Lördag

Pjuuh, då har jag tvättat färdigt för denna gången! Det är verkligen uselt när man ska behöva springa upp och ner för dessa trappor med massa tvätt, gillar det inte. Funderar starkt på att sätta in en egen tvättmaskin, det hade vart hur gött som helst ju, kunna tvätta när man vill.

Annars då, Lovisa är med sin pappa och hälsar på hos farfar :) Det passade ju utmärkt eftersom jag skulle tvätta och greja! Fast jag tror att hon kommer hem snart, min lilla skatt. Det är galet hur mycket jag alltid saknar henne när hon är borta, även om det bara är några timmar. Jag är inte hel utan henne! ♥



Det är vi mot världen, min lilla prinsessa.

I morse lät jag henne ligga naken en stund, hon gillar ju det så mycket, men som ALLTID så gjorde hon både det ena och det andra :) Haha, gullungen! Tur att jag ändå skulle tvätta och hon skulle bada vilket som, så det gjorde inte speciellt mycket. Fast undra varför det blir så, såfort hon är utan blöja så kommer det, haha.

Ne, nu ska jag fixa något att käka :) Magen kurrar!

Detaljer




Torsdag

God morgon :) Sitter och käkar min frukost samtidigt som jag tittar ut och fryser av att bara se på frosten, haha. På ett sätt är det super mysigt tycker jag, men det är jobbigt med kylan :/ Usch!

Inatt har jag sovit som en prinsessa, så himla underbart! Så när klockan ringde klockan åtta var det inga problem att gå upp. Lovisa vaknade typ 5 min efter att klockan ringt, så det slod inte speciellt fel :) Nu är vi både ordninggjorda och ska gå till ÖF om 1 timma!



You & I, always ♥

Fullt upp

Oj vad jag är trött, helt slut i både kroppen och huvudet känner jag! Ska bli gott att sova sedan, hoppas på att kunna sova natten igenom för en gång skull, men sån tur har jag väl inte, haha.

Dagen har vart bra, lunchade med Malin förut och det var lika trevligt som alltid :) Därefter har jag hjälpt mormor hela dagen och det har gått riktigt bra. Lovisa har vart så snäll och go, min lilla pärla. Väl hemma lagade jag mat och fick sällskap utav bror min ♥ Så nu efter lite kaffe och pepparkakor har han gått hem och jag ska bara slappa.

Imorgon börjar vi dagen med ÖF tillsammans med Camilla & Naemi, ska bli skoj att träffa dom igen :) Därefter ska jag kika förbi Malin i huset och se hur allt blivit nu när det är HELT färdigt! Skoj, dom har gjort det så himla snabbt och super fint, jag är avis :) hehe! Därefter ska jag tillbaka och hjälpa mormor ännu mer. Så det är fullt upp imorgon med, men det är bara roligt.


Onsdag

God morgon alla fina :) I natt har jag sovit hyfsat bra, bara vaknat en gång och det har inte hänt på evigheter! I vanliga fall vaknar jag minst 3 gånger per natt, undrar vad det kan bero på. Lovisa har med sovit gott, vaknade en gång vid sex och fick lite mat, sedan somnade hon om igen till halv nio. Så himla skönt med lite sovmorgon, har blivit ganska bortskämd med det utav min lilla tjej, jag klagar inte :)

Idag blir det som sagt lunch tillsammans med Malin och därefter hjälpa mormor resten utav dagen om det går med Lovisa :) Vi får se! Gammelmorfar är nämligen förkyld, så han kan inte ha henne. Fast det ska nog inte vara några problem, hon brukar kunna underhålla sig själv ganska bra!




Lite kvällstankar

Då var denna dagen också slut, tiden har rusat iväg idag trots att vi egentligen inte gjort speciellt mycket. Tänkte strax lägga mig och försöka sova faktiskt, om jag kan slita mig ifrån wordfeud, rätt beroendeframkallande :) Skoj att sitta med det när man har tid över tycker jag.

