Smakisar

Nu har Lovisa fått sin efterlängtade matstol :) Vi har ju tjuvstartat med lite smakportioner, så himla kul ju. Hon blir alldeles kletig och gojsar med händerna, haha. I börjar gjorde hon hundratals grimarser, men nu börjar hon faktiskt att tycka om det :)

Tog lite bilder idag:



Sitter i sin stol för första gången, gick riktigt bra :) Innan har vi använt oss utav babysittern.



Det är R som matar :)



Här smaskar hon i sig :)



"Geeee mig meer" :) haha

Detta är verkligen roligt, ska bli kul att se hur fort hon vänjer sig och sedan bara vill ha det på dagarna :) Som mamma så blir man ju stolt :) hihi!

Heter man Lovisa så sover man BARA på mage...

img_2473 (MMS)

Heter man Lovisa så sover man BARA på mage nu mer. Det är kul för då får mamma oroa sig lite ;) hehe!


Det är fint

Då har jag en nystädad lägenhet, det är en underbar känsla. Har gått igenom allt, från topp till tå om man säger så :) Emellan städningen kom Marcus förbi en stund, riktigt trevligt. Det var ju så längesedan vi umgicks, så det kom ganska lägligt. Dessutom fick jag ju en paus i mitt hårda slit, inte helt fel.

Nu är damerna nere i Tylösand, jag är ganska avundsjuk faktiskt. Vill också iväg någonstans, göra något skoj och bara slappna av lite. Det kommer :) Man får tänka så iaf. Lovisa är ju så mycket mer viktig än att åka bort.

Igår stack min bror till Kreta förresten, hur gött? Dock blev det ju fint väder här hemma också, men ändå. Det är ju alltid en speciell känsla att ligga vid stranden och känna den där "utlands-känslan".



Världens finaste ♥
Dock kan inte lillasyster låta bli att oroa sig lite, men visst hör det till? ;)


Lördag

Jahopp, då har Lovisa åkt iväg med sin pappa! Redan efter 10 min känns det tomt, det är galet. Jag är ju van att alltid ha henne här ju, fast jag ska ta vara på detta. Alla behöver ensamtid ibland, även om det är svårt att erkänna. Jag hade bestämt mig för att storstäda lägenheten, så är det som en bastu ute? Ganska segt, men det är bara att sätta igång ändå, för det behövs.



Prinsessan! ♥

Bebisgos



Min ängel ♥


Skrivbord

Är i behov utav ett skrivbord, vitt & fint.
Hittar massa fina på nätet, men fy vad dyrt det är.


Detta skulle jag mer än gärna införskaffat :) To die for.
Dock kostar det 3000 kr och det är inget jag har råd med.

Någon som vet något billigare, nytt/begagnat? :)

Åh jag blir alldeles rörd när jag kollar i...

img_5799 (MMS)

Åh jag blir alldeles rörd när jag kollar igenom alla bilder ifrån när Lovisa var "färsk", hehe! Så himla liten hon var och så mycket hon har förändrats! Det är galet ju :) Nu är hon ju "stora" tjejen!


Happy face

Åååh, jag är så HIMLA glad :) Att man kan ha så himla kul med en kamera, det är ganska galet. Synd att Lovisa redan sover, annars hade hon fått agera modell, hihi. Det får bli en fotosession i morgon istället, det ser vi fram emot!

Jag höll på att få lite panik när jag öppnade förpackningen och kollade alla delar, så insåg jag att det inte fanns något minneskort. Hade ju inte en tanke på att man skulle köpa till det själv, så jag kollar klockan och inser att den är fem i sex, tuuuuuur att gösta ericsson finns precis nedanför mig. Så jag tog Lovisa under armen och skyndade mig ner för att köpa ett och jag hann :) Om ni ville veta asså ;)

Nu måste jag dock köpa en kameraväska också, det är så mycket mer än bara själva kameran ju. Att man inte tänker på sådant innan, men är man inte van så är det inte så lätt. Ska nog kunna hitta någon bra och fin :)

Nu inväntar jag mina damer som ska komma på besök, som alltid :) Sålänge ska jag sysselsätta mig med disken och musik! Vi hörs..

