Helt galet underbart

Oj, hej på er. Det var vart dålig uppdatering under helgen, men det är nog ändå ganska förståeligt? Helgen har varit helt amazing och jag tackar mina underbara brudar för en helt grym helg tillsammans.





Jag kan dock säga att min kropp är helt förstörd, för det första alldeles för mycket alkohol denna helgen och för det andra, alldeles för kallt och för lite kläder. Detta innebär att jag nu sitter i soffan med en filt och en kopp god te. Älsklingen var precis hemma på rast och titta till mig, gullig är han.



Crazy

What can I say? Crazy girls goes crazy. Det var en kanon kväll igår och allt var som det skulle och som det var planerat. Tyvärr blev det inte mycket av efterfesten, men det styr vi upp idag. Nu är det bara att ladda om!

Jag och älsklingen har städat hela lägenheten nu, för fy satan vad det såg ut. Skit överallt, haha. Det är sånt man får ta när man har fest antar jag. Nu ska jag äta och därefter börja ladda.

Bilder kommer i morgon :)

Later babes!

Ingen vanlig fredag

Goddagens mina damer & herrar. Hur står det till idag?

För min del är det underbart och livet leker just nu, kunde nog inte vart bättre.
Förmiddagens har det vart turbulens på, jag har vart igång sedan jag slog upp ögonen och nu tar jag min första vila. Jag har hunnit med att sola, gå till moster och snacka en sväng, handlat massa saker (slö-dricka var viktigast), dummsugat, dammtorkat (där jag såg att det behövdes, mer orka jag inte, haha), lagt in all ren tvätt från igår och plockat ordning överallt. Oh vad duktig jag är om jag får säga det själv.

Ikväll smäller det, Edet-natta, kvällen som alla Edet-bor väntar på och det enda stor som händer här under 365 dagar. Alla samlas på ett och samma ställe och super sig fulla och har skoj. Well, jag längtar iaf. Först blir det förfest med mina underbara brudar ikväll och därefter ska vi invadera tälten.

Later babes!


Shoppat

Tänkte visa er mina inköp idag:




Svarta Jeansleggins, med fikor.



2 par stövletter



En vit, lite längre skjorta



Nagellack



Rosa oversize t-shirt



Creme-vit kofta



Jeansleggins



Lackleggins



En grå lite längre tjocktröja


Som ni nog ser så blev det en hel del och jag är fruktansvärt nöjd :)

Barnvakt

Hemma igen, det blev 3 timmar i affärer, mindre pengar på kortet och en hel del kläder rikare! Sweet :) Det är precis så som jag vill ha det.

Lägger upp lite bilder på det jag köpte senare, just nu är jag barnvakt åt en vilde :D haha.



Underbara & otroligt fina killar <3

Dagens

Dagens




Allt ifrån gina tricot.

Märks att jag handlar det mesta utav mina kläder där va? :)
Inget märkvärdigt, ska bara iväg och handla lite saker jag behöver i helgen.

Våran dag

Igår var det min & älsklingens dag, 26:e <3



När jag kom hem ifrån jobbet igår stod dessa på bordet :) Lyckan är gjord.

Jag kan inte annat än att säga att jag är så glad för att jag har min prins & för att han förgyller mina dagar med glädje rakt igenom. Det finns ingen som min älskling. Jag älskar dig!




Fullt upp

Det känns som att jag har tusen saker i min hjärna just nu och jag kan knappt hänga med själv. Har planerat upp att träffa folk och göra både det ena och det andra och inget hinns med då det är på tider som man har fullt upp.

Blev positiv överraskad igår när jag fick att sms från Marika faktiskt, hon undrade om inte jag ville följa med och shoppa och det hade jag gärna velat, om inte allt vart så stressigt som det faktiskt är. Tack för inbjudan <3

Men som sagt, i morgon är det storstädning, träffa Sara som jag inte träffat sedan vi slutade skolan (det har vart något ivägen varje gång) och dessutom suuuupa gärnet på Edet-natta. Jag hoppas verkligen alla tjejerna kommer och jag tror vi kommer ha så jävla skoj! :) Längtar.

Tvättning

Oj, nu har det vart full rulle hela för/eftermiddagen här. Jag har tvättat massa tvätt och sprungit som en jojo mellan tvättstugan och lägenheten. Jag hatar att inte ha egen tvättmaskin, illa. Vi kanske borde knö in en iaf? Hm, vi får tänka över det där, för tvättstuga är kass. Jag har även plockat lite och fixat och så, i morgon väntar det en storstädning, uuuh. Fast eftersom att alla tjejerna ska komma så är det nog bäst att städa lite känner jag, haha. Dock kommer det nog se lika smuts ut efter med tanke på att det troligtvis blir förfest här i 2 dagar, well vi får se.

