Måndag

God kväll :) Måndag och ny vecka, vi startade vår vecka med massa städ och bus här hemma! Vi har även gått på en promenad och handlat lite nödvändigheter :) bland annat nappar, fy vad fort de blir äckliga alltså.

Har lagat mat och käkat, så nu sitter jag med matkoma i soffan och dricker lite kaffe. Resten utav kvällen blir lugn, för jag är jätte trött.


God kväll

Sitter i soffan med en kopp kaffe är hur trött som helst, beror troligtvis på detta vädret, usch. Det har regnat konstant idag och det känns väldigt tråkigt :/ Idag vaknade jag utav ett sms från Camilla, då var klockan KVART i TIO, höll tusan på att tappa hakan och flög upp ur sängen. Vad hände där liksom? Visst att vi sover länge, men aldrig längre än halv nio och halv nio är lyx :) Haha jag var iaf utvilad vill jag lova, vilket har resulterat i en pigg mamma hela dagen.

Vi har umgåtts med min bror hela dagen, lunchat och fikat :) Busat med Lovan och bara haft det mysigt. Egentligen hade vi en tripp till Göteborg planerad, men vi sket i det, hehe.

I morgon är det fredag också (för er som missat det, haha) och det ska bli så skönt med helg igen! Förhoppningsvis blir det grejande i huset igen och det gillar ju jag!


Oändligt



Vi 3 betyder kärlek, jag älskar er


Härlig morgon

Ja, som jag tidigare skrev så blev det en promenad efter frukost :) Vi hade tur att solen kikade fram just då, helt underbart. Vi gick en bra sväng och så passade vi på att ta oss en kopp kaffe hemma hos mamma :) Därefter mötte vi upp bror min och käkade frukost på cafet och så fick vi handlat också.

Allt som allt, en riktigt fin morgon :) Nu ska jag vika massa kläder, diska och plocka ordning! Skulle behövt dammsuga också men det hinner jag nog inte, för lite senare kommer lalle och Sophia på besök :) Trevligt!


God morgon

Vaknar upp tröttare än tröttast idag, kan inte somna på kvällarna! Why? :/ Ändå har jag slutat med att sova middag på dagen, just för den anledningen. Tror minsann det är för många tankar som snurrar i mitt huvud.

Det är alltid något att tänka på och har jag lärt mig något så är det att man måste prioritera. Någon som vill skänka mig lite pengar? Haha.. Ne men allt får ha sin tid helt enkelt, vi pratade igår, jag och Robin, och kom fram till en del lösningar vilket känns bra. Varför är jag då så himla ivrig?

Esch, allt löser sig till slut :) Måste bara lugna ner mig, lite grann iaf. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan går vi ut på en promenad, ska bli skönt.


Söndag

God kväll :) Då var söndags kvällen redan här, det känns lite trist för det innebär att Robin inte är hemma med oss :/ Tillbaka till verkligheten med andra ord, hehe. Fast vi har haft en mysig och bra helg iaf och det är huvudsaken :)

Igår var vi borta i huset och greja, på 3 timmar hann vi både byta fönster och gipsa en vägg :) Känns så skönt att det går framåt och det är väldigt kul att greja, det är en helt annan sak när man är delaktig och kan hjälpa till. Nästa gång blir det att gipsa klart och sedan börja spackla och slipa! När vädret tillåter nästa gång så ska vi passa på att måla om huset också :)

Idag har det vart kalas hos mormor och morfar :) så himla mysigt att träffa familjen! Nu är jag dock trött, så det blir sängen och tv tittande för resten av kvällen. I morgon ska vi träffa Malin :) ska bli riktigt trevligt!


Fredag

Helg IGEN, var det inte det nyss? Haha ah jag hänger inte med alltså, ändå har vi knappt gjort något alls denna veckan. Några små promenader och sådär, men annars mest var hemma och lekt en massa bara jag och Lovisa :) Riktigt mysigt faktiskt, kan vara skönt att inte behöva ha planer hela veckorna bara för att man är hemma och kan!

Jag har dessutom inte mått speciellt bra denna veckan, så med tanke på det så har det också vart gott att få vila upp sig en aning. I morgon ska vi bort till huset och greja igen, ska bli kul. Ser fram emot varje helg nu när jag vet att vi ska renovera, så himla kul att det händer grejer. Tror det blir fönster byte denna gången, i det rummet vi börjat med. Hinner vi så sätter vi även upp gips skivor och spacklar :) Men vi får se hur mycket som hinns med, ingen stress iaf för det ska ju bli bra också.

