Fin dag

Idag har vi haft en helt underbar dag, lunchat med Gabriella & Camilla, suttit i solen och gått en lång promenad :) Det gillas skarpt!

Därefter kom Malin hem till oss och drack en kopp kaffe och snackade ikapp :) Riktigt mys.

Älskar när det är såhär fina dagar ute :) Man blir pigg i både kropp och själ. Hoppas på lika fint väder i morgon, då är det dessutom dags för öppna förskolan och kanske en sväng till Gbg med Malin, beroende på hur magen min mår :) om inte annat ska jag ut till henne på kvällen och hälsa på en sväng!

Måste bara säga det, är så lyckligt lottad som har så många fina vänner :) Ni är underbara allihop! Att få omges utav alla underbara tjejer varje dag gör mig så glad :) Nya som gamla!


God morgon

Onsdag idag och halvvägs in i veckan, snart helg igen :) I natt har jag fått sova heeeela natten så nu är jag pigg och utvilad, Lovisa med. Det gör så himla mycket för sömnen att få sova utan att vakna, då gör det inget att kliva upp klockan åtta :) hehe..

Idag ska vi träffa Malin en sväng :) Ska bli trevligt! Annars är planerna inte många, beroende på vädret och min mage så kanske det blir en promenad till parken senare, kunde vart riktigt mysigt faktiskt :) Får se på det och vad dom andra mammorna säger.

Nu ska jag dricka mitt kaffe och njuta utav morgonen :) Hoppas ni alla får en fin dag!


Twinkles

Jag kommer ihåg dessa tandsmycken från när jag gick i mellanstadiet/högstadiet. Jag hade aldrig någon själv, men de flesta utav mina vänner hade det. Det finns nog massa som fortfarande har dom, dock vet jag ingen nu. Spelar ingen roll, det jag vill komma fram till är att jag tycker det är ruskigt fint :) Skulle mer än gärna skaffa mig en själv, kanske ska göra det? Borde.

Man skadar inte kroppen på något vis och tanden blir inte förstörd alls, hur bra som helst. Ditt leende blir genast lite vackrare än vad det redan är och det hade iaf fått mig att vilja le lite extra ;) haha.



Denna funderar jag på i så fall :) Hur fint som helst, jag vill.


Tisdag

Det har vart strålande sol hela dagen och jag kan bara älska det. Humöret blir tusen gånger bättre och tur är väl det, för min jäkla förkylning vägrar ge med sig (kan det vara allergi kanske?) och min mage har krånglat i 3 dagar nu :/ Är så fruktansvärt trött på det nu.

Robin har vart ledig idag så vi passade på att njuta utav en god frukost på cafet tillsammans med bror min och därefter gick vi en promenad i solen :) Det var riktigt härligt! Därefter gick vi hem och gjorde lite behövliga sysslor såsom tvätt och städning. Skönt när man hjälps åt, det går så mycket smidigare då :)

Vid tre tiden åkte jag bort till Sophia för att spana in deras nya lya, jätte fint ju :) Där satt vi ute i solen en stund och hade det gött, tills min mage strejka och jag fick åka hem. Nu har jag lagat mat, diskat och lagt Lovan :) Kvällen spenderar jag i soffan med en kopp te och en tidning.


Ballerina

Denna helt fantastiska lilla ballerina klänningen kom Malin med till Lovan :) Så himla söt ju!


Finaste

Såhär gör man när mamma tar fram mobilen och det kommer en blixt ;) Haha, hon gillar det inte!


Måndag

Då var det ny vecka igen, helgen har gått i en enda fart och jag gillar det. Dock synd att den redan är förbi och tydligen det fina vädret vi hade också, usch för snö igen :/

I fredags firade vi Malin som fyllde 21 år, bowlinghallen var bokad och människor var bjudna :) Det blev en riktigt lyckad kväll och det kändes enda in i hjärtat att hon blev glad <3

I lördags var det kalas hemma hos svärmor som blev 49 år :) Mycket kalasande denna helgen. Där bjöds det på god mat och härligt sällskap som alltid :) Resten utav kvällen låg jag i sängen och kollade på tv, behövdes :) haha.

