Nyårsklänning



Jag kunde inte hålla mig, detta är numera min nyårsklänning!
Beställde hem den från Nelly.com :) Jag är kär!


This is it

Nu är vi hemma igen, det har varit en riktigt trevlig kväll faktiskt :) Mycket skratt och mycket mys. Det blev glögg, pepparkakor och lussebullar, mormors egna. Vi spelade present spel, som varade 2 timmar och det jagades packet för fullt, en riktig kamp får jag lov att säga. Allt som allt, riktigt trevligt. Denna gången var det inga barn skrikandes heller, det underlättar ganska mycket faktiskt, även om det är mysigt när dom är med också.

I morgon är jag ledig också, det är riktigt skönt och jag älskar att gå runt här hemma och bara greja och göra fint, tända lite ljus osv. Sophia är med ledig i morgon, så vi ska nog passa på att åka till Trollhättan en sväng tror jag vi bestämde, därefter kanske det blir en fika med Malin? Idag blev det ju inte så, tråkigt nog. Fast det hinns med det också :)



Åh vad jag vill tillbaka till Thailand, en semester dit nu efter jul och nyår hade suttit fint :)
Drömmar är bra! Så det så.

December i morgon

Tvättningen är färdig, jag är färdig och snart bär det av hem till mamma för lite middag och därefter hem till mormor och morfar för lite mypys. Ser fram emot kvällen faktiskt!



December månad är nog den mysigaste, hoppas på lite snö nu med :)
Julafton med familjen, nära och kära, är nära nu :)

Jag vet vem jag är när jag är hos dig


Duktiga jag :D

Tvätt nr.2 är i maskinen och jag har vart grymt duktig nu och både städat och diskat, pluspoäng till mig, haha. Dessutom är alla räkningar nu betalda, fy fan vad illa det känns! Det är samma visa varje månad och man kommer aldrig ifrån det, på ett sätt känns det bra att jobba och betala för sig själv, liksom att inte bo hemma längre, men å andra sidan så har man mycket mindre pengar att spendera! Jag älskar ju att spendera, haha. Fast denna månaden har jag nog fan spenderat jävligt mycket ändå, både på mig själv och julklappar + julpynt. Det är skoj :)

Någonstans kanske man ändå ska dra sin gräns, jag måste lära mig att hitta min gräns innan det är försent, haha! Men man lever bara en gång, man får ju unna sig själv, det tycker jag.

Eh, nu ska jag nog ta mig en dusch! Later babes.

Dagens innehåll

Jobb-timmarna igår gick otroligt fort! Kändes jätte skönt, därefter åkte jag hem och min bror var på besök. Det var mycket mysigt och han stannade tills närmare tolv. Vi kollade på Troja, den filmen som gick på trean. Den typen av filmer är dock verkligen inte min stil, men fy satan vad bra den var :) Skulle kunna se den igen, fast den var ju iofs väldigt rå.

Nu sitter jag och käkar lite frukost, yoghurt & flingor, gott gott. Ska snart hämta upp tvätten och slänga i en ny, jag har turen att ha tvätt-tid idag, uh. Fast det är lika bra att få det gjort, så har man alla sina kläder fina och rena, underbart.

Senare idag tror jag att jag får besök utav Malin S och möjligtvis kanske jag och Malin G skulle fika, ah det kan mycket väl bli en väldigt mysig dag :) Hihi. Senare ikväll ska vi hem till mormor och morfar och dricka lite glögg och käka pepparkakor! Gott och väldigt mysigt, tror även att mamma och de kommer dit med, så ah det kommer blir nice.


Ne nu ska jag dra mig mot tvättstugan igen :) Later!