Dessutom borde jag få massa vuxenpoäng eftersom att jag har betalat massa räkningar idag. Fan vad surt det är, man fick in lönen idag och sedan ska mer än hälften gå till massa räkningar, buhu. Fast det är bara denna månaden det blir lite extra, så det kan man stå ut med.

Nu ska jag hoppa in i duschen, later babes!

Jag måste komma igång

Jag har bestämt mig och denna gången ska det hända något. Jag måste verkligen skaffa mig mer självdiciplin, så att jag inte börjar lata mig efter ett tag, hm. Jag har en tendens till att ge upp efter ett tag och när jag inte tycker att det är kul mer. Man måste nog på något vis bara kämpa sig igenom den första perioden, för det är den som är svårast, därefter går det ju som på räls, det vet jag eftersom jag vart med om det innan.

Nu undrar ni givetvis vad fan jag babblar om, jo träning! Det är ett faktum, jag MÅSTE nu. Snart börjar jag rulla fram istället och det är inget jag ser fram emot. Egentligen är det inte speciellt svårt, det är bara så himla jobbigt att komma igång, speciellt om man börjar själv. Dock är det bara att dra på sig mp3:n och stapla sig iväg. Först och främst ska jag börja med promenader, bara det är bra. Sedan tänkte jag börja på gymmet och förhoppningsvis har jag då Malin med mig också! Det är så svårt att passa in bara, med olika jobb-tider osv, men det ska nog bli bra!

Love!

Internet shopping





Igår beställde jag hem dessa 3 plaggen. Bh-arna för att jag verkligen behöver nya som PASSAR! Den rosa bestämde jag och den röda tyckte min älskling att jag skulle ha, sötnosen.

Klänningen dör jag för, så jävla snygg. Den kommer även bli grymt snygg i höst/vinter med en vit tunn tröja under och ett par leggings, sweet.

Carolina Gynning



Så otroligt vacker

Onsdag

Usch vad seg jag är idag, helt slut i hela kroppen, fattar dock inte varför. Blev iaf väckt av morfar som ringde och berättade för mig att min lönespec hade kommit, ivrig som jag är kan jag ju inte vänta så jag bad honom öppna det och det blev en glad överraskning kan jag ju säga. Underbart :)

Ikväll jobbar jag, sedan är jag ledig en hel vecka innan nästa pass är. Det ska bli skönt att slippa tänka på jobb, bara vara liksom. I morgon har jag bokat tvätt-tid också, men jag funderar på att ändra och istället åka upp till Trollhättan och umgås lite med mina vänner där, det var ju ett tag sedan nu! Vi får se.

Nu ska jag iaf diska och städa lite, behöver komma igång känner jag, hoppas att min kropp piggnar till lite också.

Later babes!

Taylor Momsen



Så grymt schyst stil,
med både smink & kläder


Love













Det är kärlek, det är min kärlek

En helt vanlig dag

Hemma och bänkad vid datorn, IGEN. Jag har haft besök av Sandra en stund nu på eftermiddagen/kvällen och sedan drog vi hem till mormor och morfar och sa hej och drack lite kaffe. Jag fick även satt igång 2 tvättar eftersom vi först fick våran nyckel till tvättstugan idag och alla tider är tagna, illa.

Nu väntar jag på besked från Malin, om vi skulle ses eller icke, vi får väl se vad sötisen säger om detta! :)

Later babes!

Mer tider

Nu har jag fått mig en promenad samtidigt som jag fått uträttat massa ärenden, hur bra som helst. Vi har äntligen fått våran tvättstuge-nyckel nu med, så nu har jag bokat upp oss på tvätt tid.

Min chef ringde nyss och jag har fått ännu mer tider nu, hur bra som helst. Nere på Dalen också, mitt ställe, känns bra. I morgon ska jag jobba uppe på ängen i några timmar och denna gången utan Malin, vi får väl se hur det går. Hon är ändå min stötepelare där uppe, allt är så himla mycket annorlunda. Fast det ska nog gå bra.

Nu funderar jag på att diska upp den lilla disken som ligger, så blir nog älsklingen glad när han kommer hem!

Later babes!

Dagens

Första och kanske sista "dagens outfit"- bild då. Jag var ju inte direkt världsbäst på det här, men bättre kan det bara bli!
Den sletna toffsen som alltid tar plats på mitt huvud beror på att jag inte orkar fixa mitt risiga hår, vill klippa mig nu!



