Måndag

Åh härliga väder, jag älskar det. Nu har jag precis suttit med familjen ute i solen och käkat middag! Finns det något bättre än när solen skiner i Sverige? Underbart är det.

Jag har dock inte tatt vara på denna härliga värme idag, iaf inte såsom jag borde. Har suttit ute i intervaller, mest när jag har vart röksugen! Har inte känt för att göra något alls idag, tröttheten har tagit över för mig.

Tänkte hoppa in i duschen nu, kanske ta tag i städningen på rummet och sedan ta mig bort till Madicken för en kopp kaffe och skitsnack, det blir trevligt.

Måste även hitta bort till Göta och Sandra för att få hem min kära cykel som stått där ett x antal veckor nu. Det är cykling som gäller varje dag till jobbet, suck. Fast det är bra för min del, blir aldrig någon motion annars.


Later! :)

Midsommar

Helgen har vart galen! Fylld med skratt, återföreningar och alkoholhaltiga drycker :) Precis så som midsommar ska vara. Jag har dock alltid tyckt att midsommar vart en överskattad helg och hade därför inga förväntningar, kan vara därför jag ansåg det vara bra.

Fredagen spenderade vi ute i Ljungskile, mysigt var det och med folk man vill omges av. Det spelades gitarr, sjöngs, käkades god mat och självklart dansade vi till den sortens musik som äldre gillar ;) Men det gick fint ändå.

Lördagen börjades hemma hos Andreas, musik, gitarr, ölspel och allt vad det hör till. Sedan åkte vi ut till Västerlanda och hade inte några större förväntningar på det heller, men det blev super bra och det var trevligt att träffa alla. Efterfesten stog Andreas också för. Kort och gott, en bra midsommar.

Igår var jag helt slut och funderade på att bli nykterist, haha. Så som det har supits alltså, funderar över hur jag verkligen orkat! Vi började dagen med en stor kopp kaffe, en pizza med vännerna och därefter bara chill. Sedan var det grillning ute på Lekvall, så helgen slutades med en god middag och även där härligt sällskap.

Det känns fortfarande som om min kropp är slut! Gick upp vid tolv, fortfarande trött. Det är bara att stå ut och i morgon börjar jag jobba, härligt värre. Lite pengar i kassan sitter aldrig fel. Hoppas bara att jag kommer trivas nu! Jag ångrar lite smått mitt val av jobb, men det är inte mycket att göra åt det nu, det är bara att le och se glad ut.

Later!

Midsommar

Underbar midsommar :)
Berättar mer imorgon!




Mysis



Finns det något mysigare än att ligga i pojkvännens
tröja med en kopp kaffe i detta väder?


Svar: Nej

(
Osminkad & allmänt skabbig, bjuder på det )

MARIKA blir äldre ;)

Jag tänker börja dagens inlägg med: GRATTIS GRATTIS till underbara Marika, madickeen & maricona :) Haha! Hoppas du får en fantastisk dag, det förtjänar du. Och kom ihåg, du är inte gammal, bara lite äldre ;)


Vädret ser inte lovande ut, dock kan det få regna sönder idag om det tänker vara fint i morgon. Fast jag tror vi kommer få det lika kul ändå, det är okej liksom! Vi bestämde oss till slut för att dra ut till Ljungskile och festa loss med gammla vänner och ha det himla skoj! Var ett tag sedan vi alla drog ihop, så jag tror det kommer bli kanon.

Dagens då, jag kom på att jag har väldigt mycket att göra, väldigt mycket som jag lovat osv. Egentligen har jag ingen motivation för att göra något idag, skulle nog helst av allt velat ligga under täcket och sova bort dagen. Well, det funkar ju inte och jag får prioritera vissa saker och välja bort andra saker, då kommer jag nog hinna!

Dessutom är jag j*vligt irriterad på mormor just nu och det gör inte dagen bättre :@ !


Later lovers!

Solsken

Pjuuh, hemma igen! Vilket underbart väder, om man bortser från blåsten då såklart. Jag tog på mig min skinnjacka för att jag trodde att det blåste kallt, men icke sa nicke, den fick jag inte användning för.

Planerna för dagen var egentligen träffa Malin och sedan åka till Kungälv för att hälsa på min morbror. Fast det blev inget utav det då de hade andra planer, haha. Det gjorde dock inget, jag tog istället bussen upp till Trollhättan för att fika med Sara och även lite shopping :) Jag hann med att träffa Rebecka en stund också, mys. Det är alltid lika kul att träffa mina bruttor ju! Det jag shoppa idag var, 2 tunikor från Gina, så sjukt sköna och fina färger. Har redan 4 st i olika färger nu, bra variation man har, haha. Ett skärp också och även lite smycken, hårsaker och en plånbok. Jag är nöjd med mina köp iaf :)

Nu är jag egentligen bara hemma och vänder, det blir en sväng ner till mamma ikväll faktiskt :)

Later!


