God morgon världen

Well, jag har gjort största tabben! Går upp TIDIGT, gör mig iordning (mer än vanligt), gåt ner till bussen och är jätte stolt och glad för att jag är iväg, då märker jag att jag fan inte har med mig mitt busskort, så jävla störande. Där har jag haltat mig ner till bussfanskapet och så har jag inte med mig det, åh.

Det var en bra start på morgonen, eller hur? Men what a fuck, det är fint väder och jag är glad ändå. Ska försöka plugga lite nu på morgonen medans solen ändå inte är så varm och därefter ska jag nog lägga mig ut och sola lite grann.

Igår var jag fruktansvärt duktig, till min stora förvåning. Var i skolan hela dagen, gjorde bra ifrån mig på lektionerna, pratade med alla lärare så att jag vet allt jag ska ta igen, gjorde 4 inlämningsuppgifter och lämnade in dom. 2 mindre och 2 större, de större hade jag dock redan börjat på, så det gick enklare då, men kände mig verkligen hur duktig som helst igår, hade motivationen till allt hela dagen! (Y) Stjärna i kanten till mig själv.

Nu till det lite tråkigare, jag har så SJUKT MYCKET att göra nu innan studenten, jag kommer bli nergrävd i skolarbete, kommer inte ha tid över till något känns det som, men det är smällar man får ta när man slarvat innan antar jag. Jag klarar det ändå, jag SKA klara det!

Nu ska jag njuta av att jag är uppe tidigt, ta mig en kopp nybryggt kaffe och plugga lite! Later.

- När solen går upp känns det bättre

Det är så mycket nu, döööör

God kväll mina damer och herrar :) Haha. Var i skolan idag, kan ju tala om att jag fick mig en chock. Verkligheten kom ikapp mig och det är nu jag inser hur mycket jag verkligen har att göra. Fyfan! Måste tenta av en hel kurs, för jag hade 50 poäng för lite, och det kommer dom på nu, NU?! Jobbigt som fan. Dessutom är det flera inlämningar och prov som ska göras, känner mig sjukt stressad.

Fann ingen motivation till att plugga alls efter detta, så när jag kom hem från skolan tog jag mig en kopp kaffe, la mig och kolla film och somnade i 3 timmar framåt. Inte det bästa, men fan så skönt kan jag tala om! Det är nu ska ska ta fram alla läxor och sätta igång, men jag orkar verkligen inte idag! Får ta det i morgon! Hm. .

Well, skulle ju berätta om helgen för er också! Tar det kort, för jag är seg och orkar inte skriva.

Vi bjöd Andres över till Danmark i en helg och firade honom! Detta innebar öl, cider, sprit och massor av skoj. Bowling, grillning, njutning i solen, kubb osv, och självklart öl från morgon till kväll. Kort och gott, en jätte trevlig helg och det bästa vi kuna göra för honom, kändes bra :) Han fick självklart presenter också (Y)


Later!

Do your thing

The best move .. is following your heart!

Grattis brorsan!

GRATTIS till min underbara bror som fyller 20 år idag :)



(Ursäkta att bilderna är åt fel håll)

Du är den bästa människan, du är min andra halva och jag kommer alltid stå vid din sida!
Du är inte bara min bror utan också min bästa vän, jag älskar dig! <3


Återigen, GRATTIS :D


du vill inte se mig såhär

Jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här.
Det skrämmer mig att jag kan nå dig, vart jag än är.
Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär.
Jag vet att jag måste ta steget, ur vår sista dans.

Jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här i ett sista kapitel som jag förälskat mig i.
Jag har tänkt, men aldrig fått tala. Jag viskar men du hör säkert ingenting alls.

Jag vet att väntan inte leder någonstans, älskling hör på, jag måste ta steget ur vår sista dans.