Ne nu ska jag fortsätta att mysa runt i min ziperall här hemma :) Underbara fredag!


Jag skulle ge dig allting du pekar på



Min prinsessa, älskade Lovisa


It's funny

En konstig känsla, en känsla av obehag.


Goddagens fina ni :) Det är nog en förkylning på ingång här igen, tung i huvudet och börjar känna mig snorig. Annars funkar det mesta fint, behöver styra upp lite saker bara. Tänkte ta tag i det nu faktiskt och i morgon bitti ska jag till farbror doktorn med, för en pratstund gällande fortsatt utredning på magen. Äntligen :)

Nu tänkte jag dricka lite te och låtsas att jag mår prima :)

Tankarna flödar

God kväll :) Denna dagen har passerat fort och tur är väl det, känner mig allmänt trött och knasig. Frågan är vad det kan vara hela tiden? Usch. Borde kanske käka lite mer vitaminer och sånt där, kan mycket väl vara brist på ett och annat i min kropp :/ Måste lära mig att äta rätt alltså, är alldeles för slapp.

Som jag skrev tidigare så har jag kikat på lite utbildningar idag, står i valet och kvalet mellan 2 st olika, som jag skulle vilja lika mycket. Det avgörande får bli vart/om jag kommer in helt enkelt :) Först och främst ska jag ju söka in också, men det får bli när jag vet mer om framtiden. En ska i taget, hm.

Fick iaf beställt hem mattan till Lovisas rum nu, men det är först leverans i Juni, what? Undra varför det ska ta sån tid, lite halvt segt. Dock gör det väl inte jätte mycket, för det är ju till hennes rum i huset främst, det är först då jag tänker lägga ner tid, pengar och energi till att få det precis så som jag vill att hon ska ha det :) Ett riktigt prinsess rum! Dock, hör och häpna, det blev vita gardiner. Jag tror det är bra om man bryter av allt rosa lite grann, hehe, gardinerna var dessutom hur söta som helst. Lite volang och sånt där fint.
Huvudsakligen är det tänkt att det blir rosa och vitt i färgväg, så kan man bryta av med lite småplock i andra färger :) Jag längtar!!


Bilder från Lovisas 1 årsdag


















Måndag

Ny vecka och nya tag :) Minst sagt! Idag har jag suttit och kikat lite utbildningar och även ringt lite nödvändiga samtal. Bland annat till läkarn för att fråga varför allt står still med min undersökning kring magen, så himla trist :/ Får se vad de säger på onsdag!

Ska också ringa körskolan idag för att bekräfta och boka tider för körning :) Nu händer det grejer och jag är riktigt glad över det.


Matta

Har hittat en matta till Lovisas rum nu :) Jätte fin och väldigt bra, med tanke på att det ingår en lek. Denna får det absolut bli :)


Bebisgos

Idag har vi vart och hälsat på fina vänner, Johanna & Tobias och såklart underbart lilla söta Mira :) Hon var så liten och fin, kan knappt fatta att Lovisa vart så liten, det går så fort.

Deras nya hus var hur fint som helst också :) Vitt, stort och underbara ytor, precis så som man önskar sig, hehe. Nu är jag bra sugen på att påbörja vår renovering i huset!

Allt som allt: En fin dag :)


Symaskin

Japp, högst upp på min önskelista står just nu en symaskin :) Vill verkligen ha en så att jag kan få utlopp för min kreativitet. Hade vart så roligt, tänk att köpa vita sängkläder till Lovisa och sedan sätta sin egen prägel på det, till exempel med bokstäver eller lappa :)

Camilla hade sytt egna gardiner till Naemis rum, JÄTTE fint! Så himla duktig är hon. Kan ju inte påstå att man blev mindre sugen då, hehe.


Life as we know it

God kväll fina :) Då har även denna dagen passerat och den har vart riktigt fin trots knasigt väder.

Vi började morgonen med frukost på cafet som vanligt ;) Jag får alltid en bra start på dagen när jag äter riktig och ordentlig frukost, dessutom är det en mysig sak att göra med familjen :)

Därefter åkte Robin bort till huset och rev ut rummet, så nu händer det grejer :) Det gör mig lycklig, för nu känns det på riktigt, som om att det verkligen blir av med renovering denna gången.

