Shoes

Tror bestämt icke att jag visat mina nya (nu är de ej nya, men har inte visat dom) godingar som landat i samlingen:



Love them :) Det blir nyårsskorna!

Vackra ting

Åh vad jag är glad just nu :) Var iväg till Trollhättan förut, beställde äntligen barnvagnen.
Den är så fin och jag längtar efter att få den. Köpte en skötväska som matchar och en mjuklift också.
Våran bebis ska endast ha det bästa, sådetså :)
Fast jag har lärt mig - smakar det så kostar det.

Jag gjorde mina naglar nyårsfina också, känns bra.
Dessutom blev det en sväng förbi apoteket för lite järntabletter, det är visst dags för det nu.
Jag som inte gillar att ta massa piller, usch. Fast det är ju inte endast för min egen skull, så jag får väl tänka så :)

Dessutom var Sophia här på besök för en liten stund sedan, mycket trevligt :)
Nu ska jag betala räkningarna, mindre trevligt men ett måste.

Helt såld



Älskar låten!

Julen <3

Åh, jag har haft en helt underbar jul tillsammans med familjen :)
Det kunde inte blivit bättre och jag kunde inte önskat mig mer!
Det har vart fina överraskningar, god mat, fina paket och mycket skratt & värme.

Massor med kärlek till min underbara familj <3

Det känns dock väldigt tråkigt att det redan är över, för julen är bland det finaste som finns. Det är så mycket kärlek i luften och allt är så fint. Låter fjantigt, men så tycker jag. Nu är det bara att vänta ett år och då har jag även ett barn att skämma bort, helt galet på ett helt fantastiskt sätt.


Dagen före

I morgon är det julafton, jag kan som sagt inte tro det.
Det ska hur som helst bli mysigt, jag längtar likt ett litet barn just nu :)

Idag har vi vart på jul på liseberg, super mysigt <3 Dock väldigt kallt, så vi blev inte så långvariga där! 2 timmar räcker iofs, det är ju mest för att få lite feeling och se allt fint.

Nu ska jag bort till mitt hjärta, Malin :) Vi ska ha myskväll tillsammans!


Jag önskar er en riktigt GOD JUL :)


Make a wish

Älsklingen önskade spaghetti och köttfärssås till middag, det blev det.
Nu har vi precis mumsat i oss det och han har åkt och jobbat igen, tråkigt.
Fast han blir nog inte borta så länge, som tur är, för sedan ska vi åka ner så jag kan få solat och han ska förmodligen träna.



Rhodos, sommar 2010 :)

Annars tror jag inte att kvällen bjuder på speciellt mycket faktiskt, slapp & tv-tittande :)
Kanske ska ta in granen också, det är väl hög tid för det nu? Får se.


Mammakläder

Jag har kollat runt som en tok efter "mamma-kläder" men tycks inte hitta något. Varken på nätet eller i butiker, det faller mig liksom inte i smaken. Jag kanske är kräsen, men ska man behöva klä sig fult för att man är gravid? Visserligen finns det en del fina tunikor som kanske skulle kunna funka, men byxorna? Fy och usch, mer säger jag inte.

Dessutom är utbudet sjukt kasst, jag kanske har missat någon affär? Vet inte, men nöjd är jag icke.
Min lösning hittills har blivit en del inköp på fina tunikor som inte är ifrån mamma-avdelningar. Men när de är sydda på detta sättet så funkar det både nu och sedan efter graviditeten.



Denna är ifrån Bik bok, 299 kr.

Med ett skärp i midjan och ett par fina stumpbyxor så är lösningen kalas bra. Det är snyggt, bekvämt och man känner sig framför allt fin, det är faktiskt väldigt viktigt.

Inhandlade 2 st likadana modeller igår, fast inte samma då. Kan visa sedan!


Julafton om 3 dagar

21 December, det har gått fruktansvärt fort. Tycker inte alls att det känns som om att det är jul om BARA 3 dagar, det känns mest knasigt faktiskt. Jag har inte hunnit få sådär mega mycket julkänsla i år, kan dock bero på att det var så mycket hela tiden. Har inte riktigt hunnit landa och bara mysa runt här hemma med te och raggsockar, lyssnat på julmusik och bara varit. Nej, för har det inte vart jobb så har det minsann vart något annat som måste fixas, det har vart en hel del shopping, både till mig själv och alla julklappar och vi har hunnit med en tripp till Danmark osv, men jag klagar iofs inte. Det är skoj att vara igång, men nu, dessa sista dagar innan jul, behöver jag bara skapa stämning tror jag. Dock jobbar jag i morgon, men utöver det så ska jag nog hinna fixa jul-mood.



Alla klappar är iaf inhandlade och inslagna :) Det känns befriande och skönt!