Linne: Gina Tricot
Chinos: Gina Tricot
Jeansjacka: Gina Tricot
Väska: H&M
Skor: Kawasaki, Johanssons skor

Tisdag

Goddagens mina vänner. Idag är jag ledig och har hela dagen framför mig. Vet dock inte riktigt vad jag ska hitta på, har redan städat undan och allt sånt ju. Vi får väl se vad dagen bjuder på, ikväll ska jag iaf gå en promenad med Malin tror jag!

På Torsdag kommer lönen och oj vad jag längtar! Om det blir såpass med pengar över efter räkningarna så ska jag absolut färga och klippa mitt hår. Jag behöver verkligen göra något nytt känner jag.

Nu blir det kaffe och en cigg :)

Later babes!

Begär



Scorett, 899 kr.

Så snygga och definitivt ett par skor jag vill ha nu till hösten!

Fallin' star







Jag älskar dig

Vanessa Hudges


You rock my world

Jag vill åka utomlands.

Jag skulle göra vad som helst för att få åka iväg nu, verkligen. Jag hade inte sagt nej till typ Grekland, Kroatien eller något sånt där fint. Jag får vänta, man kan inte göra allt man vill hela tiden, det är något jag har fått lära mig.

Jag har iaf hunnit med att diska, plocka undan här hemma och lite sånt där småpyssel. Dessutom har jag sorterat alla räkningar och gjort fin ordning med det, jag känner mig som en duktig sambo när jag väl är igång. Det känns konstigt med alla dessa vuxensysslor som man inte är van vid, fast på samma gång så känns det så himla underbart skönt att det är såhär nu.

För övrigt så har jag fått ett litet sår under lilltån, det gör skit ont och jag fattar inte hur fan det hamnat där. Ska gå och försöka hitta någon bra salva att kleta på.

I morgon kommer de från gekå hit för att kolla på våran fläkt som inte funkar, jag hoppas på att de inte lägger någon energi på att laga den och att vi istället får en ny! Vi får väl se.

Later babes!

Måndag

God morgon. Det är Måndag igen, det börjar kännas att sommarn går mot sitt slut, både med det kalla vädret och att dessa j*vla måndagar är tillbaka, som man inte tänkt på innan.

Iaf, igår kväll gick vi och la oss halv elva redan, vilket resulterade i att jag vaknade tio idag. Det känns faktiskt väldigt skönt, nu har jag hela dagen framför mig, tills jag börjar jobba vid fem. Jag hoppas verkligen på mycket tider nu fram igenom, vill inte gå hemma, usch.

Nu ska jag ta mig ett bad och därefter ta hand om diskberget som befinner sig hos oss och sedan kanske ta en promenad eller något, vi får se.

Later babes!


Kvällens

Kvällens





Nu blir det party!

Party?

Shit, timmarna nu under dagen har verkligen sprungit förbi och ändå har man inte gjort så mycket. Jag och älsklingen käkade en pizza och kollade en film, vi har även städat lite och nu väntar vi på att se om det händer något eller inte. Det verkar väldigt trögt måste jag säga. Vi får väl se hur det blir!

Later babes!

Lyx

Nu har jag precis tagit mig ett varmt skumbad och ett glad vin. Det är lite lyx i vardagen, att bara få ligga där och slappna av och inte tänka alls. Man får unna sig ibland!





Lördag

Det blev ett välbehövligt besök hos Malin igår kväll, med prat ett glas vin och viktig vänskaps-tid. Tack för att du lyssnade och fanns där love. Därefter drog jag hem, kollade en film tillsammans med baby och käkade glass med varma hallon! Mums säger jag bara, fy satan vad gott.



Kass bildkvalitet, men det är glass med varma hallon iaf, haha.

Vi får se vad som händer idag, det var prat om sup med tjejerna. Vi får se vad jag känner för sedan! Just nu ska jag iaf bara njuta av min lediga lördag och skapa stämning. Later babes!

Festsugen

Hemma från jobbet, ny badad och jävligt sugen på att festa! Vad händer? :)

Jobba idag :)

Nu har vi precis haft besök igen, haha. Av mamma och denna gången morfar, det var riktigt trevligt och att dessutom se hur lycklig morfar var för min skull kändes bra. Han är underbar!

Vaknade runt halv tolv idag, försöker att vända tillbaka dygnet lite så att man kan ta bättre vara på dagarna. Jag tog ett bad medans älsklingen gjorde frukost, myspys. Fast på måndag börjar han jobba igen och jag blir själv på mornarna, usch. Fast jag ska förmodligen överleva det också.

Jag ska bärja knalla mot jobbet om en timme och innan dess behöver jag lite mat i magen! Ska nog ta och göra mig något gott nu, later babes!

Snart kommer bilder också, håll utkik :)


?






Will you be there?
Saknar dig.

