God natt

Nu ska jag lägga mig och mysa :) God natt !


  

känslig

När det är en sak som är jobbig, så kommer det upp tusen saker till. Det är svårt att handskas med allt och samtidigt försöka hålla ett bra humör, det är jobbigt att le när man helst av allt bara vill lägga sig i sängen och gråta ut. Det kommer många jobbiga stunder genom livet och det handlar väl bara om att lära sig att handskas med dom och försöka ta sig igenom dem på ett så smidigt sätt som möjligt. Efter några gånger så vet man precis hur man ska agera för att det inte ska göra lika ont, jag har lärt mig nu.

Att jag är mer känslig nu beror nog mycket på min fot, både frustrationen av att inte kunna göra något och även tröttheten som kommer utav medicinerna i en och samma blandning, det är väldigt jobbigt och jag har lite svårt att kontrollera det ibland. Allt som sker runt omkring mig blir dubbelt så jobbigt och jag tar åt mig 100 ggr mer än vanligt.

Eh, jag ska sluta klaga nu! Puss


Learning

Hm, planerna som jag hade när det gäller pluggandet gick väldigt mycket åt skogen. Har inte ens tatt fram böckerna och nu känner jag verkligen ingen ork till det ens, suck. Undrar om jag hinner klart med allt innan jag ska åka till skolan igen, får hoppas på det iaf. I morgon får jag ha en riktig pluggar-dag.

Så, då kan man verkligen undra vad jag gjort idag. Sanningen är att jag har bara suttit vid datorn hela dagen i princip, om man bortser från när jag käkat, vart ute och rökt och snackat i telefon, typ. Det är ganska illa ändå men samtidigt har jag inte haft orken att sitta vid datorn alls nästan förrän idag, så jag antar att jag tar ikapp mig lite, busigt. Håller på att lära mig ett nytt program också, ett sådant där man redigerar bilder osv, det är ganska skoj. Jag hoppas även att jag får photoshop idag, som lovat. Hade det på den gamla datorn men nu hittar jag inte skivan, slavigt värre.

Nu tänkte jag bänka mig framför tv:n och kolla på det sista programet av "Den rätte för rosing"! Jag undrar dock varför men envisas med att kolla på alla dessa programen, de är egentligen inte ens bra, men antar att det är nyfikenheten som spökar och dessutom är det ju ett bra tidsfördriv. Sen vill man ju gärna veta vad som händer i "Kändis"-världen.


Nu ska jag ropa på morfar så han kommer med en kopp kaffe, hörs!


Converse

Som de flesta andra, så bara älskar jag Converse! Det finns inget snyggare, skönare eller några skor som passar så bra till alla kläder. Nu har jag hittat de jag bara vill och måste ha, ska köpa dom!





i'm loving it

Tisdag, snart en vecka sedan min operation och jag klättrar på väggarna! Vill verkligen bara kunna röra på mig som normalt och kunna hitta på saker. Dessutom får jag ångest över att jag inte är i skolan, vilket jag inte fattar eftersom jag inte KAN eller FÅR vara där, knas. Jag har i alla fall bestämt mig för att sätta mig och plugga ikväll, försöka få gjort allt som ska vara klart när jag ska vara tillbaka! Får väl se, det är ganska mycket, meeen när man väl börjar så går det ju fort.

Jag har iaf fått i mig dagens första kaffe och mums så gott, me love it. Nu väntar jag bara på att morfar ska laga sina goda pannkakor till mig, är vrååålhungrig. Idag gick jag först upp ur sängen vid halv två, helt otroligt. Det är mina mediciner som gör att jag blir så fruktansvärt trött hela tiden och skulle kunna sova 24/7 egentligen. Dock håller jag mig vaken med hjälp av kaffe, datorn och lite tv-tittande emellanåt. Mycket mer än så kan man inte göra, surt.

Igår kikade även Malin förbi här och det var trevligt! Tätt därefter kom Sandra och stannade tills vi bestämde oss för att åka bort till henne för att kolla på two and a half men, skönt att komma ur rummet lite och känns frisk luft :) Ligger med mitt fönster öppet väldigt mycket också, det är välbehövligt kan jag säga, annars blir det väldigt kvavt och dålig luft här inne, har ju rätt litet rum!

Nu funderar jag på att ta en dusch faktiskt, puss.

Snyggingar

Ge mig dessa snygga skorna då! :)






Har visserligen ett par hyfsat lika fast vita, men jag vill ha dessa svarta också,
ska absolut införskaffa mig dom när pengarna inkasseras nästa gång!



Sommar&sol

Jag är riktigt sugen på sommar & sol just nu, ligga på stranden och steeeeka och bli sådär härligt brun! Dessutom kunna gå i kjol och shorts och känna sig sjukt snygg för att man  är brun, längtar. Skippa alla dessa kläder man måste packa på sig nu och bara gå klädd ledigt, känns inte som att det är allt för långt kvar nu, det kommer :) Yeeey.







Snart snart :)

We're the world

Det går att städa när man hoppar på en fot, det har jag bevisat för mig själv nu! Det var visserligen jobbigt men det gick, inte illa pinkat, haha. Blev dock inte lika fint som vanligt, men det ligger åtminstone inte massa skit överallt. Nu skulle jag nog behöva sätta mig och plugga, men det är lite svårt när man har så himla ont, inte kul. Vet inte riktigt när jag ska tillbaka till skolan igen heller, kanske i morgon? Vet inte, blir svårt att hoppa runt en hel dag tror jag, så får se. Jobbigt att missa så mycket nu bara, men vad ska man göra. För en gång skull har jag ju faktiskt skäl att vara hemma och måste egentligen ligga hemma, men det är just då man inte vill det, haha.

