god morgon

Då har jag precis vaknat ur min skönhetssömn och jag kan ju säga att jag vaknad inte av mig själv, hade ställt klockan på 13:00 för arr jag vet hur länge jag kan sova annars. Känns iaf som att jag är utvilad nu, dock har jag sovit ur dåligt i natt, kunde inte somna förrän klockan var ca. 02, vaknar 45 min senare (dock var det en bra grej) och sedan vaknar jag igen vid kl. 06. Det har varit lite påfrestande men så kan det gå.

Vill ägna en tanke till min Sandy <3

Nu ska jag gå ner och sola, ta ut pengar och sedan upp till lägenheten igen för att fixa mig, yey. Kanske hörs mer sen!



You're so fine


perfect

Har precis träffat Malin, pratat om allt inför i morgon och nu verkar det som om allt faller på sin plats. Det känns jätte skönt faktiskt, nu behöver man inte tänka på något alls, endast att göra sig fin. Nopra ögonbrynen, göra iordning fötterna (måla, fila osv), raka sig och självklart sola en gång till. Detta kommer bli bra, jag är pepp. Vet att jag sagt att nyår är överskattat och att förväntningarna bör vara låga (vilket dom egentligen är) men nu känner jag att iaf middagen och hela den biten kommer bli bra, det är ju faktiskt det viktigaste. Vad som händer senare på kvällen är ovässentligt just nu, tar det som det kommer eftersom det brukar bli bäst då. Finns en del alternativ och vi får se vad våra kloka huvden slår ihop.

Just nu sitter jag som ett litet barn med massor av myror i menen då jag är fruktansvärt rastlös. Vet inte vad jag ska hitta på riktigt, kanske ska gå och lägga sig. Men det känns tråkigt och på tok för tidigt för att vara mig. Får väl se.


You make me breathless

morfar är min idol

Då var man hemma igen, precis käkat en pizza och jag kan ju säga att magen inte mådde så bra av den. Fast å andra sidan är det slut med detta efter nyår, ingen mer skit mat, inte massa godis och chips och sånt skit, nytt sundare liv.

Jag har iaf fått fixat allt nu, spriten, ciggaretterna, kläderna osv. Malin har fixat maten och det, så nu är vi på gång. Börjar bli riktigt pepp nu faktiskt, känns bra.

Var hemma förut, skulle blivit en snabbis bara så jag kunde hämta mina kläder och en få i mig en snabb kopp kaffe, men så kom vi igång och prata och tiden rusa iväg, så det blev 3 timmar istället. Kan säga att det var jätte trevligt, morfar, bror, D och jag hade ett långt trevligt kaffe-rep där. Morfar är så söt, vi satt och snacka och så kom vi in på det här med att jag aldrig är hemma längre och knappt Andres heller och visst saknar han oss. Han blev så rörd att vi bara kom hem och hälsa på lite och tog oss tid att sitta och snacka, det gör mig lycklig att göra morfar lyckllig. För som livet ser ut är det ju alltid morfar som vart min förebild, min stora idol och mitt allt. Han har uppfostrat mig och gett mig allt jag någonsin behövt genom alla dessa år, jag älskar min morfar mer än något annat. Självklart har han blivit trött på mig ibland och viseversa men det stoppar oss inte och har aldrig gjort. Man kan inte undgå att det är tomt när man "flyttat", ingen som tjötar på en om allt och inget osv. Som morfar sa "Jag saknar dig så mycket Alexandra, nu har jag ju ingen att städa upp efter och jag har ingen att tjata på längre, det är tomt utan dig".
Ja säga vad man vill, men familjen är ändå det bästa man har och någonsin kommer få!


Det finns inga ord för vad jag känner, det är obeskrivligt

just need you

Jag behöver dig vid min sida, jag behöver höra dig säga hur mycket du tycker om & bryr dig om mig.


stressigt

Kanske inte fysiskt men psykist, som fan också. Känns som det är hur mycket som helst som ska fixas och ingen tid, å andra sidan har jag tiden men jag vet inte vad det är som stressar upp mig. Nyårsafton i morgon, maten ska fixas, drickas ska fixas, kläderna ska hämtas hos mormor och morfar och middag ska hinnas med i morgon innan jag ska till Malin, hemma hos D:s pappa, ah får se hur jag gör med allt.

Måste sola också, hur ska jag få ihop pengarna till allt? Det hade vart skönt om man var ekonomiskt oberoende, det hade blivit så mycket lättare. Dock är så inte fallet och det är bara att leva med.


I'm falling without you

du är fantastisk

Du ger mig min styrka varje dag, du hjälper mig att finna vägen jag borde funnit förlängesen.
Att du alltid ger mig kraft bevisar hur stark du är, att du alltid finns här bevisar hur mycket tålamod du har.
Du är fantastisk, Malin.

trevligt

Då var man hemma igen, 9 timmar senare och en del shopping och hårfärgning. Har som sagt var nere hos min kära mamma i Göteborg, färgat hennes hår och bytt julklappar. Byte ut min klänning jag fick till ett par snygga chinos och så fick jag en  tunika och 2 par strumpbyxor av mamma, hon är bra snäll. Färgning gav ett bra resultat och jag är hysat nöjd faktiskt, då mamma ska ha 2 olika färger i sitt hår är det inte det lättaste.

