Stormig dag, lugn kväll

Nu sitter jag med en mugg te och försöker varva ner lite. Har vart igång sedan jag skrev sist känns det som :) Har vikt tvätt, hängt tvätt, tvättat, grejat med massa papper, fyllt i papper som ska skickas, städat undan efter igår, grejat ordning lite här hemma och lagat mat. Det känns skönt när det är gjort och nu kan jag ta det lugnt resten utav kvällen utan att känna någon större panik för det!

Jag tror bestämt att jag ska kika på One tree hill & Gossip girl :) Det är fina grejer!

Måndag

Dagen idag då, jag gick faktiskt upp hyfsat tidigt, klockan nio ;) hehe. Fick duschat och fixat i ordning mig, vid elva drog jag och morfar hem till världens bästa bror för lite kaffe och prat. Det är alltid lika trevligt ♥

Nu är jag hemma igen och har massa "To-do's" att ta tag i, så egentligen är det väl inget att vänta på. Jag får sätta igång så att det blir överstökat.


Kärlek på högsta nivå

Herregud, jag vet inte vart jag ska börja känns det som. Har haft en helt underbar helg iaf, tillsammans med nära & kära, det är kärlek det.

I fredags bar det först av till Trollhättan för att göra nya naglar och sedan hämta vår efterlängtade vagn :) Den är så himla fin och jag är sjukt nöjd. Nu är det bäddad och klar, det är bara bebis som fattas i den, hehe. Ser fram emot att få ta första promenaden och inviga den.



Efter att jag kommit hem var det bara att duscha och fixa till sig lite för att sedan åka på kalas hos svärmor som fyllde år, mycket trevligt och lika god mat som alltid. Vi blev kvar ända till halv tolv och det tyder ju på att man har det bra! :) Hehe.

I lördags blev det en sväng till Trollhättan igen, jag hade klädespanik och älsklingen ställde upp på det, dock hittade jag inte alls vad jag var ute efter men det blev ändå ett par jeans och 2 tröjor, aldrig fel :) Egentligen var jag ute efter en klänning som jag ville ha på kvällen, men magen har blivit större och jag hittade inget som satt som det skulle, inte så konstigt kanske, haha.

På kvällen drog jag hem till Marika & Sophia för att där börja firandet utav Malin som blev 20 år :) Massa hurra till henne såhär i efterhand i bloggen! :) Efter en stund hemma hos dom så åkte vi till Buddy's för käk och bowling, det var en riktigt trevlig kväll och jag hade hur skoj som helst tillsammans med mina tjejer. Vem säger att man inte kan ha kul nykter? Jag kan iaf :) Det beror nog iofs på att jag har världens absolut finaste vänner.



Vackraste Malin ♥

I söndags vaknade jag upp och kände mig halv-krasslig och ganska orkeslös, så vi hade planerat in en mysig hemmakväll. Vi skulle bara hem till svärmor och lämna vårt gamla soffbord och dessutom handla lite grann till kvällen. När vi sedan kommer hem och jag tänker " åh vad gött det ska bli att slänga sig i soffan " , så står världens finaste vänner i en samlad trupp för att ha en Babyshower för mig, det är helt sjukt hur lycklig man kan bli och hur mycket man kommer att inse hur fina vänner man verkligen har. De hade fixat och ordnat så himla mycket och det var verkligen som i en dröm alltihop. Rosa & blått överallt, balonger, presenter, super god mat och massa god efterrätt. Jag kan knappt fatta att det faktiskt hänt? Hur tackar man sina vänner för en sån sak? Jag kan iaf inte få fram orden som kan beskriva hur glad jag blev över detta, och framförallt hur rörd jag blev.

Så mycket energi, tid och allt som de lagt ner, bara för min skull liksom? Det är galet :) Ni är helt underbara tjejer, jag kommer aldrig kunna tacka er nog för detta! ♥ Det är helt galet vilken kärlek.





Den fina "fyll-i-boken" som jag ska sätta in alla kort i och som tjejerna skrivit i, vackert är det. Fler bilder kommer så fort jag har fått dom, min kamera hade inga batterier :/ Oflyt! Fast tjejerna tog massa kort åt mig, så det blir bra ändå.


Fredag

 God morgon :) Idag är jag på strålande humör och det känns verkligen toppen! Har tagit mig ett bad i en timme och nu käkar jag frukost. Det är så himla härligt att bada, man kan skrubba sig och göra inpackningar och allt möjligt så att man känner sig hur fräsch som helst efter, gott är det.

Kollade mitt konto nu också och f-kassan har inte krånglat :) Yeeeey! Jag är himla lycklig över det faktiskt, känns skönt att inte behöva oroa sig för dig och ringa massa samtal osv. Det betyder dessutom att jag vart duktig och skött mina papper som jag ska :) Pluspoäng :)



Charmiga kort jag lägger ut nu för tiden, heh! Jag ska strax fixa mig faktiskt, därefter har jag en dag full utav ärenden och saker som ska fixas och till min hjälp har jag morfar, han är bäst

Ikväll blir det middag hos svärmor som fyller år :) Det ska bli riktigt trevligt, nu var det faktiskt ett tag sedan vi var där, dessutom gör hon alltid så god mat, haha!

Ska jag få något gjort är det bäst att snabba på, först ut blir räkningarna :( Uuuuuuuh! Jag vill inte.

Ha en fin dag alla goingar :) !

P.s Redan helg igen? vart försvann veckan? :O


Torsdag

Åh, jag har fått ett sånt där ryck, jag bara måste göra naglar igen. Jag trivs inte alls i korta naglar som måste målas hela tiden, nejnej. I morgon gör jag troligtvis nya igen, jag har inte bestämt mig 100 % ännu, men det lutar däråt iaf. Det är så himla mycket finare tycker jag personligen och man ska ju trivas med sig själv och känna sig fräsch.



En dagens jag, med lockar och allt :) Not bad!

Nu ska jag alldeles strax bege mig till morfar, dricka lite kaffe och käka en bit mat också :) Gott ska det bli, har saknat morfars sås & potatis! Mums.

Dag o9 - Min tro

Min tro = Karma, allt kommer tillbaka.

Det är det jag tror på, stenhårt också. En vacker dag får du precis vad du förtjänar, både på gott och ont. Allt du ger andra, allt du gör mot andra och hur du är som människa, det kommer speglas tillbaka till dig själv. Det är vad jag tror på :)

Dessutom tror jag på Ödet, väldigt mycket faktiskt. Allt sker utav en anledning, alla val och allt man gör, det gör man för en orsak. Kanske blir det till det bättre, kanske inte. Men i slutändan blir det bra hur som helst.


Fixar-dag

Goddagens kära vänner :) Idag har jag haft saker att fixa, samtal att ringa hit och dit osv. Jobbigt när det alltid är saker som ska krångla, men så är det väl. Nu är det iaf löst och det känns skönt! Nästa problem blir väl f-kassan, för de verkar ju alltid vara krångel med dem, fast det återstår att se i morgon. Störande att jag inte fått några papper som bekräftar utbetalning bara, för när jag ringer dom så säger dom att allt är fixat, får hoppas på det.

De ringde från babyproffsen idag också, våran vagn har kommit :D Jag är överlycklig! Nu fattas ingenting alls, efter väntan på 10 veckor så känns det rätt skönt att den äntligen kommer hem, hehe.

Denna, fast creme-färgad :) Spännande!




Dag o8 - Favoritsaker

Jag har inga direkta favoritsaker i den bemärkelsen. För mig kan det kanske vara att få umgås med nära & kära, det är en favoritsak. Jag älskar att umgås med folk och känner mig lycklig utav det. Sakliga ting platsar inte alls i den kategorin anser jag. Det är ju "bara" grejer!

Även om jag ska erkänna att jag älskar att shoppa, köpa nytt och greja, så blir det aldrig favoritsaker för mig. Så enkelt är det med det.

Fast jo vänta, min almanacka är faktiskt en favoritsak. Den kan jag inte leva utan och jag hade förmodligen glömt bort mig själv om jag inte haft den. Det är en riktig räddare i nöden, så den kan jag ju säga :)



Tänk vilken bra uppfinning! :)


Onsdag

Strålande sol, det känns ju så underbart! Man kan inte annat än längta tills våren kommer och det är ju inte jätte långt dit heller. Idag kör jag förresten utan smink igen, skönt ju.