Idag kommer nog mamma och barnen och hälsar på, jag hoppas det. Hon sa det iaf, men man vet ju aldrig, det kan ändras fort där! Annars vet jag inte vad jag ska göra idag, lösa korsord och ligga i sängen, som vanligt. Kul liv, eller inte. Ikväll ska vi iaf kolla film och mysa, det ska bli nice. Har faktiskt inte ens gjort det ännu, det är konstigt med tanke på att jag bara legat hela dagarna ju. Dock har jag haft en hel del besök och dessutom har det inte vart så lätt att ligga bredvid mig då jag är livrädd för att någon ska stöta på min fot. Så det är väl kanske därför.

Det finns inga ord i världen för hur tacksam jag är för att du finns här för mig 24/7, jag vet inte hur jag någonsin ska kunna tacka dig och visa för dig hur mycket det betyder. Jag vet att det inte är det lättaste då mitt humör svänger lika mycket som en berg-och-dal-bana, men jag försöker faktiskt. Det är inte lätt när man har ont, när man inte har sovit och när medicinerna gör så att man blir knas i skallen, så även om jag inte kan visa det tillräckligt så ska du veta att du är den bästa och det bästa som hänt mig! Älskar att du är med mig, älskar att ha dig här, älskar dig.

Måste också tillägga att mina fantastiska vänner är det bästa som finns, ni har verkligen bevisat för mig att det är i vått och torrt som gäller. Ni vet inte hur väl ni ska göra och det räcker gott och väl att ni finns här, det ska ni veta. Det är nu jag vet vilka som verkligen bryr sig! Känns skönt. Jag är besviken på många och hade trott högre tankar, men ack så fel man kan ha.

Oj, det blev ganska mycket nu! Hörs. Puss

- Du är falsk&dryg


 


Frustrerande

Hej och hå :) Det är ungefär så man säger när jag hoppar fram och tillbaka på mina jävla kryckor, haha. Det är ganska frustrerande att man inte kan göra något och framför allt smärtan som jag har, den är obeskrivlig, usch. I natt kunde jag iaf sova hyfsat bra för första gången sedan onsdags, det kändes väldigt skönt och kroppen behövde det verkligen. Nätterna innan har jag fått ca 4 timmars sömn på sammanlagt, så det är inte mycket att hurra för, denna natten blev det iaf lite mer :)

Igår valde jag att hoppa in i duschen och för att sedan försöka ta mig en sväng till Sandra, behövde komma ut ur rummet lite kände jag och det var väldigt trevligt! Har haft besök här hemma mycket också och det uppskattas som tusan ska ni veta. Idag måste jag nog försöka få pluggat lite, om jag kan koncentrera mig vill säga, får se på det. Annars blir det väl bara att ligga och kolla tv och så! USCH!

Well, jag är iaf glad för att detta är gjort för när det är helt läkt så kommer jag bli så mycket bättre i foten och jag bara längtar! Då kanske jag till och med kan ha på mig vilka skor jag vill utan att få ont :) Yeeey.

Har väl inte så mycket mer att tillägga, hörs :) Puss

olidligt

God dagens :) Det har vart dålig uppdatering och det har sina orsaker! Låg nämligen på operationsbordet igår och jag kan ju säga att denna smärtan är olidlig, jag klarar inte av det, vill helst av allt bara sjunka genom jorden just nu. Nog om det, bättre tider kommer. Tack för att ni visade er igår och tack för att ni bryr er <3 älskar er.

Nu måste jag plugga :( Puss


 -Du är underbar & jag älskar dig, tack för allt du gör <3


det händer mycket nu

Oj, hejsan på er :) Var några dagar sedan det hände något här såg jag, det har vart ganska turbulet här i helgen och sådär, därav den dåliga uppdateringen! Iaf, i fredags drog jag med mina tjejkompisar ut på krogen, vi hade från början planerat gg's men det sket sig då det var fullt när vi kom, så vi drog istället till Harry's. Helt okej kväll får jag säga, såklart tråkigheter men det är inget ovanligt! Tycker bara att det var skoj att vara med dom ute för en gång skull.
Lördagen var till en början seg, men efter lite kaffe och en dusch så piggna Alexandra till och det var dags för en omgång till, denna gången hos Sandra med mina underbara vänner!
Söndagen var jag piggare än på mycket länge, faktiskt. Jag var uppe och hoppa redan kvart i elva och gjorde svin god frukost och kaffe och sånt där, duktigt! På kvällen åkte vi ner till mami för att fira lillebror som fyllde år i veckan, mycket trevligt och god mat osv, nice. Sandra och Patrick var med nere också, bara det var ett plus i kanten!

Så, idag då. Kan säga att jag är sjukt seg och trött. Upp tidigt i morse för att åka till skolan och börja jobba med rapporten, sedan svenska nationellt muntligt, som gick faktiskt gick bättre än jag trott och därefter fortsätta med rapporten, suck. Sedan åkte jag och hjärtat till Överby och handlade lite mer kläder till mig, ÄNNU mer kläder får jag väl säga, helt amazing! You're the best.

Nu är jag hemma och ska plugga som en galning med rapporten så att den blir klar tills i morgon! Suck suck, men det är ju ett måste och jag kan faktiskt säga att jag är himla stolt över mig själv, så bra som jag sköter skolan nu och så mycket som jag faktiskt pluggar nu, det har jag nog inte gjort under alla mina skolår, haha.

Hörs! Puss


- You make me happy

The sun's on us

Underbar dag, underbart väder! Vad mer kan man begära? Kan ju säga att allt har vart helt fantastiskt och jag har inga ord att förklara med. Det är helt underbart att vakna upp och se solen skina, det är ändå hyfsat varmt ute och så är man ledig på det, det kan inte bli bättre. Har spenderat min dag med den bästa av alla och jag kan ju säga att denna personen har gjort min dag fullt ut! I'm happy.