Min lillebror är bra söt vill jag lova, när jag stod och tog på mig utterkläderna för att rusa till bussen kommer han fram till mig, ger mig en puss och säger lite knackligt "ciao" (hejdå på spanska), han är bara för underbar. Drygt ett och ett halvt år är han för de som undrar. Min ögonsten <3

Har precis träffat Malin sen sväng också, hon kom förbi en snabbis direkt när jag kom från bussen. Osocial, trött och tråkigt var  jag också, förlåt <3. Nu är i alla fall planerna i lås och det är bara nyår som fattas, nice.

Nu ska jag nog ta och sätta på en film att somna till, det är ju trots allt en dag i morgon också.



Jag är så lycklig att du finns

ready

Då var man iordning gjord och klar, det gick fort och jag är nöjd så det var bra. Funderar på att ta något att äta innan jag åker också, är hyfsat hungrig och dessutom är det ju inte bra att gå på tom mage. Jag måste verkligen börja skärpa mig med det där nu asså, äter sjukt dåligt och är jätte dålig på att motionera. Efter nyår får det bli nya tag, milen varje dag och sedan försöka anpassa maten efter tider och nyttighet. Jag ska vara ärlig och säga att det blir alldeles för lite matlagning och alldeles för mycket onyttigt, vilket inte är bra för något. Så nu blir det andra grejer! Har t.o.m fått en stegräknare av mormor och ett måttband som mäter BMI och sådant, hur bra som helst nu när man verkligen ska komma igång. ( För att inte glöma den fina julklappen jag fick också, en viktväktarbok, haha )

Ne, nu ska jag äta innan bussen går, hörs sedan.
 

Om du visste hur underbar du är


morgontrött

Det skulle man kunna säga att jag är, har precis gått upp och jag är fortfarande trött. Trots att det inte blev senare än Kl.02 igår, fast efter julens ståhej så behöver nog kroppen vilas. Dessutom är det inte lågt kvar tills nästa stora grej, NYÅR. Det med blandade känslor, tycker att nyår är ganska överskattat men det kan ju dock bli en överraskning i år, får se. Helst av allt hade jag viljat fira det nya året med min prins som jag, förhoppningsvis, kommer tillbringa det kommande året med, fast det tycks inte bli så och det är bara att svälja antar jag. Ska iaf äta en god middag med mina närmsta vänner och bara det är ett stort plus. Jag tror att det kommer bli jätte trevligt.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan göra mig klar för att åka med bussen ner till mamma, ska bli trevligt. Färga hennes hår och byta julklappar står på menyn, sedan blir det väl en matbit också om jag känner mamma rätt.


Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

moving mountains

Då är Söndagen snart över, vart en ganska lugn dag och inget bakis alls, skönt. Det var trevligt igår, sjöng massa singstar osv. Gick bort till mormor och morfar och hälsade på idag också, pratade om viktiga saker och jag fick som jag ville, det handlar ju om att mötas halvvägs så att säga. Malin var också med, vi gick bort, drack en god kopp kaffe också. Nu sitter jag här, tandvärk och uttråkad.

I morgon ska jag hälsa på mamma nere i Göteborg, hjälpa henne och färga håret inför nyår och byta julklappen som var för liten. Trevligt att få träffa dom lite också, hinner ju inte riktigt i vanliga fall då skolan är i Trollhättan och dom bor i Göteborg.


You could have me moving mountains, i'm so in love.

like a tattoo

Då har man varit i Trollhättan en snabbis med Malin, fick köpt mig en plattång, ett par stövlar, strumpbyxor och ett läppstift, hur gött som helst. Dessutom, det ska vi inte glöma, fick jag nagelförlängning av mitt hjärta som en julklapp. Hon är bara för underbar och fina blev dom också.

Efter det åkte vi hem och jag hamna direkt i soffan, kollade lite på oth och sedan sten-somande jag i 2 timmar, skönt var det eftersom jag sov hur dåligt som helst i natt. Nu sitter jag här och lyssnar på lite musik och gör mig pepp inför ikväll då det tydligen ska sjunka ner en och annan öl. Får väl se hur det blir.

You're on my heart just like a tattoo, i'll always have you, D.


Puss&Kram

myskväll

Idag har minst sagt varit en slapp-dag för min del, städat undan lite efter drickandet i lägenheten igår, duschat, gått och solat, träffat Malin och suttit vid datorn. Antar att det är så det blir när man dricker lite för mycket, för igår kan jag säga att det blev en hel del för mig (kanske lite för mycket). Fast huvudsaken är ju att man har kul och det hade jag med min familj, vänner och pojkvän.

Imorgon blir det upp och hoppa redan halv nio, ska nämligen åka med Malin till Trollhättan och få min julklapp (nagelförlängning) av henne, hon är bara för underbar mitt lilla hjärta. Vi kommer bli så fina tills nyår, det är perfekt. Sen har jag ingen aning om vad som står på menyn för morgondagen, får väl se vad som händer.

Jag bär det på mig, jag kommer alltid bära det med mig, du är underbar.