Barnvakt

Pjuuh, nu har dom så liven åkt hem och jag kan inte annat än att säga att det är skönt. Jätte roligt att ha dom här en stund och allt sånt, men det tar på krafterna vill jag lova.

Malin var här en stund också och hälsade på, det var trevligt. Alltid skoj med sällskap :)

I morgon ska jag jobba igen, 17-21. Dom ringde in mig och jag har fått 3 nya tider, känns kul. Hoppas bara på att det fortsätter så! Nu ska jag ta lite glass och slappna av innan läggdags. God natt :)

Torsdag

Åh jag vaknar upp och är lika lycklig varje morgon! Det är fint här och jag trivs som fisken i vattnet med våran lägenhet. Idag har vi haft besök av mamma, mormor och busiga ungar. De busiga ungarna är dock fortfarande kvar, tills elva ikväll. Fast det är bara kul, nu ligger den ena och sover iofs.

Haha, fan vad pedant man blir när man bor själv också, städar och plockar hela tiden! Undra hur länge det håller och hur länge man orkar, känner jag mig själv rätt så är det bara såhär i början!

Later babes!


Ps. Det är som det är nu!

Mitt i natten

Sitter uppe mitt i natten, har vänt på dygnet nu de sista dagarna! Borde egentligen försöka vända tillbaka det. I morgon kommer nog mormor och morfar på besök, det ska bli kul att visa som vad man åstadkommit! :)

Nu ska jag och älsklingen mysa lite och sedan sova! God natt <3

Någonstans att finna ro

Nu sitter jag i våran soffa och andas ut, efter mycket slit och långa dagar så är vi äntligen färdiga med lägenheten. Jag är så fruktansvärt nöjd också, det är sjukt. Det enda som fattas är gardiner, men eftersom vi har så högt i tak så passade inte de vi redan köpt. Vi får helt enkelt köpa ett par andra! Dessutom är det lite tavlor och sånt som ska upp, för att göra stämningen lite mer hemtrevlig, men det får vänta tills vi vet vad vi vill ha.




Vi har skapat något fint tillsammans <3

Lyckligare än såhär är det nog svårt att bli! Äntligen säger jag bara.

Onsdag

Det har vart mycket dålig uppdatering och det beror som sagt på fullspekat schema hela tiden. Är det inte massa som ska göras i lägenheten så är det något annat. Har inte riktigt haft tid över! Bilder kommer sedan när allt är färdigt. Jag börjar faktiskt att se ett slut på det hela, det börjar lika något riktigt fint! :)

Idag är det slutköret som ska göras, städa, fixa det  sista och ha gäster, pjuuuh. Vi får se hur detta kommer gå! Klockan är redan halv tre, så det är nog dags att sätta igång nu. Jag och älsklingen unnade oss en riktig sovmorgon idag och käkade en riktigt god frukost! Det var vi värda.

I natt hämtade vi mormor och morfar på Landvetter, de har varit i Bulgarien i 2 veckor. Bruna och fina var dom och jag fick ett navelsmycke, en handduk och lite strumpor, välbehövligt :)

Later babes!

Massa jobb&flytt

God morgon kan jag nästan säga! Gick upp för dryga 1 timme sedan, men jag tror verkligen att det behövdes, somnade inte förrän tre i natt och jag har verkligen vart i full gång hela helgen. Är det inte på jobbet så har det vart med lägenheten. Jag är stolt när jag säger: Det börjar lika något nu! :) Det kommer verkligen bli fint när det är färdigt och jag bara längtar tills allt är klart. Idag ska vi försöka bli färdiga med det mesta, det lär vi hinna, om vi jobbar på! Vi ska även åka och storhandla idag, så ikväll blir det massa mat i kylen och frysen, me like!

Nu ska vi käka lite och därefter sätter vi nog igång, så later on babes!


Grattis baby

Grattis & massa kärlek till min fina, underbara vän Malin idag!




Tack för att du finns och förgyller mina dagar hjärtat <3

Lördags kväll

Hemma, helt slutkörd och funderar på hur fan man orkar? Har jobbat 7-16 idag och därefter direkt hem för att börja greja med allt här hemma! Det är mycket grejer som ska med och det är mycket tvättning och packning på schemat. Well, det är så värt det sedan när är blir i ordning! Jag hoppas på att jag och älsklingen ska kunna sova i lägenheten i natt, vi får väl se.

Ikväll är det reaggeton-kväll i göteborg och jag hade så gärna velat följa med och skak lite rumpa och ha kul. Bara släppa loss och för en enda kväll slippa tänka på jobbet, men icke sa nicke. Jobbar i morgon! Fast å andra sidan blir det vinkväll hemma hos Malin och jag kan inte annat än säga att det kommer bli himla trevligt. Hon fyller ju år i morgon och eftersom jag jobbar hela dagen/kvällen så får hon sin present idag istället, spännande!

