Underbara helg

Oj, det har blivit väldigt dåligt med uppdatering i helgen. Det beror på fullt schema från Fredag till Söndag, pjuuuh. Nu är det över och vardagen är tillbaka, haha. Jag kan iaf säga att helgen har vart super lyckad och jag är väldigt nöjd <3 Tack alla som deltog.

Vi hann även med lite shopping i Lördags eftermiddag och jag fick mig ett par snygga skor, en väska, en almanacka, strumpbyxor, leggings, nagellack, torrschampoo och en jeansskjorta. Nice som fan!

Färgade dessutom håret i fredags och jag är hur nöjd som helst med det, kunde inte blivit bättre. Så köpte jag med mig ett platt-serum hem också, luktar gott och kommer förmodligen skydda mitt hår lite mer, det är bra.



Bilden visar dock inte så mycket av det, men lite :)

Idag då, jag har hunnit tvätta och städa och lite sånt där som tillhör vardagen nu mer, skulle fikat en snabbis med Sandra innan hon börja jobba, men det hanns inte med, får ta det ikväll istället. I morgon ska jag jobba igen, har haft en veckas ledighet, det var verkligen behövligt. Nu är jag redo igen!

Later!

Fullt upp

Händelserik dag, mycket att göra, mycket att tänka på. Nu slappnar jag av i soffan tillsammans med lillebror och älsklingen min. Det är mys. vi har precis vart i affären också och köpt lite behövligheter.

I morgon blir det fullt upp:

* Inhandla allt vad har med mat att göra

* Inhandla alkohol

* Hämta upp love's ena present

* Städa

* Åka till thn för klippning & färgning

* Hämta love's tårta

* Göra mig i ordning

* Älsklingen kommer hem, massa med pussar & grattis

* Hans familj kommer, kalas!

* Möjligen träffa Sandra om jag hinner

Ja som ni ser så är det en hel del som händer & som ska göras i morgon. Vilket kommer resultera i kaos i mitt huvud och en hel del stress. Fast det ska nog bli bra till slut. Längtar faktiskt en hel del tills i morgon :)

Nu ska jag mysa ner mig med mina goingar! Later.

Jag måste sluta med det

I'm back! Det är fint väder ute idag och visst blir man glad? Underbart. Nu sitter jag här med mitt älskade kaffe, andra koppen för dagen faktiskt.

Göra nu:

* Inköpslista inför helgen

* Göra klart robins presenter

* Dricka upp mitt kaffe

* Sluta stressa upp mig

Well, vi får se hur det går! Later


Duschen kallar

Lika vissen som blomman på bordet är, känner jag mig nu. Alltså: Dags för en dusch + uppfräschning.

Därefter blir det till att fixa lite ärenden osv, vi hörs sedan! Puss

Mycket som ska fixas

God morgon :) Jag är vaken och jag har gjort mitt morgonkaffe och nu är dagen igång. Idag är det en del som ska göras! Men först ska jag dricka mitt kaffe, slappa vid tv:n en timma och därefter in i duschen för att sedan fixa och ordna.

Skulle behöva dammsuga, damma och ta golven idag också! Vi får se om jag orkar det, haha. Annars lämnar jag över det till min kära sambo senare. Idag kommer nog lönespecen också, jag är ganska nyfiken faktiskt. Hoppas på en del efter allt slit, haha.

Later babes!


Jag gillar det



Rätt enkel, men sjukt snygg. 499 kr, nelly.
Väskan, 199 kr, nelly.


Älskar't

Färgningen av mormors hår blev som förväntat, bra såklart ;) haha. Nu är vi hemma igen och jag är fortfarande ganska trött, vilket evigt gnäll från min sida, aja det får ni ta idag.

Min klänning har kommit och likaså min nya väska, ska ta kort på det sedan och lägga ut, så får ni se. Idag beställde jag även hem fodral till min nya iPhone, det behövs. Vill inte att den ska bli repig och ful med en gång.