Igår vart det en hel dag hemma hos Camilla, Jesper och naemi :) En helt underbar dag hos helt underbara människor. Vi fixade mitt hår och jag är supernöjd som alltid :) Flickorna lekte massor ihop igår också, så kul nu när dom är lite mer medvetna om varandra! Så fina <3

Idag blir det inte många knop gjorda, jag känner mig halv krasslig och vädret tilltalar mig inte för fem öre. Vi röstar för en dag inne, med massa bus och gos. Lilla ängeln sover just nu, men lär vakna när som helst om jag känner henne rätt :) Kanske ska städa, det behövs verkligen och sedan ska vi ju laga mat till pappan, hehe. Ha en fin dag ni andra :)


Everything i ever wanted


Onsdag

Kasst väder idag, det gör dock inget för då kan vi stanna inne med gott samvete och kurera oss. Både jag och Lovisa är lite halvt hängiga och snoriga, hoppas det går över snart för det börjar bli jobbigt!

Just nu sover hon och jag dricker kaffe :) Hon vaknat säkert snart dock, då blir det full rulle igen!


Gott är det

Man hinner med sjukt mycket när man går upp tidigt, det känns nästan konstigt att klockan inte är mer än halv fyra för mig. Vi gick ut på promenad efter att Lovisa hade vaknat, det blev nästan 1 timme :) Det var så himla gott och solen sken.

Vi mötte sedan upp mamma och så gick vi och käkade lite lunch :) Det var riktigt mys! När vi därefter hade handlat så gick vi hem och la oss. Vi båda somnade i 1 och en halv timme :) Det var underbart skönt, speciellt för mig för jag var riktigt trött. Nu är jag pigg igen och ska snart laga lite mat :)


Tisdag

Piggare nu :) Känns skönt det! Dock är jag tung i huvudet och snorig, men det överlever jag allt. Super fint väder idag, jag älskar det och humöret blir på topp.

Lovisa fick bada idag, vilket hon älskar, hon satt närmare en halvtimme och lekte innan hon tröttnade! Gullungen :) Nu sover hon och förmodligen lär hon göra det ett tag eftersom hon sov så dåligt i natt, men man vet ju aldrig. Jag ska passa på att duscha och fixa mig medans hon ändå sover, för sedan tänkte jag att vi skulle ut en sväng och gå i det underbara vädret :) Kanske kika förbi hos mamma eller något!

Nu får våren gärna komma och jag hoppas den gör det, lite energi och ork kan den gott ta med sig också ;) hehe!


Trött

Tröttare, tröttast! Jag är verkligen mega trött. Lovisa har vaknat 4 gånger i natt och gallskrikit, vet inte riktigt vad det kan bero på? Hon har ju dessutom blivit tyst direkt när jag tagit upp henne, så ont kan hon nog inte ha. Det kanske är tänder, vem vet.

Själv har jag också sovit dåligt, vaknat där emellan 2 gånger så någon sammanhängande sömn vore synd att skryta med. Får hoppas på bättring i natt och så får jag sova under dagen när hon sover :)

Sitter iaf med en kopp kaffe och försöker vakna till liv ordentligt. Ska nog göra mig lite frukost strax också, yoghurt med bär och banan, gott.


Måndag

Ny vecka och nya tag :) Vi började morgonen med städning, diskning och massa plock. Känns skönt att ha det gjort, nu kan vi välkomna den nya veckan ordentligt!

Planerna för dagen är inga alls och det känns riktigt skönt :) Ska bara mysa med Lovisa och njuta utav dagen. Sitter just nu med en kopp kaffe och tittar när hon röjer runt här hemma. Hon är snabb, så man kan inte slappa ;) haha!