Vill inte

Jag är duschad, påklädd och ordninggjord för jobbet. Känns lagom kul att behöva gå och jobba kvällen på en Söndag som denna, uh. Det är bara att bita i det sura äpplet, pengarna blir ju härliga sedan. Innan jobbet kommer Sophia hit på en cigg och kaffe och lite skitsnack iaf :)

Jobbar bara 17-21, så det är ju inte så farligt trots allt! Även om jag mer än gärna hade vart ledig, men det hade väl alla om man fått. Ikväll efter jobbet kommer min bror hit också, han ska tydligen kolla på fotboll, han har inte den kanalen hemma, hahaha. Tur att lillasyster finns ibland iaf :)

Nu tänkte jag lägga mig i soffan ett tag och bara slappa! Puss

1:a Advent

God dagens :) Jag är vaken, har iofs vart det ett tag nu. Gick upp runt tolv tiden, det är så otroligt skönt att få sova ut! Älskar det. Frukosten ligger i magen och första adventsljuset har vart tänt. Det är så himla mysigt och jag ser fram emot hela December månad, det kommer bli grymt bra känns det som.



Såhär mysigt är köksbordet nu :) Gillar det!


Without you i'm nothing



Jag saknar dig så sjukt mycket hjärtat <3
Det är sig inte likt utan dig, kärlek


What is this

Hm, denna dagen har vart spännande. Kunde inte sova i natt på grund utav en jävla massa magvärk, kändes skit. Fick sjukanmäla mig till jobbet eftersom jag inte fått en dugg sömn i natt och så, illa. Vaknade upp runt tolv, mycket piggare, mycket mer glad och inte ont i magen. Bestämde mig för att åka till Torp och handla julklapparna så att det är gjort, det blev ett mycket bra resultat och alla klappar är inhandlade och färdiga. Det är nog första gången på hur många år som helst, som jag är ute i "god tid" när det gäller det!

Väl hemma började jag slå in allt och la det under granen, så nu är det fint. Allt julpynt är också på plats nu, så det känns grymt. Första året hemifrån och man gör något fint utav det, det är bra! Därefter, efter mycket om och men, bestämde jag mig för att vara snäll och följa med Sophia bort till Götas årsfest, stannade i si sådär 5 min, det var kass, lite folk och allmänt tråkigt. Iofs kan det bero på att jag inte var speciellt sugen på det alls, av många olika anledningar.

Nu sitter jag hemma igen, skönt! En mysig lördag allt som allt :) Nu ska jag kolla tv, puss

Göteborg

God kväll :) Dagen har vart fantastisk tillsammans med tjejerna i Göteborg. Vi har gått runt och shoppat, skrattat, käkat god mat och bara haft det allmänt mysigt. Det måste göras om, helt klart! Ni är bäst :)

Det blev givetvis lite grejer med hem även idag, pjuh. Nu har jag nog shoppat lite väl mycket på sista tiden, men det gillar jag. Det finns nog inget bättre än nya saker, det är lycka ibland asså. Tar bilder på allt i morgon och visar er, det är ju trots allt 3 shoppingrundor att visa, så det är en hel del och nu är jag helt slut, så orkar inte göra det nu.

I morgon blir det även en sväng till Överby, för att handla lite fler julklappar, det är också skoj! Men innan det ska jag jobba, morgonen, inte kul. Fast det är ju så det är och det är bara att stå ut, antar jag.

God natt, puss


Shopping & jul

God morgon :) Idag vaknade jag redan vid tio tiden men valde att ligga kvar och dra mig, på min sista lediga dag innan 3 dagars arbete igen! Suck. Jag älskar att bara vara hemma ohch greja såhär inför jul och dessutom hade jag mer än gärna vart hemma hela tiden om man fått betalt för det, vill säga.

Igår blev det en heldag på Torp tillsammans med mamma och mormor :) Det var riktigt mysigt att gå runt där och handla lite, dessutom också att bara få umgås med dessa två, hihi. Det blev en hel del nya grejer, mest pynt till lägenheten och jag är skit nöjd, är givetvis inte klar ännu, det fattas lite saker, men det kommer. Man får ta lite i taget och nu börjar det ändå likna något här hemma. Sedan så shoppade jag såklart lite grann till mig själv också, som vanligt. Jag kunde liksom inte låta bli och det blev fina grejer, jag kan visa lite senare!

