Såhär söt var min lilla älskling i sin nya...

img_7611 (MMS)

Såhär söt var min lilla älskling i sin nya onepiece :) i natt har jag sovit riktigt dåligt, vaknat 4 gånger och bara vart pigg? Orka.. Ungefär som nu, vill ju inte gå upp nu! :P


Why?

Det är ganska störande att det hänt något med min blogg, kan inte ladda upp bilder? :( Blir lite smått irriterad! Eller rättare sagt: Hela verktygsfältet är borta, konstigt som tusan.

Torsdag

Torsdag morgon :) Det innebär att det snart är helg, hur underbart? Denna dagen kommer förmodligen gå i en enda fart, skönt det :) Nu på morgonen har Lovisa fått sig ett bad och nu sover hon gott igen. Jag käkar lite frukost och förbereder mig inför tandläkaren, jag gillar det inte. Morfar kommer om ett tag, han ska passa Lovisa medans jag är där. Han är alltid så snäll och ställer upp, det är verkligen guld att ha fina människor omkring sig som kan hjälpa till när det krisar. Jag är lyckligt lottad, behöver aldrig tjata utan det är bara att fråga så får jag ett ja. Älskar verkligen mina nära och kära så himla mycket <3 I morse när jag kom in till Lovisa så låg hon på mage (notera att jag redan vart inne och bytt blöja och la henne en stund till utan pyjamas) och hade på något vis lyckats få av ena stroppen på blöjan. Det innebär att blöjan hänger under halva rumpan och det är bajs typ överallt, haha. Det blev en morgon med tvätta, torka och byta sängkläder! Men vad gör det? :) Någon gång ska det hända också.

Tidigare idag :)

Såhär inpackad och söt var Lovisa tidigare idag när vi var ute och gick :) Tant Malin fick till en bra bild!


Natti natti

Nu är Malins hår färgat och just nu fönar hon det, så vi får väl se om jag lyckats eller inte. Gud det är så himla svårt att få det jämt tycker jag, för det blonda suger ju åt sig en del färg och det är så himla lätt att missa. Fast blir det inte bra så är det inte värre än att slänga i en färg till eller slinga det lite granna :)

Jag undrar om jag kommer kunna somna i natt, 5 koppar kaffe har slunkit ner under dagen. Dock känner jag mig inte kanon pigg, så det kommer nog gå bra. Brukar inte bli jätte pigg utav det, konstigt nog?

I morgon ska jag upp och till tandläkaren iaf, får se hur det går. Jag och min skräck är fan inte att leka med alltså, usch. De ska dra en tand till, det lönar sig INTE att ha skitit i att gå dit de senaste 5 åren. Det kommer nog gå bra :)

Därefter är dagen minst sagt fullspäckad! Ska hinna med en hel del, men det löser sig :) Vi hörs i morgon, god natt alla fina :)

Wonderful

Det är verkligen ruggigt väder ute idag och dessutom väldigt kallt. Det känns som om att klockan är så mycket mer än vad den är, tycker jag iofs att det har känts som hela dagen. Det blev inget med håret idag, vi tar det i morgon :) Men jag ska hjälpa Malin att färga hennes hår idag, skoj! Tycker det är roligt att göra andra fina, hoppas att det blir bra bara!



Nu kom Robin med lite mat, så det är dags för käk :) Gott för min mage skriker efter mat!

Onsdag

Goddagens :) Det har gått i en enda fart idag, känns skönt när dagarna bara rullar på fint! Hittills har vi hunnit med ett morgonbesök utav morfar, frukost/lunch med Malin på caféet och massor utav tvätt. Dessutom har jag hunnit med att göra rent på toaletten och snart ska jag nog ge mig på disken.

Lovisa rullar runt på golvet och är allmänt glad, det gillas ♥ Nu har hon varken användning för babygym eller babysitter. Så är det någon som vet någon som är intresserad utav baby saker så är det bara att hojta :) Vi tänkte göra oss av med det för en liten peng.

