Lätt godaste glassen :) Testa den smaken, ...

img_5210 (MMS)

Lätt godaste glassen :) Testa den smaken, mm! Glass, kaffe, sol, min dotter och familjen :) livet är gött!


Lördag & strålande sol

Min lilla prinsessa ligger och sover och jag har precis duschat och käkat frukost :) Hon är snäll som ger mamma lite tid att fixa! Nu ska jag bara göra mig i ordning också, vi får väl se om hon sover genom det också, annars får hon ligga i babygymmet sålänge.



Just nu, inte jätte charmigt direkt, men man får bjuda på sig själv :)

Jag vet inte vad dagen bjuder på idag, mer än att jag ska över till mormor och morfar för en kopp kaffe och lite sol på deras altan :) Underbart! Jag måste få lite färg nu, har ju inte solat alls under dessa dagar de vart sol, det har inte riktigt blivit så, tråkigt nog.

Sedan i eftermiddag kommer älsklingen hem igen också, det är bra :) Saknar honom redan, min prins.
Hoppas att ni får en fin helg i det fina vädret godingar :)


God morgon :) Vi har gosat en stund denna ...

img_3238 (MMS)

God morgon :) Vi har gosat en stund denna morgon, därefter ville hon ha mat och somnade sedan om igen, gullungen. Det är perfekt för nu hinner jag ta en dusch och greja mig medans hon sover! :) man får passa på! Hoppas ni får en underbar dag i det fina vädret!


Styrka & Kärlek

Det har vart en väldigt känsloladdad dag idag, utav fler än bara en anledning.
Dagar som dessa behöver man sina nära & kära, man behöver veta att de finns till hands.
I situationer som dessa, visar sig de riktiga och stadiga vännerna!

Jag skulle aldrig kunna tala om för er hur mycket ni betyder, för ord räcker inte till. Jag gör vad jag kan för att tala om & visa för er hur mycket ni betyder för mig, jag är så glad och tacksam för att just jag fått så fina och nära vänner. Kärlek ♥

Alla behöver en utsträckt hand ibland, även om man inte vill be om den! Det fina med äkta vänner är just det, man behöver aldrig be om den, för de ser utan att höra ett ord.


Kärlek till mina fina & starka tjejer <3 N...

Kärlek till mina fina & starka tjejer <3 Ni är guld. Finns här hela tiden, vad det än gäller!


Ikväll ska jag och min lilla tjej åka och ...

img_9517 (MMS)

Ikväll ska jag och min lilla tjej åka och titta på morbror som ska spela boll :) Därefter blir det myskväll, bara vi två <3 Pappa ska iväg på äventyr & alla brudar ska ut på galaj ;)


Tiden rinner iväg

Jahopp, då har snart denna dagen passerat också! Tycker att det går så himla fort, dagarna bara flyter ihop på något vis och man hinner inte med så mycket mer än lill-tjejen! Fast det är underbart, så jag klagar inte ♥

Idag var vi på BVC, hon har gått upp exakt 1 kilo sedan hon föddes och det är idag 3 veckor sedan! :) Hon är dessutom 4 cm längre också, det är galet hur fort det går, innan man vet ordet av så är hon ju tonåring, haha. Mammas fina lilla flicka ♥




Mitt nya linne :)

img_1765 (MMS)

Mitt nya linne :)


Torsdag

I natt spöregnade det och nu är det skinande sol igen, härligt ♥ När vädret är såhär bra så glömmer man liksom bort allt tråkigt, iaf för en stund. Just nu dricker jag mitt te och käkar en macka, sedan blir det duschen! Jag passar på medans lillan sover, det är lika bra!



Planerna för dagen är annars inte många, det blir lugnt fint. Vi ska få besök utav Malin en sväng iaf :) Det är alltid lika trevligt! Kanske kan bli en promenad också, det är skönt med frisk luft faktiskt, detssutom bra för Lovisa att komma ut lite också! :)

Ne, nu får jag duscha innan hon vaknar! :) Puss på er!

Morbror är på besök hos Lovisa :) Mina 2 b...

img_3297 (MMS)

Morbror är på besök hos Lovisa :) Mina 2 bästa <3 kärlek!


Det var längesedan vi körde en dagens :) S...

img_7324 (MMS)

Det var längesedan vi körde en dagens :) Så här kommer det en! Enkelt, bekvämt & snyggt. Puss på er!