Nu ska jag fortsätta greja lite tror jag, för när babe kommer tillbaka så ska vi åka bort till lägenheten och fixa lite! Åh jag är så lycklig.

Later babes!

Fredag kväll

Jag känner mig lika grå och tråkig som vintern brukar vara just nu! Är helt slutkörd efter ca. 8 timmar på jobbet och oväntat besök utav mamma med barn såhär på kvällskvisten.

Jag ska dessutom upp och hoppa kvart i sex i morgon bitti eftersom jag börjar jobba sju, så det är egentligen bara till att säga god natt nu! Jag hoppas hoppas hoppas att jag får fortsätta jobba nu efter sommarn, jag trivs faktiskt bra! Det är alltid jobbigt att ta sig dit, men när man väl är där så känns det bra. På söndag kväll gör jag min sista schemalagda arbetsdag iaf.

Jag saknar er!

God natt <3 ( Förövrigt saknar jag min älskling just nu, han är inte hemma )

Ledig

God morgon! Jag vaknade för dryga 30 min sedan och nu gör älsklingen min frukost till mig, medans jag passar på att blogga. Idag åker vi en sväng till trollhättan med bror min, han behöver köpa lite wax och sådana saker. Vi ska köpa handtag till alla skåp och dörrar och kanske till och med handla lite mat och så? Vi får se.



Detta var i fredags påväg ner till göteborg!

Idag har jag fått hem mitt paket på posten, yeees. Kan dock inte tala om vad det innehåller, men det kommer förr eller senare!

Nu ska jag käka, dricka mitt kaffe, ta en cigg och därefter hoppa in i duschen! Vi kanske hörs på vägen, annars när jag kommer hem igen. Love!


God natt

Nu har mamma åkt igen, kort men ett mycket trevligt besök. Dessutom är man plötsligt helt uppbokad i morgon på sin lediga dag, haha. Fast det är väl iofs så det brukar vara, när man väl är ledig blir det liksom inte så mycket ledighet. Fast jag gillar det! Det är ju alltid kul att hitta på saker.

Jag jobbar i helgen, annars hade jag vart redo för en fylla kan jag lova, haha. Det var ett tag sedan nu och dessutom känner jag verkligen för att dansa och bara ha skoj med tjejerna. Edet-natta, då blir det iaf party till max. Vi ska inviga lägenheten med förfest iaf, fast det är ju ett tag kvar så man kanske inte behöver planera allt för mycket nu, haha.

Nu ska jag iaf lägga mig, är dödstrött. God natt!

Ps. Jag älskar min Robin!


Hemma

Hemma igen efter en dag på jobbet, det har inte vart kul idag kan jag ju säga. Usch och fy! Kan ju säga att min lediga dag i morgon kunde inte kommit mer lägligt.

Nu är mamma och lillebror på besök från Göteborg, mycket trevligt! Vi sitter här och dricker lite kaffe och tjötar. Ska fortsätta med det, så hörs vi senare!

Puss!

Ready

Well, redo för en arbetskväll! Känns tråkigt att behöva åka iväg och jobba nu, fast det ska nog gå bra och fort.



Hörs ikväll gott folk :) Puss!

Onsdag

Oj, man kan verkligen kalla det sovmorgon! Jag vaknade inte förrens vid ett tiden, fy satan vad skönt det har varit att verkligen få sova ut. Det är inte varje dag det händer nu för tiden, men det är bara bra eftersom jag tjänar cashen. Jag hoppas verkligen att jag får lite tider nu i höst också.

Idag börjar jag 16:15, så det är väldigt chill. Har dock inget att göra innan, men det är iofs skönt det också. Tiden för sig själv är den bästa och mest värdefulla! Även om vännerna och pojkvännen är allt så måste man ha sin egen tid också. Lite skön musik, sin blogg och lite andra sidor att snoka runt på så är eftermiddagen räddad, haha. Och självklart kaffet också!

Later babes!

En dag som dom andra

Hemma igen, det var ett lika trevligt besök hos Malin som alltid! Lättare blir det sedan när vi bor nära varann. Dvs när jag lever i "city", hahahaha! Denna lilla hålan asså, hade vart skönt att flytta härifrån faktiskt, det hade jag inte haft något emot om jag fick ta med mig några speciella personer bara. Eeh, det är bara att gilla läget.