Nu har jag förbjudigt mig själv att shoppa/beställa mer saker!!!! (Undra hur länge det håller)

 

 


Jag känner mig helt slut

Uuh, idag är ingen bra dag för Alexandra. Jag känner mig allmänt sleten och otroligt seg i hela kroppen, hoppas det blir bättre. Jag tror nog att det har att göra med allt som jag tänker på just nu, det tar på krafterna. Jag borde införskaffa mig en bok (som malin) och skriva upp allt, så slipper man tänka mer på det sedan. Då vet man att det står där liksom! Tåls att tänkas på.

Jag var uppe hos Malin förut på lite prat och en cigg, det var lika mys som alltid. Dock var både jag och hon otroligt sega och trötta, men ikväll blir det en kaffe här, så det blir nog bra. Om en liten stund, när älsklingen kommer hem, så ska vi iväg till mormor och morfar och käka lite mat och så ska jag färga hennes gråa hår, till något, förhoppningsvis, snyggare :)

Nu ska jag dra mig, later!




Så såg jag ut efter sist gång jag klippte mig, något mer vågat och lite mer färg blir det nog på Fredag, can't wait! Behöver förnya mig lite nu känner jag. Solkort och gymkort står högst på listan därefter! Sweet.

Orolig natt

God morgon. Natten har varit väldigt orolig och jag har knappt sovit, känns jobbigt. Det är alldeles för mycket att tänka på just nu, med allt inför helgen osv. På fredag ska jag iaf klippa och färga mitt hår, känns underbart. Fick en tid i Trollhättan hos Camilla, tack för att du klämmde in mig!

Nu dricker jag mitt morgon kaffe och försöker strukturera upp dagarna framöver så att det ska gå så smidigt som möjligt, hm det är svårt. Jag som bara hade tänkt vara ledig och njuta, men det går inte när man stressar upp sig så mycket som jag gör.

Nu ska jag fixa och dona lite här hemma, later!

Fattar nada

Goddamnit ^^ Dessa ny-moderniteter asså, jag fattar nada och det stör mig. Det är givetvis min nya mobil jag prata om och jag önskar verkligen att allt kunde gå som jag vill med en gång istället, men icke. Jag förstår mig nog på den om ett tag, haha.

Marika har vart här på en kopp te ikväll, trevligt värre. Nu ska jag sova, natti :)

It's amazing

Woho, nu är tredje tvätten i maskin och den är klar om ca. 20 min! Sedan var det ingen mer tvätt och jag känner mig duktig, igen! Haha. Jag väntar bara på att tiden ska gå så att klockan närmar sig fyra, för då kan jag hämta ut min mobil, yeeey.

Jag ska även beställa klipp tid idag, hoppas verkligen att de har någon på Fredag morgon! Det hade verkligen vart toppen, fast chansen är väldigt liten dock. Vi får se :)

Ikväll kommer Marika hit på en kaffe och lite skitsnack, det blir trevligt. Nu ska jag kolla lite på tv och sedan dra iväg, later.

P.s Syster Inga-lill har räddat Marikas dag :D Hahahaha! D.s

God morgon

God morgon :) Inatt har jag sovit jätte gott, men vaknar alltid tidigt! Antar att det är något jag får äta upp, haha. Har bryggt mitt morgonkaffe nu iaf och sitter här och laddar inför tvättningen. Har tvätt-tid mellan 12-17 idag! Fast jag tror inte det blir mer än 2-3 tvättar, skönt. Tänkte snart göra mig lite frukost också!

De ringde från jobbet idag och det visar sig att jag faktiskt är ledig hela veckan ut, fy satan vad skönt. Detta ska jag ta vara på och bara njuta. Jag tror jag behöver det, helgen kommer bli stressig också, med alla förberedelser osv, inför att Robin fyller år. Skönt att jag fixat present och sånt iaf, så slipper man tänka på det. Idag tänkte jag beställa tårta, vill helst inte baka en själv, med risk för att misslyckas och sedan ha ett humör värre än pästen, haha.

Jag hoppas på att mormor ska ringa snart också och säga att min mobil kommit :D Hoppas hoppas! Nu ska jag käka frukost och sedan hoppa in ii duschen, känner mig lika ofräsch som en råtta är. Later!

Ville bara berätta ..

-Idag har jag vart på dåligt humör!
-Idag saknar jag mina älskade vänner!