 


Shakes

Det finns nog ingen gräns för hur mycket jag kan sova, jag älskar att sova. Speciellt i dessa tider, hum. Men det är fint väder idag och jag tvingade upp mig själv runt elva, skulle dessutom färga mormors hår så var nog lite tvungen att gå upp. Har druckit en kopp kaffe nu iaf och jag hade bestämt mig för att börja med såna där shakes idag, men FYFAN vad dom smakade illa och konsistensen ska vi inte tala om, usch och fy. Jag kunde inte ens tvinga ner en hel fast att jag höll för näsan! Nej det var inget för mig, får helt enkelt bli nudlar, haha. Nejdå så illa ska det inte bli! När foten är bra och jag kan börja gå normalt så ska jag börja röra på mig, saknar det nu.

Igår pluggade jag faktiskt, tro det eller ej. Kände mig duktig :) Det finns ju såklart en hel del kvar att göra, men lite åt gången är nog bättre!

Later!
- Jag måste ta steget

Alexandra

God kväll. Nu är man tillbaka vid datorn efter en hyfsat lång dag. Åkte ju, som sagt, ner till Göteborg för att bjuda mormor på middag och mötte där upp mamma med familj, mycket trevligt får jag säga. Dessutom god mat, får man ju inte glömma, vi käkade på bambo och det finns nog inget som smakar så gott, dock om man inte äter där alldeles för ofta då vill säga. Nog om det.

Klockan är snart halv ett, det börjar bli lite av en vana att sitta uppe sent nu för tiden, men jag tycker verkligen att det är så skönt. Det är VERKLIGEN tid för sig själv om något. Lugn musik på, ingen som är vaken runt om och bara ägna sig åt sig själv för ett litet tag. Jag är nog lite av en osocial människa i vissa lägen, älskar ju att vara själv. Fast kan inte säga annat än att jag älskar att umgås med mina vänner och ha skoj också, så ah, lite av ett dilemma där ja. Beror mycket på vilket humör man är på och hur man mår iofs.

Efter att vi kom hem från Göteborg så kom Sandra hit en sväng, vi cyklade ner och handlade lite och därefter spelade vi lite kort och umgicks, mycket trevligt. Nu sitter jag här och funderar på vad som håller på att hända med min dator, allt är hur segt som helst och vi ska inte prata om mitt internet, DET SUGER! Usch. Den håller säkert på att krascha, haha.

- Långa nätter

090421

Dagens låt:

Melissa Horn - Sen en tid tillbaka

Hennes musik säger mig allt.

Jag är väldigt seg

Jag är trött och har inte ens duschat ännu, haha. Vi ska åka om drygt en timme också, lite bråttom har jag allt, men jag är snabb! (Ibland, haha).

Vi ska möta upp mamma&dom runt sex, det ska bli trevligt.



Nu ska jag duscha&sådär, later!
- Det har gått för långt nu

Förlorad igen

Jag sitter med datorn i knät, vid det här läget kommer väl inte det direkt som någon skräll, haha. Har ringt runt till diverse ställen idag och fixat allt som ska fixas, det är mycket nu!

Jag känner knappt att jag hinner tänka efter, jag orkar inte heller göra det så det är väl bara bra. Dock inte lika bra att jag försöker fly från problemen, för i slutet av dagen så vet jag ju att de finns kvar där ändå. Jag vet bara inte vad jag ska ta mig till, jag måste hitta mig själv någonstans, för jag förlora mig själv längs vägen igen. Det blev för mycket press, det blev för mycket av allt på en och samma gång, med mig själv och omgivningen och mitt i allt ska man räcka till. Sen en tid tillbaka har jag vart tom och försökt hitta rätt, medans man samtidigt ska vara san. Det är svårt!

Idag ska mormor firas med en middag nere i Göteborg då som sagt, det ska bli trevligt. Hon fyller egentligen i morgon men då ska hon på fotboll, så vi får ta det idag, haha.

Later!


Det finns ingen som Sandra

Det finns ingen som Sandra, ett hjärta av guld och ställer alla andra framför sig själv. Det är en gåva att få ha henne i mitt liv och jag uppskattar henne till max.