Ikväll ska jag träna också, ska bli gott. De 3 sista veckorna har jag bara kommit iväg 2, respektive 3 gånger så nu ska det bli hårdare igen. Känner hur kroppen mår bra av detta och jag med, så det är bara att kämpa på!


Söndag

En riktigt härlig söndag faktiskt, vi började morgonen med gos i sängen och kollade på lejonkungen! Dock var det no mest vi som kollade, Lovisa är inte ett dugg intresserad utav tvn, vilken iofs är bra.

Därefter tog jag mig en kopp kaffe och drog iväg till gymmet! Riktigt gott att träna sådär på morgonen, man är nästan ensam där och dessutom har jag mer krafter i kroppen på morgonen! :) Är nöjd med min insats idag, tog i bra och höjde lite vikter.

Nu ska jag hoppa in i duschen och vid två när bror min har slutat så ska vi hem till mormor & morfar. En mysig söndag med andra ord, jag gillar't :)


She's my one and only


Fredag

Åh så underbart väder det är idag :) Riktigt gott i solen faktiskt och knappt kallt. Har vart ute med Lovisa idag, tog oss en tur med vagnen och gjorde även lite ärenden :) Vi fick 2 timmar ute idag och hon älskar det!

Nu sover hon gott och jag är jätte trött, ligger i soffan och glor tv! Känns dock dumt att göra det med tanke på det fina vädret, men vad kan man göra ;) hehe..

Har hämtat ut ett paket från lindex, lite fina kläder och accessoarer till Lovisa blev det! Visar senare :)


God morgon

Fredag igen och helg, det verkar dessutom bli fint väder och det innebär att humöret är på topp :) Just nu sitter jag och käkar min yoghurt och dricker kaffe, Lovisa vilar sig lite grann men lär inte dröja innan hon är uppe igen.

Dagens planer är inte så många, ska posta brev, hämta ut paket och handla lite :) Det är väl ungefär det. Kanske träffa mina fina tjejer, Sophia & Lalle också om dom hann! Kanske ska passa på att göra lite experiment med klorinet jag köpte nu när jag ändå har tid, får se :)

I onsdags hände något fruktansvärt fint och igår blev det mer verklighet! Om ca 14 dagar så får ni veta också :) Jag är lycklig!


Playday

Finaste tjejerna idag ♥
















Torsdag

Har haft besök utav underbara Camilla & Gabriella med barn hela förmiddagen! Vi har fikat, lekt och haft allmänt trevligt :) Så himla fina tjejer och barn, är glad att få omges utav bra människor.

Känns så skönt att träffa andra mammor ibland, för man får tips och råd och kan prata om sådant man är osäker på. Alltid bra med fler åsikter än ens egen, även om det handlar om vad man själv vill/tänker i slutändan.

Nu ska vi vila oss lite båda två, känner mig trött som tusan och Lovisa har inte sovit något alls ännu! Hon var jätte trött förut men vägrade somna, inte så konstigt med tanke på att det var folk här. Då är det ju såklart mycket roligare att umgås än att sova, haha!


Min ängel

Sötaste lilla älsklingen med sina små tofsar :)


Everything changes

Det är så konstigt och det får mig att bli lite rädd. Allt kan förändras så fort, känslor, människor och saker! Det gäller att ta vara på det man har, inte vara så negativ.

Jag ska skärpa mig nu, ändring.

Jag har det alldeles för bra, man blir lätt bekväm och negativ då. Jag har en underbar dotter och en fantastisk kille, helt outstanding vänner och bästa familjen! Varför är jag deppig? För skitsaker oftast, blir trött på mig själv. Alla behöver en påminnare ibland, idag fick jag min <3


Måndag

Då var det ny vecka igen :) Herregud, jag säger det igen, det går så fort. Ibland kan jag känna att jag knappt hinner stanna upp och bara njuta utav allt det fina, man är liksom konstant stressad eller så har man något man ska göra. Får bli lite bättre på det där med att bara vara, jag stressar lätt upp mig i onödan. Inte konstigt att man har magsår liksom!