Då har min pärla anlänt, så himla glad :) ...

img_1393 (MMS)

Då har min pärla anlänt, så himla glad :) Tack Robin <3!!


Goddagens

Goddagens :) Kan börja med att tala om att jag råkat salta gröten för mycket, ÄCKLIGT. Tänkte bara om det var någon som ville veta det, haha. Var uppe en sväng tidigare i morse, men somnade sedan om tillsammans med Lovisa. Har iaf kommit upp, duschat och fixat i ordning min lilla tjej nu.

Vi tycker att det är gott med morgongos :) Man får passa på medans man faktiskt kan!
Intressant inlägg, usch! har inget vettigt att skriva egentligen :) Så jag sätter punkt här.

Going :)!!

img_3193 (MMS)

Going :)!!


Glad tjej :)!

img_7097 (MMS)

Glad tjej :)!


Spjälsängen

Lilla Lovisa är en riktig rull-fia :) haha! Hon rullar runt som aldrig förr i sängen och jag kan ju inte låta bli att oroa mig, för när hon sover rullar hon över på mage. Känns rätt osäkert? Oftast vaknar hon själv utav det, men ibland vänder jag henne, tips på något man kan göra?

Dessutom sprattlar hon och snurrar runt i sängen, så det verkar vara dags att skaffa högra spjälskydd. Ibland "fastnar" benen, det känns ju inte så bra.



Har kikat på detta, verkar väldigt bra :)
Det finns ju så många att välja mellan, så det är svårt.


Cause i'm okey

Nu har Lovisas farmor precis gått, trevligt med lite sällskap en stund och en god kopp te :) Lovisa sover en stund nu, hon blev väldigt trött! Under tiden passar jag på att koppla av, skönt. Efter våran lilla promenix och sväng till affären så hann jag faktiskt med att diska och dammsuga också, så jag är nöjd. Nu är det rent och fint här hemma igen :) Precis så som det ska vara!

Jag kan inte låta bli att längta efter systemkameran, vill ha den nu på en gång :) Jag har alltid haft väldigt dåligt tålamod faktiskt. Fast den som väntar på något gott ;) haha.

Bror min är iaf påväg hit nu, det är bra för jag börjar bli riktigt hungrig faktiskt. Vi ska laga fläskfilé, ris och sås :) Gott som tusan!



haha, sötunge!!

Tisdag

Goddagens :) Jag sitter och trycker i mig en macka, ingen vidare matlust idag alls. Har hunnit med att duscha och göra i ordning Lovisa :) Så det har med andra ord vart en slappar morgon! Om en stund tänkte jag att vi skulle gå ut på en liten proemad, hon behöver luft :) Jag med. Därefter ska jag ringa lite samtal och sedan kommer Lovisas farmor på besök :) Ska bli trevligt!

Därefter blir det matlagning med min kära bror och R. Så det är en del att stå i :) Ska även få handlat in emellan allt också, haha. Synd om mig ;)

Vi hörs :)!


Lägenheten

Vårat lilla hem:















































Sådärja :) Dock fattas det som sagt lite hyllor osv, men annars är det mesta klart och jag är faktiskt nöjd och trivs riktigt bra! Lovisas rum ska det dock vara lite mer möbler i senare, fast jag väntar tills hon blir lite äldre :)




Lägenheten

Bilder på lägenheten kommer :) Håll utkik!
Har inte velat lägga upp några ännu eftersom det inte är helt färdigt.
Fast nu har jag insett att det kommer dröja ett tag, för jag har ingen aning om vart jag vill ha resterande grejerna, så det är lika bra att ni får se vad jag åstadkommit hittills :) Det fattas alltså lite lampor, gardiner på ett ställe, tavlor och hyllor! Men det kommer :)

Får se om jag laddar upp bilderna ikväll eller i morgon :)!

Nikon d3100

Oooh, jag är överlycklig just nu! En systemkamera, närmare bestämt en Nikon d3100 är påväg hem till mig nu. 1-4 arbetsdagar skulle det ta, så himla lycklig. Tänk vad kul att kunna fota varje steg Lovisa tar och hela hennes utveckling, allt från att börja krypa till att gå.