Ego girl

Som inte speciellt många vet, så gillar jag att läsa, gärna något verklighetsbaserat eller en självbiografi, men jag tar mig aldrig tiden till att sätta mig ner och göra detta. Fast idag beställde jag hem Carolina Gynnings första bok - Ego girl. Jag hoppas och tror att den är bra och jag tycker att hon är grym, så den ska jag nog kunna läsa utan problem. Sedan när jag läst ut den tänkte jag ge mig på hennes andra, ego woman.



Endast 41 kr och utan fraktkostnad också, inte illa.

När den kommer är det bara att sätta på sig brillorna och läsa som aldrig förr, haha. Jag tror nog det kan vara bra att göra det emellan åt.


Gott som f*n

God kväll gott folk. Klockan tickar och tiden rinner iväg känns det som. Jag har faktiskt hunnit med en hel del idag och samtidigt fått känna att jag vart ledig, det är skönt.

Jag lagade spaghetti och köttfärssås till middag idag och det blev faktiskt riktigt gott, det var dessutom ett tag sedan, då är det alltid godare. Min först kopp kaffe tog jag nu, fasen vad efterlängtat.

Nu får vi se vad som händer! Later.

Härligt

Det blev visst ingen uppdatering igår, det beror på allt för mycket jobb under dagen. Pjuuh, jag var helt slut när jag kom hem och det enda jag orkade var ett gosa med min älskling nån timme och sedan sten-sova.

Idag är en ny dag och när jag väl kan sova ut och inte har något jobb som kallar, så vaknar jag minsann halv tio. Hur rättvist är det då? När jag börjar jobba tolv har jag problem att komma upp liksom, uh. Det är iaf inte bara nageativ att gå upp tidigt, utan man hinner med en massa saker och man har massa tid över. Så ett + för det då. Jag har inte fått i mig mitt morgonkaffe iofs, har totalt glömt bort det, ska nog sätta på en kopp nu.

Schemat idag är helt tomt, skönt. Jag hade dock trott att min nya mobil skulle komma idag, men icke sa nicke. Irriterande, hoppas på att den kommer i morgon då! Nu ska jag dricka kaffe, måla naglarna, ta mig ett bad och sedan laga mat. Later babes!


Detta är kärlek <3


Fyfan

Fyfan för att hela tiden få jobba dessa eviga helger. Nästa tänker jag inte jobba iaf, skönt det. Idag har det 12-21 och dessutom ingen rolig dag direkt. Jag vill mycket hellre vara med mina tjejer och dricka nu, än att behöva lägga sig snart för att man ska upp igen vid sex. Detta är kass!

Jag var iaf förbi tjejerna en snabbis efter jobbet, trevligt värre. Nu inväntar jag malin som förmodligen kommer när som helst :) mys med det iaf.

Min älskling är ute och har skoj ikväll, han förjtänar det som fan. Hoppas att han har roligt och inte tänker på mig för mycket, haha. Nej jag skoja :)

Puss

Shopping

Ojoj, äntligen hemma får jag lov att säga. Jag brukar älska att gå runt i affärer och strosa och slösa pengar, men nu är jag tröttare än aldrig förr. + att få höra mormor och mammas tjat hela 7 timmar är kanske inte det bästa till slut. I början är det trevligt, men efter ett tag tröttnar man, hihi. Vi har iaf fått uträttat allt vi skulle och jag har fått köpt allt jag behövde, ville och skulle ha, perfekt. Jag har iaf haft en jätte trevlig dag! <3

Det blev nya underlägg, skit snygga. Även lite sånna bambu-träd att ha i en vas och lite annat små-plock från ikea. Sedan blev det presenter till älsklingen, han förtjänar bara det bästa och jag tror och hoppas att han kommer bli jätte nöjd. Dessutom unnade jag mig själv 2 fotlänkar, en parfym och ett mobilsmycke till min nya mobil som förhoppningsvis kommer på Måndag! :)

Om en stund kommer Sandra förbi, har saknat henne mycket under denna veckan! Så det ska bli trevligt. Därefter ska jag och babe åka till mormor och morfar en sväng :)

Later!

