Anonym

Fick en kommentar från Anonym, så jag får väl svara här då :)

Jag ska flytta till "Centrum" om man kan kalla det så, haha.
När jag kommit i ordning och allt är på plats så ska jag självklart visa er bilderna på nya lägenheten :) Fast förmodligen kommer det dröja lite, för det är massa nya möbler som ska skruvas ihop och så måste jag få upp hyllor och gardinstänger!

Men till er nyfikna: Håll utkik :)!

Present

Den fantastiska himmelsängen blir Lovisas när hon döps :)
Lite tråkigt att veta kanske, men samtidigt så är det bra också!

Jag längtar till att få inreda hennes alldeles egna rum nu :)
Ska bli roligt faktiskt!


Fina människor förgyller livet

Vi är ganska nyligen hemkomna från Camilla, Jesper & lilla Naemi. Herregud vad som söt hon är, ett riktigt litet charmtroll ♥ Jag fick suttit och myst med henne en bra stund innan hon grät och ville till mamman sin iaf. Så himla mysigt! Det går knappt att fatta att Lovisa också var så liten, tiden går så fort.

Hur som helst så var det jätte trevligt och jag blev så glad att äntligen få träffa den underbart fina familjen :) Dom är så underbara! Man blir glad :)



Deras fantastiska prinsessa ♥ Naemi! Bild lånad utav: Camilla


Äntligen

PUST! Nu är jag äntligen färdig, har hållt på hela dagen med undantag i morse när vi var i kyrkan och pratade med prästen om dopet och nu när vi var iväg. Det är mer än man tror och precis som man tänker att man är klar, så kommer man på mer saker. Massa små-saker hela tiden också, haha.

Jag är mega trött just nu, men ska ändå försöka hålla mig vaken ett litet tag till. I morgon sätter vi igång runt tio tiden, så jag hoppas att jag är utvilad då. Bara jag håller mig vaken ett tag till så ska jag nog kunna sova natten igenom sedan :)

Det värsta är att det jobbigaste inte ens har börjat ännu! haha.. Det är ju att bära och upp&ner för trapporna som kommer bli den tuffa biten, får se det som lite motion ;)


Dagens outfit :)

img_5420 (MMS)

Dagens outfit :)


Time to say goodbye

När solen skiner och det är så fruktansvärt varmt ute så märker man det direkt på antalet besökare :) antar att ni alla vart ute och njutit utav solen? Jag är avundsjuk. Har suttit ute emellanåt när Lovisa har sovit och jag har behövt pausa från allt vad packning innebär.

Hur som helst så har jag kommit en bra bit på vägen nu, det är mina skor, kläder, väskor och lite små-prylar som ska ner nu bara. Känner mig riktigt duktig faktiskt, fast det är kämpigt också. Jag kommer ihåg hur jag sa när vi flyttade hit: "Nu ska det dröja LÄNGE innan jag ska flytta igen, det är svin jobbigt", men nu står jag här igen. Jag har sagt det så många gånger förut och jag säger det igen: Ta ALDRIG varandra för givet och ta vara på det ni har.



Det kan vända så fort..

På fredag går flytt-lassen och jag känner på mig att det kommer bli en riktigt jobbig dag, på alla sätt och vis. Men jag ska kämpa på, för vad vore jag annars? Det är dags att börja leva för mig själv & Lovisa nu, jag har insett vad som är viktigt i livet och de få sakerna tänker jag hålla hårt i.

Min älskade morfar

Hipp Hipp HURRA!
Idag fyller världens bästa morfar 65 år
STORT GRATTIS :) ♥



Är det någon jag ser upp till, så är det dig, Morfar.
Du har funnits där alltid & gjort mig stark.
Det är tacke vare dig som jag är den jag är idag,
under alla dessa åren har du format mig och lärt mig allt jag kan.
Du har gett mig en klapp på axeln när jag behövt det,
du har torkat mina tårar när de runnit, trots att du alltid varnat mig,
du har gett mig kärlek och omtanke varje dag utav mitt liv.
Du hat hjälpt mig att inse att ingenting är omöjligt,
man måste kämpa och aldrig sluta kämpa.

Det som gör dig till min förebild, är att du också är ödmjuk
& när du lyckas så lyckas du med hjärta.
Man kan alltid vara bäst, men med båda fötterna på jorden så är man bättre.
Du är bättre morfar, alltid.


Morfar, utan dig är jag inte hel.
Jag älskar dig! ♥


Dagens outfit :)

img_2193 (MMS)

Dagens outfit :)


Om jag hade kunnat..

Herregud, det är ju sånt himla bra väder! Vad hände där? Nu fick man käka upp att man klagat skulle jag vilja påstå. Hur som helst är det fruktansvärt skönt med lite sol :) Dock kan jag inte njuta utav den och det stör mig fruktansvärt mycket. Håller på att packa för fullt, i morgon har vi en del grejer att göra så det känns inte som om att jag kommer hinna speciellt mycket då, suck.

Jag vill ju vara ute och njuta utav detta underbara väder, får väl gå en liten sväng idag med så man får känna lite på det :) Sedan kanske jag sätter mig hos mormor och morfar en sväng senare också! Dom har ju sol hela dagen/kvällen på sin altan (lyx) så man får passa på :)

Vid tre skulle min fina Malin komma hit iaf :) Ska bli trevligt med ett litet avbrott! ♥

Vad gör ni, solar & badar antar jag? :) För vem vill inte det liksom!


Barndop

Jag sitter och planerar lite inför Lovisas dop, det är ju inte en grej att hålla reda på och inte heller en grej att fixa. Usch det börjar kännas ganska nervöst, tänk om man missar ngt osv? :/ Dock har jag tagit hjälp utav en kanon bra hemsida som jag hittade: barndop.se :) Det hjälper mig en bra bit på vägen måste jag säga.

Jag har ändå ordnat med en del:

- Skickat ut inbjudningar
- Datum & kryka
- Bokat församligshemmet till efteråt
- Fixat med maten (Tack Anna, du är en ängel)
- Köpt dopklänning + diverse tillbehör
- Valt ut sånger
- Hittat 2 fina vänner som vill sjunga (Tack Malin & Malin, ni är bäst)
- Valt ut faddrar

Men det är en del kvar också:

- Beställa tårta
- Fixa med diverse drickor, kaffe etc
- Skriva en dikt att läsa
- Ordna någon som vill fota
- Köpa grejer till dukningen

Har säkert glömt något nu, men det är iaf lite grann kvar att fixa med! Detta ska ju bli en fin dag att minnas i framtiden, vill att allt ska bli perfekt ♥


Efter promenaden, som förövrigt var skön, ...

img_7663 (MMS)

Efter promenaden, som förövrigt var skön, så gick vi hem till älskade morfar/gammelmorfar :)


Soligt värre

Har suttit ute ett tag nu, men det är ju så himla trist att sitta själv och jag har myror i brallan ibland, haha. Så om en stund när Lovisa har vaknat tänkte jag att vi skulle gå på en liten promenad, risken är väl att vi smälter bort, men vi chansar. Kan vara skönt att röra lite på sig och dessutom komma ut från huset en liten stund.