Jag längtar tills den kommer, den ska bli min andra bebis :) haha!
4100 svenska riksdaler gick den på, jag är bortskämd!!

SMS-inlägg

img_6964 (MMS)


Lördag

Fy och usch vad tråkigt väder det är :/ Lite mer sommar kunde vi väl få? Det kan man tycka iaf, men såhär är det ju alltid i Sverige! Ska bli skönt när Lovisa blir lite äldre, så att man kan åka utomlands :) Mys! Visserligen kan man ju det nu med, men jag vill inte utsätta henne för den sortens värme, stackarn hade ju förmodligen lidit.

Ikväll kommer Marika hit och vi ska ha en myskväll med ett glas vin :) Det ser jag fram emot! Det är ju faktiskt det lilla som gör dagen, dessutom träffar jag Marika på tok för sällan, så jag får passa på när tillfället ges ;) haha!

Annars då, jag har ruskigt ont i magen och så är det förbannat kass idag :/ Jag hatar det! Att det aldrig kan bli bra, jag börjar bli trött på det. Ska iaf göra lite fler tester nu, så vi får hoppas på att de kan ge något resultat. Man hoppas hela tiden :)

Så fort Lovisa vaknar så jag ska sticka ner till Boströms och köpa lite mys inför ikväll, känner jag mig själv rätt så blir det inte bara lite, utan mycket :) hehe!

Dessutom ska sötaste Paulina komma hit på en kopp kaffe om en stund, så jag har nog inte tid att sitta här :P Vi hörs! Måste ta tag i allt som ska göras :)

Vi morgon-myser :) Lovisa har sovit natten...

img_7005 (MMS)

Vi morgon-myser :) Lovisa har sovit natten igenom och herregud vad skönt det är! Fina prinsessan <3


Sötaste lilla Naemi :)

img_6021 (MMS)

Sötaste lilla Naemi :)


Fredag

Då var det redan helg igen, fattar ingenting. Tycker att dagarna går så sjukt fort och det mesta bara flyter ihop nu för tiden, kanske för att man går hemma?

Idag hade vi besök utav finaste lilla prinsessans Naemi & Camilla :) Tyvärr sov hon under hela sin vistelse, tråkigt ju. Hade sett fram emot att få gosa lite mini-bebis ju. Nästa gång ♥

Annars då, mamma och mina syskon var här en stund förut också! De hade med sig prinsessbakelse, vem tackar nej? :) hehe.

Esch, har inte mycket att säga :) Trevlig helg!!


Sophia är här och hälsar på :) Hjälper mig...

img_5303 (MMS)

Sophia är här och hälsar på :) Hjälper mig med lovisa också, medans jag tvättar :) <3


Alltid lika glad tjej på morgonen :) Så un...

img_9339 (MMS)

Alltid lika glad tjej på morgonen :) Så underbart <3


H&M

Nu har den nya H&M katalogen anlänt, det känns riktigt farligt ;)
Vet inte om jag ens borde öppna den, lär ju förälska mig i en hel massa kläder!
Vi får väl se :) Spännande!

Om inte annat kan man ju få lite inspiration :)

Onsdag

Jag har fullt upp hela dagarna känns det som, är det inte folk här så fikas det på cafét eller också har jag annat att göra. Såsom hålla lägenheten ren och fin och dessutom umgås med min underbara dotter :) Så himla söt! Jag älskar livet som mamma ♥

Dessutom måste jag säga att det känns över förväntan att bo själv och här. Jag trivs riktigt bra och jag kan ju själv. Det är första gången jag bor själv någonsin, så det var ett ganska stort steg för mig, man växer så himla mycket som människa när man märker hur bra man faktiskt kan klara sig själv, allt går om man vill. Nu vet jag ju att jag inte behöver förlita mig på någon annan, vare sig det gäller ekonomi eller något annat. Jag är stolt :)



Dagens :)

Nu ska jag laga lite käk och röja upp lite här hemma! Om ett tag kommer R och ska hälsa på Lovisa med :) Trevligt! Vi hörs..