I morgon blir det nog lunch med Malin och därefter ska jag hjälpa mormor en del nere i affären! Det kommer förmodligen ta större delen utav eftermiddagen, skönt med lite sysselsättning :)

Nu under kvällen när jag suttit i soffan och inte gjort något alls har jag funderat en hel del. Kommit fram till att det finns alldeles för många falska människor här, det är riktigt illa. Jag kan bara inte förstå varför man låtsas? Vad är det för fel på att vara sig själv, sluta snacka skit om folk och faktiskt stå för sina egna åsikter? Ena stunden så är man si och nästa så. Jag syftar inte på någon speciell händelse eller så, men rent generellt, tycker bara det är så himla tråkigt.

Med det sagt så vill jag också passa på att berätta att jag har underbara vänner & familj :) Det är jag så nöjd och glad för, önskar att alla som håller på också kan bli nöjda någon gång, då kanske man inte lägger lika mycket energi på alla andra, eller? Who knows.

All kärlek till mina fina ♥ Ingen jag utan er.

Fina dagar

Då har Malin precis gått :) Hon kom hit i samma sväng som Paulina, vi har druckit te, käkat lunch och haft det allmänt mysigt! Lovisa har vart på strålande humör hela dagen, babblat på som aldrig förr och gjort några försök till att krypa. Stackarn halkar ju dock hela tiden, haha! Hon är så söt ♥



Mammas lilla ängel :) Lovisa är mitt allt
Detta är en kärlek jag aldrig trodde var möjlig,
det bara växer för varje dag som går också, det är vackert.

Nu ska jag laga lite mat och fortsätta mysa resten utav dagen som är kvar. Dessa regniga dagar är faktiskt också härliga på något vis, man kan bara vara på ett helt annat sätt, skönt.




Tisdag

Goddagens! Tisdagsmorgonen har vi ägnat åt massa gos och fixat oss lite grann :) Om en stund kommer Paulina hit och hälsar på en sväng, ska bli trevligt. Annars har vi inga planer för dagen och det känns faktiskt riktigt skönt, det är ändå busväder, så det känns som om att vi stannar inne idag.



Bebisgos ♥

Kappa eller inte kappa?

Har hittat en jätte fin kappa som jag blivit kär i:



Gillar färgen, längden och modellen på själva kappan!
Tycker det känns bra att ha en lite finare jacka och en som man alltid kan ha oavsett, så får se om jag klickar hem denna :) Kanske, ska fundera ett tag till.

Tränat

Då var man hemma från gymmet, känner mig rätt mör i kroppen idag och det var ganska segt att vara där. Trots det så gick det faktiskt kanon bra, jag satte på grym musik i öronen och körde på ändå! Jag är så himla glad för att jag hittat min vilja igen :) Det känns sjukt skönt!

Nu sitter jag med en kopp kaffe och tar det lugnt, Lovisa sover ju gott sedan en bra stund tillbaka :) Funderar på en dusch snart också, ska bara samla ihop lite krafter, haha!


Då var det dags igen

God morgon Måndag :) Ny vecka och nya tag återigen, denna helgen har gått i en enda fart. Det har vart kalas och middagar och så har jag umgåtts med fina vänner och min lilla dotter :) Underbara helg!

Det är dags att komma ikapp med träningen också, förra veckan blev det nämligen bara 2 gympass och 3 promenader som vart lite längre än vanligt. Annars går vi ju varje dag, men det kan man inte räkna som träning så i den bemärkelsen. Ikväll ska det iaf gymmas och jag längtar tills ikväll :) Känns skönt!

Idag under dagen har vi inga speciella planer, mer än att handla och lite sånt där nödvändigt. Känns skönt att inte ha planerat allt för mycket också, bara ta det lungt någon dag liksom! :) Det händer typ aldrig.




BVC



I onsdags vart vi ju på BVC, allt såg bra ut och lillan är frisk och fin.
Doktorn var nämligen där och kikade också :)
Hon hade bara gått upp 400 g nu och det är bra, för annars hade kurvan gått uppåt för mycket.
Hon är nu 69 cm lång, 2 cm längre än sist gång :) Så det är mammas stora tjej nu!


Fredag & helg :)

God morgon :) Idag låg vi kvar i sängen enda till klockan blev kvart över tio, det var helt underbart! Både jag och Lovisa låg och somnade om och gosade om vart annat, så himla mysigt. När vi väl klivit upp badade jag min lilla tjej och nu käkar jag min frukost :) Gott!