Sandy, jag saknar dig. Hoppas du har det bra! <3


Nu ska jag ta en dusch, sen lägga mig och kolla film med D, mys.

Puss&Kram

julen är över

Nu var denna julen också över, sa bara poff så var det slut. Har haft det trevligt med både vänner och familj så jag ska inte klaga. Tack allihop för att ni har gjort ännu en jul bra.

Igår blev det att käka julmat, dricka och ha allmänt skoj, trött och seg idag bara. Antar att det är smällar man får ta. Tänkte gå ner och sola lite också, måste lägga på brännan tills nyår ju, så man ser brun och fin ut.

Malin min Malin, är så glad för din skull. Du är värd allt det bästa.

D, du lyser upp mina dagar. Jag är lycklig!

Puss&Kram


god jul

GOD JUL på er alla! Hoppas ni får en underbar dag :)


Min D är bäst, tack så mycket finaste !

äntligen

Äntligen hemma efter en lång lång arbetsdag, skönt som tusan måste jag säga. Började tidigt och slutade 22:00, inte sådär jätte kul precis. Fast vad gör man inte för att hjälpa moster att bli klar med det sista.
Har betalat min räkning idag också, skönt att få det gjort och ha igång mobilen för utgående samtal igen. Efter jobbet gick jag, moster och Malin upp till Manchester och käka en pizza och drog 2 cider, det var gött som fan, känna att nu har man lov. Sedan blev det en sväng till frasta för att inhandla ciggen för de kommande dagarna. Fick ett snabbt besök av Malin.G och Rebecka från thn också, myspysisar är dom. Var dock inte speciellt social då jag verkligen är helt slut efter denna dagen.

Nu ska jag duscha tänkte jag, sen hoppas jag på massa mys med D , det är ju trots allt snart julafton och i morgon kommer vi inte att fira ihop då han ska vara med sin familj och jag med min, så vi får ge julklappar efter tolv eller också i morgon på morgonen innan vi skiljs åt för kvällen, får se.

Nu säger jag God natt för mig iaf, Puss&Kram

P.s Malin, du är bäst.

gotta find my own way now

Äntligen klar med städningen, en sån himla lättnad att slippa tänka på det mer nu. Nu finns det till och med bestick och glas som är rena, det är bra. Har städat igenom alla mina grejer också, som bara låg som ett enda stort berg i rummet, så nu är jag nöjd för idag faktiskt. Har varit en händelserik dag och i morgon lär det bli minst lika mycket, med tanke på att jag ska jobba.

Rebecka var här förut en snabbis också, trevligt att träffa henne, var ett tag sedan nu eftersom jag inte vart så bra på att vara i skolan på sista tiden. Iaf så lämnade hon pengarna för mobilräkningen (hennes del), känns bra. Kan förmodligen börja ringa och sms på den igen i morgon, hoppashoppas. För hur kul är det att inte ens kunna skicka iväg ett sms på julafton till de som betyder, inget kul alls skulle jag säga. Kommer kännas tungt att lämna ifrån sig så mycket pengar när man egentligen hade kunnat göra så mycket annat roligt för de, men sånt är livet när man aldrig tycks lära sig av misstagen, smällar man får ta.

nu är det dags för mig att hitta min egen väg.
framtiden är oviss.


Nu ska jag duscha och sedan sova. God natt!

Puss&Kram

it's not okey

Jag tänker inte låtsas att det är okej, för det är det inte.
Vart finns du när jag behöver dig som mest?

I'm done beliave in you.

tacktacktack

Ett jätte stort TACK till Jennie (jencie.blogg.se) som gjort min underbart fina design till bloggen.
Är hur nöjd som helst, så tack!

smärta&trötthet

Då har man äntligen kommit hem och är färdig med dagen alla "måsten" osv. Har jobbat, åkt till Trollhättan, jobbat igen, träffat Sandra och Malin en snabbis. Nu är jag hemma igen, måste säga att det är väldigt skönt med tanke på att jag är helt slut i kroppen och har ont i foten. Fick handlat den sista julklappen till D iaf, skönt. Laddaren som jag nämnde i inlägget tidigare blev det inget med, den fanns inte någonstans. Fast till min stora lycka hittade jag laddaren till slut (trodde den var borta) så det var himla skönt det och 800 kr rikare. Iofs ska alla mina pengar gå till mobilräkningen som blev efter Thailand och jag kan inte påstå att den var att leka med.

Jobb i morgon också då, jag vill verkligen INTE, men vad ska man göra, det är bara att kämpa på. Det är trots allt sista dagen i morgon och det känns skönt, för efter det kan jag äntligen njuta av mitt lov.

Sandra, jag kommer sakna dig så himla mycket. Kändes jätte jobbigt att säga "vi ses snart igen", det kommer bli så tomt och 3 veckor är trots allt väldigt lång tid, men jag hoppas att du får en underbar resa och hälsa pappakent från mig. Älskar dig vännen.

Nu ska jag nog ta mig an den jätte stora disken som är och sedan duscha för att efter det gå och lägga mig, som sagt är svin trött.