Det är aldrig fel att få sova länge, Lovis...

img_7172 (MMS)

Det är aldrig fel att få sova länge, Lovisa är en pärla <3 :)


Gos-unge <3

img_0459 (MMS)

Gos-unge <3


Gåstol

Funderar på att köpa en gåstol till Lovisa, det är ju ändå snart dags att testa tycker jag. Funkar det inte så är det ju bara att vänta ett tag med att använda den, men hon är ju väldigt stabil, så det skulle säkert kunna funka inom kort. Eller kanske en hoppgunga? :) Det hade nog vart kul.

Hjälp: När börjar man med dessa två saker? :) hur gjorde ni med era små liv? :)


Tisdag

Usch, jag har verkligen blivit usel på det här med bloggen, men jag känner inte så stort lust för det just nu. Blir inga bra inlägg då heller, så det får komma lite då & då istället.

Idag hade vi besök utav morfar igen :) Idag stannade han i 3 timmar, det är ganska sjukt hur vi kan ha så mycket att prata/diskutera om. Känns bra att ha honom och bolla lite med, han är ju erfaren utav det mesta! :)

Därefter kom tjejerna till mig, sedan gick vi till caféet och käkade en sen lunch och pratade om allt och inget. Lika trevligt som alltid :) Mina fina ♥ Dessutom fick jag fota lite med Malins systemkamera, så himla roligt ju. Måste införskaffa mig en sådan, MÅSTE.



Dagens jag! :)

Nu ska jag slappa en stund, Lovisa sover :)


Måndag, ny vecka

Hyfsat varmt ute idag, men annars är vädret inget att ha :/ Så himla tråkigt! Vart är våran sommar undrar jag? Övriga Sverige har ju tusan sol jämt, orättvist.

Idag fick vi besök utav morfar/gammelmorfar :) Jag hade lagt mig på soffan för att vila en stund och vaknar utav att han plingar på dörren, alltid lika underbart! Vi drack några koppar kaffe och pratade om lite allt möjligt. När han gick så bestämde jag mig för att ta en promenad med Lovisa, kändes som om att hon behövde det :) Frisk luft skadar aldrig.

Nu är vi hemma igen och hon har fått mat :) Vad resten utav dagen bjuder på har jag ingen aning om, men det återstår att se. Är så himla trött och seg hela tiden, fattar inte vad det beror på? Usch.

Mor & dotter ♥ Från dopet 10/7.


Mammas lilla sötnos <3

img_9431 (MMS)

Mammas lilla sötnos <3


Jag är så glad över att vara mamma till vä...

img_0293 (MMS)

Jag är så glad över att vara mamma till världens finaste prinsessa <3 Det finns ingen kärlek som kan mäta sig med det man känner för sitt barn!


Vad vore jag utan?

Här har det vart full rulle hela dagen :) Men jag gillar't.

Först var älskade morfar här på 2 koppar kaffe ;) Alltid lika intressant att prata med honom, så mycket lärdom jag tar och dessutom finns det ingen som kan få mig på smarta tankar såsom han kan. Fina ♥

Efter att han gått hann jag inte mer än sätta mig så kom Sophia & Malin, dessa underbar tjejer asså! Det är galet hur de funnits här för mig hela vägen, vart här varje dag och vi har pratat om allt och inget. Precis så som det ska vara :) Behöver jag gråta, ah men då gråter jag. Behöver jag prata, då pratar jag. Behöver dom prata, då pratar dom. Ah ni fattar nog grejen :) Ge och ta! ♥ Jag är lyckligt lottad.

I samma sväng som dom gick så kom prinsessans farmor på lite te och bullar! Hennes egna bullar dessutom, när jag flyttade in så hade hon med sig en hel papperskasse med bullar, hur fint? Så har suttit och pratat igenom allt som kan tänkas och nu har hon precis gått.

Runt sex tiden kommer förmodligen Marika hit, som jag LÄNGTAT! Inte träffat henne på år och dar känns det som, behöver lite löööööve nu, haha. Så ska hon få granska min lya med, det tillhör :)

Neee, det var allt för nu :)!


iPhone

Har du inget skal till din iPhone? Då borde du kika in på Casestore.se :)
Dom har massor utav fina skal, som passar alla stilar.