2010

Ett händelserikt år, på alla sätt och vis. Det har hänt mycket, både roligt och tråkigt.

2010, ett år jag aldrig glömmer utav många anledningar. Hela mitt liv har förändrats under året gång och jag har hittat min plats. Jag kan inte påstå att vägen hit har vart en dans på rosor och att det inte vart en hel del tårar på vägen, men samtidigt har jag lärt mig så otroligt mycket som jag alltid kommer bära med mig.

Trots ålder, så slutar man aldrig förvånas och jag tror heller inte att man kommer kunna undvika saker som sker hur mycket man än vill. Ödet, det är vad jag tror på och "allt kommer tillbaka" lever jag efter.

Ett tag kändes det som att jag aldrig skulle resa mig och klara ut saker och ting, men allt går om man vill. Dessutom är det bevisat att man aldrig är ensam, även hur mycket det känns som det. Jag fick lära mig att leva utan, jag fick lära mig att man får stå för sina misstag och jag jag fick dessutom lära mig att man absolut inte känner människor så bra som man tror.

Idag vet jag att jag skulle gjort saker och ting annorlunda, men det är alltid lätt att vara efterklok. Hur som helst, jag har lärt mig så mycket utav hela denna grejen.

Något annat som gjort detta året till ett fantastiskt år och ett helt otroligt avslut på "andra halvlek" utav året, är bebisen i magen. Det finns inga ord som kan beskriva lyckan jag känner. Det är ett helt nytt kapitel i livet som sätter fart och jag hade aldrig kunnat tro att det skulle vara såhär bra. Jag delar lyckan med de vänner jag har kvar, med den jag älskar mest av allt och min fantastiska familj. Jag hade aldrig kunnat önska mig mer!

Att jag skulle bli så "vuxen" på bara några månader hade jag aldrig kunnat drömma om, inte för att jag klagar. Det är numera ett helt hus att sköta om och helt andra värderingar och prioriteringar som gäller i livet, men jag är nöjd och jag trivs med mig själv precis som det är.

En vacker dag kommer jag våga sätta de sista pusselbitarna på plats och då kommer jag också vara beredd på det jag får, antigen förlåtelse eller ratad. Det är inget jag klarar nu och då är det bättre att jag väntar.

Jag har vuxit som person och jag har blivit så mycket starkare och tror mer på mig själv nu än någonsin och det har jag mina närmasta att tacka för, de har gett mig viljan och styrkan att klara mig igenom saker och ting. Jag är så tacksam för det jag har.

2011 är snart här och jag välkomnar det med öppna armar, det kommer bli ett underbart år på alla sätt och vis, det är  jag säker på.

Varför så ont om tid?

Onsdag, en jobbandes kväll framför mig, det känns ändå helt okej.
Fast det beror nog mest på att jag jobbar med Anna idag :)

Julafton närmar sig med stormsteg och jag har ännu inte köpt hälften av vad som ska köpas, det känns mindre bra. Det är ju bara lite mer än en vecka dit, stress! När December infann sig kände jag sjukt mycket julstämning, men det har försvunnit, why? Det känns rätt trist faktiskt, kanske hade förväntat mig för mycket? Dock är inte det årliga besöket på liseberg gjort än, det brukar sätta fart på stämningen en hel del.

På fredag blir det en tripp över till Danmark också, det ska bli riktigt nice :) Hoppas på att få köpt en hel del nödvändigheter och onödvändigheter såklart! Fast mest ser jag nog fram emot att få stå och spela på automaterna som man alltid gjorde förr, haha.


Barnvagn

Inte nog med att man ska välja färg, det finns tusen miljoner saker att tänka på och överväga.
Det är ju för tusan en hel vetenskap med detta, men skoj är det.

Jag tror dessutom att jag hittat vår vagn, den kommer bli super :)
Nu längtar jag tills vi åker och köper den!
Det är ju ändå 10 veckors leveranstid, så det är snart dags.


 


Cause you're my angel

Åh gud vad skönt det är med sovmorgon, jag älskar det.
Man kan ligga och dra sig utan att känna sig stressad, underbart.

Nu, efter en dusch och lite frukost är jag även redo för denna arbetsdag!
Det är kvällen som gäller idag och jag börjar först klockan två, det är gott.

Morfar har satt på kaffet nu och jag ska strax bege mig över till honom,
han är en riktig pärla <3 Den bästa morfar som finns.