Puss&Kram

jobb&thn

Kom precis tillbaka från jobbet, har vart där 3 timmar nu innan jag och D ska iväg till Trollhättan och handla mat och sånt. Jag ska också köpa laddare till min gamla mp3 som jag sålt till Patrick och sista julklappen till D.
När vi kommer tillbaka ska jag iväg och jobba igen och sen träffa Sandra innan hon åker 3 veckor! Kommer bli sjukt tomt utan mitt hjärta ju, usch. (Självklart ska Sandra också vara med och gå milen, missade att skriva det igår)

Aja, nu ska vi åka! Puss&kram


Filmkväll

Skulle egentligen vart borta hos Sandra i Göta nu, med henne och Malin. Hade planerat att mysa och kolla film, känner mig lite kass för att jag inte är där då Sandra ska åka till Panama i 3 veckor på Tisdag morgon. Fast jag ringde och snackade med Sandra förut så vi bestämde att vi skulle träffas i morgon, dricka lite chai te och prata och säga hejdå för en tid framöver. Kommer sakna dig pinglan. Åter till det jag skrev om, jag tror inte jag hade vart något vidare sällskap då jag verkligen är hur trött som helst och dessutom irriterad, då är det bättre att stanna hemma än att förstöra för dom med en tråkig attityd. Aja, så är det.

Väntar nu på att Malin ska komma hit med lite grejer som jag glömt kvar hos Sandra, sedan ska jag lägga mig i soffan med lite chips och dip och kolla på Twilight och The notebook, om jag inte somnar.

Såna här helger tar på krafterna, får ta det lite lugnt nu efter jul och nyår känner jag. Påbörja ett lite mer nyttigt liv för både kropp och själ känner jag, det behövs verkligen. Malin och jag ska börja gå milen varje dag efter nyår och jag tror verkligen det kommer bli så, jag är pepp på det nu och hon hjälper mig alltid när jag behöver det. Det finns nog ingen som ställer upp så mycket på mig som hon gör, det betyder hur mycket som helst.

Puss&Kram

<3

Jag sökte dig och fann mitt hjärta, D


Finns så mycket i mina tankar just nu, vet bara inte hur jag ska få ut allt. Det är svårt att sätta ord på det jag känner inom mig och känslan går inte ens att förklara. Jag tackar iaf för det jag har, de som inte sviker.

(".)

Besvikelse på många olika sätt.
Jag vet inte vad jag ska tänka, känna eller tycka längre.


Betrayed one more time
but somewhere down that line
Your gonna get whats coming to you
pull the knife from my back
to leave the one inside intact
cant wait to return the favour
too many time i've seen
it rip a hole into our friendship
this is how its been
how it always will be
you think you're above me!




när vi två blir en

Tänk att det är så himla skönt att sova, det finns knappt något som är bättre. Gick och la mig igen efter det förra inlägget och har sovit till för ungefär en timme sen. Illa att knappt se ljus på en hel del, men vad ska man göra. Det tar på krafterna att hålla igång vill jag lova. Dessutom finns det inget bättre än att gosa ner sig tillsammans med D.

Imorgon ska jag först jobba, sen åka till Trollhättan för att få fixat det alldra sista och handla mat med D till lägenheten. Efter det ska jag tillbaka till jobbet igen, moster var snäll och gav mig lite ledigt, så ska jag jobba över istället, men det är bättre det, behöver verkligen komma iväg och få fixat dessa saker.

Nu ska jag nog käka något, sen göra mig en kopp med chai te och sätta på en bra film.

Puss&Kram

När man är full

Då har man vaknat, kan inte påstå att jag är speciellt pigg men det är väl smällar man får ta. Drack alldeles för mycket igår kände jag, mina vänner ville verklgen se mig full igår och så blev det, varsågoda. Efter att D vart så snäll och hämtat mig mitt i natten (tror klockan var halv fem) skulle vi kolla en film, hur tror ni det blev? Jag sten somnade redan innan han hunnit sätta på filmen, tråkigt. Gårdagen var helt okej ändå, tråkigt bara att alla drog helt plötsligt, fast klockan var iofs ganska mycket mer än jag trodde.

Det är allt jag har att säga om igår. Idag ska jag bara ligga och bli fet och kolla massa film. Orkar inget annat känner jag, värsta huvudvärken och helt seg i kroppen.


Hörs sedan! Puss&Kram


All I need is you

Då var man hemma igen efter en kort dag på jobbet, försov mig nämligen och var först där 2 timmar senare än jag skulle, det är ju inte direkt någon skräll när det gäller mig, illa. Gick för och la mig Kl.05 i morse så det är kanske inte så konstigt att jag inte orkade upp klockan nio, men det var det värt. Gårdagen var mycket trevlig faktiskt och jag fick bekräftat ett och annat som bara gör mig mer lycklig än någonsin. Jag visste inte att jag kunde ha såhär trevligt utan mina favorit-tjejer men det gick ju alldeles utmärkt.

