Förlorad

Det gör så ont i hjärtat varje gång jag tänker på hur det blivit, ♥


Onsdag

Goddagens alla fina :) Här har vi haft en "tvättar-morgon" och jag har sprungit upp och ner med kassar utav tvätt. Dock känns det riktigt skönt nu när det är färdigt. Världens bästa morfar och världens bästa bror har vart här och haft koll på Lovisa under tiden :)

Nu sover lill-tjejen gott, hon har lekt för fulla muggar idag! Vi fick nämligen hem hennes nya leksaker från Go'boken idag och de gillade hon skarpt.



Funderar på att ta tag i städningen här hemma, dock har jag ingen lust alls. Får se hur det blir med det idag, haha. Man kan faktiskt inte alltid orka ;)


Nytt in

Lite komplitering i Lovisas garderob:



2 st pyjamas



Leggings, tyllkjol & mössa :)

Inge fel alls

Läkarna hittade inget fel, SOM VANLIGT. Har nu gjort en rad olika prover + lite andra grejer, hur kan det fortfarande vara lika illa och ändå hittar dom ingenting alls? Börjar bli riktigt less på detta, det är kass. Nu är iaf en remiss till näl skickad, så det är bara att fortsätta hoppas.

Malin & Bror min var barnvakter under tiden jag var iväg, sötaste. Hade blivit lite problematiskt att ha med Lovisa. Hon hade iaf vart hur snäll som helst. Det är andra gången jag lämnar henne till någon annan, (förutom mig&robin) första gången var till morfar när jag flyttade och han hade ju träffat henne varje dag sedan hon föddes så det var inga problem. Hur som helst så hade hon vart jätte snäll iaf :) Gilla.

Nu sover hon för natten och jag sitter här med en kopp kaffe och försöker slappna av lite. Det är så himla mycket hela tiden så man hinner knappt varva ner! Fast kan inte påstå att jag inte gillar det :) Hehe. Full fart är bäst! Det är ju då dessa små stunder uppskattas så mycket mer.


Tisdag

Usch, jag börjar bli riktigt nervös nu! Ska nämligen till läkaren idag angående min mage och jag hoppas och ber med allt jag har att de hittar något idag. Det är hemskt att ha det såhär och jag önskar inte ens min värsta fiende detta elände :)

Våran morgon/förmiddag då, den har bestått utav massa gos, en del kaffe för mamman och lek i babygymmet. Lovisa har vart ganska kinkig de sista dagarna, vet inte vad det kan bero på? Kanske är hon för bortskämd? Hon vill nämligen inte ligga själv, alls. Det är ganska påfrestenade vissa stunder som när man tex behöver gå på toa eller greja med annat. Får hoppas att det blir bättre snart :)

Idag är Marika i Edet också :) Så ska passa på att krama massa på henne sedan! Me like ♥


Måndag

Hallå Måndag :) Redan ny vecka och nya tag, kasst väder idag och det är tråkigt som tusan. Lillan sover middag och jag dricker mitt kaffe, tänkte att jag också skulle vilat men det blev aldrig så och nu är det förmodligen försent. Lovisa lär vakna vilken minut som helst :) Inatt har jag sovit sjukt dåligt, har en tendens att vakna runt 4-5 varje natt, trots att Lovisa inte gör det längre. Fast det kanske sitter i sedan hon gjorde det?

På något konstigt vis så är jag alltid pigg runt den tiden också, när jag sedan väl somnar om så är jag jätte trött när jag vaknar, segt. Dom nya sovrutinerna för lilla tjejen är 18:30-07:00 ungefär, tacksamt? Svar ja. Ofast efter att hon vaknat och fått mat så brukar hon dessutom somna om igen till runt nio tiden, så jag kan ju inte annat än vara nöjd över dom tiderna.



Älskade unge ♥

Det var otroligt skönt att få hem henne igår igen! Träffade henne faktiskt på lördagen också, då hon och pappsen var här en sväng, men ändå. Det har vart tomt utan henne och det gör ont i mig när hon inte är här. Det är ju här hos mig hon ska vara känner jag, min lilla skrutt. Det blev iaf världens leende när hon kom innanför dörren och då smälter man, som tusan.


Min älskade lilla ängel

Ooh, det är så kul med paket! Allt var jätte fint och det jag beställt till mig själv satt kanon bra, aaah det är lycka. Nu är helgen säkrad med kläder iaf, känns bra :) Nu ska vi se till att ha riktigt roligt också, en gång om året smäller det i Edet, så det är ju bara att gå all in!