27 April

GRATTIS till världens finaste bror som fyller 22 år idag!



Större delen utav livet har vi gått sida vid sida och hjälpt varandra längs vägen. Du är min andra halva, den där bättre halvan! En själsfrände, en bästa vän och en bror, du har alla de egenskaper som behövs! Utan dig hade jag aldrig vart vid detta stadiet i mitt liv, du har alltid funnits här för mig när jag behövt det ♥ Jag älskar dig.


Onsdag

Då har vi precis vinkat hejdå till sötaste Sophia som vart här på besök och gosat med lilla Lovisa :) Mycket trevligt faktiskt! En kopp te och lite skvaller är aldrig fel, haha!




Vackra tjejer ♥

Annars då, resten utav dagen blir förmodligen rätt lugn! Tänkte betala räkningar och lite sånt där nödvändigt. Dessutom kanske det blir tvättat en och annan tvätt, skulle nog behövas. Känns inte som om att man gör annat än tvättar nu för tiden. Det spills bröstmjölk och kiss/bajs rinner lite här och var ibland, haha. Fast det hör till :)

Igår var vi iväg och kollade på fotboll faktiskt, det var lite blåsigt och kallt men ändå riktigt gött att komma iväg och ut en sväng :) Bror min spelade ju, alltid kul att se.



Innan dess åkte vi en sväng till överby också, jag fick köpt mig ett nytt linne/tunika och en t-shirt. Amningsvänligt och bra, haha. Det är mycket att tänka på!


26 april 2011, det innebär 2 år tillsamman...

26 april 2011, det innebär 2 år tillsammans med min prins! De bästa åren hittills och många fler ska det bli, det finns ingen som Robin och jag älskar honom otroligt mycket! Tillsammans har vi dessutom skapat det finaste man kan få, ett barn <3 Vi är starka tillsammans och så länge jag har dig så saknar jag inget.


Trött tjej :) Min älskade fina lilla Lovis...

img_6047 (MMS)

Trött tjej :) Min älskade fina lilla Lovisa! <3


Det finns inget finare

God morgon alla fina :) Det är helt fantastiskt väder ute och har ju vart i flera dagar nu, kan man bli annat än glad? Jag älskar det iaf, man njuter utav varje sekund känns det som. Vad roligt att se att det är så många som stannat kvar, trots den usla uppdateringen! :) Just nu känner jag bara att jag vill ta vara på alla stunder jag kan med min dotter, tiden går ju så himla fort och hon växer galet mycket hela tiden. Det är ju iofs kul att se utveckligen, men jag vill ju alltid att hon ska vara min lilla docka :) haha! Det är ganska sjukt hur mycket man kan älska någon på så kort tid, hon är verkligen mitt allt ♥ Denna kärlek som jag känner, har jag aldrig känt förut.
Hur som helst, efter att lilla tjejen fått mat och ren blöja så somnade hon om igen. Jag valde att gå upp och käka frukost och ta mig tiden till datorn för första gången sedan hon föddes. Så nu sitter jag här med en kopp vaniljte och lägger över alla foton vi tagit hittills. Jag ser nu att vi vart kassa med att ta kort, det måste bli ändring, för det är ju så himla roligt att ha sedan! Jag tänkte att jag skulle framkalla massa kort och göra ett album till henne, som hon sedan kan kika i när hon blir äldre.



Min lilla tjej, 2 veckor & 3 dagar gammal! :) Min lycka är total och det är det enda jag tjatar om, men så får det vara. Jag kan ju säga det: Livet börjar inte på riktigt före man fått barn, det är lycka ♥

En förlossningsberättelse kommer längre fram när jag tar mig tiden att skriva en :)

Nu ska jag dricka upp mitt te och sedan hoppa in i duschen medans Lovisa ändå sover!

ps. jag vill även passa på att tacka alla som tagit sig tiden att komma förbi och säga hej, ni är guld. Och tusen tack för alla super fina presenter ♥


Vi vill önska er en riktigt glad påsk :) I...

img_8353 (MMS)

Vi vill önska er en riktigt glad påsk :) Idag är Lovisa kalas-klädd, gammelmormor fyller 65 år :) Så ikväll blir det grill & tårta!