Bortskämd

Får ju inte glömma att visa er vad jag klicka hem igår!




Sjukt snygga, hoppas dom kommer innan midsommar :)
Btw, tackar baby för dessa! <3

19:06

När jag glömmer bort de saker som är bra med mig,
finns du alltid här för att berätta dom,
& jag tackar dig för det.



Tisdag

Nu har jag min första stund för mig själv på hela dagen! Huset är tomt och jag bara njuter. Har precis käkat en god sallad som mormor gjorde innan dom åkte och sitter nu här med lugn musik och funderar.

Jag har börjat bli dålig igen, har någon slags spänning i huvudet som vägrar ge med sig och dessutom har jag ont i vänstra mandeln, kan knappt svälja utan att det känns som tusen nålar, typiskt. Det ska alltid vara något! Jag har iaf precis tagit en treo och hoppas på förbättring.

Dagens innehåll är hittills endast utbildning och föreläsning. Det har vart så mycket information att ta in idag så min hjärna är helt huller om buller, haha. Denna dagen var obligatorisk för jobbet i sommar och vi fick dessutom betalt, för att göra ingenting, sweet. Det har faktiskt vart ganska intressant också och man har lärt sig en hel del som man inte visste innan. Fast jag kan ju säga att utan brudarna idag så hade dagen gått sjuuuukt mycket segare. Så tack till er :) Vi tog oss en trevlig lunch och snacka på bra om allt möjligt.

Nu ska jag lägga mig och vila lite och njuta av tystnaden, därefter städa rummet och fixa i min garderob (som ser ut som sju svåra år) och kanske till och med skilja mig från lite kläder osv. Skulle verkligen behövas då jag har alldeles för mycket, jag erkänner! Fast det tänker jag aldrig säga till mormor och morfar, haha.

Sandra kommer nog hit ikväll också, på en kopp kaffe och lite bästis-talk, neeeeeed it. Haha!

Later!

Love

Jag lämnar ensamheten bakom mig, som om den aldrig fanns.

Jag har hittat lyckan i dig, jag har funnit vad många drömmer om.
Jag hade aldrig trott att jag skulle ha sån tur,
men har insett att det är ödet och det är såhär det ska vara.

Robin! <3


Baby är bäst

Nu sitter jag här, på en Lördag, glasögonen är på och kaffet ryker bredvid mig, mumsigt. Haha det är inte lika töntigt som det låter faktiskt! Well, fick sån himla huvudvärk när jag satte mig vid datorn så jag tänkte att det var lika bra att ta på dom. Nu sitter dom och jag ser ju faktiskt riktigt bra :) Haha.

Well, förmiddagen/eftermiddagen har jag spenderat på Överby tillsammans med baby och Sandra. Himla trevligt faktiskt. Vi tänkte införskaffat oss ett köksbord då vi hittat ett som verkade bra, men när vi väl var där så såg det inte så fint ut ändå, så vi får hitta ett annat en annan dag! Efter det köpte baby skor och jag gick runt och leta klänning till midsommar, höll på att bli galen där ett tag! Till slut hittade jag en, är dock inte jätte nöjd, så jag kanske beställer hem en istället :) Får se! Letade även skor, men då min fot svullnade var det ingen idé riktigt, fick inte på mig något förutom mina egna uttrampade converse, haha.

Tack så mycket baby, för både klänningen och allt annat idag :) Du skämmer bort mig ju! Fast det klagar jag dock inte på, det känns underbart, speciellt när jag vet att det kommer från hjärtat.

Ikväll är det iaf paaaartey som gäller :) Får se vart vi styr någonstans! Det börjas med vin-kväll hos Sandtra så får vi se sedan! :) Nu ska jag nog duscha och börja göra mig i ordning. Later!


Fredag

Dåligt väder idag IGEN, illa. Det kommer säkert bli kanon väder nu när man börjar jobba, det är typiskt.
Fast å andra sidan är man ju ledig lite här och där och då hoppas jag på solsken.
Det hade vart nice med lite sol i helgen faktiskt, någon som vet hur det kommer bli?