Idag blir det Göteborg tillsammans med tjejerna, det ska bli riktigt trevligt. Vi tänkte ju först gått på bio, New Moon, men det var självklart redan uppbokat överallt så vi skippar det och bara shoppar och käkar lite god mat istället. Det är nog lika trevligt det eftersom det är juletider och allt nu, ser fram emot eftermiddagen/kvällen faktiskt. Dock vet jag inte om jag egentligen behöver något speciellt, mer än lite mer saker till lägenheten, men det är ju alltid kul att kolla iaf.

Jag kanske kan få köpt mig lite fler julklappar också, köpte faktiskt 2 st igår och det känns skönt att vara igång, samt att man kan ha lite paket att pryda granen med, asså under granen då. Jag funderar också på att sticka ut lite ur mängden och kanske redan börja pynta min gran nu snart, istället för på julafton. Hm, det tåls att tänkas på. Jag tycker ju att det är så himla fint när det är massa kulor och glitter och sånt i, nu är den bara grön och tom liksom! :) Vi får se.

Nu ska jag kolla på lite tv och sedan är det dags för mig att göra mig klar, ha en fin dag :) Puss

Nytt

Nu har jag beställt hem en ny plat/locktång, en som jag velat ha länge men inte riktigt orkat köpa. Nu är det gjort, känns väldigt bra, behöver en riktig plattång till mitt riktigt tjocka hår. Den jag har nu funkar knappt och man tvingas platta ner det med våld typ, hehe.


Denna blev det och jag tycket att den verkar riktigt bra! Hoppas på det nu :) Har inte speciellt mycket lust att köpa en ny sedan igen, har lagt ner tusentals kronor på alla dessa plattänger.
Man får dessutom med ett serum till håret, på köpet! Toppen. 669 kr totalt och jag är nöjd. Tycker faktiskt att det verkar billigt och bra, om den nu är så bra som det utlovas. I så fall ska jag börja öva på lockarna till nyår redan nu, haha.


Mamma är alltid mamma :)

Min mamma kan laga mat, det är ett som är säkert! Fy satan vad gott det var och fy vad mätt jag är nu. Helt otroligt :) Det är illa att man inte kan sluta äta för att det smakar så bra, haha. Det får man lida lite för nu i efterhand.



Det bästa ett barn kan ha! All kärlek till dig mamma <3

Nu ska jag slappa i soffan resten utav kvällen tror jag, det känns skönast så. Puss!

Ser fram emot helgen

Oh, så otroligt skönt :) Idag sov jag ända till kvart över tolv, det är ju rena drömmen. Det bästa utav allt är ändå att jag är ledíg hela veckan, som jag ska njuta. Börjar igen på Lördag, så det är ju lugnt.

På Fredag ska jag och mina töser på bio, New Moon äntligen :) Därefter restaurang besök och förmodligen blir det utgång på Lördag, detta kommer bli en grym helg med de underbara :) Längtar!



Den kan omöjligt vara annat än bra  :)

Coffee

Dagen har gått förbi i ett enda naffs, så fort. Nu sitter jag i soffan och väntar på mina töser som ska komma förbi på en kopp kaffe, snart hoppas jag? :) Well, det kommer bli trevligt.

Senare ikväll ska jag kolla på Paradise hotell, det är så patetiskt att det faktiskt blir roligt att kolla på. Människor som skämmer ut sig så i tv, det är skoj.

