ute mer än vid tolv-slaget :) Fast huvudsaken var att jag & älsklingen fick firat in det nya året tillsammans. Detta kommer ju antagligen bli det bästa året för oss, med tanke på ny-tillskottet :) Vi längtar så.


RSS 2.0