Iaf, idag blir det torp med bror och baby. Vi ska shoppa lite kläder och även lite nödvändigheter.
Jag får aldrig nog av att shoppa faktiskt, skulle nog kunna göra det varje dag, om pengarna hade räckt till iaf :D Snart blir det ändring på prioritering av vad man ska lägga pengarna på, men det är nog bra!

Hm, idag sov jag faktiskt till tolv, inte illa. Dock har jag vaknat fler gånger inatt, vet inte varför, men jag vet att det är svin jobbigt. Jag brukar aldrig vakna på nätterna i vanliga fall ju. Skumt!

Senare ikväll ska jag förmodligen träffa Malin en stund också, det var ett tag sedan nu igen och det finns väl en del att ta igen :) Det blir nog trevligt.

Ne, nu ska jag duscha, käka något och dricka en kopp kaffe. Later!

Ibland måste man bjuda på sig själv

En trött och osminkad Alexandra sitter och dricker sin första kopp kaffe för dagen! Yeeey :)



Jag bjuder på den ;)

Ååååååååh

Ååååh vad tråkigt, har suttit och kämpat med bilderna och placerat dom snyggt så blir det en ful jävla rad! :@

Haha, det är inte mycket att göra, se och njuuuut! :D

Bilder från student+bal

Bättre sent än aldrig, eller hur? ;)


     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skulle nog kunnat sitta och ladda upp bilder hela kvällen, för så många är det! Det får räcka med dessa :)
Är taggad massor på facebook också, där går med att kolla! Lite finare bilder också, vissa iaf ;) haha.

When you're here

Ligger här i min säng och har precis druckit min smoothie, gott och välbehövligt. Ska nog ta mig en dusch snart så att jag förhoppningsvis piggnar till lite. Orkar inte må såhär nu ju, buuu på det.

Det är egentligen helt sjukt hur tiden går fort, dagarna bara rusar förbi och det känns knappt som att man hinner göra något innan det är nästa dag, hoppas arbetsdagarna också kommer kännas så, haha. Det är nog önske-tänkande från min sida skulle jag tro.

Igår då, åkte som sagt hem till Sandra. Vi hyrde 3 filmer, varav jag orkade kolla på två innan jag åkte hem, köpte massa flytande föda och låg i hennes soffa och tyckte synd om oss själva, haha. Man behöver sånna dagar också! :)

Nu ska jag nog duscha, later :)


Halsfluss?

Usch och fy, jag har sovit så himla dåligt i natt, jag börjar bli sjuk. Eller ÄR sjuk kanske passar bättre? Tror att jag har halsfluss, kan typ inte svälja, är förkyld och i natt så hade jag nån konstig frossa. Det är bara att hoppas på att det går över snaaaart! Vill inte bli sjuk nu, börjar ju jobba snart och så!

I morgon, om jag inte blir värre, ska jag och baby åka och handla. Inte kläder nu, utan andra bra saker. Berättar mer när det närmar sig! Yeeey :)

Får se om jag orkar göra något idag! Mår som sagt inget bra alls, men jag hoppas det blir bättre. Det är så typiskt att sånt här kommer när man har ledigt, uuuuh.

Jag vill ha sommarvärme nu :)

Later!

So damn good

Då var man duschad och påklädd. Nu väntar jag bara på att baby ska hämta mig så att jag och Sandra kan handla våran föda och därefter hyra en film. Det orkas inte med så mycket mer idag känner jag!


Gårdagen har jag nog inte nämnt så mycket, men den var bra! Jag mötte upp Sandra i stan för lite shopping, eller en hel del shopping kanske jag ska säga. Det var välbehövligt och en chai-latte blev det, som alltid.


Det som fick följa med hem var, ett par nya skor, jeans, shorts, 3 linnen, en t-shirt, underkläder, ett skärp och ett diadem. Har nog inte glömt något :) Utnyttjade mina presentkort som jag fått, det blev storhandling, har dessutom mer pengar att spendera på presentkorten, nice.


Dessutom så fick jag min födelsedagspresent utav Sandra! Det blev ett hål i tungan :) Tack så mycket vännen min <3

Dock kan jag ju säga att min tunga är svullen som ett monster och just nu önskar jag nog bara att jag aldrig gjort det, haha. Smärta, man kan ju dessutom inte äta så speciellt bra heller. Ni som gjort det vet vad jag snackar om! Well, nu är det gjort och det är väl bara att utstå smärtan :P

Nu åker jag till Sandra så vi kan laga lite nudlar, haha :P Later!