Min ny-inköpta tröja också, den är både skön och snygg! :)

Om ett litet tag får jag besök utav min bror, ska bli trevligt faktiskt.
Annars då, dagen har bestått utav kaffe-rep med morfar, tvättande, vikande och hängande utav tvätt och dessutom har jag fått packat i lite mer saker i BB-väskan. Nu fattas bara mina egna kläder & hygienpartiklar, fast det använder jag ju dagligen så det får vänta. Känns ganska skönt att det är gjort faktiskt, för nu är det inte långt kvar. Jag längtar så himla mycket efter vår lill* plutt ♥ (Anna, jag lär mig)


Please, don't kill me

Jag tänkte ta dag o8 på listan men finner ingen motivation alls idag. Hoppar över det tills i morgon och hoppas på att jag känner för det mer då.

Hade besök utav Anna tidigare under dagen, mycket trevligt och dessutom efterlängtat. Inte träffats på länge nu och det är ju så trist när det ska gå så långt emellan! Fast så är det när man jobbar och sliter som hon gör, det är ju lättare för en annan som bara sitter hemma hela dagarna, haha.

Om ett tag ska jag bege mig ner mot edet för att träffa Malin & Malin, idag blir det dubbeldejt, härligt ♥ 2 utav mina favorittjejer på en och samma gång, det kallar jag lyx. Antar att det blir en del prat och en kopp te :) hehe!




Looking good

Allt gick bra hos barnmorskan och allt ser fint ut, som vanligt. Känns otroligt tryggt och skönt att veta det, speciellt när det närmar sig så mycket som det faktiskt gör, jag kan knappt fatta vart dessa 9 månader snart tagit vägen? det är rätt sjukt. I början tänkte jag att "detta kommer ta en evighet", men icke.

Om bara några få veckor har jag min lilla bebis hos mig och jag kunde inte vart mer lycklig & stolt. När jag tänker på det så känns det rätt galet, jag ska bli mamma liksom. Något jag bara drömt om innan ska bli verklighet :) Aaaah, härligt.


Tisdag

God morgon :) Jag har haft en riktigt go morgon faktiskt, legat och dratt mig i sängen, gjort mig i ordning och sådant i lagom takt och nu käkar jag min frukost. Härligt, det är ju så skönt att inte behöva stressa sig klar! :)



Om ett litet tag ska jag bege mig mot morfar som ska köra mig till  Barnmorskan, spännande att se hur det växer där inne. På sista tiden har jag nämligen känt det som om att det bara sagt "Booom" och så har magen blivit mega stor ungefär, vi får se vad hon säger :) hehe. Hur som helst så hoppas jag att allt är bra iaf!

Ni får ha en fin dag söta :)


Till er




Usch

Jag börjar känna mig mer och mer risig, kanske påväg att bli sjuk? Trots att jag har på mig en tjock tröja, så fryser jag. Hoppas verkligen inte att det är min tur nu :/ Orkar inte det känner jag. Fast det kanske inte vore så konstigt i och med att Robin är förkyld och har vart hela helgen.

Min dag hittills har spenderats i soffläge iaf, det är rätt långtråkigt måste jag säga. Fast jag har inte orken till något annat just nu! Kikade på solsidan och Big brother som jag missade att se igår. Solsidan är ju så jäkla grymt asså :) hehe!

Om en liten stund tänkte jag ställa mig och laga lite mat, kycklig och ris blir det idag! Något annat orkar jag inte, det blir lättast så :) Annars får vi väl se vad kvällen har ett erbjuda, tror inte det blir mycket alls faktiskt.

Smink?

Egentligen, tänk hur mycket smink förändrar en människas utseende? Okej kanske inte alltid, vissa gör det knappt någon skillnad på, men som oftast. Speciellt mascara, det förändrar hela blicken, man ser inte lika trött ut osv. Det är ganska knasigt ändå, det där. Jag ser annorlunda ut utan smink, mycket tröttare och ganska sliten! Tråkigt nog, jag önskar faktiskt att jag vore lika fin naturell, vad mycket lättare det hade vart då.

Kanske om jag tog mig några vändor i solariet så man blir lite brun, det gör ganska mycket skillnad på mig faktiskt. Då behöver jag inte ha smink, tycker jag.




Dag o7 - Vänner

En vän för mig är den personen som finns här för mig, lyssnar när jag behöver prata och aldrig vänder ryggen till oavsett vad det gäller. En vän för mig är också en människa som accepterar att man inte alltid kan göra perfekta val och ändå finns kvar. Alla kan fela och det är en mänsklig sak.

Att ha förmågan att sätta andra framför sig själv i vissa situationer är en viktig egenskap hos en vän. Samt att man kan skratta, gråta och bara vara sig själv tillsammans. När man befinner sig i samma rum, inte behöver säga ett enda ord, men ändå förstår din vän att det är något som är fel, då har du funnit en sann vän.

Jag har ett fåtal sådana vänner och dem skulle jag göra allt för. Jag skulle ge min själ för dessa vänner, för de betyder så himla mycket för mig. En vän står alltid kvar, alltid.

Jag behöver inte nämna någon, ni vet vilka ni är ♥ Bästa!


Måndag

Oh, inatt har jag faktiskt sovit hyfsat gott. Iaf efter det att älsklingens väckarklocka slutade att snoozas med och efter att han stoppat om mig innan han gick. Det är ganska gott att kunna breda ut sig över hela sängen om man vill, vända och vri sig som man känner och dessutom sova hur länge man vill, (misssförstå mig inte nu, jag älskar att sova tillsammans med min prins).

Idag har jag en "ful-dag" så jag går utan smink, låter ansiktet luftas lite och det är aldrig fel. Dessutom är mjukisarna på och ett linné, det är himla skönt att ha sådana dagar med. Även fast jag personligen tycker det känns bäst att klä sig, sminka mig och göra mig i ordning, av den anledningen att jag inte ska känna mig så trött/sliten en hel dag.



I brist på nya, så får ni en gammal bild på mig :) Mörkt hår och allt.

Tänka sig att helgen redan är förbi också, den har gått riktigt fort faktiskt. Kanske kan bero på att man haft att göra hela dagarna! :) Härligt är det. För övrigt så fick listan ta paus i helgen, men jag fortsätter med dago7 senare.

Middagen

Igår hade vi ju som sagt gäster hemma, Camilla & Jesper. Det vart en riktigt lyckad och trevlig kväll måste jag säga. Maten blev god och uppskattad och sällskapet var lika fantastiskt som alltid. Det blev massa pratande och skratt i flera timmar, det är sånt som gör dagarna så mycket bättre.

Vi fick dessutom en jätte fin present:



Helt galet fina och dessutom precis i min smak :) ♥ Camilla kan hon!
Återigen: Tack så jätte mycket söta ni.


Söndag

Söndag, en strålande sådan på alla sätt och vis ju. Riktigt härligt att solen skiner och att det inte är jätte kallt, det är skönt, man kan inte sluta längta efter våren dock.

Idag har jag vart iväg med min fina vän Malin :) Vi har köpt present till ett kommande firande och dessutom fick vi oss en fika och lite kikandes i andra affärer med, riktigt trevligt som alltid. Jag köpte dock inget idag, stolt :) haha!



Jag känner mig allmänt disträ och konstig idag, jag vet inte varför. Tror jag har för mycket att tänka på just nu, det bara snurrar och snurrar där inne i skallen, hehe. Fast det går nog över det med :)


Städningen är klar

Pjuuuh, äntligen färdig med det mesta. Nu ska jag bara handla också, men det är ju inte direkt jobbigt i den bemärkelsen. Jag kan ju säga att jag ej är gjord för att dammsuga, det är nog det värsta som finns, haha. Hur som helst så är det iaf gjort och jag känner mig riktigt duktig och det är ju alltid något :)



Tänkte faktiskt ta och göra mig en välförtjänt kopp kaffe nu och sedan vila en stund!
Jag tror att jag ligger rätt bra till i schemat, men man kan ju iofs alltid missbedöma, haha. Fast det ska nog gå finemang tror jag :) Älsklingen kommer inte hem förrän halv sex, så jag är ensam också. Ingen som stör, hög musik och "feel-good" mood är på g.

Design

Härligt, min fina bästa vän Malin visade mig hur man gjorde headern större igår och nu fick jag äntligen till det. Feels good :) Nu kan man till och med byta lite som man känner och ändra bilder om man vill det, gött. Innan har jag alltid behövt hjälp med det ju, men icke mer! :) Gött är det.