Just nu står det grejer lite här och var, det är verkligen inte så jag gillar att ha det :/ Ordning och reda ska det vara! Så gott det går iaf :) Kanske tar mig tid till ett besök hos morfar idag också, det har blivit lite kasst med det på sista tiden, men det beror ju på att jag haft fullt upp.



Jag & världens bästa morfar :) 2008..

Underbara unge!! :)

img_3827 (MMS)

Underbara unge!! :)


Tisdag

God morgon tänkte jag först skriva, men det är det ju inte. Jag fick sovmorgon idag och är hur glad som helst för det, man känner sig tusen gånger så pigg :) Annars då, jag har hunnit med ett bad, lite frukost och mat till lilltjejen som sover igen. Undrar om hon är inne i någon växt-period nu eler något? För det känns inte som att hon gör annat än sover, för när hon väl vaknar ska hon ha mat men därefter är hon antigen jätte trött eller somnar. Det är rätt knas det där, för ett tag sedan sov hon nästan ingenting.

Vi har dessutom börjat med lite rutiner, jag vet inte om det kanske är på tok för tidigt men på Lovisa har det iaf funkat. Hon får mat var 3:e timme, förutom på natten då eftersom hon sover bättre då. Sedan lägger jag henne för natten vid halv åtta/åtta och hon somnar alltid då. Hur bra? :) Det kanske bara är en period, men så länge det funkar så är jag tacksam! Det ger mig lite egentid på kvällarna, som man så väl behöver. Oavsett man älskar sitt barn mer än allt, så måste man ge sig själv lite tid med.



Vad ska man hitta på idag då? Solen skiner som tusan idag och dessutom riktigt varmt. Dock har jag en liten och tänka på, så havet eller något sådant liknande kommer inte på fråga ju. Tror det kan bli lite väl varmt för de små! Det kanske bara är jag som är extra kinkig, men samtidigt vet jag ju hur jobbigt hon tycker det är med värmen bara här hemma. Jag får väl gå ut och lägga mig på altanen en stund medans hon sover, så jag får någon nytta utav solen :)

Hopppas att ni alla har en fin dag i solen :)!!


Dagens super enkla outfit :) Underbart väd...

img_3986 (MMS)

Dagens super enkla outfit :) Underbart väder ute!!!


Snacka om att sova gott, nu har hon sovit ...

img_9437 (MMS)

Snacka om att sova gott, nu har hon sovit i dryga 4 timmar trots att jag grejat och hållt på runt omkring! :)


Min största skatt i livet



Jag är så lycklig över att jag har dig, min skatt
Du gör mamma stark!


Måndag

När man väl sätter igång så går det verkligen fort :) Har lyckats packa ner väldigt mycket grejer nu! Fast det som tar längst tid är väl saker ifrån köket, eftersom man verkligen måste vara försiktig med den mesta och packa in det i tidningspapper osv, uuuh! Fast jag har några dagar på mig, så det kommer nog gå bra.

Det är galet hur mycket grejer man samlar på sig på kort tid, nu ska jag inte ha allt som finns här givetvis, men en hel del grejer är mina och jag fattar inte hur jag har lyckats? Hoppas att allt får plats i lägenheten bara, haha. Men det behöver jag nog inte oroa mig för!

Nu ska jag laga lite käk, spaghetti & köttfärssås, mums!


Min lilla cooling igår :)! Nu sover hon oc...

img_9005 (MMS)

Min lilla cooling igår :)! Nu sover hon och jag grejar en del, ska försöka börja packa så smått nu! Bloggen blir förmodligen lidande denna veckan, men det förstår ni va? :)


Ligger och tar det lugnt i sängen :)

img_9168 (MMS)

Ligger och tar det lugnt i sängen :)


Inredning

Såhär SKA jag ha det någon gång:



Så himla fint ♥ Precis i min smak & stil.


Morgonmys är underbart

God morgon :) I natt har jag vart själv om ansvaret för Lovisa och hennes mål/blöjbyten och det har gått riktigt bra. Så nu är jag inte ett dugg nervös inför flytten heller, vi kommer fixa detta tillsammans jag & min tjej! Som de flesta vet är jag väldigt morgontrött, men jag tror det blir annat när man vet att man är själv och inte kan be någon annan liksom.

Lovisa har fått börja med ersättning också, det känns riktigt kasst faktiskt. Min mjölk räkte inte till längre och vad kan man göra? Vill ju inte sitta hela dagarna i ända och amma bara för att han ska hålla sig mätt, då tycker jag nog att det är bättre att hon får i sig så att hon håller sig på det. Jag klarade iaf av två och en halv månad, det är inte fy skam det och jag får vara nöjd så :) Funkar det inte, så funkar det inte. Tror mycket kan bero på allt mellan mig & Robin också, mår inte kroppen bra så fungerar den heller inte som den ska.

Hur som helst, i natt vaknade min lilla dam bara 1 gång också. Det var underbart måste jag säga :) För att när hon sedan vaknade på riktigt vid halv åtta, så var mamma utvilad. Redig tjej :)

Nu ska vi mysa lite här, jag älskar att gosa med henne ♥ Hon har ju dessutom lagt på sig en hel del så att hon är extra gosig ju! :)


Vi morgonmyser :)!

img_0189 (MMS)

Vi morgonmyser :)!


Quick change

Åh, jag hade mer än gärna införskaffat mig en sån här! :)



Inte bara snygg, utan även väldigt praktisk och bra, dessutom rosa :)
Läs mer om den HÄR!

Rosa is love



Jag kunde inte motstå detta underbart söta set :)
Så nu är det Lovisas!

Tänkte att hon skulle ha det efter sitt dop, vill byta kläder på henne så att hon inte behöver ha på sig den långa hela dagen! Kan bli jobbigt för henne tänker jag.


Glad midsommar

Jag glömde en sak:


Midsommar? Njaee..

Usch, jag sitter och tycker VÄLDIGT synd om mig själv måste jag erkänna.