Det blir förmodligen läggdags väldigt tidigt ikväll också, för jag är super trött. Satt och flamsa hemma hos mamma förut, för jag var så övertrött. Vet inte riktigt varför, men antar att det är för alla tankar som yrar runt i huvudet på mig! Fast det löser sig :)



Bjuder på en bild från den lyckligaste dagen i mitt liv :)

Jag bara ler varje gång jag tittar på alla bilder från studenten, vill tillbaka till den dagen igen! Så underbart och så fruktansvärt bekymmersfritt, det var bara livets glada dagar liksom! :)

Det är trevligt

Goddagens :) Gick upp tidigt idag, trots att jag är ledig. Jag & Sophia har vart i thn och gjort lite ärenden, trevligt värre. Det är störande att gå runt i affärerna och hitta massa saker nu när man knappt har en krona kvar tills lönen kommer, haha. Det är sånt man får ta när man gör sig av med alla sina pengar direkt, hm. Jag är inte speciellt sparsam och har heller aldrig vart.

Nu är jag iaf hemma igen och inväntar min kära bror som ska komma hit på en kaffe och lite snack, det ska bli trevligt. Därefter blir det nog hem till mamma och käka lite god mat och liksom bara vara. Sedan hoppas jag att mina töser kommer hit på lite kaffe och skitsnack :) Det är alltid välkommet! Ska försöka få tag på Malin med, som är omöjlig att få tag på, någon som känner igen sig? Haha. Gumman, du kan väl ringa mig?

Det är mycket fikande och mycket kaffe nu för tiden, men det känns skönt eftersom det alltid innebär massa prat och man får chansen att umgås med personer man alltid behöver i sitt liv och som verkligen betyder.

Nu ska jag dra mig, take care :) Puss

Fotboll

Hello guys :) Idag har det vart en full dag med göromål. Först upp tidigt och jobba, segt som attan men det gick ändå bra. Därefter hem och vila en timma, det var ungefär vad jag hann trots att jag egentligen hade velat sova flera långa sköna timmar. Min bror kom på besök och vi käkade också, sedan var det dags att styra kosan mot Vänersborg för att se grabbarna lira lite boll. De spelade mycket bra och underhållande fotboll anser jag! Därav gick de vidare och spelar igen i morgon, men jag jobbar så kan inte följa med, tråkigt.

Efter all väntan mellan dessa 3 matcher är jag äntligen hemma igen iaf, det är väldigt skönt och jag längtar efter min säng nu :) Hehe..

Det är vad min dag har innehållt och jag är nöjd, faktiskt. Det är alltid kul att kolla fotboll och det blir lite som back in the days när man sitter där och hejjar, det gjorde vi ju alltid förr. Dessutom tänkte man mycket på när man själv spelade, jag saknar det. Well, kanske inte tillräckligt för att någonsin knyta på sig dojjerna igen, men ändå lite.

Nu ropar sängen på mig och jag ska svara med att lägga mig, skönt. En lördag utan alkohol, känns bra. En lördag utan mina töser, känns mindre bra. Nästa helg är vår <3

Sandriiis, jag saknar dig och tänker jävligt mycket på dig ska du veta! Jag hade också velat befinna mig i 33 graders värme, dricka massa cerveza och leva livet. Fast jag antar att min tur kommer, någon gång. Nu har det ju faktiskt gått en HEL vecka, bara 2 månader och 3 veckor kvar, uh. Iaf, älskar dig min fina vän <3

God natt & puss!

Sprutan

Nu har jag och Sophia vart och tagit svininfluensa sprutan, nu är det bara att hoppas på att man inte blir dålig. Det har jag inte råd med, haha. Dessutom hatar jag att ta sprutor, men denna gången gick det bra :)

 



Nu ska jag iväg till jobbet, uh. Känner verkligen inte alls för det idag, hade mycket hellre vart hemma och tatt det lugnt. Denna helgen är det hela helgen också, det är bara att kämpa på :)


Ha en fin dag :) Puss


Julen, underbar

Det jag älskar mest med julen är nog allt mys den tillför vardagen, visst är det underbart? Att bara kunna tända massa levande ljus, dricka lite glögg och doppa pepparkakor :) Åh jag älskar det verkligen.