Tänkte bara informera er om det ;) haha! Nödvändigt.


Lördag

Vackra lördagsväder, det är så härligt när solen skiner, man blir så himla glad :) Något upplyftande behövs, för natten som gått har jag sovit som en riktig kratta. Alla säger att man ska passa på att sova mycket nu osv, men det går ju inte? Är det inte det ena man vaknar för, så är det absolut det andra, hehe. Har inte fått många timmar i natt och det kanske kommer kännas, får vila lite i eftermiddag efter att jag städat.

Ikväll får vi nämligen finbesök utav bästa Camilla&Jesper, det ska bli himla trevligt faktiskt. Jag ska försöka mig på att laga någon god mat, har inte bestämt vad ännu, men det ploppar väl upp något i huvudet får vi hoppas!

Innan dess ska jag iaf hinna städa, vika tvätt, tvätta, handla, duscha och fixa mig. Dessutom ska ju maten också lagas, hm jag kanske borde sätta igång istället för att sitta här? ;)



Här blir vi sittandes ikväll, himla trevligt måste jag säga :)


Bebismagen

 

V.35 - Vårt kärleksbarn


Hejdå :)

Nu sticker jag iväg och blir borta hela kvällen, hoppas ni får en underbar fredag :) Det ska iaf jag ha. Har tidsinställt ett inlägg till er, med lite magbilder :) Det kan alltid vara skoj, iaf för de som är nyfikna! ♥


Namn

Det här med att hitta ett namn till bebisen som vi båda tycker om är riktigt tufft. Killnamn har iofs inte vart speciellt svårt, det hade vi från början. Vi har dock ombestämt oss nu pga olika anledningar.

Hur som helst, ni kanske vill hjälpa till? Namnförslag mottages gärna :)

Både flick- och pojknamn!


Happy face

Det är inte helt fel att hämta in posten, gå igenom vad som kommit och sedan öppna ett brev från H&M med värdecheckar för 1100 kr i :) Det gjorde ju en stor del utav denna dagen ÄNNU bättre, hehe. Tänk vad mycket fint jag kan handla till bebis sedan och dessutom till mig själv med, galet bra.



Snacka om att man handlat mycket på H&M under föregående året. Det är nu det lönar sig att ALLTID dra sitt medlemskort när man betalar, för man får ju igen en del. Man kan ju kanske inte tro att det plockar på, men det gör det, minsta lilla man handlar.

Dag o6 - Om det här vore min sista dag

Vad jobbigt det måste kännas om man hade vetat att man levde sin sista dag, shit. Undra hur man hade handskats med det? Jag hade nog försökt att tänka bort att det var min sista dag, göra sådant som jag blir lycklig utav och umgåtts med alla mina vänner/familj/pojkvän hela dagen och helst allihop tillsammans också.

Nej usch, jag vill inte ens fortsätta försöka komma på något bra på denna. Det är ju hemskt! Kortfattat står det iaf hur jag tänker och känner inför den punkten på listan.

Helgen har anlänt

Då var det Fredag IGEN, det är rätt sjukt hur fort det går och jag säger det jätte ofta, jag vet, men det känns konstigt ju. Nu är det dryga 5 veckor kvar tills BF och jag kan knappt fatta att det är sant, 9 månader har snart passerat i en väldans fart.

Hur som helst, helg igen. Vi har dessutom fått riktigt fint väder idag, solen skiner och man kan inte annat än bli glad :) Min fredag kommer jag spendera i goda människors närvaro, hehe. Ska fika med min pingla Malin, hem till mormor och morfar och äta middag och därefter umgås med dem + mamma & moster resten utav kvällen. Det lär bli rätt trevligt tror jag faktiskt! ♥



En bild från igår, nu sitter jag med blött hår och inget smink ;)

Det är fint att leva nu

Äntligen hemma, det har vart en lång dag men ack så bra :) Började med kaffe hos morfar, som sedam övergick till blommor och wienerbröd när mormor kom hem, det är ju min namnsdag idag! Fina familjen ♥ Det är sådant som kan göra hela ens tillvaro så himla bra, alla de där små sakerna som sker.

Sedan blev det fika med 2 snygga brudar, Sophia & Marika :) Lika trevligt som alltid ju. Lite gossip och en lunch senare gick jag hem till min bror. Jag tog faktiskt med en semla till honom med, det var min goda gärning för dagen, att göra honom glad :) hehe!

Måste faktiskt säga det att jag är himla lycklig ♥ Jag har dom finaste vännerna, bästa familjen och en fantastisk pojkvän/sambo. Det kunde inte vart bättre och jag kunde inte önskat mig mer, för min dröm håller på att bli sann. Snart anländer det finaste en människa kan få också, ett barn :) Jag gillar det.


Dag o5 - Vad är kärlek

Kärlek för mig är ganska mycket och har väldigt olika innebörd beroende på till vem kärleken är riktad mot. Jag anser att de person som jag bryr mig om & älskar, har jag en sorts kärlek till.

T.ex så är ju Robin min stora kärlek i livet, han är min prins och den människa som jag vill leva tillsammans med. För honom har jag en kärlek som det inte finns något stopp för och den växer mer och mer för varje dag som går. Medans jag har kärleken till familjen & mina vänner också, fast som sagt då på ett helt annat plan.

Ojdå, detta kanske blev rörigt, jag vet inte. Det är ju så himla svårt att sätta fingret på det och förklara hur man verkligen tänker kring det. Ett försök har ni iaf fått, hoppas ni är nöjda med svaret.


Torsdag

God morgon fina :) I natt har jag faktiskt sovit riktigt gott om man jämför med nätterna innan, vaknade endast 2 gånger och kunde dessutom somna om hyfsat fort. Nu på morgonen tog jag mig ett bad och har klätt på mig! Sitter och försöker få i mig lite frukost, det är ganska tugnt just nu, vet inte varför, det säger bara stopp.

Dagens innehåll då, har inte jätte mycket planerat mer än att jag ska fika med söta Sophia :) Det lär bli lika trevligt som alltid.



En osminkad jag just nu :)


Andra gången gilt?

Gaaah, jag fastnade här ändå. Det är så typiskt mig att komma på saker som jag kan göra precis när jag inte ska göra det. Jag var ju trött, nu är jag plötsligt inte lika trött längre, kanske övergått till övertrött? Vad vet jag. En sak är iaf bra med detta, jag har fått planerat upp en del saker, fått struktur på saker och ting, så nu känns det lite bättre och lite lättare med allt.

Dessutom har jag fått målat mina naglar med, snacka om att vara effektiv ibland. Synd att man inte kan vara det på dagarna när man har massa "dö"-tid över. Aja, jag ska inte klaga för jag kan ju trots allt sova hur länge jag vill i morgon.

Jag fick hem massa rabattkuponger ifrån Libero-klubben idag med, jätte bra :)

Ehm, nu bara jag babblar känner jag! God natt för andra gången :) Sov så gott ♥

God natt

Jag är glad för att jag inte dammsög idag vill jag lova, killarna har grejat med rummet där uppe och det innebär massa böööööös i trappan och på golven. Det är det iofs helt klart värt, för nu är golvet också lagt. Dom är så himla duktiga :) Verkligen! Nu är det bara garderoberna och listerna som ska upp, börjar se ett slut på detta nu och det är riktigt härligt. Som sagt, ni ska få före och efter bilder när allt är färdigt.

Nu ska jag faktiskt ta och göra mig klar för natten, för jag är riktigt trött idag känner jag. Hoppas att det går någon bra film som man kan somna till idag :) Hade vart perfekt!



I brist på nya bilder, så får ni en gammal :)

Nelly.com

Kikade in på nelly.com förut och det är ju galet mycket snygga klänningar de har fått in nu. Super snygga till våren/sommarn :) Dock ska jag inte beställa något nytt nu, ingen idé. Fast jag tänkte vara snäll och tipsa er :)







Hade jag kunnat & passat klänningarna nu så hade jag förmodligen klickat hem allihop, haha. Så snygga tycker jag att dom är!

Skorna är grymma :) Dom hade jag också gärna köpt, dock har jag massor med högklackade skor så det får faktiskt vara bra så! Tråkigt nog, hehe.


