Gott nytt år

Gott nytt år på er :)



Laddar med denna sköna bilden och hoppas på en lika lyckad kväll som då :)

Yeees

Min fina vän Sophia skulle också ha lite grejer såhär i sista sekund innan nyår.
Det är perfekt, jag kommer alltså iväg till Trollhättan.
Vi ska snart åka :) Det blir trevligt! Hoppas ni får en fin dag. Puss.


Oh no

Oh, jag kom på att jag måste åka iväg och handla lite saker till nyår.
När ska jag göra det? Med vem? Och hur? -Åh vad jobbigt.
Det är kass när man kommer på saker i sista stund.
Jag som trodde att jag hade allt ordnat för nyår, men nej.

Babylove

En dag full av fart och fläkt, städning, tvättning, solning, matlagning tillsammans med mamma och sedan ett varmt, skönt bad. Nu sitter jag i soffan, nyduschad och fräsch. Jag andas ut och tar det väldigt lugnt och fint.

Samtidigt som jag tar det lugnt och verkligen försöker slappna av, så snurrar tankarna om allt möjligt som behöver göras/fixas. Dock måste jag lära mig att släppa saker och ting ibland, jag är så dålig på det. Allt ska hända med en gång, sån är jag.

Om en stund kommer iaf Malin ner :) Det ska bli trevligt, för nu har vi tusan inte setts sedan innan jul, om man inte räknar med juldagen då hon körde och jag var full, haha.

Sedan tror jag även att Sophia kommer bort en sväng, massor med besök och det är trevligt! Fast så var det ju det med att ta det lugnt? -Äh, det kan man göra när man blir gammal, inte sant?

Later :)

Melissa Horn



Jag kan inte komma på en enda dålig låt hon gjort.
För övrigt, varför tycks folk tro att man är deprimerad för att man lyssnar på henne?


Kaffe

Om man är trött på vanligt hederligt kaffe så ska man definitivt testa kaffe med lite kanel och kaddemumma (stavning?!). Det är sjukt gott, lätt att göra och lite roligare. Nu ska jag dricka mitt :)


Surt

I höga förväntningar om att jag skulle få solat en 20:e minutare på nöjesbutiken idag, fick jag vända på klacken (conversen) och gå hem igen. Det var 25 & 20 minuters väntan, ALDRIG! Nu surar jag.

Jag ska dessutom tvätta idag, första tvätten är klar och jag måste sticka ner och hämta! Därefter ska jag göra mig i ordning för att försöka få upp humöret lite grann och sedan städa lite och sådär. Detta blir nog en bra dag trots allt! Vi hörs om en stund :)

fifa10

Detta har vart den slappaste och skönaste dagen på jobbet, typ ever. Det är nice när det är så ibland faktiskt, för majoriteten utav dagarna är hektiska.

Efter jobbet åkte vi förbi mamma på en bit mat och jag gjorde även debut på ps3, fifa10. Det var hur skoj som helst och förmodligen kommer det bli min nya hobby när jag hänger hos mamma. För övrigt funderar jag på om vi inte skulle skaffat ett sånt hit hem, det hade ju vart hur skoj som helst, ett ps3 slim såklart, wiiiho. Dessutom skulle jag då kunna bjuda hem brudarna på massa spel-kvällar också, sweet. För om sanningen ska fram så är det ju mycket roligare att möta tjejer som inte blir sura över att man inte kan eller för att man vinner. *Host*


Nu ska jag ta ett varmt bad, hörs i morgon :) Puss & god natt.

<3

I know what i've got and that's enough for me


It's back

Efter 2 koppar kaffe, lite besök, betalda räkningar, några tusen fattigare och plattat hår är jag lycklig igen :) Det var nog vad som behövdes! Well, hade det gått att undgå räkningarna och de, så hade det givetvis vart ännu bättre.

Jag har även planerat upp min morgondag och jag tror att det blir bra, ska göra lite ärenden, gå på möte och städa och tvätta! Full rulle igen, vardagen är tillbaka igen efter julen, gillar vi :)

Om dryga en timme börjar jag jobba också, fast det är bara 4 timmar idag, skönt! Därefter ska vi besöka min underbara mamma och sedan hem och sova. Upp tidigt i morgon!

Later!

Kaffe



Dricker min kopp kaffe nu :)! Nu blir jag nog glad.


Dåligt humör

Idag känner jag mig rejält efterbliven! - Nej det kanske var att ta i, men har en sjukt dålig dag. Inget blir bra och inget känns bra. Jag är lätt irriterad och vettefan vad jag vill/ska göra.

Jag ska iaf jobba vid fem tiden och innan dess ska jag hinna med att träffa både Andres och Sophia. Som tur är så är Andres här redan nu! :) Trevligt. Hoppas på att han kan göra mig på bra humör iaf.

Jag har sjukt mycket idéer i huvudet, på saker jag vill göra, köpa och fixa med. Det är tråkigt att inte allt kan ske med en gång bara, jag vill helst det ju. Det är sådana saker som kan få mig på dåligt humör också, när jag känner för något men inte kan fixa det. Uh, det är synd om mig idag eller hur?

Later babes :)


Det är fint

Goddagens :) Jag hoppade över mellandags-rean idag iaf, jag får lägga band på mig själv. Jag behöver ju faktiskt inga mer kläder nu och känner jag mig själv rätt, så hade det blivit massor om jag åkt med tjejerna. Jag hoppas iaf att de har en fin dag :)

Om 2 timmar ska jag jobba också, första dagen på 6 dagar. På ett sätt ska det faktiskt bli skönt att komma iväg, röra lite på sig och dessutom socialisera sig.

Igår blev det en slapp dag deluxe, vi gjorde verkligen ingenting. Kollade massa filmer och bara mös. Det var gott faktiskt! Idag sov vi ut riktigt ordentligt också, när det är sånna här helger så tappar man lätt rutinerna. Så när vardagen kommer tillbaka blir det skönt.