Det är hög mysfaktor på allt det där med julen! I år ska jag pynta lägenheten med massa jul, det ska bli riktigt kul faktiskt. Det är ju dessutom första julen hemifrån och bara det gör ju att man måste fixa sin egen jul, det ska bli speciellt första gången. En egen gran, någon julstake, nån stjärna i fönstret och lite annat små pynt! Längtar tills det är dags.

Dessutom längtar jag sjukt mycket tills det blir SNÖ, om den nu kan behaga stanna och ens komma hit i år. Hatar när det är slask och skit, det är bättre när snön ligger ett tag, känslan blir något mycket mer verklig.


Väggdekor

Sitter och kollar på olika väggdekorer, det är så otroligt fint och det finns sjukt mycket fina ordspråk och talesätt. Dessutom kan man skapa sin egen också, hur grymt? Jag ska beställa hem några stycken och pynta med, man blir ju alltid glad av fina ting.



Detta är en utav de jag ska beställa! Det kommer blir grymt.
Det är sjukt hur mycket man egentligen kan göra, om man bara är öppen för det.


Trist väder

Fy satan vad skönt det var att få sova ut idag! Även att få gå upp ur sängen och inte behöva känna: "Fan nu ska man snart iväg till jobbet också", för idag är jag ledig. Dock jobbar jag hela helgen lång. Fast det är ju faktiskt mycket härliga pengar som kommer in i December månad, för så mycket som jag jobbat så lär den lönen bli feeeet :) Hihi..

Igår efter jobbet blev det en sväng hem till mormor och morfar för att hämta min post osv, det blev ett lite längre besök med både kaffe och pepparkakor. Det var trevligt! Därefter en sväng hem till mamma för att lämna igen en matlåda och ännu mer prat. Väl hemma var jag helt död och la mig på en gång.

Nu på förmiddagen har jag vart riktigt duktig, jag har städat och diskat och grejat :) Det känns bra! Nu blir det strax en välförtjänt dusch och därefter en sväng till ICA, vi behöver maaaaat här hemma.

Have a nice day!

Jag är inte speciellt teknisk

Åh vad jag hatar nya tekniska saker som man verkligen inte fattar ett smack utav. Skulle bara lägga in 2 nya låtar på min iPhone, då försvinner varenda en och jag får sitta och göra om hela skiten, uuuh. Jag har egentligen inte tid med detta, ska ju faktiskt iväg till jobbet nu om 15 min. Idag går jag eftersom det troligtvis krävs paraply, det är inget kul väder ute idag mina vänner.

Nu ska jag borsta mina tänder, leta upp mina hörlurar och börja traska mot ett 9.25 timmars arbetspass. Wish me luck, det känns sjukt segt men det är ju iaf pengar! Ha en fin dag :) Puss

Trasig?

Jag känner mig tom, samtidigt som jag har tusen miljoner tankar som bubblar inom mig. Jag vet inte om jag egentligen bara vill slänga iväg varenda en och bara skita i allt eller om jag har orken och krafterna till att ta tag i allt och lösa saker och ting. Ibland kommer det små "ångest-attacker" och jag börjar fundera på vafan jag gjort för att få det såhär och ibland bara jag ler och känner mig knasigt lycklig. Det är otroligt konstigt och en obehaglig känsla.

Jag kan ofta tänka på vad det ska bli av mig, vad jag ska göra och vad jag egentligen är bra på. Jag vet inte vad jag vill syssla med i framtiden, jag vet inte vart jag vill bosätta mig och jag vet definitivt inte hur jag ska börja reda upp allt från noll. Som ni kanske märker så är jag väldigt förvirrad just nu och det antar jag att man får lov att vara ibland, det känns bara så frustrerande.

Dock så tror jag att det kan vara väldigt nyttigt för mig att få dessa "tanke-ställare" ibland emellanåt, för att liksom styra upp saker lite och kanske till och med börja ryka i några trådar. Vi får väl se vart vägen leder mig och alla dessa vägskäl som kommer längs livet och man tivngas välja, ah jag tror att de är bra. Jag tror på något vis att de val man gör, sätter punkt för det som vart och är början på något nytt. Oavsett det gäller jobb, vardagen, vännerna eller familjen.