Well, så kommer vi till det tråkiga med allt. Jag MÅSTE plugga idag, nu och jag orkar verkligen inte. Hade börjat med mitt PM till det muntliga men upptäcker efter stund att jag gjort helt fel och nu är det bara att börja om, suck. Nu är det bara att plocka fram viljan och sätta igång.

Har även vart en sväng på solariet idag, känns alltid skönt med tanke på att man blir en gnutta brunare och med det känner man sig mycket fräschare!

Hörs i morgon eller senare! Puss


Ögonstenen

Grattis till min älskade lillebror som blir 2 år idag
Älskar dig lill-killen <3



(Bild kommer i morgon, sitter hos Sandra)

Mycket att tänka på

Goddagens :) Sovmorgon idag och det var behövligt, orkade knappt ta mig upp ur sängen vid tio-tiden, suck. Det är väl kanske inte så konstigt när det är skola som väntar och dessutom en tuff dag med massa snacka med mentorn osv. Kan ju tala om att gårdagen var värre än på mycket länge och jag la flippet, så kan det gå. Det mesta är löst nu iaf och jag känner att jag kan ta igen det jag missat, det som går att ta igen, för att slippa IG:n. Dock vet jag inte hur det ska gå med den opererade foten och serveringsperiod på samma gång, kommer ju sluta med att jag inte kan få betyg i det och det vill jag inte, men det ska nog också gå att lösa på något sätt, får väl hoppa in i någon annan klass och vara med där eller något, löser sig.

Som sagt, projekttid idag och jag kan säga att det blev inte alls mycket gjort idag, vi får jobba på som tusan på Måndag och Tisdag! Det viktigaste idag var att lösa allt kring skolgången för min del iaf, känns skönt att det är gjort.

Nu sitter jag hemma hos Sandra, hoppade av bussen här och käkade en bit mat och sådär :) Trevligt! Får se vad resten av dagen erbjuder, borde egentigen plugga men jag känner absolut ingen ork och dessutom är jag ledig i morgon, så gör allt i morgon tror jag. Kanske gör uppgiften som ska vara inne på Fredag senare ikväll, ah så får det bli.


Well, hörs senare! Puss


- Konfundersam

2-årsdag

Hm, tro det eller ej men nu har jag städat och det är nu åter fint i mitt lilla rum! Härligt, nu känner man sig lite nöjd iaf. Det enda jag har kvar att göra idag av alla måsten är plugga, får se när jag väljer att ta tag i det. Har druckit 4 stora koppar kaffe idag och jag börjar allvarligt tro att jag är beroende, kan inte vara utan, får aldrig nog. Det är verkligen underbart att titta ut genom fönstret idag, älskar när solen skiner och hade det inte vart för att det blåst så mycket så hade jag satt mig ute en stund, men det blir ganska kallt fort när det blåser så mycket. Fast vi kan ju nu konstatera att våren snart är här, om den inte redan är. Längtar så tills man kan skippa jackan, halsduken och alla andra jobbiga kläder och bara ha på sig ett par leggins, linne och en tunn tröja, nice. Det finns inget bättre än våren/sommarn, älskar det.

Får faktiskt lite ångest över att sitta inne idag, men behöver man göra saker så är det bara att bita i det sura äpplet. Imorgon har vi projekttid och vi måste jobba på som fan med våran rapport nu, vi får väl se hur det går. På Torsdag är jag iaf ledig, det ska bli skönt som tusan! (Om dom inte lägger in ännu mer projekttid, men det hoppas vi inte).

Justdetja, min lilla ögonsten (lillebror) fyller 2 år i morgon! Tiden går så fruktansvärt fort och jag kan knappt fatta att det gått 2 år sedan jag satt där med honom i famnen när han bara var 1 timme gammal. För övrigt så är han den sötaste lilla killen som finns! <3

Hörs säkert ännu mer sedan, så som jag uppdaterar idag, haha.


- The sun's on us

Städa, ett och två

Oj vad tiden bara springer iväg, eller så känns det bara så! Hursomhelst, nu är klockan tre och jag sitter fortfarande här, det är väldigt illa. Borde verkligen städa och jag tror att jag samlat lagom mycket krafter till det nu. Får se om resultatet blir bra eller precis som det såg ut innan (vilket innebär att jag inte städar, haha).

Det är ju så fint väder ute idag också och jag bara känner för att hitta på något roligt för en gångs skull, men icke sa nicke. Finns inget att göra, åtminstone inget jag kan komma på, dock har jag ganska dålig fantasi! Buu.

Ne, nu SKA jag faktiskt städa! Musiken på max och städartoffsen i håret, nu kör vi :D Later!



- Never gonna hold another hand

I don't care

Hello people :) Idag har det vart en väldigt chill dag, började med idrott och fick snackat med fröken om betygen osv, så det är löst nu, skönt. Efter det hade vi drycker, vilket innebar prov, hade inte övat och var ganska nervös för jag måste sätta resten som är kvar nu! Väl där så märkte jag att jag kunde i princip allt, hur skönt som helst, så jag skrev klart provet på ca 15 min och drog sedan hem med 10:20 bussen, nice som fan. Kom hem, kollade på "Hem till gården" och drack mitt kaffe, det är lite av en tradition när jag är hemma vid den tidpunkten, haha. Jag är knas, jag vet.

Nu är klockan endast två och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, borde egentligen sätta mig och plugga och sedan städa mitt rum, får se om jag orkar vara så duktig, tror knappast det men mirakel kan ske, det såg vi ju bara idag på provet :) Well, later.