Jag är fundersam över Lovisa bara, hur ska hon överleva ljudet? Robin har erbjudit sig att ha henne hela helgen, men jag vet inte om jag klarar mig utan henne en HEL helg? Shit.. Fast sedan måste jag väl tänka på vad som är bäst för henne också, allt oväsen är väl kanske inte så bra när hon ska sova. Robin ville ändå inte gå ut och jag har sett fram emot Edet-natta länge nu. Förra året var jag ju med barn, så då blev det inget.

Vi får väl se hur vi gör, vad Robin säger osv..





Förr eller senare måste vi ju ändå börja med varann helg, men jag vill verkligen INTE det. Jag blev inte med barn för att jag skulle ha delad vårdnad, jag födde henne för att jag vill vara med henne ALLTID ju, en familj. Esch, nu ska jag inte sätta igång, blir bara ledsen!


Öppna förskolan

Idag klev vi upp innan åtta, inte likt oss här i detta hemmet. Dock kändes det faktiskt väldigt skönt att vara uppe i tiden för en gång skull och herregud vad mycket mer man får gjort. Dessutom sov Lovisa mycket bättre middag eftersom hon då gick upp tidigare, kanske borde börja med det faktiskt.

Vi har iaf vart på öppna förskolan idag tillsammans med Camilla & Naemi :) Det var mysigt och roligt att få träffa lite andra föräldrar och barn. Absolut något jag ska göra fler gånger med min lilla tös. Kul sedan när hon blir lite äldre och kan krya omkring också, längtar ♥

Nu ska jag gå en sväng igen tänkte jag! Fick gått en liten promenad förut eftersom Lovisa somnade i vagnen, ville inte väcka henne. Dock somnade hon på riktigt här hemma igen ändå sedan. Hur som helst, en sväng förbi nöjsebutiken blir det iaf, h&m varor har kommit :) skoj!

Later :)


I bealived in you

"Allting kommer ikapp förr eller senare" och visst är det så. Det har gått så himla fort med allt, alla förändringar som har vänt mitt liv upp och ner och människor som skulle finnas här alltid, bara försvann. Det kanske inte är så konstigt om man inte är på topp? För Lovisas skull är jag hela tiden stark och visar inte vad jag känner för det mesta, fast det håller ju inte heller i längden.

Det är först nu som allt har kommit ikapp mig, NU. Det är ganska sjukt, vad har jag gjort innan? Förträngt alla känslor och låtsats att allt har vart bra. Ibland kan jag bli så himla ledsen och besviken på mig själv för att jag gör såhär, för jag vet ju med mig själv att det bara bli värre ju längre tiden går.

Jag önskar att jag kunde sätta ord på varenda liten känsla jag har i kroppen och bara prata ut med alla inblandade om vad jag känner och tycker. Dock tänker jag inte göra det! Jag ska bearbeta detta själv och hitta en lösning som passar bäst för mig själv, jag måste sluta tänka på alla andra i första hand. Det är ju faktiskt mig det handlar om denna gången och jag ska fixa detta.

Grejen är ju den att en olycka kommer sällan ensam och det märker man. För det har inte bara vart allt mellan mig och Robin, utan så himla mycket mer vid sidan om. Eller kanske inte vid sidan om egentligen, det har ju med saken att göra fast ändå inte. Åh, jag vet inte hur jag ska kunna förklara mig!

Sätter punkt här, behövde skriva av mig lite bara..

Mammas skatt :)

img_3480 (MMS)

Mammas skatt :)


God morgon

Idag är en mulen dag och det innebär att jag inte ska göra speciellt mycket faktiskt. Tänkte bara vara hemma idag och mysa med min lilla tjej, plocka ordning lite och kanske rensa bland mina skor. Får väl se :)

Har inte så mycket mer att tillägga just nu, ska käka upp min frukost och sedan göra mig en kopp kaffe :) Gott är det!

Så sött

Har ju totalt glömt bort att visa!

Titta vad fina Malin kom med till Lovisa:



En nalle som man värmer eller kyler ner och sedan använder. Jätte bra längre fram om Lovisa skulle ha ont i magen eller liknande, hur fint som helst! :)



Tack fina vän ♥


Feels like heaven

Då har snart denna dagen med passerat, det går så fort. Har iaf haft en riktigt bra dag, dock väldigt trött och hängig men vad gör det. Om dryga en timme kommer mormor och morfar på besök också :) Ska bli trevligt, dom har nämligen vart i Danmark i 2 veckor så jag saknar dom allt.