Dagens

Det blev enkelt, men ändå rätt snyggt idag :)



Jeansjacka: Gina
Tröja: H&M
Leggings: Gina
Skor: Converse
Väska: H&M



I'm off :) Tar inte med mig datorn iaf, hörs senare! Love


Göteborg

Klockan är tio, för en timme sedan gickjag upp och har redan hunnit ta mig ett varmt bad, käkat frukost och fått på mig kläder! Inte illa. Det hör inte till vanligheterna att jag går upp frivilligt innan elva, jag blir så trött då. Fast idag ska jag, mormor och mamma ha en dag på stan och försöka hitta lite saker som behövs. Det blir en tur på ikea bland annat, älskar ikea.

Om en timme kommer mormor, under tiden gör jag mig helt klar och kanske tar någon "Dagens", vi får se. Kan ju kanske ta med mig min lilla mini dator i bilden också, ah inte helt omöjligt.

Idag hoppas jag dessutom på att min iPhone kommer :) Later babes!

Kaffet gör det

Åh vad gött det känns när man har saker att göra hela tiden. Så man inte bara slitter och ruttnar typ. Min bror och morfar har varit här på en kaffe och pratstund och jag har också hunnit med att fin-slipa lite på älsklingens present. Han kommer gilla den! Mer kan jag inte skriva eftersom han då och då får för sig att titta in här, hihi.

När som helst kommer Marika hit för lite kaffe också och i samma veva tror jag nog att min energiska lillebror kommer också, det blir mys. Mycket kaffe också, men det gillar vi :)


<3

Hade jag vetat att det var sånt här jobb med egen lägenhet, när det kommer till tvättning, städning osv, så hade jag visat mormor och morfar tusen gånger mer uppskattning än vad jag gjorde när jag bodde hemma. Där fick man allt serverat framför sig, nu är det bara att ta i med smuts-handskarna själv, haha. Det tar aldrig slut, det finns ju alltid något att göra! På ett vis är väl det bra, men ändå. Jag älskar att ha egen lägenheten och allt det där, men ibland orkar man bara inte och det är då man inser hur mycket de gjorde.



Jag älskar er <3


Tvätta

God morgon kan jag ju faktiskt säga idag, jag gick upp vid tio tiden idag och jag kan ju säga att jag är trött. Jag hatar att gå upp utan att vakna av mig själv. Idag är det för att vi har tvätt-tid och den första maskinen är i nu. Jag hinner nog med en till innan tolv skulle jag tro. Egentligen skulle jag vart uppe sju och börjat, men vi hade knappt någon tvätt ändå!

Nog tjatat om det nu då, idag hoppas jag verkligen att mitt paket från h&m kommer och i morgon vill jag ha min mobil, det borde bli så! Jag håller iaf tummarna, vill ha mina nya kläder nu.

Justdetja, jag har ju laddat ner oth och gp nu, ÄNTLIGEN har det börjat igen. Jag ska lägga mig i soffan och kolla om en stund, men först ner och byta tvätt.

Hörs sen! Love :)

iPhone

6 timmar senare är jag hemma, skönt. Skulle egentligen blivit en kvällskaffe med Marika men det sket sig, i morgon får det bli istället.

Jag har nu gjort mitt val och det blev en iPhone, jag tror nog att jag ska bli riktigt nöjd med den.



Jag valde den vita :)

Nu ska jag kolla runt lite och se vad det finns för fina klistermärken att pryda den med, den kommer bli så fin.


Ny telefon?

God eftermiddag! Vaknade runt tolv idag och det känns otroligt skönt i hela kroppen att få vila ut sig. Fram tills nu har jag hunnit med att städa, dammsuga och diska. Dessutom vika ihop en del tvätt, utav det som var torrt då. Idag ska jag jobba, börjar klockan fyra, så än så länge är det ingen panik. Fast jag ska hinna duscha och laga mat också, så jag kanske borde sätta igång nu.

Iaf, jag funderar på att köpa ny telefon och jag kan inte bestämma mig för vilken. Det är jobbigt med beslutsångest, fast det lutar ju dock åt en iphone. Vi får se!