Ikväll kommer finaste Camilla hit på ett besök, det är dags att sätta i lite slingor som åkt av och raka sidecutten igen. Gud så mitt hår växer, iaf just där på sidan, det är ganska skumt. Hon är så himla snäll som alltid hjälper till och ställer upp ♥ Igår blev det dessutom en spontan fika tillsammans med henne och Naemi, riktigt trevligt som alltid.



Vackra Camilla :)


Onepiece

I morgon kommer morbror hem med en sådan här till Lovisa:



Älskar't :) Han ska till Göteborg, så jag skicka med en inköpslista, haha! ♥
Den är så himla söt ju och dessutom skön för de små att ha på sig!

I'm back

Det är en hel del som kikar in här varje dag ändå ser jag, kanske dags att ta tag i detta nu. Jag har inte haft någon lust alls faktiskt och så blir det väl ibland kan jag tänka mig, mina nära & kära tjatar dock på mig, så det får väl bli någon uppdatering då och då.

Kan börja med att vi var på dop i söndags, lilla Naemi blev döpt och gud så fint allt var. Det hade Camilla & Jesper gjort riktigt riktigt bra! Super god mat och dukningen var kanon, tårtan ska vi inte ens prata om, helt gudomlig. Jag brukar inte vara så förtjust i tårta, men denna var grymt god. Kort sammanfattat, en kanon fint dop ♥



Fina familjen :)



Familjen + faddrarna :)



Dukningen :)



fina tårtan :)



Och såhär såg jag ut :)

Söndag

God förmiddag :) Idag fick jag sovmorgon utav min prinsessa, tvingades upp först halv tio och jag kan inte påstå att det var fel! Väldigt gott :) I natt har jag dessutom sovit ganska bra, penicillinet börjar nog och ta nu. Skönt att slippa den förbaskade tandvärken 24/7.

Igår blev det som sagt storstädning, det var riktigt härligt att få det gjort :) Kände mig bra nöjd och duktig efteråt, synd bara att det inte varar så länge. Fattar inte vart all skit kommer ifrån? Nåja, än så länge är det fint iaf. Efter att jag städat igår kom Sophia & Lalle hit, myspys. Därefter kom min lilla skatt hem igen! :)

Idag gick Lovisa och pappa ut på promenad igen, så jag passar på att sitta här en stund och därefter ska jag nog ta mig en lång dusch! :)



Såhär söt är prinsessan idag


Lördag

Lördag, en lördag som jag ska spendera här i lägenheten med massa städ, tvätt och rensningar. Jag behöver göra en riktig storstädning känns det som, så varför inte en dag som denna? Robin är ledig, så han tar Lovisa i några timmar så att jag kan köra på i min egen fart och slippa bli avbruten! Inte lätt att greja med en bebis hemma :)

Nu är Robin och Lovisa ute och går en sväng, jag ska fixa lite frukost och sedan sätter jag igång. Har packat hennes väska så att hon kan bada hemma hos pappa, hon äskar det ju och det är inte samma sak i en balja :/ Så man får passa på när man kan, haha!



En mindre Lovisa ♥ Tiden går så fort.


Då var det helg igen

Friday, i'm in love :)

Redan helg igen ja, denna veckan (precis som alla andra) har gått riktigt fort. Hur bra börjar inte denna fredagen då? UNDERBART väder ute och vi har gått en sväng med vagnen :) Jag skulle nämligen till tandläkarn. Ringde akut vid nio i morse och fick en tid klockan tio, så det var snabba ryck. Det visade sig att jag hade en infektion, så nu ska jag käka penicillin i 10 dagar och därefter dra ut en tand. Äntligen blir jag av med skiten, har sovit så himla dåligt de sista nätterna och behövt ta massa värktabletter för att det gjort så ont, så nu är jag glad över att se slutet på eländet.

Hur som helst, nu är vi hemma igen och jag ska ta mig en kopp kaffe medans Lovisa sover gott i sängen :) Därefter får vi se vad dagen bjuder på, kanske ska vistas ute ett tag iaf, det är ju riktigt skönt höstväder.


