<3

 Saknar mina töser också!


Störande

Nu är vi bara hemma en snabbis och vänder i princip, ska snart iväg till Trollhättan och köpa vårt fina matbord, vi har hittat ett på Em möbler nu i svart och vitt, skit snyggt. Tror också att det kommer passa ganska bra in i lägenheten.

På tal om det, vi åkte ivrigt till GEKÅ i morses för att hämta nycklar osv, så att vi kunde börja flytta, men icke sa nicke. Eller ah, vi fick givetvis nycklar och allt sånt, men fyfan vad dåligt skick lägenheten var i, helt ras. Vi blev väldigt besvikna och dessutom kändes den ganska mycket mindre än ritningen, men jaja. Den komemr bli super fin nu när vi valt ut tapeter och allt sånt. Nu ska vi bara vänta på att den blir tapetserad och målad, vi fick nytt överallt! Vilket var väldigt behövligt :) Så det är nice, tråkigt att det drar ut på flytten bara, men det är ju ingen idé att börja flytta dit saker när det ändå ska fixas och donas. Badrummet är det enda vi får fixa själva och det är inga större problem.

Vi tog en ganska vågad tapet i hela vardagsrummet, tror det kommer bli snyggt :) Sedan brunt i sovrummet, hur fint som helst och vitt i både kök och hall. Jag längtar nu! Orkar inte vänta mer ju, haha.



Dagen

Nu är jag äntligen hemma i min säng, åh så skön den är när man är helt slut i kroppen. Ska alldeles strax lägga mig under täcket och mysa med min prins, men först uppdatera lite. Dagens innehåll är ganska bra ändå, först lunch med brudarna på ben's eftersom Sandra fyllt år, sedan hem och packa ner lite småsaker, sedan jobbet för 5 timmars arbete (helt okej) och därefter direkt till Kungälv för att hämta vårt nya fina soffabord som kommit levererat till min morbror. Underbart :) Vi tog givetvis Mc Donald's påvägen hem, gott var det. Mindre kul att vänta på sin mat i hundra år, inkompetenta (stavning?!) anställda finns det på vissa ställen.

Iaf, är hur trött som helst nu och jag kommer troligtvis kunna somna hur gott som helst i natt. Dock är jag lite små avis på mina brudar som är på Lipz och skakar rumpa just nu, hade gärna vart med dom, men det går fler tåg. Måste spara mina små slantar och dessutom har jag ju jobbar och det hade bara blivit stressigt. Hoppas dom har kul iaf :)

Imorgon är jag ledig och det är en fullspekad dag med både flytt och handling på schemat. Det kommer bli skoj! Får hoppas på att lägenheten är i gott skick så att vi kan flytta in med en gång bara, det lär vi märka. Annars blir det tapetsering och lite sånt där innan vi kan bosätta oss, men men.

Shit vad jag babblar på nu, god natt <3



Jag måste för övrigt börja ha med mig min kamera lite mer :)

Lyckan är gjord

Lyckan är gjord, jag kunde nog inte vart med glad just nu. Vi får våran lägenhet i morgon :) Det känns så himla underbart, nu kan vi börja greja och fixa och hålla på. Synd att jag inte orkat packa mina saker bara, haha. Fast det ska jag ta tag i när jag kommer hem från jobbet ikväll. Iaf ta det värsta, småsaker kan man ju hämta i efterhand, lite då och då. Det viktigaste är ju ändå sängen och tv:n. Åååh, lyckliga jag just nu.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bege mig till jobbet, 16:00-21:15 är det som gäller idag. Tråkigt att jag missar utgången med tjejerna idag, fast jag har ju iaf hunnit med att träffa min lilla partysessa för ett grattis idag och det är ändå det viktigaste :)<3

Well, later folks :)

Grattis Sandra

Vad är det för en dag, är det en vanligt dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är Sandras födelsedag, hurra hurra hurra! GRATTIS på 19- årsdagen babe. Jag älskar dig, du är en av de alldra vackraste människorna och hade det inte vart för dig så hade jag aldrig vart den jag är idag.

N
u ska jag åka ner till Edet "city" (haha) och käka lunch med födelsedagsbarnet, hihi. Det kommer nog bli trevligt. Sophia är med också såklart. Hon hämtar upp min om ett litet tag.

Så vi hörs senare mina damer och herrar! Love


Håret är ras

På tal om ingenting så behöver/vill jag verkligen klippa mig och även slänga i lite färg i håret. Funderar på om jag ska ta och beställa en tid till det i morgon. Dessutom ligger funderingarna på ganska kort och väldigt mycket uppklippt, tror att det kommer bli nice. Färgen får bli en överraskning när det väl är gjort, hoppas inte att det dröjer allt för länge bara! :) Fast å andra sidan kan man ju inte göra allt på en och samma gång heller, nu måste alla pengar gå till lägenheten och mat för resten av månaden, segt är det! Fast så himla värt.



Är verkligen så himla trött på denna extremt fula och tråkiga knuten som blir i håret varje dag. För ska man fixa till håret lite så tar det ju en timme + planering. Vem orkar? Inte jag iaf, haha.