Tattoo

Jag är riktigt sugen på en ny tatuering, när andra gör blir man dessutom ännu mer sugen. Några vänner har nyligen gjort tatueringar och snygga blir dom. Love it :)

Har några funderingar på vad jag vill göra och efter att jag fött min bebis så kommer jag att tatuera mig, det är en sak som är säker. Det är dags!


Städardag

Jag drog över till morfar och tog en kopp kaffe och stannade ett tag för lite tjöt :) Alltid så trevligt ju! Därefter började jag att ta tag i städningen, har kommit en bra bit på vägen, men nu pausar jag. Köket är klart och båda toaletterna också! Det är det viktigaste ju, nu återstår det bara vika tvätt och dammsuga. Får se om jag gör det idag eller i morgon, känner mig rätt trött i kroppen faktiskt.

För övrigt så är det bara 5 veckor kvar till BF, jag tycker att tiden rusar iväg faktiskt :) Snart får vi träffa vår lilla plutt, jag längtar så otroligt mycket! ♥


Dag o4 - Vad bjuder jag på för mat?

Haha, ah vad ska man säga. Jag bjuder sällan på mat, jag tycker ju att det är jätte trevligt med middagar och sådant men det blir liksom aldrig av. Dock så bjöd jag faktiskt på middag i Måndags, då blev det: Skinkschnitzel, potatisgratäng, bea-sås och sallad. Ska man bjuda sina nära och kära på middag så är det väl något i denna stilen jag kör.

Fast tacos har jag såklart också bjudit på ett antal gånger! ;)

Man får bli bättre på att bjuda hem vänner på middag helt enkelt, det är ju så himla trevligt att sitta och äta gott, snacka och bara ha det allmänt bra. Skärpning på mig!


Onsdag

God morgon :) Idag vaknade jag redan kvart i nio av mig själv, men valde att ligga kvar och dra mig i sängen en stund. Det är ganska gott att bara ligga där och fundera och ha det varmt liksom! hehe.

Nu ska jag käka mina smörgåsar, äta min yoghurt och dricka min juice :) Därefter blir det lite te och läsning i min ELLE tidning som jag haft as länge och inte ens kikat i. Ska låta mig inspireras nu iaf.


Vardagsrummet

Lite bilder på hur allt blev :)








Dag o3 - Mina föräldrar

Denna punkt på listan har jag valt att inte fördjupa mig i utav olika anledningar.

Men en sak kan jag skriva - Jag älskar min mamma! ♥ Hon är en kämpandes kvinna.


Föräldragrupp

Som sagt, det var sista gången på föräldragruppen idag! Lika givande och bra som alltid tycker jag :) Vi pratade om amning mestadels och det känns tryggt att det gåtts igenom, för den biten vill man ju ha fungerande, iaf jag. Nu är det bara att hoppas på att det funkar lika bra som man vill, det kan ju bli svårigheter, men man får kämpa känns det som.

Dessutom pratades det en hel del om killen får stanna kvar över natten med mamman och barnet. Det ser inte ljust ut eftersom de bygger om på BB nu och dessutom får man troligtvis inte ett eget rum, vilket jag inte gillar. Jag vill ju att robin ska få stanna kvar med oss och att vi ska få ett eget rum, det är bara att hålla tummarna :) hehe!


Tisdag

God förmiddag :) Hoppas allt är bra med er idag! Här är det kanon och kvällen igår blev hur bra som helst. Maten blev lyckad och sällskapet var fantastiskt, kan inte bli bättre.



De fina blommorna i bakgrunden fick jag utav min mami ♥
Dessutom kom världens bästa bror med en stor fin ros också, tack bästa ni ♥

Idag vankas det föräldragrupp igen, det är även sista gången vilket känns väldigt tråkigt. Har känt att det har vart väldigt lärorikt faktiskt! Fast så är det ju, allt har ett slut ;)

Nu ska jag kila över till morfar, han har gjort kaffe till mig, som alltid ♥
Ha en fin dag! :)


Fina dag

Bara för att min prins brukar skämma bort mig, så kände jag för att göra det med honom idag. Vi hade bestämt att inte köpa något, utan bara mysa och ha det bra, men jag kunde inte motstå ju. Dessutom hade jag fixat hans present redan innan vi snacka om det, hehe.



En rak/trimm-apparat! :) Precis vad han behöver och han blev jätte glad ♥

Jag fick faktiskt något utav honom också:



Stora, fina röda rosorJag älskar dig Robin!
Varje dag tillsammans med dig är jag evigt tacksam för,
allt du gör för mig & all kärlek du ger mig, är underbar
.


Dag o2 - Min första kärlek

Räknas det när man var mellan 7-11 år och jagade samma kille och blev ledsen när han inte ville bli ihop? Eller när han väl ville det, för att en timme senare göra slut? Haha, ne jag hoppar det.

Min första riktiga kärlek hette Jonas. Vi träffades genom nätet när jag var 13, nästan 14 år, han bodde bara dryga 4 mil ifrån mig och efter att ha pratat ett bra tag så bestämde vi oss för att träffas. Det "klickade" så mycket som det nu kan göra i den åldern, eller det är väl egentligen då det klickar som mest och man tror att man hittat den "rätta", haha så mycket mer man kommer att få lära. Hur som helst, vi var tillsammans i drygt ett halvår, därefter blev det lite till och från och fram och tillbaka. Sammanlagt kanske man kan säga året iaf.

Jag kanske ska nämna att han faktiskt var 4 år äldre än jag och att det inte uppskattades hemma att jag träffat en så mycket äldre kille i min unga ålder. Medan jag tyckte att jag var "vuxen" och bestämde minsann det själv. Nu var det ju ingen skada skedd, men jag hade själv aldrig låtit mitt barn träffa en 4 år äldre kille, för att sedan bli tillsammans med och därefter bli sårad utav. Oh no!

Vid den tidpunkten var jag jätte lycklig och visste allt, trodde jag!


Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag på er alla, fina ♥

Umgås med dem ni älskar & ta vara på varann!



Kvällen ska jag spendera med mina två favoritkillar, kunde inte blivit bättre ♥
Dagen ägnar jag ju åt lillkillen & snart ska vi umgås med morfar med!
Bättre blir det inte, jag är riktigt lyckligt lottad som har dessa underbara människor i mitt liv.

Massa med kärlek till mina vänner också såklart ♥
Ingen nämnd, ingen glömd.
Tack för att ni finns i mitt liv.


Barnvakt

Goddagens alla fina :) Idag var jag uppe med tuppen, eller nästan iaf. Klockan ringde vid åtta och då var det bara att kliva upp och greja sig, vid nio kom min kära lillebror hit som ska spendera dagen tillsammans med mig. Barnvakt alltså :) Hittills har vi hunnit med att kolla på massa barnprogram, lekt med lego, käkat fil & flingor och myst, han är så go.



Världens finaste unge, 2 år äldre nu :) Så något större format är han i, haha.

Ne, nu ropar han att han vill kolla på Nicke nyfiken :) Dags att dra sig!

Tips

Tänkte tipsa om sminkborttagnings servetter för de tjejer som inte tänkt på det. Hur smidigt som helst om man är trött en kväll och inte orkar tvätta bort det med massa medel osv, som dessutom tar sån himla tid. Detta går ju fort och är bra :)



En liten tanke såhär på kvällskvisten :)

Dag o1 - Presentera mig själv

Alexandra heter jag, född 1990. Bor och är uppvuxen i Lilla Edet, ett väldigt litet samhälle där alla vet allt om alla, rätt trist. För tillfället går jag hemma och väntar på min bebis som är beräknad 26:e Mars. Innan dess jobbade jag inom vården, på 2 olika ställen. Ett jobb som var ganska givande enligt mig och jag trivdes väldigt bra med det, enda till slutet innan jag skulle sluta, då blev jag trött på det.

Jag bor tillsammans med min pojkvän, Robin. I oktober flyttade vi från vår lägenhet till ett hus, vilket vi trivs jätte bra i. Ett stort steg kan man tycka, men känns det rätt så gör det. Som jag skrev ovan så väntar vi även barn och allt flyter än så länge på som det ska.

Vad mer kan man säga? Tror det får duga såhär.


Söndag

Goddagens :) Det har ju vart riktigt gott väder ute idag och det gör mig lycklig. Tänk att beroende på hur vädret är, så påverkas humöret ganska mycket. Idag till det bättre :) Har känt mig ganska pigg och glad!

