Står i valet och kvalet

Jag har lite halvt panik här hemma, sitter och irriterar mig på mitt hår och mina naglar, jag vill fixa till NU. Känns dock inte speciellt smart att åka och sätta sig på en salong just nu, tänk om det sätter igång osv. Jag får väl pinas ett litet tag till, men ni vet väl hur jobbigt det är när man stör sig på saker? Man vill ju bara fixa det pronto.

Under de senaste dagarna har jag funderat mycket över mitt hår faktiskt, det är fruktansvärt slitet och behöver absolut klippas en del! Sedan så ska jag plocka ur löshåret också, det är dags nu känns det som. Plupparna är i vägen ganska mycket och så fort man drar handen genom håret så fastnar man, hehe. De två sakerna är bestämda, men nu till det svåra, hur ska jag färga mig? Funderar starkt på att gå tillbaka till det mörka, eller kanske bara bli ljusbrun? Ah jag vet inte, det är riktigt svårt och därför är det väl kanske tur att jag får vänta ett tag innan jag kan fixa det.



Mörkhårig VS Blond



Det som stör mig mest är att mitt ganska fina självfall faktiskt försvann när jag började färga håret ljust :/ Det är tråkigt som tusan!

Men tillbaka till frågan, vad tycker ni? :)

Torsdag

Hallå alla fina :) Idag vore det synd att skryta med fint väder, men jag klagar inte för det innebär att man faktiskt kan vara inne utan att få dåligt samvete :) hehe. Istället har jag fixat med disken, tvättat lite och vart en sväng hos bästa morfar ♥ Nu ska jag bara slappa, vänta på robin och sedan laga mat!

Det har för övrigt inte kommit någon bebis ännu, som ni kanske förstår :/ Det börjar bli segt att vänta nu, 5 dagar över tiden och min längtan växer ju för varje sekund som går känns det som. Vill ju ha min bebis i famnen och gosa nu :) hihi! Fast den kommer när den är redo, det är ju så det funkar, tyvärr.






Kvällspromenad

Då har vi tagit oss en promenad, jag & älsklingen :) Det var faktiskt riktigt gött att få röra lite på sig och så ska jag ju inte sticka under stolen med att det är ihopp om att det ska hjälpa bebisen på traven :) hehe. Vi passade även på att gå en sväng förbi mamma och säga hej, det blev hon glad över! ♥

Nu inväntar jag Sophia som ska komma hit en sväng, vi ska dricka lite te och snacka ikapp om det senaste, hehe. Jag måste ju hänga med i vad som händer, även om jag inte kan närvara! Nyfiken som man är :)

Later :)


Inredning





Lite utav det nya som jag införskaffat till hemmet :)
Är nöjd!


Sitter ute i solen med en kopp te, en gamm...

img_0427 (MMS)

Sitter ute i solen med en kopp te, en gammal tidning och min inspirations bok :) härligt!


Mobiler

Jag funderade på att vänta tills sommarn med att byta upp min mobil till en iphone 5, men jag kunde inte hålla mig och bestämde mig just för att införskaffa en iphone 4 :)



Sagt och gjort, en iphone 4 kommer att finnas i min hand på fredag eller måndag! Can't wait :) Det bästa med detta är att jag redan har en köpare till min iphone 3 också, det är kanon. Bättre kunde det ju inte blivit, eller hur? ;)

Onsdag

Goddagens gott folk :) Det är riktigt härligt väder ute och sitter man i solen är det faktiskt ganska varmt. Jag kan ju säga att det kryper i mig, jag vill hitta på något, men vad? Känns inte som att jag är kapabel till så speciellt mycket just nu med tanke på magen :) Bebisen verkar inte vilja titta ut ännu. Kanske borde gå en promenad, det kan ju aldrig skada iaf.




I want you to be here




Måndag

Tiden rusar iväg, men bra är väl det antar jag :) Riktigt härligt väder idag, det gillar vi. Snön som kom igår är borta och i solen är det faktiskt ganska behagligt. Jag har druckit kaffe med morfar idag, som alltid ♥ Jag lider så med honom när  jag ser hur ont han faktiskt har i sitt knä, surt att han ska gå och dras med det! Läkarna är riktigt sega och har inte ens skickat ut en remiss ännu :/ ILLA.

Annars då, hittills har jag grejat lite här hemma! Fixat med alla tusen miljoner papper, ringt viktiga samtal, tagit ordning på disken och dessutom tvättat :) Det händer minsann saker när man sätter igång! :) Skönt det.



Mitt ena öga har spökat hela helgen också förresten, vet inte riktigt vad det kan vara? Det är svullet, lite rött ovanpå och så geggar det :/ USCH! Man kan till och med se att det är något galet på bilden, haha.