Sandra: Jag tänkte att, eftersom du vart väldigt nere och så, så får du en blomma av mig! Blommor brukar man bli glad av :) !






Bara att ens tänka tanken, bara att göra en sån sak för någon annan! Du lyser upp hjärtat <3

Kvar i nått jag lämnat

Jag har helt totalt fastnat vid Melissa Horn's låtar, de är helt fantastiska och jag kan inte sluta lyssna. Har haft en dålig dag idag och har lyssnat på henne hela dagen och jag kan ju säga att jag fått en del nya krafter! Texterna gör mig stark.

Nu är Sandra påväg hit med lite glass till mig, det ska bli gott som tusan! Dessutom att hon kommer hit ska också bli nice, behöver henne idag <3 klarar mig inte utan.

Well, nu ska jag plocka ordning lite, later.
- Älska som bara kära kan

Hur håller man koll på allt samtidigt

Pjuuh, det är mycket att ta tag i nu. Trodde ju att jag hade allt på det torra, men så kommer jag ju på att även mormor fyller år på Onsdag, så då ska ju det fixas också. Det blir lite smörgåstårta och en present, det räcker nog så :)

Med risk för att avslöja för mycket så hoppar jag över att berätta något alls om allt det som är i full rulle! När det är över berättas det mer.

Så jävla typiskt, skulle ringa näl och omboka min tid, så stänger dom klockan tre. Får göra det i morgon! Ska nämligen bli "frisk-förklarad" nu inom det närmast, haha. Dom behöver bara se så att allt läker som det ska osv, så det är en sista rutinkoll innan jag slipper allt detta, ska bli skönt.

Nu ska jag plugga, later.
- Som så många gånger förr

Melissa Horn

Den får mig på fall, älskar den.

Dagens låt:

Melissa Horn - New York

massor med plugg

Idag är jag trött, väldigt trött. Har nog sovit för mycket, 10 timmars sömn i natt, men skönt har det vart. Ingen skola för min del idag och inte resten av veckan heller för den delen, pga foten.

Måste dock plugga som en galning! Ska se till att göra det idag, lika bra känner jag.

Har druckit mitt morgon kaffe och käkat frukost, inte illa. Nu ska jag lägga mig och läsa boken som vi fått i uppgift i skolan! Hoppas att den är hyfsat bra iaf, så att man orkar ta sig igenom den, men det är den säkert inte. Därefter ska jag göra mina 2 arbeten i matkultur, det är tråkigt och jag hittar inga bra sidor att hämta information på, illa.

Rolig min dag ser ut va? Later.

-  If a were a boy

all I've done

<3

I'll sing it one last time for you
then we really have to go
you've been the only thing that's right
in all I've done

090419

God kväll på er :) Nu sitter jag hemma hos Sandra och kikar lite halvt på någon film samtidigt som jag sitter med datorn i knät. Är inte riktigt så mycket för de där skräckfilmerna som dom kollar på, haha.

Har cyklat fram och tillbaka till Edet  2 gånger idag, inte illa av oss. Första gången sedan operationen som jag rör på mig så mycket. Behövs kan jag lova!

- Om du lämnar mig nu

Precis som du

Glömde ju nämna att mormor&morfar var jätte positiva till Panama-resan! De anser, precis som jag, att jag ska passa på nu. Så det känns skönt att ha deras stöd iaf.

Det är väldigt mycket som pågår just nu och jag är väldigt vilsen och bortkommen i allt. Jag jobbar med allt och hoppas få ordning på allt inom kort, vill bara må bra.

- Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Ska inhandlas!

Har hittat lite olika saker som jag vill köpa, verkligen vill köpa.
Det mesta kommer från H&M. Billigt och snyggt! (Kommer dock inte ihåg priser)
När pengarna kommer in ska de handlas upp genast :)

Sjukt snygga och passar bra till allt :)

Färgade BH:ar är det snyggaste! Ska satsa på det i sommar. Livar upp mer! ;)
Den svarta ska jag ha till balen!

