move on?

Tänkte på en sak, det är ganska spännande hur människan fort kan glömma och gå vidare. Hur man skapar något nytt på kort stund, efter att det man sagt sig vilja inte funkade. Fast det är väl egentligen inget som är negativt, bättre det än att gräva ner sig i det som var. Men att säga sig ha något som egentligen inte finns där är väl bara onödigt? Eh, lite fredags-kvälls-tankar bara.


Nu ska jag åka bort till Sandra och snora ner henne :) höhö. Hörs ! Puss

Lång dag

En ny dag och inte vilken dag som helst, utan fredag, så jävla skönt. Dock är dagen snart slut redan men det har hunnits med en hel del iaf. Gick upp tidigt i morse för att ta mig till skolan, kommer dit och får då reda på att första lektionen är inställd, så typiskt. Men har man sällskapet som jag har i skolan så är dö tid inget problem :) haha. Sedan var det svenska och därefter religion, alltså PROV. Kan säga att det gick bra, svarade inte på allt, men väldigt mycket och jag kände ändå att jag kunde det mesta, så det var skönt. Efter det mötte jag upp Sandra på torget för att åka ut till överby och hitta en klänning till henne, en svart fin blev det (Y). Sedan tillbaka till stan för att köpa present till Tobbe och sedan hem. Nu sitter jag här i sängen med datorn i knät och andas ut lite, är fortfarande inte frisk så känner att denna dagen tagit på mina krafter. Ska vila en stund nu tänkte jag och efter det åka bort till Sandra och ha myspys kväll, trevligt!


Att visa sin lycka gör andra människor olyckliga


Kanske hörs sen, puss

Fyfan vad störande

Ojoj, det är väldigt trevligt att få reda på att man inte kan lita på människor i sin närhet. Vänner man trodde man hade, som man egentligen inte har. Sådana människor som vänder kappan efter vinden och snackar med personen som är i närheten just för tillfället. Borde vetat att man inte kan lita på någon alls, det är så tragiskt bara. Att man inte kan ha stake nog att prata med personen det handlar om, utan istället måste man gå omvägar. Stå för era åsikter, stå för vad ni tycker och sluta snacka så jävla mycket skit hela tiden! Åh, detta är irriterande.


Jag har iaf blivit klar med pluggandet, nu ska jag bara sätta mig och läsa in allt också. Får väl se hur det går. Lagade lite mat nu emellan också, behövlig energi så att säga. Hörs sen el ngt :) Puss

make a life on your own

Jag förstår mig inte på vissa människor, verkligen inte. Tycker inte bara det är omoget utan också väldigt patetiskt, varför går man in för att förstöra för andra människor? Ena dagen sitter man och säger massa bra saker och i nästa stund ska man göra allt för att sabba. Snacka om skit snack från början där! Det är rätt tråkigt att det ska drabba människor som inte gjort något alls, bara för att försöka få någon slags "hämnd" eller vad man nu ska kalla det. Försök att agera lite moget och lev efter åldern du faktiskt har, detta blir ju bara barnsligt.


Iaf, god dag på er :) Vaknade rätt tidigt idag också, det börjar bli lite av en vana nu och jag kan inte säga att det stör mig, det är faktiskt rätt skönt, så får man ut mer utav dagen. Jag börjar bli friskare nu också och det känns väldigt skönt. Är bara snorig och hostan håller i sig, men febern är nere till vanligt temperatur och sådär, så det är bra. Idag är jag ledig, så dagen ska ägnas åt plugg endast, har nämligen prov i morgon och jag måste sätta detta nu. Var faktiskt i skolan igår, även fast jag inte mådde så bra, det var duktigt av mig tycker jag. Resten av gårdagen spenderade jag med Sandra, hon hjälpte mig att plugga, väldigt snällt. Utan hennes hjälp hade jag nog inte ens vart halvvägs nu, så det är väldigt bra.


Nu ska jag sätta mig och ta mig an studierna, haha. Hörs sen :) Puss



we can make it better

God morgon :) Fast för min del var det god morgon redan vid sex i morse, tro det eller ej. Det är nämligen så att jag är sjuk, det är inte ofta men nu har det inträffat. Känns sådär lagom kul, jag skulle verkligen behöva vara i skolan och fixa mina betyg nu, för det är ju snart studenten. Iaf, har feber, inte sådär jätte hög men ändå, ont i halsen och en äcklig jävla hosta som inte vill ge med sig. Min kropp känns helt efterbliven också, men men. Jag hoppas bara att det blir bättre snart. Kan inte sova på nätterna, vaknar av att jag fryser ena stunden och nästa så vaknar jag av att jag är svin varm, knas det där.