My life is great

Nu är jag åter hemma igen, skönt det. Först gick jag hem till bror min och blev bjuden på lite mat, mumsigt värre. Det var nog han som skulle blivit kock och inte jag, haha. Sedan åkte jag och älsklingen till ica för att inhandla lite varor och en liten present till Sandra eftersom att hon blir 19 år i morgon! Hennes större prsent kommer tyvärr först nästa vecka för jag var lite sen med att komponera ihop det (kan inte skriva så mycket mer, hon läser ju) så jag slängde ihop en liten "goodie-bag" så länge, med sånt jag vet att hon tycker om! Iaf, åkte dit och lämnade den och tog en cigg (okej kanske två) och nu är jag hemma.

Efter att älsklingen har duschat ska vi nog kolla på en film och mysa lite! <3



Facelook of tonight


Hej duschen



Såhär sliten är jag just nu, ska säga hej till duschen genast!

Bra grejer!

Fräscha upp håret med ett torrschampo

Torrschampo är en hårvårdsprodukt som har fått revival på senare år och uppskattas av många, oavsett hårlängd, ålder och kön. Den mattar ner håret och ger dig möjligheten att snabbt och enkelt fräscha upp ditt hår mellan schamponeringar. Ditt hår får en matt effekt, en härligt fräsch doft och även hjälp vid styling.



Det finns i massa olika märken, priser osv.

Vardagsmys

Förmiddagen/eftermiddagen har spenderats i sängen med datorn, kaffe och min tidning som jag njutit av. Jag är ledig idag och har därför valt en lugn dag. Om en stund blir det promenad bort till bror min.


Elin Kling

Style by Kling



Hennes outfits rockar

3 dagar

Onsdag idag, det innebär att det endast är 3 dagar kvar tills lägenheten är våran! Jag längtar så sjukt mycket. Just nu bor vi ju hos mormor och morfar eftersom min bror har tagit över Robins lägenhet, så det är lite små-jobbigt.

Jag kunde inte längta mer efter att få börja ett liv tillsammans med dig, älskling.


Tillsammans, vi två

Åh vad skönt det är att jobba så lite timmar som jag gjort idag, samtidigt som man gör de tidigt på morgonen också, för nu har man ju hela dagen verkligen. Slutade tolv och efter det har jag inte gjort så himla mycket. Sorterat i lite papper åt älsklingen och sedan bara suttit med datorn i knät. Självklart drukit kaffe också :) Jag funderade även på att vila lite eftersom jag känner mig lite yr emellanåt, kanske ska göra det nu.

Vad man gör med datorn i knät såhär många timmar undrar ni säkert, men det kan jag inte berätta eftersom det är överraskningar till mina 3 favoriter, 3 snart kommande födelsedagar. Jag knåpar och knepar, vi får se om det blir något bra utav detta.

Ikväll kommer mamma och dom hit och ska grilla med oss! Det ska bli trevligt, har inte träffat dom på evigheter nu känns det som, inte på hela sommarn tror jag (?!), illa. Så ska jag också träffa Malinbabe idag, det är på tiden. Får se om vi hinner med åbyrundan som vi bestämde igår eller om vi nöjer oss med en kaffe och lite skitsnack.

Nu ska jag nog vila lite och hoppas på att jag blir piggare, återkommer! :)

Vuxenpoäng

Goddagens :) Nu sitter jag hemma hos min bror, höhö. Vi har precis käkat lite mat och packat ner våra sista saker som var Robin's, så nu är det snart klart. Jag borde väl egentligen packa ner mina saker också, fast har inte haft orken till det. Tar nog det på onsdag då jag är ledig.

Idag har vi vart på besök i Trollhättan, handlat massor av gardiner och kollat ut ett matbord som vi ska ha. Fast det får vi vänta med att köpa tills på Måndag, för då kommer det in. Nu har vi ALLT, känns fruktansvärt bra. Dock var det inge kul att handla gardiner, fy satan vad dyrt. Sammanlagt blev allt över 1000 kr, helt ofattbart ju. Iofs tog vi de vi verkligen ville ha iatället för att kolla pris, men ändå. Det är dyrt att införskaffa sig vuxenpoäng, blää.

Well, skit samma :) Jag är lycklig! Älsklingen är bäst, utan tvekan.

Ett guld hjärta till mina töser vill jag ge också, ni är bäst <3

3bomben

Ååh, detta vädret är verkligen ingen hitt dirket. Jag blir så trött och hängig, orkar inte direkt göra något och funderar mest på om jag ska lägga mig och sova var 5:e minnut, men svaret till mig själv blir alltid: Nej det är ingen idé, då kommer jag inte somna inatt. Haha orka diskutera saker med sig själv, sån är jag.

Sitter iaf och dricker mitt dagliga kaffe och det smakar precis lika gott som vanligt också, mums på det iaf. Lyssnar också på Melissa Horn, vad passar bättre i detta väder? Man gör sig mer depp samtidigt som man känner lyckan genom regn, melissa och kaffe. Jag är störd, jag erkänner.