Över till kvällen, det närmar sig och jag börjar bli riktigt på g nu. Jag tror det kommer bli en lyckad kväll och givetvis kommer det säkerligen bli massa skit som vanligt, men å andra sidan, vad är en fest i LILLA EDET utan det? Jag längtar. Först är det iaf middag hemma hemma, mormor bjöd hem mig och Malin på lasagne innan vi ska ut och dricka. "Man måste äta ordentligt innan man ska festa, så jag vill att ni kommer hem", hon är allt bra söt. Sandra ska ju iväg till Trollhättan så henne träffar vi senare. Iaf, tänkte att jag skulle ta mig en powernap innan jag börjar göra mig klar, har ju som sagt inte fått allt för mycket sömn i natt.

D, jag är lycklig med dig. Du är underbar!

På återseende, Puss&Kram

Beautiful disaster

Julafton närmar sig med stormsteg och numera är jag beredd. Har varit i Trollhättan idag och inhandlat alla de julklappar som skulle inhandlas, det känns väldigt skön måste jag säga. Dock är jag inte riktigt nöjd med alla, men man kan väl inte begära allt för mycket såhär i sista sekund skulle jag tro. Jobbade första dagen hos moster idag (gjorde det för pengarna) och det kändes faktiskt inte alls så jobbigt som jag hade trott. Det var roligt att få skapa och uttrycka sina idéer lite, desto mer roligt när man får beröm för det man gör också. Alltså, kort och gott, gör det inte enbart för pengarna längre. fast jag måste dock säga att det var himla segt att kliva upp i morse då jag satt vaken till kl. 03 i natt, men det är självförvollat och av lite medkänsla för personer som behövde mig. Dessutom blev det ännu svårare när D kommer och lägger sig bredvid och säger att man ska gå upp samtidigt som han håller om mig (ville verkligen ligga kvar).

Sista dagen i skolan i morgon innan lovet, fast jag fick ju mitt lov i Onsdags förra veckan på grund utav hälen som inte blivit så mycket bättre. Iofs kan man väl inte begära så mycket när jag inte vilar som jag skulle gjort och dessutom slarvar med medicinen. Jag ska iaf åka upp till skolan i morgon och lämna sjukintyget och säga hejdå för julen till mina underbara töser.

Måste säga att jag saknar min bror otroligt mycket, det känns konstigt att inte kunna knacka på hans dörr, komma in och tjöta och dricka sitt vardagliga kaffe ( som förövrigt blivit mindre vardagligt, saknar ) men förändringar sker och det är väl bara att börja vänja sig vid detta då det är time för både honom och mig att snart skaffa egen lägenhet osv.

På tal om lägenhet och allt sådant, det är helt sjukt hur tiden går fort och allt bara rinner iväg. Snart tar jag studenten och bara det är en rädsla i sig, nu är det ju dags för det riktigta vuxen-livet med allt vad det innebär, både på gott och ont tror jag. Jag menar jag har kunnat vara mig själv, kunnat göra som jag velat osv ganska länge nu, men syftar på det faktum att faktiskt flytta hemifrån på riktigt, bygga upp sig ett eget hem, egen ekonomi, jobb och allt vad det innebär. Vi får väl se vart allt slutar!

På tal om något helt annat, nu är mina töser på lipz och super skallen av sig (skämt å sido), medans jag själv sitter hemma. På ett sätt känns det skönt med tanke på att jag ska jobba i morgon och jag vet hur trött jag är dagen efter, på ett annat sätt känns det lite tråkigt då jag gärna hade vart med ute och haft lite skoj. Fast min tid blir på Lördag då vi ska ha en liten "hejdå" fest till Sandra som ska åka till Panama i 3 veckor, (kommer sakna dig), kommer bli svin skoj det är jag säker på.

Jag vet vart jag står, nu vet jag vart du står och framtiden är oviss.

Nu måste jag verkligen gå och duscha för att sedan krypa ner under täcket och kolla på en bra film att somna till. Upp tidigt i morgon och det lär bli en lång dag också, segt.

Puss&Kram

Trött

Ja då var man hemma igen från en tripp i Trollhättan, det har vart trevligt får jag lov att säga. Tittat i affärer, handlat lite, käkat mat och självklart köpt en take away chai latte, så nice.

Nu ska jag snart iväg igen, hem och prova min nyårklänning, då jag är osäker på om den passar mig fortfarande nu när kilona börjar ramla på ännu mer, ledsamt men sant. Trodde jag hade börjat bli duktig men från ingenstans har jag kommit in i en sån där godis-ätar-period igen, det suger. Får ta och ha lite mer självdiciplin nu tror jag.

Jag och Malin ska iaf gå hem till mig och efter det ska vi ta oss en sväng hem till våran söta halvsjuka lilla Sandy! det kommer nog bli trevligt. Jag hoppas dock att foten inte sviker mig nu, för det har gått ganska bra att gå runt i Trollhättan idag, så får väl se hur det slutar sen. Att gå till Göta blir en ganska kraftig belastning för en inflamerad fot, men det är bara att hoppas på det bästa, annars lär jag ju få ligga hela dagen i morgon, mindre kul.

Påtal om i morgon, ska jobba hos moster nu alla dagar innan jul. Verkligen inte det roligaste, men vad ska man göra när man behöver pengarna? Jag har inget val kan jag ju säga. Vet bara inte när jag ska ha tid att köpa mina julklappar, har inte köpt en enda, det känns kasst. Tiden bara springer iväg och jag har hela tiden tänkt att "ah, men det hinner jag". Nu känner jag bara att jag inte har någon tid kvar till något alls.