Enkla, men så sjukt snygga skor! SKA ha båda paren, inte alls dyra heller, nice :)


Later!

Söndag

Tiden springer som sagt förbi! Klockan är redan efter fem och det är Söndag, suck. Detta innebär ju att helgen är över och det är skola i morgon. Well, inte för min del dock, kan ändå inte vara med.

Måste ringa upp till läkarn i morgon och ändra tiden som jag fått hos ortopeden, hoppas att jag kan få en tid på Torsdag istället, vill verkligen få detta avklarat nu! För på Onsdag har det nämligen gått 4 veckor sedan min operation och jag ska då kunna börja gå riktigt på foten och möjligen ha på mig skor, härligt.

Blev lite öl-drickande hemma hos Sandra igår och trevligt var det, som alltid. Later!

Panama, :)

"God morgon" om man kan säga det ännu, haha. Vaknade nästan precis och jag har sovit som en liten bebis, gott. Gick dock inte och la mig förrän halv fem i morse heller och fråga mig inte varför, var nog inte trött eller något.

Gårdagen var en väldigt intressant dag! Allt planerande har gått i lås och nu är det bara att invänta "the big day". Vi längtar så och jag tror att detta kommer bli super bra, utan tvekan!

Som sagt, var med Sandra hela kvällen igår. Rätt som det är när vi cyklar till Göta så sågäer hon: "Alexandra jag har tänkt på en sak, kan inte vi dra till Panama i höst, bara du&jag". Woohoo, tänker jag och säger såklart ja med en gång. Det är lite av en grej som vi drömt om länge nu, båda två. Att åka och se världen typ, dra någonstans, bara njuta av livet och må bra. Vi vet inte hur länge vi stannar, men minst 5 veckor iaf och jag kan knappt vänta! Hon ringde sin pappa med en gång och fick även där klartecken, så nu väntar vi vara på att jag ska få sommar jobb, får jag det så bokar vi med en gång. UNDERBART!

Nu ska jag käka frukost/lunch, haha. Later!

090417

Fredag, underbart :) Fint väder är det också och planerna än så länge är att umgås med vännerna och bara njuta av lugnet. Malin var här en snabbis precis, vi hann tjöta lite om allt möjligt och det är alltid lika trevligt. Nu har jag även precis käkat tacos, hur jävla gött som helst! Det finns ingen bättre mat tror jag, mums.

Nu är Sandra påväg hit och så får vi se vad vi hittar på, nice.

Later!

Sandra

Om dom du litar på sviker, om din dröm föll i sär
Då kan jag påminna dig om, hur mycket du är värd,
Den där rädslan du känner, ja den är inte du,
Och hur skrämmande den än verkar, så ebbar den ut,
Jag kan gå hela natten, ta ett flyg eller tåg,
Det spelar ingen roll var du är,
Jag kommer dit ändå!


-Tack Sandra, det finns ingen som du! Det värmer hela mitt hjärta.



Jag har skrivit det miljoner gånger, sagt det hundra gånger och tänkt det så många gånger mer! Jag säger det igen: Det finns inget som ens vänner, ingen kommer någonsin ställa upp så mycket som en äkta vän. Ta vara på det. Jag älskar mina vänner & jag älskar att de alltid ställer upp för mig och finns där!






utan er är jag inget

Vad kan man säga (?), Sandra kom hit förut och det var behövligt kan jag säga. Kände verkligen att jag behövde prata av mig lite och det känns nu mycket bättre och lättare i hjärtat. Som jag skrev tidigare har jag haft en jobbig dag och sådär, mycket som snurrar i tankarna osv. Då är det alltid skön att ha någon att prata med + att va haft jävligt skoj så då glömmer man ju det mesta för stunden iaf. Så tack Sandra <3

kortspel, planering, kaffe och massa skratt har kvällen bjudit på, så jag är nöjd :)

Nu ska jag lägga mig och sova, natti!