Nu ska jag nog börja röra mig från soffan, vi hörs ikväll efter jobbet. Puss

Fullt upp

Oj, det blev en dag med fullspekat schema iaf till slut, jag som trodde på en lugn dag på soffan, haha. Dock är jag tacksam för att slippa det, lite väl deppigt i detta fina väder som vart idag.

Först fikade jag med Marika och Andres, de kan verkligen förgylla en hel dag! Underbara <3
Därefter kom mamma ner från göteborg och vi snacka och drack kaffe, åkte till mormor och morfar och hälsa på och sedan körde hon mig hem. Mycket trevlig dag!

+ till Sandra som klarat första delen av provet, grattis gumman! Du är så himla duktig :)


Tisdag

Solen skiner idag och det är faktiskt hyfsat varmt också, nice. Om en stund ska jag iväg och fika med Marika och min bror, vi tänkte inviga det nya kafféet här på Edet, haha. Vi får väl se hur det verkar. Annars är planerna för dagen inga.

Hittills har jag hunnit städa och diska en del, känns skönt att få det gjort innan man gör något annat. Btw, är det fler som har massa jävla banan-flugor överallt? Eller iaf i köket, jag blir galen, de samlar som som en armé eller något! Usch på det.

Puss på er :)


Kvällskaffe

Well, då har denna dagen snart nått sitt slut och dessutom passerat otroligt fort. Varför ska det alltid gå så fort när man är ledig och på jobbet går timmarna så sakta. Hm, jag antar att det är för att man ska plågas.

Nu är Marika här när som helst iaf och kaffet är klart, bättre blir det inte :)!

Ikväll ska jag lägga mig tidigt, jag är trött och har ont i magen. Förmodligen "stress&tänkar"-mage. Uh, jag gillar det inte. Later babes!

Lugnt & fint

Nu har jag badat, fått i mig mat och även målat mina naglar. Vad ska man hitta på nu? Hm, funderar faktiskt på att bara slappa i soffan och inte tänka så mycket. Ofta stressar jag upp mig och känner att jag måste ta vara på dagarna, men vafan, ibland måste man ju ta det lite lugnt också.



Fina va? :)

Ikväll runt nio kommer Marika över på lite kaffe och struntprat iaf, sweet :)

Later!


Jag vill

Åh, just idag har jag ett extra stort behov av att få åka utomlands.
Att få ligga på stranden med solen som steker och en kropp insmörjd i kokosolja.
Jag vill vara brun, fräsch och njuta av livet, just idag, extra mycket.




Nya

Jag har ju totalt glömt bort att visa er mina nya skor som jag fick hem i Fredags!




Ett skit snyggt fynd, kostade bara 179 kr.
Ganska höga, men det är också en hög platå vilket gör att de är skit sköna att gå i.
Perfekt för mig som har en ond fot! Jag ör nöjd.


Lediga måndag

Jag är vaken, jag gick upp runt halv tolv idag. skönt att få sova ut riktigt idag, i morgon också. Jag har hunnit med att sitta framför tv:n en timme och kolla på "Hem till gården", det är ett måste när tillfälle ges. Det är dock inte samma sak utan morfar, vi brukade alltid kolla på det tillsammans. Fast jag vet att hon sitter borta på Skogvaktarvägen och kollar, så vi får ha varann i tankarna. Det är ju bara det att det inte finns någon att kommentera med, haha. Nog om det.

Jag har faktiskt också städat upp här och diskat. Det känns skönt. Nu sitter jag med mitt kaffe och njuter av en ledig dag, så himla skönt.

Marika, klart vi kan ta en kvällskaffe. Hör av dig love :)

Nu ska jag nog bara sitta här i soffan ett tag, därefter ta mig ett varmt bad. Later!

Ni kan njuta av dessa sexiga brudar så länge ;)


Söndag

Jag är hemma igen, nu har jag landat i soffan efter 6 dagars långa arbetspass och känner att jag längtade efter att bli vuxen lite väl fort, haha. Nej nu överdrev jag, men fy satan vad tråkigt det är att jobba hela tiden, usch. Lite semster tack?