Under dagen idag har jag en hel del grejer att fixa och uträtta, därefter blir det kalas hemma hos mamma! Trevligt med god mat och umgänge med familjen :) Det slår aldrig fel! Därefter blir det förmodligen lite tjejer hit på mysvinkväll!

Ne nu får jag sätta fart på dagen :) Later!

Såhär glad är gosetjejen på morgonmys :) D...

img_5410 (MMS)

Såhär glad är gosetjejen på morgonmys :) Det är alldeles vitt på taken och jätte kallt ute, så vi passat på att mysa en stund under varma goa täcket :)


Vantar

I lördags när Anna & Johan kom förbi på ett spontanbesök så hade de med sig dessa fina vantarna till Lovisa:



Så himla fina ♥

Vinterkläder

Jag tycker det här med vinterkläder är riktigt svårt, det finns ju såklart en hel uppsjö att välja på men samtidigt är vissa så himla dyra. Tycker att det känns rätt surt att lägga 1200 kr på en overall som hon kommer kunna ha 1 vinter bara, men vi får väl se. Har inte hittat någon som jag vill köpa ännu! Har ni tips så skriv :D

Jacka behöver hon ju också, än så länge har jag hittat dessa att välja mellan:





Jag gillar båda super mycket, dock är nog den lila snäppet vassare för min smak :) Men vi får se!


Torsdag

Jahopp, då har halva torsdagen också gått och vilket väder vi har :) Helt underbart! Vi har vart iväg och ute hela dagen från 10 tills nu, riktigt skönt att vistas ute, man får passa på. I morse var det öppnaförskolan tillsammans med Camilla & Naemi, vi var med på rytmiken en timme men sedan var båda bebisarna så trötta så vi gick ut och gick en promenad istället :) Så himla skönt.

När vi sagt hejdå till dom så blev det en lunch med mamma + familj, för hon fyller år idag :) Stort grattis till världens bästa mamma ♥ Efter en trevlig lunch så gick vi och handlade och sedan har vi bara storsat omkring på edet och njutit! Lovisa älskar ju att vara ute!

Om ett litet tag kommer Malin hit på besök också :) Ska bli trevligt! Därefter blir det matlagning och sedan en sväng ner till gymmet för lite träning och solning!

 

 


Idag spenderade vi förmiddagen/eftermiddag...

img_4149 (MMS)

Idag spenderade vi förmiddagen/eftermiddagen hemma hos Camilla & naemi tillsammans med Jennifer och hailey som sagt :) Vi drack kaffe och käkade lunch, pratade om allt möjligt och hade det allmänt trevligt! Därefter skulle vi till BVC och där gick det bra :) skriver mer om det sedan! När vi vart där gick vi en promenad i det underbara vädret och nu är jag hos bror min på kaffe-häng :) en underbar dag med andra ord!


Onsdag

God morgon, så var det onsdag och halvvägs in i veckan :) Underbart! Idag är det dags för BVC för lillan, ska bli väldigt spännande att se vad hon väger och hur lång hon är nu. Jag tror inte att det är så mycket skilland från förra gången, men man vet ju aldrig. Sist hade hon ju skjutit iväg jätte mycket :) hehe!

Först ska vi iaf hem till Camilla & Naemi, dit ska även Jennifer och hennes söta lilla Hailey och Anna :) Ska bli väldigt trevligt faktiskt, ser jag fram emot. Massa härliga tjejer och 3 goa bebisar, bättre blir det väl inte? Hehe.

Nu ska jag käka upp min frukost här och sedan börja fixa mig :) Later!

Åkpåse



Då har vi införskaffat oss en åkpåse till Lovisa! Jag valde en i samma modell som vagnen, så det passar snyggt ihop :) Är lite fjantig när det kommer till sånt där, men jag gillar när det går ihop! Dessutom blir det förmodligen lättare att sälja sedan också, när man har alla delar till hela vagnen.

Hur som helst, vi har haft den 2 dagar nu och den håller verkligen värmen :) Super duper bra! Vi är väldigt nöjda med den iaf och det är ju huvudsaken. För Lovisa ska ju inte frysa :)

Kommer från Emmaljunga, inhandlad på babyproffsen och kostade 950 kr.