Förmodligen så kommer allt lösa sig och troligtvis kommer jag finna min väg, kanske inte just nu bara. Det kanske inte är meningen att jag ska göra det nu, jag kanske bara ska vara lite "osäker" ett tag till. Det är nog inte dags för mig att bli "fixad" ännu, jag är inte tillräckligt trasig.


Det blev lite väl djupt nu känner jag, man behöver nog skriva av sig ibland. Med detta säger jag god natt & sov så gott. Nu ska jag sova, upp och jobba i morgon. Puss!

The tattoo

Har försökt att få till en någorlunda "rättvis" bild på tatueringen, men det är svårare än jag trott. Jag är sjukt nöjd i alla fall :)



Tatueringen sitter på handleden och är tillägnad min kära bror, Andres <3
"Per aspera ad astra - Genom svårigheter mot stjärnorna"
890427 - Hans födelsedatum


Tatueringsdagen

Idag har jag och Sophia haft en heldag i en tatueringsstudio typ :) Resultatet blev grymt bra, både för min och hennes tatuering! Känns väldigt kul och värt när der blir så bra. Bild kommer upp senare eller i morgon.
Iaf, efter det åkte vi och tog oss en välförtjänt meny på donken och sedan lämnade hon av mig hos mamma och brorsan :)

Visade min tatuering för bror min först och han blev så sjukt glad, det är kul när det blir så uppskattat! (Den är tillägnad honom). Sedan gick vi in till mamma och där har jag vart fram tills nu. Fika med Malin sedan om planerna står sig, annars blir det en väldigt lugn och fin kväll. Jag ska givetvis kolla på Desperate Housewives omn en dryg timme också, sweet.



Om jag fick välja, så skulle hela livet vart en stor rolig fest.


I morgon ska jag jobba igen, 12-21. Rätt segt och det är nog faktiskt det värsta passet utav alla, men det är bara att stå ut. På Torsdag ska jag förmodligen ta den där jävla sprutan också, Sophia också, så vi gör det ihop. Jag är väldigt nojig med sprutor och sånt där, men det blir nog bra. Det är förmodligen lika bra att ta den, så är man inte likia utsatt iaf. Pratar om svininfluensa-sprutan. Missade alla gånger det var på jobbet, så får gå till vårdcentralen.


Lååångt inlägg detta blev, aja. Malin Strelitszky, hör av dig så vi vet att du lever eller sätt på din nedrans
mobil :D hihi.


Sandriiiiiis, i love & miss you so very much.


Sun's shining on us

Nu: Jobbet, är dock väldigt trött och seg idag. Funderar på hur bra detta kommer gå, men det är bara att kämpa på antar jag. Det är ju faktiskt bara 5 timmar idag :)

I morgon: Tatuering :D Jag längtar sjukt mycket! Det kommer bli grymt snyggt och bra. Eller åtminstone tror och hoppas jag på det. Kort kommer upp i morgon.

Nu ska jag dra, puss


Golden hearts

Det blev känslosamt i morse på landvetter och det kändes svårt att lämna av Sandris, men hon kommer ha det bra och 3 månader kommer gå fort :) We love you baby!

Dagen har bestått av sovande, tvättande och tv-tittande. Rätt segt och jag är rätt seg, dock så borde jag vara pigg och utvilad i morgon. Ska jobba i morgon också, på kvällen så jag behöver iaf inte gå upp tidigt, skönt det.



Ni gör livet värt att leva


Känsloladdat

Jag vill först och främst börja med att tacka alla för gårdagen, det blev lyckat och Sandra blev nöjd. Det var ju det viktigaste! Som alltid blev det en del tråkigheter och det är ingen som är förvånad över det heller, antar att det är sånt man får ta. Bortsett från det så är jag iaf grymt nöjd :) Tack alla fina.