Fina dagar

Jag har haft en riktigt fin dag idag, vi var ute en sväng i förmiddags när det var så fint väder. Sedan hann jag städa och greja lite här hemma innan Anna kom hit :) Vi drack te och pratade ikapp om allt och inget, underbart!

Därefter kom bror och Robin hit, jag bjöd dom på lite mat och sedan en god kopp kaffe :) Tassimo is the shit! Det lär ju bli en del koppar om dagen nu, synd att kapslarna är så himla dyra bara, men smakar det så kostar det.

Hur som helst, Malin min fina kom hit och drack en kopp nu på kvällen också :) Dessutom kikade Paulina förbi med! Jag är så lyckligt lottad med så fina vänner omkring mig, blir alldeles varm i hjärtat. Om en liten stund kommer Sophia förbi också, trevligt!

Har hunnit med en hel del idag iaf, gött det. Jag ska lägga mig i soffan sedan och kolla på Skilda världar :) Fått låna boxar utav Sophia, man blir ju helt nostalgisk!


Min efterlängtade tassimo :) Fick den igår...

img_6776 (MMS)

Min efterlängtade tassimo :) Fick den igår, då hade jag inga kapslar, nu har jag köpt massor :) Jag är lycklig! Super gott kaffe blir det också..


Onsdag

God morgon :) Har ni sovit gott? I natt har jag sovit som en kratta, usch det är inget vidare alls. Har vaknat hur många gånger som helst utav att jag haft tandvärk :/ Det gör ju så himla ont och man kan inte somna! Har tagit ipren men det hjälper ju bara halvvägs! Kanske dags att besöka tandvården nu? Jag vill inte, det är skittöntigt, jag vet, men jag har tandläkar-skräck. Det är förmodligen därför mina tänder inte är så himla bra.

Från det ena till det andra, idag kommer finaste Anna på besök till oss :) Det ska bli riktigt trevligt, för nu var det ju ett tag sedan igen! Vi har förmodligen en hel del att prata ikapp om och så antar jag att det blir en och annan kopp te, gott. Nu ska jag passa på att duscha medans Lovisa sover gott! :)



Underbara älskade unge ♥

Tisdag

Då har Malin precis dratt sig, det har vart en mysig stund med massa te och prat. Var ett tag sedan, så det fanns en del att ta igen på :) Gott att sitta inne och mysa med detta vädret, det är inte direkt så man vill ge sig ut, hehe.

Lovisa har vägrat sova hela morgonen trots att hon vart super duper trött, så nu äntligen har hon kommit till ro! Får hoppas hon sover en stund nu, så hon blir utvilad igen.




Bläää

Usch och fy vilket äckligt väder det är ute idag :/ Kan ju säga att vi stannar inne hela dagen lång, bara myser och har det gott. Jag ska dessutom försöka mig på att städa lite grann, det är dags nu!

Vid elva kommer Malin hit också :) Det blir förmodligen lite te, en del gos med Lovisa och massa prat! Like it :) Så jag får nog sätta igång nu, käka upp min frukost och sedan duscha! Later :)


Bebisdejt

Då var vi hemma igen efter ett besök hemma hos Camilla & Naemi :) Det var riktigt trevligt, Bella & Lexus var där också! Han och Lovisa tyckte det var spännande att prata och titta på varann i början! :) Skoj att se när de är ganska medvetna ändå.



Goingar ♥

Efter ett tag blev Lovisa så trött, så vi gick hem igen och hon hann inte mer än lägga huvudet på kudden innan hon somna, sötnosen!

Nu ska jag dricka lite kaffe, för jag känner att mina ögon hänger dom med, är trött som tusan.

Monday morning

God morgon :) Då var det Måndag igen och denna helgen gick i en enda fart. Lovisa fick sig ett bad nu på morgonen och sover gott igen! Jag har käkat min frukost och dricker mitt kaffe :) Nu är dagen igång!