Medans jag väntar tänkte jag mysa ner mig i soffan och kika på ett avsnitt utav Gossip Girl, som jag längtat. Släppte alla serier osv när jag fick Lovisa. Nu har jag tiden igen, känns bra :) Får kika ikapp lite.

Later!

Bild från igår :) Idag har vi vart ute och...

img_3517 (MMS)

Bild från igår :) Idag har vi vart ute och gått en liten sväng och så passade vi på att hälsa på Malin :) Henne fick vi med oss hem och käkade lite lunch! Därefter kom min mamma på besök tillsammans med mina småsyskon ( som förövrigt växer så det knakar) och drack en kopp kaffe! Nu ska vi mysa innan det är dags för lillan att sova :)


Nytt in





Allt ifrån Gina Tricot :)
Det anlände i fredags och har inte hunnit använda det ännu,
när jag gör det ska ni få se bild hur det sitter på :)

Är iaf nöjd!


Mysig dag

Då är vi hemkomna, fick handlat, gått en liten sväng och även hälsat på världens bästa bror :) Fina dag! Vädret såg ut att bli kasst i morse men sprack upp ganska fort, så det har vart riktigt gott ute. Lite blåsigt, men man kan väl inte få allt? Haha.

Lovisa ligger i babygymet här bredvid mig och drar i sina leksaker :) Emellanåt skäller hon lite och sedan smakar hon på dom, haha. Hon är för söt min lilla tjej, väldigt stolt mamma.

Nu ska jag göra mig en kopp kaffe och dega lite :)

Måndag igen

Ojoj, idag sov Lovisa ända till tio, vilken härlig överraskning. Nu är jag pigg och utvilad, bättre blir det inte! Så himla skönt när man får sova, tror både jag och hon behövde det inatt :) Kunde dock inte somna igår när jag la mig, vred och vände mig i säkert 1 timme innan jag slockna.

Iaf, idag är det Måndag och ny vecka! Vi har inga som helst planer för idag och knappt för resten utav veckan heller för den delen och det känns faktiskt skönt. Funderar på om vi ska ut på en liten promenad efter att jag duschat och fixat mig, får se :) Bara det inte börjar regna, så trist väder ju.

Later :)

Oj vad vi har gosat idag :) Så himla under...

img_4858 (MMS)

Oj vad vi har gosat idag :) Så himla underbart att ha henne hemma igen! Vill aldrig vara utan henne egentligen, men robin måste ju också få träffa henne.. Nu ska jag sova faktiskt, i tid för en gång skull :) God natt på er!


Prinsessan igår innan hon åkte iväg med pa...

img_5142 (MMS)

Prinsessan igår innan hon åkte iväg med pappa! Nu saknar jag henne alldeles för mycket så jag ringde precis hem henne :) Äntligen, det är så svårt att vara utan. Lilla tjejen <3


Fina dag

Nu har precis världens bästa Marika vart här och druckit en kopp kaffe med mig :) Härligt att få träffa henne emellanåt, blir ju inte så ofta när hon bor i Vänersborg! Man får ta till vara på tillfällena ♥

Nu ska jag göra något åt mig själv och sedan kommer tjejerna hit, så ska vi käka lite och umgås :) Me like! Under förmiddagen har jag hunnit med att både diska och dammsuga, det går undan när man väl är igång. Dessutom känner man sig så nöjd när man är färdig. Så nu kan jag ta ledigt på riktigt med gott samvete ikväll! :)



Vackra ♥ Lovisa, Marika & bästa bror på Lovisas dop!

Lördag

God morgon :) Nu sitter jag här och käkar mackor, dricker juice och väntar på att kaffet ska bli klart :) Idag vaknade Lovisa halv nio, så jag lyfte in henne till mig som alltid, så gosade vi lite och nu har hon fått i sig lite gröt och blåbärspuré! Dessutom har hon fått sig ett gott bad och ligger nu i sängen igen, det tar på krafterna att morgon-gosa och sedan bada!

Hoppas att hon vilar sig en stund så att jag hinner käka och duscha :) Vi får väl se! Senare i eftermiddag kommer Robin och hämtar henne, han ville ha henne över natten igen. Så jag blir barnledig en dag denna helgen också, det är tomt när hon inte är här. Jag får försöka sysselsätta mig! Förstår ju att han vill träffa henne och umgås med henne när han kan och har tid! :)

Ne, later :)

God morgon :)!

img_9016 (MMS)

God morgon :)!