Riktigt härliga tulpaner som vi fick utav ...

img_0426 (MMS)

Riktigt härliga tulpaner som vi fick utav svärfar igår när han var här :) Det gör så himla mycket när man har levande blommor hemma :)


Tupperware

Då var jag hemma igen, har ju som sagt vart på Tupperware party hos mormor, det var ju intressant och trevligt faktiskt :) Dock är ju alla grejer därifrån sjukt dyra, hehe. Visst att det kanske är värt det i slutändan, men det är inget jag väljer att lägga mina pengar på!

Min mor beställde däremot en nappflaska och förvaring för ersättning/välling (om det skulle behövas) till mig! hur gulligt som helst ♥ Tack mamma! Hon vägrade lyssna på att jag sa nej, då får hon skylla sig själv, hehe.

Nu ska jag nog göra mig redo för sängen, kladda bort sminket och fläta håret :) Är ganska trött efter denna dagen, men det blir man nog när man är igång hela tiden! Har inte haft en lugn stund idag känns det som, fast det är väl bra, för då kanske bebis tittar ut fortare :)

God natt på er :)


En kopp kaffe ute i solen :) Det är helt u...

img_0425 (MMS)

En kopp kaffe ute i solen :) Det är helt underbart!


Snöööö?!?!?!?!!

Haha, nu kom mobilinlägget som jag skicka igår! Knas att det kan dröja så, skit samma. Det är ju iaf långt ifrån att man kan ta en kaffe i solen idag, det SNÖAR igen. Jag vet inte om man ska skratta eller gråta, antar att det bara är att gilla läget.

Fast jag måste erkänna att jag trodde verkligen att våren var här på riktigt denna gången, men jag hade väldigt fel måste jag säga. Det ger väl sig snart! :)

Då har vi haft besök utav svärfar + sällskap :) Mycket trevligt! De chansar på att den blir en pojk som kommer ut, så nu har det jämnat ut sig en hel del. För till en början trodde alla jag prata med tjej nästan, nu är det lite mer 50/50 :) Jag blir glad vad det än blir, så länge det är välskapt!



♥ Fina bilder, utav Malin :)

En kopp kaffe ute i solen :) Det är helt u...

img_0425 (MMS)

En kopp kaffe ute i solen :) Det är helt underbart!


Duktiga oss

Sådärja :) Nu har vi vart riktigt hurtiga och storstädat hela huset tillsammans, tvättat, bytt sängkläder och dessutom fixat oss. Älsklingens pappa kommer på besök alldeles strax, ska bli trevligt :)


Te



Vår nya te-låda :)


Söndag

Goddagens :) Ingen bebis ännu, den verkar trivas bra inne i magen! Hoppas bara att jag slipper gå över 2 veckor, det hade vart surt. Vi vill ju ha godingen här nu och gosa :)

Annars då, inget fint väder idag så vi passar på att städa här hemma istället! :) Känns gött att få det gjort. Sedan blir det en sväng till affären och därefter ska jag hem till mormor på tupperware tror jag! Egentligen känner jag inte alls för det, men man får ställa upp :) hehe.

Hoppas ni har en bra söndag gott folk :)

BF

Lördag 26:e Mars :) - Ett efterlängtat datum, det innebär att det är BF idag.
Även om det inte verkar vilja hända något ännu, så vet man att det kan bli när som helst.
Vi längtar galet mycket iaf, ska bli så underbart!




Lördag

Åh vilken underbar dag :) Solen skiner och det är ju till och med ganska varmt när man sitter i den. Vi har spenderat större delen utav dagen på mormor&morfars baksida där solen är hela tiden, druckit kaffe och snackat om allt och inget! Precis så som det ska vara :) Man får ta vara på dagar som dessa, så som man längtat. Försökte mobilblogga förut, men det gick tydligen inte! Knasigt, för det har ju funkat hittills? Skit samma :)

Nu håller jag iaf på att tvätta, viker tvätt och ska snart byta sängkläder. Redigt :) Annars vet jag inte vad vi ska hitta på idag faktiskt! Det blir förmodligen bara lugnt och fint, som vanligt nu för tiden! Inte så konstigt det heller kanske.

Hoppas ni alla har en underbar dag i solen iaf :) ♥

fredag

Goddagens gott folk :) Ingen sol idag, men vad gör det? Man kan inte få allt, hehe. Jag har spenderat min förmiddag och halva eftermiddagen hos mormor&morfar och även en sväng nere på Edet. Fick införskaffat mig ännu mer fint till hemmet hos min moster, är riktigt nöjd med grejerna. Kan visa er när det väl tagit plats.

Nu sitter jag här, dricker lite vaniljte och äter digestive med choklad på, härligt mellanmål, haha.