- I'll be there , but you might not se me

Blöö

Vart tog all min ork vägen, jag känner bara för att gå och lägga mig för kvällen nu! Skulle behöva plugga till provet i morgon och även städa mitt rum som ser förjävligt ut, usch. Men jag kan ju säga att det blir det inget med idag, får ta det i morgon!

Jag märker hur mycket jag klagar idag och vilken dålig dag jag har, illa.

Pjuuh

Well, äntligen är jag hemma igen! Jag kan ju tala om att denna dagen inte talar för mig precis, jag är hur trött som helst och har vart hela dagen och dessutom är det försent för att ta en "Power-nap" också, så jag får stå ut. När jag kom hem var jag verkligen sugen på massa kaffe och tror ni det fanns något? Nej, givetvis inte. Jag har dock vart duktig och sätta på det så nu borde det vara klart. Skulle chansa på att efter koppen kaffe blir jag lite gladare iaf. Har som sagt endast haft en lektion idag eftersom jag försov mig och missade bussen, skönt det men dock inte så bra. Fast, eh en lektion spelar väl ingen roll.

Dagens/kvällens planer är att plugga bara, har nämligen prov i morgon och jag har inte pluggat något alls, illa. Men sån är jag, skjuter upp allt tills sista dagen! Samma gäller projektarbetet, vi var klara med det i goooooood tid, men rapporten har vi givetvis väntat med tills nu och den ska vara inne om ca 2 veckor, lyckat. Vi får helt enkelt slita röven av oss denna och nästa vecka! Det går nog bra :)



- Det kallas tvivel

Faaaaan

God morgon :) Idag är jag inte alls på toppen humör, fyfan. Först snozzar jag alldeles för länge och råkar sedan stänga av den. Vaknar och undrar varför den inte ringer och ser då att klockan är 10:50, vilket innebär exakt 22 min tills bussen går. Flyger upp ur sängen och tänker att jag ska hinna, hade ju trots allt duschat igår kväll, börjar ta på mig, borsta tänderna och altl sådant. Jag sminkar mig inte och bryr mig heller inte om att fixa håret, utan tänker att jag faktiskt kan ha en "slappis"-dag i skolan idag. Nivet, mjukisar och inte ordninggjord alls. Så går jag till bussen och där står jag och väntar och väntar och inser sedan att jag faktiskt missat den, faaaan. Får ta nästa helt enkelt, men segt, har ju trots allt bara 2 lektioner idag och nu känns det onödigt att åka för en, men sånt är livet.

Det var min morgon historia och nu börjar humöret bli bättre :) Vi hörs sen..  Puss

Seg idag

God natt :)

<3

När dimman har lättat och den sjunde vågen slår in

tar vi sats ifrån klippan och vi räds då alls ingenting

och vi håller kroppen varm såsom bara älskade kan

Hand i hand


Kunde inte längta mer

Jag kan inte låta bli att tänka på studenten den 5:e Juni, och allt runtomkring den där dagen som man längtar efter så sjukt mycket. Det som känns skönt är att jag redan har allt, klänning, skor och dessutom har student-mössan och alla tillbehör kommit också :) Känns så overkligt bara, efter 12 års slitande i skolan så ska man aldrig sätta sig vid en skolbänk igen. Det kommer bli underbart skönt och jag kunde inte längta mer!



Detta är de vita skorna som jag ska ha på fötterna! Får ta bild på klänningen och mössan också och när jag väl orkat göra det så ska jag lägga upp det här så ni får se! :) Jag är iaf nöjd med skorna, de är perfekt.

Kaffe i all ära

God morgon säger jag med ett leende på läpparna och morgonkaffet bredvid mig. Det finns knappt något bättre än kaffe och speciellt inte i vissa lägen, men nog om det nu. Jag vaknade för ca.30 min sen, lite senare än vanligt och jag får lov att säga att jag sovit underbart och dessutom fått många timmars sömn, visst är det bra? Så vad är planerna idag, först och främst dricka mitt kaffe då, umgås med mamma och syskonen som är här över helgen, kanske sola om jag hinner det och sedan dricka några cider och umgås med de underbara. Det låter som en toppen Lördag i mina öron och det är bara att hoppas på att det blir så!


See you later!

130309

Fredag den 13:e, otursdag och jag har inte märkt av den någonstans, ännu får jag väl säga eftersom dagen inte är slut än. Har iaf haft en mycket trevlig dag, käkat god lasagne och träffat mamma och mina syskon, de är på besök över helgen, alltid lika mys. Åkte förbi Sandra en sväng nu på kvällen också och stakarn har fått feber, inte kul.

Det kryper i mig och jag hatar att inte veta vad som kommer ske. Fast det får tiden utvisa, men chansar på att det kommer resultera i massa med drama i slutändan. Dock så tänker jag inte låta mig tryckas ner för det, för jag vet ju precis hur det funkar häromkring. Det viktigaste av allt är att jag vet vilka de riktiga vännerna är, för det kommer återigen sättas på prov!


Ehm, jag är lycklig och vad mer behövs?

Fredag

Hejsan! Idag har jag syndat och jag erkänner det, stannade hemma från skolan eftersom jag verkligen inte orkade att ta mig upp i morse, shame on me. Fast jag anser att så duktig som jag vart och skött mig på sista tiden så kunde jag få en sån dag, haha. (Försöker ju intala mig själv det iaf)

Fåse nu, idag är det Fredag och det innebär helg, underbart. Idag blir det middag med familj och hjärtat, efter det bara massa film och myspys. Ska bli väldigt skönt med tanke på att jag verkligen är trött och seg idag. Imorgon däremot blir det till att festa och det ser jag verkligen fram emot och jag är pepp som fan!