Nu har Sandra åkt till säffle för att göra en intensiv kurs, lycka till hjärtat <3

Jag å andra sidan har inte ens börjat övningsköra, haha. Fast den tiden kommer, just nu orkar jag bara inte. I skrivandets stund orkar jag inte ens röra mig, jag är trött. Är iaf ledig 2 dagar nu, skönt och behövligt.

God natt <3


Wonderful

Ikväll blir det mys med baby, film och godis. Precis så som en mys-lördag ska se ut. Jag jobbar i morgon och har därför gjort ett klokt val att stanna hemma ikväll, istället för att gå ut och skaka rumpa med brudarna :) Börjar först 12 dock, men jag gjorde en sådan i Torsdags och jag känner att det får räcka.

Iaf, Malin kommer hit på en kopp kaffe om en stund, det ska bli jätte trevligt <3 Har inte sett på ett tag, eller ah 3 dagar typ, men ändå!


Hemma&trött

Åh det känns som att jag levt på jobbet den sista veckan, vilket jag i princip gjort. Nu är jag iaf hemma, har jobbat nio timmar idag med, liksaså blir det i morgon. Jag är trött.

Nu ska jag duscha och sedan åka hem till mormor och morfar en sväng, det blir trevligt. Mamma och barnen är nere också, jag hoppas på att få mat när jag kommer för jag är hungrig och orkar inte göra någon mat.

Btw, älskligen är JÄTTE duktig när jag jobbar! Me like.

Igår fick jag hem ett par ny-beställda skor också, det var fina, sköna och faktiskt ett par klackar jag kan ha på mig utan att få röv-ont. Yes till det!

Puss på er.

Helt slut

Vi kan börja med gårdags kvällen, jag hade verkligen en toppen kväll ute med brudarna. Har aldrig haft så skoj på krogen innan, det var så värt det. Det var dock segt att komma upp i morse, men det gick. Efter en dusch och lite sånt där, cyklade jag iväg till jobbet och nu är jag hemma, över 9 timmar senare.

Jag jobbar 7-16 i morgon, så jag ska nog snart inta position i sängen. Det ska bli gott :)

Vi hörs i morgon! Puss & god natt.

Jag ska

"PRECCIS AMORE!
Du måste oxå ut och roa dig!

Och vad hände med:
- VI BANGAR ALDRIG? :O
;) <3<3"

Det gjorde mitt beslut enkelt, jag följer med mina bästa tjejer ut ikväll. Det ska bli riktigt roligt och jag hoppas på en toppen kväll. Jag behöver detta känner jag!


Synd att Malin inte hänger med bara :( Annars hade det blivit en riktigt fullbordad kväll med alla tjejer samlade, precis så som jag gillar det.

Nu ska jag göra mig klar, love.


Ps. Jag älskar min Robin mest, det finns ingen finare.

Ibland är jag duktig

Paketet är hämtat, kläderna är provade och jag är rätt nöjd. Det kunde vart en smula bättre, men till det priset är det utmärkt. Nu inväntar jag bara det jag beställt ifrån h&m, vill ha det nu nu nu. Hoppas det kommer i början på nästa veckan, då blir det lycka.

På tal om något helt annat, fy satan vilket underbart väder det är ute idag, man blir ju riktigt glad. En soldag i allt regn och skit väder sitter aldrig fel. Jag har precis suttit ute och rökt, tatt en kopp kaffe och pratat med mamma i telefonen. Man får passa på att ta vara på de få studer man har med solen.



Jag känner mig dessutom väldigt duktig idag, jag har städat och grejat enda sedan jag kom hem ifrån jobbet. Det är så man gör sin sambo lycklig, hehe.


Ska jag?

Hej mina fina. Dagen har vart bra och gått rätt fort ändå, men f*n vad nära det var att jag inte kom upp i morse,  jag var så himla trött, ändå gick vi och la oss tidigt igår. Nu är jag iaf hemma igen, körde ett 6 timmars pass och  min kropp värker faktiskt, mest ryggen.