Broken hearted girl

You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could've been
But still you live inside of me
So tell me how is that?

You're the only one I wish I could forget
The only one I'd love to not forgive
And though you break my heart, you're the only one
And though there are times when I hate you
Cause I can't erase
The times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you
It pains me to say
I know I'll be there at the end of the day


I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath with out you babe
I don't wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don't want to love you in no kind of way no no
I don't want a broken heart

And I don't wanna play the broken-hearted girl, no
No broken-hearted girl
I'm no broken-hearted girl


Sucks.

Bläää, så känner jag till allt just nu. Har noll motivation till något och krafterna är helt borta! Trots det fina vädret och underbara vänner så orkar jag inte med min vardag just nu. Måste göra något åt detta, för det håller inte. Jag vet inte vad som är problemet, men det ska jag fundera ut och sedan lösa på något sätt.

Ibland skulle jag helst av allt bara vilja åka bort och stanna borta! This sucks.

Later!

Solsken

I'm back home! Intervjun gick ganska bra känns det som, vi får väl se vad som händer nu. Vet inte riktigt vad jag hoppas på faktiskt, så länge jag får något utav jobben så är det lugnt.

Det blev dock ingen skola idag, ringde och snackade med min lärare som tyckte att jag lika väl kunde vara hemma eftersom jag ändå inte kan vara med, så det är ju lugnt då!

Foten har blivit sämre igen! Smärtan börja jobba sig tillbaka en del och mitt sår har gått upp ca. 1 cm, inte bra. Jag vet inte vad det beror på men kan tänka mig att det är för att jag gått för mycket på den så tidigt, illa.

Well, jag har iaf vart duktig och lagat lite mat idag, stolt! Gjorde till och med sallad idag, (för de som inte vet, vi äter sällan sallad, därav allt överflöd av kalorier, haha), det var himla gott till maten och nu får jag se till att mormor gör det varje dag! Undra hur det kommer gå :O Höhö.

Later!

Nervöst

Hello people :) Underbart väder ute idag, lyckan sprider sig och det kunde inte vara bättre på den fronten!
Nu ska jag iväg på arbetsintervju, nervöst. Hoppas det går bra bara, önska mig lycka till :)
Ska vara där klockan två och jag blev precis klar, så det är rätt lugnt.

Senare ska jag ringa till skolan och se om jag ska dit idag eller inte, vi har ju kväll idag och jag kan ändå inte vara med och servera, så det är rätt onödigt om jag kommer. Får se vad min lärare säger sen, hinner inte ringa henne nu!

Nu ska jag rusa iväg, pjuuuh. Later!

Godkväll

God kväll mina kära läsare :) Dagens innehåll är en stund i skolan, mer behövdes inte då vi har serveringsperiod nu och jag ändå inte kan vara med. Därefter åkte jag hem, drack kaffe och har spenderat större delen av dagen med Sandrababe! Vi har även spelat lite kort med bror min och morfar, jag vann en gång ;) haha. Så mycket har jag inte gjort, är trött som fan och har vart större delen utav dagen!

Måste ge Malin en blink ;) Sååå söt, hon planerar min framtid, gullunge!

Nu ska jag & love mysa och kolla film :) Natti!

Plugg&ingen ork

Sitter här och funderar lite, över egentligen allt och inget. Ibland är det viktigt att få vara för sig själv, inte behöva tänka på något alls om man inte vill det, liksom bara stänga av på något sätt, försöka koncentrera sig på sig själv. Jag behöver verkligen min sån där "egen-tid", om man kan kalla det så, för att orka med allt annat runt omkring. Det bästa jag vet är de dagar då jag kan gå runt och dricka mitt kaffe, sitta vid datorn och bara göra vad jag vill, när jag vill, i min egen takt.

Well, har iaf pluggat en del idag, men mycket är kvar :( Jag orkar inte mer nu, det känns som att mitt huvud ska sprängas och jag är trött. Får göra det resternade i morgon eller något! Har iaf lite att lämna in och jag hoppas att det räcker så länge.