Det blev en sväng till ikea och nu så håller min prins på att skruva för fullt :) Han är så duktig så! Jag har fått ordning på de små prylarna man alltid får med sig hem. Idag blev det bland annat ljus till ljusstaken vi köpte igår, en duk, filt och lite bordstabletter. Känns som om det kommer bli väldigt bra faktiskt :) Glömde såklart att ta en före-bild, men det får ni stå ut med!

Kuddarna kom aldrig i Fredags, så nu hoppas jag verkligen att de kommer i morgon! Att det ska ta sån himla tid att få sina saker, haha. Snacka om otålig :)



Såhär glad är jag nu iaf :)!

Listan

Tänkte köra den klassiska listan som alla andra bloggare redan gjort :) Jag ligger efter min tid.

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter

Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder

Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på

Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynder

Kör igång i morgon! :)

Mys

Då är vi hemma igen, efter en tur på överby. Det har vart mysigt att få spendera dagen tillsammans med min älskling, det händer inte allt för ofta nu för tiden. Jag tar vara på chanserna ♥ Det blev ett par träningsbyxor till honom, det sista till bebisen och en fin ljusstake till bordet. Dessutom fick vi med oss en present till svärmor som fyller år 25:e Februari, vi är ute i god tid.

Jag skulle ha åkt hem till Sophia & Marika efter en sväng och sagt hej men det gick inte ihop :/ tyvärr! En annan dag blir det istället, hoppas mina damer får skoj ikväll. De ska ut och skaka rumporna, rooooligt.

Nu ska jag greja lite här hemma, sedan blir det mys resten utav kvällen idag! Känner mig allmänt seg, så det ska bli gott :) Hoppas ni får en trevlig kväll gott folk :)


Jahopp

Jag kan inte påstå att håret blev bra, snarare kasst som fan! Uuuuuuh :/
Fattar inte varför jag skulle pilla med det själv, det var ju för svårt. Dessutom lät jag nog inte färgen sitta tillräckligt länge för det blev orange. Jag är ledsen!



Det syns inte på bilden kanske? Det mesta går att täcka ganska bra! Men fy tusan vad missnöjd jag är och jag hoppas verkligen att det går att rätta till, hm. Man ser verkligen att det är kasst gjort också, om man studerar det noga!

Eeeeh, jag ska väl sluta gnälla nu, jag får skylla mig själv :(


Färgning

Shit, jag måste ju erkänna att jag trodde det skulle gå lättare än vad det gjorde! Svårt när man inte har någon bra spegel och dessutom sitter/står/halvsitter så blir det jobbigt. Resultatet får vi se om en stund, blonderingen sitter i just nu, jag är nervös som tusan. Känns som om jag skulle struntat i det faktiskt, men när jag väl hade börjat kunde jag ju inte bara sluta :/ Hm! Well, det blir som det blir.


Lördag

God morgon :) Idag skiner solen och man kan inte annat än blir på bra humör ju. Idag blev jag väckt, prinsen har vart och besiktigat bilen så nu ringde han att han var påväg hem. Det innebar: Upp & hoppa, sätt på ägg! Det är iofs det minsta jag kan göra, så det spelar ingen roll, tycker bara inte om att bli väckt ;) haha. Ingen morgonmänniska här inte, men det är ju bra att jag får öva mig, jag lär ju inte ha sovmorgnar om ett tag.

Köpte hårfärg igår och bestämde mig för ett försök med håret idag, efter frukost så ska jag testa lite grann. Håll tummarna att det blir någorlunda nu bara :) hehe! Ne, nu kom han hem, dags för frukost och morgonmys!


Poängsamlarn

2 timmar senare och fortfarande ingen Robin, pratade iaf precis med honom och nu dröjer det inte länge innan han kommer. Han skulle köpa med sig en tidning och fredagsmys hem, underbara ♥

Jag har iaf samlat lite manlighetspoäng (som Marika brukar säga, hehe) i form utav skottning! Det var inget kul alls vill jag lova, det blåste snö som tusan och dessutom blev det kallt till slut. Fast det blev iaf gjort, jag kan väl kanske inte påstå att det var sådär asgrymt gjort, men bättre än inget alls iaf ;)



Sånt här borde man ha hjälp utav ;) Så mycket lättare det hade gått då!
Hoppas att prinsen blir glad iaf, för nu slipper ju han :)


Fredagsmys

Det är så himla typiskt, hjärtat sitter fast på vägen hem :/ Det har tydlïgen skett någon olycka, jag gillar inte att han är ute och kör i detta vädret ens, speciellt inte nu när man hör att det hänt massa olyckor för att det är så halt osv på vägarna. Man blir riktigt orolig! Nu längtar jag galet tills han kommer hem bara ♥



Ikväll ska vi bara mysa och ha det gott! :) Längtar.


Inköpslista

När våren börjar komma och man ska plocka bort alla vinterjackor, skor osv, så är det ju som en tradition att införskaffa lite vårnytt till garderoben, enligt mig :)

Vad är då inte bättre än att ha nerskrivet det man önskar sig, så att man komma ihåg allt när det sedan börjar bli dags. Jag filar iaf redan på mina inköp under våren:



Ganska smart ändå, så slipper man gå runt med det i huvudet. Dels för att man lätt glömmer, eller om man är som mig så kan man inte släppa det innan man köpt det. Mitt problem är löst :)

Det funkar hur bra som helst för mig. Har haft lista för:

- Hemmet
- Bebisen
- Mode
- Produkter

Utväxten är grotesk

Jag blir lika irriterad och frustrerad varje gång jag kollar mig i spegeln och ser min extrema utväxt som faktiskt börjat bli nu. Det vi färgade samtidigt som vi satte i mina extensions håller sig fortfarande någorlunda bra och har inte vuxit ut så mycket, men resten utav håret ska vi inte ens prata om.

Jag kan inte hålla mig, jag måste slänga i lite färg. Kanske förstör jag Camillas fina jobb med mitt hår då? Det är ju bara det som stoppar mig lite, men jag ska ju faktiskt bara lägga i lite i botten, runt om i kanterna! Gaaah, hur gör jag? Beslutsångest som tusan, kanske ska lugna mig lite och boka en tid snarast istället? Jobbigt läge.



Ska jag eller inte?

Camilla, du får inte bli arg på mig ;) haha! Jag vet ju att du är så grym så du kan rätta till det om det blir alldeles galet :)

Fredagsmys mitt på dagen

Oj, tiden bara rusar iväg fast att man inte gör något speciellt. Hittills idag har jag iaf fått tvättat lite, vikt ihop kläder, städat undan i köket och dessutom druckit lite te och kollat på OTH :) En riktig mysdag skulle man kunna säga.



En grym serie, älskar den och har alltid gjort.
Någon favoritserie, som ni tycker om/kan tipsa om?

Fredag

Fredag och helg igen :) Det innebär massor med härlig tid tillsammans med min prins.
Det är kass att det snöar som tusan bara, det känns mindre kul måste jag säga. Man vill ju inte gå utanför dörren ens, fast det behöver jag ju iofs inte göra heller.

Vi får se vad helgen bjuder på, planerna är inte många förutom ett besök till ikea, vilket jag ser fram emot :) Dessutom blir det nog en fika med Marika i morgon, det gillas! Annars får vi se vad som händer, tänkte att jag tar det som det kommer.



Jag & min fina för över ett år sedan :)


Yeeeees!

Efter en liten koll på hur finanserna såg ut så bestämde vi oss för ett besök på IKEA i helgen! Ingen kunde bli gladare än jag, äntligen ska det bli fint i vardagsrummet på riktigt :) Eller jag hoppas att det kommer bli fint iaf, haha. Dessutom så måste kuddarna och det komma i morgon också, så det kunde ju inte passat bättre.


Aaah, jag är så glad :) Det är rätt jobbigt att gå hemma och störa sig på allt man vill fixa till, så nu kan jag iaf vara i vardagsrummet och känna "hemtrevnad". Me like :)

Kanske ska tillägga att jag fick tjata lite på Robin, han tycker inte att våra möbler är tillräckligt gamla för att bytas ut. Det kanske stämmer också, men ändååååå :)


Det ser bra ut

Som sagt, det var besök hos barnmorskan idag och det gick jätte bra. Allt såg fint och bra ut, järnvärdet var mycket bättre nu också, känns skönt :) Så slapp man få en pekpinne ang. tabletterna, för de är jag rätt kass på att komma ihåg ju. Bebisen hade fixerat sig iaf, det var det som gjorde att jag hade/har sådär ont i bäckenet. Skönt att veta anledningen iaf, det känns dessutom bra!