Torsdag

Jag förundras alltid över hur många det är som läser, men så himla få kommentarer. Vad beror det på gott folk? :) Kommentera mera, tänker jag.

Annars då, god förmiddag :) Idag sov jag "bara" till halv tio men det räckte gott och väl, för när jag vaknade så var jag pigg som tusan. Tänk om man kunde vakna upp så varje morgon? Det hade vart gött, för nu är jag alltid mega trött när jag vaknar och tvingas dra mig själv upp ur sängen mer eller mindre.

Idag står en del på schemat, fast bara roliga saker. Vi ska massa besök och så ska vi iväg och luncha också :) Underbart! Tråkigt väder idag bara, men man kan inte få allt. I morse när jag var vaken vid halv sju för att ge Lovisa mat, så såg det ut att bli kanon väder, men det försvann på några timmar, synd.

Nee, dags för lite smink och fix :) Later!

Du är allt

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Och jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

Lalala…

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge


Detta är min låt till Lovisa!
Det var även den som tjejerna sjöng på dopet, så vackert ♥



Prinsessan

Jag har börjat fundera mycket kring inredningen i Lovisas rum :) Nu är det ganska svårt att köpa för mycket grejer eftersom hon sedan ska ha plats för leksaker med mera när hon blir lite äldre.

När hon döptes fick hon en kanon fin tavellist utav Camilla, Jesper & Naemi :) Det är precis i den serien jag vill ha i hennes rum och jag har hittat en sida som säljer ganska mycket sådana saker. Dock måste jag hålla mig i skinnet lite, kan inte köpa allt för mycket nu. Hon fyller ju år osv, så man får nog lugna sig.


Riktig prinsess serie :) Älskar!

Lite små grejer ska nog bli hennes, ska bara fundera ut vad som är lämpligt att ha nu och vad man kan vänta med, jag är ju så himla ivrig. Tyvärr!

Onsdag

Goddagens :) Här har det hunnits med en hel del idag! Gick upp vid halv elva, gav lillan lite käk och därefter fick hon sig ett bad och sedan somnade hon igen. Jag passade på att dammsuga, diska, påbörja tvätten, byta sängkläder, skruva upp en hylla i Lovisas rum och duscha. Nu har jag sprungit upp och ner några gånger, äntligen klart :) Ska bara hämta upp det sista sedan. Under tiden har bror min vart här och lunchat mig också, myspys!

När man får såhär mycket gjort känner man sig riktigt duktig. Det är en ganska skön dag ute också, dock blåser det lite kallt, men jag har suttit på balkongen och njutit utav en ny tidning och lite sol. Man får ta vara på de härliga stunderna :)

Efter fyra kommer Malin hit också, nyfiken!!! :) Haha, det är galet för jag har alltid vart nyfiken och kommer förmodligen alltid att vara det också. Fast som man säger, annars får man ju inte reda på något.

Ne nu ska jag fixa lite till här hemma :) later!

Detta sysselsätter jag mig med emellan tvä...

img_2643 (MMS)

Detta sysselsätter jag mig med emellan tvättarna och när Lovisa sover :) Härligt att bara kunna sitta på balkongen, slappna av och njuta utav solen :)


Det är gott med frukost :)!

img_9534 (MMS)

Det är gott med frukost :)!


Nu har jag införskaffat mig allt jag behöv...

img_2067 (MMS)

Nu har jag införskaffat mig allt jag behöver för att börja med den första foto boken till Lovisa :) Ska bli så roligt att greja med den! Har 2 till på g också, men behöver framkalla lite fler foton först :)


Tårtan

Min fina vän Malin tog massa kort under dagen igår, hon är så himla duktig!
Så fort hon grejat med bilderna så får jag dom och då får ni med se dom :)

Har redan hunnit sno en utav henne, tårtan :)
Den blev så himla fin, är riktigt nöjd med den! Värd sin pengar :)



(Dock gick den sönder lite grann :/ Väldigt synd)

Så himla gosig! 

img_1140 (MMS)

Så himla gosig! 