Ne, nu ska jag ut och röra på mig. Hörs!

Puss&Kram


Hi dude

Kom nyss ur duschen, det var verkligen skönt att duscha då natten har varit väldigt varm av någon konstig anledning. Vaknade vid halv ett idag, tidigare än vanligt men fortfarande alldeles för sent för mitt eget bästa. Det blir alltid så för mig när jag inte går i skolan, sover sover och sover, jag älskar att sova.

I vilket falla som helst så ska jag och Malin åka en sväng upp till Trollhättan idag, det ska allt bli trevligt. Ta en efterlängtad fika med mitt älskade chai te, som verkligen är värt att prova om ni inte redan gjort det. Sen ska vi väl kolla runt lite i affärerna bara och åka hem igen, det är vad som står på listan idag, än så länge.

Sedan kanske jag förmodligen ska ta hit min tv också, som det ser ut nu iaf, skönt. Får väl se hur det blir, men det hade faktiskt varit bra, då min tv är betydligt större och goare att titta på. Dessutom står den endast hemma i mitt rum och gör ingen nytta alls då jag nästan aldrig är hemma längre. När jag väl är det, så sätter jag mig inte framför tv:n precis. Vi får se helt enkelt.

Nu får jag nog ta och göra mig i ordning tror jag, bussen går om en timme. Hörs sen!

Puss&Kram

Mys med tjejerna

Idag vaknade jag klockan fyra, det är helt otroligt. Fast ska saninngen fram så somnade jag inte förrän halv sju i morses, helt sjuk då jag inte fattar vad som hände, jag brukar vanligtvis slockna innan klockan hunnit slå tolv typ. Sen kan jag inte påstå att jag sov speciellt bra i soffan heller, somnade nämligen där och han kunde inte förmå sig att väcka mig, antar att den lilla sängen blir dubbelt så skön att sova i själv. Iaf, vaknat och somnat om flera gånger under mogonen/eftermiddagen. Var super trött när jag väl gick upp, jobbigt.

Sandra kom hit och tog en chai te med mig, mys. Sedan bestämde vi oss för att åka hem till henne och ta oss ett glas vin tillsammans med Malin också förstås. Det var trevligt, snackades och spelades lite kort. Sedan fick vi för oss att vi ville till Mc Donald's och käka lite mat, för det hade ju varit super gott, dock hittade vi ingen som ville köra oss dit, så det blev ingen natt-mat för oss inte, tråkigt. Men vi hade kul under tiden och det är ju det viktigaste, haha.

Nu sitter jag här och är hungrigare än någonsin, så jag tänmkte gå och laga något att äta. Inte för att det är speciellt bra att äta såhär sent, men det skiter jag faktiskt i just nu, magen skriker.

Hopp hopp, det var allt för nu.

Puss&Kram


This is it

Varsågoda och snacka om ni vill, vissa personer har inget eget liv att sköta och tror tydligen därför det är okej att snacka om andras. Tycker verkligen det är så löjligt, borde inte den tiden vara förbi nu, borde man inte blivit lite vuxen? Äh, det kommer förmodligen alltid fortsätta såhär, så vad är det för mening med att lägga ner massa energi på att bli förbannad? Det hjälper tydligen inte ändå, folk ÄLSKAR att snacka om andra.

Men det är såhär det är nu, jag skiter i vad ni tycker om det! Jag är lycklig iaf :) Så vet ni det.
Han är min och jag är glad.


Puss&godnatt

Your strenght is so hard to find

Då var den Måndag kväll, en lika tråkig kväll som alla dom andra, haha.
Har inte gjort mycket alls, städat lägenheten, diskat och allt sånt, sedan en liten promenad hem, umgåtts med Malin och druckit lite kaffe och sen tillbaka igen och nu sitter jag här.

Helgen, jadu vad ska man säga? Allt började trevligt och fortsatte så ganska länge. Men säger inget så har jag inget sagt, det är nog bäst så kan jag känna.

Back on track, ah det känns i alla fall så. Det blir väl iofs ganska mycket vad man gör det till tror jag, uppskatta det man har och se saker positivt, ah så är det. Men ibland är det bara så svårt, faktiskt. Skit samma :)

Måste lägga in en rad till mina fantastiskt underbara tjejer, det finns inget bättre än er. Jag är så tacksam för att ni alltid ställer upp, för att ni alltid lyssnar och för att ni finns vid min sida i vått och torrt. Jag har verkligen de 2 bästa vännerna i världen! Tack <3 Älskar er.

Jaja, julafton snart också! Blandade känslor inför det.


Aja, Puss&Kram

you've got a woman to go home to

God morgon/eftermiddag :)


Sitter här med mitt chai te och är tröttare än vanligt, men kunde ändå inte fortsätta min skönhetssömn. Somnade inte förren vid halv sex i morse, segt värre eller. Fast å andra sidan fick jag ju spenderat lite kvalitetstid tillsammans med min lover, det behövdes :) haha. Iaf, idag är det paaaaaarty som gäller, jag är taggad till max idag och jag tror inte att något kommer kunna förstöra denna kvällen! Sweet.