Snart är det nyår också, har ingen aning om vad som händer dock! Känns som om vi får ta det som det kommer, lite trist att inte veta, men så är det ibland.

Nu ska jag fixa resten av allt som ska fixas innan jobbet, later :)


Fantastiskt

Tittar bara in fort och säger hej :)


Min jul har vart helt underbar på alla tänkbara sätt och vis. Den bästa på mycket, mycket länge.
I morgon jobbar jag igen, tråkigt nog. Det kan hända att jag åker med tjejerna till torp en sväng före det, vi får se hur det blir. Jag har ju trots allt satt shopping-förbud på mig själv. Fast mellan-dags rean borde väl ändå vara ett undantag? Vi får se :)

Berättar mer om julen och veckan efter nyår när det finns mer tid & ork. God natt <3

God jul

Vill bara önska er alla en riktigt god jul <3


God morgon

Idag är det dan före dopparedagen :) Julafton är med andra ord i morgon, jag fattar fortfarande inte hur fort det verkligen har gått? Tiden bara försvann, tillsammans med allt skoj man gjort iofs, då är det okej.

Om nån timme ska jag och Sophia åkta till Trollhättan och fixa våra naglar och köpa det sista sakerna vi behöver nu såhär innan! Det ska bli mysigt :)

Vi hörs senare :) Puss

Glögg



Vaniljglögg, pepparkakor & mandlar.
Idag är första gången jag får användning för mitt nya & söta glögg-set som jag fick utav mamma <3


Slappis

Nu har man fått lite mat i magen och dessutom är man klistrad i soffan igen, detta har verkligen vart en utav mina slappaste dagar på mycket länge! Det är skönt som tusan :) Speciellt nu såhär innan jul och allt, i morgon blir det ju mer rullning på grejerna. Ska även hämta ut mina 2 par skor som kommit, visar er i morgon :) Exciting!

Later

I'm a bealiver

Jag har bara legat i soffan och slappat ända sedan jag kom hem från jobbet tidigare, det har vart otroligt skönt. Har passat på att tänka över ett och annat också, det behövdes.

Varför ska lyckan tas ifrån mig nu? Jag kanske inte förtjänar den, men jag behöver den.

Har funderat väldigt mycket på en sak, så fort man äntligen mår bra och det inte är massa skit eller problem, så kommer det alltid nya. Det är så typsikt och det är så otroligt konstigt också. Kan man inte bara glädjas åt varandra någon gång? Det verkar faktiskt inte så. Många gånger är det kanske befogat och man kanske behöver en knäpp på näsan för att komma i rätt riktning, men inte alltid.

Eh, jag vet inte! Det kommer som det kommer och det blir som det blir. "Glöm dina bekymmer, i morgon kommer nya" Inte sant?

Let me go

God dagens :) Idag har jag jobbat, men endast 7-12. Ett kort pass och det känns otroligt skönt såhär precis innan jul. Idag ska jag bara ta det lugnt och inte göra mycket alls, i morgon är en fullspekad dag med saker att göra innan julafton.

Igår blev det en mega stor och riktig jul-städning, det kändes skönt att få det gjort. Har tänkt på det jätte länge men det har liksom inte blivit av bara! Det luktar gott, fräsch och det är rent, känslan är bra.

Later :)

That's it



Dagens låt, av många anledningar


Tips

Nu har jag tagit mig ett härligt bad, dränkt mig själv i body lotion och dessutom klätt på mig, här går det undan. Haha, ne inte precis! En väldigt lugn och skön dag har det blivit hittills, jag kom mig iaf iväg till solariumet och det behövdes.

Btw, såhär års när det är sånn här kyla och när man dessutom solar så har huden en förmåga att torka ut väldigt lätt, inte för att det är så konstigt, men jobbigt är det ju. Efter många olika tester med en bra body lotion som verkligen återfukar så har jag hittat min pärla:

Huden återfuktas super bra och behåller dessutom fukten! Bra enligt mig.


Varför ha en plats ledig?

Ni vet hur man alltid säger att man ska ta utnyttja all yta i sin lägenhet? Just nu har vi nog gjort det så gott som överallt, men vi har en yta i vardagsrummet som knappast fyller en enda funktion om det inte vore för julgranen. Vi har funderat mycket fram och tillbaka på vad vi ska göra med den, igår kom jag på en ganska bra idé enligt mig.

Just nu sitter jag med datorn i knät, ni vet att det inte är speciellt bra för datorns fläkt osv? Jag skulle verkligen kunna tänka mig att ställa ett snyggt, stilrent och bra typ "Barbord" där intill väggen, med en stol till. Så att det blir en lite mer "fräck" arbetshörna typ. Jag skulle verkligen kunna se det framför mig och jag är inte alls främmande för idén! Vi får se om vi hittar något som jag tänkt mig, det måste vara perfekt också, annars kan det kvitta.

Har hittat ett ifrån ikea som är ganska likt, dock inte riktigt. Såhär ser det ut:



Som sagt så är det inte riktigt den typen jag vill ha, men något liknande hade blivit snyggt. Nu får vi ut och leta, jag vill fixa och greja, nu nu nu :)

It's cold

Brrr, det är jätte kallt ju. När älsklingen skulle ringa och väcka mig i morse vid tio var jag så kall att jag inte hade några planer alls på att lämna mitt varma goa täcke och så blev det. Låg kvar till för ungefär 1 timme sedan, det var otroligt gott iaf och jag klagar inte.

Nu sitter jag iaf med mitt morgonkaffe, eller eftermiddagskaffe blir det ju :) Gott ju! Frukosten är nere i magen och jag funderar på att dra och sola nu, det var ju ett tag sedan och om jag slarvar såhär grovt lär det ju inte bl någon färg innan nyår :S Vi får se!