Dagen började med städning i lokalen, det gick ganska fort, vi var ju ändå 7 st som hjälptes åt. Därefter blev det god och efterlängtad mat på Bens med töserna. Nu inväntar jag Sandra & Sophia, vi ska ha kvalitetstid nu timmarna innan hon åker, det känns inte alls kul att varken tänka på det eller säga det. Okej hon kommer tillbaka, men ändå liksom, 3 månader är rätt lång tid och 3 månader utan sin bästa vän är ännu längre. Frågan är bara om man kommer palla visa sig stark för hennes skull och inte börja lipa och sånt, eller om det bara kommer när man väl ska vinka av henne. Jag tror inte riktigt att jag fattat att hon ska åka ännu!

Nog om det, vi ska tänka positivt :) På Tisdag gör jag min 4:de tatuering, en tatuering som är tillägnad min bror som alltid finns för mig, i alla väder och i alla situationer. Min själsfrände, mitt hopp och mitt liv. Utan honom skulle jag nog inte stått här idag, det finns ingen me större hjärta och det finns ingen människa som kan göra livet så värt. Förmodligen har jag världens bäåsta bror helt enkelt <3 



Vilket känsloladdat inlägg detta blev kände jag nu, eh så kan det gå. Vi hörs förmodligen mer i morgon! Puss

Spännande

Full rulle idag, hörs i morgon :)

Med ena foten utanför


Sick

God kväll. Dagens innehåll är typ nada, mår inget vidare och jag funderar på vad fan som är fel på mig. Känner mig illamående och spyfärdig nästan konstant. Hoppas bara att det är övergående, för detta är det sista jag behöver nu innan helgen. Har mycket att fixa och stå i, tills i morgon.

Jag skulle egentligen jobbat idag, men när man mår såhär är det ingen idé. Jag kämpade mig igenom gårdagen på jobbet och jag kände inte för att göra detsamma idag. Det är jobbigt! Förmodligen är det inte så bra, men jag väntade in i det sista eftersom jag verkligen ville, men kom fram till att det inte går.

Solningen har fått ligga på hyllan ett tag nu när det vart så mycket, börjar känna mig blek igen :( Illa. I morgon ska jag sola 2 ggr om jag hinner, vill ju känna mig brun och fin ju.

Morgondagen kommer bli bra, eller åtminstone hoppas jag det :) Eftersom jag inte gjort annat än jobba det sista har jag varken hunnit tänka efter eller köpt någon klänning, men jag får rota fram något ur garderoben och hoppas på att det blir bra.

Nu ska jag bädda ner mig :) Puss

Det funkar iaf

Jag har klarat mig ifrån magsjukan som vart på jobbet, som tur är verkar det som om att det är slutet av den, skönt det :) Nu ska jag snart iväg till jobbet igen! Det blir cash nästa månad, det är nog den enda som gör att jag orkar.

I morgon ska jag & Sandris på hemligt uppdrag! Hoppas det går bra, klumpen i magen ska bort.

Idag har morfar & Sandris vart här på en fika-stund, mycket trevligt måste jag säga! <3 Att få träffa morfar just nu betyder mycket, det blir nästan aldrig av längre känns det som, så mycket annat som cirkulerar runt. All tid är dyrbar och inga råd är så bra som morfars ju!

Igår kväll blev det kaffe och prat med Malin också, lika mysigt det :) hihi..

Nu ska jag iväg och jobba iaf, skönt att Malin jobbar idag också! Det gör det lättare :) Love!

Puss!



. Who I'm I to say   <3

Sliter

Jag gör inget annat än att jobba just nu, därav dålig uppdatering.

Puss!

You´re my soulmate

Idag ska jag beställa tatueringstid :) Det kommer bli nice.



Kom ihåg: Du har sagt ditt nu


Have to find something to bealive in


RSS 2.0