Nu ska jag sätta mig och betala räkningar, kunde ju tänkt mig roligare saker, men det är bara att bita ihop! :) Det ska ändå göras och det är lika bra att få det gjort.

Malin är grym

Jag har sagt det innan och jag säger det igen, Malin är sjukt duktig ♥



Jag är riktigt nöjd med de bilder jag sett hittills! :)
Kommer bli ett grymt fotoalbum sedan, är överlycklig ♥

(Tyvärr är det något fel på min anslutning och det tar typ tusen år att lägga in 1 bild, så resten får ni se efter hand. De är jätte fina!)


Nytt till hemmet



Nya söta askar som jag prydde bordet med :)
Det blev faktiskt bra, med tanke på att det är lådor under glaset! Me like :)


Torsdag

Man blir så fruktansvärt glad utav solen, det är rätt sjukt hur mycket det kan göra? Graderna stiger och våren är här för att stanna, det kunde inte blivit bättre.

Idag har jag spenderat större delen utav dagen hemma hos morfar, vi har pratat om allt och inget, druckit kaffe och suttit ute en stund ♥ Det är mys!

Om ett litet tag tänkte jag börja med maten också, jag börjar bli hungrig och min älskling är alltid hungrig när han kommer hem, hehe.



Dagens jag! :)


Gillar synen utav detta :) Våren är här fö...

img_0424 (MMS)

Gillar synen utav detta :) Våren är här för att stanna!


Precis hemkommen från Malin där vi fotat l...

Precis hemkommen från Malin där vi fotat lite bebismage, druckit te och pratat massa :) Sophia var även där också, tack för idag tjejer, ni är underbara! Och Malin, ett stort tack ännu en gång för bilderna :) Du är så duktig och jag är säker på att det kommer bli super. Nu ska jag slänga i mig lite flingor, hänga tvätt och sedan krypa till sängs :) god natt på er alla fina!


Längtan



Jag längtar så efter dig, mitt lilla hjärta


En utav de nya sakerna :) Nyckelskåp! Komm...

img_0423 (MMS)

En utav de nya sakerna :) Nyckelskåp! Kommer passa som handen i handsken sedan när vi väl fått renoverat i hallen :)


Blåsigt

Ojoj, det är ju risk för att blåsa bort ute ju! :/ Jag som hade tänkt att vara lika redig som grannarna och sopa bort all grus utanför, men det får bli i morgon om det inte blåser såhär mycket dvs. Istället har jag fått röjat och fixat lite här hemma, det är inte fy skam det heller! (Sry brorsan, kan inte bara ligga still ♥).

När som helst kommer iaf Anna, har satt på tekokarn och fixat fram muggar :) Duktig jag! Det gäller att ha framförhållning, inte sant?

Lovade er att visa mina nya grejer till hemmet igår men glömde totalt bort det, så det kommer senare idag istället. Ska bara fota det! :) Är riktigt nöjd och fler grejer lär det också bli, har hjälpt min moster att få in lite nytt till affären hennes och när man själv väljer saker så är det ju för att man tycker det är snyggt, så jag kan inte låta bli! :)

Onsdag

God förmiddag :) Idag vaknade jag runt halv tio och var pigg! Har sovit riktigt gött i natt faktiskt, det är rena himelriket att få en god natts sömn nu för tiden. Då var det Onsdag idag, en dag med fika och möjligen fotografering tillsammans med Malin :) Det beror lite på om hon fått tag på något minneskort, hoppas! Vi tänkte ta lite fina bilder på magen och sådär, alltid kul att ha sedan. Dessutom är Malin sjukt duktig på att fota med! :)

Innan dess tror jag att Anna skulle komma hit en sväng också, det är på tiden för vi har inte sets på ett bra tag nu! :) Hehe, man får passa på och ta igen! Ska hur som helst bli trevligt.

Nu drar jag över till morfar en sväng, tar mig en kpp kaffe och ser hur han mår idag! :) ♥

Goa underbara dagar :) Massa umgänge med m...

Goa underbara dagar :) Massa umgänge med mina nära & kära, det är precis så som det ska vara! Tidigare under dagen kom Malin hit på lite te och kvalitetstid :) Det var efterlängtat och vi fick pratat ikapp om både det ena och andra <3 nu på kvällen åkte jag hem till bror min, dit även världens finaste tjejer kom :) mycket trevligt må jag säga! All min kärlek till er underbara vänner <3 Så himla goa!