I morgon jobbar jag kvällen och det innebär en rejäl, skön sovmorgon till mig i morgon! Så mycket jag ska njuta utav den, yeees. Dessutom är det bara ännu ett 5 timmars pass och på Torsdag är jag ledig. Fast i helgen har jag slav-schema som vanligt! Man ska inte klaga tror jag, det är pengar iaf.

Nu tror jag att det blir film och mys med älsklingen, eftersom jag ändå inte ska upp tidigt så kan jag vara uppe längre ikväll, sweet.


Later babes!


Urk

Tusan vad varmt det är, eller så är det för att jag har en varm dator i knät? Hm..

Jag dricker kaffe, käkade precis upp resterna från Thaimaten jag käkade förut och funderar på om jag ska orka mig in i duschen eller om Malin ska få ta mig svettig idag, haha!

Well, jag har inte så mycket att tillföra gruppen egentligen! Men jag tänker ändå vara retlig och uppa, mohaha!


Robin, jag älskar dig!



Kavaj

Har ju glömt bort att visa er mitt senaste kap till garderoben!



499 kr, Jc. Riktigt nöjd och den passar till allt!

11 Augusti

God kväll. Denna dagen har svept förbi i ett enda naffs ju. Först jobbade jag 7-12, väldigt skönt med en kort dag efter alla dessa slitsamma långa dagarna, det tar verkligen på kroppen när man inte är van. Dock är det väldigt gött när lönen kommer och allt slit blir genast så värt!

Iaf, efter det åkte jag hem och la mig bums i sängen, så trött. Där blev jag kvar i typ 3 timmar, det var behövligt! Nu har jag och älsklingen kollat en film och käkat lite mat. Vi var även förbi lägenheten för att kolla vad som hänt, det är bara 2 rum med tapeter kvar nu, sedan är allt klart och vilken otorlig skillnad det är nu. Så fint :)

Ikväll blir det en sväng till Malin och innan vet jag inte, slappa som vanligt?! Haha jag är verkligen inte gjord för att jobba!

Later babes!

Arbetsskor

Efter mycket om och men och vel fram och tillbaka valde jag att införskaffa mig ett par riktiga arbetsskor. Har jobbat i dom nu i 3 dagar och jag kan säga att det är så värt pengarna. Jag skulle gjort det redan från första början eftersom mina fötter är så fucked up, men bättre sent än aldrig.


Birkenstock, 750 kr.


Behöver man ett par arbetsskor, väljer man dessa! Så sköna.


Lördag

Det är synd, dessutom tråkigt att jag fortsätter bry mig så himla mycket.


Jobbat idag då som sagt, det har vart lite turbulent om man säger så. Att vara på en ny avdelning är inte det lättaste, men det är bara att stå ut. I morgon är det ett delat pass jag ska köra och jag ser mest fram emot kvällen då jag jobbar med Malin! Morgonen får vi se hur det går med.

Har inte så mycket mer att tillföra gruppen idag! Ska nog lägga mig och sova, försöka vakna upp på bättre humör och dessutom sluta bry mig om saker och ting.

God natt!

Någon sa . .

"Behandla andra som du själv vill bli behandlad"
"Visa andra den respekt du själv önskar att få tillbaka"

Något att tänka på (?!)

Jag vill egentligen bara påpeka att jag tycker att det är väldigt tråkigt att folk inte kan vara glada för någon annans skull. Så fort som det går bra för någon så är det pest och pina. Le med personen istället, var glad för dina nära&käras lycka och framgång. 

Ärligt talat så är det alldeles för många som inte kan göra/vara det. Det är ett nederlag istället för något positivt, så ska det faktiskt inte vara! Din egen lycka kommer också förr eller senare och då vill väl du själv att personerna i din omgivning ska le med dig och vara glad? Det mest tråkiga och faktiskt tragiska med det är när det är folk som står en nära som inte tål det. 

Ta åt dig om du känner dig träffad, annars inte! Detta var bara en tankeställare. 
Jag vet inte om det beror på avundsjuka eller vad det är frågan om! Hm.  

Världens bästa

Åh jag har nog världens bästa pojkvän! Som jag sitter här i soffan och latar mig, gör han kaffe till mig och lagar mat som jag kan ha med mig till jobbet i morgon. Min älskling är den bästa, utan tvekan.



Kvällens innehåll hittills har vart att greja med datorn och fixa lite med alla våra papper osv. Nu ska vi nog snart kolla på film och gosa! Jag är alldeles för trött för något annat, dessutom måste jag vara någorlunda utvilad eftersom jag jobbar hela helgen fast att jag vart inställd på hel ledigt, suck.

Det är inte okej/kul att vara någons andrahands val.

Later!