Hörs sen, puss



Can't take it

Trouble in paradise

God kväll gott folk! Då har man äntligen kommit hem från en fruktansvärt lång dag och nu är man hur trött som helst kan ju lova. Det har iofs vart väldigt kul, men även många långtråkiga väntetider. Som sagt, upp och hoppa runt halv sju, sju. Göra sig i ordning och springa iväg till bussen, (okej i mitt fall, gå till bussen), därefter mötte ju upp mina klasskompisar i stan som hade tagot tåget istället, vi stannade vid espresso house och tog oss en chai latte och började sedan gå bort mot Burgården. Väl där var frukost/fika och sedan var tävlingen i full gång, skoj. Det gick inget vidare för de 2 från klassen som tävlade, men att bara få vara med är ju stort. Det har minst sagt vart full rulle hela dagen och nu är jag helt slut, måste käka också men orkar inte göra någon mat, suck.







Vad är felet med vädret i Sverige då? Ärligt talat, i morse sken solen som fan och man blev på hur bra humör som helst och så efter några timmar när man tittar ut genom fönstret så öser det ner snö, sjukt. Kan ju säga att det var inte vad jag hade klätt mig efter och än mindre önskat efter. Vill verkligen ha vår nu och jag hoppas på att det kommer snart.



You see, I don't care

(",)

Trying to find my way back home, the old me is dead and gone

Trevlig kväll

God kväll gott folk :)

Dagen blev kanon till slut :) Först kom jag hem, drack en kopp kaffe och snackade med mormor och morfar om hur allt ligger till osv, uppdaterade dom så att säga. Efter det åkte jag till Sandra, lagade lite tacos och käkade, gott som fan och spelade även lite spel. Alltid lika trevligt att umgås med mina små underbaringar!

Nu är jag på plats igen och ska nog lägga mig och kolla lite tv :) Upp tidigt i morgon då, första gången på jag vet inte hur länge, tycker verkligen inte om att gå upp tidigt. Men det är ju för en rolig sak så jag får tvinga mig upp helt enkelt. Funderar även på att åka en sväng till mamma efter tävlingen, får se! Det hade iaf vart trevligt att träffa dom en sväng.


Att veta är bättre än att behöva undra

Fint väder

Hejsan :) Kom precis hem från skolan, hade endast en lektion idag och hur gött är inte det? Jätte. Hade vart ändå bättre om jag fått vara ledig i morgon som jag ska egentligen, men skit samma. Fint väder är det ute idag med och hur glad blir man inte av det då, det känns verkligen som att våren är påväg nu och det är skönt. Orkar inte med mer kyla nu, värme är det bästa som finns. Iaf, dagen i sig är ganska oplanerad och jag tror nog mest att jag ska dega hemma, kanske få städat lite och eventuellt träffa Malin sedan. Vi får se hur det blir!
 

Hörs senare! Puss


To long

God kväll :)

Sitter här med Malin och snackar lite skit, alltid trevligt :) Vi behövde varann idag. Dagens händelser har vart många så det har vart en del att prata om, om man säger så. Idag har det vart en "Söndag" som vi kallar det, men det är bara att blicka uppåt och se framåt för det kommer bättre dagar och allt löser sig, som vanligt!

En tanke till min vän Sandra, som alltid ställer upp!

Ikväll blir det mys med film och gotti gotti :) Ser jag fram emot.


Nu ska jag dra mig, puss!


Dead and gone

A woman's worth

Har precis käkat lite Tacos, finns det något som är så gott och ändå samtidigt hyfsat nyttigt? Inte enligt mig. Har på sista tiden vart väldigt ohälsosam, ätit mycket godis och sånt skit, inte alls bra. Får nog börja tänka lite på vad jag stoppar i mig och försöka börja röra lite mer på mig också. Fast det är något jag säger ofta men det blir aldrig något med det, hm skit samma det kommer när det kommer.


Ehm, allt löser sig :) !

. . .

Du som tror på karma och kallar dig lärd, borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd

For you

I swear i'll be a better woman!

Trying to find a balance

Oj nu är det mycket att tänka på och många val är gjorda. Det känns väldigt bra och jag är glad för att jag kommit underfund med vad jag verkligen vill med allt och hur jag vill ha det. Det är ingen idé att leva i en lögn och försöka pressa fram något som egentligen inte finns osv, det är bättre att vara sann mot sig själv och andra, det kommer man längst på.

Idag är det Tisdag och jag är ledig, studiedag. Det var väldigt skönt att få sova ut och dessutom ha en ledig dag behövde nog det. Måste plugga idag bara, det känns mindre kul, har prov på röda/blåa och gröna druvor i morgon, inte kul. Fast det tillhör ju så vad ska man göra. På Torsdag skulle vi egentligen vart lediga också, det är vi ju varje vecka denna perioden, men bartendertävlingen ska vara denna Torsdagen så det ska bli jätte kul att få åka iväg på det. Hade dock önskat att det var jag som skulle få tävla, men icke. Fler chanser kommer och inget att deppa för, istället får vi vara där och heja på de andra två i klassen som ska vara med, hoppas det går bra.

Nu ska jag nog ta mig en kopp kaffe och kanske städa bort lite skit på rummet! Hörs sen.



You're like the best thing thats ever happened to me


Ready to go

Yeeey, nu är jag nyduschad, ordning gjord och ska bara äta innan jag drar! Det har gått fort, med tanke på att jag pendlat mellan datorn och att fixa mig, jag är rätt snabb ändå, haha. Sitter och inväntar Malin också, undrar när hon tänkt komma? :O Får väl se när hon dyker upp, jag hinner förmodligen äta innan iaf.