Malin var förbi här en stund förut också, mycket trevligt. Satt och tjötade om allt mellan himmel och jord och drack vårat kaffe som vanligt, haha. Annars har dagen inte bjudit på så mycket mer, men det räcker.

Nu ska jag sova, natti!

Orkar inget idag

Molnigt och inte alls så kul väder idag, men man kan ju inte ha turen med sig varje dag redan i April. Well, idag gick jag upp vid ett, ja ni läste rätt, ETT. Vet inte varför men jag orkade inte gå upp, ville inte vakna och jag kände mig bara trött! Usch. Tog mig upp till sist iaf och duschade med en gång så att jag skulle vakna till liv, vilket jag gjorde, tur det! Efter det har jag faktiskt städat mitt rum lite, skickat in deklarationen (jag är seg, jag vet), dammsugit och dessutom hunnit med att sitta en massa vid datorn, haha.

Nu är Malin påväg hit, myspys. Efter det får jag ta tag i mitt plugg, skulle ha gjort det förut men orkade inte, började städa och skit istället, haha. Sedan ska jag nog träffa Sandra ikväll också, så det blir massor med trevligt idag :)

Puss

Dålig uppdatering

Time's fly, som sagt! Lovet har rusat förbi i en väldans fart och man har knappt hängt med. Förstår inte vart all tid och alla dagar tar vägen, det går så fruktansvärt fort nu. Det är positivt på ett sätt, men samtidigt jobbigt då man inte hinner med allt som ska göras!

Den dåliga uppdateringen i helgen har berott på, ah som sagt att det vart helg och inte vilken helg som helst heller, utan PÅSK! "Yeey, supa" tänker alla då, medans Alexandra tänker, "aj jag kan inte gå på min fot så jag får vara hemma". Haha, nej riktigt så illa har det faktiskt inte vart! Jag har njutit av det underbara vädret till max och suttit ute varenda solig dag, nästan hela dagen. Mamma och lillkillen och också vart uppe och hälsat på hela helgen och det har vart helt underbart att gå umgås med dom och inte känna att man ska iväg någonstans, utan bara ta vara på tiden. Så kort och gott har jag umgåtts med familjen!

Inte bara, nu ljög jag. När mina "alkis" (haha) vänner inte vart ute och svinat så har de också vart här hos mig och hälsat på såklart, lika trevligt som vanligt. Igår bestämde vi oss för att åka till Göta, närmare bestämt Bigården, och spela kubb med våran kära vänner Elli och Danne och det var faktiskt riktigt roligt! Många skratt och härlig gemenskap får jag säga.

Idag har vädret inte vart det bästa men sista dagen på lovet får man ju ändå ta vara på kändes det som! Vi bestämde oss för att åka ner till mamma i Göteborg och hälsa på en sväng och få i oss en bit god mat, så det blev det idag! Trevligt som alltid och som sagt, mina vänner är underbara!

Har inte pluggat ens hälften av allt som skulle vart gjort men har bestämt mig för att göra det nu! Har redan hunnit med en uppgift så nu blir det på nästa! TRÅKIGT.

Puss!

time's fly

Nu är klockan redan halv två, som jag skrev, tiden springer iväg! Nu har jag iaf fixat i ordning mig och är klar för att göra ingenting, haha. Får väl se vad som händer och sker, inte allt för mycket verkar det som.

Har även börjat blogga på metrobloggen.se! Vi får se hur det går där, helst av allt hade jag velat slå ihop dessa två bloggar, men får se hur jag gör! Uppdaterar er senare!

Bjuder på en bild sålänge :)


God morgon

Fredag och ännu en dag på lovet har gått, tiden går fruktansvärt fort och jag hinner knappt med känns det som. En dag närmare skolan igen och tiden nu innan studenten bara springer iväg, hur ska jag hinna allt med skolan osv? Hm, jag får helt enkelt kämpa på som aldrig förr, jag har inte direkt vart den där som kämpar för skolan, utan har mer tatt det som det kommer och nu slår det tillbaka!