Later :)


Gänget



Jag bjuder på denna :)

Jag måste även tillägga att gårdagen kändes precis som förr i tiden, det var nog det som gjorde det hela lite mer speciellt också! Vi tog en tripp "Back on memories lane" liksom, grymt. När gänget är samlat är allt bra!


Night

Glögg-kvällen hos mormor och morfar var lika trevlig som alltid :) Efter att vi vart där drog vi hem och fick på köpet med oss brorsan en sväng. Vi har käkat chips, druckit cola och kollat på American Pie, den nyaste. De är riktigt sjuka de där filmerna, men fan vad man skrattar.

Nu tänkte jag lägga mig faktiskt, god natt :)

Pepparkakshus

För övrigt är jag riktigt sugen på att baka ett pepparkakshus, jag lovade ju mig själv att göra det innan julen och jag har ännu inte gjort något. Det känns ganska ovärt att göra det nu med, eftersom den inte kommer fylla mycket funktion efter jul. Fast om jag nu tar tag i det så blir det ju iaf fint i några dagar, det är kanske huvudsaken? Well, vi får se om jag får tummen ur nu innan jul.



Något sånt hade väl vart mysigt att göra? Hm, kanske blir av ändå :)
Har ni bakat något i år? :)

Söndag

God damn it, jag har verkligen vart skit trött idag. Konstigt nog inte bakis dock, det är väldigt skönt måste jag säga. Vi var hemma hos Andreas med massa folk igår iaf, det var riktigt trevligt måste jag säga. Fick träffat Marika också, det var ju inte direkt igår :) Hihi. Jag vet inte riktigt vad klockan blev innan vi gick hem, men full blev jag och skoj hade vi, det var ju meningen så.

Idag har jag och älsklingen bara tatt hand om varandra och gosat. Det behövs sådana dagar ibland. Vi kollade på Bee movie förut, så himla söt och rolig film.



Om en stund ska vi hem till mormor och morfar och dricka lite glögg och käka pepparkakor. Det är ju trots allt 4:e advent, då tillhör det ju att mysa. Jag tycker faktiskt att December är en sån månad då man ska umgås med nära och kära mycket eftersom att det är en sån himla "mysig" månad. Det känns iaf som om jag verkligen gjort det och tagit vara på varenda tillfälle. Nu är ju som sagt julafton nära också, jag kunde inte längtat mer än vad jag gör just nu. Det är sjukt! Av många anledningar, speciellt en fast den är hemlig :)

Later :)


4:e advent

Det är fjärde advent idag, snön ligger kvar på marken och det är endast 3 dagar kvar tills julafton. Hela december månad har ju rusat iväg, det känns lagom kul. Fast den har ändå fört med sig mycket gott, mycket skoj och framför allt mycket mys. Tiden går ju fort, det är bara att inse liksom.

Nu har jag och älsklingen ätit en god frukost iaf och även haft tänt adventsljusen, mysigt värre :) Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på nu, slappa bara kanske? Vid sju ska vi bort till mormor och morfar på lite glögg mys i alla fall :) Det ser jag fram emot.

Later :)

Vi körde...

-644da5cbcf7a896e03592353a4ac41e.png

Kolla varifrån!

Vi körde stenhårt igår ;) Därför ligger jag fortfarande i sängen, haha


Nice

Det blir en festande Lördag trots allt :) Det ska bli skoj!
Vi ses i dimman gott folk.


You are my roc

The only one I need


Dagens låt



Denna låten får mig att tänka på de bästa stunderna som vart


Lördag

En ledig lördag tillsammans med baby, det är inte varje helg det händer. Vi har handlat, käkat god frukost och städat tillsammans. Det är allt bra mysigt :)

Om ett tag kommer Sophia hit på en kopp kaffe, förhoppningsvis har hon fått med sig Malin :) Det blir nog trevligt. Därefter vet jag inte riktigt vad kvällen bjuder på, kanske lite dricka? Det vore trevligt. Vi får helt enkelt se vad kvällen bjuder på, än så länge tänker jag njuta utav dagen!

Jag vaknade dessutom upp med att vara helt igentäppt i näsan, inte trevligt. Det har iofs släppt lite nu, skönt det. Man vill ju inte bli sjuk såhär precis innan jul och allt, det vore synd.

Later :)

God natt!

Nu är jag hemma igen, efter en dag på jobbet och sedan en sväng med Malin till Trollhättan. Vi käkade på max och hade lite mysig egen-tid. Det blir ju inte så ofta eftersom vi jobbar så olika och har mycket med annat.

Nu ska jag slappa lite och sedan lägga mig och sova. Det har faktiskt vart en lång dag idag känner jag! Sömnen kommer som ett brev på posten :) God natt!

Jobba

Nu är jag klar med tvätten och allt annat jag skulle ha gjort idag, känns skönt. Om en timme börjar jag jobba också, känns helt okej eftersom jag jobbar med Malin idag! :) Sweet. Dessutom kommer hon och hämtar mig, hihi. Kommer kännas knas att åka med henne första gången, hon är så duktig min tjej :)

Nu ska jag klä på mig och göra mig klar inför jobbet, later :)


Miss fatty



Denna låten får mig ALLTID på bra humör! Love it.


GRATTIS



Grattis till körkortet hjärtat <3

I'm proud of you!


Fredag

God morgon! Idag kom jag upp i tid, redan vid halv elva, det är ganska bra för att vara mig. Nu sitter jag med en kopp kaffe och lyssnar på Erik Grönwall, han är grym.

Vid tolv ska jag börja tvätta, ända fram tills jag börjar jobba vid fem. Så det är ingen direkt rolig fredag jag har framför mig. Fast så är det ibland och tvätthögen kan liknas med ett berg, så det är bara att köra.