Under filten

Pissigt väder ute, det enda jag känner för nu är att kurra ner mig under en filt, se en bra film och dricka en kopp kaffe. Det låter som det ultimata för denna dagen/kvällen.

Jag ska ta och hoppa in i duschen och därefter bege mig bort mot Sandra. Kanske laga något att käka först bara, men vad? Usch, jag orkar inte riktigt.

Planerna jag hade för dagen sket sig, dels på grund utav vädret och dessutom för att jag har ganska så ont i halsen. Tar det en annan dag! Skulle besökt min kära mor var det tänkt, men hon får vänta :)

Ingen vidare skrivar glöd idag, så det får räcka såhär.

Later :)

Vuxenlivet

Usch vad jag är seg i hela kroppen och trött som tusan, förstår dock inte varför. Har någon konstig känsla också, som jag inte kan bli av med och jag vet inte vad det är. Det löser sig!

Åkte hem till Sandra igår, vi drack lite vin och satt ute och tjöta i några timmar. Det var fruktansvärt mysigt och trevligt, det får vi göra om. "Det är så vi börjar vårt vuxen-liv" haha. Sedan kom babe och hämtade mig och vi åkte hem och sussa gott.

Nu ska jag snart ringa och tacka nej till ett av jobben, uuuh. Har haft sån himla beslutsångest och egentligen är jag inte hundra säker än, men jag kan inte dra ut på det mer nu, så det är bara att välja bort ett utav dom. Fan att man inte kunde haft båda då, jag vill inte välja, det är kasst.

Ska hoppa in i duschen strax också, ska nog åka till trollhättan en sväng och handla lite nya kläder, nice! Det livar alltid upp själen. Möter nog Sandra i stan också så vi kan ta oss en chai-latte och snacka lite skit :) Det blir bra!

Later!


P.s Bilderna kommer snart, lovar!

Jag är tom

Hum, jag sitter här helt i mina egna tankar och kroppen orkar inte göra någonting alls. Jag andas ut, jag har släppt all ångest kring skolan, jag har tagit studenten och vad kommer härnäst? Eh, jag ska ta dagarna som de kommer nu fram tills jag börjar jobba. Det har varit så himla mycket i tankarna så nu när det inte längre är det, känns det fruktansvärt tomt och jag fattar ingenting. Well, jag är lycklig för det, självklart.

Skulle behöva städa mitt rum, så jag tror nog jag gör det nu! Därefter tar jag mig en dusch, lagar lite mat och kanske tittar förbi min fina vän Sandra ikväll.

Later people! :)


Mitt livs bästa helg

Oj, det har varit så otroligt mycket intryck och upplevelser denna helgen! Har nog inte riktigt hunnit smälta allt och fatta att det faktiskt har hänt. Studenten&Balen 2009, det är verkligen det bästa som hänt mig. Jag har nog aldrig varit så lycklig som denna helgen och jag har nog aldrig mått så bra.

Det är med både skratt och gråt som man lämnar allt med skolan bakom sig. Jag kommer sakna mina fantastiska vänner i Hr3a, vi har haft många minnesvärda stundet tillsammans och detta får inte bli ett avslut för mer än skolan, vi alla måste ses igen.

Det är dags att bli vuxen nu, det är skrämmande. Så som man längtat efter denna dagen, denna tiden i livet och från ingenstans så är den redan här och knackar på dörren. Tiden har gått så fruktansvärt fort och vi har redan tagit studenten och det är dax att börja jobba nu, på riktigt. Jag är livrädd för vad som komma skall, jag ska nu lämna mitt trygga liv hemma hos mormor och morfar med skolan att luta sig mot och ut i det vuxna livet med allt vad det innebär.

Till sist vill jag tacka alla för denna underbara helgen och för alla som gjort den minnesvärd för mig. Klassen, vännerna, familjen och sist men absolut inte minst, Robin! Tack för allt du har gjort, du är underbar.

Bilder kommer senare :)! Puss

FYFAN VAD VI ÄR BRA

För vi har tagit studenten, fyfan vad vi är bra :D

- Det är det bästa jag har gjort i hela mitt liv och mitt livs lyckligaste dag hittills. Det går inte att beskriva eller förklara med ord, men en helt fantastisk dag med klassen och dessutom med familjen. Tack för allt allihop.

Skulle man kunna, så hade jag tagit studenten varje år, så himla kul och en sån otrolig känsla.


Lägger in fler bilder när jag fått dom, men här är 2 så länge! :)



"Vi tar livet med en nypa salt, citron och tequila"




Hr3a, föralltid. Kommer aldrig glömma er!