Go´boken

Nu har jag beställt ett litet start-paket till Lovisa :)



Så hon har något att stimulera sig med :)
Tråkigt att bara ligga i babygymmet och inte ha något att pyssla med, tänker jag.

Detta var välkomstpaketet från Go´boken, 0 kr.
Man betalar dock portot, så 59 kr :)
Perfekt!


Lovisa




Jag andas för dig, min älskling


Regniga fredag

Jag kan ju säga att kaffet räddar denna morgonen, fy tusan vad trött jag är! Vädret gör det inte direkt lättare, skulle helst av allt vilja ligga kvar i sängen fortfarande, men lilla tjejen vaknade kvart i nio och då är det bara för mamman att gå upp, hehe.

Vi har käkat lite gröt tillsammans och idag smakade det gott :) Provade majs & potatis puren i förrgår och det var ingen höjdare alls tydligen, hon satt och spottade ut allting. Knasigt :)

En dusch hade vart bra, får se när Lovisa somnar igen så jag kan ta mig en och förhoppningsvis bli piggare. Vid tolv har jag tvätt-tid också, känns rätt segt. Hoppas på att bror min kan komma och hjälpa mig med Lovisa bara, annars blir det inget. Det är kasst när man har tvättstuga och inte en egen maskin, för jag kan ju inte direkt springa upp och ner med Lovisa under armen och massa tvätt, haha.


All I need is you

Idag är ingen bra dag, trots solsken nästan hela dagen. Har vart otroligt trött, seg och orkeslös, börjar jag komma in i en kass period kanske? Känns lite så faktiskt, jag får rycka upp mig helt enkelt.

Nu sitter jag här med min 5:e kopp kaffe för dagen, precis målat naglarna och hoppas att tjejerna tänker ploppa in idag! Cause I need them ♥

Har tagit mitt förmodligen svåraste beslut på mycket mycket länge och än vet jag inte om det är rätt eller inte. Tiden lär utvisa det och om klumpen i magen släpper eller inte märker jag nog också snart! Just nu känns det otroligt tufft iaf, men det ska det nog göra.. Det var ju inte mitt val att göra

Vet att jag pratar i gåtor, men det får vara så faktiskt. Ingen lust att dela med mig utav allting här, iaf inte nu! Behövde bara få skriva av mig lite!


Du gör allting så mycket enklare min lilla...

img_2788 (MMS)

Du gör allting så mycket enklare min lilla prinsessa! Vad vore jag utan dig? <3


Bissar på väg?

God förmiddag :) Vi började morgonen med lite gröt och därefter tog vi oss en liten promenad. Det var riktigt skönt faktiskt och jag tror att Lovisa behövde det :) Hon har vart lite kinkig igår och idag, vet inte riktigt varför men då hjälper vagnen. Nu sover hon gott dessutom! Funderar på om det är tänder på gång eller om jag bara haft det på tok för lätt hittills, haha. Vi får väl se, tiden lär utvisa. Dock har hon börjar tugga på allt hon får i munnen, så det är väl ett tecken på bissar? :)

Nu sitter jag och njuter utav en god kopp kaffe iaf och efter det ska jag sätta igång och städa lite. Tror att det får bli en storstädning, för annars blir det ju lika skitigt igen efter bara ett litet tag, jobbigt.



Min fina skatt ♥

...


Inspiration

Jag ångrade mig i förmiddags, tog på Lovisa kläder och gick en sväng med vagnen! Därefter gick vi hem till Sophia med en liten blomma för att se hur hon fått det i nya lägenheten :) Riktigt fint btw!

Sedan drog vi med oss henne och gick hem till Malin utan inbjudan, det är spontant och vi gillar't :) Hade inte vart hemma hos henne på år och dar så jag ville se hur hon fått det också! Inredning är ju min grej och jag älskar att inpireras :) Dom har det så fint båda tjejerna, galet.

Fick syn på mega fina tavlor som Marika gjort själv, så jag var tvungen att skicka iväg ett sms och fråga vart mina var någonstans? Haha.. Så himla fina, vill med ha! Duktiga & händiga tjejen, jag önskar faktiskt att jag var lite mer pysslig av mig, tänk vad mycket fint man faktiskt kan göra själv med grejer som man redan har hemma.