Våra nya tavlor, me Love :) Passar perfekt...

img_0422 (MMS)

Våra nya tavlor, me Love :) Passar perfekt här hemma! Senare ska jag visa er lite mer nytt som flyttat in :)


Tisdag

Goddagens gott folk :) Tisdag idag, en dag närmare lördag, då det är BF! Jag trodde att det skulle ske något inatt faktiskt, men det var tydligen bara lite vanlig magknip, heh. Man känner efter för minsta lilla nu och tänker varje gång det händer något där inne att: "Shit, nu är det dags", haha.

Nog om det, solen kikar fram just nu och hur härligt är inte det då? :) Våren är här, det känner jag, det måste vara så!



Haha, snyggve :) Ska strax fixa mig lite grann och sedan gå över till morfar på lite kaffe ♥ Han har skadat sig också, INTE BRA! Knät small till igår och nu är det jätte svullet & blått. Han har ju problem med knäna sedan innan, så detta var väl egentligen bara en tidsfråga :/ Usch! Han ska iaf till doktorn i eftermiddag, tur det!

Vårshopping

Kikade in på H&M´s hemsidan en snabbis, det finns ju galet mycket fint nu till våren. Jag har dock bestämt mig för att vänta med att köpa något mer alls nu, eftersom jag inte vet hur jag kommer se ut osv om ett par veckor. Kan gå ner, kan stå kvar och kan gå upp. Längtar hur som helst efter att få fylla på garderoben lite :)


Det vankas dessutom en resa till Danmark när bebisen blivit tillräckligt gammal och jag kommit in i mamma-rollen lite. Där kommer det förmodligen bli en hel del sommar-shopping, så kanske ska spara mig tills dess? :) Får se.

Städardag

Pjuuh, nu har jag vart duktig! Skurat toaletterna och badkaret, tvättat, vikt tvätt och plockat i ordning. Nu fattas det bara att damma och dammsuga, det TRÅKIGASTE utav allt. Jag tycker att det kvittar lite hur mycket man grejar och städar så finns det  alltid något att göra ändå, känns rätt surt.

Fast jag ska inte klaga, har inte mycket bättre för mig ändå! :) Dessutom känner man sig så himla duktig när man väl är färdig, så nu ska jag sätta fart med resten! Sedan blir det matlagning :)


Här har vi lilla Vincent sovandes i min fa...

img_0419 (MMS)

Här har vi lilla Vincent sovandes i min famn igår, helt underbart söt :)


You´re perfect to me


Jag är seg

Jag har varken börjat städa eller vilat, haha. Jag fastnade här, käkade lite nougat pillows och läste bloggar. Nu ska jag snart gå över till morfar så att jag kan få lite gott kaffe :) Det sitter aldrig fel.

Senare i eftermiddag tar jag tag i städningen istället, tror jag, om jag orkar. Annars vet jag inte vad dagen bjuder på, förmodligen inte så mycket annat och tur är nog det, jag är alldeles för trött.


It's time

Måndag 21 Mars, god morgon :) Idag är jag en tjej med mycket grus i ögonen, har sovit kasst som tusan i natt och så ringer klockan vid åtta, usch. Det var riktigt hårt att ta sig upp, men det gick. Har nämligen vart hos Barnmorskan idag, allt såg fint ut som vanligt. Nu trycker den lill* på väldigt mycket neråt också, därav sömnbristen i natt, men det är ju inte så konstigt eftersom det faktiskt inte är så mycket plats där inne nu, heh.



Nu funderar jag på om jag ska vila lite grann eller faktiskt sätta igång med städningen som aldrig blev av i helgen? Hm. Egentligen så behövs båda delarna, så kanske ska vila först och städa sedan! :) Härligt att jag dividerar med mig själv när jag skriver, haha.

Igår besökte vi söta lille Vincent, han har vuxit till sig jätte bra nu och väger hela 4 kg :) (Vincent är robins brors son, för er som inte vet) När man satt där och höll i honom så kan jag ju lova er att min längtan blev dubbelt så stor om det ens är möjligt.

Därefter fick sig Camilla & Jesper ett besök också, vi käkade lite mat och kollade på tv :) Väldigt lugnt, trevligt och mysigt, som alltid! :) Camilla är ju också med barn och ska ha om ca.12 veckor, så himla vacker är hon och magen är riktigt fin!