Jag har iaf jobbat idag, 07-13:30. Inte så farligt alls faktiskt, dock är jag ju trött, men säg mig när jag inte är det då, det blir lättare! Iaf, jobbet då, kan ju säga att morgonen startade i kaos, det kändes att man vart ledig 3 dagar, helt snurrig och bortkommen, tappade saker och var allmänt flum, fast antar att man inte kan vara på topp alltid ;) haha.





Upp&ner, kors&tvärs - Jag bjuder på den, för exakt så känner jag mig idag!

Love



Min lilla flumfia och jag, saknar dig nu :D

(Bilden är från tidig vår, 2008)

Helgens bravader (?!)

Mhm, nu har man slagit sig till ro för kvällen, skönt det får jag säga. Har blivit himla dålig uppdatering i helgen också, sry för det. Jag kan iofs inte skylla på att det vart fullt upp, för det har det inte vart, stundtals bara. I Fredags blev det oplanerat party hos Sandy baby, tillsammans med mina goa brudar, himla trevligt vart det iaf.

Lördagen spenderades mest i sängen, när jag sedan fick tummen ur röven att duscha osv så åkte vi och käka, sedan åkte jag en sväng bort till Sandra och tog en cigg. Därefter blev det till att hyra film med älsklingen och sedan somna gott i sängen. Jag var himla trött, la oss till ro redan runt nio tiden.

Så till idag, jag har massor med myror i benen i morse och även under dagen. Först blev det slapp i sängen och sedan hem till Sandra igen, ni kanske tycker att jag är hos henne ofta och så är det också, det är för att jag älskar henne och vi behöver varann, hihi ;) vi blev hungriga under tiden och bestämde oss för kina mat och minigolf, men så blev vi alldeles för mätta efter maten så vi sket i minigolfen. Jag och babe åkte hem till hans lägenheten och tog alla de sakerna som vi ska ha till våran nya och nu ligger vi här och myser.

I morogn ska jag jobba igen också, till halv två så det är rätt lugnt. Fast det har faktiskt vart frukstansvärt gött med 3 dagars ledigt nu under helgen. I morgon åker vi till jysk också, för att handla vårat fina matbord som vi tittat in! Nice :)

Eeeeh, nu har jag skrivit alldeles för mycket för idag. God natt :)


Vännen



Alla skulle ha någon som dig

Uuuuh

När jag och mrofar sitter ute och röker och dricker vårat kaffe så säger han såhär:
"Alexandra, det kommer bli så tomt utan er här, jag kommer sakna er"

Samtidigt som jag sitter och säger att vi kommer ju hälsa på och dom får hälsa på oss osv, så växer klumpen i magen och frågan snurrar runt, kommer jag klara mig, kommer detta gå bra?

Uuh, samtidigt som jag inte kunde längta mer tills flyttlasset går, så är det ändå en ganska vemodig känsla som kryper i kroppen! Jag ska lämna min trygghet som jag haft i 19 år för att bygga upp min egen, jag ska stå på egna ben, klara mig själv, göra alla dom där vuxengrejerna som jag hatar att göra och samtidigt inte sakna det jag haft här hemma i 19 år? Nej det går inte, jag kommer sakna mormor&morfar massor, no matter what, så är det bara.

Det bästa med allt detta är att jag slipper göra det själv, jag har min älskling med mig, annars hade jag aldrig klarat det. Så jag tackar gudarna för att vi är sammanförda och börjar tänka att allt kommer gå kanon.

Det låter typ som att jag ska flytta 100 tusen mil ifrån dom, eller hur? Men det ska jag alltså inte göra, jag ska bara flytta några kilometer, men ändååååå.

Man har rätt att känna såhär va, lite ångest över att lämna något som vart i 19 år, right?

Rensning

En god natts sömn blev det även i natt, alltid med älsklingen bredvid. Dock väldigt tomt när han beger sig till jobbet redan vid sex-tiden, buhu. Fast det finns en positiv sak med det och det är att jag som ÄLSKAR att bre ut mig i sängen kan ligga kors och tvärs, (fast det kanske jag gör när han sover bredvid också, haha), annars finns det bara nakdelar. Fast idag påbörjar han sin semester på 4 veckor, det ska bli underbart. Inte riktigt lika underbart att jag jobbar, men ändå.

Jag har faktiskt ätit frukost idag, duktigt av mig, 2 grova smörgåsar och lite kaffe. Det är kanon! Nu sitter jag här och funderar på vad man ska hitta på idag. Jag funderar på att börja gå igenom mina saker, börjar packa ner osv. Fast om jag ska vara riktigt ärlig, så orkar jag inte det just nu. (Skräll va?)

Just som jag sitter och kollar runt i rummet så inser jag att det faktiskt inte är så jätte mycket att packa ner ändå, fast sedan slår mig tanken att jag måste upp på vinden och kolla igenom allt som jag bara slängt upp där för att bli av med det, typiskt mig. Sedan har jag ju min jävla garderob också, denna gången ska jag verkligen slänga och göra mig av med sånt jag ALDRIG använder, jag har lite svårt för att skiljas från mina saker i vanliga fall, men nu måste jag.

Uuh, jag saknar dessutom min baby!

Så jävla grymt

Just det, vi tog oss en sväng förbi min älsklings-sandra också, glömde säga det! Min lilla pärla, bara det lättade upp mitt humör några steg.