Under tiden fick sig Lovisa en tupp lur och jag passade på att färga mitt hår. Det var verkligen på tiden om man säger så :) Den röda färgen var dassig och jag hade tröttnat, nu är jag mörkbrun med lite röda skiftningar, allt det röda gick nämligen inte bort! Men det gör inte så mycket, tycker att det blev fint ändå :)

Vid fyra tiden åkte vi hem till Camilla, Jesper och naemi :) Där blev vi bjudna på god mat, kaffe och fika! Underbara vänner verkligen <3 Lovisa & Naemi går bra ihop också och det är så roligt nu när de leker och är intresserade utav varandra :)

Nu blir det film och mys resten utav kvällen, i morgon ska vi hälsa på lilla Mira :) Ska bli så mysigt!

En bild på håret:


Fredag

God morgon :) Idag är det en utvilad mamma som skriver, Lovisa vaknade först klockan nio och har dessutom sovit natten igenom. Jag är verkligen lyckligt lottad :) Hon sover nästan alltid igenom nu för tiden, men vaknar då oftast halv åtta, så gissa om jag var glad över sovmorgonen?

Idag är det fredag och vi har inget planerat, förutom att städa och byta sängkläder, sånt där roligt :/ hm! Kanske blir någon promenad senare också, det hade vart skönt.

Nu ska jag dricka kaffe och leka med Lovisa innan allt tråkigt ska göras :)


Älskling


God morgon :)

Redan torsdag idag, fredag och helg i morgon :) känns skönt! De senaste dagarna har jag vart otroligt trött, dags att börja träna igen? Då kanske jag känner mig piggare igen, vem vet. Hur som helst så är det väldigt jobbigt att känna sig så trött hela tiden, har ju en liten att underhålla hela dagarna :)

Idag har vi inga planer, så får se vad dagen bjuder på. Om inte vädret är jätte kasst så funderar jag på att gå en promenad senare! Vi behöver nog frisk luft båda två :)

I tisdags var vi i huset och röjde ur ett rum som vi ska renovera innan flytten :) Det rummet var fullt med skit, så det är skönt att vi fått gjort det nu.


Ziperall

När jag var nere och handlade förut idag så passade jag på att hämta ut mitt paket från Ziperall, JAG ÄLSKAR DEN. Myser omkring som en jätte-bebis här hemma nu, lär ju bo i den framöver, hehe.



Denna färgen blev det och jag är verkligen nöjd :) Så himla mysig.
Fick den utav Robin i "Påskpresent", han är bäst.


Onsdag

Goddagens :) Vi har precis haft besök utav fina Gabriella och Lexus, barnen har lekt en massa och det var skoj att se hur bra de kunde leka tillsammans! Goa ungar :)

Nu sten sover Lovisa, hon hann att bli en aning övertrött då hon inte sov något under förmiddagen. Får se hur länge hon sover, sedan när hon vaknar måste vi ge oss ut i regnet och handla :( Usch!


Söndag

Dessa dagar har gått otroligt fort men det beror ju såklart på att det vart fullt upp. Har ni haft en bra påsk? :)

Våran har vart fullspäckad och är inte över ännu, det är bara mysigt. I fredags blev vi bjudna på en underbart god påsk lunch hemma hos svärmor :) Där vart det goa människor och lika god mat som alltid.

Igår fyllde ju prinsessan 1 år, galet! Så vi hade folk här från morgon till kväll och dagen blev så lyckad :) Lovisa var på strålande humör hela dagen och hon fick så mycket fint utav alla. Ännu en gång, tusen tack för allt alla underbara :) Jag kan fortfarande inte förstå att hon redan är ett år, det känns väldigt overkligt på något vis. Min kärlek för henne växer varje dag och varje gång hon gör något nytt blir jag mer stolt än någonsin! <3

Idag blir det påskmiddag hemma hos mormor och morfar :) Det ska bli riktigt trevligt och förmodligen blir det super god mat också.

Familjerna har vart så snälla i år att de planerat sin påsk kring lovans kalas, hur fint? :) Älskar er alla.