Anledningar:

  • Det är kasst väder
  • Jag har tråkigt
  • Jag blir hemma hela dagen medans alla andra har ap-kul
  • Ingen kan umgås med mig ikväll :/


Jag hade hellre sett ut ungefär såhär:



Och haft en rolig midsommar! Fast jag får ta igen i morgon istället :) Då är det min tur. Surt att sitta hemma och ruttna bara, det är tuuuuur att jag har min underbara lilla Lovisa som jag kan gosa med! ♥


Världens finaste tjej :)

img_1919 (MMS)

Världens finaste tjej :)


Brun utan sol :) Tänkte att jag skulle ge ...

img_0427 (MMS)

Brun utan sol :) Tänkte att jag skulle ge detta fenomen en ärlig chans! Aldrig velat testa innan då jag har sett riktigt skabbiga resultat, men eftersom jag inte hunnit sola nu inför midsommar så måste jag testa :) Kan ju inte ha blek-fis ben ;) hehe..


Nu har Malin & Milla vart här och hälsat p...

img_5464 (MMS)

Nu har Malin & Milla vart här och hälsat på :) Det var underbart att äntligen få träffa dom och vi hade en del att ta igen! Dom hade med sig super fina kläder till Lovisa! <3 tusen tack igen vännen!


Mamma har en glad tjej :)

img_9535 (MMS)

Mamma har en glad tjej :)


Vinds-fynd #2



En riktigt fin vas :)


Long time no see

Idag är solen framme lite grann iaf, emellanåt :) Det är lite glädje iaf.

Om ett tag kommer Malin och hennes lilla Milla hit och hälsar på :) det ska bli så himla trevligt! Vi har inte setts sedan Milla föddes och det är riktigt illa. Det är så svårt när man inte har körkort & bil, eftersom de bor i Stenungsund. Fast det är fan ingen ursäkt, skäms på mig säger jag bara.

Hur som helst, längtar tills dom kommer :) ♥



Malins tok-söta lilla tjej! :)

Dagens outfit :)

img_8009 (MMS)

Dagens outfit :)


Vinds-fynd

Som jag skrev igår så skulle jag ta mig en titt på mormor och morfars vind och det gjorde jag. Allt låg huller om buller, så det var riktigt jobbigt att rota igenom saker, men jag kom halvvägs och jag hittade faktiskt en del grejer.

Bland annat dessa:



2 st riktigt fina väskor & jag som älskar väskor :)
Jag tänker: Vem fan lägger upp sånt här vackert på vinden?
Det förvånar mig dock inte att mormor gjort det, för hon har så sjukt mycket grejer!
Antar att man samlar på sig under åren som går, det tackar jag för :)


Förlovningsring?

Fick en fråga ang. ringen som man ser på mina bilder, tänkte svara på den!

Det är en helt vanlig ring, alltså inte förlovningsringen. Då man tar kort i spegeln blir det ju omvänt, så man blir lite lurad utav det. Då vi inte längre är tillsammans, bär jag heller inte ringen.

Hon tröttnade visst på att ligga på mage, ...

img_7611 (MMS)

Hon tröttnade visst på att ligga på mage, då åkte handen in i munnen istället ;) Fast att mamma inte gillar det allt för mycket :P


Vi är hos morfar och hälsar på :)! Trevligt.

img_4103 (MMS)

Vi är hos morfar och hälsar på :)! Trevligt.


Onsdag

Goddagens :) Idag blev det en riktigt lång sovmorgon, därefter tog jag mig ett bad och nu sitter jag här. Dessa morgnar är väldigt sköna faktiskt, får ta vara på när det väl går.

Runt tre tiden idag trillar Malin & Sophia in för lite fika :) Ska bli trevligt. Annars så har jag inget planerat för denna dagen och det känns skönt.


Dagens outfit :) Idag kör jag enkelt och b...

img_8409 (MMS)

Dagens outfit :) Idag kör jag enkelt och bekvämt!


Framkallning

Nu har alla kort som jag framkallade kommit :) Så himla kul. Nu har jag och göra vill jag lova, det blev 203 st och det är inte ens alla som jag ville ha med. Lite nyare kort finns, men tänkte att jag framkallar dom senare när jag fått ihop lite fler, från dopet bland annat. Tänkte att jag skulle köpa lite scrap-booking grejer så att jag kan knåpa ihop ett riktigt fint album till min lilla tjej. Det kan vara skoj för henne att ha sedan när hon blir äldre! :)



Gå in på deras hemsida och klicka hem ni med :) Nu får man 100 bilder gratis!
www.fujidirekt.se

Dock är jag lite besviken på iphone-bilderna, många utav dem blev gryniga när man framkallat dom! Fast vad tusan, det blir bra ändå :)

Dopet

Då har vi äntligen fått inbjudningarna till dopet och de har skickats iväg :)
Jag blev riktigt nöjd med dom faktiskt, enkla & fina.



Nu är det bara kläderna efter, vita trosor och ett par sandelar som fattas :)
Och tårtan som vi ska ha till fikat måste beställas också! Det är mycket att tänka på.
Hoppas att det blir bra bara! Det är lite spännande ändå :)

Beautiful

Då har precis Camilla vart här på en fika, hon hade med sig krämbulle idag. Det börjar bli en ful vana det där, hon skämmer bort mig när hon kommer med massa fika varje gång :) Så söt! Sedan när hennes bebis kommit så blir det jag som kommer hem till henne med massa fika! Ska bli så himla kul sedan när den lille tittar ut :)

Så snart min lilla tjej har vaknat här så ska jag dra över till morfar, han ska få hålla ett öga på Lovisa medans jag tar mig en titt uppe på vinden för att se om det finns något jag kan ta :) Spännande! Gillar ju gammaldags stil och allt vad det innebär, så det är mycket möjligt med lite fynd, mormor är ju största samlarn på allt möjligt också.


Dagens outfit :)

img_8654 (MMS)

Dagens outfit :)


Tisdag

Vi tog oss ur sängen för en bara en stund sedan och nu käkar jag frukost :) Gott! När vädret ändå är så tråkigt så kan man ju lika väl passa på att njuta och gosa i sängen med lilla dockan ♥ Hon har börjat "pladdra" riktigt mycket nu och sprattlar som tusan dessutom, roligt ju.

Ska bara käka min frukost nu och därefter blir det ett bad :) Senare under dagen tror jag att Camilla skulle komma hit, hoppas det för det är alltid lika trevligt. Då blir det nog en kopp te och massa prat! Stackaren har ju fått gå över 1 vecka nu och jag vet hur jobbigt det är, själv gick jag över 12 dagar. Hoppas för hennes skull att det lilla livet snart tittar ut :) Fast jag tror ju att de ligger i magen utav en anledning, den kommer när den är redo helt enkelt!