Krona

Har hittat massa fint i den serien jag vill att Lovisas rum går i :) Är såld, detta blir det definitiv:






Resten utav grejerna jag hittat ska jag fundera ett tag på :) Ett riktigt prinsess-rum blir det.

I'm in love

Synd att det blåser så himla mycket ute, annars är det riktigt gott. Vi var ute och gjorde lite ärenden och så tog vi oss en sväng också :) Skönt att röra på sig lite grann, speciellt när det är så gott väder. Man får passa på känns det som, för de senaste dagarna har det ju vart jätte kasst.





Lovisa ligger och sover nu iaf, jag funderar på om jag ska göra detsamma! Är ganska trött faktiskt :/ Eller så kokar jag mig några koppar kaffe och bara vilar, det är skönt det också.

Sängmobil

Någon blivande mamma eller bara mamma som är sugen på en sängmobil? Det är denna modell:



Upphängd ovanför sängen i 5 månader, dock knappt använd!
Har inte bestämt pris ännu! Säg till vid intresse..

Fredag

God morgon, redan helg igen och behöver jag säga att det går fort? Haha, tror inte det. Det ser ut att bli riktigt fint väder idag ju, helt klarblå himmel och solen är redan framme. Fint höst-väder :)

Idag har vi inte planerat allt för mycket, men vi ska iaf ut i det fina vädret öch gå en sväng och dessutom så måste jag förbi apoteket. Det är ju så himla mycket att tänka på hela tiden när det kommer till de små och jag har inte haft en tanke på att byta nappen i flaskan. Det ska man ju tydligen göra? Gaah, grejer är den att Lovisa bara äter på och jag tycker ju att det går fort och hon klagar liksom aldrig (gnäller aldrig). Kanske bäst att byta ändå, bara för att..

Ne, nu ska jag käka upp min frukost och dricka mitt kaffe :) Later!

Bilden

Till Lalle:


Torsdag

God morgon :) Idag vaknade jag av mig själv redan vid sju, då hör jag Lovisa ligga inne i sin säng och pladdra och så får jag världens leende när jag kommer in :) Hur underbart? Nu har jag duschat, gett henne mat så hon somna om igen och nu käkar jag frukost. Ingen idé att lägga sig igen, då blir jag bara mer trött sedan.

Klockan tio ska vi till Öppna förskolan ju, ska bli skoj faktiskt. Skönt att komma ut lite :) Dessutom tror jag Lovisa gillade det sist gång.


Dags att sova

Usch vad jag är trött! Det har vart en väldigt lång dag, den har gått fort men man märker av när man gått upp tidigare än vanligt. Det blir samma i morgon också, för då blir det Öppna förskolan med Camilla & Naemi och Bella & Lexus, det ska bli himla trevligt faktiskt. Mycket roligare att gå dit om man har med sig folk man känner! :) hehe..

Jag ska förmodligen gå och lägga mig strax, tidigt för att vara mig men ska man orka så är det behövligt. Jag gav Lovisa ett bad innan hon la sig förut och hon älskar det. Hon har börjat inse att man kan plaska för fullt och att man då skvätter massa vatten och det är tydligen jätte skoj :) haha! Hon är så himla go.

Nee, en liten blogg-runda och sedan sängen :) Så god natt på er!

Möbler till lillan

Nästa möbel till Lovisas rum blir denna:


Den är jätte fin + att man kan förvara leksaker mm i den :) Hur bra som helst! För nu börjar det att plocka på lite grann och jag har inte direkt någon fin förvaring för hennes leksaker, så denna blir perfekt. Jag tror vi åker och köper den till henne när det blir löning nästa gång! Super nice :)

Lovisa

BVC idag då ja, det var dags för spruta igen :/ det uppskattas inte! Dock var det inte så himla farligt, det gick över ganska fort. Idag blir ju Lovisa 5 månader redan, herregud, vart tar tiden vägen? Hon är dessutom en himla stor bebis :) haha!

