Störande

Nu är vi bara hemma en snabbis och vänder i princip, ska snart iväg till Trollhättan och köpa vårt fina matbord, vi har hittat ett på Em möbler nu i svart och vitt, skit snyggt. Tror också att det kommer passa ganska bra in i lägenheten.

På tal om det, vi åkte ivrigt till GEKÅ i morses för att hämta nycklar osv, så att vi kunde börja flytta, men icke sa nicke. Eller ah, vi fick givetvis nycklar och allt sånt, men fyfan vad dåligt skick lägenheten var i, helt ras. Vi blev väldigt besvikna och dessutom kändes den ganska mycket mindre än ritningen, men jaja. Den komemr bli super fin nu när vi valt ut tapeter och allt sånt. Nu ska vi bara vänta på att den blir tapetserad och målad, vi fick nytt överallt! Vilket var väldigt behövligt :) Så det är nice, tråkigt att det drar ut på flytten bara, men det är ju ingen idé att börja flytta dit saker när det ändå ska fixas och donas. Badrummet är det enda vi får fixa själva och det är inga större problem.

Vi tog en ganska vågad tapet i hela vardagsrummet, tror det kommer bli snyggt :) Sedan brunt i sovrummet, hur fint som helst och vitt i både kök och hall. Jag längtar nu! Orkar inte vänta mer ju, haha.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0