Jag har blivit en riktig sucker för Sudoku också, haha. Skratta hur mycket ni vill, för det gjorde jag med innan jag fastnade för det. Nu kan jag knappt slita mig, känner mig som en gammal tant. Det gör inget, jag blir smartare, sådetså ^^



Mohaha, nu ska jag lägga mig och lösa lite siffror medans älsklingen tränar!

Du är ljuset

Dagen slutade väldigt bra får jag lov att säga. Jag har haft en sån där riktig "tråkig-måkasst-alexandradag" idag och jag vet inte ens varför. Det kanske är vädret eller så är det helt enkelt så att man får lov att ha sådana dagar ibland? Jag tror på det sistnämnda. Dock kan jag erkänna att jag vart inne i en "dålig" period, haft humörsvängning alban, vart trött, lätt irriterad och allmänt tråkig. Jag antar att det bara är mänskligt, men ibland förstår jag inte hur människor i min omgivning ens vill omge sig av mig när jag är sådan. Speciellt mormor, morfar, Andres och Robin, det är nog dom som får ta skiten när det är som värst. Fast jag tror nog att alla 4 vet hur de ska handskas med mig när jag är sån och det mesta brukar gå över ganska fort. Jag får helt enkelt "peppa" upp mig själv lite grann, se allt det ljusa och posivitiva som jag faktiskt har i mitt liv och som jag är så fruktansvärt stolt och glad över.

Min familj, som alltid finns till hands.
Älsklingen, som får mig att se ljuset och ger mig hopp varje dag.
Vännerna, som är guld värda för mig.

Vad mer kan man önska sig? Jag har det väldigt bra och det är jag glad för. Det finns massa människor som inte har det fullt lika bra, så jag tror ändå att man i slutet av dagen kan somna med ett leende på läpparna och må bra.

Sådärja, nu känns det lättare! Kvällens lilla utflykt blev en sväng till Torp i all hasst innan de stängde, allt detta stressande endast för att min underbara pojkvän ville ge mig ett par jätte fina jeans som jag tittat på länge men inte köpt. Dessutom blev det även en tröja och en body. Det finns INGEN som min Robin


Regnigt

Först och främst tänker jag bjuda er på en bild eftersom jag är så generös idag! Mohaha :)



Pissigt väder idag igen och jag är hemma efter en arbetsdag. det har gått sjukt bra att jobba idag och dessutom har tiden runnit på som tusan. Kan ju iofs bero på super goa arbetskamrater idag.

Iaf, jag har inte tänkt att göra speciellt mycket idag, ovanligt va? Haha. Ska iaf ställa mig och laga mat om en stund, så det är klart när Robin kommer och därefter ska han iväg och jobba igen och jag blir själv. Det kan vara skönt det också!

Igår drog jag bort till Sandra en sväng också, alltid lika trevligt och Sophia var där också :) Mina gulliga tjejer.

Nu ska jag nog ta en power-nap, lyssna på ösregent och drömma mig bort! Later babes.

When love takes over

Nu har jag precis käkat en bit mat, gott som tusan. Fast jag har en ful vana att tvinga i mig för mycket när det är god mat, då blir det inte riktigt lika gott efter. Sitter här nu med världens illamående av för mycket mat, haha.

Jag har även tatt tummen ur röven och duschat, det var en underbar känsla då jag verkligen kände mig som skunken själv innan. I morgon är det jobb igen, fast det gör inget eftersom jag är ledig hela helgen sedan, det ska bli riktigt skönt faktiskt. Lite paus, 3 hela dagar sitter aldrig fel.

Jag hade verkligen hoppats och önskat att vi skulle få nykeln till lägenheten denna veckan, det hade vart perfekt. Nu går älskling på semester + att jag som sagt är ledig 3 dagar. Vi hade hunnit greja som tusan då ju, men men. Det är bara att vänta, det är ju faktiskt bara lite mer än en vecka kvar nu, yeey.




So damn beautiful

Dagens

Det blir en Dagens idag, enjoy.

DAGENS KLÄDSEL: Älsklingens t-shirt, korta shorts, bh & trosor
DAGENS SMINK: Kör naturligt idag, alltså inget
DAGENS FRISYR: Hög toffs på huvudet
DAGENS VILL HA: Sooool
DAGENS KÖP: Energi dricka
DAGENS LÅT: John Farnham - You're the voice
DAGENS HUMÖR: Trött
DAGENS BEHOV: Kaffe
DAGENS BÄSTA: Älskling
DAGENS SAKNAD: Mamma
DAGENS DUMMASTE: Min huvudvärk
DAGENS FÖRVÅNING: Ingen, haha




Jag är lika grå och tråkig som vädret idag!

Världens segaste

Världens sömntuta är vad jag är. Idag gick jag inte upp ur sängen förrän klockan blev ett, var iofs vaken lite hit och dit under mrogonen, men inte så att jag orkade ta migg upp eller ens röra mig för den delen. Har haft någon konstig huvudvärk nu i 2 dagar, den vägrar ge sig, trots att jag nu har tagit 2 st ibumetin.