Idag stod vågen på 8950 g & 67 cm lång. Så jag kan ju säga att kurvan nu mer pekar rätt upp igen, jag förstår inte riktigt, men hon tar väl åt sig allt hon får antar jag, hehe. Fast då vet jag iaf att hon mår bra, så mig stör det inte :) ♥ Min lilla (stora) klump!


Today

Hejsan! Fy vilket skit väder det är idag, som alla andra dagar denna veckan, men enligt morfar ska det bli bättre till helgen så det hoppas vi på. Idag var vi upp halv åtta redan, men tro inte att det var av egen fri vilja utan för att vi skulle till BVC. Därefter gick vi en sväng till ICA och handlade frukost och lite andra nödvändigheter! Runt tio-tiden kom morfar och han hade med sig frallor, gott gott. Efter ett litet tag ringde mamma och hennes man och så kom även de förbi, så det blev en god och lång frukost tillsammans med familjen.

Nu har alla gått hem och jag sitter här med en kopp kaffe, har fruktansvärd huvudvärk också, usch. Lovisa ligger och vilar sig, hon är en tröttis idag! Det får man vara ibland :)

Resten utav dagen är inget pålanerat, så jag ska väl röja lite här hemma och bara slappa tillsammans med min sessa! ♥ Det känns som om att klockan är mycket mer än vad den är också, beror nog på att vi var uppe så tidigt kanske!

Kvällsdags

God kväll :) Denna dagen har gått i en enda fart, känns dock inte som om vi gjort speciellt mycket. Jag står fast vid att det är riktigt gott att komma upp i tid, man känner sig piggare (konstigt nog) och dessutom hinner man så himla mycket mer. Dock har jag sagt att jag ska rensa mina garderober och allt som hör där till, men det blir aldrig av. Lathet kanske det kallas? För jag har ju all tid i världen, men jag orkar helt enkelt inte.

Kanske ska göra det nu ikväll, eller i morgon? Hm.. Får se :) Kommer iaf kunna somna i tid eftersom jag gick upp i tid, det blir en härlig dygnsrythm. I morgon är det BVC som gäller tidigt också, så det är ju bra att man börjat komma in i detta! När jag sover länge på morgonen blir jag bara tröttare och tröttare, ska nog gå upp första gånger jag vaknar istället :) Aja, nog om det.

Dagen har jag spenderat med min fina vän Malin ♥ Vi har druckit te och pratat om allt möjligt, sedan kom även sötisSophia förbi och så käkade vi en bit mat! Härligt med fina vänner..

Nu ska jag göra mig en kopp kaffe :) Gott! (Ja, jag kan somna även om jag dricker kaffe på kvällen)


Lovisa

Häromdagen kom pappa Robin med toffsar till Lovisa :) Hur söta som helst och hon har ganska långt hår på vissa ställen, så de sitter som de ska! Så himla roligt, min lilla prinsessa! Ska bli skoj sedan när hon har långt hår överallt, då man kan göra lite fler olika frisyrer, hehe.



♥ Underbara tjejen! Det är galet hur stolt man kan vara över sitt barn, så känner förmodligen alla mammor & pappor, det med all rätt. Det finns inget bättre!


Tisdag

God morgon alla goingar :) Idag klev vi upp innan halv nio redan, jag kände mig pigg när hon vaknade så då är det ingen idé att försöka somna om. Till frukost idag åt Lovisa en hel portion med gröt + fruktpure på, det är första gången hon äter en hel portion och det gick hur bra som helst :) Hon är så duktig!

Nu ligger hon i sängen igen och sover, hon är en liten sovare! :) Själv sitter jag med min frukost och en kopp kaffe :) Får se vad denna dagen bjuder på!


Dregglisar

Efter tips från Camilla så bestämde jag mig för att kika in på dregglis och beställa hem lite sådana till Lovisa. Sjukt skön kvalitet, jätte många fina att välja bland och hur snabb leverans som helst. Kanon bra med andra ord :)



Jag valde helfärgade, sådana färger som passar hennes kläder :)
Är jätte nöjd iaf! Nu har hon typ 10 st, så det får räcka så, haha.