Innan besöket där så åkte jag och morfar hem till bror och tog en fika :) Det blev gott kaffe, semla och massa med pratande, alltid lika trevligt! Som sagt, jag kunde inte haft det bättre. Bror & Morfar, kärlek till er ♥ Det är sjukt hur mycket familjen betyder egentligen och hur mycket man borde ta vara på dem och visa dem uppskattning och så, det har jag blivit bättre på nu när jag snart får en egen familj. Jag tror tankesättet ändras en hel del när man blir gravid. Bra det :)

Torsdag

God förmiddag :) Har ni sovit gott? Själv har man sovit som en kratta i natt, vet inte vad det beror på men sömn har jag knappt fått. Jag ligger förmodligen och grubblar för mycket eller något, men när jag väl somnar så vaknar jag igen efter kanske bara nån timme och så håller det på. Aja, shit happens :)

Snööööö? Vad tycker vi om det då, OGILLA! Allt hade jag smält bort så fint och marken var alldeles torr ju, så kommer det nytt, det är inte kul alls. Vi får hoppas att det försvinner lika fort som det kom, fast det borde det göra, känns som om att det är tö väder idag!

Nu ska jag fortsätta käka min frukost och sedan sticker jag hem till min bror en sväng :)
Vi hörs senare i eftermiddag :) Ha en fin dag!

Cause i love you

Oh, jag är väldigt glad just nu!  Älsklingen blev precis klar med tapetseringen i bebis-rummet, så nu är det inte långt kvar på arbetet där inne innan jag kan sätta igång med det jag är bra på :) Inredningen! Det känns så himla skönt när man väl kan se ett slut efter ett ganska långt projekt, för hur man än vrider och vänder på det så är det ju mycket att göra om det ska göras från början, vilket vi gjort, eller Robin rättare sagt :) Han är så duktig min prins! Så nu är det bara pyttelite golv till som ska läggas och därefter in med garderoberna, det lär inte dröja så länge till, sedan ska ni få före och efter bilder. Spännande :)

Nu har jag käkat lite kvällsmat och tänkte faktiskt lägga mig i sängen, ska bli gott. Min rygg är lite knas idag känner jag, dessutom är jag väldigt trött, antar att den där promenaden och alla fikor idag har utmattat mig :) haha! Det behövs inte mycket nu för tiden, för att man ska bli helt slut.

I morgon är det dags för ett besök hos barnmorskan igen, det ska bli spännande för jag tror nämligen att min lilla bebis har fixerat sig där inne! Det där "trycket" jag har känt/känner kan bero på det läste jag, fast jag ska inte ta ut något i förskott, vi får se i morgon helt enkelt.

God natt :)


Vackert

Jag har hittat en riktig läckerbit, den är verkligen perfekt  ♥



Märke: Lilly of Sweden Pris: 697 kr

Synd att jag inte behöver ha en ny väska och att jag ska satsa det mesta på hemmet nu! :)
Annars hade jag slått till, vad tycker ni?


Långklänning

Åh, hade det inte vart för att jag är kort och av lite rundare modell så hade jag tveklöst köpt en långklänning. Jag tycker att de är så himla fina och man kan matcha dem snyggt! Denna enkla ifrån H&M är ju helt underbar:



199 kr.

Tänker mig med ett par snygga glaiatorsandaler och en jeansjacka över! :)
Kanske ska ta mig en funderare till, vill ju men är tveksam.


Fina dag

Vilken härlig dag med både fint väder och underbara vänner. Har fikat 2 ggr idag, haha :) Det har vart trevligt och det är så himla gott att komma ut lite, man behöver det ju. Dessutom att få tjöta av sig lite, är aldrig fel.

Invigde mina nya converse som jag fick utav bror idag också, himla härligt. Man får passa på när marken är torr och det inte är regn och rusk, för då blir dom ju fula med en gång.

Nu ska jag ställa mig och laga lite mat :) Idag blir det enkelt, köttbullar & makaroner, fast det är gott!


Onsdag

God morgon alla fina :)



Ny dag, nya tag :)
Det är jätte fint väder idag med, lite frost men vad gör det, solen är framme och det är ju huvudsaken tycker jag. Idag kom jag upp i god tid och nu käkar jag lite youghurt, ska alldeles strax ta mig en promenix in till "city", haha. Ska fika med Camilla & Anna, det lär blir trevligt.

Därefter tror jag minsann att jag skulle möta upp Malin också, så då kanske det blir en fika till? Haha, detta bådar inte gott, men det är ju så trevligt att träffa fina vänner! ♥

Ha en fin dag :)

Kalender

Har hittat en fin kalender:



Inte helt fel och den skulle passa fint in här hemma :)

Du är min sol



Vissa dagar känns allt lite tyngre, lite mer jobbigt än vanligt.
Det är då det är så underbart att luta sig tillbaka på dig & känna kärleken.


Robin, du är allt ♥


Föräldragrupp

Då har vi vart på föräldragrupp, idag var det riktigt intressant men samtidigt väldigt jobbigt på ett sätt. Vi pratade om komplikationer osv, om man inte får föda "vanligt" eller om det skulle uppkomma något under förfossningen, usch det var inget vidare. Det är bara att hoppas på att allt kommer gå bra :) Men jag kan inte påstå att man inte blir rädd och fundersam alltså, fast det blir nog de flesta och iofs är man ju redan ganska rädd inför förlossningen. Det kommer fram mer och mer nu när det närmar sig, innan har man inte lagt så mycket energi och tankar åt det hållet, men nu så.





Magen V.34 :) Det går fort nu! ♥

Tisdag

God morgon :) Riktigt fint & härligt väder vi har fått idag, man blir så himla glad då. Det räcker att man tittar ut så blir det liksom ett leende, kan bero på att man är så trött på vintern nu kanske?! :) Men det kommer förmodligen bli vår bra mycket tidigare i år, än vad det blev förra, gillar vi.



Idag vaknade jag vid nio redan, låg och drog mig till halv tio, det känns skönt att vara uppe i hyfsad tid för en gång skull. Jag har legat i badet i ca 1 timma, så mycket mer än så har jag inte hunnit med iofs, men det var skönt som tusan. Så nu ska jag käka min frukost och börja dagen :)

Ha en fin dag sötisar!


Dagens slut

Då var denna Måndagen snart över, äntligen känner jag faktiskt. Har haft en riktigt tråkig dag med väldigt lite innehåll, fast det kanske är bra det med, vad vet jag. Dock så passar inte det mig så bra, jag blir så rastlös då ju.

Dessutom så saknar jag min prins massor! Han jobbar, det gör han mest hela tiden och jag tycker synd om honom ju, så mycket som han sliter ♥



Världens vackraste prins!

I morgon är det iaf dags för föräldragruppen igen, det ska bli intressant och roligt. Man lär sig alltid något nytt och blir något mer förebredd för varje gång man är där, på vad som komma skall. Det är näst sista gången nu också, så man får passa på att suga in all information så gott det går och lagra. Fast man har ju alltid sin barnmorska att fråga om det är något, men ändå. På Torsdag ska jag dit igen också, det är bra för då ska jag passa på att fråga om detta trycker som jag har fått, det är inte kul alls :/ Hoppas bara att det är normalt! Jag har ju ändå 6 veckor kvar och jag vill helst att bebisen ligger kvar de veckorna. Vi får se, hoppas på det bästa :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på någon film och vänta på älsklingen min som förhoppningsvis kommer hem snart :) God natt på er alla fina!


Det är det lilla som gör det

Jag har ju en vision om hur vardagsrummet ska se ut när det är färdigt, än så länge har jag inte kommit längre än till att jag bytt ut gardinerna och fått in mitt älskade matsalsbord. Fast det är inte fy skam det, men för en tjej som är rätt otålig (läs: väldigt otålig) så blir det jobbigt att vänta när man vet exakt hur man ska ha det, vart man ska köpa det osv. Dessvärre har det gått mycket pengar till annat den sista tiden, vilket inte är konstigt alls, så man får väl lugna sig.

Hur som helst, en liten förändring kommer det faktiskt att bli redan i veckan iaf. Det är soffan som ska få sig en liten sväng om, hehe :) Vi får se hur det blir, men jag hoppas på ett väldigt fint resultat. Det kommer såklart blir bättre när helheten är fixad, men ändå, sålänge är det skoj att greja.