Nya skor

Jag & älsklingen fick köpt oss var sitt par skor idag iaf!
För min del blev det mina efterlängtade Kawasaki skor, har länge velat köpa ett par nya men det har liksom inte blivit av, men idag så. Jag använde ju mina förra tills de var sönder överallt tror jag! Haha. Så sköna och faktiskt snygga skor.


Helt klart prisvärda också, 450 kr.


De förra var gröna, idag blev det ett par svarta! Klassiskt och passar till allt! Sweet.


Fartfylld fredag

Goddamnit ^^ Sommarn är tillbaka igen och jag kan inte annat än att bli lycklig. Det är fruktasvärt varmt ute iaf och jag älskar det, det är ju vad vi väntat på! Jag är iaf hemma igen efter en mycket fartfylld dag. Vi åkte ju som sagt ner till Göteborg för att hälsa på mamma och Jaime innan han åker till Bolivia i 2 månader. Ví körde med ut till landvetter för att säga hejdå och därefter begav vi oss in till stan för lite shopping.

På vägen hem blev det donken, som vanligt. Sedan utträttade herrarna lite ärenden i ale och vi åkte därefter hem till lilla edet. Handlade lite gott på ica och sånt där bra! Vad som händer ikväll har jag dock ingen aning om, funderar på att bara slappa och njuta av min enda lediga dag på fleeeera dagar nu.

Jag skulle egentligen vart ledig hela helgen och jag hade verkligen sett fram emot det, men icke då. De ringde från jobbet förut och förstörde hela min helg, haha. Det är lika bra att tacka ja, så kanske de ringer in mig mycket sedan. Fast i morgon ska jag vara uppe på ängen och där har jag aldrig vart innan, lite nervöst. Fast jobbar ju iaf 4 timmar med Malin, så det är nice.



Later babes!

Göteborg

Nu sitter jag i bilen påväg ner till Göteborg! Vi ska nämligen hälsa på mamma med familj en sväng idag innan hennes sambo åker iväg i 2 månader för jobb. Vi var uppe med tuppen idag kan jag lova, usch. Klockan ringde redan vid nio, fast jag inte kom upp då så är det ändå jobbigt när man är ledig.

Riktigt härligt väder är det idag också, skulle nog hellre valt att ligga vid havet och pressa, men det får bli i morgon. För efter besöket hos mamma ska jag robin och andres in till stan och handla lite smått och gott.

Vet inte riktigt vad det blir ikväll men det får tiden utvisa! Later folks.

Regn-skor

Hemma igen och första inlägget med den nya datorn.

Jag har jobbat hela dagen och kan inte säg annat än att jag är väldigt trött just nu. Har haft en allmänt pissig dag, inte för någon anledning, men jag antar att det bara är så ibland.

Nu har jag äntligen beställt mina efterlängtade gummistövlar, det är sjukt snyggt enligt mig.



Dessa goingar blev det, 549 riksdaler kostade dom, inte farligt, men farligt snygga :)
De borde komma på posten om ca 2 dagar, sweet.

Btw, jag har världens bästa pojkvän!


Slutsats: Trött, lycklig & jävligt nöjd.

En ny stjärna i familjen ;)

Ojoj, jag har ju totalt glömt att skriva att jag fått en ny dator, hp mini! Så jävla snygg&bra.
Är hur nöjd som helst och dessutom är den otroligt liten och smidig, kommer ha med mig den överallt, haha!


Me love!

Lovely

Jag är hemma, jag är extremt trött och otroligt sliten. Förstår inte hur jag orkat idag, borde lagt mig och sovit förut, men det kunde jag ju inte. I vanliga fall brukar jag kunna sova när som helst utan problem, haha. Har nog för mycket i tankarna!

Hur som haver, jobb från 7-16 idag, inte kul. Jag är inte riktigt van vid alla dessa långa pass då jag vart bortskämd större delen av sommarn med kortare pass, dock mycket mer tider, men ändå. Efter jobbet åkte jag hem en kort stund och gjorde nödvändigheter och sedan drog jag och älsklingen bort till bror min! Vi fick en kopp kaffe, lite skvaller och en trevlig stund. Sedan skulle jag träffa Malin, så jag drog dit och babe åkte och träna. Nu är jag hemma igen iaf och jag ska lägga mig och kolla en film och mysa nu.

I morgon är det jobb från 12-21:15, om någon ville veta, hahaha!


?

Ibland förstår jag bara inte!


Måndag

God morgon! Fysatan vad skönt jag har sovit i natt och jag tror dessutom att det blev närmare 10 timmars sömn för min del, tror det behövdes. Har ju bara jobbat i helgen och inte gjort något annat, kul, eller inte.