Taklampa

Jag letar som en tok efter en lampa till Lovisas rum. Jag vill att den ska vara riktigt tjejig och fin, det tycks vara rätt svårt. Någon utav er som har tips? :)

Har kollat lite på denna:



Dock känns den rätt enkel och tråkig, men jag vet inte. Den är ju söt samtidigt! Åh det är svårt.. HJÄLP! :)

Måndag

God morgon :) Inatt har jag sovit som en prinsessa förutom när jag vaknade en gång utav mig själv. Fick sov till sex, då ville Lovisa ha mat men direkt efter hon fått det så somnade hon om tills halv tio ungefär :) Så himla skönt! Jag gick dessutom och la mig i tid igår, vilket var underbart. 

Jahopp, NY VECKA redan. Vart tar tiden vägen?
 
Tjejerna och jag drog på bio igår också, vi såg "Jag saknar dig" och jag säger bara se den. Jag blev helt fängslad och det är ganska galet hur man kan leva sig in i en film på det sättet. Kan bero på att den är verklighetsbaserad iofs, men grym iaf. Kolla den :) Det var super mysigt att göra något iaf!

Annars har helgen vart riktigt härligt lugn :) För i fredags hyrde vi filmer och kikade på, dom var också grymma! "En blomma i afrikas öken" & "No strings attached" och de kan jag också rekomandera, speciellt den förstnämnda som också är en verklighetsbaserad film :)

Nu ska jag dricka lite kaffe och starta dagen :) Later!

Ju mer dom spottar

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Suddasuddasuddasudda bort dom
Nertryckare finns alldeles för gott om
Suddasuddasuddasudda bort dom
Som hugger dig i ryggen när du vänder dig om
Vi ser dom redan från start, ögonen säger en helt annan sak
Och det visar sig snart att det rötnaste hjärta har helt annat skal
Vi suddar bort alla tungvrickare
Dom blir mätta på att andra blir hungrigare
Dom vill se oss som en byggsten i deras del av system
Så vi rör oss flummigare
Men gropen som dom gräver kommer dom själva falla i
Men när dom slåss för att skydda sin hierarki
För vad tror dom växer upp när så mycket hat gror?
Tänk i andra banor, jag ber dig!

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Ställ in ditt sikte på nåt positivt
För något ryggbitande har vi ingen tid
Jo, jag ser dom men jag bara väljer att se förbi
Kan inte låta dom stjäla min energi
Nej, om nån vill hålla ner dig och se dig vissna
Så använd deras hat som en gnista
för vi växer upp med ljuset, kommer ifrån de dunkla
Det är klart dom vill se vår skuta sjunka
Jag ser dom inte på min radar
Så det spelar ingen roll hur många troll som hatar
Jag bara ser aldrig tillbaka
Nej nån guldgrävarvän kommer jag aldrig sakna
Nej en god vän går först
Dom finns vid din sida när sommar blir höst
Skin över dom, låt dom växa
Har inget hat i mitt bröst!

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar




Nytt

Igår klickade jag hem lite nödvändigheter & onödvändigheter till Lovisa :) Jag ser ju nu att det var tur, för mer än halva garderoben rök! Jisses vad kläder hon hade, dock var det allt från strl 56-68. Det mesta i strl 56 & 62, det passar hon ju inte längre :/



Napphållare :) hur söt?



Mjuk hakklapp :) Den andra jag köpte är i plast och den går INTE hem hos Lovisa!



Söt liten blus :)

Plus lite andra grejer som jag inte hittar nu :/ Knasigt! Allt är iaf från nelly.com.

Rensning

God morgon :) Idag vaknade vi redan kvart över åtta men låg kvar och drog oss ett bra tag. Nu leker Lovisa i gymmet och jag dricker mitt kaffe, gott är det. Idag har vi inte mycket planerat, jag ska försöka rensa ur Lovisas garderob för just nu är det ett bombnedslag plus att hälften utav alla kläder är för små.