2 st sådana ska få flytta in, bl a. Resten får ni se när det är färdigt, ska försöka komma ihåg att ta före- och efterbild.

Kärlek

Har precis druckit te, lyssnat på underbar musik och klappat på magen. Det är så underbart när det kommer sparkar och knuffanden från den lilla ♥ Jag tror minsann att jag kommer sakna magen en hel del när detta är över, även fast att det ibland kan vara tungt och sådär, så finns det ingen känsla som att känna sitt barn där inne.



Vårt vackra barn ♥


Måndag

 Goddagens :) Idag är verkligen en grå och tråkig dag, regnar och har sig. Så jag bestämde mig för att vara lika grå jag, det får man lov att vara ibland. Håret i en fläta och inget smink, det är ju bra att låta ansiktet vila emellanåt så varför inte passa på en dag som denna, när man ändå bara ska vara hemma. 

 

Hoppas ni har en fin dag, trots vädret :)

 


Prylar

Det är dumt när man har så mycket "dator-tid" över, för jag har hittat underbara sidor med fina grejer som jag verkligen vill ha. Man blir lite lätt irriterad när man får sitta och tänka "Nej, inget mer nu Alexandra, du får vänta". Haha, jag låter lite som ett psyk nu, men jag gillar att shoppa, så enkelt är det. Dessutom är ju känslan helt underbar när man fått upp sina nya grejer och det blir så himla fint hemma :)



Jag hade lätt kunnat tänka mig en sån här mysig och fin hörna hemma :) Vackert! ♥
Det är så mycket jag vill göra och fixa med hemma ju, helst nu också. När ska jag lära mig att allt har sin tid? Det kommer jag förmodligen aldrig att göra.

Jag fortsätter att drömma mig bort istället :)


Prylar

Det är dumt när man har så mycket "dator-tid" över, för jag har hittat underbara sidor med fina grejer som jag verkligen vill ha. Man blir lite lätt irriterad när man får sitta och tänka "Nej, inget mer nu Alexandra, du får vänta". Haha, jag låter lite som ett psyk nu, men jag gillar att shoppa, så enkelt är det. Dessutom är ju känslan helt underbar när man fått upp sina nya grejer och det blir så himla fint hemma :)



Jag hade lätt kunnat tänka mig en sån här mysig och fin hörna hemma :) Vackert! ♥
Det är så mycket jag vill göra och fixa med hemma ju, helst nu också. När ska jag lära mig att allt har sin tid? Det kommer jag förmodligen aldrig att göra.

Jag fortsätter att drömma mig bort istället :)


If I could

Åh vilken bra dag det har vart idag. Sällskap & fikor med underbara vänner, bättre blir det väl inte? :)
Robin blev förresten skit snygg i håret, som sagt: Camilla är grym och så otroligt snäll som alltid ställer upp

Lille Vincent var ju galet söt och så liten, det var kul att äntligen få träffa dom! :)

Nu sitter vi hemma hos bror, har käkat gott och umgås. Vi blir kvar här resten utav kvällen, de ska nog spela och jag antar att jag fastnar vid datorn! Det är helt okej :) Är ju ändå med mina 2 favoriter.



Trion, haha :) Dock en väldigt gammal bild, men det är vackert :)

Söndag

Goddagens :) Sovit gott? Det har inte jag gjort, men tackar för att jag fick krama om min prins hela natten/morgonen iaf, det är ett plus när han inte ska upp och jobba. Jag antar att det kommer fortsätta med såhär kass sömn ända tills det är dags? I så fall får jag börja ta powernaps på dagarna :)

Idag ska vi flänga lite är det tänkt, först bort till camilla & jesper, för camilla ska klippa min babe så att han blir ännu snyggare, hihi :) Hon är för snäll den tjejen, tusen rosor till henne.

Därefter blir det en sväng ner till Kungälv för att hälsa på lilla Vincent, som börjar bli gammal nu :) Hehe! Det blev aldrig av förra helgen, så idag fick det bli istället.

När vi åkte därifrån blir det hemåt mot Edet igen, fast hem till min kära bror :) Det blir nog att vi kikar på någon film och käkar något gott :) Myspys!

Så min dag ser rätt grym ut ändå, me like! Hoppas ni får en fin dag söta :)

Converse

Presenten från min fantastiska bror var dessa:



Ett par helvita converse, som jag alltid velat ha :) Tror ni jag blev glad eller? JODU!
Varje gång jag skulle ha köpt dom så har de inte funnits inne, men nu så.

Tack igen brorsan ♥ Du är guld värd.

Lugna lördag

Det blev en 2 timmar fika med Camilla, mycket trevligt, som alltid :) Hon passade även på att kolla igenom håret så att det såg bra ut, med fästena osv och det gjorde det, skönt det.

Sedan gick jag över till morfar och mormor en sväng, drack en kopp kaffe och tjötade lite. Nu är jag hemma igen, men det är jobbigt. Jag stör mig på att det är smutsigt och stökigt överallt just nu, men det blir ju så när dom grejar. Det är ju som sagt ingen idé att dra fram varken dammsugarn eller dammtrasan nu! Fast dom är så himla duktiga killarna, jobbar och sliter för att det ska bli klart och fint :) Det ser kanon bra ut hittills och jag tror att det färdiga resultatet kommer bli awesome.


Ljusstake

Prio nr.1 nu kommer att bli en ljusstake till matsalsbordet, det blev för klumpigt med kronorna jag hade där på och dessutom får de inte plats där när bordet är fullt :) hehe. Får placera dem på ett annat ställe och sedan sätta dit ljusstaken när jag får köpt den!



Något sådant tänker jag mig, fast en större :) Det är stiligt.


Lördag

Oh, det är ju halvt storm ute idag, inget kul väder alls! :/ Idag tog jag mig en lång sovmorgon och gick inte upp förrän vid elva, så jag har inte hunnit mycket mer än duschen och frukost, men gott är det. Ingen stress :)

Planerna för idag ser ut som så att jag ska fika med söta Camilla :) Ska bli trevligt. Annars vet jag faktiskt inte, jag skulle ha storstädat, men det är ingen idé eftersom älsklingen & hans kompis grejar med bebisrummer och springar upp och ner och fram och tillbaka, så det kommer ju bli lika skitigt igen när dom är klara. Det får jag ta i morgon :)



Lägger upp en bild från Rhodos i brist på annat :) Tänkt vad gött det hade vart att ligga på en solig strand och 30+ grader, jag hade inte tackat nej iaf.


Min bror

Oh, vilken dag :) Trevlig som tusan, men nu är jag bra trött i fötterna vill jag lova. Det tar på krafterna att vara ute i svängarna nu, man är inte lika pigg på det som innan.

Jag & bror har iaf haft en underbar dag i Trollhättan med shopping, fika och massa pratande. Det behövdes nog känns det som, han är bäst ♥ Min bror!



Som sagt: BÄSTA! ♥

Han gav mig en present idag också, bara för att liksom, det säger inte lite det. Tänk vad mycket vissa personer kan liva upp ens liv, bara av små gester och bara av att finnas till. Så känner jag med min bror, det finns ingen bror som han! :)

Till dig: Jag finns alltid här för dig vad det än är, tveka inte en sekund. Tillsammans klarar vi ju allt, det har vi bevisat förr! Din syster kan du räkna med i vått och torrt ♥ Vad det än gäller, glädje som sorg.


Kort skjorta, snyggt?

Köpte en slags skjorta till mig själv, den är av kort modell och jag kunde inte bestämma mig för om det var snyggt eller inte. Fast vid mera eftertanke och flera prövningar, så älskar jag den.

Jag passar den nu, jag kommer passa den efter babisen kommit :) Underbart!



Det var svårt att få en rättvis bild, men här är ett försök iaf.

249 kr, Gina Tricot

Det bästa utav allt var att jag använde mitt presentkort som jag fick i julklapp utav bror & Sofia, så plånboken behövde inte ens lida! Me like :)

Nytt till bebis

  • De nya sakerna till bebis som jag var iväg och köpte, tänkte jag visa er nu :) Hann inte igår!




    Täcke + Kudde till vagnen
    Musikmobil till spjälsängen
    Babygym



    Babysitter (
    Det var svårt att hitta en bra, för de hade knasiga färger och modeller bara)

    Det är ju som ni ser inte uppackat, men jag tänkte att man kan se bra ändå. Packar upp det när rummet är klart tänkte jag!