Jag är trots allt ledig lördag och söndag, det ska bli gott. 2 helger på raken med ledighet, bättre blir det inte :)

Later :)

Det är snart dags

Satt här och tittade ut, log lyckligt eftersom att det faktiskt är snö ute och kom sedan på att det faktiskt bara är en vecka kvar till julafton. EN VECKA? Det har gått otroligt fort och jag funderar lite över vart tiden faktiskt har tagit vägen? Men om jag tänker efter noga nu så har jag faktiskt hittat på mycket skoj denna månaden, mer än vanligtvis.



Jag längtar så till julafton, av fler än ett skäl. Det kommer bli den bästa julen ever


Red dress

Tråkigt att jag redan köpt en julklänning! Jag har hittat den perfekta som jag skulle velat ha, men någon gräns måste det ju finnas :) Hihi.

Såhär ser den ut iaf:


18 and life


It makes me thinking of you

Är helt såld på denna :) Så sjukt underbar!


En "skitig" dag

Hemma ifrån jobbet och med en kopp kaffe i handen är jag nu sittandes här, alldeles slut. Det har vart en hyfsat "jobbig" dag på jobbet, men så är det ibland. Nu tänkte jag faktiskt bara koppla av en stund och bara vara. Sedan jag kom hem har jag redan hunnit diska och plocka i ordning, något mer gör jag inte idag.

För övrigt beställde vi ett riktigt bredband igår, 100 mbit och allt. Det kommer nog funka grymt tror & hoppas jag. Nu ska vi bara ta oss en sväng förbi morfar och mormor och hämta min gamla nätverkskabel om jag kan hitta den! Jag trodde inte att jag skulle få någon mer användning utav den, men så fel jag hade. Dessutom har jag vi beställt till en raouter också, så att vi kan sitta med våra bärbara vart vi vill i lägenheten och slippa allt krångel och vel med sladdar, sjukt bra :)

Justdetja :) Jag fick äntligen tummen ur rumpan och gjorde en addressändrig igår, så idag kom papprena hem och jag tänkte skicka in dem senare idag när vi går till affären. Det ska allt bli skönt att få hem sin post till sig nu, istället för att behöva åka till mormor och morfar och hämta. Undra varför jag inte gjort det tidigare?! Haha :P

Det händer en hel del, varje dag är det något som ska fixas eller göras, men det är skoj :) Later!

Guld

Jag fick något otroligt fint utav min älskling idag :) <3



Har länge velat ha ett sådant halsband :) Så det uppskattades till tusen!
Dessutom så har jag köpt piercing smycken i guld nu också, så framöver kommer det bli till att använda guld istället. Har kört på silver länge nu, det är alltid skoj att variera sig. Dessutom när man får sånna här fina saker! :) Är så lycklig.


16:e December

Nu är vi hemma från kalaset igen :) Det var riktigt trevligt och god tårta. För en gång skull en tårta som jag gillar! Jag är ganska kränsen när det kommer till det, tro det eller ej :) Haha.

Nu blir det tv-mys en stund och därefter sängen. Ska jobba tidigt i morgon! Dessutom är det ännu ett kalas, för Tobias hemma hos Andres, det blir trevligt det med :) Det är nog skönt om man är utvilad med andra ord.

Later :)

Mobilblogga

Yeeeey, jag har äntligen fattat hur man bloggar riktigt genom mobilen :) Alltså med bilder och allt. Bättre sent än aldrig :) Knas att jag aldrig bara kollat upp det utan hellre "testat" mig fram, haha.

Gött är det iaf :)

Test

38ee4d36a80c1ac1ff51bb2c73568810.png

Kolla varifrån!

Test


Jag är lat

Varför ska tiden alltid springa iväg när man är ledig? Dessutom vaknar jag alltid sent som tusan när jag är det, det är surt.

När jag väl hade vaknat stack jag direkt till gymmet, men så lat och odiciplinerad som jag är så solade jag bara! Haha, fast jag gick ju iaf dit och hem, dryga 50 m. Uuuh, jag måste verkligen komma igång nu igen, det gick ju så bra till en början. Efter jul & nyår har jag bestämt att det blir satsning rejält.

Nu ska jag iaf äta min frukost, lite yoghurt med crunchy :) Det är gott! Därefter blir det en stoooor kopp kaffe och sedan förmodligen en dusch, vill vänta lite så att färgen hinner lägga sig. Annars ska jag nog bara ta det lugnt fram tills vi ska på kalas, jag dammtorkade redan igår ikväll iaf, duktig som jag är. Så detta blir en skön & härlig ledig dag.



Gott ju :D

Kvällskvisten

Jag har haft en trevlig kväll idag faktiskt. Först blev det en sväng till mamma och en kopp kaffe där :) Lika trevligt som alltid. Därefter åkte vi hem, baby skulle iväg och jobba igen och jag bestämde mig som sagt för att pynta granen och det resultatet har ni ju sett :)

Efter det ringde jag Sophia och hon kom hit en stund, det blev lite prat, tv-tittande och nån cigg. Också lika trevligt som alltid :)

Nu sitter jag ju som ni säkert märker här igen, haha. Jag tror dock att jag ska sova strax, är fruktansvärt trött och i morgon hoppas jag på att jag kommer upp i tid. Jag är ledig och skulle verkligen behöva storstäda! Vi får se hur det blir med det, jag har redan förberett lite idag faktiskt! Plockat, torkat av lite damm här och var och diskat. Så det är kanske inte jätte mycket att göra ändå.

Dessutom vill jag verkligen sola igen i morgon, det går lite för många dagar emellan och om jag ska hinna bli brun och fin innan nyår så får jag faktiskt ligga i nu tror jag.