Gunga



I söndags testade Lovisa att gunga för första gången, hon gillade det :)
Så himla söt, min lilla prinsessa ♥


Tisdag

Goddagens :) Jag har haft en fartfylld morgon, vaknade upp och kände mig pigg och glad. Då är det bara att passa på och köra järnet med det som ska göras, för är jag seg så blir det gärna så att jag skjuter upp saker ibland.

Jag fick gjort i ordning Lovisa, gett henne frukost, dammsugat, duschat, fixat mig, plockat ordning och haft kaffebesök utav morfar :) Det är inte illa att hinna med, samtidigt som man ska hålla kolla på sin lilla prinsessa. Hon har vart så snäll & glad hela morgonen, legat i sitt gym och babblat på som tusan, min skatt ♥

Nu väntar vi finbesök utav Camilla & Naemi, det ska bli väldigt trevligt :) Har ju inte träffat dom på ett tag, så det känns som om att det var på tiden! Det blir väl lite gott kaffe och massa prat, myspys.

Senare i eftermiddag ska jag ner och hjälpa mormor i affären, hon behöver ha lite assistans med datorn och vad gör man inte? :) Hehe. Ska ändå handla och lite sånt där, så det blir perfekt. Annars är planerna inte många idag, fast det känns som om att det räcker så ändå! :)

Nya tag

God morgon :) Då var det måndag igen och en ny vecka! Jag har haft en lugn och fin helg tillsammans med fina vänner som vart här om vart annat, jag gillar´t! :)

Idag är inte planerna så många, ska nog bara ta det lugnt och sedan gå ut på en promenad! :) Ikväll blir det gymmet igen också, känns bra. Förra veckan var jag där 5 dagar, riktigt bra eftersom målet var 3 dagar i veckan, jag är nöjd.

Nu ska jag käka upp min frukost här :) Later!

Helgen är snart slut

Söndag, en väldigt kylig sådan från min sida. Har vaknat till och från under natten och frusit, knasigt! Lovisa var super varm, så det beror inte på kylan utifrån heller. När jag kikade ut genom fönstret i morse så var det frost på taken, minus REDAN? Jag tycker det känns som om att det vankas vinter tidigt i år :/ uuuuh!

Idag har vi inget speciellt planerat faktiskt, bara mysa! Vi går nog ut en sväng också, så vi får lite luft. Igår var Marika här på myskväll, vi käkade massa gott, kollade film, skvallrade och hade det allmänt underbart! <3 Var så härligt att få en kväll med henne igen, så längesedan sist. Idag ska dom åka till sthlm och hämta deras lilla vovve, Theo :) Så underbart söt!

Nu ska jag dricka upp mit kaffe och sedan fixa mig lite :) Later!

Halsring

Jag har blivit rätt fäst vid halsringar, tycker det är galet snyggt.
Har ett i guld, det på bilden nedan:



Är riktigt sugen på ett i silver också, hittade detta på Style by Tyra:



Enkelt, snyggt och kostar endast 89 kr :)
Får se om jag klickar hem det eller inte!

Lördag

God morgon :) Jag försökte uppdatera från sängen förut, men det gick tydligen inte. Den nya appen är inte speciellt bra enligt mig :/ Det har nästan aldrig gått de gånger jag testat, tråkigt ju. Nog om det, idag vaknade vi runt åtta och det var väl helt okej. Flyttade in Lovisa till mig så låg vi och myste en stund innan det var dags att kliva upp.

Hon är alltid så himla go på morgonen :) Skrattar, pladdrar och är allmänt glad, tänk om man själv kunde haft det morgonhumöret? Det finns inget bättre än att gå in till henne och så ligger hon där och drar i sina fötter, pratar och så får hon syn på en och världens leende kommer upp på läpparna :) Underbara känsla!

image description

Idag ska jag både tvätta och träna, så lillan åker med sin pappa till Trollhättan för att hämta åkpåsen som jag beställt till henne. De hade den inte på lager så fick vänta en vecka, men det är helt okej. Känner dock att det är bra att ha hemma nu, för det börjar ju bli ganska kallt. Dessutom behöver lillan ha nya strumpor, för hon har knappt några som passar, så det får dom med köpa när dom ändå är iväg :) Blir bra för dom att ha lite kvalitetstid och bra för mig att hinna med saker jag inte hinner när prinsessan är hemma.