Hepp, bada var det :D Såhär glad var lillan sist gång:


Glad tjej :) Vi morgon-myser, jag & Lovisa...

img_1955 (MMS)

Glad tjej :) Vi morgon-myser, jag & Lovisa. Om ett tag ska hon få sig ett bad, men först käk :)


Måndag

God kväll finisar :) Nu har jag slagit ner röven i soffan och ska bara ta det lugnt resten utav kvällen. Idag har jag fått mycket gjort, fast att det såg ut att bli en lugn dag i morse, men icke :) Fast jag gillar ju när det händer saker.

Dagen började iaf med ett besök på MVC, hon tog lite prover och kollade så att allt såg fint ut efter förlossningen. Mina värden och allt det andra såg bra ut och jag hade inget att oroa mig för. Fick utskrivet recept på mini-piller också, så jag slipper allt vad mens heter, SKÖNT. De enda p-piller man kan använda när man ammar är just mini-piller och det var ju precis vad jag använde innan också, så det passade ju perfekt.

Efter att jag vart där gick jag hem till morfar en sväng, satt och pratade en stund och jag bestämde mig för att ta mig ett ryck uppe på vinden. Kanske kan hitta något användbart till lägenheten :) Hoppas! All hjälp är bra.

Vid ett kom Anna hem till mig, vi drack te, pratade och käkade chokladbollar :) Hur bra? Kalas om ni frågar mig. Blir alltid så glad när hon vart här, det är en klok tjej! Hon fick mig dessutom till att få ordnat med el-avtal och addressändring, bra där :)



Jag, Anna & Malin :)

När hon åkt blev det lite käk och sedan en sväng hem till min älskade bror :) Jag är lycklig, för han är lycklig! Underbart ♥

Jaja, lite småsaker är fixade och jag har även börjat packa lite smått.


Dagens outfit :)

img_2498 (MMS)

Dagens outfit :)


Världens godaste tjej :) Nu sitter jag på ...

img_4087 (MMS)

Världens godaste tjej :) Nu sitter jag på mvc, ska på efterkontroll idag!


Jag tvingas glömma att jag älskar dig

Efter mer än två fantastiska år tillsammans, så valde Robin att ta en annan väg i livet, utan mig. Det känns riktigt tufft och jag kan nog fortfarande inte fatta det, vi skulle ju leva tillsammans, jag&han. Jag har nu tvingats säga hejdå till något som jag trodde skulle bli vår framtid och varje gång jag ser mig omkring så påminns jag om allt vi någonsin drömde om, tillsammans.

Jag vet inte vilket som är värst, att jag inte var den rätta för dig eller att jag aldrig mer ska få vakna upp bredvid dig på morgonen? Jag inser i skrivandets stund att detta kommer ta lång tid att smälta, men jag måste vara stark för Lovisas skull. Jag kommer alltid se dig i henne, bli påmind om allt vi en gång hade. Fast om ett tag kommer det förmodligen inte skära så förbaskat mycket i hjärtat, som det gör nu.

Det som gör allra mest är att du var den rätta för mig, jag var så säker på att det var dig jag skulle spendera resten utav mitt liv med. Du var "mitt livs kärlek" och jag kunde inte se något annat än en framtid tillsammans med dig. Men att du inte känner samma sak, får min mage att vända sig ut och in.

Under dessa år tillsammans med dig har du kommit att bli min bästa vän. Det har vart du som alltid torkat mina tårar, funnits vid min sida i alla lägen och alltid älskat mig trots mina fel och brister, vad gör jag utan dig? Jag måste lära mig att leva ett liv utan, jag kommer att göra det, men det kommer att ta tid.



Jag vet egentligen inte ens varför jag skriver detta här, men någon gång måste jag ventilera detta. Om dryga 2 veckor packar jag ner mitt liv som är här och börjar om på nytt, tillsammans med Lovisa.

Det känns sjukt att jag ska packa ner mitt liv, vår dröm och bara lämna allt detta bakom mig. Att hatet mot dessa flyttkartonger kan bli så stort, jag VILL INTE.


What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Nu har farmor & farfar precis vart och häl...

img_8695 (MMS)

Nu har farmor & farfar precis vart och hälsat på sin lilla Lovisa :) De hade med sig super fina presenter <3 Tusen tack!


Framkallning

Igår framkallade jag lite foton på Lovisa :)
Ska bli kul att greja med ett album till henne.



Billigt som tusan! :)

söndag

Goddag alla fina :) Idag är det riktigt tråkigt väder och jag känner allmänt seg. Har lite huvudvärk och jag sov som en kratta i natt. Lovisa kunde inte komma till ro kändes det som, för hon vaknade varann timme nästan hela natten. Jag är ganska bortskämd med hennes sovrutiner, så därför tar det ganska mycket när hon har en natt som denna, hehe.

Idag har jag städat lite, tvättat och grejat. Det känns alltid skönt efter att man är färdig och senare i kväll kommer robins mamma på besök :) Annars är planerna inte många idag! Jag ska slappa och käka godis, gott.

Igår skulle jag vart med tjejerna och firat Marika, är riktigt less över att det inte blev så faktiskt :/ hade sett fram emot det och dessutom var det ju en riktigt rolig kväll som var planerad. Det får bli nästa gång istället, men visst känns det surt när man har ställt in sig.


Dagens outfit :)

img_3815 (MMS)

Dagens outfit :)


Min skatt



Jag lever för dig min skatt, för att se till att du har det bra och klarar dig fint.

Det är rätt sjukt hur mycket livet förändras när man får barn, till det bättre givetvis.
Man tänker inte längre i samma banor och man prioriterar helt andra saker i livet.
Varje gång jag tittar på min älskade dotter, gör jag det med så mycket glädje & kärlek.
Jag trodde inte det var möjligt att älska en annan människa såhär mycket, ♥
Hon är ju en del av mig själv, halv jag & halva Robin.

Mamma älskar dig, Lovisa


Dagens outfit :)

img_0987 (MMS)

Dagens outfit :)


Marika / Madicken / Maricona



Idag blir våran puma 22 år ;)
Så vi säger massor med Grattis till henne

Hoppas att din dag blir fin gumman!
Love you


Lördag

God morgon :) Idag vaknade jag utav att min lilla skatt låg och "pladdra" i vaggan :) Hur underbart? Det är ju så mycket glädje i allt detta med barn, jag blir helt till mig och kan verkligen inte få nog utav Lovisa ♥

Jag bestämde mig för att bada henne idag, hon älskar ju det så varför inte? :) Hon sprattlar som tusan i vattnet och ler hela tiden, då blir mamma-hjärtat varmt. Därefter tog jag på henne kläder och gav henne mat, sedan somnade hon om igen! Haha :) Så jag passade på att göra mig en god frukost och sitter nu och käkar den. Om hon sover efter det med, så ska jag ta mig ett härligt bad, annars får det bli en go dusch :)

Annars, planerna är inte många! Jag ska nog försöka tvätta lite och kanske även dra fram dammsugarn. Så skoj ska jag ha på en Lördag ;) Kanske går över till morfar en sväng senare också, det är alltid trevligt.