De ringde från GEKÅ i morse och jag kan ju säga att jag inte är allt för glad just nu, 2 veckor skulle han behöva för att göra i ordning lägenheten för oss, sikken tid det ska ta. Det är väl bara att stå ut, vi har inte mycket mer att välja på, men det är surt ändå när man längtar såhär mycket.

Tråkigt väder idag, det är typsikt. Vi får se hur dagen ser ut, men det är en del som ska fixas med! Hoppas ni får en fin dag, puss.



Ge mig sol, alkohol och underbara människor nu nu nu!
Då hade jag trivts som fisken i vattnet.

Delat

Äntligen hemma och jag är helt slut! Förut på min 4 timmars rast kollade jag och älsklingen på film och sov, hur skönt som helst. Tråkigt att behöva gå upp och jobba igen bara! Fast nu är jag ledig 2 dagar iaf, det ska bli riktigt skönt faktiskt. I morgon lutar det åt åbyrundan med Malin om vädret tillåter, får se på det. Så ska jag självklart bort en sväng till Sandra, sänder miljoner tankar bort till dig babe, hoppas du blir bättre! <3

Dessutom fyller Robins kusin år i morgon så vi ska nog dit och käka lite tårta och ta en öl eller två, det blir trevligt. I stora drag är det så min dag set ut, än så länge, man vet ju aldrig vad som väntar bakom hörnet, mohaha.

Idag när jag slutat så kom love och hämtade mig och så åkte vi bort till lägenheten och kollade, han har vart så himla duktig och spaklat och målat första lagret i badrummet nu, är så stolt över min prins! Han har semester men ändå sliter han som tusan, duktigt.

Nu ska vi nog lägga oss och mysa, kolla någon bra film och bara vara! Skönt med känslan att man är ledig nu :) God natt!


Jobbat dagen lång

God kväll mina damer och herrar! Haft en bra dag? Själv har man jobbat hela långa dagen, kom nyss hem. Gjorde lite ärenden efter jobbet osv, skönt att komma hem till sin säng iaf! Det är ju upp tidigt i morgon som gäller, så det är väl bara att försöka sova, om det nu går. Slurpa precis i mig min energi dricka, haha, smart Alexandra.

Som sagt tidigt i morgon, ska köra ett delat pass, det är inte det roligaste om man säger så! Men det är sånt man får ta helt enkelt. Hoppas verkligen på fortsatt nu efter att sem. vikariatet är slut.

Jag & love var precis och hämtade en film hos Berg som vi ska kolla på, hoppas att den är kass, för då somnar jag :D Haha. Nej jag orkar egentligen inte ens uppa idag och jag har ju dessutom inget vettigt att skriva heller för den delen.

Hörs i morgon gott folk, god natt.



Ta mig tillbaka till paradiset! :D

Inte jobbat, men ändå jobb

Kom och tänka på det nu ju, inte mycket till ledig dag man haft idag ändå! Det kommer nog se ut så de närmsta veckorna, eftersom det blir till att greja massa med lägenheten. Fast det kan jag lätt stå ut med :)

Vi har pratat om att åka ner till Ullared någon dag också, det hade vart super mysigt! Man får passa på nu medans love ändå har semester. Well, vi får se. Visar bilder på grejerna i morgon, eller också så får ni se det när allt är i ordning.

God natt lovers!

Stress&massa nytt

God kväll kan man ju säga nu. Gissa om jag är trött, såhär aktiv har jag nog inte vart på flera år, iaf inte på en och samma dag, haha. Upp och hoppa runt halv tio tiden (okej jag erkänner, älskling fick rycka upp mig) för nycklar och allt sånt där tjafs, sedan var det fram och tillbaka och hit och dit mellan GEKÅ och lägenheten.
Vid två tiden åkte vi upp till trollhättan för att handla, bl.a matbort och lite annat som vi behövde, (hemligt). Väl hemma efter allt springandes i affärer var det att käka en bit mat för att 5 min senare färga mormors hår.
Pjuuuh, där trodde jag att jag var klar för kvällen, men icke sa nicke. Malin smsade och frågade om jag ville träffas en stund och det är ju klart jag ville det, så var där i 2 timmar eller ngt sånt, alltid lika nice :) För att sedan åka till Berg för några cider och lite trevligt sällskap.

Haha, tror ni jag haft fullt upp idag eller? Nu är jag helt slut och jag ska jobba långt pass i morgon också, segt som fan.

Ska krypa under täcket nu, tillsammas med min babe som sover redan! Myspys på det.



Ditt leende räddar min dag!

Massa kärlek till mina nära och kära som lyser upp dagarna för mig, love.


P.s Sluta ta mig förgivet, en vacker dag kanske jag inte finns där mer!

RSS 2.0