Well, det är Påsk och jag ska definitivt inte tänka på tråkigheter nu! Idag kommer mamma hem till oss med yngsta lillkillen, det ska bli mycket trevligt. Har inte träffat dom på snart 3 veckor. Annars vet jag inte vad dagen bjuder med sig, som sagt så kan jag inte göra allt för mycket. Foten börjar dock bli mycket bättre nu och det känns väldigt bra! De flesta ska ju festa idag och det känns tråkigt att man inte kan vara med, men det är sånt man får ta.

Vi hörs sen!

Last year


Snart är det sommar, studenten och allt vad det nu innebär, can't wait :)
Behöver det verkligen nu känns det som!

Här bjuder jag på en bild från i sommras!






Klänningar


Ge mig dessa snygga sommar-klänningar då :)

. .

Glad Påsk :)

If they were right

Oj, nu har det blivit väldigt dålig uppdatering här, men jag har faktiskt prioriterat att umgås med min älskling och mina vänner och försökt att hitta på saker, nu när det ändå är lov osv. Har haft helt underbara dagar tillsammans med de jag avhåller mest, dock saknades vårt hjärtegull, men hon har ju vart i fjällen och levt loppan, hehe.

Det har vart restaurangbesök, filmkväll, fika och bara umgås! Tråkigt att vädret har vart sämre bara, men man kan ju inte få allt. Idag har det vart städning för fulla muggar, både här och i lägenheten! Nu är jag klar iaf, ska snart ställa mig på min ena fot och laga lite mat, hoppas det blir gott bara. Sedan vet jag inte vad som händer, kanake movienight eller något, får se.

Borde ha pluggat under dessa dagar också, men har tyvärr inte gjort det! Illa. Får se till att göra det nu i dessa sista dagar! :)

Har också tagit bort mina stygn nu och läkarn sa att det såg väldigt fint ut, nu ska jag bara stå ut i 2 veckor till och sedan kan jag förhoppningsvis gå på min fot som jag ska och ha på mig mina vanliga skor :) För nu går jag ju med min "cp-sko" som jag kallar den, haha. Ugly är den men samtidigt väldigt bra!

Hm, ne matlagningen kallar! Puss.

Tisdag

Gott folk, inte riktigt lika fint väder idag, men har bestämt oss för att gå på bio, så det blir nice! Vet dock inte vilken film det blir då vi har lite olika viljor när det kommer till det, hehe. Får se vad det blir.

Igår var det fika och mys med Sandra hela dagen, riktigt trevligt! Efter det kollade vi på two and a half men som vanligt på måndagar, man har sina små traditioner.

Well, nu ska jag göra mig i ordning! Puss.


Grillning&underbart sällskap

Som sagt, igår blev det grillning på våran terras, hur uderbart som helst. Jag kan inte säga annat än att jag njöt av solen och hade det gott tillsammans med vänner, lite cider och underbar sol. Dessutom grillat, det finns nog inget mat som är så god! Tänk att man nu kan sitta ute, i början av April, det är rätt amazing :)

Idag då, jag kan ju säga att jag bara ska ta det lugnt! Njuta av min ensamhet och försöka tänka en hel del. Behöver det nu känner jag, får försöka få ordning på allt nu och dessutom komma fram till vad som är orsak och problem med det som händer. Svårt för er att förstå kanske, men mer än så vill jag inte skriva med respekt för andra.

Nu ska jag nog kolla på en film, hoppas ni får en bra dag!

Sooooool

Hur underbart är det inte? Åh hela jag lyser upp av denna sol :) Idag blir det grillning på våran terrass för första gången i år, mysigt värre säger jag bara. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan njuta av detta underbara väder! :)


Hörs senare!


<3

Oh my, I love you more then words can say!