True words


19:e Mars

Lördag, underbart väder och jag är en lycklig tjej

Varje morgon ligger jag i sängen en stund efter att jag vaknat och funderar över när vår bebis ska kika ut, än så länge är det lugnt och fint. Troligtvis kommer det nog fortsätta så i en vecka till iaf, fast mer hoppas jag inte på. Har ingen större lust att gå över tiden faktiskt, men det är ju inget man själv styr över :)

Idag ska vi på middag hemma hos svärmor, det ska bli riktigt trevligt faktiskt! Nu var det ett litet tag sedan ju och dessutom lagar hon alltid gudomlig mat :) haha. Något annat står inte direkt på schemat, kanske ska försöka få städat lite grann och kört några tvättar. Det blev aldrig av igår och känner jag mig själv rätt blir det inte idag heller, det är ju faktiskt lördag, haha :)


Idag har vi firat världens goaste unge :) ...

img_0368 (MMS)

Idag har vi firat världens goaste unge :) 4 år blev han! Massa grattis till min lilla prins <3


V. 39 (38+6)

img_0417 (MMS)

V. 39 (38+6)


När allt känns falskt och fel, så är jag s...

img_0129 (MMS)

När allt känns falskt och fel, så är jag så glad att du finns vid min sida! Du lyser alltid upp och får mig att le <3 Älskling, tack för att du är du och att du är det här hos mig!  Min fina prins! :)


Hahaha, vafan! Reflekterade över det nu, i...

Hahaha, vafan! Reflekterade över det nu, inlägget med "torsdag" som rubrik har väääääldigt många "faktiskt" i sig, fult ju! Skulle bara säga det :D Hoppas ni har en fin dag kära vänner!


Vaggan :)  Den är så himla mysig & charmig...

img_0415 (MMS)

Vaggan :)  Den är så himla mysig & charmig! Dessutom snart 25 år gammal


Torsdag

Torsdag, det innebär att det snart är helg IGEN! Vilket också innebär att det endast är 9 dagar kvar tills BF ♥ Jag längtar galet mycket, samtidigt som jag är rädd som tusan. Tänk egentligen vilken stor grej det faktiskt är, jag ska bli mamma :) Aaaaah!

Nivet sånna där dagar då man vill göra så himla mycket men får inget gjort alls? Har haft ett par sådana de sista dagarna faktiskt, känner mig allmänt seg, trött och orkeslös faktiskt. Samtidigt som det faktiskt kryper i mig och jag vill greja och ha mig! Eeh, tror inte att jag gör mig så förstådd, haha.



Dagens jag! :) Idag ska jag gå och hämta min lillebror från dagis och umgås med honom ett par timmar! Det ska faktiskt bli himla mysigt. Förmodligen kommer han vilja kolla på Nicke nyfiken, leka med lego och springa runt. Det är okej :) Jag gillar det!

I morgon ska jag ha en sån där riktig städardag tror jag, hela huset ska städas och förmodligen kommer det att ta hela dagen! Får se om jag orkar, det är ju faktiskt Fredag i morgon? annars blir det på söndag.


Jag är bjuden på god frukost hemma hos mor...

img_0414 (MMS)

Jag är bjuden på god frukost hemma hos mormor och morfar :) Frallor, ägg och massa annat gott! Det var längesedan nu :) Ska hjälpa mormor att duka lite, för jag är hungrig! Förresten, riktigt gött väder idag :D


Inredning utav babyrummet

Det här med inredning är ju något som jag älskar att pyssla med och har alltid gjort. Nu står jag dock ganska still, det känns rätt sjukt med tanke på att det borde vara så skoj. Jag pratar om att inreda bebisens rum, än så länge har den ju inte så mycket mer än skötbordet, spjälsängen, babygymmet, babysittern och en liten stol. Så det fattas ju en hel del kan man säga, det kanske blir lättare när man vet kön? Troligtvis, förhoppningsvis.

Den första tiden ska ju bebisen ändå sova inne i vårat rum, så det är egentligen ingen panik alls, men det hade ju vart så skönt att ha det avklarat ju. Vaggan är förresten på plats och bäddad nu också, kan ta kort och visa er sedan :) Den är väldigt fin och charmen med det hela är ju att Robin faktiskt sov i den som liten pojke.

Jag tror faktiskt att jag lägger inredningsbiten åt sidan tills vi vet om det blir pojke eller flicka, så kan man inreda ut efter det sedan och jag tror faktiskt att det kommer gå tusen gånger lättare då med.

Fast jag har hittat en möbel till som jag VET att vi ska köpa dit in:


Ikea :) Så himla fin! Dessutom väldigt praktisk då man kan ha saker i själva bänken! Tänk den med lite fina sittkuddar på. LÄNGTAR, vill sätta igång nu!

Dock har våra lister inte kommit ännu :/ Känns surt som tusan! När de är på plats så fotar jag Robins fina jobb med rummet åt er! Han har vart riktigt duktig, speciellt med tanke på att det är första gången han gör något sådant, frå grunden också.

Man måste unna sig själv

Då var jag hemma igen, naglarna är fixade (dock inte lika bra resultat som vanligt, men det duger) och jag har umgåtts med morfar :) Tråkigt kan många tycka, men icke jag, morfar är bäst.

Nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem från jobbet så att vi ka käka, under tiden stoppar jag i mig nougat pillows, underbart goda, haha.