Jag tänkte att jag skulle få färgat håret idag också, köpte hårfärg igår men när jag kom hem från gymmet så var klockan redan åtta och då började idol, så jag tänkte att jag väntar tills idag. Får se hur det blir, jag hoppas att det blir bra :) Är lite nojig över sidecuten bara, hoppas inte att det ser allt för dumt ut med 2 olika färger.

Jag hittade en bild på Rihanna där hon färgat sitt hår men inte sidecutten och det såg bara grymt ut, så jag hoppas på liknande resultat fast med en annan färg :)


Ny hårfärg

Jag är riktigt trtt på mitt hår nu, det är ful färg och rätt slitet. Vill ha en förändring, ska inte klippa det förrän jag fått ur mina extensions (tänkte plocka bort dom nästa månad) men tänkte slänga i lite färg. Tankarna har gått åt det röda hållet ett bra tag nu, vet dock inte hur rött jag vill ha eller vågar göra.



Dock blir det inte sådär rött som på förpackningen, får se vad jag hittar för färg och hur det blir!
Tror det sker under helgen någon gång :) hehe!

Fredag och helg igen

Jösses vilket oväder det har vart i natt, det är dessutom inte speciellt mycket bättre nu, trist. Lovisa har sovit mycket bättre i natt iaf, inte helt som vanligt men nästan och det tackar jag för. Det resulterar ju i att jag själv sover mycket bättre också! I morse låg vi kvar i sängen och gosade ända fram till tio :) Det var riktigt gott faktiskt och Lovisa brukar bli rätt rastlös men idag gick det fint.



Idag blir prinsessan 6 månader ♥ Herregud, vart tar tiden vägen?
Känns som igår när ho låg där i min famn alldeles färsk :) Åh gosse-bebis!

Planerna för dagen är att umgås med fina vänner och bara mysa, vad kan man annars göra i detta väder? Jag hoppas det blir uppehåll senare under dagen så att vi kan ta oss en liten tur med vagnen! Behöver dessutom handla och hämta ut ett paket :)


Läggdags

Då ligger lillan nerbäddad för natten och sover gott :) Det var ett trevligt besök utav farmor, även om Lovisa var väldigt trött större delen utav tiden! Tror det beror på hennes 2 senaste nätter då hon inte sovit speciellt bra alls :/ Vet inte vad det kan bero på? Hoppas det blir bättre i natt.

Jag skulle egentligen tränat idag men det sket sig eftersom Robin inte kommit hem från jobbet ännt, han skulle tydligen jobba över :/ Rätt surt när man är taggad och inställd, men så blir det ibland. Känns dumt att fråga andra om hjälp hela tiden också, får träna i morgon istället helt enkelt :)

Kvällen ser lugn och fin ut, tror Sophia ska komma hit en sväng om ett tag :) Trevligt värre! Annars blir det väl datorn och sedan lägga sig i tid, för idag är jag trött som tusan.



Sophia & jag ♥

Torsdag

Mitt internet har krånglat hela dagen fram tills nu, både på mobilen och datorn. Super trist med tanke på att jag velat uppdatera en del, har inte funnit mycket annat att hitta på idag. Det har ju vart riktigt kasst väder :/ Vi begav oss faktiskt ut en liten sväng nyligen medans det var uppehåll, det gjorde gott :) Nu sover Lovisa och jag dricker kaffe. Vi väntar besök utav Lovisas farmor nu också, ska bli trevligt!




Busväder

Jag sitter och dricker min latte macciato och Lovisa ligger och sover. Det är otroligt vad hon sover idag, känns konstigt som tusan! Får hoppas att hon kan sova inatt ändå :)

Vi har vart ute en sväng i rusket, usch vad det blåser kallt och så började det regna, så vi gick in då. Alltid skönt med lite luft och jag försöker att ta en sväng med vagnen varje dag, lillan behöver ju också frisk luft.



Tandläkarbesöket gick kanon :) De lagade ett litet hål och det tog bara 20 min allt som allt, så det kändes skönt. Nu ska jag bara slappa en liten stund och sedan är det dags att laga mat, för vid halv sju tänkte jag bege mig ner mot gymmet och köra lite grann.


Min glädje



Mitt lilla busfrö ♥ Kärlek!