Jag får väl börja prova mig fram lite :) Oftast är det inpirationen som tryter längs vägen.


Confused

Förvirrad som få, detta är orättvist..
Det är inte jag som ska känna såhär!

Jag vet inte hur jag ska tänka, känna eller vara just nu. Har kommit in i en jobbig period känner jag, vad gör man? Följer hjärtat och tar dagen som den kommer, eller? Det är svårt.

Onsdag

Igår fyllde som sagt Malin 21 år, det firade vi med tacos och tårta här hemma hos mig :) Det blev faktiskt väldigt trevligt, precis så som det ska vara!





Bilder lånade utav Malin :)!

Nu sitter jag och käkar lite frukost, har alltid så svårt för att trycka i mig på morgonen, det tar stopp! Usch :/ Idag har vi inga planer alls faktiskt och det känns ganska skönt, med tanke på att jag har ett helt diskberg att ta tag i och dessutom får jag köra igenom med dammsugarn idag igen :) hehe!

Later :)

Finns det något härligare än att vakna upp...

img_1376 (MMS)

Finns det något härligare än att vakna upp med ett sånt här leende? :) Mysiga lilla tjejen <3


Hipp hipp HURRA

Icke att förglömma, idag fyller Malin 21 år :)
Så massor utav grattis till henne ♥




Tisdag

Vart tar timmarna vägen? Idag har vi mest gosat hela dagen, jag & Lovisa. Sedan drog jag över en sväng med dammsugaren, det behövdes kändes det som. Fattar inte vart all skit kommer ifrån? Det går så fort.

La Lovisa i babygymmet medans jag dammsugade och idag gillade hon det, hon låg där och pladdrade som tusan med sina små gosedjur som hänger över. Dessutom gillar hon att rycka i dom stackarna, haha. Känns bra att jag börjar vänja henne vid att ligga lite själv, för annars hinner jag ju inget. Har skämt bort henne en del, men det får bli lite ändring på det nu.

Sedan funderar jag även på att köpa en gåstol och en hoppgunga, som jag tidigare nämnt :) Får se när det blir av bara! Hade nog vart kul för henne tror jag :)

Ne, nu ska jag dricka lite kaffe!

Lite nytt

Jag är supernöjd:



Raggsockar & Uggs :) Rosa såklart.



Gosig kofta :) Lite längre modell!



Leggings & Tröja..



Ljusrosa cardigan :)



Klänning & strumpbyxor :)

Nu är även Lovisa redo för hösten & vintern :) Känns skönt att hennes garderob är hyfsat påfylld nu, det behövdes!

Måndag

Måndag och riktigt tråkigt väder, man känner sig alltid så trött och hängig då. Vi har vart ute på en liten promenix och gjort lite ärenden iaf, så frisk luft har vi fått. Nu ligger Lovisa helt slut och sover, skönt för henne. Jag hade kunnat tänka på att göra detsamma, men det är ingen idé, blir bara ännu mer trött då!

Nu har Lovisas nya kläder iaf kommit, strl 74 tog jag ju och de är ganska stora faktiskt. Fast så fort som hon växer så passar de nog perfekt nu framåt hösten/vintern. Hoppas det iaf :) Ska visa er strax!

Om ett litet tag får vi besök utav Malin, trevligt värre :)

Söndag

Har inte suttit vid datorn sedan i Torsdags typ, galet! Det känns faktiskt riktigt skönt på något konstigt vis, haha. Man blir så himla fast, även fast man kanske inte ens har något speciellt att göra, men man trillar in på olika sidor hit och dit.

I fredags hade jag folk här hemma och Lovisa var hemma hos Robin. Det blev en riktigt lyckad kväll, från start till slut. Och när slutade det, jo klockan sex på morgonen, ganska sjukt. Hur som helst så blev det en riktigt debut för min del och jag kan inte annat än att säga att jag hade det så sjukt jävla roligt. Fina vänner, god dricka och grym musik.

Lördagen bestod utav att städa, sova och gosa massor med min lilla tjej som jag saknade galet mycket när hon var borta. Man är så fäst vid varandra ♥ Alltid gott när hon kommer hem i tryggt förvar hos mamma, haha! Dock är det bra att hon & R får kvalitet tid tillsammans när tillfället ges.

Idag har vi vart hos Camilla, Jesper & Naemi hela dagen :) Jag har blivit fin i håret igen, Camilla rakade sidecuten och satte i mina extensions. Jag är super nöjd, som alltid när jag vart hos Camilla! ♥ Grym tjej, grym frisör och en fantastisk mamma! Bättre blir det väl inte?