Ikväll lutar det åt en utekväll med mina fina vänner. Vi får se hur jag känner mig senare idag, jag ska ju trots allt orka jobba i helgen också. Men jag känner verkligen för att ha lite skoj och få känna att jag lever emellan allt jobbande, det vore toppen. Som sagt, vi får se :)

Nu fick jag precis ett sms om att mitt paket har kommit, nu springer jag till Boströms för att hämta ut det, later babes.

Underbart

Guuud så skönt det har vart, jag tog mig en lite längre power-nap och sedan la jag mig i ett kok-hett bad och gjorde peelig. Det finns nog inget skönare! Jag kommer kunna sova som en prinsessa i natt tror jag.

Ikväll ska vi mysa och kolla på tv, min älskling och jag.

Vi hörs i morgon efter jobbet, puss!



Tisdag

Åh jag har blivit riktigt usel på att blogga nu på det senaste! Illa. Idag har jag iaf jobbat, det gick faktiskt riktigt bra idag och jag känner mig nöjd. Mindre nöjd över en incident bara, chefen kom på oss när vi "smygröka". Well, det är sånt som händer och vi gick snällt och bad om ursäkt och offrade våran rast för 3 ynka bloss, det är sånt man får göra. Hon blev glad över ursäkten och jag tror inte att det blir någon grej av det.

Jag har dessutom fått hela 8 nya tider bara idag, det känns nice. Mindre nice att det blir till att jobba hela helgen igen, men jag behöver det så jag ska inte klaga.

Nu under eftermiddagen har jag druckit massa kaffe och nät-shoppat igen. Denna gånger hittade jag massor av fynd och det kommer inte alls att bli särskilt dyrt. Härligt! Jag älskar att beställa hem, surt när man ska betala bara, haha. Fast om grejerna är så snygga som de ser ut och sitter bra, så är det så värt det.

Under kvällen vet jag inte vad som händer, just nu är jag otroligt trött och jag ska vila en stund. Sedan kanske jag skulle träffa Malin också, det blev ju aldrig av igår. Vi får se :)

Later babes!

En längtan

Goddagens mina fina. Tiden har gått sjukt fort idag och jag undrar varför det alltid ska kännas så när man väl är ledig? Suck. I morgon jobbar jag som sagt, men onsdag är jag ledig igen. Dagarna går sjukt fort, det är väl bra på sitt vis. Surt att sommarn är över dock, det är svin kallt ute och det är väl snart dags för att börja förbereda garderoben för lite höstkläder. Det är faktiskt riktigt mysigt och fint, synd att man inte gillar kylan lika mycket bara. Det enda som faktiskt fattas i min vardag nu är en utlandsresa, haha. Det hade jag verkligen inte tackat nej till, typ Thailand eller något sådant igen. Ta mig tillbaka dit <3




Idag har jag iaf shoppat på nätet, bekvämt och man har hur lång tid på sig som helst, underbart. Vissa utav grejerna kommer dock först i början på Oktober, men den som väntar på något gott (!)



Måndag

Jag fick inte sova så länge som jag hade hoppats när jag ändå är ledig idag, usch. Vaknade av mig själv halv elva, ofta det händer då? Bara för att säkert, haha. Jag är lite sur över detta, men men. Jag har iaf fått saker gjort och det är ju också skönt.

I morgon börjar jag sju, segt som fan. Jag ska dessutom vara uppe på Ängen och vi får se hur detta går. Har aldrig gjort morgonen där uppe, fast det ska nog gå fint.

Sandra var nyss här på en kopp kaffe också, det blev en snabbis eftersom hon skulle hem och laga mat och städa, duktig är hon. Jag ska också laga mat, vet dock inte vad jag ska hitta på för något, uh. Jag har ändå gått hotell&restaurang, men jag har nada fantasi och jag tycker verkligen att matlagning är det tråkigaste som finns. Sedan vet jag inte vad som händer, ska träffa Malin, fast det är först senare ikväll.

Nu ska jag beställa hem lite kläder och annat skoj :) Later babes!


Söndag

Jag är helt slut! Därav denna extremt dåliga uppdatering. Jag har jobbat hela helgen och det känns som om att jag bott på jobbet mer eller mindre. Det har egentligen bara vart hem och sova, duscha och byta om som har gällt. Tråkigt när det är helg och min älskling är ledig, fast det är sånt man får ta. I morgon är jag iaf ledig och jag ska sova ut, länge. Jag har än så länge 2 tider den kommande veckan.