Dessutom fick jag dessa underbart doftande...

img_9915 (MMS)

Dessutom fick jag dessa underbart doftande ljusen utav Sophia, Malin & Marika i present :) Snacka om att vara bortskämd kring vännerna! Den ena efter den andra kommer med fina grejer! Underbara damer <3


Denna underbara orkidé fick jag utav Lalle...

img_4230 (MMS)

Denna underbara orkidé fick jag utav Lalle i inflyttningspresent :) Så himla gulligt, tack återigen! <3


Söndagskvällen

Nu har tjejerna vart här ett tag och myst :) Det är alltid lika underbart att vara kring så fantastiska människor. Man inser hela tiden hur lyckligt lottad man är, man ska ta vara på det som är bra helt enkelt. Nu är dom gått hem och jag ska nog snart sova, är som sagt trött efter en dag som denna.

I morgon är det ny vecka och nya tag :) Får se vad den bjuder på!
God natt :)

Lovisas dop

PUST . . .

Jag kan ju säga att det är riktigt skönt att vara hemma igen och att denna dagen är över. När man kom hem och kunde andas ut på riktigt så kände jag verkligen hur mycket jag spänt mig och oroat mig inför denna dagen. Varför då? Jo för det är sån jag är . .

Dopet var helt underbart, på alla sätt och vis. Jag har fantastiska vänner & familj! Det är oslagbart ♥ De har hjälpt mig så mycket med förberedelser och även efter dopet med städning osv. Under tiden i församligshemmet så bad jag dem att sitta ner och bara vara gäster, det kändes bäst så! Det är ju ändå jag & robin som ska greja, man kan inte begära hur mycket som helst.

Det verkade iaf som att alla gäster var nöjda, smörgåstårtorna som Anna hade bakat blev en hitt, så himla goda. Den vanliga tårtan var tydligen också väldigt god (jag smakade aldrig, pga min mage) och så fick vi super mycket fina presenter till Lovisa.

Jag ska inte glömma att nämna den underbara sången som Malin & Malin sjöng i kyrkan. Jag hade frågat om de ville framföra: Du är allt - Shirley Clamp , det är min låt till Lovisa. Självklart ville dem det och jag kunde inte hålla tillbaka, de sjäng rakt in i hjärtat och jag har aldrig vart med om finare. Jag är så stolt ♥

Till sist vill jag bara säga: Tusen tack till alla som medverkade på Lovisas stora dag! Det betyder mycket :)

Bilder kommer så fort jag fått dom :)!!


Prinsessan i hennes nya sänghimmel som hon...

img_4564 (MMS)

Prinsessan i hennes nya sänghimmel som hon fick i dop present :)


Nu är våran fina lilla prinsessa döpt! All...

img_2448 (MMS)

Nu är våran fina lilla prinsessa döpt! Allt har gått väldigt bra känner jag, det är såklart tack vare alla underbara fina vänner/familj som har hjälpt till med mycket <3 Jag kommer aldrig kunna tacka nog för allt! Ni är guld värda <3 Sedan vill jag också tacka alla som närvarade på lovisas stora dag, underbart <3


Det finaste jag har <3

img_9244 (MMS)

Det finaste jag har <3


Fredag

Då var det babymassage idag också, 9:30. Så morgontrötta mamman fick snällt gå upp efter att Lovisa fått sin mat vid åtta, men det gick bra det också. Det är galet hur mycket mer man hinner på de där morgontimmarna som man faktiskt bara sover bort! Skärpning på mig :) Fast det är ju så gott att ligga och gosa på morgonen.

Hur som helst, det gick ganska bra idag med. Dock somnade min lilla skatt, men jag antar att det är ett bra tecken? Jag tycker verkligen att alla mammor som har chansen borde testa, det är så himla mysigt. Dessutom får man med sig massa papper och massageolja, så det är ju bara att köra på hemma sedan med, underbart.