Ikväll kommer tjejerna hit för lite balkong-mys :) Saknade det igår, hehe!

Min lilla skatt tidigare idag :) Vi har um...

img_4605 (MMS)

Min lilla skatt tidigare idag :) Vi har umgåtts med underbara Malin nästan hela dagen, det gillar vi! Camilla & Naemi kom även förbi en sväng, riktigt mys :) Hon är så fin lilla dockan! Roligt när både hon och Lovisa blir lite äldre så att de kan leka ihop :)!


Torsdag

Oj vad vi har sovit idag, enda till halv elva :) Det var inte fy skam faktiskt, dock kan det bero på att hon vaknat 2 gånger inatt vilket inte är vanligt. Hon sover ju annars från halv sju till sex, får mat och somnar om till nio. Hon har ett sovhjärta utav guld, precis som sin mamma ;) Fast jag är väl medveten om att det kan ändras, så jag njuter för fullt.



Nu ska vi få besök utav Malin :) Lite lunch och mys, vi gillar't! ♥

Senare i eftermiddag kommer min bror också, nu var det alldeles för många dagar sedan, så det ser vi fram emot också :) Dessutom tänkte jag försöka sno åt mig en tvätt-tid och passa på att tvätta idag, för det behövs! Får se om jag lyckas :)

Förresten, det slog mig när jag skrev rubriken, att det är ju för tusan helg igen snart? Fattar faktiskt inte hur fort allt går, det är väl för att man har saker att göra hela tiden..

Lovisa




Titta vad finaste anna kom med :) tusen ta...

img_0896 (MMS)

Titta vad finaste anna kom med :) tusen tack igen vännen!


Nakenfis

Goddagens :) Jag har haft en riktigt produktiv morgon här hemma! Vi startade dagen med var sin tallrik gröt, fast Lovisa åt ju såklart inte upp allt ;) Därefter började plocka ordning lite och sedan gav jag min lilla pärla ett bad i hennes nya badbalja, det gillar hon. Därefter lät jag henne ligga i babygymmet naken en stund och gissa om hon njöt? La såklart ett underlägg under ;) Tur var väl det, för visst skedde det olyckor, men det hör ju till.



Mammas lilla nakenfis ♥

Därefter gav jag henne mat och sedan somnade hon! Då passade jag på att ta mig en dusch, fixa mig och allt sånt där. Jag hann även med att diska innan hon vaknade igen, sedan drog jag fram dammsugarn och fick det gjort också. Så nu är det rent och fint här hemma igen :)

Man hinner med mycket om man bara vill :) Nu kommer alldeles strax Anna också, det ska bli trevligt!
Vi hörs :)

Inredning

Lite nytt i hemmet:



Glasburkar som jag pimpat själv med lite snöre och ettiket :)
Kaffeburk, inflyttningspresent ifrån mormor och morfar :)



Närbild :)



Länge suktat efter dessa, så himla praktiska och dessutom fina :)



Vinställ till box-vin :)



Köksrulle-hållare :)

Det mesta kommer ifrån Mysiga hem :)

Tisdag

Idag var vi på BVC :) Min lilla-stora tjej väger nu 7710 gram och är 65 cm lång. Det är helt galet hur fort det går, men nu pekar kurvan inte rätt upp i taket längre, vilket ju faktiskt är ganska bra. Den är mer jämn nu och det var bra sa BM :) Nöjd och stolt mamma!



Efter vi vart där så gick vi hem till finaste Camilla & lilla prinsessan Naemi. Vi skulle ha klippt min sidecut, men lilla Lovisa var inte alls på bra humör idag så det resulterade i att vi satt och fikade istället. Fast vad gör det? Hur mysigt som helst ju :) Alltid härligt att kunna sitta och snacka bebissnack, hehe. 





Sessorna ♥ Bästisar redan? Jajjemän :)

LOW HARDY BOOT, WARM LINING

Jag SKA ha dessa bootsen! Det finns ingen annan utväg, KÄR.



Så snygga och precis min stil, sådana som jag letat efter!

LOW HARDY BOOT, WARM LINING - 1400 kr.