Vårkänslor

Idag ska jag fixa mina naglar, dricka kaffe och vara lycklig över allt bra ♥


Jag minns denna dagen som om det vore igår...

img_0380 (MMS)

Jag minns denna dagen som om det vore igår! :) Kan dock inte fatta vart snart nio månader har tagit vägen. Det är rätt galet att tiden kan rusa förbi så :) 12 dagar kvar till BF och vi är så redo!


Påslakan

Har kikat runt en del på påslakanset till bebisen. Det finns så himla mycket fint, men jag vill vänta tills jag vet vad för kön det blir, så att man kan välja färg utefter det :)

 

Längtar :)

Lördag

Herrejösses vad tiden springer iväg, nu är det endast 2 veckor kvar tills BF, 2 VECKOR?! Kan inte fatta vart tiden tar vägen och jag tycker att det gått riktigt fort ju.

Helgerna kommer på löpande band och det tackar jag ju givetvis inte nej till :) Det innebär mycket mer tid med älsklingen än vanligt och dessutom brukar ju helgen bjuda på något mer skoj än vardagen.

Igår glömde jag totalt bort bloggen, jag ar förövrigt blivit väldigt glömsk, knasigt? Brukar alltid ha koll på saker och ting, men inte längre. Kanske beror på att jag har mycket i tankarna nu bara. Justdetja, igår var det. Jag spenderade dagen tillsammans med min bror en sväng, en fika med Malin och sedan umgicks jag med min familj. En mycket fin fredag om ni frågar mig :) Dessutom fick vi ihop spjälsängen också, så nu är även den bäddad och klar, det känns så skönt för varje steg man är klar. Rummet väntar förövrigt fortfarande på sina lister, de hade inte kommit i veckan och det verkar som vi först får dem i nästa vecka :/ Rätt surt när vi tänkt göra klart allt i helgen!

Hittills idag har jag iaf hunnit käka frukost, bada, fixa mig, dammsuga, tvätta och vika tvätt. Det ni :) Inte illa.



Nu vet jag inte vad resten utav dagen bjuder på, men det lär jag märka. Det kanske bara blir slappt, men det gör inte så mycket det heller. Fast helst vill jag ju hitta på något, men min sambo verkar inte riktigt lika peppad på det :/ Så vi får kolla på det.

<3 Du&Jag, vi 2



Utan dig är jag ingen alls Mitt allt


Firandet

Igår firade vi ju som sagt söta Sophia som fyllde 21 år, det var riktigt trevligt och damerna är bäst ♥ Tänk vilken lycka att ha sådana vänner!

Vi började äventyret på vattenpalatset, där jag förvisso satt och tittade på men hade lika trevligt för det. Damerna hade lika skoj som man alltid hade där när man var mindre, detta SKA göras om och jag ska vara med. Igår valde jag att hoppa över eftersom det är ganska nära BF nu och jag vill inte riskera något. Jag måste även tillägga att Sophia var riktigt nervös innan för hon hade inte en aning om vad som skulle ske och Marika + min bror hade gjort ett bra jobb med att skrämma upp henne, bara för att liksom :) heh!

Efter badet blev det middag på TG i Vänersborg, riktigt god mat och en stunds prat och umgänge innan det var dags att åka hem igen. En underbar dag och Sophia var så värd det! Dessutom är det ju grymt kul när det uppskattas så, ni hade ordnat och fixat med allt så bra tjejer! :)


Skänk

Jag har snöat in mig på att jag vill ha en skänk till köket, den ska såklart vara vit. Jag hittar bara inte den perfekta? Någon som vet någon bra? :) Tacksam för tips.

Den ska helst inte vara allt för djup heller, eftersom det då kan bli ganska trångt.



Något i denna stilen hade vart perfekt :) Min jakt fortsätter!

Torsdag

Usch usch usch, inte mer snö nu :/ Det är faktiskt inte roligt!
Jag vill
ha vår nu, lite fler plusgrader och sol. Det hade ju vart helt fantastiskt.



Idag bjuder jag på den osminkade sanningen :) haha!
Har inte orkat sminka mig ännu, får se om jag ens gör det idag alls, känns rätt ovärt! Tror inte jag ska någonstans ändå :) Så då går det ju bra. Dagens planer är inte många då som ni kanske förstod, tvätta lite, städa undan och kanska snickra ihop spjälsängen om jag orkar innan Robin kommer hem, annars får han göra det idag :)




I can feel it

Nu sticker jag iväg :)



Ha en fin kväll gott folk, det ska jag ha :) Puss!

Sophia

Idag GRATULERAR vi underbara Sophia på hennes 21 årsdag! ♥



Vackraste tjejen! Underbara vännen.