Det går snabbt

Och så var det onsdag, redan halvvägs in i veckan och snart helg igen. På fredag blir Lovisa 6 månader också, tiden går som sagt alldeles för fort :/ Det är tur att jag njuter utav varenda ögonblick och verkligen suger in allt, för snart är den där gose-tiden förbi. ♥

Idag har jag en rätt trött Lovisa här hemma och jag är inte piggare själv. Hon myser i sin onepice och jag har fått ta på mig ordentligt, för jag ska till tandläkaren idag med, snart är dom nog färdiga tror jag! :) Blir väl något mer besök, men jag får stå ut. Åter till sömnen, vet inte vad det har vart i natt riktigt men både hon och jag har vaknat om vart annat, hur konstigt som helst. Jag har haft problem med sömnen det sista, men absolut inte Lovisa. Hon vaknar max 1 gång om natten, nästan aldrig faktiskt. Så därför var det så konsigt att hon inatt vaknade 3 gånger? Får hoppas att det bara var en engångsgrej :)

Efter tandläkarn idag tänkte jag dra till grymmet, får passa på medans morfar ändå är här och ser efter Lovisa. Han är förresten den enda vi lämnat bort henne till och det har bara vart 2-3 timmar max! Jag känner mig trygg med att han har henne och än så länge är det nog bara han också :) Världens bästa!

Ne, nu ska jag käka upp min frukost! Ha en fin dag alla ♥

Lite nya kort

När vi väl kom ut och skulle fota idag så blåste det typ storm, jätte jobbigt. Vi bestämde oss för att bara vara på torget istället, ifall att det skulle börja regna också. Bilderna blev väldigt fina och jag är super nöjd, Malin är grymt duktig. Det ska dock tilläggas att Lovisa var grymt trött och faktiskt inte så "samarbetsvillig", haha! (Skämt å sido, hon ville helst av allt bara ligga i sin vagn, lilla dockan)

Nästa gång ska vi till ett kanon fint ställe, så då lär det bli massa mer fina kort :) Längtar!















När vi var färdiga gick vi till cafeet :)


Lunchtime

Sitter och lunchar med världens bästa Malin och världens finaste Sophia :) Vi har fotat en del men det är ju halvt storm ute så vi gav upp ganska fort!


Tisdags morgon

God morgon :) Idag fick jag sova ända till nio, dock tror jag att min lilla prinsessa har vart vaken bra mycket längre än jag vet om, för direkt efter att hon käkat upp så somnade hon om igen! I natt vaknade hon redan vid halv fyra och ville ha mat dessutom, det har inte hänt på jätte länge, knasigt. Kanske därför hon är trött nu? Inte mig emot, för jag har hunnit fixa mig, käka frukost och njuta av mitt kaffe!

Idag är det en riktigt härlig höstdag, så jag tror bestämt att vi ska bege oss ut på en promenad idag. Kanske till och med kan lura med oss Malin så att vi kan ta lite fina höstbilder :) Hade vart hur nice som helst.



Behöver ha lite fler bilder på mig och Lovisa tillsammans, har knappt några alls :/ Det är ju så tråkigt! Ska framkalla massa kort nu också och fixa med hennes album, roligt. Då är det såklart kul om det finns lite kort på oss två med, dessutom på henne och Robin :) Ska fixa detta, hehe!

New

Jag har inte vart så förtjust i fuskpälskrage tidigare, men har nu fått upp ögonen för det. Så galet snyggt med rätt plagg till, har nu införskaffat mig en :) H&M, 149 kr, billigt och bra.






Redigt känner jag

Gud så skönt, tillbaka från gymmet med ännu ett pass kört. Det blev 20 min på badet och 2 muskelgrupper, inte helt fel :) Man känner så riktigt nöjd när man är färdig och tro det eller ej, jag längtar tills nästa gång. Har nog aldrig känt såhär för träning innan, men man mår så himla mycket bättre, både psykiskt och fysyiskt!

Dock fick jag ont som tusan i magen när jag var färdig, kanske ätit för dåligt idag eller så är det bara det vanliga. Trött på detta nu, man blir så himla begränsad och det är himla tråkigt. Får försöka tänka postivit dock och tänka att det kanske snart blir bra. Har testat allt som går att testa nu känns det som, så nu väntar jag bara på kallelse från NÄL, de ska göra en gastroskopi, usch. Fast vad som helst för att få ett slut på detta känner jag.