När vi var färdiga där så gick vi en sväng förbi mormor i blom-affären och vi blev kvar där ett bra tag. Pratade om ganska mycket praktiskt inför dopet, det är ju inte en grej att tänka på om man säger så. Fast det ska väl gå bra det med, hoppas jag :)

Sedan gick vi till affären och handlade på oss massa mat och dricka :) Så nu ekar inte kylskåpet längre, skönt det. Dock är det himla tråkigt att käka själv, usch! Vi hann inte mer än hem och vända för sedan skickade Camilla ett sms och frågade om jag ville komma dit och hälsa på, vem tackar nej? :) Underbara familjen!

Väl där så kom även Gabriella + familj & vän och det var väldigt trevligt att få träffa dem också :) Lexus är super go! Det är nästan exakt 2 månader mellan alla barnen, Naemi, Lovisa & Lexus! Ganska kul ju, hoppas på att dom kan leka bra senare. Idag kändes det mest som att alla var trötta och hungriga :)

Nu är vi hemma igen och Lovisa sover gott! Jag ska laga lite mat nu tänkte jag :) Kycklig och ris får det bli, enkelt och gott. Later :)

...

What are words if the're only for good times, then they dont


Torsdag

Dagens började med ett frukost-besök hemma hos bror, väldigt trevligt :) Han hade köpt ostfrallor som jag älskar, hur bra? Världens bästa ♥ Vid halv ett rörde jag & Lovisa oss mot BVC för att 3 månaderskontroll och vaccin. Usch vad det gjorde ont i mamma-hjärtat när hon fick de där sprutorna. Hon fick ju så himla ont, det vill man inte men samtidigt vet man också att det är för något bra.



Mammas fina & duktiga tjej ♥ Nu ligger hon helt utslagen, dock är det ingen hitt om hon ska kunna sova i natt, så troligtvis blir det väl en senare sänggång än vanligt, men vad kan man göra.

När vi hade vart där så gick vi en sväng förbi blomaffären och beställde lite arrangemang till dopet, så att vi har något fint att ha på borden :) Rosa & vitt, såklart. Hoppas på att det blir bra!

Vid tre tiden kikade sötaste Anna in på ett oväntat besök, det var himlans trevligt :) Vi hann med en del prat och efter att han gått så hade jag och Lovisa lite mys-tid. Vi slockande båda två och jag fick mig en blund på ögat :) Dock är jag helt seg nu, klarar inte riktigt det där med eftermiddagssömn. Alltid när jag vaknar är jag helt förstörd och allmänt trög.



En hyfsat trött & sliten tjej :)


Dagens outfit :)

img_9673 (MMS)

Dagens outfit :)


Ni är allt

Till min bror & vänner, JAG ÄLSKAR ER ♥ Tack för allt ni gör för mig!


Sovdags

Sedan vi började sova här i Fredags så har Lovisa inte riktigt kunnat få någon ro. Jag tror att hon inte "känt som sig hemma" och därav inte heller sovit som hon brukar. Första natten var givetvis värst, men de nätkommande 2 var också ganska oroliga. Inte för den sakens skull att hon var vaken under längre perioder, men just att hon vaknade och skulle ha mat var 3:e-4:e timme. Det gör hon aldrig vanligtvis på nätterna.

Jag har kämpat med att lägga henne runt halv åtta-åtta varje kväll ändå, just för att vi inte ska bryta hennes fina mänster som hon faktiskt redan har fått. Det jag vill komma fram till är iaf att i natt sov hon som en liten prinsessa. Vaknade bara 1 gång och skulle ha lite mat, sedan har vi sovit på bra fram till klokan nio då det var dags för morgon-maten :) hehe!

Jag är väldigt glad för att hon kommit in i sina vanliga rutiner igen, för jag märkte på henne att hon kämpade för att kunna sova osv, men nu är allt som vanligt. Skönt är det! Men det är klart, de små liven märker av mer än vad man kan tro.



Lovisa för dryga 1 månad sedan tror jag :)

Ny adress

Först och främst, vad roligt att de flesta utav er stannar kvar trots den usla uppdateringen det sista :) Det är på bättringsvägen nu iaf, har plockat fram min dator för första gången på snart en vecka! Känns knas att sitta med den, haha. På ett sätt har det vart skönt att inte ha den framme, för gud vad mycket tid den tar ifrån en.