Nu ska jag hoppa in i duschen och med detta härliga väder så tror jag bestämt att vi åker bort tidigare så vi hinner leka ute lite med Lovisa :)

Status: Lycklig & otroligt tacksam :)


Mer kärlek än någonsin


Lovisa

Idag blir min älskade ängel 1 år, vart tog detta året vägen då? Jag älskar henne oändligt <3 min fina.


Orättvist

Den finaste utav människor,
Den vackraste personligheten,
Den allra gladaste,

Varför?

Ibland är livet så himla orättvist,

Du kommer alltid vara saknad & älskad för den fantastiska människa du var. Du lämnade en tom plats bakom dig, men jag hoppas att du får vila i ro och slippa ha ont. Sov gott fina du <3

Glöm inte att kolla ner på oss lite då & då så att du inte glömmer oss, snart ses vi igen. Älskade du <3


Secret


Lovely

Dagen har börjat bra med kaffe, gos och lite plock här hemma :) Har gjort mig halvt i ordning och Lovisa sitter och leker. Hon är så himla go, det är sjukt vad jag älskar henne :)


God morgon :)

Vaknade utvilad även idag, kroppen kanske har vant sig vid att vakna halv åtta? För idag vaknade jag för Lovisa. Känns som att vi har fått in väldigt bra rutiner nu och jag gillar det :) Dock ville lillan bara ha mat och sova igen, hon måste verkligen vara mammas tjej? ;) Fast jag tror bestämt att det beror på hennes förkylning som hon har, stackaren.

Igår kväll kom Malin hit helt spontant, behöver jag säga att jag blev jätte glad? Hon stannar dessutom några dagar så det är ju kanon :) Lite senare blir det en fika iaf, annars rätt lugnt eftersom vi fortfarande inte är helt bra ännu.

Nu: Kaffe!


Tandläkaren

Ja idag ska jag och Lovan till tandläkaren, stackaren slog i munnen igår när hon lekte :( Hon grät, jag fick panik och grät och usch vad hemskt det var. För henne gick det över efter redan 2 min, men jag har fortfarande ont i hjärtat. Hon började blöda på läppen och det är första gången hon gör det, så jag antar att det blir extra jobbigt då. Jag kände mig så fruktansvärt kass som inte kunde göra något, hann liksom inte "fånga" henne innan hon föll :/

Hur som helst, idag blir det en sväng för att kika så att inte tänderna tog skada. Tror dock mest det var läppen som fick sig en liten smäll, hoppas det iaf! Den läker ju, värre är det med gaddarna.

Min lilla ängel 💗


Måndag

Då var det måndag igen, det gör dock inte så mycket för jag hoppas att dagarna ska gå snabbt nu och att vi blir friska. Lovisa fyller ett år om 5 dagar, då vill vi må bra :)

Vaknade upp med halsont även idag och näsan rinner en hel del, orkar inte känner jag, usch!

Det ser iaf ut att bli fint väder idag, vi får väl hoppas att det inte blåser lika mycket som igår bara, för det var ju inge kul alls. Iofs ska vi bara vara hemma och kurera oss ändå, men det är alltid härligt att kika ut på solen :) Kan hända att det blir en promenad iaf senare, behöver röra på mig känner jag!

Ne nu behöver jag kaffe :)


God morgon :)

I natt har jag sovit riktigt gott faktiskt, ovanligt men sant, hehe. Dock är det sjukstuga här hemma nu, även jag vaknade upp med världens halsont :/ Känns mindre kul, men det är bara att bita ihop. Vi har ätit en mysig och go frukost iaf och nu sover sessan.

Så dagen bjuder inte på så mycket mer än mys och massa bus med Lovan :) Det är allt skönt med tanke på att jag alltid gör något på dagarna, måste lära mig att man faktiskt kan vara hemma och bara ta det lugnt.

Jag hoppas att mitt onda i halsen släpper tills i morgon, för då har jag tänkt att börja träna igen, på riktigt som innan. Trodde inte att jag skulle tappa motivationen denna gången, precis som jag skrev, men jag blev sjuk och efter den veckan var det trögt att komma igång igen. Blev bara 1-2 gånger i veckan och den sista veckan inget alls. Så nu får det blir ändring och skärpning igen, vill ju och jag vet hur skönt det känns när man är färdig med ett pass.

Ska fota denna gången, så kan man "tävla" med sig själv och på så sätt få mer energi och vilja :)


RSS 2.0