Glad tjej som precis fått sig ett bad :) D...

img_2152 (MMS)

Glad tjej som precis fått sig ett bad :) Det gillas väldigt mycket!


Bag



En ny skönhet i samlingen :)
Tycker att den är riktigt "ful-snygg" faktiskt :)
Men med rätt kläder till så blir det super!
Den är annorlunda, annorlunda är fint. 
Kommer ifrån Nelly.se!


Fredag

Åh detta blev en helt amazing dag till slut :)
Hade inte planerat att göra något alls, så jag slog ner röven i soffan redan vid ett och tänkte "Detta blir en lugn dag", men redan efter en kvart skickade Marika och fråga om vi inte skulle fika. Självklart ska vi ju det :) Knappt en halvtimme senare skickar bror min och frågar samma sak, självklart var svaret till honom också!

Så vid halv fyra drog jag mig neråt tillsammans med min dotter till cafeét, mötte upp Marika och efter ett tag kom även sophia och malin. Det var lika trevligt som alltid och jag är så glad att jag har mina fina vänner ♥ Underbara!

När jag sedan fikat med dom en stund så drog vi oss hem till bror min :) Jag & Lovisa! Köpte med mig goda bullar och kakor, han hade även sällskap också så det var riktigt trevligt. Fina människor!

Nu är jag iaf hemma igen och väldigt glad över att det inte blev en dag hemma! :) Det är så skönt att komma iväg ett tag hemifrån! :)


Så mycket "Alexandra-stil" :) Denna vackra...

img_1093 (MMS)

Så mycket "Alexandra-stil" :) Denna vackra fick jag utav Malin, Sophia & Marika, underbart fin <3


BVC

Goddagens :) Usch vilket väder vi fått idag, inget skoj alls. Det bara öser ner regn och har gjort hela dagen hittills. Om man ser det positivt så innebär ju det en mys-dag här hemma, inte fy skam det.

Idag har vi vart på BVC, Lovisa bara växer & växer. Tiden går så himla fort och hon blir både längre och tjockare :) hehe! Min lilla skatt ♥ Idag vägde hon 6060 gram & är 60 cm.
Det är alltid lika spännande när man ska till BVC tycker jag, de flesta gångerna har man kunnat gissa innan och prickat in väldigt rätt, så jag antar att man som mamma kan känna på sig hur kurvan ligger. Känns iaf tryggt och skönt att veta att kurvan är precis som den ska, för det innebär ju också att jag har tillräckligt med mat till henne.


Dagens outfit :)

img_0976 (MMS)

Dagens outfit :)


Vad vore jag utan dig min skatt? - Mamma ä...

img_1515 (MMS)

Vad vore jag utan dig min skatt? - Mamma älskar dig!


Torsdag

God kväll :) Idag har jag haft en riktigt härlig dag. Dagen har ju bjudit på hyfsat fint väder och det innebär att man kunnat sitta ute i solen en del. Det blev ju fika med Sophia & Malin förut, riktigt trevligt som alltid ♥ Mina fina.

Därefter drog jag hem och gick en sväng hem till morfar :) Igen! 2 gånger idag, det är inte illa. Sedan fick jag ett sms från min andra fina vän Malin och hon ville kika förbi, det tackar man aldrig nej till :) Så nu har hon vart här ett bra tag och snackat om allt möjligt och druckit lite te ♥  Underbart att umgås med fina vänner! Det gillas.

Det blev sen mat idag, dessutom köpes.. Tog en sallad faktiskt, riktigt gott :) Nu ska Lovisa ha mat och därefter ska jag lägga henne! :) Sedan blir det lite mys och därefter sängen.


New in

























Transparant tunika från Gina Tricot, 199 kr.


Mammas lilla tjej :) Idag blev det ett fin...

img_7379 (MMS)

Mammas lilla tjej :) Idag blev det ett fint spänne i håret :)


Dagens outfit :)

img_8238 (MMS)

Dagens outfit :)


Underbart

Goddagens gott folk :) Äntligen får vi lite sol, det gillas väldigt mycket!
Jag har haft en härlig morgon, tog mig ett bad, fixade mig, gjorde i ordning lillan och gav henne mat. nu käkar jag frukost och läser lite bloggar :) Skoj tidsfördriv!

Igår var sötaste Anna här och hälsade på, hon stannade i flera timmar och vi fick pratat ikapp om allt mellan himmel och jord. Man missar så himla mycket när man inte ses så ofta, men då har man ju massor att prata om. Både för- och nackdelar :) Det var hur som helst väldigt trevligt.

Idag ska jag först över till morfar en stund och därefter ska jag till cafeét och träffa mina härliga tjejer, Sophia & Malin :) Det var också ett tag sedan nu så det blir förmodligen också till att ta igen massor!

Hoppas ni alla får en fin dag i solen :) det ska jag ha!

Mammas pärla sover gott :) Själv kan jag i...

img_7751 (MMS)

Mammas pärla sover gott :) Själv kan jag inte somna, tog förmodligen för lång sovmorgon i morse :/ Illa. Fast jag ska allt försöka nu igen, god natt <3


Dagens outfit :)

img_6455 (MMS)

Dagens outfit :)


Äntligen har vi börjat kunna använda babyg...

img_4010 (MMS)

Äntligen har vi börjat kunna använda babygymmet liiiiiite.


Converse



ÄNTLIGEN är dom mina :)
Marinblåa converse, låga.
Jag älskar dom! Kommer användas flitigt i sommar :)


När du ler mot mig



Du kanske inte är någon speciell för världen,
men du är hela min värld.


Innehållet är värdefullt

Blåsiga dag, härliga dag. Det har vart en väldigt fin dag ändå, Malin har vart här idag också och jag kan inte annat säga än att hon är en stämningshöjare. Det blev hela 3 timmar med mitt hjärta och jag tackar för det ♥ Som alltid hade vi tusen grejer att prata om, allt från vardagen till politik, tro det eller ej, haha.

Om en liten stund är det dags att laga lite mat, tacos står på menyn idag :) Det gillas!
Därefter har jag inget planerat, bara slappa tror jag. Idag blir det en sådan dag, med tanke på gårdagen så tycker jag att jag har gjort mig förtjänt utav det, hehe.