Runt sex tiden i morgon ska vi på kalas också, min morbror fyller år och vi ska bege oss till Kungälv, det känns inte jätte roande faktiskt, men man får ställa upp och komma :)

Annars är planerna inte allt för många i morgon och skönt är det, behöver en ledig dag och lite vilande! Ska jobba Torsdag & Fredag också ju, blev en del tider denna veckan ändå.

Later!

Julgranen



Halvklar :)



Jag är nöjd :) Det är rätt enkelt och stilrent!

Den otroligt snygga toppen till granen köpte vi på Liseberg i söndags.
Den kosta, men det var den värd. Det fanns jätte mycket fina kulor till granen också :)
Man får investera i lite åt taget, annars går det inte! En topp var viktigast.



Svårt att få en rättvis bild, men fin är den iaf :)


Julklänning

Justdetja, i fredags när jag var och handlade med mamma och mormor så hittade jag en klänning som jag ska ha på julafton :) Har totalt glömt att visa, den kommer här:



Enkel, väldigt söt & billig. Perfekt :)

Har vart väldigt slarvig med att visa er mina senaste inköp som jag lovat att göra, men jag har inte riktigt orkat. Ni får se det på mig istället! :) Nu är det ju inte nytt för mig längre.

Finaste

Jag blev glatt överraskad när jag öppnade posten idag :)<3




Där låg detta underbart söta jul-kort från Malin & Jimmy!
Det är sånna saker som kan liva upp en hel dag, utan problem.


Snö

Nu är jag äntligen hemma från jobbet, tiden har gått hyfsat snabbt idag faktiskt. Dock är jag ändå helt slut, skulle kunna somna när som helst känns det som. Jag är ju inte van vid att jobba såhär långa dagar längre och då känns det allt i kroppen.

Iaf, det snöar ute och lyckan är gjord. Hoppas bara på att det kan få ligga var ett tag nu! Iaf tills efter julen. Det skulle vart toppen! :) Idag har jag tänkt att klä våran gran också, det känns som om att kulorna, ljusen ocht toppen bara ligger och väntar på mig. Jag kan INTE vänta mer iaf, har hållt på det länge nog. Första julen hemifrån också, det blir lite speciellt! Hoppas på att den blir fin bara, det är det viktigaste.

Lägger upp bilder senare :)


Jobbet

SItter på jobbet nu, SEGT! Fast slutar om 2 timmar så det är ändå okej :) Hörs när jag kommit hem!

Resultatet

God kväll :) Det hinns typ bara med att skriva på kvällarna, har haft fullt upp de senaste dagarna.

Igår var det som sagt en hel dag på Liseberg med massa mys och skoj. Har inte fått över några bilder ännu, så de får ni ha tillgodo då, kanske blir senare ikväll eller i morgon.

Idag då: Först jobb från 06:45-14:00. Därefter hämtade morfar upp mig på jobbet, körde mig hem fort så att jag fick byta kläder osv och sedan direkt upp till Trollhättan för klippning och färgning av håret. Det tog sin lilla tid, men fan vad nöjd jag är :) Camilla är grym, tack! Det blev mycket mer ljusa slingor denna gången och jag känner mig vågad och det blev ju bra, så att varför inte liksom. Tänkte ladda upp bild så att ni får se, bilden gör dock INTE håret rättvisa, men det är svårt med camen, får ta ett riktigt kort i morgon.




Nå, vad tycker ni? :)

Nu ska jag nog kolla på ett avsnitt av One Tree Hill, därefter skulle jag behöva städa men jag tror inte att jag orkar det idag. Jag är verkligen helt slut nu! Får nog ta tag i det i morgon efter jobbet.

Later :)

Lucia :)

God kväll alla fina :)

Jag har nog haft världens goaste, mysigaste och finaste lucia! Har vart på Liseberg tillsammans med familjen och älsklingen :) Det har vart sjukt mysigt. Det gick åt en del pengar på spel, gott och annat små plock. Vi fick oss även en väldigt fin topp till granen, det känns bra.

Men nu ska vi ägna oss åt varandra resten av kvällen också, såsom hela denna underbara dagen! Lite mer uppdatering, bilder osv kommer i morgon :) Ni måste ju få se hur bra vi haft det.

I morgon är det jobb igen också, lyckligt, haha. God natt på er! Nu blir det "Flickan som lekte med elden" :) Vi bestämde oss för att köpa den istället, så blir det av någon gång liksom.

Hörs i morgon, med mycket uppdatering om denna dagen och annat skoj :) Natti natti :) Puss

Mysigt

Nu ska vi på jul på liseberg :) Kommer bli grymt mysigt! Hörs sedan :(

In i dimman då!

God morgon :) Jag har haft en riktigt skön sovmorgon och nu äter jag min frukost, tunnbröd med ost och skinka och en kopp kaffe, det kunde nog inte blivit bättre.

Gårdagen då: Jag hann inte mer än upp ur sängen innan jag drog iväg. Det blev till att göra sig klar så fort som möjligt! Jag åkte med mormor och mamma till Göteborg, de skulle göra all sin julshoppning och jag fick följa med som smakråd och lite sånt. Det blev närmare 8 timmar i affärer och det är vad jag kallar heltids jobb, haha. Därefter åkte vi iaf hem, de släppte av mig här och Malin och Sophia kom direkt, en kopp kaffe och lite prat blev det allt, men sedan var jag tvungen att dra mig igen. Hade ju lovat att kolla på Idol-finalen hemma hos mamma :) Erik vann ju, så jävla rätt :) Han har en röst utan dess like och jag fick verkligen gås-hud när han stod där på scen och sjön med sin tjej! Så sött.