Ikväll blir det gymmet med Gabriella, ska bli skönt att köra ett pass faktiskt. Nu sitter jag med en kopp kaffe och laddar lite grann, hehe.

I morgon är det alla hjärtans dag också, en överskattad dag enligt många, men jag gillar den. Visst kan jag hålla med om att det inte ska behövas en speciell dag för att uppskatta sina nära & kära, men jag känner inte att jag är speciellt snål med uppskattning! En dag som denna får man vara EXTRA gosig och kärleksfull bara, utan att någon tycker det är konstigt, hehe. Jag tänkte laga en god middag, göra lite dessert och så har jag köpt 2 fina tröjor till min kärlek! Det kommet bli en mysig kväll känner jag :)

Ska även bjuda in bror min, som betyder mer än jag någonsin kan förklara :) Tänker bara umgås med folk som gör mig glad i morgon <3

Kanske ska träffa Camilla & Naemi i morgon, så tjejerna får leka lite och vi vuxna för skvallra lite ;) hehe. Alltid lika mysigt att träffa dom 2 underbara tjejerna! Dock har Lovisa blivit förkyld, IGEN, hon har nästan precis blivit av med den andra ju. Så jag får se om Camilla vågar sig hit :)

Ne, nu ska jag käka lite innan det är dags för träning :)


Du&Jag älskade ängel


Fråga

Det var någon som undrade vart det lilla pianot kom ifrån.

Hemsida: houseofhedda.se

Märke: jabbadabadoo


Lovisa

Jag är så stolt över min lilla tjej! Det finaste jag skapat någonsin <3


Onsdag

Veckorna bara går och går, dagarna flyger förbi och Lovisa blir bara större och större. Igår var vi ju som sagt på Bvc, vikten var inte så stor skillnad på men hon hade vuxit 3 cm sedan sist. Vikten beror på att hon börjat röra sig så mycket och det är helt normalt enligt bm :) Längden har jag märkt på hennes byxor, de flesta är för korta nu för tiden och vi har fått handla mycket nytt, men det gillar ju jag ;) hehe!

H&M har dessutom fått in lite fler nya kläder igen, så det blev en del saker därifrån. Nu har nog Lovisa en full garderob inför våren skulle jag tro! Känns skönt :) Dock behöver vi köpa regnklädde och stövlar, men det får bli sedan när hon börjat gå.

Ne nu hör jag henne babbla där inne i rummet :) Dags att gå.


Lovisa

Vart försvann tiden då? Min lilla älskling är 10 månader idag, kan knappt förstå hur fort det gått. Jag älskar henne utav hela mitt hjärta, det finns ingen finare och bättre tjej <3

Att en kärlek kan växa så mycket för varje dag som går, är helt knasigt! :)


Tisdag

Goddagens :) Sitter i soffan och dricker en kopp kaffe medans Lovisa sover. Hon fick badat i morse och efter det så somnar hon alltid så gott :) Hela badrummet var blött när hon var klar, haha, men hon har ju så roligt.

Hon har börjat sitta framför spegeln i sovrummet och titta på sig själv, göra grimaser, skratta och ha så himla skoj! Jag kan inte annat än skratta med henne, så söt är hon. För varje dag som går så förändras hon, hon blir allt mer ett barn och allt går så himla fort. Min fina lilla skatt <3

Idag ska vi till Bvc också, ska bli väldigt spännande då det var 2 månader sedan sist. Får se vad hon väger och hur lång hon är :)


Måndag

God kväll :) Nu var det ett tag sedan jag bloggade, har inte haft tid eller ork känner jag. Det är så mycket hela tiden, så jag tar vara på mina lediga stunder tillsammans med Lovisa :)

Träningen håller i sig också, vilket känns helt underbart! Jag är stolt över mig själv faktiskt. Ska bara börja bli bättre med maten också, äter fruktansvärt dåligt för att kroppen ska orka träna egentligen!

Nu: En kopp kaffe och lite tv tittande! :)


RSS 2.0