Det är ganska ledsamt att rensa kläder, allt är ju så fint och jag hade helst velat att hon kunde vara såhär liten jämt. Tiden går alldeles för fort, usch. Såklart så är ju varje steg och utveckling jätte rolig och man blir lika stolt varje gång hon gör framsteg, men ändå! Hon är ju "min lilla tjej". Fast det kommer hon ändå alltid att vara :) hehe.

Nu har vi börjat sitt-träna lite grann, det börjar ta sig. Hon klarar längre och längre stunder faktiskt. Såklart att hon inte kan sitta riktigt, men det dröjer nog inte allt för länge :) Hon är duktig och jag är en stolt mamma.




Det är fint

Åh vad gott det är med kaffe såhär på morgonen :) Me like alot. Vart tog solen vägen då? Tråkigt, jag som trodde det skulle bli fint väder idag, men icke. Jag har iaf dratt igenom med dammsugarn nu, det är alltid så härligt när man är färdig. Man känner sig både nöjd och känslan av att det är rent är oslagbar.

Igår dammtorkade jag överallt också, så nu är det bara att skura golven är det finare än finast. Får se om jag orkar det nu bara, funderar på att ta en dusch och göra mig iordning nämligen. Marika kommer ju som sagt sedan så då är det bra om man är klar :) hehe.

Igår var finaste Camilla här och grejade med mitt hår IGEN, det växer ut så fort på sidan och några slingor hade åkt ur, så vi fixade till det. Hon är så himla duktig och jag blir alltid lika nöjd när hon är färdig. Vi diskuterade lite om att man kan byta frisörer lite och variera sig, men det skulle jag ALDRIG göra. Innan jag gick till henne så hade jag inte hittat en enda som jag var riktigt nöjd med, så då är det bara dumt att prova. När vi var färdiga med håret så satt vi och pratade ett tag och bara umgicks, riktigt mysigt :) Sånt behöver man ibland och Camilla är ju sån otroligt fantastisk människa! Är glad att jag lärt känna henne.



Camilla & hennes underbara dotter Naemi ♥

Helg IGEN

God morgon :) Idag sov vi till halv tio, hur gött som helst. Såklart med mat emellan, men jag somnar om lika fort igen så det gör mig inget. Nu ligger Lovisa i babygymmet och leker och jag äter min frukost. Har jätte ont i halsen idag, känns som om det är på g med en halsfluss ungefär :/ Det är kass. Hoppas att det ger sig under dagen, för idag kommer ju finaste Marika hit!



Lovisa, Marika & Bror ♥

Ne nu ska jag käka upp här, ta mig min kopp kaffe och därefter starta dagen ordentligt. Idag måste jag dummsuga och så ska jag plocka ordning lite. Därefter göra ordning mig själv, Lovisa är redan färdig :) hehe!

Later babes :)

Kuvertväska

Har hittat en riktigt snygg kuvertväska, behöver verkligen en och denna hade passat perfekt. Dock kostar den 499 kr och jag funderar på om det verkligen är värt? Hm, jag får fundera ett tag till.


God morgon

God morgon :) Idag ville Lovisa att jag skulle vakna vid nio, så jag gick upp gav henne mat och gjorde ordning frukost till mig själv. När jag sedan går in för att kika om hon ätit färdigt, så sover hon igen. Haha busungen! Skönt för då kan jag hinna vakna till liv i min egen takt idag, inte helt fel :) Sitter med mackor och kaffe nu iaf, gott är det.



Mammas älskade ängel ♥

Idag kommer Lovisas farmor och hälsar på oss, ska bli trevligt. Nu var det nämligen ett litet tag sedan! Ikväll kommer Camilla hit och ska greja med mitt hår lite grann, har tappat några slingor och sidecuten växer ju som tusan, så den ska vi raka lite på. Det blir bra :)

Annars då, hinnan det sker så ska jag städa lite här hemma och fixa lite andra saker som jag har på min "To-do" lista idag. Kanske bäst att sätta igång direkt, hehe.

RSS 2.0