Så gårdagen och idag är ingen höjdare direkt, har inte gjort något alls förutom att ligga i min säng, tråkigt värre får jag säga. Då är jag hellre frisk och går till skolan, faktiskt. Sandra var här igår också, söt är hon som kommer och tittar till mig, tack. Behövde nog det, lite uppfriskande besök när man bara ligger.

Mycket mer händer inte just nu och har därför inget annat att skriva heller! Hörs sen, puss

det är tråkigt

Ska man skriva något om gårdagen så är nog "blandat" rätt ord. Det var trevligt att bara sitta och dricka lite och umgås, inte varje dag man gör det utan att behöva stressa iväg till något. Sedan hade kvällen sina tråkigheter också såklart, men det är ju så det är. Jobbigt när det drabbar de människor som står en närmast bara!

Tycker verkligen det är så jävla illa att folk aldrig kan sköta sitt eget, blir så less. Hur kul kan det vara att hålla på att snacka då, ärligt talat. Folk vill ha intriger, folk vill att andra människor ska bli sårade osv, men vafan får man ut av det. Aja var bara tvungen att få ut det, tycker det är så himla tråkigt bara. Men det är förmodligen något som alltid kommer finnas och inget man någonsin kommer kunna få bort, hur mycket man än skulle vilja, folk snackar, så är det.



Sanningen svider, det är alltid så!

you're the voice

God eftermiddag får man nog säga! Nu har jag kommit mig ur sängen, kollat en film och nu sitter jag här med lite kaffe och Sandra&Bror :) Det är alltid lika trevligt. Har skramlat ihop lite dricka till kvällens bastu och möjligen lite party, får väl se vad som händer. Pengapungen är inte den största just nu, men man klarar sig alltid på något sätt, konstigt nog.

Stjärnan min, Marcus, gjorde debut idag som sagt i Oddevold :) Och han gjorde det med bravur, 2 mål, ett assist och fixade även en straff! Det är grejer det och jag är stolt över dig Marcus. Kul för dig att det gick så bra, så återigen, Grattis :)

Nu ska jag vara lite social, kanske kikar in senare! Ha en fin kväll :)



<3

Skulle bara kika in och säga att min bror är bäst <3

i think i could understand

God morgon, gick upp för en timme sedan och är inte alls pigg idag. Känner mig trött, hängig och inte alls på humör. Får göra mig en kopp kaffe snart så kanske jag känner mig bättre sen! Borde även käka något, får se när jag orkar, haha. Planerna idag är inga alls, har ingen aning om vad man ska hitta på. Hade planer egentligen, men det blev inget med det efter att jag tänkt till en extra gång. Det är nog lika bra, för i slutändan kommer det ändå bli fel på något sätt och jag orkar inte med det igen. Förlåt!


Tar man saker förgivet förlorar man det till slut.

Marcus gör debut

Varför ska allt hela tiden vara så komplicerat? Eller egentligen, frågan är nog varför man gör det så komplicerat för sig själv hela tiden, istället för att bara leva liksom. Kanske tänka ett steg längre i vissa situationer så att man inte sätter sig själv i skiten hela tiden. Eh, jag tror att man lär sig med tiden faktiskt.

Idag har jag iaf städat, lagat mat, fixat med disken och umgåtts med Sandra, Malin och bror min. Det är bra grejer det får jag lov att säga, haha. Just nu sitter jag här i sängen och är mega trött, borde kanske sova? Fast det är inget kul, för i morgon är det Fredag, alltså endast 3 dagar kvar på lovet innan skolan börjar igen, suck. Loven går alltid så himla fort och det är fruktansvärt tröttsamt.

På Lördag gör iaf Marcus debut i Uddevallas match-tröja och jag ser verkligen fram emot att kolla på den matchen och finnas där. Det kommer gå så bra och jag är så himla glad för din skull ska du veta! :) Detta förtjänar du.