Nog om det då! Morgonens innehåll är att gå och sola och sedan diska upp! Jag vill verkligen ha en diskmaskin, fan vad mycket det hade underlättat :) Haha.
Lite senare ikväll ska hela familjen hem till mamma och käka iaf, det ska bli mysigt. Och efter det blir det förmodligen till att dricka lite med tjejerna! In i dimman, där har jag inte vart på länge med tanke på allt jobb, så det ser jag fram emot.

I morgon ska jag & älsklingen iaf till jul på Liseberg :) Det kommer nog bli riktigt mysigt tror jag <3

Nu ska jag käka klart och dricka upp mitt kaffe, därefter gå bort och sola en stund :) Hörs sedan! Puss

Torsdag

Åh vad underbart, slutar om 1 timme ungefär och därefter är jag ledig i helgen! helt sjukt och väldigt oväntat :) Men kagjag är glad som fan! Har inte vart ledig på flera helger, så nu ska jag njuta massor :)

Iväg igen :D

Så, då har man recis hunnit varva ner, göra klart det man skulle ha gjort och vilat 30 min. Nu är det bara iväg igen, haha. Det är lite komiskt med de här delade turerna, man hnner knappt varva ner och ta det lugnt riktigt innan man ska på't igen! Fast en sak är ju bra, man är inne i det och man känner för att gå till jobbet eftersom man vart inställd på det, är jag sjuk eller? - Haha.

Ikväll ska jag iaf komma hem till ett färdigladdat One Tree Hill- avsnitt, hur underbart? Det är toppen! Det finns ingen serie genom tiderna som slår det, det är helt klart bäst.

Nu måste jag iväg, puss på er :)

Back on track

Hemma igen, första delen av arbetsdagen är avklarad! Det har gått riktigt bra och fort idag, då känns det kul att jobba. Klockan fyra börjar jag igen, hoppas på att det blir en lugn kväll nu :)

Det blir knappast någon vila idag på rasten iaf, jag har massor att göra och jag har laddat upp med kaffe & pepperkakor så att det blir lite roligare. Det är papper som ska ordnas, saker som ska skickas in och lite städ och annat. Det blir nog bra när det är klart :)



Såhär ser det ut nu, suck! Vad hade man gjort utan kaffe? :)


I'm good

Jag har jobbat och är super-duper trött. Var förbi mamma en sväng nu efter jobbet, käkade en bit mat och kollade hur håret blev. Jag är inte jätte nöjd, men det blev ändå okej. Vi får förfina det efter hand, nu måste det nog vila lite känns det som.

I morgon jobbar jag ett delat pass, känns sådär kul. Så nu måste jag nog sova så att jag är utvilad och pigg i morgon. Haha, lycka till där säger jag :) Ofta jag är pigg på en morgon då, kan inte komma på senast det hände. Fast efter hand som timmarna går, går det bättre och bättre.

Jag ser fram emot helgen också :) Det kommer bli mys på alla sätt och vis! Säger bara nära&kära :)

God natt :)

Jobba

Goddagens :) Om sisådär 1 timme börjar jag jobba och kör på till kvart över nio ikväll, segt. I morgon jobbar jag delat och har endast 3 timmar att gå hem på, trevligt. Fast jag ska inte klaga, det är iaf pengar och de behöver man alltid ha, så det så.

Det kliar lite i fingrarna på mig faktiskt, hade behövt att städa och plocka ordning lite här hemma, men det hinns inte med, buhu. Jag har sprungit lite ärenden för Sandra, som jag ska skicka med Patrick som han tar med till henne. Gött att jag hann det iaf, haha. Jag som älskar att sova så, tur att älskling ringde och väckte mig.



Detta var lycka <3

Nu ska jag göra mig klar för jobbet! Vi hörs ikväll, puss på er! :)

När man förstår sina val, är lyckan total

God kväll :) Den totalt kassa uppdateringen beror på att jag knappt vart hemma, vaken eller så har jag haft besök. Det är trevligt och jag klagar inte!

Igår kväll och nu på kvällen har jag försökt fixa mammas hår, allt som allt har det nog tagit närmare 6 timmar! Det är illa. Jag brukar lyckas med färgning väldigt bra, oftast, men denna gången var det något som gick snett och mamma liknade mer en morot i håret än något annat. Jag skäms lite, men då vi skulle göra om det idag blev det knappt något förbättring alls, det är som om färgen inte vill ta riktigt! La iaf i mörka slingor i hela håret nu och vi får hoppas på bästa möjliga resultat iaf. Jag var dock för trött för att vänta kvar och se, det får bli i morgon! :)

Annars då, igår var jag på torp tillsammans med morfar, mamma och Andres :) Mycket trevligt får jag säga! Min bror fick köpt sig väldigt snygga kläder och mamma & morfar lite julklappar. Själv köpte jag endast en ny foundation då min gamla är slut nu! Jag lyckades hålla mig ifrån allt annat! (Stolt)

Idag kom Sophia på besök och vi snackade en stund, mysigt. Därefter åkte jag hem till morfar och tog mig en kopp kaffe med honom och väntade in älsk. Han skulle nämligen hjälpa morfar med att sätta upp en lampa, de lyckades till slut, efter mycket om och men. Sedan åkte vi hem till mamma och käkade lite mat och färgade hennes hår, det tog förövrigt en evighet.

Nu är jag hemma och ska sova gott i min säng :) Efterlängtat kan jag lova! Puss&godnatt

Ps. Jag saknar min Sandris!


Det kommer..

En vacker dag kommer allt bli bra, när tiden är inne och vi alla är redo. Saknar oss, saknar allt galet & alla fina stunder!

Hos..

Sitter nu hos mofar & väntar på en god kopp kaffe :) Jag är så fruktansvärt lycklig just nu! Det känns som om att det mesta faktiskt löst sig för mig. Jag har en underbar familj, fina vänner & världens bästa pojkvän! Efter mycket om och men har jag faktiskt insett ett och annat :) Bättre sent än aldrig!