Onsdag

Jag kan medge att jag drog täcket över huuvudet och sov vidare i morse när jag tittat ut, USCH! Jag trodde verkligen att det var över med snö nu, så fint väder som det faktiskt vart det sista, men icke.

Jag gick över till morfar för att få mig mitt dagliga kaffe och min dagliga dos utav honom :) hihi! Världens finaste människa, det är min morfar det ♥

Efter ett bra tag där gick jag hem och fick tvättat lite och nu sitter jag här. Ska strax lägga mig i ett bad och göra mig redo för kvällen, jag ska iväg med damerna på äventyr! :) Det gillas skarpt.


Underbart

Det gick kanon bra hos Barnmorskan :) Allt ser fint och bra ut, mina värden är också bra nu. Hade lite problem med järnet där ett tag, men det hade gått upp igen, känns skönt.



Magen, Vecka 38 (37+3)

Nu har jag & älsklingen precis myst och käkat en semla. Det slank även ner lite vaniljte, gott som tusan! Känns så himla härligt att få tillbringa massa tid med min babe när man väl kan, heh ♥ Så jag har pussat massor på honom nu!


Tisdag

Sorry för jätte kass update det sista :/ Har inte riktigt fått tiden att räcka till känns det som. För i Söndags vaknade vi upp pigga & glada, det var fint väder och allt. Vi gick över till mormor & morfar för en liten fika & kaffe, det var trevligt som tusan. Därefter bestämde vi oss för att skruva ihop bebisens möbler, det blev iaf ett färdigt skötbord. Spjälsängen är kvar nu, sedan är det mesta färdigt för den lill* att titta ut. Det kändes riktigt gött att få det ordnat, för rummet är färdigt nu egentligen. Det är bara lister som fattas och de kommer ju som sagt på Torsdag, så nu är det bara att vänta! :) Ni ska ju få se lite kort också när det är helt klart.

Efter att vi snickrat färdigt och jag städat klart så åkte vi och käkade lite och sedan blev det ett besök hos bror min! Älsklingen stannade kvar där med grabbarna och spelade en stund och jag åkte hem till morfar och dom och spelade lite kort. Trevlig söndag!

Igår blev det en hel dag tillsammans med familjen! Jag var inte hemma förrän elva på kvällen :) Det känns så himla underbart att vara med sina nära & kära nu! :)



Dagens me :)

Idag är det dags för ett besök hos Barnmmorskan igen, ska bli spännande att se vad hon har att säga :) Hoppas bara att allt ser lika bra ut som vanligt!

Annars har jag inte mycket planerat för idag, skönt det :) Dessutom skiner solen idag också, me love! ♥

Lördag

God dagens :) Då börjar även denna dagen lida mot sitt slut, kanske inte riktigt men nästan. Hur som helst så har jag haft en underbar dag och det härliga vädret har ju knappast gjort det sämre. Man blir så himla glad när solen skiner och det känns verkligen som om att våren är påväg nu :) Det gillar vi.

Jag började dagen med att åka och kolla på fotboll tillsammans med mormor och morfar, bror min skulle ha spelat men kunde ej pga skada :/ mindre kul. Fast det var iofs skönt att bara få komma ut i friska luften, det kändes hur gött som helst när man kom hem igen och nu kommer jag nog sova som en stock inatt. Hur som helst blev det lite kaffe hos mormor och morfar, (gott när man är så frusen) sedan kom min prins hem igen :) Kändes som en hel evighet utan honom ju! ♥ Skönt att ha honom hemma igen! Nu har vi käkat mat och handlat lördagsgodis, ikväll blir det mys för hela slanten.

Hoppas ni alla får en trevlig kväll, vi hörs mer i morgon :) Puss!

Fredagskväll

God kväll :) Maten blev riktigt lyckad och efter att vi käkat så la jag mig och kikade på Gossip Girl, 3 avsnitt hade jag missat, så det var nice. Älsklingen sov och för dryga 2 timmar sedan så åkte han iväg, ledsamt. Det låter som om jorden ska gå under, och vet ni? Det gör den nästan för mig. Jag känner mig inte speciellt trygg utan honom!

Nu är det iaf upp med hakan, ska bege mig hem till bästa Malin strax :) Vi ska ha lite myskväll tror jag, hehe. Det är aldrig fel ju.



Ni ser lite utav min nya tunika som jag köpte igår, för ynka 90 kr på Pondus :) Sikket kap! Visar bättre bild på den i morgon. Ha en fin kväll :)

Helgen är välkommen

Fredag och helg igen, det är rätt sjukt för jag hinner inte med. Det går ju så fort och alla som säger att tiden går långsamt det sista, inte vad jag märkt iaf. Kanske beror på att jag försöker vara sysselsatt så gott som hela tiden, om inte med det ena så med det andra, hehe.

