Lördag

Denna dagen har gått fort som tusan, trots att vi inte gjort speciellt mycket alls. Vi började dagen med frukost på cafét, som varje Lördag :) Vi har gjort det till en lite tradition, vi umgås, får en riktig och ordentlig frukost och man slipper plocka och hålla på själv. Det är så mysigt när vi gör det, visst det kostar, men då får det vara så. Robin är inte hemma speciellt mycket på vardagarna och då känns det extra bra att vi kan unna oss kvalitéts tid på helgerna :)

Därefter gick vi och handlade diverse nödvändigheter ochh onödvändigheter :) Lite gott för kvällen osv! Lovisa sov inte alls bra i natt, vaknade ett antal gånger och gallskrek och inget funkade. Funderar på om hon kan haft ont i magen eller något? Det resulterade iaf i att vi alla 3 var super trötta, så vi la oss och sov. Det blev över 2 timmar och det var verkligen härligt :)

Eftermiddagen har innehållt massa lek och bus, precis så som det ska vara :) Lite kaffe och fika också, mums. Nu blir det fullt ös tills Lovisa ska sova, därefter varvar jag ner framför tv:n och bara myser!



Prinsessan ♥ Som för övrigt snart blir ett år, herregud!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0