God natt

Nu ska jag sova :) God natt!

Helgen

God kväll! Jag har knappt hunnit tänka efter innan denna helg vart över känns det som. Igår var vi på kalas för lille Arvid som fyllde 4 år, därefter var det direkt till jobbet för att göra kvällen. Slutade nio och skulle upp och jobba morgonen idag, så det blev bara en lugn kväll med film och mys. Som sagt, i morse jobbade jag morgonen, slutade halv två och direkt efter det åkte vi till mormor och morfar för lite kaffe och sådär :) Vi fick även låna deras bil så att vi kunde ta en snabbis upp till Trollhättan, vi behövde handla lite sköljmedel och sånt där nödvändigt. Nu sitter jag här, har tvätt-tid just nu och har även städat upp här! Känns skönt.

Nu väntas en ny vecka i December och jag ser fram emot den, lika mycket som alla andra veckor! Allt känns så bra och mysigt såhär års. I morgon ska jag åka en sväng till Torp med morfar, ska hjälpa honom att hitta en fin julklapp till mormor :) Det blir nog bra! Annars får vi se vad veckan bjuder på, ska nog bara njuta. Jobbar endast Torsdag, så lugnt med jobb med andra ord.

Later! :)

Klippa&färga

Justdetja, har ju glömt berätta att jag fått klipptid nu innan jul. Det känns otroligt skönt, att få bort de slitna topparna och dessutom lägga i fler ljusa slingor än sist och för en gång skull vara lite vågad. Sist var jag alldeles för feg, men det var ju första gången och då får man lov att vara lite extra försiktig (A). Meeeeen iaf, jag längtar dit, jag vill bli fräsch i håret igen nu :)



Dessutom är Camilla grymt duktig och jag har aldrig blivit så nöjd hos en frisör innan! :)

Jag är i farten

God dagens! Idag har jag jobbat igen, det kändes faktiskt bra och timmarna gick riktigt fort. Jobbade med Linda iofs, så det kanske inte är så konstigt :) När jag kom hem började jag med att sätta igång med tvätten och därefter har jag städat och diskat. Det är helt sjukt hur ofta man kan hålla på, det finns alltid något att göra! Det är bra iofs :) Jag är i full gång idag känner jag, men förr eller senare går nog luften ur mig också.

Snart kommer Malinbabe hit också, det var längesedan jag träffade henne nu, miss! <3 Då blir det förmodligen lite kaffe och skitsnack, myspys. Under tiden fortsätter jag givetvis med tvätten, haha. Hemmafru wannabe, eller vad? :S Uuuuh.

Ikväll blir det hemmagjorda hamburgare hos mamma, det ska bli riktigt gott och därefter hoppas jag på en myskväll med den bästa <3 Vi får se.

Det blev dessutom ändra planer angående jobbandet i helgen, istället för idag och Lördag bara så fick jag visst Söndag också! Det är bra, det är pengar. Surt att det ska tjänas varenda j*vla helg bara, åååh. Well, det är bara att tacka och ta emot :)

Later babes!

Fika-dag

God kväll goingar :) Jag har haft en dag med mycket fika kan man lugnt säga, dessutom massa besök! Men det gillar jag :) Först ringde morfar och frågade om jag bjöd på en kopp kaffe och det är ju självklart, morfar är alltid välkommen! Därefter kom Andres och han ville också ha kaffe, så vi 3 satt och snacka om allt mellan himmel och jord. Sedan åkte vi bort till mamma och käkade lite mat och hade det trevligt.

Strax efter att jag kommit hem så kom MalinS hit på lite kaffe och prat, det var mys och ett bra tag sedan sist. Så det fanns lite att ta igen :) Och precis när hon skulle gå så kom Sophia, haha. Som precis gick, så man kan lugnt säga att det har vart full rulle, men det är ju så trevligt.

Nu ska jag dock strax lägga mig och sova, ska upp tidigt och jobba i morgon. Det är ändå på tiden, nu har jag gått hemma 4 dagar och det räcker så, hehe. Hur skönt det än är, så är det allt bra att jobba in emellan. Dessutom så har jag tvätt-tid i morgon igen, suck på det. Så det är nog bäst att jag är utvilad känns det som :)

Natti natti :)

Vinst

Jag vann 100 kr på min lott, inte illa :)


3:e December

God morgon goingar :) Kom upp lite tidigare idag och nu sitter jag här och käkar lite frukost, yoghurt & crunchy, yummi. Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska hitta på idag, det är min sista lediga dag också, känns sådär. Fast det är inte så jätte långt pass i morgon och heller inte på Lördag, synd bara att jag jobbar kvällen på Lördag, det förstör lite ändå.

Well, igår köpte jag en skrap bingo som jag glömde av, så nu tänkte jag sätta mig och skrapa den och käka min frukost, därefter en efterlängtat dusch och sedan får vi se :) Later babes!

Ps. Jag älskar att det är frost ute, det ser ut som snö på träden och taken ju, mysigt! :)


Problem med att sova

Jag kan inte sova, det är sjukt jobbigt men å andra sidan kanske det inte är så konstigt. Under ledigheten har jag sovit ut ganska länge på morgonen, vilket gör att jag är mindre trött på kvällarna, illa. Jag gillar inte alls mina nya rutiner!


Btw, glömde skriva förut att min klänning kom idag, den passade perfekt och jag kunde nog inte blivit mer glad över det än jag blev! Älskar den verkligen, den är skit fin.