Nu fattas det bara att gå och handla, hämta sinstar och åka hem och byta om och göra mig fin :) Med hem menar jag hemhem, som i mormor och morfar eftersom det är där jag har mina lite "finare" kläder om kan kalla det så ;) Ska bli nice att få träffa dom en stund också, var aldrig hemma i veckan som jag sa, dåligt av mig. Innan allt det så ser det ut som disken pekar på mig också :( TRÅKIGT! haha, men det måste väl göras det med.


- Du ska vara tacksam, you've got a woman to go home to!


Maaaalin, får lägga in en "ta inte åt dig"- note :) Mohahaha.. Ses snart hjärtat! <3


Well well, nu ska jag nog ta och duscha & sen börja fixa lite.

Puss&Kram

Trevligt

Kom precis hem från Sandra, har haft en kanon kväll med tjejerna faktiskt. Det behövdes känner jag nu i efterhand, massa skratt, mys framför idol och bara snacka lite grann, det är min medicin det. Malin&Sandra, tack för att ni alltid finns till hands, tack för att ni alltid får mig att glömma det dåliga och fokusera på det som är bra, älskar er girls.

Kevin vann idol ikväll också, heja heja. Det blev som jag hoppats och trodde :) (Y)


I morgon blir det fullt ös medvetslös, haha. Njae, kanske inte riktigt så illa, men drickas ska det göras i alla fall, sweet. Hoppas kvällen blir bra nu bara! Men vad kan bli dåligt, jag är ju med mina tjejer, då brukar det bli bra :) haha.


Ah ne, om man skulle ta och leta upp sängen kanske. God natt!

Puss&Kram

Dagens

Dagen går till Marika utan att hon vet om det, men jag läste hennes blogg och precis i det ögonblicket som jag läste de där raderna kom jag underfund med vafan jag håller på med. Tack Marika !


Just another friday

Ja då var det helg igen, tiden går så himla fort. Hittills idag kan jag ju inte påstå att jag gjort något speciellt (för ovanlighetens skull :S ). Ikväll blir det ju i alla fall mys med mina tjejer, ska bli trevligt tycker jag. Alltid lika skoj och alltid lika flummigt tillsammans med dom :) Vad vi ska göra är osäkert, men förmodligen blir det väl till att kolla på idol-finalen, inte för att jag är största fanet av idol, men Sandra vill är ju så då får man ju ställa upp för laget :D haha.


I morgon blir det förmodligen festa, denna gången hoppas vi på att det blir som planerat, MALIN *host*. Haha skämt och sido, men förra helgen blev ju pinglan sjuk och jag var inte direkt på hugget, så i helgen får det bli andra grejer!


Nu ska jag nog hoppa in i duschen :) Hörs!


Puss&Kram


Läkarbesök

Gick upp i morses och ringde till vårdcentralen och berättade om min häl och bad snällt om att få en tid så fort som möjligt då det är ganska akut eftersom julborden är i full gång och utan läkarintyg kan jag inte stanna hemma. Så hon klämde så snällt in mig halv elva redan idag, toppen. Väl där kom jag in direkt ( skräll) och doktorn behövde inte kolla speciellt länge innan han kunde konstatera att det var en rejäl inflamation i hälen. Så nu är det bara vila och käka medicin som gäller, doktorns order! Well, lite tråkigt är det faktiskt att bara ligga om sanningen ska fram, blir så rastlös, men men.


Som ni kanske förstår har jag inte gjort allt för mycket idag, segt. Tänkte jag skulle försöka mig ut på en liten liten promenad med Malin iaf, det kan ju inte skada allt för mycket, hoppas jag inte. I annat fall är det ju bara att gå hem igen. Efter det tänkte jag faktiskt ta mig en god kopp med chai te och kolla på One Tree Hill. Har börjat se det från början igen, säsong ett, hur nice som helst. Finns ingen bättre serie. Men tätt därpå kommer Gossip Girl såklart, också underbart att kolla på. Kan knappt vänta tills nästa avsnitt om en vecka.


Vill bara lägga in en rad till mina vänner, ni vet vilka ni är. Det finns inget bättre <3 Jag älskar er.


- Need you, so please don't push me away.


Nee, här blir det inte många barn gjorda, Puss&Kram

dagens ros(or)

Just det, jag glömde ju skriva i mitt förra inlägg att vi fem tjejer som gjorde projektet på Stavregården idag fick dagens ros(or), fick 2 st. En av självaste Stavregården och en av de anhöriga till de som bor där. Hur gulligt som helst och verkligen uppskattat efter mycket slit. Det är sånt som kan göra ens dag.

Ni missade väl heller inte när vi så fint var med i ttela förra Onsdagen, en hel sida fick vi :) Nice.