Det är ganska kul att se på ibland

Torsdag

Sitter med datorn i sängen, har blandade känslor och väldigt många tankar. Vet inte riktigt hur jag ska hantera allt som händer just nu och jag vet inte hur jag ska tolka och se på saker. Just nu lever jag rätt mycket i nuet och jag tror väl att det är det enda jag kan göra och även det rätta att göra. Det är ingen idé att tänka hur det skulle blivit eller hur det kommer bli, det är bara ganska jobbigt att sitta här nu med facit i hand. Men det är smällar man får ta.


Har vart borta hos Sandy nu i 2 dagar och tagit lite hand om henne, känns skönt  att kunna vara till hjälp. Idag är det bättre med henne iaf och hon ska nog försöka sig på en promenad hit till mig idag, ska bli trevligt. Hon är duktig min lilla tjej, så stark :)


Idag ska jag iaf hinna med att städa mitt rum, min garderob och laga mat. Egentligen orkar jag inte, men jag måste faktiskt göra det. Kommer ju bli bra sedan och man bli lite stolt när man väl är klar med allt. Vet dock inte vad jag ska hitta på för mat, har inte tänkt så långt ännu, får väl se.


Nu ska jag sätta igång, hörs väl sen.



You don't care how it hurts,

sick and tired

Goddagens :) Då sitter man i Sandras soffa och är ganska seg faktiskt. Gick upp redan vid elva idag och det är bra. Får väl se vad denna dagen bjuder på, förmodligen lika lite som igår, eftersom Sandra inte kan göra så mycket. Men får faktiskt lov att säga att hon var mycket piggare än vad jag trott, vi sjöng singstar, spelade lite kort, spela spel osv, så hade det väldigt trevligt igår. Tänkte jag skulle ta mig en promenad hem sen iaf, få duschat och lite sånt där innan jag drar hit igen. Nu har dessutom halva lovet gått redan och det känns mindre kul :/ Tiden går så himla fort hela tiden, men men.

Dricker mitt kaffe nu och har precis käkat lite sen frukost, det var gott. Magen behövde lite mat. Gårdagen var den onyttigaste dagen på mycket länge för min del, mindre bra. Fast egentligen, man får väl unna sig något ibland :) 
 

Hörs sen! Puss


if i were a boy

God morgon :) Idag vaknade jag redan vid nio tiden, en väldigt stor skräll om jag får säga det själv, har sovit väldigt dåligt i natt. Det är mycket som snurrar i tankarna just nu och jag antar att jag har svårt för att slappna av riktigt. Det är sånt som händer och jag har bara mig själv att skylla som sagt, men vad ska man göra. Idag ska jag ta hand om mitt lilla hjärta som tar sina sprutor, hon kommer verkligen behöva omtanke idag och då ska jag självfallet finnas där för henne. Hon tog dom för ungefär 20 min sen så hon är väl klar nu, men ska vakna till osv innan hon får komma hem till oss. Jag tänkte hoppa in i duschen och sådär nu så att jag är klar när dom hämtar upp oss, mig och Andres.

Du skulle bara veta, det finns så mycket jag vill att du ska förstå, så mycket jag tänker men inte får ut i ord. Om du ändå kunde läsa mina tankar så hade du förstått hur mycket jag bryr mig och hur ont detta gör i mig. Tänker på dig!

Later!



jag har dig att tacka

Det går några dagar emellan att jag uppdaterar, men det har vart för prkatiken och tiden efter räcker inte riktigt till. Har inte vart hemma allt för mycket och därav inte suttit vid datorn.

Idag är det måndag, vecka 8 och det innebär LOV, så otroligt skönt. Jag ska bara ta det lugnt, vila ut och samla krafter inför skolan. Umgås med vännerna och den speciella, som alltid :)

Nu är iaf praktiken över och dessa 4 veckor har gått så sjukt fort. Jag har trivts mycket bra på själva platsen, det är bara praktik jag är trött på och det är ju över nu, så det känns bra. Jag fick 250 kr i presentkort hos dom och ett jätte bra omdöme att visa upp om jag ska söka jobb, kanon bra. Så tack för det och denna tiden O'learys :)

Så var det den där välkända dagen i Lördags, alla hjärtans dag. Jag kan säga att jag hade inga förväntningar alls, med tanke på allt som vart på sista tiden osv. Fast med ett leende kan jag skriva att jag hade den bästa alla hjärtans dag någonsin. Allt var perfekt och hela kvällen är dig att tacka för. Du är underbar.