Mammas söta lilla tjej i sina nya kläder :...

img_7577 (MMS)

Mammas söta lilla tjej i sina nya kläder :) Idag har vi vart på kusin Vincents dop och lilla Lovisa var hur snäll som helst igenom hela tiden :) Kändes skönt! Jag vet att det är dålig uppdatering nu, men jag känner att mina prioriteringar är på annat just nu, så det blir väl bara något inlägg här och var med mobilen :) Har ju inte ens haft igång datorn sedan Lovisa föddes, endast använt mig utav min iphone när tiden funnits! Så vet ni iaf, kommer tillbaka så småningom! :)


Jag njuter för fullt utav mitt nya liv som...

img_7496 (MMS)

Jag njuter för fullt utav mitt nya liv som mamma :) Hon är utan tvekan det bästa som hänt mig! Jag älskar denna lilla tjejen utav hela mitt hjärta, en kärlek jag aldrig trodde var möjlig! <3


Jag kunde inte vart lyckligare, kl.22:42 7...

img_0053 (MMS)

Jag kunde inte vart lyckligare, kl.22:42 7 april föddes vår lilla ängel <3 Jag njuter utav varje sekund och mår som en prinsessa! Mamma & pappa älskar dig, Lovisa!


Älskade barn



8 dagar över tiden, vi längtar så
Kom ut till mamma & pappa


Måndag

Idag är det Måndag, ny vecka och min absolut sista vecka som gravid med säkerhet. Har det inte hänt något innan lördag så sätter dom igång mig. Känns ganska skönt att veta att det snart är över, för jag längtar ihjäl mig och dessutom känner jag mig riktigt skabbig nu. Vill fräscha upp kropp och själ på något vis, men det känns ganska omöjligt. Man känner sig inte snygg någonstans när man går såhär i sluttampen och man är svullen osv. Jag ska dock inte klaga, för jag har älskat att vara gravid, det är utan tvekan det finaste jag vart med om! ♥

I morgon ryker mitt löshår också, det känns riktigt gott faktiskt. Orkar inte med det längre och söta Camilla ska komma hit och hjälpa mig! Det är en fin vän det ♥ Tror att vi ska ta lite på topparna med, för dom är så slitna nu att de trillar av snart usch! Har bestämt mig för att bli mörkhårig igen också, tror inte att jag kommer ångra mig, fast man vet aldrig. Vi får helt enkelt se :)



En sliten tjej som är trött som tusan! :)

Söndag

Rätt tråkigt väder idag :/ Surt! Jag som hörde rykten om värsta vår-vädret, men icke det. Det gör iofs inte jätte mycket, jag & älsklingen har tagit denna morgonen till att städa huset och få ordning och reda! Känns gött som tusan :) Man vill ju ha det fint och rent om bebisen skulle vilja komma någon dag snart!

Än så länge händer det inget alls :/ Det är bara att fortsätta vänta, 8 dagar över tiden nu. Fast jag blir nöjd bara jag slipper igångsättning, så den har några dagar till på sig, hehe. Vår lill* plutt verkar trivas gott i mamma mage iaf, det är det ingen tvekan om.

Annars då, helgen har bestått av massa mys och kvalitetstid med nära och kära, precis så som jag älskar att ha det. Idag ska vi på kalas också, trevligt värre :)

Nu ska jag lägga mig i ett bad och fräscha till mig lite :)! Later.


Fina du

En glad tjej sitter hemma hos sin älskade bror och grejar med sin nya telefon som kom idag :) Härligt är det. Om ett tag åker jag&älsklingen hem och då blir det troligtvis myskväll, som vanligt ♥

Sedan väntar en helg, med massa väntan :) Hoppas på bebis nu!


Till mina älskade tjejer:
Finns här, allt kommer bli bra ♥ Kärlek & styrka till er. Ni klarar detta!

Fredag

Oh, idag vaknade jag kvart i tio. Sent tycker många, tidigt tänker jag :) haha! Jag är ju sån himla sömntuta, men det är ju bara bra om jag börjar vänja av mig vid att sova så mycket nu!

Om en liten stund ska jag gå över till morfar på lite kaffe och prat :) Annars får vi se vad dagen bjuder på! Det är ju helg igen, skönt det :) Då får man ha sin prins hemma ♥ hehe.

RSS 2.0