Puss&Kram

med handlingar kommer konsekvenser

Ibland kan jag inte sluta undra&fundera över om det kanske vore bäst, i vissa lägen, att inte veta något? Vill man veta, ska man veta, borde man veta osv. Man ska väl inte behöva få reda på något genom att ta reda på det själv? Utan jag anser att det är där ärligheten kommer in och utan ärlighet, vad har man då? Ibland blir man bara så besviken, ledsen, arg och sårad för att de person man håller av mest undanhåller sanningen. Ska man säga att man vet, ska man vara tyst? Ah i detta läget vet jag faktiskt inte.


Som sagt, julborden i skolan är i full gång. Jobbade kväll idag och det gick hyfsat smidigt, förutom att jag har så himla ont i min häl, tror det är inflamation, så i morgon blir det vårdcentralen för min del. Krävs ju läkarintyg för min del om jag ska stanna hemma från skolan, inte så konstigt, så jag får väl se vad läkarna säger om det hela. Det är i alla fall otrolig smärta varje gång jag går och tänk då att man går runt 8 timmar i sträck, fy fan.


Nu sitter jag här med mitt chai te och pepparkakor, muuums. Det finns inget bättre, inget godare. Funderar på att kolla en bra film och somna gott sedan. Är verkligen jätte trött efter dessa dagar och vill inget hellre än att soooova, mycket och länge. Får väl se om det blir en sovar-dag i morgon eller en slitar-dag i skolan, hoppas verkligen på det förstnämnda. Inte för att jag inte orkar, utan för att jag har ont, okej jag kanske inte orkar heller, men det hör ju inte hit ;).


I morgon ska jag nog ta en sväng hem till mormor och morfar och hälsa på, har inte varit hemma på hur länge som helst känns det som. Om man inte räknar de få gånger jag vart och hämtat rena kläder och lämnat mina smutsiga, haha. Skönt att slippa de eviga tjatet om allt, men samtidigt saknar jag dom. En kopp kaffe skulle sitta fint också, för ingen gör kaffe som morfar :) Aja, får se vad det blir.


Nu ska jag nog mysa mig ner under täcket och kolla film!


Puss&Kram

jag är inte den du vill att jag ska vara

" tala om för mig hur jag blivit sån här
då jag kysser mina fiender med blod
och ger dom jag älskar inget annat än problem


med åren kommer vishet o med handlingar kommer konsekvenser
ingen tror jag kommer bli gammal men jag ska lära mig utav mina misstag.
och be om ursäkt så gott jag kan innan allt tar slut.


jag andas tungt när jag tänker på hur bra du tycker jag är
och hur dålig jag tycker jag blivit. mitt hjärta vill sluta
slå när mina öron pumpar den med känslor från dina ord.
sluta tala gott om mig , jag är inte den du vill att jag ska vara."


nothing to say

Egentligen har jag väl kanske inte så mycket att säga, men hundra tankar i mitt huvud.


Ingen skola idag, så skönt att slippa. Som om inte jag haft tillräckligt med semester, men det är aldrig fel med mer. Som sagt så jag är inte så mycket för skolan, men å andra sidan, vem är det egentligen? I alla fall, i morgon börjar julborden i skolan och jag har förmiddag, tråååkigt.


Vart hemma hos Sandra idag en sväng, gick faktiskt dit och hem, tro det eller ej och nu efteråt känns det hur skönt som helst. Rensa tankarna på all skit och fundera på varför onödiga saker händer. Så meningslöst, men är det kanske meningen, ödet typ? Ah, kanske, haha.

Vännerna, det finns inget bättre.


Orkaaaa det här.


Nu ska jag nog sova, natti natti.

Puss&Kram


- Ser inte klart utan dig. 

I'm back

Då var man tillbaka på bloggen igen efter en paus. Denna gången hoppas jag kunna få blogga ifred utan omogna kommentarer och folk som lägger sig i mitt liv. Tack!


Hemma i kalla Sverige igen efter 2 veckors semester i Thailand, skulle även vilja kalla det paradiset, har haft en underbar semester och jag kände verkligen hur mycket jag behövde detta. Komma ifrån allt ett tag, få tid för sig själv och tänka lite mer klart på avstånd från allt.
Nackdelen med resan var endast självaste resan som tog 12 timmar, väldigt segt faktiskt, men annars har jag inget att klaga på. Absolut värt flera besök till i framtiden.


Väl hemma väntade skolan och vårt projektarbete, som gick över förväntan bra. Det rullade på och alla var super nöjda med oss och tidningen var där och fotade och skrev om oss också, kul. Nu får vi se vad Klas (våran lärare) tyckte och hålla tummarna för bra betyg.


I nästa vecka är det dags för julborden i skolan också, kan väl inte påstå att jag längtar direkt, men vad ska man göra. Antar att det bara är att kämpa på för nu är det bara 2 veckor kvar tills jullovet. Låter helt sjukt, julen är redan här igen, tiden springer iväg och man hinner inte med något känns det som.
Dags att börja handla julklappar och sånt nu också, jobbigt.


Ikväll ska jag hem till Sandy och myspysa med henne iaf, ska bli trevligt. Prata av sig lite, behöver det känner jag. I morgon ska vi festa lite tänkte vi, käka mat, dricka och spela lite poker och sjunga singstar, efter det iväg på fest, nice! Malin, Sandra & jag, trion nummer ett, haha.


Puss&Kram

There's only you


RSS 2.0