En super gammal bild på mig i träningsoutfit :) hehe!


Nytt in

Lovisas nya kläder :)


Träning

Jag har inte velat skriva något om detta innan eftersom det lätt kan bli en kort period bara, men denna gången känns det inte så. Jag har hittat motivationen och jag tycker att det är kul att gå till gymmet, det har liksom inte hänt innan.

Jag har satt upp ett lagom mål såhär i början, för att pressar jag mig själv för mycket så ger jag upp. Jag måste ha rimliga mål att nå, så är det bättre att jag sätter nya längs vägen. Att inte träna allt för många gånger i veckan är ett utav de där rimliga kraven på mig själv.

  • Träna minst 3 gånger i veckan
  • Gå ner 10 kilo
  • Sluta upp med att små-äta
  • Försöka variera kosten
  • Äta en stadig frukost


Det är de grejerna jag har att tänka på nu när det kommer till träning och hittills har det funkar riktigt bra. Det har till och med blivit promenader utöver och en gym-visit mer än tänk. Jag har inte hållt på speciellt länge, men jag känner mig nöjd och peppad till att fortsätta.

Detta har absolut inget med min gravditet att göra, utan den hjälpte mig snarare att känna såhär. När jag blev gravid med Lovisa så trodde jag att jag till slut  skulle se ut som en flodhäst (eftersom jag har så lätt att gå upp) och knappt kunna röra mig. Jag har alltid vart lite "större" men inte så att det gör något för mig själv, jag har alltid vart nöjd ändå och så länge man är det så spelar det ingen roll känner jag.

Men åter till ämnet, allt som allt gick jag upp 6 kilo under min graviditet, vilket är väldigt lite och min barnmorska vart väldigt förvånad, för hon trodde nog som jag i början. När Lovisa sedan föddes hade de där 6 kilona bara trillat av under BB-vistelsen och när jag sedan vägde mig igen efter dryga 1-2 månader, så hade jag gått ner ytterligare 7 kg. Jag vet inte om det berodde på amningen eller vad det kan ha varit, men jag fick ett härligt rus och det kändes skönt på något vis.

Efter det har jag inte gått upp dom där kilona, men jag vill gå ner mer. Jag har kommit underfund med det och känner att det är dags nu, man ska ju vilja till 100 % innan det är någon idé att börja, dit har jag kommit nu.

Vi får se hur detta går, men jag tror att det kommer gå bra! :)


Morgonpromenad

Såhär glad var Lovisa idag på vår promenad som vi tog :) Hennes nya mössa var på också, den är så söt!


Måndag & ny vecka

God morgon :) Tur att jag vaknade i tid idag och valde att ge mig ut på en promenad redan på morgonen, för nu regnar det. Vi fick handlat och gått en ganska bra sväng faktiskt, känns så himla skönt att börja dagen så :) Speciellt för Lovisa också, så får hon frisk luft.

Planer annars för dagen är inte spciellt många, ska väl få lite besök utav tjejerna :) Alltid lika trevligt. Annars borde jag nog städa, gjorde aldrig det igår.

Hoppas alla får en fin dag! :)

Min älskade vackra prinsessa! Idag har vi ...

img_7258 (MMS)

Min älskade vackra prinsessa! Idag har vi gosat massor och haft det mys :) I morgon är det ny vecka och nya tag :)


Söndag

Goddagens :) Söndag redan och denna helgen har sprungit förbi känns det som! I fredags drog jag på After worken, hade faktiskt riktigt kul. Umgicks med alla goa tjejer, dansade en del och minglade runt, jag trivdes. Det kanske blev en drink eller två för mycket, men jag känner inte att det gjorde speciellt mycket :)

Igår fick jag hem min pärla igen och sedan drog vi på kalas! Det var god mat och massa mys med familjen, bättre blir det inte. Vid elva åkte vi hem och sedan sov vi gott :)

Idag har jag inget speciellt planerat, mer än att försöka få städat ordentligt här hemma och mysa med min älskade dotter!



Det finns inga ord i världen som kan beskriva min kärlek till Lovisa!


RSS 2.0