Jag kan ju med stolthet säga att jag NÄSTAN är färdig nu. Det är bara några hyllor som ska upp, men vet inte vart jag vill ha dom ännu, så det får vänta tills jag fått känna på det lite :) Jag har verkligen grejat som en tok de här dagarna och det har ju också gett resultat. Fast om det inte vore för min fantastiska bror så hade jag aldrig kommit såhär långt, han har hjälpt mig galet mycket ♥ Bästa!

Såklart har Robin också vart en pärla med hjälpen utav den tunga flytten :) Underbart! Jag hade ju aldrig klarat det själv, fast det fattar man ju. Hur som helst, jag är väldigt nöjd och känner att jag kommer trivas här :) Det är huvudsaken just nu känner jag. Visserligen kommer det väl att ta ett bra tag innan jag vänjer mig vid att faktiskt bo utan Robin, fast jag har ju Lovisa, världens goaste unge ♥

Innan kväll så har jag hela tiden haft att göra eller så har det vart folk här och hälsat på, men ikväll är jag ensam och fy vad tungt det känns. Jag har inte riktigt haft tiden att tänka och det är i dessa stunder då man sätter sig ner, med datorn, musik och bara slappnar av som alla tankar kommer. Säger jag att jag mår bra så ljuger jag, dock vet jag att det kommer bli bättre, men när? Helst igår känns det som, men jag fattar att det kommer ta MYCKET längre tid än så, det gör bara så ont. Önskar ju att man kunde knäppa med fingrarna så var det över.

Eeeh, jag ska inte gnälla! Ville mest skriva ett riktigt inlägg och säga att jag redan är i ordning :) är stolt!


Då har finaste farmor precis vart och häls...

img_2220 (MMS)

Då har finaste farmor precis vart och hälsat på  sin lilla Lovisa :) Hon blev bortskämd som alltid, gulliga <3 Kanon fina kläder och lite större så hon kan växa i :)


Min lilla pärla <3! får så dåligt samvete ...

img_9858 (MMS)

Min lilla pärla <3! får så dåligt samvete när jag grejar så mycket och inte har all den tiden till henne som jag skulle vilja :/ usch! Men det är snart klart iaf, så skönt :)


Kan man bli annat än varm i hela kroppen n...

img_8643 (MMS)

Kan man bli annat än varm i hela kroppen när hon ler? Åh vad jag älskar min lilla tjej <3! Idag har jag grejat som tusan, haft bror här hos mig (tack och lov) och dessutom hunnit med besök utav mormor & morfar som hade med sig jordgubbar, inte helt fel :) Nu på kvällskvisten kom Sophia förbi och prata en stund :) Så himla mysigt och jag säger det igen: Tack och lov för att jag har så himla fina vänner som bryr sig så mycket <3 Det är guld. Nu ska jag sova, tråkigt med massa mobil-inlägg bara men det får duga sålänge :) För packar jag upp datorn blir jag väl sittandes med den :P


Världens bästa bror :) Han har hjälpt mig ...

img_9858 (MMS)

Världens bästa bror :) Han har hjälpt mig att både flytta och greja ordning här idag :) Bästa! Nu käkar vi en välförtjänt pizza! Gott :)


Vi ligger fortfarande kvar i sängen, lilla...

img_8413 (MMS)

Vi ligger fortfarande kvar i sängen, lillan vakna för en stund sedan och nu myser vi :)!


Dagens outfit :) x 2

img_3990 (MMS)

Dagens outfit :) x 2


Idag är vi på kalas hos gammelmorfar som f...

img_6775 (MMS)

Idag är vi på kalas hos gammelmorfar som fyllt 65 år :)


God morgon :) Igår kom fina Malin förbi oc...

img_3603 (MMS)

God morgon :) Igår kom fina Malin förbi och hjälpte mig att skruva lite och hålla ett öga på Lovisa :) Dessutom fick Lovisa en jätte fin present, bodyn på bilden ovan <3 tusen tack! Bordet som ni skymtar på bilden satt jag och skruva på till ett i natt, därefter var jag helt död, dagen var lång, känslosam och jobbig som tusan! Det var mycket spring i trappor och tunga lyft, idag är jag rätt paj!


RSS 2.0