Det är min lediga dag idag, skönt. Jag har inte gjort något alls, utan bara försöka ta vara på min "egen-tid" som jag fått ha idag, dock är det inte det lättaste när man inte mår helt 100 %. Jag skulle verkligen behöva börja packa ner alla saker så smått, börja gå igenom vad som ska flyttas med, vad som ska slängas och vad som ska stanna kvar hos mormor&morfar. Jag känner bara inte att jag har orken för det idag, men i helgen är jag ledig så det får väl bli att jag börjar med det då.

Nu ska jag nog ta mig en kopp kaffe och en cigg, later babes!

P.s Jag saknar älsklingens armar omkring mig nu!


Solandes igenom livet

Då sitter man här vid datorn igen, inget liv, haha. Fast egentligen finns det nog tusen saker som jag skulle kunna göra istället för att sitta här, men jag orkar helt enkelt inte och det är ju inte direkt ovanligt heller.

Well, jag har iaf jobbat idag, kort dag igen, skönt det vill jag lova. Därefter satt jag med Malin på hennes rast och sedan solade jag 30 min, nice är det. Sedan kom mormor och hämtade mig, eftersom vi skulle till blom-affären och välja ut lite krukor och sånt där snyggt till lägenheten. Speciellt nu innan dom öppnar affären igen, annars tar ju sakerna slut, haha. Hittade faktiskt en hel del som jag tror kommer bli sjukt snyggt och dessutom passa bra ihop med inredningen. jag längtar jätte mycket hela tiden, men det är snart. Tiden går sjukt fort! Snart är det nog dags att börja titta på tapeter osv också :)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sedan duscha! Later babes.


Robin

Det finns ingen människa som kan få mig att känna mig så behövd och älskad som Robin.
Det finns ingen människa som jag hellre vill spendera mitt liv tillsammans med,
jag längtar tills vi flyttar och tills vi börjar vårt eget liv tillsammans, älskling.

Framtiden är våran, tillsammans är vi bäst <3





Vi lär känna varandra mer & mer, allt blir bättre & bättre.
De svårigheter vi kommer möta, kommer vi klara galant.
Jag vet det, jag tror på oss av hela mitt hjärta.


Lost

Goddagens. Har sovit ganska dåligt inatt och det beror förmodligen på alla tankar som snurrar runt i huvudet på mig. Jag skulle bara vilja fixa allting, lösa allt åt alla. Jag vet att jag inte kan göra något mer än att finnas till hands, men det är svårt att bara sitta och titta på när saker och ting förstörs, fan.

Iaf, idag ska jag jobba 16-21:15, det är chill. Dryga 5 timmar, de timmarna som oftast brukar gå väldigt fort. Funderar även på att sola innan eller efter jobbet, får se hur jag gör. Kanske ska vänta och ta det i morgon istället, hum.

Igår blev det som sagt bara en mysdag med älskling. Åkte förbi Sandra en stund på förmiddagen och sedan hälsade jag på Malin en sväng på kvällen, men annars var det bara mys. Det behövdes nog, jag tror vi behövde det.

Nu ska jag duscha och börja göra mig klar för jobbet, äta lite mat osv. Hörs sen eller i morgon mina vänner, puss.




Jag älskar dig av hela mitt hjärta, finns här <3


Söndag

Gårdagen har jag nog ingen som helst lust att prata om mer idag känner jag. Kan säga att det inte blev riktigt som planerat. Jag hade super trevligt på förfesten iaf och det räcker så.

Det är väldigt tråkigt att sånt här onödigt händer och jag lider av allt detta. Mår inte alls bra och jag önskar jag kunde göra något åt det, men det kan jag dessvärre inte.

Tack till alla mina fantastiska vänner som fanns där för mig, ni är guld.

Min ängel, allt kommer lösa sig och jag finns här! <3 Jag älskar dig. (Du vet vem du är)

Nu ska jag och baby krypa ner under täcket tillsammans, myspys. Hörs i morgon. Puss!

Fallens dagar

Goddagens mina vänner! Hemkommen från jobbet, hunnit sola och vila lite grann. Dessutom har jag hunnit städa rummet och gosa med baby. Nu ska jag hoppa in i duschen, för idag gör vi Trollhättan osäkert, ohjaaa.

Dagens: Paaaaarty för fan



God natt

Det har vart en lååång dag idag. Jobbat i lite över nio timmar, det gick visserligen väldigt bra. Tiden gick fort idag kändes det som och det är alltid ett stort plus. Därefter gick jag hem, tro det eller ej. Det var väldigt skönt att få sig en promenad idag, även om fötterna är helt döda efter dagens arbete. Älsklingen kom och mötte mig också, det gjorde saken mycket lättare.

När vi kom hem satte vi oss ute lite, skönt när det är sådär ljumet i luften. Mina kära tjejer dricker idag, allihopa också. Surt att man inte kan vara med, ska ju jobba i morgon också. Dock bara i 5 timmar och det ska bli skönt, därefter är det hem och göra sig i ordning för att sedan bege sig hem till Sandra för att börja suuuupa. Så tidigt som möjligt. Jag har ju hållt mig nykter i 3 helger nu också, pga jobbet.