Dessutom fick jag hem min nya plattång häromdagen, den är grym! Jag har inte testat att locka håret med den ännu, men bara plattningen ger grymt resultat och det är bra. Har alltid haft problem med att hitta en som funkar bra på mitt hår, men denna ger vad jag behöver så att säga :)


Kanelbullar

God kväll :) Idag har jag hunnit med en hel del känns det som, städat, diskat och ordnat här hemma. Dessutom blev det en kopp kaffe och pepparkakor hos morfar&mormor :) Det var trevligt, som alltid. Sedan åkte vi hem till mamma och käkade lite mat och bakade kanelbullar, det har blivit en hel del bakandes de sista gångerna hos mamma, det är ju så mysigt.



Efter ett långt besök där är jag nu hemma och pratade precis med Sandra på skype, lika underhållande och trevligt som alltid ju! Nu tänkte jag kolla på Greys Anatomy och därefter vet jag inte, sova kanske? Vi får se.

Later babes :)


If you could see me now

Jag somnade om runt nio tiden, därefter sov jag till halv ett. Halva dagen borta, poff. Borde nog egentligen ha gått upp redan då vid sju eftersom att jag var klarvaken ändå, nästa gång. Om det nu händer igen vill säga, haha.

Jag har iaf diskat och gjort mig själv i ordning! Dessutom kollat på ett avsnitt av One Tree Hill och Gossip Girl, alltid lika bra. Nu tänkte jag springa ner till tvättstugan och få en ny tvätt-tid snarast. Wish me luck!

Annars vet jag inte riktigt vad dagen bjuder på, kanske bara borde ta det lugnt för en gång skull, när jag väl är ledig är jag i full fart varje gång! Fast jag antar att det är så det blir. På Fredag jobbar jag igen, det har vart otroligt skönt med några dagars ledigt måste jag säga, det var behövligt.

Later babes!

2:a December

God morgon! :) Jag är vaken, tro det eller ej. Fast jag ska allt försöka somna om igen :) Vi hörs aenaresenare, puss!

Because you loved me



For all those times you stood by me
For all the truth that you made me see
For all the joy you brought to my life
For all the wrong that you made right
For every dream you made come true
For all the love I found in you
I'll be forever thankful baby
You're the one who held me up
Never let me fall
You're the one who saw me through through it all

You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn't speak
You were my eyes when I couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything I am
Because you loved me

You gave me wings and made me fly
You touched my hand I could touch the sky
I lost my faith, you gave it back to me
You said no star was out of reach
You stood by me and I stood tall
I had your love I had it all
I'm grateful for each day you gave me
Maybe I don't know that much
But I know this much is true
I was blessed because I was loved by you

You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn't speak
You were my eyes when I couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything I am
Because you loved me

You were always there for me
The tender wind that carried me
A light in the dark shining your love into my life
You've been my inspiration
Through the lies you were the truth
My world is a better place because of you

You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn't speak
You were my eyes when I couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything I am
Because you loved me

You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn't speak
You were my eyes when I couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything I am
Because you loved me

I'm everything I am
Because you loved me


Ni gör det värt <3


Ohlala

Life's back on track


Love shoes

Tänkte visa mina nya skor, sjukt snygga!



Bilden gör de dock inte rättvisa, men ändå! :) Det blir invigning på nyår tillsammans med min nya klänning! Kommer bli grymt bra.

Jag har kommit underfund med att jag skiter i att lägga upp bilder på allt de jag shoppat de sista dagarna! Orkar inte riktigt det, hälften ligger i tvätten och lite här och var, haha. Så jag lovade utan att kunna hålla mitt ord. Well, sånt som händer.

Idag fick jag iaf hem min nya plattång, jag ska prova den i morgon! Hoppas att den är lika bra som den utlovas att vara nu då, jag behöver verkligen en ny och bra till mitt jävla jobbiga hår, haha. Dessutom behöver jag nog klippa mig igen och samtidigt lägga i fler blonda slingor i håret, för jag gillade det verkligen :) ! Vi får se om det hinns med innan jul, hoppas på det.

Naglar

Resultatet blev katastrof för min del och det slutade med att jag tog av alla och slipade bort allt kletigt, haha! Detta var inget vidare, iaf inte för mig och dessutom har jag inte riktigt tålamodet till det heller. Well, Sophias blev faktiskt fina och bra :) Jag vet inte vad jag gjorde för fel riktigt, skit samma. Jag offrar 420 kr innan jul och låter de göra det för mig. Så det så :)

Vi har iaf haft en väldigt trevlig stund ihop medans vi gjorde detta, bra det :)!

Det är ju så himla fint och jag stor trivs i sådana naglar!

Later!


1:a December

God kväll :) Dagen har sprungit iväg känns det som, men så är det ju alltid när man är ledig! Tråkigt nog. Jag vaknade vid tolv idag med, jag lyckas sova ut riktigt mycket iaf, det är en sak som är säker. Därefter drog jag och Sophia till Överby för att julshoppa lite och fika, det var riktigt mysigt :)

Efter det åkte jag hem till mamma, käkade lite mat och bakade lussebullar, massor med myspys idag känner jag :) Jag tror dessutom att jag ska baka lite här hemma också, tycker faktiskt att det är riktigt skoj. Dessutom blev bullarna mycket goda, det skadar inte att ha några sådana hemma nu kring jul ju. Vi får se vad jag orkar med :)

Nu ska Sophia komma hit också, vi ska greja med våra naglar! Köpte sånt där set så att man kan göra sina egna, ska bli riktigt spännande och se om det blir någorlunda resultat iaf, ni får se sedan om det blir bra vill säga :) Annars klipper jag nog av dom eller målar dom i någon färg. Det skadar ju iaf inte att testa och dessutom sliter det inte lika mycket som att bygga på salong!

Jag har tänkt på en sak, jag borde verkligen lära mig att ta med mig min kamera lite mer, tar ju aldrig några kort och det är lite tråkigt! Skärpning med den biten känner jag :) Speciellt nu kring jul när man gör så mycket roliga och mysiga saker :)

Nu ska vi fixa :) Later!

RSS 2.0