Tack för alla blommor, nallar, trisslotter, alkoholen, pengarna, presentkorten, kläderna, skorna och för att ni kom och var delaktiga. Love you all! <3 Ni är bäst.

I morgon är det balen som gäller :) <3

STUDENTEN I MORGON

Shit shit shit! Min stora dag är i morgon och jag är hur nervös som helst. Dessutom är jag frukstansvärt uppstressad, allt ska klaffa och jag hoppas verkligen att det gör det. Nu har jag iaf fixat musik till flaket eftersom vi stod där och trodde allt var klart, så drar han sig ur som skulle fixa det, haha.

Har städat mitt rum nu och ska bara dammsuga, sen är det också klart. Vid fem-tiden ska vi hem till Jonna och pynta flaket och allt sånt, kommer bli mys! Det är inte många timmar kvar nu! Hela min mage bubblar och jag är så himla förväntansfull :D

Later!


- Tack för allt, du finns alltid här

Skor





Skorna som jag fick! Det är converse-"wannabes" och jag tycker faktiskt att dom är riktigt coola :)
Dessutom ovanliga och inget som alla andra har. Ska få ett par vita med rosa också om ca. 2 veckor.
Jag har en stor kärlek för skor!

. . .



Naglarna :)
+ Det fina armbandet från Malin. Det står "follow your heart"

Mycket fint

Dagen har gått så himla fort och jag kan knappt fatta att klockan snart är sju redan.

Dagen började med att åka till Trollhättan iaf! Vi åkte hem till Julia för att måla alla våra lakan till flaket vi ska ha på studenten, vi var inte så många men tur var väl det, haha. Så många viljor på ett och samma ställe brukar aldrig sluta bra, men resultatet är vi nöjda med iaf. Därefter kom Robin och hämtade mig och vi åkte ut till Överby där jag satte mig och gjorde naglar. De blev bra och jag är super glad med tanke på att jag velat ha det länge nu. Sen blev det drive-in på Mc Donald's, mums! Babe, du är bäst och tusen tack för allt.

Nu har jag landat hemma igen och jag har precis druckit mitt efterlängtade kaffe, så gott. Nu vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske bara ta det lugnt?

I morgon blir det skola hela dagen lång, lämna in böker, städa ur skåpet och massa sånt. Därefter ska hela klassen dricka och spela brännboll, så det blir nog nice.

Later!


- Ta vara på det ni har

Blommor

Tänkte lägga upp lite bilder på de fina blommorna jag fick! Orkar inte ta på allt annat också, blommorna är ju ändå det finaste :)



Från babe <3



Från Marcus :)



Från mormor & morfar :)

Fick även:

2 parfymer
Presentkort
Skor
Smyckeshängare
Ljus
Armband
Jeansjacka

Och en helt fantastisk födelsedag :)


Tisdag

God morgon :) Det är en ny dag och den är inte riktigt lika fin, haha. Fast det gör inget eftersom jag ändå inte kan ligga ute och sola ;) 

Idag bär det av upp till Trollhättan en sväng, ska måla lakanen med klassen och sådär, det vill man helst inte missa ju! Därefter kanske jag och babe åker till överby, fast det är bara kanske! Annars blir det i morgon. Jag ska nämligen få naglar utav honom nu innan student och bal :) Han är för underbar.

Gårdagen då ja, jag är nöjd över dagen, vädret och allt vad man nu kan önska på sin födelsedag! Tack så hemskt mycket för alla de fina gratualitonerna utav alla! Förvånansvärt många som kom ihåg och jag är riktigt glad :)

Tack familj och vänner som kom hit igår också, mycket trevligt och tack för presenterna! Ni är värda guld och lite till :) <3



Later!

- Du är det bästa som finns!

19 år

Hej alla underbara :) Lika underbart väder ute idag och livet är bra nu!

Jag fyller 19 år idag också, det ni :) Sikken grej, haha.
Har suttit ute i solen med mormor och morfar och druckit en öl dagen till ära!
Runt 18 tiden kommer alla gäster och jag hoppas på en trevlig kväll :)

Igår låg jga ute och solade, träffade Malin ( mycket trevligt och behövligt, var ett tag sedan nu ), käkade mat och kollade sedan på brors match! Han är så duktig så. Efter det fikade vi med Robins kusin och drog sedan hem till Sandra en snabbis :) Myspys dag verkligen!

Får ju inte glömma, fick ett SUPER fint armband av Malin i present också! :) <3

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för kalas, ha en underbar dag alla!

Puss&Kram!

RSS 2.0