Dagens outfit


Nu har jag och Lovisa badat :) Riktigt got...

img_8451 (MMS)

Nu har jag och Lovisa badat :) Riktigt gott faktiskt!


En stund för sig själv

God kväll :) Nu har jag parkkerat rumpan i soffan efter en hyfsat fullspäckad dag. Jag har hunnit med en hel del och det är då det känns som bäst. När man får mycket gjort! Är man väl igång så går det utav bara farten.

Dagen började ju som sagt med en fika hos morfar, därefter gick jag & lillan hem och började med alla dagens "to do's". Har fått tvättat soff-klädseln, ringt massa viktiga samtal, tvättat övrig tvätt, plockat ordning, tagit oss en middags-lur, lagat mat, gått en promenad och gosat en massa. Nu sover hon så gott i sin vagga och jag tänkte sitta här nån timme och bara ta det lugnt.

Har gjort mig en kopp te också, äpple & kanel smak, mums! :)




Ute på promenad :) Skönt!

img_0837 (MMS)

Ute på promenad :) Skönt!


Gina Tricot

Så underbart sköna:



Fick hem dessa i Fredags, skickade efter.
Köpte en i orange först, blev förälskad och köpte fler :)

Inte bara snyggt, utan också beskvämt!
Endast 59 kr också, bättre blir det ju inte.


Dagens outfit :)

img_6460 (MMS)

Dagens outfit :)


BF

Idag har min fina vän Camilla BF :)
Så himla spännande och roligt, nu är det ju verkligen nära oavsett när den lille krabaten väljer att titta ut :) Jag tror bestämt att det är en pojke, men det återstår att se. Hur som helst så kommer det bli en helt fantastisk liten unge! Camilla & Jesper är båda två sådana enorma personligheter, med så mycket glädje och kärlek så det kommer inte fattas något där :)

Jag är så glad för er skull och nu väntar vi med spänning :)
All lycka till dom nu ♥ & all styrka till Camilla.

Hennes blogg: Camilla

Fullt upp

Vad skönt, idag skiner solen och det gjorde att man kunde ta sig upp ur sängen med ett leende :) Dock blåser det lite, men det kan man se över tycker jag, hehe.

Annars då, planerna idag är att jag ska över till min kära morfar alldeles strax. Därefter måste jag uträtta lite ärenden och även ringa en del viktiga samtal, sånt är så himla tråkigt ju. Fast det måste göras :/

Så jag har lite att stå i ändå, dessutom är det tvättning utav soffan som är i rullning här hemma, det är JOBBIGT. Fast väldigt nödvändigt, alltid fräschast att tvätta den någon gång då och då. Det är ju ändå en del som sitter i den och dessutom så kan man ju spilla ibland osv, så det är allt bra.



Här är den :) Väldigt snygg ändå om jag får säga det själv, haha..


Nya



2 härliga inför sommarn :)
Från H&M båda två.


Skönt

Det blev ju hyfsat fint väder ändå till slut :) Efter att Malin åkt hem så var jag tvungen att ta tag i tvätten och så fick jag även röjat undan lite överallt i hemmet. Det känns så skönt när det är gjort, jobbigt att ha stökigt omkring sig tycker jag.

När jag var färdig med det så tog vi oss en promenad med vagnen, riktigt gott faktiskt. Skönt att komma utanför dörren och det är ju faktiskt väldigt härligt att bara gå. Det är sånt jag ska göra oftare ju, måste bli bättre på det :) Speciellt för lillan skull, så att hon får komma ut lite mer.



Malin & Lovisa för ett tag sedan :) ♥

Glömde nämna att Malin hade med sig hemmagjorda bullar :) mycket goda dessutom!
Hon är så duktig min fina vän :)


Härlig natt

Om en liten stund kommer Malin hit för lite te & bullmys :) Hehe!
Det blåser och växlar mellan sol och moln, så man kan ändå inte ligga och sola direkt.
Först tänkte vi dra till Trollhättan och shoppa, men det andra lät faktiskt mer lockande :) Tro det eller ej.

Inatt har min lilla skatt sovit igenom :) Ni anar inte hur skönt det är när det blir så. Dessutom när hon väl vaknade och skulle ha mat, så åt hon bara och somnade sedan om igen! Tills för 30 min sedan, sov-bebis? :) Tror hon har fått mamma sov-gener, haha.



Underbara unge ♥

Dagens outfit :)

img_1377 (MMS)

Dagens outfit :)


Lördag

Det regnar idag med, varför kan inte solen ta sig fram igen :)
Allt känns tusen gånger lättare med fint väder, inte sant?
Jag såg att det iaf ska bli sol i morgon, får se om det stämmer.
Övriga Sverige verkar ju ha det, men inte vi? knasigt.

Jag har precis fått i mig lite frukost och tagit mig ett bad.
Det var riktigt gott att bara ligga där och njuta en stund.
Hade tänkt gå en promenad, men det vill jag ju inte när det regnar.
Vi får hoppas på att det blir uppehåll snart :)

Hoppas ni får en fin dag :)

Min ögonsten & mitt ljus i livet <3

img_9321 (MMS)

Min ögonsten & mitt ljus i livet <3


Vårdcentralen

Då är man hemma igen! Idag hade jag min efterlängtade tid på vårdcentralen för att kolla upp besvären med min mage :/ Äntligen ska det bli en riktig "utredning" om detta nu, ska bli skönt så att man någon gång kanske kan bli hyfsat normal i magen. Det är väldigt jobbigt att ha dessa besvären och vissa dagar drar man sig från att gå hemifrån. Det gick iaf bra, det blev massa blodprov, tusen miljoner frågor och lite sånt där. Hoppas på det bästa nu!

När jag var färdig där blev det en sväng till affären och därefter hem :) Nu har jag vart över hos morfar en sväng också, alltid lika härligt att prata med honom. Han är en klok människa och jag kan få så mycket från hjärtat när jag pratar med honom, han är ju liksom inte en del utav allt.

Igår var min bror här på kvällen också :) Vi fick snackat i säkert 3 timmar om allt mellan himmel och jord, det är kvalitetstid med brorsan ♥ Härligt.

Nu ska jag göra mig en kopp te, krypa ner i soffan och bara vara! Lillan sover så jag får passa på att njuta av "egen-tid". Puss på er :)


Dagens outfit :)

img_5509 (MMS)

Dagens outfit :)


En outfit från förra veckan :)

img_6406 (MMS)

En outfit från förra veckan :)


Räddande ängel

Nu har precis världens finaste Camilla vart här :)



Hon hade med sig både lunch & fika, det är inte illa det. Så det blev en god köttbullemacka & sedan en chokladboll :) Camilla, du är helt fantastisk!