Dagen blev ju inte direkt sämre när man tittar ut och ser att solen skiner,
det gör så fruktansvärt mycket med humöret, allt blir lättare :)

Du är min sockertopp

Idag var det jobb hela förmiddagen, slutade vid två och då kom bästa morfar och hämtade mig :)
Därefter har dagen/kvällen spenderats hos mormor & morfar, tillsammans med mamma & lillebror, för att baka småkakor såhär inför julen. Det har vart riktigt mysigt och roligt, dessutom blev det gott :) En fördel!
Nästa gång blir det julgodis, det ser jag mest fram emot :) haha.

I morgon är det jobb på kvällen, så det blir iaf sovmorgon, helst av allt hade jag vart ledig men det kan man ju inte vara hela tiden ;) Har ju långledigt nu i helgen och jag ska bara njuta utav det.

Nu ska jag iaf sova, denna kvällen har nått sitt slut känner jag, det bjuds liksom inte på så mycket mer, hehe! God natt alla fina :)


7 December

Idag har jag vart hos söta Camilla och fått gjort i ordning mitt hår, känns hur gött som helst faktiskt. Denna gången blev det MYCKET ljusare och MASSOR med hår mindre, tror vi klippte närmare 10 cm, om inte mer. Fast det behövdes faktiskt! Det känns konstigt när man tittar i spegeln nu, men det är förmodligen bara en vanesak. Även fast man haft mycket blonda slingor i innan, så ska man ju vänja sig vid att det nu nästan är HELT blont. Hur som helst så är jag super nöjd med resultatet, som ALLTID när Camilla är i farten, hon är duktig som få.



Nu ger inte bilden rättvist resultat, men ändå :)

6 December

Måndag idag, vilken för min del innebär ett besök hos BM :)
Ska bli lite intressant att ställa sig på vågen och få magen mätt osv, för det är det dags för idag.
Jag har en del frågor till henne också, så det är jätte bra att det är dags idag.

Annars verkar det bli en lugn och fin Måndag, skönt.
I morgon ska jag klippa och färga håret och det är ju inte en dag för tidigt, haha.
Utväxten är grotesk och jag vill knappt se mig själv i spegeln. Nja, inte så illa kanske, men nästan.
Hur som helst, det blir gött att få det fint igen, speciellt såhär innan jul och allt :)

Nu ska jag skutta över till morfar och ta mig en kopp kaffe.
Dessutom ska jag blinka lite och fråga om han orkar köra ner mig till BM sedan :) Hehe.
Later :)

4 December

Detta är en jobb-helg, det innebär att det inte händer så mycket annat.
Ganska trist om jag får säga det, men sånt är livet.

För övrigt kan jag inte hitta på så jätte mycket ändå, iaf inte när alla andra festar.
Jag saknar det inte heller, så för den delen gör det inte speciellt mycket.
Det är bara den där lilla biten med att man ska ha tråkigt för det.

Hur som haver, jag är glad ändå :)


2 December

Vilken hektisk dag, har fläng hit och dit och överallt känns det som.
Hälsat på Anna och kollat in hennes super mysiga lägenhet, hälsat på bror, vart på överby och gjort naglar och köpte protein till min älskling. Nu strax så ska jag iväg igen, haha.

Det är ju visserligen gött att vara i farten, men en liten paus sitter fint nu vill jag lova :)
Dessutom är det en hel del som snurrar i huvudet och jag vill få saker och ting gjort men det går inte, jag blir stressad utav sådant! Usch..

I helgen är det dessutom massa jobb som gäller :/ Känner mig inte alls taggad och hade jag kunnat så hade jag sluppit, men det fanns ingen som kunde jobba för lilla mig. Jag får stå ut :) Nu är det ju bara 2 månader kvar till jag inte jobbar mer över huvudtaget, det känns rätt skönt faktiskt, får se om jag känner så efter 1 år också, haha. Troligtvis inte eftersom det lär krypa i mig redan innan!

Nu måste jag kila igen, ha en fin kväll :)

1 December

Då kan nedräkningen börja, 23 dagar återstår innan det är dags för julfirande.
Känns, om ni frågar mig, helt underbart. Jag bara längtar efter allt mys som komma skall nu!
Såhär års gör man ju knappt annat känns det som, jul på liseberg står högt på listan också.

För övrigt då, har haft besök utav Anna idag. Hon har gjort en koll på huset och fikat med mig.
Jag fick dessutom en väldigt fin orkidée utav henne, tack igen vännen <3



Om en liten stund kommer Rebecka hit också, hon ska också gå huse-syn och dessutom så har vi inte träffats på sjuuuukt länge, så det blir en hel del "ta-igen-tid" :) Ska bli super mysigt!



Helt underbar bild på Beckis från studenten! :)

Och varför sluta där? Senare ikväll ska även Sophia kommer förbi på en fika.
Det ska också bli super trevligt, var ett tag sedan jag träffade henne med.



Detta blir en hel träffa-vännerna-dag och jag älskar det! :)


RSS 2.0