Har faktiskt inte så mycket mer att skriva, hörs sen. Puss


krya på dig <3

God eftermiddag :) Idag gick jag upp redan vid elva, känns väldigt skönt med tanke på att man får gjort lite innan man ska iväg. Hade väntat mig ett besök av Sandra idag men hennes leder blir bara sämre och jag lider med henne. Vi får verkligen hoppas att det blir bättre nu på Tisdag, det behöver du vännen, en tanke till dig iaf <3 Hade gärna vart hos dig och hjälpt dig nu, men det är svårt när man praktiserar på dessa tider, men jag vet att du förstår.

Nu ska jag duscha och göra mig i ordning, hörs sen. Puss



Du ger mig något att tro på

Du ger mig nå't att tro på igen.
Du ger mig nå't att vakna till igen.
Och jag ser, och hör,
här finns en människa som berör.
Som ger mig nå't att tro på,
när regnet faller över mig.
Som ger mig nå't att leva för,
en annan bild av hur kärlek ser ut.


Du är fantastisk, du!
Ja, bara du kan se mig så här.
Du är fantastisk, du!
Att du orkar, att du finns här.
Du är fantastisk!


Du gav mig nå't att tro på igen.
Du gav mig nå't att vakna till igen.
Och dom leker där ute,
och de värmer var jag än är.
Du ger mig nå't att tro på,
en skymt av dig vid regnbågens slut.
Något jag aldrig ska glömma,
hur vår saga än kommer se ut.


Du är fantastisk, du!
Ja, bara du kan se mig så här.
Du är fantastisk, du!
Att du orkar, att du finns här.
Du är fantastisk!


Ta min hand så går vi ut,
till detta underbara ljus.
Jag är inte värd det här,
men jag ska göra mitt bästa nu.
För här finns ju något att kämpa för,
så självklart och så oförstört.
Ett psyke av kvicksand gör mig galen ibland,
och ändå står du här med öppen famn.


Du är fantastisk, du!
Ja, bara du kan se mig så här.
Du är fantastisk, du!
Att du orkar, att du finns här.
Du är fantastisk!
Du är fantastisk, du!
Ja, bara du kan se mig så här.
Du är fantastisk, du!
Har du nå'nsin känt så här?
Du är fantastisk!




Denna underbara låt, som egentligen är Lill Olssons (Malins) är så fruktansvärt fin, den säger mig så mycket och den talar om för mig vad jag egentligen borde förstått.



aldrig ska jag glömma

Nu sitter jag här, dricker mitt kaffe och har precis gjort mig klar för att åka till praktiken. Bussen går om ca 50 min så jag är ute i väldigt god tid idag. Tänkte jag kunde passa på att uppdatera lite här under tiden då, för det har ju vart lite si sådär med det, men jag har inte haft något att skriva. (Well, iaf inget som kan skrivas här)

Har funderat väldigt mycket på sak, hur människor kan förändras på bara några sekunder i princip, okej kanske inte sekunder men ändå, det är ganska sjukt. Både till det bättre och till det sämre, jag har fått skåda båda delar nu under bara en kort period, dock 2 olika människor men ändå. Det känns ganska konstigt i och med att man inte är beredd på det och man tror att man känner en person, så visar det sig sedan att det inte alls är så som man trott. Konstigt det dära!

Just nu är mitt liv lite av ett kaos som börjar trassla upp sig, det känns skönt. Jag har många människor omkring mig att tacka för detta, att ni alltid ställer upp, finns där för mig och hjälper mig på traven. Telefonsamtal, sms och umgänge, utan er klarar jag mig inte.

Det kommer alltid vara upp och ner i livet, det är väl något man får leva med. man blir sårad, man sårar själv och man mår dåligt över båda delarna. Men som en person sa till mig en gång, det kanske låter hårt, men så sant, "Du kommer över det". Hur jobbigt det än var att höra det och hur mycket man än tror att man inte kommer övet det, så gör man det. Om inte själv, så med hjälp från sina nära och kära.

Eh, fan vad djup jag blev plötsligt. Nu ska jag sluta skriva innan det blir en hel roman här, haha.
Praktik som sagt, det suger. Jag trivs på stället, men bara själva grejen är kass, men nu är det bara en vecka kvar och det känns otroligt skönt faktiskt.