I morgon kommer förmodligen ALLA vi tjejer vara samlade också, det ska bli så himla roligt verkligen! Fallens, here we come, haha.

Morgondagen: Förväntansfull

Nu ska jag lägga mig bredvid baby och sova! Natti natti.



Detta kommer bli ballt :)

Fairytale

Hemma i sängen igen, med datorn i knät. Eller ah, jag har faktiskt vart hemma ett tag nu. Siba var trevligt och vi alla fann vad vi sökte och fort gick det också. Det är inte ofta jag hittar något som faller mig i smaken så med en gång, men idag så, happy face på det. Därefter var det donken och sedan hem till Sandra för lite mys. Båda var dock väldigt trötta och sega, men sällkskapet är alltid nice.

Efter att älsklingen kommit och hämtat mig så har vi bara degat i sängen. Nu åkte han iväg, han skulle köra några people till Trollhättan, så han kommer väl en om stund.

Vi tog med oss massa gammla skolkataloger att bläddra i sedan, det blir nog massa med skratt och mys <3 Lite nostalgi över det hela.

Just det ja, jag köpte även med mig en väska, en tröja, trosor och nytt solpuder. Väldigt nöjd är jag :) Och såklart klänningen! Kommer bli riktigt nice. Nu längtar jag till helgen och i morgon ska alkoholen inhandlas också.
Slutsats: Perfektion




Detta är det ultimata..

Puss babes!

byebye!

Jag sitter här klar och väntar på tjejerna nu! Det tog inte lång tid för mig alls idag, skönt. Tycker egentligen inte om att greja mig sådär jätte mycket, okej för att det behövs ibland men ändå. Nu får vi iaf hålla tummarna för att jag hittar en fin klänning tills på Lördag.



Tidsfördriv! - Jag har tråkigt.

Det är nog inte annat än att det märks, uppdaterar aldrig bloggen såhär mycket annars, haha. Men nu fikc jag ett sms, dags att dra, puss babes!

Min prins

Det absolut vackraste en tjej kan få!
Jag är så lycklig med dig min prins.




Du är underbar och tillför all lycka jag behöver.
Att just jag haft sån tur är helt otroligt, älskade.



Slutsats: Jag älskar dig.

090716

Kort dag och det var nog tur det för jag var inte alls på jobb-humör idag. Lika trött som alltid och jag funderar fan starkt på att gå och kolla alla mina värden osv, för såhär har det inte vart innan. Iaf, nu är jag hemma och jag dricker min energi dricka som vanligt och bloggar lite. Dessutom snokar jag runt, det är alltid kul.

Ska snart hoppa in i duschen också, för runt 14:00 kommer Sandra & Sophia och hämtar mig, vi ska ju till Siba som ni vet. Därefter blir det Strandgatan med Beckis och möjligtvis några fler! (?) vi får se på det. Jag hoppas ju att Sandra & Sophia följer med en sväng.

Slutsats av dagen: Fullfart

Well, nu ska jag duscha osv. Hörs ikväll efter att jag kommit hem. Puss babes!




Dagens need
Bjuder på den extremt slitna bilden

Sängen lockar

Äntligen hemma igen! Det blev en lång dag iaf, först sola, sedan jobbet i lite mer än 5 timmar och därefter visade det sig att jag & älskling skulle hem till hans kusin och käka lite hämt-mat. Gott och trevligt var det iaf och det är väl huvudsaken, tror jag. Nu är jag bra trött också, ska faktiskt lägga mig under täcket med älskling nu.

Btw, saaaaandy lever du? Härmed efterlyser jag dig :D



Hör av er om ni sett eller träffat henne inom 24 timmar, hahaha.

I morgon är det jobb från 07:00-12:00, kort dag i morgon också alltså, skönt det. Därefter ska jag till siba med brudsen och sedan stanna kvar i Trollhättan för en cider eller två på Strandgatan med mina underbara tjejer där uppe. Det kommer bli en lååång dag, men mycket trevlig :)

Hörs i morgon, god natt babes!


Jobbet kallar

Nu har jag tillbringar hela min eftermiddag vid datorn med mitt älskade kaffe, woohoo.
Det är dags att duscha för att sedan bege sig till jobbet och sola och därefter jobba 5 timmar. Det ska nog gå bra! Jag längtar redan till ikväll, då man är hemma igen, haha. Ne nu ska jag inte vara så negativ :)

Älskling kommer och hämtar mig om 30 min, så jag får nog snabba på lite nu, förövrigt myser jag runt i hans mjukisbyxor idag, sweeet. Later babes!




Bjuder er på en egobild innan jag drar, dregla inte för mycket nu Sandra ;) Mohaha.

Livskamrat



Jag har funnit min prins, min själsfrände, min kärlek.
Varje sekund tillsammans med dig är underbar,
varje dag av kärlek får mig att växa tusen meter.
Att uppleva allt detta tillsammans med dig,
får mig verkligen att förstå innebörden av: "Jag älskar dig!"
Du ger mig så mycket mer än bara kärlek,
du ger mig hopp, tro och glädje varje dag.