Idag har jag hunnit med att dricka kaffe & prata med morfar ♥, tagit mig ett långt bad och fixat till mig själv lite (egentid) och storstädat huset. Det känns rätt gött att ha det gjort nu innan helgen, så att man bara kan gå omkring och njuta utav det fina och inte känna att man måste städa. Om ett litet tag ska jag sätta igång med maten också, för snart kommer världens vackraste hem.

Senare ikväll ska jag på dejt med Malin ;) hehe! Ska bli trevligt att träffas och tjöta lite faktiskt. Innan dess ska jag dock passa på att mysa lite med min prins, för han ska iväg sedan :/ Han blir dessutom borta över natten och det är inget jag ser fram emot. Vi sover ALDRIG utav varann, detta kommer bli en tuff natt, det känner jag på mig. Jag som inte ens kan sova innan han kommit hem om han är ute osv, usch.



Det är du & jag, det är vi. Föralltid!

My love



I wish for always ♥


Torsdag

Hallå alla fina :) Hur mår ni idag? Själv mår jag super, har sovit som en prinsessa inatt. Det har vart otroligt skönt och när jag vakna i morse så kunde jag knappt fatta att jag faktiskt bara vaknat en gång :) Super! Hoppas detta håller i sig, för man blir ju så mycket mer utvilad om man får sova ordentligt. Vaknade utav mig själv vid nio idag, det är ju ganska bra, för att vara mig. Tog mig därefter ett bad, fixade mig och nu har jag precis käkat min frukost :) Bra start på dagen!



Bilderna blir usla med camen när ljuset ligger på så där bak :/ Sry!

Senare idag ska jag iväg med bror min till Trollhättan, han skulle fixa med sin telefon och kika lite i affärer så jag hänger med som sällskap :) Det är alltid trevligt. Dock är det så himla störande att man ALLTID hittar saker när man inte ska och så när man väl ska ha något, så hittar man INGET. Någon som känner igen sig? Det är kass.

Detta blir iaf en bra dag, det känner jag på mig :) Puss!

Bilder

Jag har nu funnit 2 bilder från i Söndags :) Babyshowern! Fler kommer så snart jag fått dom :)



Rosa & Blå cupcakes som söta Camilla bakat :)



Den fina dukningen & den underbara presenten! :) ♥

Bilder lånade utav: Camilla :)

Clutch

I morgon ska jag och bror min till Trollhättan en sväng, då ska denna bli min:


Endast 99 kr på H&M, perfekt då jag har massa värdechekar där :) Me like.

Onsdag

Oj, tiden har sprungit iväg idag och jag har inte haft en tanke på att blogga. Knasigt :)

Större delen utav dagen har jag spenderat hemma hos morfar, vi har druckit kaffe och jag har blivit något klokare, som alltid efter ett tag med honom. Det är rätt sjukt hur mycket han vet och hur mycket om världens osv han kan suga in i sin hjärna. Det är ju faktiskt bra för min del, jag lär mig alltid något nytt.

Dessutom har jag hjälpt dom att fixa med deras pensionspapper, inte det roligaste men det är klart att man ställer upp. Det behövde göras och de hade inte så mycket koll, jag fixade med det mesta! :) Känns bra. Kanske ska bli kontorist, som sitter med papper hela dagarna? Haha, njae det blir förmodligen för tråkigt i längden.

Nu har jag iaf lagat mat till mig & älsklingen och han ligger utslagen på soffan. Gott var det och nu ska jag snart fixa och greja lite här hemma.


Fina du

Jag har haft en jätte trevlig dag tillsammans med sötaste Sophia :) Vi har käkat, kollat i affärer, fikat och snackat massa babbel. Det är alltid lika underbart att komma iväg en sväng och bara strosa, speciellt tillsammans med bra sällskap! Tack för idag fina vän ♥



Nu har jag vart hemma ett tag, pratat lite med älsklingen och nu sitter jag här. Det blir snart en kopp kaffe och sedan ska jag bara ta det lugnt :) Jag är trött i kroppen idag känner jag.


Tisdag

God morgon :) I natt har jag faktiskt sovit ganska gott, endast vaknat ett fåtal gånger, men har då lyckats somna om ganska snabbt, skönt! Vaknade redan vid nio i morse, så jag tog mig ett långt och skönt bad, nu sitter jag här och käkar lite frukost, härligt.



Runt ett tiden idag ska jag träffa Sophia, tror att det blir en fika i Trollhättan :) Mycket trevligt! Därefter har jag inga planer så vi får väl se vad dagen bjuder på. Man blir en riktig livsnjutare när man går hemma såhär :) Jag klagar inte!

RSS 2.0