Dock ganska dyra, men det är ju en rejäl sko, så man får ju räkna med det. Dessutom har jag faktiskt inte unnat mig själv något på väldigt länge, så det kan jag vara värd, haha! :)

Måndag

Idag har vi haft besök hela dagen :) Det har gått på löpande band, men vi gillar det. I förmiddags kom mormor, morfar & bror hit, vi skulle säga hejdå eftersom att mormor & morfar åker till Danmark i 2 veckor imorgon, gottegrisar. Jag hoppas att de får en underbar vecka, det behöver dom :) Mormor hade med sig nybakad blåbärspaj också, hur gott? Jag älskar det.

När dom hade åkt så kom Malin förbi, jag bjöd på paj och te :) Vi satt ett tag och snackade och sedan kom även Sophia och Lalle förbi, trevligt värre. Fina tjejer ♥

Därefter kom R hit, vi käkade lite mat och drack sedan en kopp kaffe :) Lovisa fick lagt sig och sedan satt vi och snackade en stund. Nu har han också åkt och om jag inte är helt ute och cyklar så kommer tjejerna hit igen sedan :) Min balle (balkong) är verkligen välbesökt och trevligt är det.



Vackra ♥ Skrutten är lik pappa..


Vår fina lilla prinsessa blev 4 månader id...

img_2932 (MMS)

Vår fina lilla prinsessa blev 4 månader idag :) Vart tar tiden vägen? Jag tycker att varje dag tillsammans med henne är underbar och den största gåvan jag fått.


Sluta aldrig bry dig om rätt människor

De senaste veckorna har jag fått fruktansvärt mycket perspektiv på saker och ting. Jag har lärt mig ett och annat om det mesta och trodde jag att jag visste saker innan, så VET jag nu. Man kommer aldrig sluta att förvånas över människor och man kommer definitivt inte sluta lära sig utav misstag. För misstag gör man ganska ofta, då menar jag inte bara misstag så som att göra bort sig eller liknande, utan misstaget att faktiskt lita på människor man tror bättre om än vad de är. Det som är bra är att man lär sig hur människor funkar och man förstår till slut vilka som går att lita på och inte.

Alla ytligheter och allt annat "skit-snack" har blivit så mycket mer ointressant, kanske för att jag nu har en dotter att tänka på, eller kanske bara för att jag vuxit ifrån det. Mest tror jag på att jag har fina människor omkring mig som fått mig att förstå vad som är viktigt och inte. Förr brydde jag mig alltid mer om alla andra än mig själv, det är inget fel med det, men någon gång blir det för mycket. Jag säger inte att man ska sluta bry sig om andra, men man måste samtidigt ha sig själv i åtanke. Mår man bra av att hjälpa andra, andra som aldrig skulle göra detsamma för dig? Det är en fråga man måste ställa sig själv, det har jag gjort nu. Jag vet vilka människor jag vill ha omkring mig, jag vet vilka som ger mig bra energi och vilka som ger mig dålig. Jag vet vilka som bryr sig och lyssnar lika mycket på mig, som jag på dom. För när allt väl kommer omkring, så är det ju faktiskt ge och ta som gäller, i alla typer av förhållande.

Sluta ta varandra för givet, sluta tro att man någonsin skulle kunna få något tillbaka om man själv inte ger. Man tröttnar på att alltid vara den som bryr sig, den som lyssnar, den som förstår och sedan inte få ett skit tillbaka. Det är inte rättvist. För tänk efter, hur länge orkar man? Till slut orkar man inte mer och då står du där själv sedan.

Lite funderingar såhär på söndagskvällen! :)

Tråkigt

Jösses vad tomt det är utan Lovisa! Det känns jätte konstigt att hon inte är här och jag vet knappt vad jag ska göra, går omkring och kommer inte på något alls. Blir man sån för att man är så van tro? Har haft lite besök utav finaste Sophia och en snabbis utav bästa MallanBrallan, annars har jag faktiskt inte gjort ett skit. Kommer ju inte på något, borde kanske egentligen städa eller något, fast det orkar jag inte. Dessutom är det lördag, känns inte kul att städa då! :)

Ska ta mig något att käka nu, därefter får det väl bli någon film! Hoppas på att R snart tänker återlämna min finaste lilla skatt :) Fast hon sover väl antagligen, men det är en trygghet att bara ha henne hemma.

Eeeeh, jag låter som värsta hönsmamman, eller hur? Jag borde kanske njuta och bara slappa, men det är tråkigt! Tjejerna frågade iofs om jag ville med på fest, men har inget sug efter det alls.

Känner själv vilket tråkigt och meningslöst inlägg detta blev, så sätter punkt här.