Slutsats: Perfektion

Carpe diem

Min kära vänner, jag kan ärligt säga att jag inte vet riktigt vad som händer med mig. Jag är trött konstant. Det spelar ingen roll om jag sover 4, 8 eller 10 timmar, konstigt det där. Kroppen är förmodligen inte van vid att jobba. Välkommen till vuxenlivet Alexandra!

Well, idag är det jobb igen, men börjar 16:00 så det är lugnt. Väldigt skönt med bara 5 timmar idag också, det behövs. Ska sola innan jobbet också, har börjat komma in i det nu, så det inte bara blir som vanligt när det kommer till mig, att man solar en gång och skiter i det sedan. Nej, nu ska det bli färg på kroppen! Har redan hunnit med 4 solningar.




Här är man ganska brun, Beckis & Jag i Thailand -08.


På tal om Beckis, hon fyllde år för nån vecka sedan, jag jobbade då och har inte riktigt hunnit med att åka upp. Har haft alldeles för mycket jobb det sista! Så i morgon efter jobbet och siba trippen så ska jag hälsa på min tjej, säga grattis och ge hennes present. Det ska bli nice :)

Siba skrev jag, ah i morgon efter jobbet åker jag, Sandra och Sophia upp till Trollhättan för lite shopping. Ska köpa en klänning till Lördag, det blir kul. Har ju mina nya klack-nit-skor som jag fått av älsklingen, samt mitt nit skärp som jag ska ha på mig. Så egentligen spelar klänningen inte så stor roll, det kommer bli snyggt ändå! Haha.

Later babes!

Mitt sätt

Ikea-vistelsen var kanon bra och vi fick med oss allt hem som vi behövde. De resterande grejerna köper vi när vi flyttat in, åh vad jag längtar nu. Det kommer bli så himla bra.

Efter Göteborg åkte jag hem till Sandrahjärtat en stund, kände att hon behövde det och dessutom behövde jag det också, min drog, haha. Det blev dock bara en snabb visit eftersom vi behövde åka hem och lasta ut alla saker och så vidare. Efter vi gjort det drog jag hem till Malinbabe på en kvällsvisit med cigg och skitsnack! Välbehövligt och mycket trevligt, så mycket vuxenpoäng på oss just nu också, haha. Dessutom, missa inte hennes dans-pass som hon kommer börja hålla på gymmet.

I morgon är det jobb igen, ända fram till Lördag! Då är det fallens och massa med suuuuup med töserna mina. Kommer bli kanon :)

Nu ligger jag och babe i sängen och ska nana! Han är sexi sexi, så att säga.

Puss & godnatt.

ikea

Urk, så känner jag mig idag. Är helt trött och sliten, känner mig inte på humör för något och jag börjar seriöst fundera på om det är något fel på mig. Jag är trött JÄMT.

Iaf, gick upp runt halv tolv idag, inte illa ändå. Om man ser till att jag är ledig och hade kunnat sova hur länge jag velat. Fast det hade nog blivit längre om mormor inte kommit in och väckt mig, morr. Jag har iofs inte hunnit göra så mycket mer än äta frukost, plocka undan lite på mitt otroligt skabbiga rum och druckit mitt kaffe. Jag får nog hoppa in i duschen snart tror jag, ska ju åka till ikea med älsk idag. Dessutom tror jag nog att jag blir piggare av en dusch och lite fräscha kläder på mig. Det återstår att se.

Igår kväll drog jag hem till Sandybaby, det blev en intressant vistelse då hon både färga och klippte håret. Malin fick äran att klippa hennes lugg och jag är väldigt intresserad av resultatet :) Drog lite innan det var klart, men det såg mycket bra ut så långt iaf.



Later babes!

Ny design

Jag skriver med glädje igen när jag inser att min design är förnyad. Det är kul med lite förändringar ibland, vad tycker ni? Det är självfallet Malin som hjälpt mig och det tackar vi för <3

Jag har jobbat hela helgen lång och jag är helt dööööd nu kan jag lova. Man brukar aldrig behöva jobba Måndag efter att man jobbat helg, men då jag går rader för flera olika så blir det så. Idag efter jobbet bestämde jag och Malin oss för att traska hem till henne i spöregnet och ta oss en kopp kaffe och lite mat, tack för det gumman. Alltid lika trevligt.

När älskling sedan kom och hämtade mig var jag så trött så jag valde att vila i "30" min. Haha, det blev till 2 timmar, fast jag behövde det nog. I morgon är jag ledig iaf, det ska bli otroligt skönt. Jag ska slappa som tusan och runt fyra tiden åker vi till IKEA, det ska bli mys.

Nu blir det mat, dusch och sedan bort till min kompanjon i Göta :) Later!

Jobb, jobb & jobb

Hello! Jag har vart vaken ett bra tag faktiskt, tro det eller ej. De ringde från posten och sa att soffan var påväg runt nio. Vid halv elva ringde det och då var den här, tror ni jag blev glad eller? Jodu, den är riktigt snygg.

Så jag har faktiskt hunnit med ganska mycket idag, käkat frukost (för en gångs skull), gjort kaffe, duschat, bytt om och givetvis hunnit sitta en del vid datorn, perfekt morgon innan jobbet. För nu runt två börjar jag, suck. Ska jobba hela helgen lång verkligen, inga roliga tider heller, men så är det. Verkligeheten kommer ikapp förr eller senare.

