Awesome

Idag har jag & Lovisa haft en riktigt mysig dag, först blev det kaffe/lek- dejt med Camilla, Bella & bebisar :) Riktigt trevligt som alltid.

Därefter fick Lovan mys-tid med pappa och jag fick kvalle-tid med brudarna :) Mina fina, världsbäst <3


Julen

Då är julen över för denna gången, det känns så himla tråkigt att en sån fin högtid tar slut så fort. Allt planerande, allt köpande, allt pyntande osv, för bara några få dagar? :/ Hade önskat att det vore längre. Hur som helst så har vi haft en helt underbar jul tillsammans med familjerna! Bättre kunde det inte blivit och nu när man har en liten så är det ännu bättre :) Jag älskar det!


Mellandagarna

Dåligt med uppdatering det sista, vet inte om det beror på julstressen eller bara att jag inte orkat bry mig. Det känns ganska oviktigt egentligen, samtidigt som det är ganska skönt att skriva av sig lite emallanåt.

Eh, det blir som det blir med uppdateringar här :) Någon gång ibland skulle jag tippa på!

Onsdag

God morgon :) Eller förmiddag kanske låter bättre? Idag fick jag sovmorgon till halv tio, så himla skönt. Det gör ganska mycket med 1-2 timmar extra.

Jag har vart ganska trött det senaste och känt mig rätt sliten, så nu har jag köpt Berocca Boost så får vi se om de ger någon effekt. Har testat vitaminer osv också, men inget tycks hjälpa. Nu håller jag tummarna :)

Ne, nu ska jag hälla i mig lite gott kaffe :)

Lucia

Ja idag är det Lucia, så Lovisa är en pepparkaka idag, så söt ♥




Löshår

Nu har jag precis beställt hem lite löshår, Camilla ska fixa mig fin i håret igen :) Ska bli riktigt nice att få långt och fint hår igen, jag älskar det.



Det är svårt att låta bli när man haft det innan! Det är skönt att vara utan ett litet tag efter att man haft i det, men sedan saknar man det. Nu är det dags igen, perfekt inför jul och allt :)

I'll do anything for you

Det blev en riktigt trevlig måndag till slut, hade inga som helst planer egentligen men så slutade det med fika på cafét tillsammans med alla tjejer! ♥ Jag är lyckligt lottad som har så fina vänner omkring mig.

Nu ska jag alldeles strax börja med maten här hemma, så att min käre sambo slipper ta tag i det när han kommer hem. Stackarn jobbar så mycket hela tiden, det är synd om honom. Jag går hemma och njuter till fullo utav varje dag, älskar det.



Min fina prinssesa! (Tar aldrig några nya kort längre, får bli skärpning)

Resten utav måndagskvällen tänker jag spedera hemma i soffan och bara vara! Är faktiskt ganska trött, vaknade tidigare än vanligt idag, det märks med en gång.



Måndag

Måndag igen, ny vecka och nya möjligheter :) Tiden rusar förbi fortare än man kan hinna med känns det som, nu är det ju snart jul. 3:e Advent igår och knappt 2 veckor kvar, jag förstår inte vart detta året har tagit vägen. Det är nog sant som det sägs, tiden går så mycket fortare när man har barn.

Igår var ví hemma hos mormor och morfar och hade lite adventsmys med julklappsspel :) Mysigt när alla samlas så tycker jag, speciellt i dessa juletider.

I Lördags åkte jag med Camilla hem till Gabriella, det var riktigt trevligt. Vi käkade god mat, pratade och skrattade en massa, helt underbart.

Så kort och gott har jag haft en riktigt fin helg :) Jag gillar't.

Lovisa är 8 månader nu och jag tittar på henne och kan knappt förstå hur hon kunde bli så stor så fort. Bebis-stadiet går över fort, det är en sak som är säker. Dock tycker jag att det är fruktansvärt kul att se denna utveckligen och man kan inte annat än att bli så stolt när hon gör nya saker.


En sån där söndag

Denna helgen har gått sper fort och ändå har jag inte gjort mycket alls. Mesta dels tav tiden har jag gosat med vår underbara dotter och bara njutit, hon är fantastisk. Tänk så mycket glädje en liten människa kan skänka? ♥

Utöver det så har det blivit en del städning och så har jag glott Desperate Housewives som en tok, det är grymt bra och jag fick låna boxarna utav en vän.

Så, vad händer resten utav dagen? Ingen aning, förmodligen ingenting alls. Tänkte dock att jag skulle sätta mig och klistra in lite bilder i Lovisas dopbok, det är på tiden.


Kärlek

Lyckorus

- Jag är tillbaka, VI är tillbaka och jag älskar det.

image description

Det finaste vi skapat, vår största gåva någonsin, vårt allt ♥ Lovisa.

RSS 2.0