Tråkigt att det regnar ute tycker jag, annars hade jag ju gått till Göta, hade vart nice med en promenad :) Men men. Nu känner jag att jag mest skriver för att skriva, för har inget vettigt att skriva alls, lika bra att skita i det tror jag!


Hörs sen! Puss



Du är underbar

You and I

God eftermiddag :)

Det är kasst väder ute idag, men det hindrar inte från lycka för det. Inombords mår jag så bra, den del av mig som fattades är tillbaka och det är super bra. Som Sandra sa: "Gå på din magkänsla och följ ditt hjärta så blir allt bra", det stämmer hur bra som helst och visst har jag sabbat mycket för mig själv och det är inte slutet på det ännu men huvudsaken är ändå att jag mår bra i allt detta. Ibland måste man tänka på sig själv också, faktiskt.

Igår spenderade jag min dag med Malin, det var mycket trevligt att få umgås med henne lite. Som ni kanske ser så är min design på bloggen helt annorlunda och det är denna grymma tjej som fixat det. Tummen upp för henne och jag är hur glad och tacksam som helst för det blev skit snyggt :) ( ilgraff.blogg.se )

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bort till min sessa (Sandra) och snacka lite skit och må bra! Ikväll ska jag ner till Göteborg och möta upp mamma m. familj som kommer hem efter 6 veckor i Bolivia, ska bli jätte kul att träffa dom igen :) Längtar!

Hörs säkert sen.


You and I, we have a dream

Lördag

Då var man placerad här igen, dock i ett mycket renare rum som nu också är dummsuget och klart, känns skönt. Alla damm-tussar som låg lite här och var behövde komma bort, nu kanske jag slutar nysa och bli förkyld också :) För det är väl så att damm kan åstadkomma det? Eh, jag vet inte.

Ingen Malin har synts till iaf, hon ligger väl fortfarande och sover antar jag, borde nog ringa och väcka henne nu. Man kan ju inte sova bort hela dagarna! Fast iofs, då blir hon nog irriterad på mig, får se hur jag gör.

Har inget direkt vettigt att skriva som ni kanske märker, haha. Vill hitta på något idag, men vad? Hjälp!


Som stormen

God morgon/förmiddag :)

Idag vaknade jag redan vid tio-tiden, det är så himla skönt att vakna tidigt då man får ut så himla mycket mer av dagen. Tyvärr så går dagarna alldeles för fort, men ändå. Klockan är ett och jag har redan hunnit städa mitt rum (allt förutom att dammsuga, men morfar sover så jag får vänta), plocka undan i köket och satt igång diskmaskinen och gjort mig en god kopp kaffe. Ganska duktigt va?

Planerna inför idag är ganska lika med noll, får se vad som händer. Malin skulle nog iaf kika förbi här om en stund (när hon sovit klart), så får vi se vad vi hittar på sedan. Sandra ska iväg till vbg och supa sig full ikväll iaf, lite avis är jag allt. Hade vart nice att komma härifrån för en kväll och ha kul på annat håll, men när plånboken ropar nej redan vid tanken så är det väl ingen idé att trottsa det.

Ne nu ska jag sätta på en maskin med tvätt och sedan göra mig lite frukost/lunch. Hörs sen!


Du får stå kvar, för jag går nu

Broken strings

Åh vad jag är på sånt där jobbigt tänkar-humör idag, sånt där som bara Alexandra kan vara på och man vill vrida om hela skallen på mig så att jag kommer på andra tankar. Tyvärr funkar det ju inte så och dessutom får man nog lov att ha sånna dagar också! Det har visserligen sina anledningar och jag undrar när jag ska kunna släppa allt, vill faktiskt det nu. Känns så meningslöst att ens gå och fundera på det, förstår inte varför jag gör såhär mot mig själv.

Eh, jag funderar starkt på att gå ut och gå en sväng innan jag ska bort till Sandra! Det rensar tankarna ganska bra när man går och dessutom behöver jag röra på mig, speciellt efter kinamaten som jag precis slängde i mig. Funderar dessutom på att sova hos Sandra i natt också, (gjorde det igår), det känns skönt att ha någon att prata med när det är jobbigt och Sandra lyssnar alltid och kommer med sina kloka råd.

Ne nu är det nog snart dags för en varm dusch och sedan ut och vandra i mörkret :) Hörs!


Godkänt :)

God kväll :) Dagen har vart ganska okej om man bortser från min mage som börjat krångla igen och huvudvärken jag haft. Var hela dagen i skolan iaf, fick godkänt på mitt historia prov och det var en stor lättnad måste jag säga. Var lite orolig för det, för orkar inte omprov och skit, men det slipper jag ju nu iaf, skönt! Efter skolan åkte jag raka vägen hem och la mig i sängen, vila vila vila. Får se vad som händer ikväll, förmodligen drar jag bort till Sandra för lite girltalk, behöver det idag känner jag. Snart kommer mormor hem med kinamat iaf, det ska bli ruskigt gott :)

Det finns så himla mycket jag vill att du ska veta, det finns hundra saker som jag borde sagt redan då men kunde inte förmå mig att få fram det. Tänkte väl inte på hur det skulle kännas nu och jag tänkte nog heller inte på så mycket mer än att försöka vara stark och stå på mig, för det var ju vad jag skulle vara. Eh, det är försent nu ändå! Det får jag leva med.