Ne, nu måste jag borsta tänderna och packa väskan, älskling kommer och hämtar mig om 10 min.

Puss!

He's my soulmate



Titta vad min älskling kom hem med igår!

Det finns inga ord som kan förklara hur mycket jag verkligen uppskattar honom.
Allt man gått igenom, alla svek, alla lögner osv, är så VÄRT, för att hitta prinsen.
Jag har hittat min, Robin, du är allt.

regning dag

Vad segt det är idag, detta vädret gör det inte lättare. Jag vill ha tillbaka solen och värmen :)

Sitter här med datorn i knät och kaffet i fönstret, det är gott. Känns faktiskt skönt att ha en dag för sig själv och bara fundera och slappa. Inte göra sig i ordning osv, det gillar vi. Jag är den typen av person som behöver min egen tid också, jag älskar det. Fast nu saknar jag faktiskt min älskling, hur mycket som helst också.

Later!

I've found him

Gårdagens visit på Ikea blev så himla bra. Dock var vi så himla stressade och hade endast 2 timmar på oss, ni vet att det inte räcker för en runda där? Seeegt. Vi fick iaf med oss massa grejer hem och jag är nöjd med det som fan. Mina ideér bara spirar hela tiden och nu har jag börjat notera lite grann, så att jag inte glömmer av. Troligtvis så åker vi igen på Tisdag i nästa vecka, då är jag ledig nästa gång. Då kommer vi att handla resten av grejerna som fattas, så har vi allt sedan.

Ska beställa vårt köksbord idag också, som vi tittat ut och funderat på. Vi har inte hittat något bättre och nu känner vi verkligen för det. Soffan som vi köpt kommer nog hem i morgon eller början på nästa vecka också, ska bli nice. Jag längtar verkligen sjukt mycket tills vi kan börja inreda osv, det är min grej.

Well, det kommer nog bli ganska mycket snack om lägenheten nu ett tag framöver, men det är för att jag är så exited ju.

Idag är min lediga dag också, så himla skönt. Låg och sov till halv ett ungefär, det behövdes nog. Planerna för idag är bara slappa och sedan ikväll så ska jag bort till Malin och jimmy och hälsa på, det blir trevligt. Måste ju se hur dom fått det i sin lya nu :)

Later! Puss

Det går bra nu

Oh lord, det är alldeles för mycket för mig nu i dessa dagar. Man skulle ju kunna säga att jag är alldeles för bortskämd, för såhär mycket jobb har jag då aldrig stött på, haha. Fast det är bra och det är dessutom väldigt välbehövligt nu. Pengar rullar in som de ska, mohaha.

Ja vad kan man delge er då? Well, det händer ganska mycket nu faktiskt. Jag och babe får ju vår lägenhet den 1:a Augusti, så det är mycket som ska fixas innan dess och vi har redan börjat. Jobbar jag inte så är jag engagerad i det. Vi har beställt världens snyggaste soffa nu också, kommer bli såå snyggt. Jag LÄNGTAR.

Är ganska nyss hemkommen från jobbet också, kort dag idag. 5 timmar bara och det är skönt som tusan, dessutom gick det fort. Jag trivs iaf mycket bra på mitt jobb.

Idag är det ikea som står på schemat, vi ska inhandla så mycket vi bara kan idag, så att det bara är att sätta igång med inredningen så fort vi får våran fina lya. Vi jobbar ju så mycket och olika hela tiden, så vi får passa på när tiden ges.

Har träffat mina kära goa vänner en del sista tiden också, det behövs alltid <3 Ni lyser upp min vardag tjejer.

Ne, nu kallar duschen tror jag! Puss

Sunshine

Ojoj, förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen! Såg att det är över en vecka sedan det hände något här. Well, jag kan ursäkta mig med att jag har jobbat och dessutom njutit till fullo av denna underbara värme som är.

Jobbet då, det går faktiskt helt okej och jag trvis bra. Dessutom börjar jag komma in i det mer och mer, självklart kommer det dröja innan jag kan allt och klarar mig själv, men det är inte så konstigt. Jag är nöjd över min insats hittills och jag tror bara det kommer bli bättre! Sweet.

Sedan denna underbara värme, jag älskar det verkligen. Det finns inget bättre och helst av allt hade jag velat ligga ute vid havet och sola och bada hela tiden. Dock går det inte pga jobbet. Det har iag blivit en del solande och badande med vänner och min fina pojkvän, så jag är nöjd.

Idag är jag ledig och har bara njutit av det till fullo, helt underbart. Senare idag när min prins är hemma från jobbet så ska vi åka till Trollhättan och inhandla matbord och även en bikini till mig (om det finns ngn fin, det är sjukt utplockat).

Jag har märkt att mitt "ha"- och shoppingberoende bara blir större och större, INTE bra! Haha. Beställde hem lite saker igår också, dessutom är mina andra skor påväg nu, dedär svarta pumpsen jag visade för ett tag sedan, längtar. Jag måste sluta handla saker nu! Pronto.

Later :)

RSS 2.0