Vi fick pratat om både det ena och det andra faktiskt, jag behövde verkligen detta idag känner jag. Hon kom som en räddande ängel, att få prata av sig lite med någon som lyssnar och ger råd är guld i detta läget. Tack för idag söta du ♥


H&M



Inköpt för ett tag sedan, men inte visat ännu!

Lite "slappare" kavaj och skärp :) Från H&M.


Dagens outfit :) Inte så passande med tank...

img_9895 (MMS)

Dagens outfit :) Inte så passande med tanke på vädret, men det är ju så varmt ändå!


Torsdag

Vad hände med sommar-vädret då? :/ Allt blir så jäkla trist när det är sånt här väder ju, kass.
Fast jag antar att man får göra det bästa utav situationen :)

Idag kommer finaste Camilla & bebismagen hit :) Vi ska ha lite te-mys och bara snacka om allt möjligt, kan behövas idag känner jag! ♥

Jag har tagit mig ett bad och gjort mig i ordning nu på morgonen medans lillan har sovit/sover :) Så nu ska jag passa på att få i mig lite frukost innan hon vaknar :)

Sov gott

Eeeh, försöker få ihop ett inlägg men det blir liksom inget!
Dags att lägga sig och glo film nu tror jag, ska kolla på Rocky idag :)
Får se om det är något för mig, annars lär jag somna, inte fel det heller.

Vi hörs i morgon, god natt på er finisar :)



Body Mist



De kom på posten idag!
Magiska, dom doftar så gott :)

Så jag är super nöjd med det köpet!


Nät-shoppa

Jag har en kärlek för kläder, skor & väskor.
Det har förmodligen inte undgått någon? Iaf inte mina närmsta.

Gina Tricot och H&M är mina favoriter,
de är billiga, hyfsad kvalité och kläderna sitter alltid bra!
Vad mer kan man önska? :)

Så när dessa butiker har lite rea, så passar jag på ;) heh!
Det har väl inte ungått någon att H&M har halva priset på massor med kläder.
I förra veckan gjorde jag en "födelsedagsbeställning" :)

Så nu säger jag bara: Sommarn, jag är redo :)



Riktigt fin jacka, beställde en i militärgrön också, som kommer senare.



Vita höga shorts :)



Blommiga shorts :) (
Inspirerades utav Malin som hade ett par sådana, sjukt fina)



Brillor, skärp & skor :)



T-shirt :)



Vita fina shorts :)

Allt detta för 750 kr. Billigare shoppar man faktiskt inte, right?
Jag är hur nöjd som helst och allt passade super bra! :)


Nytt in


 
En ny outfit :) Fick detta i födelsedagspresent från Robin & Lovisa!






.

Det är konstigt hur man kan känna sig så sjukt ensam ibland,
hur man kan bli så sårad utav "små" saker och hur allt plötsligt blir jobbigt.



Nagelförlägning

Nu är jag lite smått irriterad faktiskt :/ uuuh.
Jag skulle ha gjort mina naglar redan förr förra veckan egentligen, men då kom det personliga saker emellan som gjorde att jag inte kunde. Så bokade jag om och skulle göra dem nu på Torsdag! 
Så kommer Robin helt plötsligt från ingenstans och säger att han ska jobba, blir less.

Lagom pinsamt att behöva boka av igen då! Fy.. Kan ju förstå om jag inte får någon ny tid sedan, man blir ju trött på veliga människor och denna gången är det jag. Åh, hade faktiskt sett fram emot att få fina och fräscha naglar nu, det livar ju upp tillvaron något iaf, men icke!

Johanna som gör dem är super duktig också, har sett Camillas naglar och jag är riktigt avis! :) Så jag får hoppas på att hon vill ge mig en ny tid trots detta, hehe.



Jag känner mig alltid så himla mycket finare när jag har fixade naglar, det är ganska viktigt tycker jag. Händerna är ju alltid något som folk ser och man gör allt med dem.


Byxdress



Byxdress / Gina Tricot - 149 kr

Ett utav mina senaste köp, har inte blivit invigd ännu, kanske i morgon :)


Till lilltjejen

Nytt till Lovisa:



Klänning med tillhörande shorts - H&M
Shorts - H&M



3 st "dreggelklappar" (som jag kallar det) - Name it
2 st hårspännen - Name it

Tisdag

Goddagens :) Hur mår ni? Själv funkar det, idag är också en jobbig dag och det kanske beror på vädret, jag vet inte? Det är ju såklart andra faktorer med, men inget jag går in på nu.

Men herregud, i natt var det ju helt galet väder, någon annan som också vaknade utav det? Det var verkligen storm, ÖSregn & massa åska och blixtrar! Det kändes på luften igår att det skulle bli något sådant..

Jag har inga planer alls idag och det känns skönt! :) Jag ska bara gosa med min fantastiska dotter och glädjas åt att jag har henne, för hon är helt underbar ♥

Hoppas ni har en bra dag iaf :) !!

Jag kommer aldrig att förstå..

Hellre ledsen med dig, än glad utan dig ♥


Victoria Secrets

När man läser de alla de större bloggarna ser man alltid hur de skriver om Victoria Secrets produkter och hur bra de ska vara osv.. Så nu har jag beställt hem 2 st jag med! Måste testa, alla säger att de luktar gudomligt, så det återstår att se, tror de kommer nu i dagarna! :)



Kunde inte bestämma mig om vilken jag skulle ta, så det blev båda :)
Jag är riktigt spänd på om de är så bra som man tror nu, hehe!

Body Mist´s - 179 kr / st.
Från Beauty Planet

Dagens outfit



Långklänning & Jeansjacka :) Me like..


Drömhuset

God kväll :) Huvudvärken gav sig efter att jag fick vila en stund förut, riktigt gott eftersom det var ganska jobbigt. Idag käkade vi en sallad, det fanns ingen ork till matlagning, heh! Därefter drog jag en sväng till min älskade vän Malin :) De har ju fått sitt hus nu och grejar för fullt, det kommer bli kanon fint, det är jag säker på! Är det någon som kan så är det Malin, med en vilja av stål.

Nu är jag hemma igen och ska bara slappa resten utav kvällen! Är ganska orkeslös idag, känns jobbigt att ha sådana dagar, men det kanske hör till? Well, hoppas det blir bättre tills i morgon iaf :)


Nationaldagen

Klockan är redan tre, det är inte klokt hur tiden bara rusar iväg och man hinner knappt göra något alls :/ Jag vaknade upp med huvudvärk som tusan idag, inget kul alls, så det blir bara lugna gatan för vår del idag. Kanske skulle träffa Malin senare ikväll, fast det ska inte vara några problem! :)

Kanske ska försöka att få tvättat lite med, man kan lika väl passa på när det är så konstigt och tråkigt väder ute? Det är ju hur kvavt som helst, inte alls gott att vara ute. Dessutom blåser det och är massa moln, en slappar-dag helt enkelt!