Jag döööööör

Då sitter man här igen :S Tråkigt tråkigt. Det är Fredag och jag har haft en dålig dag idag, verkligen. Känner bara att jag vill göra saker, hitta på något, men vafan ska man göra när det inte går! Well, det är väl bara att stå ut antar jag.

Nu har jag iaf laddat ner Gossip Girl och One Tree Hill, så ska lägga mig och kolla på det, IGEN, kollade även på det förut. Har missat att ladda nu i 2 veckor och det är ju hur perfekt som helst.

Ha det gött!

Deklaration

Kan ju börja med att berättade gårdagen var fantastisk! Först åkte jag och Love till thn för att handla shortsen som jag kollat in länge och en tröja. Min underbara köpte den fina tröjan till mig, börjar bli lite bortskämd nu. Kan visa bilder på köpen senare ikväll och även de senaste inhandlade kläderna som blivit. Iaf, efter det blev det kina-mat och sedan en sväng förbi systemet. Som ni kommer ihåg så var det strålande sol ute igår. Sandra kom på den lysande idén om att vi kunde dricka några cider och inviga våran terass för första gången i år, så det gjorde vi. Super mysigt och dessutom hur trevligt som helst!

Över till idag, jag var i skolan för första gången sedan operationen och jag kan ju tala om att det tog otroligt mycket på krafterna och jag känner bara att jag vill sova en stund nu! Får se om jag kanske gör det. Annars har jag inte hunnit med så mycket mer idag och troligtvis blir det inte så mycket mer heller, som sagt, är helt slut.

Fick väldigt glada nyheter när jag kom hem, mina deklarationspapper har kommit och jag får tillbaka mer än jag hade trott, helt underbart! Hade det inte vart för att jag tagot ut på fonderna och behöver skatta på vinsten så hade jag fått ännu mer! Fast jag ska inte vara girig, är hur glad som helst.




Underbart

God kväll på er! Vilken underbar dag jag har haft ute idag kan jag lova. Det dröjde innan vi kom på vad vi kunde göra eftersom jag inte kan gå! Till slut kom vi på den underbara idéen att åka till Stenungssund och fika. Det blev att vi köpte en Chai Latte och satte oss på bryggan i solen och bara njöt, helt underbart. Det har vart varmt, knappt blåst, jag har druckit Chai Latte och dessutom haft riktig tid ihop, ah jag är lycklig nu. Kunde nog inte vart bättre än såhär!

Nu hoppas vi på lika härligt väder i morgon, så kan man hitta på något liknande kanske, vem vet. Nu ska jag gosa ner mig framför tv:n iaf, ska bli skönt efter att ha vart "igång" (om man kan kalla det så) hela dagen! Känner att min fot bultar lite och mina händer är helt förstörda efter allt hoppande på dessa kryckor, jag är inte riktigt van tror jag!


Hörs ikväll eller i morgon, ha en trevlig kväll! Puss


Vårkänslor

Åh jag är så himla glad, tittar man ut genom fönstret så ser det verkligen ut som sommar! Dock lite kallare när man väl kommer utanför dörren, men det är inte alls "kallt". Så himla skönt ute, det blåser ju knappt heller, man blir så himla glad, humöret åkte upp 5 våningar med en gång när man drog upp gardinen i morse, nice. Nu är det bara frågan om vad man ska hitta på, jag kan ju, som ni vet, inte göra så himla mycket och det suger verkligen när det är sånt här väder, vårkänslorna kommer verkligen fram och man mår så himla bra. Det räcker till och med att titta ut genom fönstret, inte illa.

Jag har som vanligt druckit mitt kaffe, tro det eller ej, men jag har käkat frukost idag och dessutom hunnit med att kika lite på tv och sitta en stund ute och röka. Nu tänkte jag städa ordning så gott det går och sedan hoppa in i duschen och ta på mig lite "vårkläder" :) Härligt värre!

Vi hörs sedan, ha en underbar dag allihop! Puss

RSS 2.0