Jag offrar allt jag har om du kunde stanna och tro på mig


Hörs sen! Puss

Känslan av lycka

Sitter nu i sängen med datorn i knät, lyssnar på musik och dricker mitt kaffe. När jag hör en speciell låt kan jag inte låta bli att tänka tillbaka på hur det var då, hur jag mådde och allt i omgivningen var just vid det tillfället då denna låt spelades i min mobil så fort hörlurarna var i öronen. Det är en skum känsla och jag rycks med, med mina tankar och för en liten stund så drömmer jag mig bara bort. Är det inte lite konstigt det där? Man har ju sina perioder där man har en speciell låt som man bara älskar att lyssna på och när man hör den såhär i efterhand så kommer tankarna till den perioden. Hela kroppen förflyttas tillbaka i tiden på något sätt, jag tycker det är rätt knas.

Tiden för just denna låten var i sommras, jag sprang runt på jobbet och hade hörlurarna i öronen och lyssnade konstant på denna låten, även utanför jobbet, när jag satt vid datorn, när jag var ute och gick och allt sånt. Denna sommarn som var kan jag inte säga annat än att jag var lyckligare än jag någonsin varit i mitt liv, allt var perfekt. Trots att jag jobbade skift och de flesta dagarna gick åt jobb och sova så kändes allt underbart. Jag var med mina vänner så fort jag fick chansen, bara grejen att det var sommar gjorde nog mycket också och sedan var det ju det där med den hemliga Mr. X. Spänningen av att man inget visste, dagarna som gick med sms och hemliga möten, ja jag kan inte säga annat än att allt var bra. Känslan jag hade i min kropp är helt obeskrivlig och den kommer tillbaka när jag lyssnar på denna låten och det tänker jag låta den fortsätta göra!

Att man kan blicka tillbaka och få tillbaka en viss känsla för bara några minuter är fantastiskt ändå. En känsla av välbehag och lyckorus i kroppen!

Studenten

Nu närmar sig den 5:e Juni med stormsteg, det innebär STUDENTEN! Det är ganska sjukt ändå, att tiden har gått så fort och att dagarna bara passerar och det man ser fram emot är snart ett faktum. Studenten är ju egentligen något man längtat efter hela sin skolgång, något man sett fram emot och planerat inför. Om bara några månader så det verkligt, då kommer vi stå där med våra mössor, vita klänningar, kostymer och vara fulla och glada och tänka att "Nu är det över, ÄNTLIGEN, ingen mer skola". Samtidigt som jag tror att det kommer bli en underbar känsla som förmodligen inte kommer gå att förklara, så kan jag inte hjälpa att jag blir lite smått rädd och panikslagen. Det är ju efter detta som man ska ut i verkligeheten, tjäna sina egna pengar, flytta hemmifrån och faktiskt lämna allt det där trygga bakom sig för att upptäcka världen på ett helt annat sätt än man gjort innan. Allt ansvar som faktiskt kommer bli ett faktum ska man handskas med, allt det som de vuxna skött åt oss hittills ska man nu ta i egna händer, ja det kommer minst sagt bli intressant. Det är plötsligt inte lika lockande att bli vuxen längre, inte för min del iaf, så länge jag kan minnas har jag sagt hur skönt det ska bli att flytta hemmifrån, hur underbart det ska bli att sköta sitt eget osv, men jag vet inte längre. Det är så mycket mindre besvär nu, det är mycket mindre att oroa sig för nu än vad det kommer till att bli.

Jag och tjejkompisarna satt och snackade om detta igår, allt kommer förändras, både positivt och negativt egentligen. För nu kan man ändå göra lite som man själv vill, gå till skolan när man känner för det, ligga hemma och slappa och träffa kompisarna precis som det passar. Efter skolans slut är det jobb som gäller, man måste iväg VARJE dag och man måste betala sina räkningar själv och allt sånt där. Det är inte så "soft" som man velat tro hela denna tiden i skolan, man ska ta vara på skolan så länge man är där, det är vad jag tror iaf. Så skönt och slappt som man har det i skolan kommer man aldrig någonsin ha det igen.

Trots allt detta jag skrivit så längtar jag ändå sjukt mycket till studenten och jag tror att det kommer bli den bästa dagen i mitt liv. Att veta att man klarat av skolan, att känna att man nu är en fri människa, att man ska ta hand om sig själv och allt det där. Trots det trygghet man känner hemma hos sina föräldrar så tror jag att det kommer bli helt unikt att skapa sitt eget hem, sin egen trygghet och leva sin vardag som man själv vill.

Studentmössorna kommer i nästa vecka, det är nog då det kommer gå upp för en att det verkligen är dags snart! Studentklänningen och även balklänningen är fixat, tid för håruppsättningen är också avklarad, så nu är det bara 5:e och 7:e Juni som ska komma :)



Operation

Rise and shine :) En ny dag, nya tankar och ett nytt humör. Kan ju säga att jag idag är väldigt trött och seg, förstår inte varför dock, har skött min sömn hur bra som helst på sista tiden, fast det kanske beror på att jag inte fått in de rätta matvanorna ännu, fast det kommer. Är ju som sagt ledig idag, väldigt skönt och jag ska bara slappa hela dagen. Kanske plugga lite också om jag orkar, annars får det vänta.

Har fått väldigt goda nyheter idag som jag dessutom väntat på alldeles för länge nu, men bättre sent än aldrig. Jag har äntligen fått min operations tid för  foten och dagen till ära är Onsdag 25: Mars. Så det är inte långt kvar nu och samtidigt som det kommer bli jobbigt efter så ska det bli himla skönt att äntligen få det gjort. Foten blir ju förhoppningsvis helt bra för all framtid sedan, då kanske man kan gå i vilka skor man vill utan att behöva tänka på att få ont. Det är iaf värt att ha 6 veckor av smärta, kryckor och gips för att sedan bli helt bra!