Min lilla tjej ligger och sover här bredvid min i soffan, jag kan knappt sluta titta på henne! Det är galet vilket enorm kärlek det är :)


Kärlek

img_1627 (MMS)

Kärlek


Ldb



Har testat denna ett tag nu och är galet nöjd.
Om man känner sig trött en dag och inte orkar sminka sig,
så smörjer man bara in sig med hudkrämen och känner sig ändå snygg.
Den ger en alldeles lagom gnutta färg :) Kanon!


God natt

Det har faktiskt vart en skön kväll här hemma, jag har haft egentid och bara kunnat tänka och vara för mig själv. Jag tror jag behövde det efter allt som vart den sista tiden, få perspektiv på saker och ting. Jag måste lära mig att kunna ta det lugnt, inse att det inte alltid måste hända något, även om det är roligast då.

Nu ska jag sova, god natt ♥

Mini

Lovisa är också redo för sommarn :)



Solhatt - Name it
Solglasögon - Name it

Färgbomb

























Jag provade färgbomben idag och jag är riktigt nöjd!
Mitt hår ser tusen gånger fräschare ut + mycket mer glans.
Den rekomenderar jag verkligen!
Blev inte jätte mycket färg, men det tas ju stegvis.


Söndag

Jag hade en fullproppad dag igår, lagade mat och gjorde efterrätt och stod i. Firade nämligen mitt kalas för familjen igår, helt underbart väder, fina presenter och jätte god mat :) (Om man får säga så om det man själv gjort) Allt som allt: Lyckat!

Idag vaknade vi först runt nio, lillan fick i sig mat och sedan vaknade jag igen vid halv tolv (?!), helt galet. Lillan hade somnat om, tydligen jag också. Förmodligen behövde jag det, annars hade det nog inte hänt, fast gött var det. Nackdelen är att jag får ångest för jag "sovit bort" halva dagen typ, speciellt när det är så fint väder.

Vid fyra-tiden åkte vi hem till Camilla, jag fick klippt till topparna lite mer (vi fega lite för mycket sist, så det var lite slitet kvar) och även sidecuten blev aningen kortare. Jag är super-duper nöjd, som alltid :)

Därefter blev det lite käk hos Robins föräldrar på lekvall, grillat! Lika gott som alltid och nu sitter jag här hemma med en påse godis och tycker synd om mig själv. Lillan sover, robin ska till Locktorp och kvällssolen är underbar, men jag får inte ta del av den, Buuuuh..

Min tid kommer :)


Att bli bortskämd

Bättre sent än aldrig, födelsedagspresenterna från bror: ♥





Bortskämd lillasyster :) Jag gillar´t!

Min bror är förövrigt helt underbar, love you! ♥


Fantastiskt

Det är helt underbart att ha så fina vänner som jag har, jag säger det inte ofta nog, men ni är bäst ♥ Att 6 st tjejer kan få mig på så himla bra humör och få mig att må så mycket bättre, det är helt magiskt. En kväll med er och man är räddad.

Igår hade mina fina ordnat en tacos-middag, paj och presenter till mig :) Hur fint? - Makalöst.
Jag hade en kanon kväll och bara tanken på det får mig att må bra.
När man behöver er som mest, då finns ni där, ni anar inte hur mycket det betyder ♥



Sjal + doftljus :)



Massor med te + annat smått & gott :)



Färgbomb :) - Kommer väldigt lägligt! Skulle ha färgat håret ändå! :)
Frisören min vet vad hon gör & ger ;)


osis +

Jag ska testa på lite nya produkter tänkte jag :)
Osis+ från märket  Schwarzkopf.



Platt-serum
Dust it
Hårspray

Produkterna är lite dyrare än "vanliga" märken, men kanske värt det?
Jag återkommer när jag testat dem ett tag :)


En fredag i solen

Helt fantastiskt väder ute idag, man kan inte annat än att stråla lika mycket som solen :) Jag har legat och solat mig på mormor&morfars baksida en stund idag, annars har jag bara gosat och haft mys med min dotter. Vill ju inte vara ute med henne för mycket heller, känns rätt taskigt i och med att det blir så himla varmt i vagnen.



Lovisa just nu i babysittern :) Hon har sin nya jumpsuit på sig idag ;) Läckert ♥

Det är väl ungefär vad vi gjort idag och mycket mer blir det nog inte heller! Jag är ganska utmattad och det tror jag hon är också. Det tar på krafterna när det är så varmt, dessutom måste jag sluta slarva med att dricka vatten, både för min egen och hennes skull :) Skärpning!

Hoppas att ni alla har en finfin fredag i detta underbara vädret! :)

Just det, har försökt mobilblogga idag också, men det har inte hänt ett skit, varför?!?!?! :S


Dagens outfit :) ska lägga mig och sola nu...

img_6725 (MMS)

Dagens outfit :) ska lägga mig och sola nu tänkte jag! Skönt :)


Jag älskar er

TJEJER, ingen nämnd ingen glömd, ni vet ♥

Ny krafter, styrka, kärlek & glädje.
Det är vad ni skänker mig varje dag,
jag är evigt tacksam för ert stöd, ni anar inte ♥

Tack för att ni finns här,
tack för att ni alltid ställer upp!


Torsdag

Irriterande, jag såg nu att mina mobilinlägg inte kom upp igår.
Jag som ändå slängde in ett par, knas. Då kommer de väl idag istället, haha!

Hur som helst, god dagens :)
Igår blev jag ett år äldre, det innebär att jag nu är 21 år.
Det kändes inget speciellt alls och jag antar att det där avtar mer och mer.
Under detta året som vart, har det hänt en hel del! Bra & dåligt.

Det bästa är iaf att jag fick min skatt, min älskade Lovisa ♥
Något annat kan jag inte önska, hon är allt jag behöver.


Jag hade en väldigt bra dag igår :)
Det blev shopping, fikor, middag, umgänge med fina människor, sång, tårta
& massa mys med min dotter.
Kan man få en bättre dag? Tror knappast det.

Idag ska jag träffa mina fina tjejer iaf, de saknades igår.
Ska bli trevligt som tusan :) ♥


Fina blommor i present :)

img_7798 (MMS)

Fina blommor i present :)


Ett år äldre & ett barn rikare, kan man ön...

img_8709 (MMS)

Ett år äldre & ett barn rikare, kan man önska för något annat? :) Jag älskar min Lovisa!


RSS 2.0