Fredag

God morgon :) Idag var jag uppe redan klockan nio, vilket för de flesta är normalt men inte för mig som älskar att ligga i sängen på morgonen. hade ställt klockan för att jag skulle ringa till min barnmorska, men de har ju endast telefontid Måndag-torsdag, hur fan gör man om man behöver få tag på henne då? Åh, jag blir lite lätt irriterad faktiskt.

Det var inte endast därför jag var uppe i tid dock, utan jag tänkte att jag faktiskt får ut mer utav dagen på detta sättet och dessuom behövde jag tvätta håret osv, det tar sin lilla tid och sedan ska det dessutom grejas, vilket tar ÄNNU längre tid, så jag behövde gott om tid om man säger så. Ska nämligen med min bror till Trollhättan en sväng idag :) Han ska hitta något fint och jag ska vara smakråd,  ska försöka hålla mig ifrån att handla något alls faktiskt!

Det har ju snöat i natt också, helt knas. Trodde det var över nu faktiskt, fick den känslan! Men så lycklig skulle man inte få vara, haha. De senaste dagarna har ju ändå känts lite "våriga" på något sätt. Fast det kommer väl snart hur som helst :) Nu ska jag käka upp min frukost iaf!


Förresten, REDAN helg igen! Det känns galet, nu går tiden verkligen fort.

Sportbagen

Äntligen fick jag införskaffat mig en sportbag, det blev inte riktigt vad jag tänkt mig men jag gillar den skarpt hur som helst :) Marinblå blev det, med vit text.



Vad tycks? :) Lite gammaldags stil på den och perfekt storlek för att få plats med det som ska med till BB. Sedan kommer den att bli hur bra som helst att packa bebisens grejer i om man ska iväg någonstans längre än över dagen och sådär! Ett nödvändigt och väldigt bra köp.

599 kr, stadium.


H&M är bra

Tänkte tipsa er om en klänning från H&M, den är super skön att ha på sig och finns i flera olika färger och motiv. Den passar lika bra nu som till sommarn, jag har införskaffat mig 2 st själv, älskar dom.



99 kr, H&M. Som hittat :)

Naglarna

Jag har gett upp akrylnaglarna nu, det kändes alldeles för jobbigt att behöva fylla på varannan vecka och det blir dessutom svin dyrt i längden. Sedan kan jag ändå inte ha naglarna när bebis kommer, taskigt liksom :)
Så igår passade jag på att införskaffa mig lite nya nagellack, riktigt härliga färger och man kan ju experimentera lite mer nu, roligt!



Där är dom, 40 kr st på H&M. Billigt och bra!

Jag kände att mina gamla nagellack inte var något roliga, dessutom är hälften torkade och resten är antigen nästan slut eller fula. Så jag ska rensa igenom nagellackslådan och slänga en del där och lägga dit mina nya godingar :) Me like.

Trycker på

Kaffet smakade prima och sällskapet är lika trevligt som alltid ♥ Jag älskar dig, morfar!



Rhodos 2010 :)

Efter någon timma hos morfar gick jag hem igen, kände att jag behövde få saker gjort här hemma. Jag har tagit tag i tvätten, vikt ihop och kört 2 maskiner. Mer kan inte torka på samma gång, så jag får nöja mig där. Har dessutom fotat det jag köpte igår och ska visa er strax!

Har dessutom försökt få tag på min barnmorska, men det är rätt omöjligt. Jag har känt ett enormt tryck neråt dom sista dagarna och det känns nästan som om jag ska delas på mitten. Det gör ont när jag står, går och vänder mig om i sängen, skit jobbigt. Jag hoppas inte att det är något farligt bara? Någon som vet?


Torsdag

Goddagens :) Jag tog mig ett bad nu på morgonen och oj vad tiden rusar iväg då! Man ligger ju bara där och njuter och vips så har 30 min gått, hehe. Jag badar nog för mycket, iaf om Robin fick bestämma, men det är ju så himla gott! Dock kostar det röven nu när man står för det själv, men man får unna sig ibland, speciellt när man är gravid :) Hehe.

Dagens planer är inte många alls, funderar på att städa huset idag! Kanske vore en bra idé :) Men det är ju så tråkigt. Får se vad jag tar mig för, annars kanske jag bara slappar, det är gott det med.

Nu ska jag över till morfar en sväng iaf, kaffe :D ♥

Underbara dag

God kväll :) Har haft en riktigt bra dag faktiskt. Den började med kaffe hos morfar & mormor, för att sedan åka till Trollhättan. Mormor skulle till NÄL, så jag passade på att hoppa av på Överby för att få handlat det jag behöver. Fick faktiskt köpt allt som jag skulle och jag är dessutom väldigt nöjd med mina köp, jag fotar och lägger upp i morgon, för nu orkar jag inte.

Efter det mötte jag upp Malin för en lunch/fika, det var riktigt trevligt som alltid ♥ Man får energi av den tjejen! Me like. Hängde på henne hem för att kika på lägenheten också, riktigt mysigt place! :) Nästa gång är det hennes tur att få se mitt hem, hehe.

Resten utav kvällen har jag spenderat med min familj, vi har spelat kort, druckit kaffe och haft det allmänt trevligt :) Det är kvalitet det. Man mår så himla bra när man får omge sig utav positiva och härliga människor! Det gör dagarna så mycket bättre.


Onsdag

Vad skönt det känns att snön håller på att försvinna mer och mer, dessutom kikar ju till och med solen fram lite då och då! Visst är det underbart? :) Våren får gärna komma tidigt i år.

I natt har jag faktiskt sovit hyfsat gott, vaknat några gånger bara, inte lika farligt som det brukar. Det är gott att få sova nu medans man kan, för snart blir det inget med det :) Hehe! Hur som helst, jag är utvilad idag och det är bra.

Om en liten stund beger jag mig till Trollhättan, ska handla som sagt. Därefter tror jag minsann att jag ska få hälsa på Malin, har ju inte sett hennes lägenhet ännu, så det ska bli spännande :)



Ha en fin dag :)

Beroende? ;)

Jag är riktigt sugen på att shoppa nu, det är galet.
Tur att jag ska en sväng till Trollhättan i morgon då ;) Njae, jag ska faktiskt hålla mig till det jag BEHÖVER. Vilket är en sportbag och ett par byxor av något slag. Har hittat ett par på Gina som är intressanta, får se om de sitter som de ska bara! Väska får vi se vad det blir för någon :)

Dessutom ska jag ta mig en kik på babyproffsen och se om jag kan få med mig det sista som bebis saknar hem, det hade vart skönt att få det avklarat faktiskt :)

Det som fattas är: Babysitter, babygym & täcke+kudde till vagnen.




14:e Februari

1 Februari idag, 2 veckor kvar till alla hjärtans dag, me like :)
Kärlekens dag, man kan göra något extra speciellt för den man älskar. Fast jag anser iofs att man ska göra det andra dagar också! Men på något vis så är ändå 14:e Februari en speciell dag :)

Jag har hur som helst hittat den perfekta presenten till min älskling, han kommer bli så glad tror jag :) Kan dock inte avslöja vad eftersom han kanske läser detta, ni får se efter det vart.


Kärlek



Det är lycka att få dela livet med dig, min prins


Det räddar dagen

Redan kväll, denna dagen har gått riktigt fort, skönt är väl det iofs.
Efter att jag fixat mig i morse så blev det en kopp kaffe med morfar och därefter ringde Sophia och fråga om vi inte skulle fika. Visst, varför inte tänkte jag, det blev lika trevligt som alltid :)

Därefter gjorde jag mina ärenden jag hade idag och sedan åkte jag hem för att laga mat. Spaghetti och köttfärssås blev det idag, riktigt gott faktiskt. Bror min kom förbi på en bit mat med, han är här nu också :) Trevligt värre!

Nu blir det en kopp kaffe :)

God morgon

God morgon :) Idag hasade jag mig upp från sängen vid halv tiö, tidigt för att vara mig och det var riktigt skönt. Jag tog det där badet som jag skulle tatt igår kväll och har pysslat om mig själv lite. Nu sitter jag och äter frukost och ska snart fixa mig lite grann tänkte jag.



Den osminkade och bleka sanningen, uuuh :/ Jag måste verkligen sola nu alltså!


RSS 2.0