Nu ska jag hämta mig en kopp kaffe iaf, det ska bli gott. Hörs sen, puss


Dedär tiderna man inte glömmer



Kommer ihåg denna dagen som om det vore igår, det var den första riktigt soliga dagen på året, vi hade kollat på killarnas match och efter det grillade vi och drack! Tider som de glömmer man inte, allt var så enkelt, vi visste precis vad vi ville med allt och bara njöt! Vi var lyckliga, precis som vi är nu! :)


Jag är så mycket starkare nu

4 Mars

Goddagens! Dagen till ära har vart väldigt chill måste jag säga! Började med att gå upp runt halv tio, göra mig i ordning för skolan, åka iväg med 11:12 bussen, men jag MISSADE bussen, haha. Så mormor fick köra mig upp, skönt som tusan. Hade en lektion och slutade sedan. Mötte upp Sandra i stan och tog bussen hem med henne, nu är jag hemma och dricker kaffe, nice. Ganska härlig dag, inte sant? I morgon är jag dessutom ledig, det är inte fel alls. Vårat schema i denna perioden är verkligen det bästa av dom bästa, såna här dagar skulle man haft hela året, ingen risk att skippa skolan då, man är ju knappt i skolan. Däremot blir nästa period lite mer kämpig, det är 8 till 3 varje dag, förutom måndag, med öppen restaurang och hela alltet, men det är ändå helt okej.

I morse vaknar jag upp till världens bästa sms och hela min dag är räddad, är inte det bland det bästa som finns, när man vaknar upp och läser ett sms som gör att man lyser upp som solen? Tycker iaf jag.

Vill tillägga ett stort plus till er som snackade med mig och var ärliga om allt i helgen, tack!



You're nothing but a lie

Skola&film

Hellu :) Idag har det vart en lång dag för min del, jag är ju ganska bortskämd med korta och sköna dagar i skolan men idag blev det att jobba lite med projektarbetet också, så kom inte hem förrän vid halv tre och jag brukar sluta elva. Fast vi måste komma igång med det och det känns ändå skönt att vi börjat lite nu iaf. Vi trodde ju bara att det var att skriva ihop en liten rapport på det vi gjort typ, men ICKE sa NICKE, det är ju hur mycket som helst, så det är bara att sätta igång :)

Efter skolan åkte jag iaf hem och trött som jag var så la jag mig bara i sängen och kollade film. Äntligen sett Patrick 1,5 nu iaf, inte en dag för tidigt ;) haha. Den var ball och helt klart godkänd enligt mig! Vill även se en annan film, kommer dock inte ihåg vad den heter, men det kommer jag nog på så småningom. Så dum när man väntar för länge med att se filmerna för då glömmer man lätt bort vad dom heter! Några förslag på filmer så är det bara att hojta till :)

Nu är jag kaffesugen, ska nog gå och göra mig en kopp tror jag! Sen kommer Sandra hit också, trevligt.


Hade jag kunnat, så hade jag gjort allt så mycket annorlunda! Men det är försent . . .

kafferep

Nu sitter jag här igen, Malin var precis här en stund och snackade lite. Bedövningen börjar gå över nu iaf, för er som inte vet så har jag vart hos tandläkaren idag och lagat en tand till. Så jävla jobbigt med bedövningen för man känner sig som ett missfoster, kan knappt prata och så känns det som att man dreglar hela tiden också, haha.

Idag har jag vart riktigt seg och allmänt trött, hoppas det känns bättre i morgon. Min förkylning har nästan lagt sig iaf och det känns himla skönt faktiskt. Nu är det bara hostan som jag får kämpa med och sen är man frisk igen, gott.

Känns meningslöst att lägga någon form av energi på allt detta, jag blickar framåt istället nu. Det är verkligen ingen idé att fundera mer på det och definitivt ingen idé att störa sig heller. Det har jag kommit fram till idag och så får vi se vad jag känner i morgon, haha!

Ne, nu ska jag dra mig! Puss

Haha ^^,




Vill ha sommar nu!
Eller åtminstone tillbaka till Thailand, underbart!

Detta vädret är inget roligt.

Måndag

Usch vilket jävla väder det är ute idag då, det sätter ju inte direkt toppenhumöret i svängningar! Eh idag känner jag mig väldigt blandad. Har så mycket tankar hela tiden och dessutom måste jag börja ta tag i lite saker nu, känns jobbigt att börja bara. Vet inte vad jag ska tycka, tänka och känna kring saker och ting men jag antar att det kommer av sig självt, eller? Vi hoppas på det iaf.

Om en stund ska jag till tandläkaren, känns som en sån där väldigt dum tid jag fått, började skolan tolv idag och sista lektionen börjar klockan tre, och jag får en tid som är vid två. Det är lite surt, för jag missar båda lektionerna + projektarbetstid. Men jag hoppas att brudarna väntar och  kör det i morgon när jag är där. Känner motivationen till att sköta skolan nu, verkligen. Det är ju bara för mitt bästa och dessutom så gör man inget annat än sover när man är hemma ändå! Så det så ^^ haha..

Hörs!

knasigheter

Man kanske ska börja med gårdagen, det var skoj om man drar över stora drag. Som alltid blir det massa trubbel, det är lite jobbigt och för att inte säga störande. Jag stod (som alltid) ute största delen av kvällen, av någon anledning blir det alltid så, fastnar ute med folk som vill snacka jämt, haha. Men det är väl trevligt det med. Om man bortser från all galenskap så var det en kul kväll iaf och det är ju det viktigaste.

Idag vaknade jag redan vid tio och var hur pigg som helst, det var ganska skönt ändå. Slippa bakfylla och segis-dag, det är inte varje söndag man slipper det, har tur idag. Börjar känna mig mycket bättre med förkylningen och halsen nu också, så det är skönt.


Ikväll blir det mys för hela slanten med film och gott :) Hörs! Puss


Don't trust anyone but your self


RSS 2.0