Nu ska jag lägga mig och kolla på film med babe, sen sova. Later babes!

Ett <3 till mina underbara brudar också, bara för att ni är ni.

Facelook

Vi kör en facelook idag också ;)


Dagens

Jag blir nog aldrig bra det här, haha.



T-shirt: Robins
Linne: Gina
Jeansleggings: Cubus


Torsdag

Goddagens. Tycker att tiden har sprungit iväg alldeles för fort idag, fast jag har hunnit med en del iaf. Det vanliga är ju städa och diska osv, fast det är typ ett heltids jobb, det spelar nog ingen roll hur ofta man gör det, det behövs alltid ändå. Iaf, därefter blev det en sväng upp till Malin för lite kaffe och allmänt babbel, mycket trevligt.

Nu väntar jag in Sandra & Marika som ska komma på besök hos mig, det ska nog bli givande, haha. Ikväll är älsklingen iväg på någon mässa med jobbet, så jag blir själv. Om inte töserna stannar ett tag vill säga. Hoppas han kommer tidigt, så att vi kan mysa innan han ska sova.

Later babes!

Trött

Jag orkar inte uppdatera ikväll. Därför blir det ett kort inlägg!

Jag har haft en bra dag på jobbet, fast väldigt trött och seg i skallen nu. Det blir mys med babe ikväll & i morgon ska jag träffa brudarna. Det blir bra!

God natt <3

Tidig morgon

God morgon! Vad gör Alexandra uppe såhär tidigt? Jag var vaken redan vid sju faktiskt, tro det eller ej. Fast verkligen inte frivilligt, utan för tvättens skull och älsklings skull. Så att han skulle slippa komma hem från jobbet i eftermiddag och behöva ställa sig och tvätta. När jag ändå bara sover, haha. Jag kan faktiskt erkänna att jag somnade om mellan halv åtta och halv nio, det var skönt kan jag lova. Om 30 min ska jag hämta nästa tvätt, som också får bli den sista!

Nu har jag precis ätit en god frukost också, knäckebröd, yoghurt och juice. Det är verkligen gott. Synd att det inte finns något bra på tv:n också, det hade gjort min morgon jätte bra trots allt. Fast jag får nöja mig, tänkte göra lite te och mysa ihop mig i soffan med en bra bok.

Nu har jag trots allt hela dagen framför mig, later babes! :)

Utkast: God kväll ...

God kväll :) Nu har jag satt mig till ro i soffan och käkat knäckebröd med ost, gott. Ikväll har jag haft besök av Sandra här, mycket trevligt. Dock blev det misslyckat med kaffet, alldeles för starkt, haha. Jag har nog tappat det där med att brygga kaffe, jag som brukade göra ganska gott förr.

För övrigt visas det ALDRIG något bra på tv längre, det är kass. Jag funderar på att gå och lägga mig redan nu. Jag har tvätt-tid i morgon mellan 07-12, så det kanske är bäst om man ska orka upp då? I morgon jobbar jag också, det blir nog nice.

God natt <3

Dagens

Nu har jag diskat, plockat i ordning det mesta och även duschat och gjort mig själv i ordning. Härligt :)



Allt är ifrån gina!


Tisdag

Det var blivit lite dåligt med uppdatering över lag här nu, men jag har inte vart männsika efter helgen. Fast det börjar rätta till sig nu! Igår tog jag bussen upp till Trollhättan och fikade med Sara och Rebecka, det var trevligt att få träffa dom lite igen. Därefter åkte jag hem, käka lite och kolla film med älsklingen och Andres. Gick även upp till Malin en sväng och kolla på hennes nygjorda tatuering, hur nice som helst.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, träffa Sandra om hon känner sig bättre annars får vi se vad dagen bjuder på. I morgon ska jag jobba igen. Det är inte ofta man kommer höra mig säga det, men det ska faktiskt bli skönt.

Funderar på om jag ska gå ut på en promenad nu, det är ju så himla fint väder. Later!

RSS 2.0