Nu ska jag dra! Puss



aldrig ska jag glömma, hur underbar du är


You and I

Idag är det praktikdags igen, jag vill inte och jag orkar definitivt inte, men nu är det ju bara en vecka kvar och sedan är det lov. Det ska bli otroligt skönt med lov, jag ska bara ta det lugnt och njuta av det.

Jag har faktiskt inte så mycket att skriva idag, så vi hörs. Puss


You and I, we had a dream

det är inte första och definitivt inte sista

Nu var det minsann ett tag sedan jag uppdaterade här och det har sina anledningar. För att inte bli allt för privat så har jag valt att inte skriva, för jag vet att om jag skriver så kommer allt. Det är lättare nu och jag ska försöka att hålla det mesta inom mig, för att slippa såra någon ännu mer.

Helgen har vart mycket trevlig, spenderade den tillsammans med mina vänner och dom har fått mig att inse ett och annat och dessutom får dom mig att må bra, visst är det bra? Blev lite drickande i Lördags, helt otippat faktiskt, men det blev en mycket trevlig kväll får jag säga. Igår var jag hos Sandra en sväng på kvällen, snackade om allt och var allmänt flummiga. Senare kom Malin, trött efter jobbet, men alltid samma glada "spirit" :) Andres&Hanna var också där, så kort och gott en trevlig kväll med gott sällskap.

Idag gick jag upp tidigt, eller tidigt för att vara mig, var hos tandläkaren och fick polerat mina tänder, haha. Har en ny tid för lagning i mars någon gång, usch jag gillar verkligen inte tandläkaren, men men. Tänkte jag skulle ta tag i att städa mitt rum också, det behövs verkligen.


Den senaste veckan har innehållt väldigt mycket, både bra och dåligt. Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka allt och hantera allt, men jag antar att det löser sig. Jag har iaf lärt mig en sak, följ alltid hjärtat hur ont det än gör (för just nu gör det fruktansvärt ont, men jag vet att det endast är för det bästa).
Som Sandra sa "Man måste vattna sin blomma", en intern kommentar, men så jävla rätt.

Ne, nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sedan städa! Hörs sen, puss


allt kommer tillbaka

Nu har jag käkat frukost, duschat och druckit mitt morgonkaffe. Jag är trött som tusan, har inte kunnat sova bra alls de 2 senaste nätterna och det har väl iofs sina orsaker. Det vrider sig inom mig och jag vet inte riktigt vag jag ska ta mig till, men jag vet att jag kommer klara det, det handlar väl inte om det, det är bara själva grejen att stå ut med smärtan och orka kämpa i motvind. Allt känns så mycket lättare i sällskap med mina underbara vänner, så fort man är ensam så är det en helt annan sak, det gör så himla mycket ondare och allt blir 10 gånger så jobbigt.

Ne nu ska jag sluta tycka synd om mig själv, det är trots allt jag som satt mig i denna sitsen själv, jag kunde gjort så himla mycket annorlunda när jag hade chansen. Det är bara att leva med det och ta dag för dag som dom kommer.

Nu ska jag göra mig i ordning, ska ju snart iväg på praktiken, jobbigt men det är ju ett måste. Ska även hinna hämta ut mormors armband som jag lämnade in förra veckan och så ska jag möta upp Rebecka och ta en chailatte på espresso house innan vi börjar.

I morgon ska vi iväg med skolan på årets kock också, ska faktiskt bli jätte roligt. Ser fram emot det, det är liksom något annat än det man alltid gör, något roligare än bara praktik och skola.


Hoppas ni får en bra dag allihop, nu ska jag dra mig. Puss

en förlorad själ

"med åren kommer vishet o med handlingar kommer konsekvenser
ingen tror jag kommer bli gammal men jag ska lära mig utav mina misstag.
och be om ursäkt så gott jag kan innan allt tar slut."



allting ekar

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva och har väl inte någon större lust till att göra det heller. Kan bara säga att just nu är det inte bra och frågan är när det blir det igen och hur allt ser ut då. Jag får helt enkelt låta tiden utvisa det och sysselsätta mig så mycket som möjligt för att slippa tänka på allt. Det är tur att jag har mina vänner, för utan dom hade jag aldrig klarat mig.


Det är tomt nu, allting ekar, det är blandade känslor och jag är förlorad på vägen.

RSS 2.0