Lovisa





Lilla fossingarna


En prinsessa

Jag kunde inte låta bli att smälta när jag tog på Lovisa den vackra klänningen som hon fått i dop-present utav hennes mormor & "morfar". Idag åkte hon nämligen med sin pappa på bröllop :) Hon blev så fin:










babbel

Då har jag lagt Lovisa och nu sover hon. Jag ska ta mig något att käka nu tror jag, börjar bli väldigt hungrig. Senare runt åtta tiden som kommer bror min hit :) Han har ju vart på Kreta i en vecka, så det ska bli spännande att se hur brun och jävlig han är. Vill också ju!

Jag som skulle sola massa solarium medans han var borta, det har inte blivit av en enda gång. Fast det beror ju iofs på att det faktiskt vart hyfsat bra väder här hemma, vad hjälper det när man inte legat och pressat? Haha, aldrig är man nöjd. Visst är det konstigt? :)



Hon börjar trivas mer och mer i babygymmet nu iaf, bättre sent än aldrig. Tror det beror på att hon blivit så mycket mer rörlig och förflyttar sig själv där :) Det är så kul att se alla små framsteg hon gör hela tiden, man blir varm i mamma-hjärtat ♥

På Tisdag ska vi till BVC också, nu var det ju snart 1 månad sedan vi var där. Ska bli väldigt spännande att se hur mycket hon väger och hur lång hon är nu, min lilla-stora tjej :)

Finaste



Min lilla trollunge :)


Fredag

Usch, jag har verkligen blivit usel på att blogga! Ska jag vara ärlig så har jag tappat stinget lite och dessutom kommenterar ni så dåligt, då blir det tråkigt ;) haha. Dessutom är det full rulle här hela tiden mestadels, jag gillar det. Är inte tjejerna här, (som dom förövrigt är nästan jämt, massa kärlek på det) så är morfar här och är inte han här så är R här osv.

Dessutom blir det en och annan fika och jag passar faktiskt på att umgås så mycket jag bara kan med min underbara dotter. Hon blir stor så fort och jag vet knappt vart tiden tar vägen? Det är lite skrämande.

Vi har fått nya rutiner också, hon har börjat att lägga sig HALV SJU på kvällarna, det är ju helt galet. Jag är otroligt tacksam för att det har funkat så himla bra med rutiner för hennes del, det har jag igen sedan. Hon själv också för den delen, man blir så mycket tryggare om det finns.

Med smakisarna går det framåt också, igår mors testade vi lite risgröt med persika och det gillade hon skarpt. Någon som vet hur länge det dröjer innan man kan börja ersätta måltider? Fast det kanske jag kommer märka själv när hon får i sig tillräckligt och inte.



Fina ängeln ♥


Prinsessan



Mamma älskar dig Lovisa


Lite nytt

Tänkte visa lite nytt & lite jag grejat:





2 st nya väggljushållare ovanför varje nattduksbord :)





Nya dukar :) + att jag fått upp hyllor ovanför köksbordet!



Och i Lovisas rum :)


Lite nytt

Tänkte visa lite nytt & lite jag grejat:





2 st nya väggljushållare ovanför varje nattduksbord :)





Nya dukar :) + att jag fått upp hyllor ovanför köksbordet!



Och i Lovisas rum :)


Små-sessorna

Idag har jag & Lovisa fikat med finaste tjejerna Camilla & Naemi :) Lilla sömntutan sov som vanligt, så det blev inget gos idag heller, trist ju! Hon tyckte nog det var gott att vara ute.



Finaste ♥


Morgonhumör på topp

Såhär glad är man när mamma kommer in på morgonen :)♥


Ingen kan få mig så lycklig som du! Min li...

img_7114 (MMS)

Ingen kan få mig så lycklig som du! Min lilla skatt <3


Sött

Har beställt lite nya kläder till Lovisa, inför hösten :)
Det var knasigt, för jag tog att jag ville ha allt i ett paket,
fast det kom tydligen uppdelat ändå :)



Detta kom till att börja med :) Så himla sött.
Tog i strl 74, kommer nog bli lagom om ett par månader :)

Dessutom blev det 2 dukar & påslakanset till mig själv, fotar i morgon :)

En sväng till Malin

Igår var vi och hälsade på tant-Malin :)



De grejar ju med sitt hus för fullt, så fint det blir :)
Ska bli riktigt skoj att se när det är färdigt sedan.
Vi satt i skuggan och pratade ett tag, trevligt :)


RSS 2.0